Szép estét!
Niki!
Gyönyörű Nonó! Nagyon édes ahogy alszik
A süti meg nagyon fininek hangzik, nyamm
Barbi!
Merre tekeregtél ma???
Persze hogy nem gond hogy nem tudod feltenni azonnal a képeket
csak tudod, olyan de olyan kiváncsi vagyok
Tesóka!
Remélem ma jobban alszotok majd
mondjuk reggelig egyhuzamban
Szisz!
Jobbulást
Nekem is a torkom fáj, de katasztrófa, nem akar múlni
A gyógyit is abba hagytaam, még jobban fájt tőle és úgy éreztem hogy megfulladok miután használtam.
Majd az ovis dalokra bejelentkeznék ha nem gond
Majd megdumcsizzuk hogy legyen, jó? Nekünk is vannak gyerek dalok majd holnap megírom milyenek, kiírtuk az összes mp3-at a gépről hogy gyorsabb legyen csak elő kell keresnem a dvd-t...
Védőnő: nekünk is a Cs.H. Anna, csípem én is őt. De ha nem lenne se dőlne össze a világ, igazából nekem terhesen segített sokat. A szülés óta nem igazán jön hozzánk, még nyáron volt utoljára, csak tanácsadáson találkozunk
Meg néha nézek a tanácsaitól
sok mindenben nem értek vele egyet és meg is mondom neki, lehet ezért nem csípi már a búrám
De ha baj volt hívhattam és ez a lényeg, szerintem, az hogy nem vagyunk barátnők hát kit érdekel.
Amúgy szerintem a battai védőnők közül a Cs.H. Anna a legjobb, úgyhogy szerencsénk van nekünk, füredieknek
Zsuzsa!
Gratulálok a mozgáshoz
szupi
Emlékszem, már írtad hogy nem jösz ki a védőnőddel, sz@r egy helyzet, az elején sokat találkozik vele az ember
Milyen bunkó volt mikor mentél a kiskönyvért is, hááááát, egy banya
Jobban vagy már?
Csilláékkal mi lehet?????? Tök sokat gondoltam rájuk , remélem sikerült a műtét!!!!!++++++++++
Több hónap sikertelen próbálkozás után, ma végre felfogta a Ricsi hogy hogy kell lemászni az ágyról
Olyan ügyes, annyira de annyira büszke vagyok rá
Végre nem fejjel előre közlekedik, bár még rizikós de mindig ott vagyok és együtt csináljuk
Hála istennek ő már jobban van, bár még nem a régi. Holnap megint panaszkodhatom a dokinknak
még mindig csúnyán veszi a levegőt
Viszont már eszik tegnap óta, pattogatott kukiztunk tegnap vacsira
hogy ízlett neki
És ma már a helyén alszik újra
végre visszakapom a helyem
Viszont apa dögróváson van, remélem nem fertőzi vissza a Ricsit...