Új privát üzeneted érkezett!

A dokim Dr.Lintner Ferenc volt, ő a főorvos az osztályon. Én mind a terhesgondozás alatt nagyon meg voltam vele elégedve, a szülés alatt pedig tényleg csak felsőfokon tudok beszélni Róla. Képeket már próbáltam feltenni a János kórházas anyukák topikba, de sajnos kicsik lettek, de nem adom fel a próbálkozást. Na megébredt a cseppség (2 és fél hónapos) úgyhogy most megyek is!!!!
bvica

Ibm, az én dokim Dömötöri Jenő.

Bvica, nagyon jókat hallottam másoktól is Lintner dokiról!

Kép
elan

Bvica: olyan jó volt olvasni a szüléstörténetedet! Nosztalgia tört rám. Én is a Lintnernél szültem( tudom, hogy te tudod) és ahogy leírtad a szülést, és az utána lévő dícséretet, mintha az én szülésemet írtad volna le!!! Olyan jó érzésekkel tölt el még most is... Már másnap újra szültem volna! Gratulálok még egyszer!

Nelly

Kép
breeki

Lányok!

Az április-májusi babavárók topiccal csináltunk egy iwiw-es oldalt
Április-májusi kismamák és babák 2008. néven....
Tehát, aki ebben a két hónapban fog szülni és van kedve, jelölje ismerősnek... a legegyszerübb rajtam keresztül rákeresni, mert másképp nem dobja ki az iwiw (egy sz@r) :roll:
Szerény személyem Tivadar Ágnes (Budapest) becenevek:Ágica,Hugi,Pumpóka :lol:
Vendég

És a júniusiakkal ki tőrődik???????????????? :cry:

Kép

Kép
ibm

Ibm! A júniusi topicban reklamálj nekik, hogy miért nincs, az nem az én hatásköröm... :wink: :D
Vendég

Pumpóka!
Már ott is vagyok a pocakos oldalon az iwiw-en, kösz az infót! :wink:

Kép
Kép
meli30

Akkor ide is irom, hogy arra gondoltam, tehetnénk a fényképek közé 4D-s vagy sima 2D-s, kinek milye van fotót a bébikről... aláirnám, kinek a babája (topicnévvel)... persze, aki szeretné, csak annak, nem erőszak, csak egy ötlet... amiket utána kicserélnénk a már megszületett bébikék képeivel... :D
Szóval, aki kedvet érez, dobjon egy képet nekem... :wink:
Vendég

hova küldjem?
kerekpocak

Akár priviben, vagy szerintem innen is ki tudom menteni.... ha tudod, akkor kicsinyitsd le, hogy ne legyen annyi kbyte.. mert vagyunk 37-en... énis lekicsinyitettem 5kbyte-ra Zsófit :D
Vendég

Halihó!

Lányok, Titeket nem visel meg ez az időváltozás? Én tegnap éjjel szörnyen aludtam. A srácok este akkora karate-VB-t rendeztek, hogy nem győztem szuszogni. Szegény párom arcára is kiült az ijedtség, hogy esetleg menni kell. :) Hajnalban is többször felébredtem, csak pislogtam a sötétben. Ma meg du. jól bealudtam, a telefonra sem ébredtem fel ....

petra

Petra
Kép
petricsek

lányok, vannak, akik bejelöltek iwiwen, de se egy keresztnév, se egy fotó stb, ami alapján ki tudom következtetni, h ki melyik nicknév lehet???? léci keresztneveket írejatok alá!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Engem olyan hányinger kinoz, hogy valami őrület, már az előbb ott voltam, hogy rásegitek, hátha jobb lesz utána, ha kijön..... nem tudom, mi ez... kezdődik az utolsó három hónap...????? az első 3 meg az utolsó??? Vagy most mi van?? Remélem, csak valami átmeneti állapot, vagy a front miatt vagyok szarul... nem tudom... olyan szorulásom van most már harmadik napja, most meg az émelygés.... :cry: pedig jól kéne érezni magam... tehát lelki oka nincs, mehetnék vásárolgatni törpillának, mert van rá pénzem, de igy....

Nem tudjátok, hogy hol lehet a várandós csomagot itt a környéken kiváltani??? Petra... ?? Vagy más esetleg?? A kiskönyv a Mammutban jelöli meg a PhotoHall-t... érdekes... :roll: tényleg ki lehet ott váltani?? Help, aki tudja... mert tudom, hogy nincs benne sok értelmes, egy Avent pohár meg egy MAM cumi ami miatt elhoznám...

Zsófi! Lehet, hogy a másik topicból jelöltek a lányok, mert te is ott vagy a kismamaoldalon... ha nem ismered őket, ne jelöld vissza... ha úgy gondolod...
a Kiss Kata (ha jól emlékszem a nevére) Babyteve... de kiabálj Babyteve, ha nem!!!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mintha ezer éve nem jártam volna erre. De ma leadtam az utolsó határidős melómat szülés előtt. Kb másfél óra üléstől egy órán át kemény a pocóm. Pedig nyomattam most a MgB6-ot is. No mindegy, nem kell másfél órát ülni mozdulatlanul, ez lesz a megoldás.

Ági, Zsófi!

Nagyon aranyosak ezek a kismanók.

Kata!
Mindjárt küldöm priviben a tel.számomat. Március 31 jó szülési dátum? :)
Fú, én is kiváncsi vagyok, hogy Balázs jó baba módjára fejjel lefelé helyezkedik-e el végül. 28.hétig állandóan úgy volt. Azóta már kétszer ébredtem arra éjjel, hogy egy fejecske van majdnem a mellkasomban. Aztán mindig visszafordult, legalábbis asszem. Nekem általában fogalmam sincs, hogy hogyan fekszik/ül a bébim.

Hági!
Hasszorító: én is még csak hírből ismerem, de a szülésznők és anyukák is ajánlották. A szülést követő 4-5 napban hordja az ember. Annyi idő alatt, szerintem a hasizomnak sem lesz komoly baja, főleg úgy, hogy a szülés után 1-2 napig amúgy sem nagyon tudod használni.

Vica!
Nagy-nagy gratula Nektek!
Ezek szerint november 7-én született a babó? Az jó dátum :) Én is akkor születtem :lol:

Petra!
Szerintem a szülés után a csecsemősök látják el a babákat, hacsak nem ragaszkodsz te ahhoz, hogy veled maradjanak.
Anyukák! Megerősítést kérünk szépen :)

A lábfelhúzásról eszembe jutott egy kérdés: Az apuka beülhet mögém szerintetek a kitolási szakaszban. Én lehet, hogy rábíznám a lábam felhúzását és karbantartását.

Babafürdetőről ma azt hallottam egy szülésznőtől, hogy mandulaolajjal fürdetés szupi a babának. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

Várandós csomag. Ez mi a túró? Mindenkinél olvasom, hogy megy kiváltani, de ez mindenkinek jár? Mit kell bemutatni hozzá?

Nya, most aztán pótoltam a hiányzást. Bocs a sok kérdésért!

Mindenkinek szép hétvégét!

Eszter

Kép
eszter.eu

Eszter!

A védőnőtől kellett kapjál (elvileg) egy csomit, amiben újságok voltak meg egy könyvecske Várandós Mamák cimmel Felicitas Tanácsadó füzet, abban van egy kupon, amit kitöltesz és elviszed a füzetben leirt helyek egyikére a 6.hónap betöltöttével és kapsz egy kis csomagot... sok minden nincsen benne, amit fentebb irtam, az a két legértelmesebb dolog. Azonkivül egy db pelenka meg vmi termékminta.... szal nem egy nagy cucc, de szerintem az Avent és a mam miatt érdemes kiváltani.

Ezen az apa mögémül és ő húzza a térdeimet felfelé dolgon énis gondolkodtam már, mert olvastam és láttam is ilyet. Szerintem nagyon jó lehet, ha engedik... no hajrá, előbb szülsz nálam, kiváncsi leszek, hogy engedik-e... mert ha igen, énis felkészitem Zolit a nagy feladatra.
Vendég

Petricsek, én is álomkóros vagyok ettől az időjárástól, pedig én hozzád képest még sehol sem tartok... de most mocorgósabb a babám, mint máskor szokott... vagy csak izmosodik ;)

Lányok, van esetleg valakinek tapasztalata hüvelyi fájdalommal kapcsolatban? Ez a legújabb :roll: Éjjel éreztem már, akkor egy kis helyváltoztatással elmúlt, de most, hogy járok-kelek, megint előjön... ilyen lüktető tompa fájdalom, nem túl erős. Lehet, hogy valamit nyom a baba, és kisugárzik? Remélem, nem a méhszájjal van gond, kedden még tökéletesen rendben volt.

Kép
elan

Pumpóka, majdnem ez a nevem, csak közben van még a lánykori is...de felvettem a babytevét is, úgyhogy én már egyértelmű vagyok :D

Hányinger: nekem sajna, minden napom ilyen...

Régen anapraforgóolajat preferálták, most a mandulaolajat. Ezt is gyógyszertárban adják, az elején tutira jobb, mint az illatos kencék.

(Ha Apuka mögéd ül, akkor nem tud segíteni, max. a fejed emeli. Mellég áll, és akkor tudja mindkettőt segíteni. Amikor a barátnőmmel voltam bent, akkor Apuka állt a fejénél, én meg mellette, és a fejét is, meg a lábát is emeltem nyomásnál. Nagy segítség, még én is leizzadtam :D Szóval, gyakoroljatok!)

Kép
babyteve2

Szia Mindenkinek!

Dr Sovago Laszlohoz szeretnek valahogy eljutni. Kerlek, tud valaki valami elerhetoseget: telefonszámot, magánrendelőt, valamit? Köszi!
A
alitta

alita
A doki telszáma ahol bejelentkezhetsz:061257-8825
Magánrendelésének címe: 1027 Bem J. u. 24. II.em. 1.

Ági

Kép
hági

alitta bocs az egy t miatt :oops:

Kép
hági

Ági! Nagyon köszönöm, gyorsaságod nagy segítség (volt). Ezer köszönet!!! Hozzá jársz esetleg?
A
alitta

Sziasztok!

Pumpóka! Én nem váltottam ki, de a Felicitas oldalon ezt találtam:
http://felicitas.qwertynet.hu/hu/index. ... lthalozat/

elan! Nekem nem volt hasonló, de ha bizonytalan vagy, inkább hívd fel a dokid vagy a védőnőd.

petra

Petra
Kép
petricsek

sziasztok.

Kata férje vagyok és most csak én tudok írni, ugyanis vasárnap hajnalban Kata begörcsölt és azóta a János Kórházban van. :( Folyamatosan kapja az infuziót, de időközben kitágult egy újnyira és vérzik :(( A görcsök szerencsére már szűnnek, de szigorúan feküdnie kell.
Egyelőre nem tudjuk, hogy hazajöhet-e még szülés előtt.
Időnként bejelentkezem és helyzetjelentek, meg az üzeneteket is át tudom neki adni.

üdv,
Péter

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Jaj, szegény Kata! Kitartás neki és mennek a drukkok ezerrel!!!

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Én is a Jánosban fogok szülni, 2008. május 14-re vagyok kiírva. Dr. Kaszás Tibornál.
emma2008

Szia Péter!
Nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen Katával és a babákkal is. Kitartás!
Petra

Petra
Kép
petricsek

Nagyon szoritok Katának és a babáknak!!!!!! :(
Vendég

Meg tudja valaki mondani, hogy kell-e szülésznőt választani, ha igen, mennyivel a szülés előtt?
emma2008

Én is nagyon szorítok Katáéknak, szegény, biztos nagyon meg van ijedve :(

Emma, a dokim szerint jó ötlet szülésznőd választani (bár persze nem kötelező). Azt mondta, kb. félidőben már érdemes felvenni a kapcsolatot valamelyikkel, mert max. 3 szülést vállalhatnak 1 hónapra. Így aztán nekem már intézi is.

Petricsek, a fájdalom közben elmúlt, és a dokim azt mondta, hogy ha nem jön vissza, ráérek akkor menni, amikorra megbeszéltük. Az még 2 hét.

Kép
elan

Elan!

Hogy választod ki, ki legyen a szülésznő? Az orvos javasolja?
emma2008

Elan!

Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy hogyan működik. A szülésznőt is behívják, amikor megindul a szülés? 8 éve szültem a harmadik kislányomat, régen volt. Akkor még nem volt ilyen, hogy szülésznő választás.
emma2008

Emma, én a dokimat kérdeztem meg, kivel szeret dolgozni. Ő három szülésznőt nevezett meg, fontossági sorrendben, és az 1. számú el is vállalt :) Ez az első babánk, ugyhogy nem tudom, pontosan hogyan történik, de az a tippem, hogy első körben a szülésznőt riasztják, ha bemegy az ember a kórházba, és ő dönti el, hogy a dokit kell-e már hívni, vagy még ráér.

De ez nem biztos, csak az osztrák rokonunk tapasztalaira támaszkodom, de hát ott más világ van :)

Kép
elan

Én úgy beszéltem meg Barnusnál a szülésznőmmel, vagyis ő mondta, hogy amikor érzem, fájások vannak, hivjam őt először... igy is volt. Elmondtam neki telefonon, milyenek, hogy érzem magam, milyen időközönként jönnek. Aztán vártunk egy órát, újra telcsi neki, a fájások sürüsödtek, mi indultunk a kórházba. Ő telcsizett a szülőszobára, hogy megyünk és mikor az ügyeletes doki megvizsgált, akkor beszéltünk újra, hogy szülünk... egy órán belül ott volt, de a dokit is akkor riasztották, amikor megvizsgált az ügy.doki... csak vele tartották telcsina kapcsolatot, hogy hol halad a szülés és ő csak akkor jött be, amikor epidurálni kellett....
Vendég

NAGYON SOKAT GONDOLOK KATÁRA + APÁRA ÉS FŐLEG A BABÁKRA!
kerekpocak

Kata, Péter!

Kitartás. Nagyon szorítunk értetek.

Péter! Légyszi írj mihamarabb, hogy mi van Veletek!

Köszi

Eszter

Kép
eszter.eu

sziasztok

Tegnap este 11 után nem sokkal természetes úton megszületett Nagy Márton és Csenge. Marci 990g és 38cm, Csenge 960g és 37 cm.
Miután Kata vasárnap bekerült a kórházba csak idáig sikerült húzni a dolgot. Mivel jóval korábban jöttek a kelleténél, ezért az újszülött intenzív osztályra kerültek. Jelenleg jól vannak és aktívak, de az első egy hét nagyon kritikus, azonban ha 3 hétig rendben lesznek várhatóan a lélegeztető gépre sem lesz szükség.
Remélem amennyire siettek meglátni ezt a világot, annyira itt is akarnak maradni...

Péter

KépKép
KépKép
kevinszpészi

NAGYON NAGYON SOK EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK MARCINAK ÉS CSENGÉNEK! KJITARTÁST AZ EGÉSZ CSALÁDNAK, MINDANNYIÓTOKNAK! ISZONYÚAN DRUKKOLUNK ÉS NAGYON NAGYON SOKAT GONDOLUNK RÁTOK!!!!!!!!!!!
kerekpocak

(ha ilyen szívós kislegények, h megszülettek természetes úton, nem lesz baj! hajrá marci! hajrá csenge!)
kerekpocak

Szurkolunk Csengenek es Marcinak hogy mielobb megerosodjenek sok sok egeszseget kivanunk .... anyucinak es apucinak meg kitartast

...es gratulalunk a ket kis eletkehez :)

Agi

Kép
cica_1

Kata, Péter, Marci, Csenge!

Nagyon sok erőt és kitartást és egészséget kívánunk mindnégyőtöknek!

Eszter

Kép
eszter.eu

Kedves Péter!

Nagyon drukkolunk, hogy szépen megerősödjenek és fejlődjenek a babák. Reméljük hamar túl lesztek ezen a nehéz időszakon. Kitartást Katának és az egész családnak!

Sok puszi
Petra

Petra
Kép
petricsek

Sziasztok!

Láttam, hogy tettek fel 3D-s képet a babákról. Hányadik héten érdemes elmenni 3D-re, hogy ilyen szépen látszódjon az arca? Tudtok ajánlani esetleg címet ahova érdemes menni?

Eszter
emma2008

Kata, Péter és a Picik!

Gratulálunk Marci és Csenge érkezéséhez!!! :)

Nagyon jó egészséget kívánunk és a legjobbakat a kezdeti nehéz napokhoz!

[quote]R írta:emélem amennyire siettek meglátni ezt a világot, annyira itt is akarnak maradni...

Hidd el így lesz Péter! Csak pozitívan!!!!

Üdv,
Fatima és Tarek

fatima

26-28. hét között csináljják a legszebbeket és én meg pumpóka ági a 4d genesisben voltunk. a 2. kerületben van közel a buda gyöngyéhez. maximálisan szuper volt.
kerekpocak

budagyöngye és nem buda gyöngye

ill.

csinálják, nem csináljják. bocsi
kerekpocak

Péter, én is nagyon sok kitartást, és egészséget kívánok Nektek, és nagyon szorítok, hogy gyorsan megerősödjenek a babák!

Kép
elan

Péter és Kata!

Nagyon-nagyon szoritunk nektek, hogy minden a legnagyobb rendben legyen a babákkal! Egyébként szép súllyal születtek ahhoz képest, hogy ikrek! És ez pozitiv....
Nagyon sokat gondolok rátok!!!!
Vendég

Kicsi Csenge és Marci!!!!!!!!!!! nagyon nagyon sokat gondolunk rátok így ismeretlenül is! Anyának és Apának is nagyon sok erőt! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mangó

Péter és Kata! Rég jártam itt, az újak már biztos azt sem tudják ki vagyok, de néha olvasok még és
NAGYON NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK!!!
CSENGE ÉS MARCI LEGYETEK ERŐSEK ÉS MUTASSÁTOK MEG A VILÁGNAK HOGY KELL KÉT 1 KILÓS PICURNAK SZÉP NAGYRA NŐNI!!
+++++++++++++++++++++

Kép
viky30

Kata és Péter, nagyon sok türelmet és kitartást, a manócskáknak pedig sok-sok erőt és egészséges fejlődést kívánok!!!!!!

Az uncsitesómék babája is nagyon korán jött, pici egérke volt az inkubátorban, de olyannyira szépen fejlődött, hogy már hónapok óta túlszárnyalja kilókban a lányomat, és senki meg nem mondja, hogy ő egy igen-igen koraszülött bébi volt.
Szóval fel a fejjel, minden rendben lesz!!!!!!!!!!

Millió puszi és pozitív energiát küldünk!!!!!!!!!!

Kép
Kép
meli30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?