Új privát üzeneted érkezett!

Ja és nekünk is van tegnapi képünk, ezt a kettőt feldobom, bocsi!

Kép
Itt még lubickol. :)

Kép
És már alszik is. :)
Olyan kis csókos szája van itt. :D :D

Kép
niki+baba

Tesóka, én szeretem a sütőtök illatát.. olyan, mintha sütit csináltamvolna ;) ÉS igen, szaglik :D

Jó, akkor nem a héten lesz, de javaslom, hogy gyakrabban legyen, mert tökjól érzem magam veletek, meg a babókkal!!!! :D:D:D:D

Niki! NAgyon ééédes a Nonó!!! Hogy szunyál! Kis csókosszájú! :D Lesz ő még 18!!!!! ;)
Ja, és Apa is nagyon rácuppant a sütidre, de beelőztem!!! :D
Lehet, hogy ki fogom próbálni a Huggiest, ha ennyire dícséred :) Bár nekünk eddig mindenik jó volt... Libero, Pampers, Tesco... Karcsika mindet szereti ;)

Kép
Kép
encu

Sziasztok

én is huggiest párti vagyok . :lol:

Niki szuperek a képek.
anha

lányok

lehet hogy mocorog a baba .
anha

Zsuzsa!!! Tényleg????????? :D:D:D:D:D:D TÖKJÓÓÓÓÓ!!!!

Kép
Kép
encu

igen szeritem igen ilyen topa ütést érzek a gyomorszályam alatt a köldököm felet olyan ütemes
anha

nem emlékszem milyen volt a kezdet a lányoknál :oops:
anha

Ilyesmi lehetett ;)

Kép
Kép
encu

Zsuzsa, biztos a babát érzed már szerintem, az olyan jó :D

Csajok, ne haragudjatok, hogy váratlak titeket a képekkel, de elég sűrű napunk volt. Szinte az egész délelőttöt a földhivatalban töltöttük, aztán anyuéknál voltunk, majd hazajöttünk, és egyedül leraktam a két gyerkőt, már alszanak is...most meg vasalnom kellene.

Gabó
Babamasszázzsal kapcsolatban, az időpont nekünk jó, de hány órakor gondoltad? Nekünk a délelőtt kényelmesebb lenne, mert Szilárd oviban van.
Ja, és köszönöm Szilárd nevében is a bókot, tényleg jól sikerült.

Encu, benne vagyok a taliban, szerintem is lehetne sűrűbben, legalább havonta :) Én máskor is bevállalom, igazán nem nagy gond, és ahogy nőnek a babák, egyre jobban fognak tudni játszani együtt :) Egyébként én is etettem egyfolytában...

Jó éjszakát

Kép

Kép
sbarbi

Nekem nem jó a délelőtti babamasszázs. :? :(
Több okból sem, egyrészt azért mert nem tudok hogy lemenni, talán tavasztól jobb lesz, mert akkor megint elkezdek vezetni, ha lesz elég bátorságom. :roll:
Másrészt, mert délelőtt még nálunk elég változóan alszik Nonó.
Olyan fél kettőtől nekem bármikor jó.

De azzal egyetértek, hogy lehetne sűrűbben talizni! :D

Zsuzsa!
Tök jó, hogy érzed már most a mocorgást! :D

Kép
niki+baba

Encu!
Majd még csináltatunk anyósommal sütit! :lol:

Kép
niki+baba

Jó reggelt!

Hááát, nem tudom mi lett az én jó alvóvá válni kezdő kisfiammal... :( Fél 10kor szépen lefeküdt, aztán felkelt egykor, kettőkor, fél4kor és fél7kor is...Én meg olyan vagyok, mint egy mosogatórongy... Mi a fenét csináljak? Megint be kellett mennem hozzá, hogy vele aludjak, mert ha nem, akkor nem csak én nem alszom, hanem Apa sem... Ááá, nem értem...

Lányok, találjátok ki, hogy mikor mi legyen, nekünk nincs alvási periódusunk, tehát szerintem bármikor jó...

Niki! Ne csináltassunk ilyen sűrűséggel sütit, mert megint ki leszek akadva, ha megnő a s*ggem.. :D Most fogytam egy kicsit... ;)

Lányok! Főleg, akik régen írtak! És akik lógnak a társadalomnak képekkel!!! :D Gyertek!! :D:D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Szóval!
A délelőtt sajna nekem sem jó, mert mire Flóra felébred és én kitakarítanék, rendet raknék, altatnom kell!
Viszont napot tudunk változtatni!
A kedd nekem rohangálós, hétfőn engem masszíroznak, de a csütörtök jó!!!!

Barbi!
Hozd nyugodtan Szilárdot is, hiszen volt olyan, ahol a tesó is megtanulta hogyan kell masszírozni!!!
Persze nekünk is vannak játékaink, sőt lefoglalhatja addig Flórát!!!!!

Kép
gabriel79

Móni
Köszike, c-vitamint nyomom egyenlőre, meg citromos mézes teát.
Megfázva nem vagyok, csak a torkom fáj :(
Igen, Marcinak nagyon tetszettek a gyerekdalok, nevtegélt nagyokat!

Egyébként,ha valakinek kellene valamelyik (akár mindegyik) ezek közül
a gyerkőc lemezek közül, szóljatok ám!!!

Én nem tudom nézni a Balázst, meg a Mónikát, mert Apája beállította a
dreamboxot felvételre ugyanarra az időpontra :?

Niki
Nagyon cuki Nonó a képeken!
Milyen édesen alszik!!! :)

Zsuzsa
Szerintem is a babut érezted! Dejódejódejó! Gratulaaa!

Encu
Sajnálom, hogy ilyen rossz volt az éjszakátok! :(
Próbálj meg napközben pihizni, aludni, amig Karcsika is alszik!
Marci szerencsére tegnap 10-kor elaludt, és 5-ig szunyált.
Nálatok Karcsika külön szobában van?
Nálunk Marci kiságya a hálóban van. Ha éjszaka, vagy hajnalban ébred,
akkor át szoktam jönni vele a nappaliba etetni, pelusozni, hogy ne
ébresszük fel Apáját. De aztán visszamegyünk a sötét szobába, és pár
perc múlva el is alszik Marci. Igaz, mellettem a nagyágyban... :roll: :oops: de így
legalább alszunk, aztán majd átszoktatom szép lassan a kiságyába...

szisszka

Ezt elfelejtettem:
Tegnap volt a védőnő, azt mondta, hogy amikor megyünk a 2 hós oltásra
akkor üres gyomorral vigyem Marcit,a rota vírus elleni oltás miatt.
Akkor mennyi idővel előtte etessem Marcit?

szisszka

Szisz!

Külön szobában alszik, de sokáig ez nem volt gond... hááát, nem tudom...

Miért kell éhgyomorra vinned Marcit? Én ilyenről nem is hallottam... :shock: :? Talán, hogy ne hányja ki? Vagy nemtom. Mi nem éhgyomorra mentünk. De jaj...megint mehetünk lassan oltásra... :) Hogy megy az idő!!!!! :D:D:D

Kép
Kép
encu

Encu

Lehet hogy most anyásabb, nem? Vagy nem tudom...
Vagy front van???

Nekem tegnap ezt mondta a védőnő, hogy vigyem üres gyomorral, mert ki szokták hányni a babók ... :oops:
De akkor mikor etessem meg? Meg ha Marci éhes, nem lehet vele bírni... üvölt...
Nektek ki a védőnőtök???

szisszka

Sziasztok!

Gyors leszek , mert már késésben vagyok. :?

Encu!
Pedig nagyon finiket tud sütni. :wink:
Ja és van megint Story tv! :lol:

Gabó!
Nekem tökéletes a csütörtök!!!
Remélem neked is jó lesz Barbi! :roll:

Szisz!
Mi sem éhgyomorra vittük Nonót a rotára. Szóval ez elég furi! :?
Szerintem etesd meg nyugodtan, max ne legyen teljesen teli a pocija.

Kép
niki+baba

Szisz! Nekünk az Anna a védőnőnk. Én meg vagyok vele elégedve.
Szerintem etesd meg, mert attól lesz rossszul, ha sokat üvölt... Szokott nagyokat bukni? MErt ha nem, akkor tán csak nem most kezdi el... Karcsika sem bukott ki egy kortyot sem! :) Szóval úgy csináld, hogy Marcinak jó legyen ;)

Niki! Na jó, meggyőztél....akkor hajrá, hízókúra ;) :D:D:D Majd nyárra lemegy ;) (mindig ezzel nyugtatom magam ;) )
Story tv? :D:D:D Akkor megint nincs hiányod ;)

Mi lassan indulunk sétálni..olyan szép idő van!!!

Merre vannak a bújkálók???

Ja, Niki! Hova sietsz? :D

Kép
Kép
encu

LÁnyok!!!!!

Kép
Kép
encu

Lányok!
Köszi! Akkor rendesen megetetem Marcit! Úgysem azonnal kaja után mennénk...

Encu
A K. Anna? Nekünk ő! Vagy csak egy Anna van???
Milyen volt a séta?

Ma egész nap fáj a fejem, de nagyon! :(
Marci is tök nyűgös, fél óránál többet nem volt hajlandó egyhuzamban aludni! És folyton kézben akar lenni...

szisszka

Szisz!
Csókásiné Anna... :D 3 lánya van, aranyos. :D
Jó volt a séta, jó meleg volt, én élveztem, KArcsika a fél utat végigvisította volna, ha nincs nálam cumi ;) :D

Karcsika is nyűgi volt, ha nem voltam a közelében :P

Na, megint éhes.... Még jövök ;)

Kép
Kép
encu

Háát, elfelejtette, hogy enne, viszont elaludt :)

Kép
Kép
encu

Encu

A szisznek nem az a védönénie hanem aki nekem akit én nem szeretek nekem nem jön be :?
anha

Zsuzsa! miért nem jön be??

Kép
Kép
encu

hát nem is tudom az első Találkozás ota nem nyert nem tudok vele beszélni nem tudok kérdezni jön elmondja a mondokáját és elmegy. nincs bizalom . valami ilyesmi . :?
anha

ÚÚÚúúú, az szar lehet... :( PEdig az fontos lenne...!! Nem lehet átmenni máshoz?

Kép
Kép
encu

Szép estét!

Niki!

Gyönyörű Nonó! Nagyon édes ahogy alszik :D

A süti meg nagyon fininek hangzik, nyamm :D :D :D

Barbi!

Merre tekeregtél ma???

Persze hogy nem gond hogy nem tudod feltenni azonnal a képeket :wink: csak tudod, olyan de olyan kiváncsi vagyok :roll:

Tesóka!

Remélem ma jobban alszotok majd :wink: mondjuk reggelig egyhuzamban :wink: :D

Szisz!

Jobbulást :wink:
Nekem is a torkom fáj, de katasztrófa, nem akar múlni :evil: A gyógyit is abba hagytaam, még jobban fájt tőle és úgy éreztem hogy megfulladok miután használtam. :roll:

Majd az ovis dalokra bejelentkeznék ha nem gond :roll: Majd megdumcsizzuk hogy legyen, jó? Nekünk is vannak gyerek dalok majd holnap megírom milyenek, kiírtuk az összes mp3-at a gépről hogy gyorsabb legyen csak elő kell keresnem a dvd-t...

Védőnő: nekünk is a Cs.H. Anna, csípem én is őt. De ha nem lenne se dőlne össze a világ, igazából nekem terhesen segített sokat. A szülés óta nem igazán jön hozzánk, még nyáron volt utoljára, csak tanácsadáson találkozunk :roll: Meg néha nézek a tanácsaitól :roll: sok mindenben nem értek vele egyet és meg is mondom neki, lehet ezért nem csípi már a búrám :roll: 8) De ha baj volt hívhattam és ez a lényeg, szerintem, az hogy nem vagyunk barátnők hát kit érdekel. :roll: Amúgy szerintem a battai védőnők közül a Cs.H. Anna a legjobb, úgyhogy szerencsénk van nekünk, füredieknek :D

Zsuzsa!

Gratulálok a mozgáshoz :D :D szupi :D :D

Emlékszem, már írtad hogy nem jösz ki a védőnőddel, sz@r egy helyzet, az elején sokat találkozik vele az ember :? Milyen bunkó volt mikor mentél a kiskönyvért is, hááááát, egy banya :?

Jobban vagy már?

Csilláékkal mi lehet?????? Tök sokat gondoltam rájuk , remélem sikerült a műtét!!!!!++++++++++

Több hónap sikertelen próbálkozás után, ma végre felfogta a Ricsi hogy hogy kell lemászni az ágyról :D :D :D Olyan ügyes, annyira de annyira büszke vagyok rá :D :D Végre nem fejjel előre közlekedik, bár még rizikós de mindig ott vagyok és együtt csináljuk :D
Hála istennek ő már jobban van, bár még nem a régi. Holnap megint panaszkodhatom a dokinknak :( még mindig csúnyán veszi a levegőt :( Viszont már eszik tegnap óta, pattogatott kukiztunk tegnap vacsira :roll: :D hogy ízlett neki :shock: És ma már a helyén alszik újra :D végre visszakapom a helyem :roll: Viszont apa dögróváson van, remélem nem fertőzi vissza a Ricsit...

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

KépPótvacsi :roll:

Tényleg, nem tudjátok, hogy mákot mikortól lehet adni a babának????
Csak mert a rágicsában volt mákos, bár figyeltem hogy olyat ne egyen meg, de találtam mákszemet a pelusban :? Nem tudom hogy ettől fosott-e :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na elkiabáltam, már a helyemen van a Ricsi...apa meg átköltözött aludni a másik szobába :( Úgy horkol, egyszerűen brutális amióta beteg :shock: :( Aranyos hogy hagy minket aludni, meg talán ő is többet alszik hogy nem keltem fel állandóan :roll:

Látom már nagyon este van, úgyhogy jó éjt az erre tévedőknek! Bagolytesó?? :wink: :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok

Encu sajna nem lehet váltani már kérdeztem . ha nagyon elborulok akkor szolni fogok hogy nem kérek töb segitséget tölle.

Momi igen jobban vagyok

Csiláékrol anyit tudok a mütét megvolt de csak 2 ét mulva lesz meg hogy mi a pálya adig várnak . de mi is lenne más mint siker

Momi mák ugy tudom egyéves kor után joval de én már elöb attam a zoénak a fincsi pékséges mákos levevleset égy ugy tömte nem volt szivem elveni . bár az én lányom mit nem töm a szályába kis éhenkorász :lol:
anha

Sziasztok!!!

Képek :D
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
sbarbi

lányok jok a képek

encu szavad se lehet nagyon jol le vagy fogyva
:lol:
anha

Sziasztok!

Nagyon szuperek a képek!!!! Szomorkodva néztem őket :roll:
Jól néztek ki csajok és a babák is :D

Zsuzsa!

Köszi az infót a Csilláékról! Kár hogy még várni kell az eredménnyel, de akkor mennek tovább a drukkok!!

Azt hiszem akkor a mákot még hagyjuk :? :roll:

Tesóka!

Jól látom hogy csak Te eszel a képeken :roll: :lol:

Barbi!

Köszönjük a képeket!
Milyen nagy lett Vince :shock: :D

Niki!

Gyönyörű hosszú hajad van! Nagyon tetszik! :D

Nonó aranyosan eljátszott egymagában! Ügyes fickó :D

Gabó!

Fogytál????!!!! Nekem nagyon úgy néz ki, hogy igen!

Édi Flóra ahogy elcsatangolt egyedül :D

Barbi!

A hintapaci a tiétek?? Hol lehet ilyet kapni? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Na végre, írok egy kicsit!!!

Tegnap voltunk a 3 hós oltáson, és Vince 6520 g, és 63 cm, szerintetek nem sok egy kicsit??? :lol: Megnéztem Szilárd 5 hósan volt majdnem ekkora 6740g, és 64 cm...na, mindegy.

Móni, a hintapaci a mienk, de Gabóéknak is ilyen van, mi a kikában vettük anno, 3 éve. :D

Csajok, nekem is jó a csütörtök, de Gabó nem akkor van a másik babapartitok? Vagy rosszul emlékszem :roll: :oops: De akkor legyen délután, olyan fél4 körül már Szilárdostul ott tudunk lenni...persze ha nem beteg :wink:

Mennem kell...

Kép

Kép
sbarbi

Jóóó reggelt!
:D

Most keltünk, igaz, nem aludtunk éjjel, de legalább akkor nappal sikerül ;) Bár nem mondanám, hogy hiperfitt vagyok... :? :D

Tesóka, bocsi, hogy nem huhogtam veled, de alig vártam, hogy vízszintbe kerüljek Apával és aludjak.... :D
Nagyon édes a Ricsi és nem kis rendetlenséget tud csinálni, ha akar. ;)

Barbi! Jók a képek, de tényleg mindeniken csak én eszek... :shock: :lol: :lol: Látszik, hogy addig nem ettem semmit...rögtön rámásztam a sütikre ;)
Húúúúú!!! Jó nagy a Vince...asszem nem előzünk be... :D Gratula! :D

Zsuzsa! Szerinted le vagyok fogyva?! Azokon a képeken olyan vagyok mint egy vizilótündér ;) :D:D:D

Kép
Kép
encu

Barbi!!!!!

Boldog hófordulót Vincének!!!!!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

hát nem tudom Encu szerintem fogytál az arcodon látszik .
anha

Zsuzsa! Puszi neked! :D Ilyet jó hallani ;) :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Encu!
Tegnap körmösnél voltam, kedden meg megyek fodrászhoz! :D

Te jó ég!!!! Milyen fejeket vágok a képeken! :oops: :roll:
Igen Móni, nagyon édesen eljátszott Nonó, olyan volt mint egy kisangyal! :)
Ilyen hosszú hajam van, fel sem tűnt még! :shock: Köszi Móni! De a tiéd is hosszú úgy tudom.

Encu nem is eszel a képen, csak fogod a tányért! :wink:

Barbi!
Az igen! Nagyon szép súlyban van Vince!!!!!!! :D
De ez látszik is rajta! :wink:

Ja és tegnap én is kaptam bókot a körmösömtől meg anyumtól, hogy fogytam megint. Én meg mondtam, hogy pedig nem. :(
Pedig még én is szeretnék, de majd nyárra leadjuk, ugye Encu! :wink:

Kép
niki+baba

Niki!!

Hogy te mennyit jársz szépülni... :D:D:D Tökjó! ;)

Vince tényleg nagyon elhúzott, remélem Karcsika nem tűnik soványkának mellette ;) :D

Mi meg nyárra sellők leszünk, igen!! :D

Jaaj, megéheztem... :? :)

Kép
Kép
encu

lÁNYOK AZT MONDJÁTOK MEG NEKEM MÉRT VAN AZ HOGY ÉN AZ ÉSZAKA 3-4 ORÁNÁL NEM TUDOK TÖBBET ALUDNI . EZ EGYSZERÖEN KIBORITÓ
anha

Zsuzsa! Mostanában buzi frontok vannak, Karcsika sem nagyon akar aludni, inkább játszana velem... :) Én bezzeg tudnék... :p :D
Aludj napközben..vagy az neked sem megy?

Kép
Kép
encu

Barbi!
Igazad van! :oops:
Na most aztán tényleg nemtudom mikorra rakjuk?

Móni!
Fogytam amióta nem taliztunk, de most nagyon stagnálok, pedig tornázom is , meg odafigyelek a kajára! Sajna a hasam nem ment vissza olyanra, amilyen szülés előtt volt, de hát ez van! :cry:
Neked pedig gartula a 3kg-hoz!
Nekem valahogy nem volt alaklmam mákos dolgot adni Flórának, így most ezen a karácsonyon evett először mákos beiglit, tehát akkor 13hónapos volt.Persze nem ízlett neki! :lol:

Encu!
Szerintem valami front lehet, mert Flóra már hónapok óta átalussza az éjszakát és mostanában sokat felsír, ráadásul ez az éjszakánk kritikusan rossz volt! :roll:

Niki!
Szerintem meg jó képeket csináltam rólad! :wink: :lol:

Megyek, mert intézem a nyugdíjpénztári dolgaimat!

Kép
gabriel79

Gabó! Akkor most megnyugtattál, hogy nem én rontottam el a gyerekemet, hogy már csak velem tud aludni ;) Persze, azzal sem lenne semmi baj, mert nagyon jó érzés vele aludni... :D
Tegnap is nagyon mentetek valahova... :) Most is rohangálsz, ejha..!! :D

Niki!!! Mi van azzal a jó kis táblázattal?? :D:D:D

Kép
Kép
encu

Köszi Gabó! :wink:

Akkor most nem lesz babamasszázs? Pedig én már beleéltem magam! :oops: :(

Húúúúú Encu! Amióta újratelepítettem a gépem, azóta még a progit sem raktam rá, hogy táblázatot csináljak! Majd, ha lesz sok időm rászánom magam! :wink:

Kép
niki+baba

Teszek fol par friss kepet,ahogy az en nagy fiam eszi egyedul a kekszet. :wink: 8)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Gyonyoruek ezek a gyerekek.Jo lehetett nektek is a babatali.Hat ez a Nono,milyen gyonyoru egy kisfiu.Ma en is keszitek locsis kepet az uj furdokarikaval.Annyit nevetek rajta,nagyon evezi,foleg lubickolni.Uszik a furdo tolle.Mikor kiveszem,vege a vilagnak. :? Dehat muszaj,mert ha nem,megfazik.

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timci!

NAgyon ügyes Atticy!!! :D:D:D Jöhetnétek gyakrabban is!! ;) A legközelebbi babatali nálam lesz (remélem), és jó lenne, ha Ti is itt lennétek ;) :D

Kép
Kép
encu

encu-mi maris tobbszor voltunk ott,mint ti itt. :wink: Mostmar valoban rajtatok a sor!!!Ugyhogy legy olyan kedves szedd ossze magad es gyertek! :wink: Jah es Smucikat nehogy otthon hagyd.Feltetlen hozzatok magatokkal. 8) Koszi a bokot.Nekunk most egy kocsi van egy ideig,mert a masik lerobbant,ugyhogy nem tudok en igy sem ugysem menni sajna.Meg Atticy hatul nem birna ki hiszti nelkul az utat.Egyedul igy ne valalom.Sajna... :oops:

Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?