Sziasztok!
Mintha ezer éve nem jártam volna erre. De ma leadtam az utolsó határidős melómat szülés előtt. Kb másfél óra üléstől egy órán át kemény a pocóm. Pedig nyomattam most a MgB6-ot is. No mindegy, nem kell másfél órát ülni mozdulatlanul, ez lesz a megoldás.
Ági, Zsófi!
Nagyon aranyosak ezek a kismanók.
Kata!
Mindjárt küldöm priviben a tel.számomat. Március 31 jó szülési dátum?
Fú, én is kiváncsi vagyok, hogy Balázs jó baba módjára fejjel lefelé helyezkedik-e el végül. 28.hétig állandóan úgy volt. Azóta már kétszer ébredtem arra éjjel, hogy egy fejecske van majdnem a mellkasomban. Aztán mindig visszafordult, legalábbis asszem. Nekem általában fogalmam sincs, hogy hogyan fekszik/ül a bébim.
Hági!
Hasszorító: én is még csak hírből ismerem, de a szülésznők és anyukák is ajánlották. A szülést követő 4-5 napban hordja az ember. Annyi idő alatt, szerintem a hasizomnak sem lesz komoly baja, főleg úgy, hogy a szülés után 1-2 napig amúgy sem nagyon tudod használni.
Vica!
Nagy-nagy gratula Nektek!
Ezek szerint november 7-én született a babó? Az jó dátum
Én is akkor születtem
Petra!
Szerintem a szülés után a csecsemősök látják el a babákat, hacsak nem ragaszkodsz te ahhoz, hogy veled maradjanak.
Anyukák! Megerősítést kérünk szépen
A lábfelhúzásról eszembe jutott egy kérdés: Az apuka beülhet mögém szerintetek a kitolási szakaszban. Én lehet, hogy rábíznám a lábam felhúzását és karbantartását.
Babafürdetőről ma azt hallottam egy szülésznőtől, hogy mandulaolajjal fürdetés szupi a babának. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Várandós csomag. Ez mi a túró? Mindenkinél olvasom, hogy megy kiváltani, de ez mindenkinek jár? Mit kell bemutatni hozzá?
Nya, most aztán pótoltam a hiányzást. Bocs a sok kérdésért!
Mindenkinek szép hétvégét!