Új privát üzeneted érkezett!

dadomi nagyon édes lehetett a kicsifiad. Olyan szép korszak ez is :D
Emlékszem,Kristóf első szava a hékás volt :lol:
Ti gyerkőceitek is érzik a szelet? Elizám nagyon,ráadásul nagyon jön a foga is :cry:
Áfi,mi van veletek? Olyan ritkán mesélsz :cry:
Milyenek az éjszakáitok? Milyen Barnus baba?
Vendég

Cseriani,
kedves vagyol :)
Barnus egy ideig olyannyira átaludta az éjszakát, hogy fél9-ig hangja nem volt, mostmár nem ilyen rózsás a helyzet. Általában 7kor kel, de van hogy már 5kor riadóztat. Alapjában véve mégsem panaszkodom, mert 10-15 perc szopi után visszadugom az ágyába (mert álmos vagyok :lol: ) és el is szokott aludni szépen. Hasfájóssága múlóban, szépen egyedül jön minden altájon aminek jönnie kell, már csak esténként szélcsövezzük (szemben az eddigi napi 3 alkalommal) azt is inkább csak azért mert nem kockáztatjuk az éjszakánk nyugalmát. Majd lassan-lassan elmarad az is. Enikő elmúlt 4 hónapos mire végleg ki tudtuk dobni a szélcsövet. Forogni még nem hajlandó, ám bármit szépen megfog, szájához emel, hangosan kurjongat, dumál, nevet. És folyton ülni akar, fekve már unalmas a fiatalúrnak. :P
Na, most bepótoltam az elmaradásom! :lol: :oops: :lol:
Dadomi,
ééédes lehet picurkád! :D
Vendég

Dadomi tudom, hogy milyen édes lehetett gyerkőcöd, Réka is hasonló dolgokat csinál. Neki a hinta palinta jön be. Nagyon szereti a mondókákat. Ha pedig nem lát akkor kiabál, hogy anya gyere.

Áfi akkor azért már szépen alakulnak az éjszakáitok, az nagyon jó.

Josi jó párodnak, hogy jobban van. Ez az influenza valami iszonyat, tegnap egész nap szinte én is feküdtem. Éjszaka pedig fölment a lázam. Ezzel meg vigyáznom kell a szopi miatt. Szorítok, hogy közületek senki ne essen bele.

Cseriani mikorra várható eredményed?
Vendég

március 12-én kell mennem uh-ra,és megvan az eedményem is,a süllyedésem magas picit,10-ig jó,és nekem 11. De ez lehet az anyajegy-levételek miatt is. Holnap megyek visza a doktornénihez,és akkor majd már még többet tudok.
Áfi,köszi a pótlást :wink:
Vendég

hü,csajok,de elfújt innen a szél mindenkit :cry:
Vendég

Másnak is ilyen nyüzsis napja volt, vagy csak az én fiamnak? Jön a front?

Cseriani! Te aztán bejáratos vagy a dokikhoz, dokinénikhez ám! minden hétre jut valami, nem? Nem is baj, legalább odafigyelnek rád. Más évekig el sem megy , csal ha már baj van!!! jól teszed!

Kép
timesz

timesz Eliza egész nap nyüglődik,nem lehet letenni...
Vendég

Réka is egész nap nyűgös, mostanra már be is lázasodott, vagy a foga vagy elkapta ő is az influenzát. Nem tudom, de iszonyatosan kínlódik.
Vendég

Szegény Rékababáék, jobbulást mindenkinek!!! Férjem holnap már megy dolgozni,úgy néz ki egyelőre mi megúsztuk,de még nem kiabálom el. Csilla jól viseli a szuri mellékhatásait. Alszik és alszik és alszik :lol: Rékababa te betegen is szoptatsz?? Csak azéert kérdezem hogy ha netalán én is beteg lennék,akkor mit csináljak?

Kép
Kép
josi

Ármin majdnem egész nap aludt, éppen csak enni kelt fel... :) Kezdenek a parák elmúlni - hála nagyrészt nektek! Bár most azon aggódom, normális-e, hogy ennyit alszik... :D

Kép

Kép
enahma

Na, ideértem...
Josi, nyugodtan szoptathat Rékababa is meg te is, mert a kórokozók nem jutnak át az anyatejjel. :wink: (Az más kérdés, hogy közeli kontaktusban vagy vele, és esetleg úgy, cseppfertőzéssel, de emiatt meg hüleség felfüggeszteni a szoptatást, hát úgyis egy légtérben vagytok, mittomén, az anyatej meg ráadásul immunvédő szerepet is betölt. Szerintem...)
Minden betegnek jobbulást kívánok! Mihamarabb.
Igen, Enahma, a problémád ismerős, én a mai napig tudok azon parázni, ha túl sokat, vagy túl keveset alszanak... :lol: Örülök, hogy minden rendben veletek.
Cseriani, örülök, hogy jó lett a laboreredményed, akkor tuti nem az epéddel (illetve annak híján a hozzá tartozókkal, vagyhogymondjam) van a baj, mert akkor kimutatta volna a vizsgálat, ugye? Biztos influenza... Csúúúnyacsúnya!
Dadomi, esetleg a jövő hét utáni héten lenne jó dokibácsinkhoz mennem, merhogy lejárt a jogosítványom, és egyelőre csak az orvosim van meg hozzá, vagyishogy az okmányirodában még lesz egy menetem jövő hétfőn... Attól tudom függővé tenni, hogy mikor megyek, hogy köbö mikorra lesz kész a jogsim. De elképzelhető, hogy a jövő hét utáni kedden jó lesz! Majd még megbeszéljük, OK? (Írok privit jövő hétfőn! Jó lesz úgy?)
Nagyon ügyes, okos Dominik! Én is vigyorogtam, ahogy elképzeltem, ahogy beszél... Édesek nagyon! És ilyen korán ilyesmiket mondanak, eszemmegáll. :D
Vendég

Josi azt tudtam, hogy betegen lehet szoptatni, csak azt nem, hogy lázasan is. A gyerek orvost kérdeztem meg és azt mondta, hogy 38 fok fölé ne menjen, ha mégis akkor vegyek be egy algopyrint, langyosvízben zuhanyozzak és egy órával később, ha már lement legalább38 fokra a hőm akkor lehet szoptatni. Emma én is úgy tudom, hogy valamilyen szinten véd az anyatej a betegségektől. Sokszor volt, hogy ha valamit elkaptam Réka nem lett beteg.

Enahma az a jó ha csak eszik alszik. Majd lesz idő mikor már nem fog annyit aludni, bár én is mindig azon parázom, hogy túl sokat alszik Réka. Pár hete még háromszor aludt egy nap. Most végre sikerült átállni kettőre. Mások, pedig örülnének, hogy ha csak egyszer aludna a gyerekük legalább egy nap.

Cseriani akkor tényleg megnyugodhattál nincs baj.

Emma majd szerintem te is meglátod, hogy a második sokkal gyorsabban tanul meg mindent, nálunk legalább is így van. Evelin csak 2 évesen kezdett beszélni, szavakat, Réka pedig már egyre többet tud napról napra. Igazi kis locsi fecsi.
Vendég

Emma! Jó lesz jövő hét utáni kedden! Akkor tudok menni gyerek nélkül, apánk délelőttös lesz. Ki hívja a dokit?

Enahma! Addig örülj, míg eszik-alszik a kisfiad :D Majd lesz idő, mikor alig várod már, hogy aludjon egy kicsit :wink: Ne aggódj, ez így természetes, esznek a babák és utána alszanak, ha nincs semmi bajuk. Alvás közben termelődnek a növekedésért felelős hormonok, úgyhogy csak hadd aludjon a kis drága. Majd észreveszed, hogy idővel egyre többet lesz ébren két etetés között. Ha gyerekzsivajra vágysz kölcsönadom Danit hétvégére :lol: :lol: :lol: Hamar visszaküldenéd az tuti :P

Rékababa! Nyugodtan szoptathatsz, ha beteg vagy, csak ha gyógyszert ír fel a doki, mondd neki, hogy szoptatsz! Lázasan nem szabad állítólag szoptatni, bár én már hallottam ellenkezőjét is. De inkább ha 38 fölé megy, akkor ne szoptasd, vegyél be lázcsillapítót, és ha lemegy a lázad, akkor szopizzatok. Egyébként ha te beteg vagy a szervezeted termel ellenanyagokat, és az is átmegy az anyatejbe, tehát rögtön kapja a gyerkőc a védelmet is :D Inkább a puszilkodásról mondj le arra az időre, amíg betegeskedsz, szellőztess sokat, mást nem tudsz úgysem csinálni. Esetleg adhatsz homeós bogyót, influenza ellen nagyon jó az Oscillococcinum (asszem így írják), ha beteg a gyerek, akkor napi egy ampulla amíg el nem fogy a dobozból (6 van benne), aztán adhatod immunerősítőnek is, heti 1 ampullával. Réka is kaphatja nyugodtan, én is adtam Dominiknak mikor legutóbb taknyos volt egy kicsit, és gyógyszerek nélkül megúsztuk a dolgot.
Daninak én meg adom most az Aloe Verát, a rossmanban vettem, áfonyás egy literes kiszerelésben van, nem olcsó, mert 4000 Ft (a dm-ben egy ezressel drágább ugyanaz!!!), de talán használ, most harmadik hete van oviban, ilyen még nem volt szeptember óta (kopp-kopp-kopp). Evelinnek adhatsz te is, hátha jót tesz az immunrendszerének. Réka még nem kaphat, csak három éves kor fölött lehet adni.

Na léptem mert különben nem lesz ebédünk, és akkor nagyon - nagyon éhesek leszünk :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Ma megyünk megint oltásra, megkapja a 2.-ik nem kötelező Meningitec-jét. Remélem nem kapunk el a rendelőbe semmi influenzát!

Kép
timesz

Na megynyugodtam,hogy akkor is lehet szoptatni ha beteg vagyok......de remélem nem lesz ilyen! Én meg azt tudtam hogy lázasan lehet szoptatni,mert amikor tejlázam volt azt mondták hogy nyugodtan szoptassak...vagy az nem ugyanaz???De szerintem a láz az láz így is meg úgy is. Férjem ma elment dolgozni,pedig este 37,2 hője volt :evil: Lesz ebből még bünti szerintem! Noémi egy bizonyos Orthomol immunerősítőt rágótablettát szed,nagyon drága 15000ft/hó! Most kezdtük el szedni Pesten ajánlották.

Kép
Kép
josi

Dadomi köszi szépen. Ezt az Osc.... nem tudtam. Szerencsére én és Evelin már jobban vagyunk, bár még ételre nem tudok igazán nézni, teát tuszkolom magamba. Réka éjjel lázas volt, de ennek ellenére jól viseltük az éjszakát. Ma evett, de szinte a cicin lóg folyamatosan. Csak egy picit nyűgösebb. Lehet lázasan szoptatni, ezért is kérdeztem a gyerekorvosunkat. Amit föntebb írtam azt is Ő mondta.
Josi és ez az Orthomol tényleg hatásos?

Timesz szorítok, hogy simán menjen a szuri és ne legyen nyüszis utána Olivér.
Vendég

nagyon remélem hogy jó immunerősítő,még a felét szedte be,az már jó hogy nem kapta el az apjától az influenzát. A Svábhegyi kórházba ajánlotta a kezelőorvosa,mert nagyon lefogyott és vérszegény is a legutolsó betegsége óta. Recept nélkül lehet kapni, van egy 15 db-os is belőle,mi a 30-ast szedjük. Az természetesen fele annyiba kerül és az vegyes ízű. Ezt most azért is kapja hogy feljavuljon az allergiás kezelésre.

Kép
Kép
josi

Megjöttünk az oltásról. Egy kiabálással megúsztuk, nem is sírdogált. A doktornéni megdícsérte milyen szép a bőre és a szemei. A kukacát is megvizsgálta minden ok.
Tényleg, fiús anyukák, most kell hátrahúzni a fütyköst hogy ne tapadjon le, vagy még nem csak később??????

Nagyon szeles idő van kinnt akartunk maradni, mert szépen süt a nap, de ilyen szélben inkább nem!!!!

Kép
timesz

timesz,mi Kristófnak 6 hetes kortól csináltuk,így egy éves korára teljesen rendben lett neki :D
voltam varratszedésen reggel,ez a szövettanom is negatív :D
du.meg doktornéninél. vett torokleoltást,mert nem tetszik neki a torkom :?
ennyi.
Ma négyre viszem Kristófot védőoltásra. Holnap meg fodrászhoz. szerintem a fodrásznál jobban fog üvölteni. :twisted:
Vendég

Megvan Dani allergiavizsgálatának az eredménye, kutya és macska szőrre allergiás :roll: És ki kell cserélnünk a párnáját antiallergén párnára, és mivel sokszor átjön hozzánk aludni, a mi párnáinkat sem ártana kicserélni. Egy vagyon lesz :(

Timesz! Nem kell megvárni kukachúzogatással az egy éves kort, nyugodtan próbálgathatjátok, szép óvatosan.

dadomi

Éljen... :?
Cseriani, örülök, hogy jó lett a szövettanod! Torkodra meg kapsz majd biztos valami orvosságot.
Dadomi, majd akkor én felhívom a jövő héten, egyúttal megkérdezem, mejnek-e egyáltalán most, vagy csak később...
Én nem húzogatok semmit, úgy tudom, egy éves korig nem is ajánlják, mert mikrosérüléseket okozhat...
Vendég

A fitymahúzogatással bizony óvatosan, mert az élettani, magától oldódó letapadásból könnyen lehet valódi letapadást csinálni, mert apró sérülések keletkeznek, ami heggel gyógyul és az biza már nem oldódik, aztán jönnek az érzéstelenítős visszarángatások idősebb korban. Van orvos aki szerint 5 éves korig sem kell a kisfiúk fitymájához nyúlni.
Vendég

emma,Áfi,most nagyon nem értek egyet,ne haragudjatok...
az igaz,hogy nem szab.erőltetni,nagyon óvatosan,stb...,de ha nem kezded el időben,akkor úgy jártok,mint sok-sok kisfiú,drasztikus beavatkozásra lesz szükség,mert azért a bőr alatt elég sok minden letapadhat,és őrületes gyulladást tud okozni. Majd meglátjátok,ha egyre visszább megy kicsifiatok kukacán a bőr,hogy mennyi minden,váladék van alatta...ez tapasztalat.Kristófnak egy nagyon pici letapadása volt még egy évesen,azt megcsinálta neki Kántordoktorbácsi,azóta minden ok.De láttam ott nem egy nagyobb kisfiút,akit 3-4-en fogtak le,többször kellett visszamenniük,mire ok lett a kukac-dolog...
amíg kicsik,ez sokkal egyszerűbb. az egyik kisfiú hetekig antibiotikumot kapott,mire helyrejött. a lelki dolgokról nem is beszélve...Ők azért már nagyon is tudták,mitcsinálnak velük...
Vendég

de nagyon fontos,hogy szárazon nem szabad,csak fürdés közben,vagy után. Erőltetni sem kell,de arra törekedjetek,hogy legalább annyira mindig húzzátok vissza,amennyire már volt,nehogy visszatapadjon,ami már ok volt...
Vendég

és ha esetleg kicsit bereped,akkor tetran vagy bactrobannal kell kenni pár napig minden pelusozásnál...
Vendég

Cseriani,
általában csak olyan dolgokban foglalok állást aminek utánaolvastam, így határozott véleményem lehet. Én úgy gondolom ahogy fentebb leírtam, mert ezt olvastam többhelyen, orvosok írták kismamáknak szóló újságokban, internetes cikkekben. Eszerint épp a húzogatások miatt alakulnak ki az orvosi beavatkozást igénylő letapadások. Én nem tenném semmiesetre sem.
Vendég

Cseriani,
ezt épp itt, a babaneten találtam, természetesen orvos írta:
"Csecsemő- és kisgyermekkorban a fityma alapos tisztítása szükségtelen.
TILOS a fityma (előbőr) erőteljes hátrahúzása, mert a keletkező berepedések hegesednek és fitymaszűkületet alakítanak ki."
Innen van:
http://www.babanet.hu/faq/sebesz07.php

de bárhol utánanézel, szakember csak ezt mondja (vagy legalábbis a 90%-uk.
Vendég

Kukachúzogatáshoz: Daninak nem húzogattuk, mert mindenki azt mondta, hogy nem szabad, még mindig nincs neki rendben. Dominiknak pár hetes kora óta húzogatjuk nagyon nagyon óvatosan, és tökéletesen működik :D A csecsemőosztályon mondta az egyik nővér, hogy nyugodtan lehet, de mindig csak annyira, amennyit enged, feszegetni nem szabad.

Emma! Jövő héten még fog tudni időpontot adni? Nem lesz késő? Nem sürgetni akarok, csak nehogy teli legyen a délutánja.

dadomi

Áfi nem megbántani akartalak,hidd el,mikor Kristófot vártam,én is olvastam sok helyen róla,beszéltem nem egy orvossal. Szd.on pl van olyan gyerekorvos,aki szintén azt mondja,hogy egy éves korig nem szab. Így tette unokatesóm is,nem részletezem,mi lett belőle. Hidd el,nem akartam rosszat,tapasztalatból is mondom.
Nem azt mondom,hogy erőltesd,isten ments,de muszáj elkezdeni időben.
De tény belátásod szerint,én csak jót akartam.
Vendég

letapadás akkor lehet,ami kezelendő,ha valamennyire már visszament,és utána nem húzzák vissza annyira. Akkor tapadhat le.
De a pisitől,popsikrémtől,meg a saját öntisztulásától is fehér váladék gyűlik össze a bőr alatt,ami nagyon-nagyon csúnyán be tud gyulladni.
dadomi örülök,hogy nem vagyok egyegül ezzel a véleménnyel
Vendég

Cserani,
én sem megbántani akartalak, szerintem nem is tette egyikőnk sem. :) De ha soksok orvos ezt mondja csak lehet valami alapja :wink: Természetesen mindenki úgy tesz, ahogy legjobbnak gondolja.
Vendég

nna,ezt egy másik babás oldalon találtam,szerintem nagyon találó...
Tényleg nagyon kétfelé osztja ez az embereket ez a téma.
Én nem bánom,hogy korán elkezdtük Kristófnak,és egy éves kora körül már túl is voltunk az egészen... :shock:

"Nem múlik el nap, hogy ne jelentkezne kórházunkban jónéhány anyuka kisfia "kukijának" rendellenessége miatt. A problémát többnyire az okozza, hogy a gyermek fitymája nem húzható hátra. A "Kell-e húzogatni?","Mikor kell elkezdeni a húzogatást?" vagy a "Megelőzhettük volna a fitymaszűkületet, ha időben elkezdjük húzogatni?" olyan kérdések, melyek pártokra osztják a játszóterek fiús-anya társadalmát, és melyek nagyon gyakran felmerülnek a gyermeksebészeti és urológiai szakrendeléseken. Bár manapság e betegségek gyógyítása a szakembernek nem okoz nehézséget, az alábbiakban, a szülők számára szeretnék a témában röviden rendet teremteni.
A letapadás igen gyakori, csecsemőknél és kisdedeknél nem is tekintjük rendellenességnek. Lényege, hogy a fityma belső felszíne és a makk lazán összenőtt. Ez, az életkor előrehaladtával, többnyire magától, minden beavatkozás nélkül megszűnik. Problémát az okozhat, hogy a letapadt fityma mögül a faggyúanyagot termelő mirigyek váladéka nem tud kiürülni. Ha e felgyülemlett váladék befertőződik, kellemetlen betegség, gennyes fitymazsákgyulladás alakul ki.
Mint már említettem, a hímvesszőn, a makk mögött, számos, faggyúszerű anyagot termelő mirigy helyezkedik el. Ha a rendszeres tisztálkodás hiányában ezek váladéka nem kerül eltávolításra, előbb-utóbb gyulladásos betegség jelentkezik. Ennek megelőzésére a fityma rendszeres hátrahúzása és a hímvessző szappanos mosása elengedhetetlen. De mit tegyünk, ha gyermekünk fitymáját nem tudjuk hátrahúzni?
A válasz banálisnak tűnik: mutassuk meg hozzáértő szakembernek, aki először eldönti, hogy mi a panasz oka, majd a kóroknak megfelelően ad javaslatot az orvoslásra. A gyógyítás ugyanis kórokonként más és más.
Vendég

Hát akkor marad az, hogy mindenki úgy jár el, ahogy jónak gondolja. :D
Vendég

http://velvet.hu/poronty/2008/01/11/huz ... ne_huzzuk/

ez is egy jó oldal..remélem jól másoltam be :oops:
Vendég

ez az...aztán majd pár év múlva elmondod a te tapasztalatod-én már elmondtam az enyém :D
Vendég

Na én aztán éppen nem akarok beleszólni a kuki-húzogatásba,de tudomásom szerint a mi doktorbácsink sem ajánlja 1 éves korig.

Kép
Kép
josi

Josi,
nem is tudod mekkora mákod van a 2 lányoddal. 8)
Cseriani,
rendben van, majd élménybeszámolok. :wink:
Vendég

Tudom :P

Kép
Kép
josi

Dadomi, nem tudok előbb időpontot kérni, csak a jövő héten, mer nem tudom, mikor lesz jogsim. Hétfőn már valamiféle irányvonalat azért tudni fogok... Kedden gondoltam felhívni (a rendelési idejében szoktam) :oops: , akkor általában a jövő hétre (1 hétre rá) már ad időpontot. Vagyis adott, anno. Neked így nem jó?
Vendég

Emma! De jó!!!! Csak én mindig előbb szoktam időpontot kérni, de ha úgy is tud adni, hogy a következő hétre, akkor oké. Csak én mindig azt gondoltam, hogy már egy hónapra előre be van táblázva :lol: :lol: :lol: Akkor majd jövő héten visszatérünk a témára :D

Cseriani! Sajna Daninál elszúrtuk kicsit a dolgokat, remélem még műtét nélkül orvosolható, ezért Dominiknál már máshogy csináltuk. Nagy úr a tapasztalat :wink:
Azért Josi helyzete sem annyira rózsás, mint ahogy most annak tűnik :wink: , neki nem "kukigondjai" lesznek, lesz majd más :wink: Addigra a mi dolgaink megoldódnak majd, és akkor ő fog minket irigyelni :P

dadomi

Dadomi, hát, bízom benne, hogy 1 héttel előre tud adni még időpontot... Eddig sikerült így, dehát már nagyon régen voltam nála utoljára...
Jaaj, Cseriani, asszem elfelejtettem gratulálni a "negatívumaidhoz"! :wink: :lol: Nagyon örülök!
Moni, merre vagy?
Minden betegnek további jobbulást!
Vendég

Hú, mosmár nagyon hülye vagyok... Na nembaj, örültem duplán a szövettanodnak, Cseriani... :lol: Jólesz, ha húzok aludni... :mrgreen:
Vendég

Látom tényleg megoszlanak a vélemények kuki-huzogatás terén. Én akkor most kinek higgyek? A doktornénink minden alkalommal megnézi az Olivér kukacát, eddig minden ok volt, még sosem mondta hogy huzogassam neki. Akkor el se kezdjem?

Az egyik barátnőm is ezt mondja a másik meg az ellenkezőjét. Úgy látom ebben a dologban nem lehet elég okos az ember.

Kép
timesz

Timesz, sztem, ha dokinénid nem mondta, akkor ne húzogasd... Miénk is mindig megnézi, nem mondta, viszont a véfdőnőnk mondta, hogy 1 éves koráig ne erőltessem. (Ez nem azt jelenti, hogy ne mossam meg normálisan, szal megmosom, de nem feszegetem meg húzogatom hátra, csak amennyire magától is megy. Most kérdés, hogy ki mit ért húzogatáson, ugye...)
Hű, bakker, sose gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz kérdés lesz egyszer az életemben... Hannával ebből a szempontból télleg könnyebb volt :roll:
Vendég

na csajok,mielött teljesen félreértenétek:én sem azt mondom,hogy erőltessétek,csak annyira szabad,amennyire magától is megy a dolog.Időnként majd lesz,hogy kicsit visszább csúszik,akkor kell odafigyelni,hogy legközelebb legalább annyira menjen megint,mert ha nem,akkor alakulhat ki letapadás,gyulladás.
Kristófnak is így csináltuk,és így értük el,hogy egy éves korára épp egy milliméternyi volt még letapadva,azt oldotta meg helyettünk a Kántordoktorbácsi...
Vendég

dadomi miért mondod,hogy elszúrtátok? Milyen a kukaca? Ha kell,keressétek meg a Kántor-dokit-csak ajánlani tudom...(remélem még praktizál...) egy idős orvos,Kristófot kézen fogva vezette be a rendelőbe..nagyon aranyos a gyerekekkel...
Vendég

Emma,örülök,hogy örülsz nekem,én is örülök... :D
Még a torok-leoltásomra leszek kíváncsi.állitólag minimum egy hét :shock:
Vendég

Sziasztok! Tegnap nem voltam, mert az előtte lévő éjszaka műsor volt, utána nappal, amikor csak tudtam, aludtam...
Hűha, látom, alig lesz vége a "van-e elég tejem" és "hízik-e a gyerek" parának, már kezdődni is fog a "kukac-para". Ajjaj.
Apám megkérdezte, mit érzek, ha a fiamra nézek. Azt feleltem neki, hogy szörnyű nagy felelősséget. Szeretetet nem? - kérdezte. - De, valami olyasmit is, de a felelősséget egyelőre sokkal erősebben.
Ez nálatok is így volt, vagy én vagyok ilyen egyénileg fura? Apám szerint hiányzik belőlem az anyai ösztön. (No comment.)

Kép

Kép
enahma

Enahma... :lol: Ez a szeretet-dolog van, akinél, illetve többnyire, lassan alakul ki. Ha így is érzed, ne aggódj, tök normálisan gondolkodsz... Ha már kérdezted: Hannánál valami hasonlót éreztem én is, és féltem, hogy nem tudom úgy ellátni, úgy nevelni, ahogy kell. (Az "úgy ellátás" sikerült talán, az "úgy nevelésnek" vannak azé hiányosságai...) :twisted: Csak figyelj arra, ne menjen át egyfajta görcsösségbe az egész. (Mint nálam pölö.) Következő gyereknél is lehetnek ilyesmi érzéseid, de sokkal hamarabb fogod egyszerűen IMÁDNI. Árminnál se kell sokat várnod...
Szerintem.
Apudra én is azt írom, hogy no comment... :oops: (De azért zárójelben mégis: szimplán butaság, amit mondott. ) :wink:
Vendég

Jaj, még Cseriani, neked: ne félj, ha találnak is valami bacit, kapsz rá célzott antibigyót, oszt szevasz. És fáj is? Lehet ez a kórokozó okozza :D nálad ezeket a fura tüneteket. Maaajd jóóóól meggyógyítanak! :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?