Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Az eggyik topikban láttam ezt. Kismotorhoz cipővédő. Jo mi?
Kép Sziasztok
Vendég

Gabibi, azt tudod hol van a plusz?
Mert ott van a torna is!
Hát szerintem jóval több idő séta mint 3-5 perc!
Azt írják a neten 300m a Spar és ez a Fintess között a távolság!

Olyan gyönyörű idő van!!
:D :D :D
arivirág

Te jó ég!A plusznáááááál?!Hát akkor oda feljutnom maga 1 torna :lol: Még jó,hogy megkérdeztem! Ott a plusszal szembe abba a nagy épületbe?

Kép

Gabi
gabibi

Szerintem is jó messze van!
Csodálkoztam is, hogy ekkora távolságot simán legyalogolsz!
Igen a plusz másik oldalán van, ez a fintess!
arivirág

Megpróbálok ott lenni 6.40-re,nem is tudom mikor indljak,hoy odaérjek :roll: Telefonálok,ha nem leszek pontos.Akkor kint talizunk jó?

Kép

Gabi
gabibi

Indulj el olyan 5felé
:lol: :D :D Na jó ez csak vicc volt, remélem azért nem lesz túl hosszú az út!
Várlak a fitness előtt (vagy Te várj engem) :D
arivirág

Arivirág, Gabi
Milyen volt a torna?

Az én térdem még mindig nem jobb, holnap vissza kéne mennem az orvoshoz.

Kép[
Kép[
kostyika

Arivirág,
Igen, akkor muszáj lesz :( Sajnos nem kevés hitelünk van a ház miatt és a gyes összege önmagában nem sokat segítene :roll:
És már akartam írni, h nagyon rulez az új avatarod :D

Gabi,
Privi ment vissza :) És tényleg nem mentek messzire, főleg, ha már az m6-os is ott van :wink:

Judit,
Ez a cipővédő nagyon praktikus. Ha nálunk is aktuális lesz, beszerzünk egyet.

Most én lehet, h képzavarban vagyok, de arról a pluszról beszéltek, ami a riminyákin van? Az hozzánk nagyon közel van.

Andi,
Jaj, te szegény :( Ennyire nem javul a térded? Akkor tényleg menj dokihoz, hátha tud vmi okosabbat mondani :?

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Közben kiderült hogy nem a plusznál volt ez a fitness, úgyhogy nem vagy képzavarban Cruse!
Ne is mond a GYES-t, Én márciustól azt kapom, nagyon megcsappan a bevétel, pont mikor építkezünk!

Gabibi, izomláz?
Nekem éppen csak egy kicsi van, pedig tegnap azt hitem nem tudok majd ma lábra állni sem!

Kostyika, Ti voltatok tegnap táncon?
Anyósomnak is ez a problémája a térdével mint neked, és nagyon komoly, már műtötték is!

Tegnap megint „meghalt” az autónk, utálom!
Csupán 57 ezer ft-ot hagyott a szervizben a férjem!
Ez volt az utolsó húzása, következő ilyennél eladjuk és veszünk újra Suzukit!
Kép
arivirág

Sziasztok!
Nagyon jó volt a torna és közel is van :lol: Az időpont lehetne jobb is!Na meg lehetne nagyobb a terem.Ha otthon csináltam volna már a negyedénél abba hagytam volna :wink:

Arivirág!Mikor megyünk megint?Lehet,hogy 1-szer még plusszba beválalok valamilyen korábbi időpontosat is,mert örülök ha 1-2-szer vigyáz a Nagyi Jotikára ilyen este hetente.Nekem sincs izomláz,szerintem a végén a relax segített.

Kép

Gabi
gabibi

Mehetünk a héten még egyszer, ha gondolod!
De menjünk előbb, és akkor kipróbáljuk a kondi gépeket, vagy egy szolizást, vagy esetleg bevállalunk 2 tornát!
:wink:
arivirág

Arivirág!Privi ment!

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Képzeljétek úgy jártam :cry:
Végre fel tudtunk Adéllal kelni időben (hn9-kor), h elmenjünk a tücsök-zenére. Erre elmaradt, mert lebetegedett az, aki tartja :( Csak én lehetek ilyen peches :roll:

Arivirág, Gabi,
Nagyon ügyesek vagytok!! Csak így tovább :wink:

Arivirág,
Autó :( Ennyire jók a suzukik, h azt vennétek?

Én most már annyira kezdek elkenődni :cry: Lehet, h most még sem lesz tavasszal tesóprojekt :cry:
A kormány tervei enyhén szólva felháborítóak. Nagy valószínűséggel a gáz árát ebben az évben még 3x akarják emelni. Mi már most havonta 35e ft-ot fizetünk. És 2009-től pedig fel akarják emelni az adókulcsot 44%-ra. Ezt a mérhetetlen pofátlanságot :evil: Nem rég vettek ki a zsebünkből 4%-ot, amikor a 36-40% visszatették az adókulcsot, most meg megint 4%-ot el akarnak venni, így már nem lehet megélni egy keresetből egy családnak, mert amit gyereknevelés címén kap az ember, az is enyhén szólva vérlázító.
Szal a terveink az, h vagy visszamegyek dolgozni ősztől vagy kimegyünk inkább külföldre.

Kép Kép
curse

Cruse, régen suzukink volt, és annak nem volt baja, ezért vennék Én suzukit, de férjemnek ugyse kellene újra! :shock:
Aki csak teheti, elmegy ebből az országból, és Én ezt nagyon megértem!
Nagyon nehéz itt megélni, csak kapkodom a fejem, mikor mit emelnek fel megint! :( :(
Kép
arivirág

Sziasztok!
Nem tüntem el,csak itthon van a párom,és lótunk futunk.Holnap megyünk erre a genetikai vizsgálatra.Majd jövök,és mesélek mi volt.

Arivirág!Utólag is,BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Gabi!Nekünk is Concord ultimaxunk van.Én szeretem.De pl a Rőmer ülések is nagyon jók és a BéBé Confortok.Érdemes nézegetni használtat is,mert jóval olcsobbak.30-körül már láttam BéBé Confortot,és szerintem a Rőmer is van hasonló áron.Minőségre ha sokat utaztok,akkor szerintem e három közül nézzél valamit.
A Concordban a Szabi simán kibírta Horvátországig.
Na sziasztok!Majd jelentkezem

mimi12

Gabi!Míg el nemfelejtem.Gyerekűlésben,már nyugodtan nézhetsz olyat ami 9kilótól van.Azok állt.tovább jók,mert pl a Concord ultimax az,0-18kilóig jó de,van ami 9- talán 30ig.

mimi12

Arivirág,
Kezdek elkenődni én is a térdem miatt mert tegnap elfelejtkeztem magamról és leguggoltam, hát felállni már nem nagyon tudtam. Most sokkal jobban fáj mint eddig bármikor. Felhívtam a háziorvosomat h most mit csináljak, azt mondta h a pocaklakó miatt semmi mást nem tudnak mondani csak h jegeljem és pihentessem. Kezdtem kétségbeesni h a hátralevő 4 hónapot fekve fogom tölteni? Nem túl vonzó kilátás, tegnap még Veronikát sem tudtam megfürdetni annyira rossz volt. Végülis melyik teremben voltatok? Sajnos én nem tudtam vinni manót tornára, apája meg nem ért rá. Most pénteken lesz a suliba? Bár ha nem javul a térdem nem tudom elvinni.

Mimi,
Drukk a vizsgálathoz h minden rendben legyen.

Szerencsére a cukrom jó lett, legalább az miatt nem kell aggódnom.

Curse,
Nem semmi ez a változtatás már megint. Robi is többször felvetette h menjünk ki valahova de aztán maradtunk.

Gabi,
Nekünk Chicco ülésünk volt szintén használtan vettük és még most nyáron is abban ült Veronika amikor mentünk Olaszba h tudjon aludni mert ami már a 15-36 kg-ig az sajnos nem dönthető.

Kép[
Kép[
kostyika

Mimi,köszi szépen :lol: Megnézem magamnak ezt a Concordot ha nektek ennyire bevált :lol:

Arivirág,megy a privi :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Judit!Merre vagy ma???????

Voltam fogorvosnál :cry: :cry: nagyon rossz volt :cry: Hát még majd többi.És nemis kevésbe fog kerülni :cry: Ugyhogy a fiamat viszem az első pillanattól,hogy ne féljen a fogorvostól ugy mint én.És ne kelljen ennyit szenvednie.

Curse!Sajnálom,hogy akkor mégese volt jó a babás beosztásom :cry: És én is kivagyok akadva teljesen :cry: Külföld :cry: Én nem bírtam

Kostyika,nagyon sajnálom a térded és remélem,hogy nem kell feküdnöd,mert az nagyon szar

Kép

Gabi
gabibi

Kostyika, mi sem voltunk táncon hétfőn, és most nem tudom, hogy lesz-e pénteken vagy sem!?
Anyósom térdébe műanyag protézis kellett „beleépíteni”, szóval tényleg nem játék, sajnálom, hogy neked is ezzel kell küzdened, de remélhetőleg mikor megszülsz, megszűnnek ezek a panaszaid!

Gabibi, ment a pivi! :)

Judit, hol vagy???
arivirág

Sziasztok!

Itt vagyok, köszi Gabibi hogy hiányoltál.
Főztem holnapra 2fajtát meg mára is. Voltam a jelmezhez vásárolni, és meg is varrtam.
Holnap majd bővebben irok!

Sziasztok Kép Cleopátra Kép Még ki sincs vasalva, olyan friss.
Vendég

Nagyon csini a lányod :lol: Ügyes vagy

Kép

Gabi
gabibi

Judit,
Nagyon ügyes vagy :) Varrhatnál nekünk is, nekem semmi kézügyességem nincs. Febr 8-án lesz az oviba a farsang, egyenlőre még ötletem sincs h mi legyen a jelmeze.

Arivirág,
Amennyire fáj szerintem ha nem lennék terhes, engem is megműtenének. Bár akkor lehet h elő sem jött volna. Manóval is már otthon kellett maradnom a hetedik hónaptól mert görcsölt a hasam. Genetikailag nem való nekem a terhesség :D

Gabi,
Én is nagyon remélem. Még péntekig várok hátha elmúlik a pihentetéstől aztán visszamegyek a reumatológushoz.

Kép[
Kép[
kostyika

Mimi,
Nektek is olyan ülésetek van, mint nekünk :) Ugye, h milyen tuti.
Drukk a holnapi vizsgálathoz!!!

Judit,
Nagyon ügyes vagy!!! :D

Andi,
Hát ez nem vmi jó hír :( Drukk, h ne kelljen ágyból nyomni, az borzalmas lehet :(

Külfölddel úgy vagyok, h persze az ember nem szívesen megy ki. Éltem kint egy jó ideig Berlinben, gyűlöltem, alig vártam, h hazajöjjek. De most egyszerűen úgy érezzük, h menni kell, mert teljesen ellehenítik a becsületes emberek életét ebben az országban.
Azért még bizakodom az elkövetkezdendő hónapokban, aztán meglátjuk.

Kép Kép
curse

Sziasztok Lányok!

Mimi!
A vérvétel eredményre mennyit kell várni? Most megtudod hogy milyen nemü?

Arivirág és Gabibi!
Ügyes sportos csajok vagytok!

Curse!
Én nem hagynám el az országunkat, soha nem éltünk nagylábon.
Tavaj 3000ft volt a gázszámlánk mert Robika még pici volt és nem nyult a cserépkályhához. Jövöre amikor már megérti hogy nemszabad napközbe csak fával fogunk fűteni.

Kostyika!
Nálunk működik a cserekereskedelem, sokszor kaptunk jelmezt, kölcsön. Egyszer varrtam egy bohocruhát még a nagyfiamnak, tavaj mindenhol kerestem de a költözésnél eltünt. A barátnőmet megkérdezhetem hogy adna e kölcsön ruhát mert neki 3lánya van és mindig hercegnők akartak lenni a lányai.

Sziasztok Kép
Vendég

Jutit, Fával olcsóbban kijöttök?
Mert nekünk vegyestűzeléses kazánunk van, már gondoltam ki kellene próbálni egyszer ki kellene próbálni fával tüzelni!

Cruse, ha mennétek ki, akkor most hová?
Én nem mernék ilyenbe belevágni, pedig itt egyre rosszabb :evil:
arivirág

Szia Arivirág!

Amikor megvettük a házat akkor egy erdő volt a telek. Nem vettünk fát és még mindig van. Épikezésből is maradt midenféle fa.

Tegnap a Ritmusba voltam, és az élelmiszer rész teljesen ki van üritve, átalakitás alatt van. Ne menjetek oda kajáért.
Az alagut megint zárva van. Már a buszok se mennek arra.

Sziasztok Kép
Vendég

Gabi,
Fogorvos :( Nekem meg szájsebészetre kéne mennem, de annyira fosok tőle. A fogorvossal nincs semmi bajom, de vhogy a bölcsesség fog kiszedéséhez nem fűlik a fogam :roll:

Arivirág,
Ha mennénk, akkor írekhez vagy az angolokhoz.

Judit,
Mi sem éltünk soha sem nagy lábon, az átlaghoz tartozunk. Ezt a házat is úgy tudtuk megvenni és csak Érden (mert egyébként máshol még horrorabb a házak ára), h bazi nagy hitelt fizetünk utána. De mégis elmondhatom azt, h a gyerekem, gyerekeim nagyon szép helyen fognak felnőni.

Nekünk inkább már abból kezd elegünk lenni, h mivel mindketten rendesen bejelentett bérrel vagyunk, pont ezeket az embereket lehet állandóan lehúzni különböző címszavakkal, míg aki nem úgy fizeti az adót stb, ahogy kéne, az pedig szépen sunnyog.
Ha mindenki becsületesen fizetné a dolgokat ebben az országban, akkor nem így állnánk. Nekem pl. az tetszett a legjobban, h egy olyan ember kért pl. gázártámogatást, aki ellen vagyonosodási vizsgálat folyik.
A családtámogatási rendszer meg úgy, ahogy van vacak. Németeknél pl. megnézik azt, h egy családban hány kerestből hányan élnek és az alapján vonnak adót. 100x jobb rendszer. Itt meg azokat büntetik, akik továbbtanultak, végigmászták a ranglétrát azért, h minél jobb pozícióba kerüljenek, természetesen magasabb pénzért.
Bocsánat, h így kifakadtam, de már annyira elegem van, és ez nem pártpolitikai állásfoglalás akart lenni, mert őszintén szólva nekem elment a kedvem még a szavazástól is. Egyik nagy pártra sem szavaznék.
A gáz meg sajnos nálunk azért ennyi, mert 100ft/m3 áron fizetjük (állambácsi úgy gondolta, h nekünk már minek a kedvezményes gáz) és lévén, h új ház, a falak vizesek és nem tartják a meleget. Remélhetőleg jövő télre már javulni fog a helyzet, mert a tavalyihoz képest is már sokat javult a fogyasztás.
De ha tudtuk volna, h ilyen terve van a kormánynak, akkor biztos olyan házat keresünk, ahol megoldott a vegyes tűzelés. Itt már utólag nagyon macerás lenne bevezeti, több pénzbe kerülne, mint amennyit megspórolnánk a gázon.
És ez a gázas dolog is tényleg azért bosszantó, mert előtte panelban (59nm) laktunk, ahol távhős fűtés volt. Ott télen havonként fizettünk 25e ft-ot, nyáron meg olyan 7-8e ft-ot készenléti díjként. Mindenki azt mondta, h a gáz az mennyivel olcsóbb. Hát most megmondom őszintén már ez sem olyan nagyon biztos.

Kép Kép
curse

és még egy gondolat, aztán befejezem :oops:
Nem mondom persze azt, h én is egész életemben idáig becsületes voltam. Az elmúlt 8 év munkaviszonyomból egy év volt az, amikor nem annyit adóztam, mint amennyit kerestem. De abszolút nem tetszett, mondjuk ameddig fiatal az ember, még megteheti, de aztán gondolni kell a nyugdíjra is. Főleg nekem, mert amikor el kezdtem dolgozni, akkor épp kötelező volt a magánnyugdíjpénztári tagság.
Apukám egész életében minimál bérrel volt bejelentve a munkájából adódóan (pl. építkezések, ezek azok a típikus cégek, akik nem szeretnek többet fizetni a munkásaik után) és most alig van nyugdíja, alig tudnak megélni belőle.
És még egy németes pl. Párom mikor kint dolgozott a németeknél, egyedülállóként 19%-os adót vontak tőle. Itt meg 40%-ot. Van különbség.

Kép Kép
curse

Szia Curse!

Na bosszankodj ezeken a dolgokon, ugysem tudunk válltoztatni ezeken.
A családi háznál ugy tudnak sporolni az emberek hogyha nincsennek othon akkor nem annyira fűtenek. Ezt a panelba nem lehet megcsinálni.
Az még a jo a kertesházban hogy nyáron akár az udvaron is lehet lakni. Tavaj a Robika egész nap kint volt a járokában. A többiek még kint is aludtak éjszaka a sátorban.

Legalább süt a nap!

Szia
Vendég

Ma megyünk végre aláírni a szocpolt!! :D :D

Lehet jövőre mi is beizzítjuk a fa tüzelést, mert annyi ablakkeret meg gerenda lesz az építkezés után, hogy egy hónapig ingyen fűthetünk!

Cruse, én is Angolokhoz mennék, ha lenne merszem elindulni!

Emil utcai fitnessbe nem volt még senki??
Ha voltatok írjátok meg milyen!!
arivirág

Curse,
Ha ez megnyugtat most már a panel sem jobb, havi 20 a fűtésszámla és télen-nyáron ennyi. Legalábbis nálunk mert nem szabályozható és nem egyedi fűtéses.

Judit,
Előre is köszi ha megkérdezed a jelmezt. 104 v 110-es a mérete Veronikának.

Kép[
Kép[
kostyika

Szia Kostyika!

Megkérdeztem neked de sajna már tovább adta másnak.
A lányom tavaj hópihe volt, fehér bluz vagy polo, fehér harisnya. És ezt a szoknyát varrtam hozzá, vattapamacsok is voltak rajta. Egy rajta maradt. 45cm hosszu és gumis dereka van. Ha szeretnéd kölcsön adom.

Kép Szia
A fiam még a barbi auton is tud motorozni!
Kép Kép
Vendég

Na most elindult az "a bedöglőtt az autó"lavina???? :evil:

Indultunk volna el és nem indult az autónk :cry: Mondtam már,hogy nálunk a garázsba áll és múlt héten leállt a párom senki nem is nézet az autófelé erre most nem indul :cry: Mondta a szerviz,hogy aksi!a két szerelő ismerősünk szerint önindító :roll: .Csakhogy egyik se ér rá.
Most ott tart a férjem,hogy aksitöltőt kell szerválni,mert a világítás is halványodik és akkor lehet,hogy mégis aksi :shock:
Hát a fene se tudja.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!
Nemrég értünk haza.
Minden okés volt,jók lettek az eredmények,kb mint egy 2évesé :D
Judit! Nekem másfél óra alatt megvolt a vérvétel eredménye.De én a 13.héten mentem.Ha valaki késöbb megy,akkor 2 vizsgálatot csinálnak,és annak,a második vizsgálat után,pár nappal tudják megmondani az eredményét.
Majd próbálok képet is feltenni de,szerintem csak a jövő héten.
Gabi,valószínü az aksi lesz.Ha az önindító a kaka,akkor meg lehet próbálni álló helyzetben előréb tolni egy kicsit az autót,úgy,hogy sebességben legyen.Olyankor az önindítónak a fogaskerekes alkatrésze átfordul,és elindíthatja az autót.
De szerintem az tuti aksi,főleg ha a lámpa is halvány.

Curse!Én nagyon szeretem ezt az űlést.A párom nem annyira,mert rajtam kívükl senki nem tudja kiszedni az autóból :D
Ja és te mostad már ki a huzatát?Mert én 1x kimostam nyáron,és hát leizzadtam rendesen mire visszaraktam rá :D
De viszont az tény,hogy nagyon kényelmes,és praktikus,no és főleg az hogy újszülötteknek is használható,és az első űlésre is berakható.Azt hiszem ez az egyetlen ilyen.
Amúgy én nem itthon vettem,hanem Németo-ban,ott kicsit olcsobb ez is,mint minden.
Na megyek,majd a jövő héten már jövök rendesen.

mimi12

Gabibi, megnéztem az Emíl utcás fitnesst,(kívülről) azon a címen egy (nagy)faház van, nincs kiírva semmi, hogy mi is van ott!

Kostyika nekünk van egy mennyasszony jelmezünk!
Voltak hozzá kiegészítők, de az már nincs meg!
Ha gondolod szívesen oda adom, de ahogy néztem a kislányod kisebb Biusnál, és még neki is nagy, úgyhogy kicsit át kell alakítani!

Judit, a fiad igazi kis pasi, állandóan a járgányain van!
Tündéri!
Kép
arivirág

Szia Arivirág!

Hu nagyon szép ez a ruha. Mi is hasonlokat kaptunk mindig kölcsön, olyan szivesen vette fel a lányom.
A Cleopátra jelmezem már még 2farsanra hivatalos.

Szia
Vendég

Arivirág!Nemtom holnap jó lesz-e az autó,mert ha igen akkor elmegyek én is megsasolom azt az emil utcait.Bosszant,mert ott 5-kor volt jó torna.Na,de a Pilates-t akkor is, kipróbáljuk én is hallottam róla.

Curse,pont a pénz miatt vállaltuk mi is,hogy a férjem ingázik pedig nagyon rossz néha.Neki is nekem is :cry: Már beszéltünk róla,hogy itthon dolgozzon,de ennyit nem keresne én meg hosszú távon nem bírom kint.

Mimi,az autót próbálta a párom ugy is ahogy írtad(pedig autómata és nem tudom azt lehet-e tologatni),De nem sikerült.Ugyhogy aksi.Már csak töltő kéne.Majd holnap.Na meg nemtom azt,hogy az aksi gyenge nem kéne a a computernek(nemtom,hogy kell írni)kiírni?Meg ha kiveszük az aksit akkor nem tilt le? Na mindegy,de remélem nem szervíz lesz,mert mondanom se kell milyen vastagon fog a cerúzájuk :wink: :cry:

Kép

Gabi
gabibi

Judit, Arivirág,
Elkérhetnénk mindkettőtöktől a jelmezt mert Veronika egyenlőre nem tud dönteni :D Köszönjünk szépen előre is. :lol:

Kép[
Kép[
kostyika

Judit,
Teljesen igazad van, nem érdemes miatta bosszankodni, csak amikor hall vmit az ember, akkor rögtön felmegy azért a pumpa :oops: :roll:
És tényleg össze sem lehet hasonlítani az életet egy lakásban vagy egy házban. Örülök, h végre kertes házban lehetünk :) A fűtésen sajna még egy jó ideig nem tudunk spórolni, mert Adéllal itthon vagyunk, de most tavasszal beruházunk egy cserépkályhába. Ugyan az csak a nappaliban lesz, de a nappali amúgyi is hideg télen, mert alulméretezték a radiátorok számát és méretét.
Új avatarod nagyon jó!!! :D És Robikád tényleg nagyon szeret motorozni :lol:

Arivirág,
Én még nem voltam az Emil utcai fitneszbe. Bár, ha jól meggondolom még itt Érden egyben sem voltam :lol:

Andi,
És nálatok hány fok van? Nálunk azért is volt bosszantó a magas számla már akkoriban is, mert csak 20 fok volt a lakásban. Egyszer párom berágott a főtávra és felhívta őket, h ugyan mikor akarnak már el kezdeni fűteni. Erre a pali mondta, h ők már elkezdték. Ekkor mondta párom, h de hát csak kézmeleg a radiátor és akkor közölte velünk a fickó, h ők 20 fokra szerződtek. Annál melegebbre soha sem fognak fűteni :shock:

Gabi,
Autótok :( Tudok ajánlani egy jó autót :wink:
Egyébként párom azt mondta, h az automatát (neki is olyan van) nem lehet betolni. Bár lejtőn lefelé még nem próbálta :lol:
És teljesen megértem, h nagyon rossz Nektek így külön. Tulajdonképpen én is párom miatt kerültem ki a németekhez. Ő kapott ott egy nagyon jó lehetőséget és mivel nem élet az élet nélküle, utána mentem. Kb. 2 hetet bírtunk ki egymás nélkül. Szóval előttetek tényleg le a kalappal :wink:

Mimi,
Még nem mostam a huzatot. Tavaly nyár végén vettük meg Adélnak és nem igazán lett koszos.
A kagylóülésünk (az egy kölcsönadott volt) huzatát egyszer levettem kimosni és képzeld eltököltem vele legalább egy félórát mire rájöttem, h hogy is kéne visszatenni :lol:

Kép Kép
curse

Mimi,
És a lényeg lemaradt: Éljenek a jó eredmények :D :D Most már biztos megnyugodtál.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Curse!Igen,megnyugodtunk :D
Űlés.Na ezzel ha kimosod,akkor 2órát fogsz eltökölni :D
Én meg azt felejtettem el,Judit! Nem ennél a vizsgálatnál nem tudják a nemét meghatározni.Itt csak vért vesznek,és uh-t csinálak.Uh-van töviről hegyire végignézik,lemérik a bébit.A vérből genetikai kockázatot tudnak nézni de,nemet azt nem.

Gabi!Autómata autót nem lehet betolni,és ne is nagyon próbálkozzatok bele,mert egy egyszerű váltójavítás 300ezernél kezdődik :)
AMúgy milyen autótók van?Meg mekkora aksi van benne?Anyumnak van aksija is az üzletben.Én a saját autómba még tudtam olcsobb aksit venni,lehet van még olyan.

mimi12

Sziasztok!
Nagyon ari vagy.Rover 75-ösünk van.És valami 75 amperos kell :shock: :shock: Vagy valami ilyesmit mondott a párom.

Kép

Gabi
gabibi

Sziasztok!

Örülők, hogy mimibaba hogy egészséges!

Olvastátok az Érdi újságot?
Szó van benne az aluljáróról!

Kostyika, majd megbeszéljük mikor mentek Ti táncra(esetleg hétfőn?) és akkor elküldöm a párommal a párodnak :) , vagy ha Én viszem Biankát akkor Én adom oda a jelmezt!

Tegnap volt a tv-be milyen sok az infulenzás, de jó lenne nem elkapni!
Amúgy kismamáknak adnak antibiotikumot ha elkapja?
Úgy hallottam a láz elég veszélyes tehessen!
arivirág

A Helyi Témában írnak az aluljáróról nem is az Érdi újságban-bocs :oops:
arivirág

Mimi,
Ez a lényeg :wink:
És akkor azt hiszem marad koszosan az üléshuzat :lol: :lol: :lol:

Arivirág,
A neten is megtaláltam a cikket, olyan nesze semmi fogd meg jól:
http://www.erd.hu/hirek/aluljaro_targyalas.html
És ne is mondd ezt az influenza-járványt. Nem merünk sehova sem menni Adéllal, csak itt helyben sétálni.

Kép Kép
curse

Na megint "észnél vagyok"Írtam az elöbb és nem küldtem el hanem kiléptem mint aki jól végezte dogát :lol: :lol: :lol: :lol:

A lényeg:
Mimi megtudtad kérdezni?

Arivirág ,írtam. :lol:

Judit,megint varrsz???,hogy nem jelentkezel??? :lol: :lol:

Majd este jövök,ha tulélem a fogorvost :cry: Múltkor kaptam 2 szúrit mégis fájt,és abba kellet hagyni és valami idegölő géz vagy mi van a fogamba :shock: Ráadásul kék,nagyon szép látvány :lol: :lol: Remélem már kiölte az ideget,mert ha neeeemmmm......... :wink: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabi!
Kellene az,hogy milyen amperórás az aksi?Ey háromjegyü számot nézzetek rajta :D ,és az,hogy a + és a - ha szemben állsz az akksival,melyik oldalon van?
Ja és diesel e vagy benzines az autótók?De gondolom benzines.

Arivirág,én úgy tudom,hogy terhesen nem lehet influenza ellen védőoltást,mert károsodhat a magzat.
Őőőő én azon a véleményen vagyok,hogy az influenza az vírusos betegség,így erre tök felesleges az antibiotikum,hísz nem bakteriális a dolog.
De amúgy lehet antibigyót szedni terhesen is,csak nem mindent.
Én spec most tömöm magam c-vit-al,biztos ami biztos alapon.

mimi12

Mimi köszi szépen de most ment el a párom 1 ismerőssel beszerzőkörutra?mert már nagyon kell a kocsi.De ha nem sikerül nekik akkor írok.Különben a kiváncsiság kedvéért nálatok kb mennyi?Annyit tudok igy egyedül,hogy 75 amperórás és benzines és ha jól emlékszek vissza ,mert reggel mutatta akkor jobb oldalon volt a pluszjel.Köszi mégegyszer.reggel 1-2 helyet felhívott és nagyon drágák voltak.Most nemtom mennyiért tud szerezni.
Megírod akkor nálatok mennyiért lett volna,hagy kapjunk szívrohamot :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Gabi
gabibi

Gabi! Anyumnak van egy 70-es aksija(nagy indítófeszültséggel,és ez fontos),még lehet olcsobban.
Hívjátok fel,ha még nemsikerült venni. 415-155 vagy 415-376 a teló.
Hivatkozhattok rám :D

AMúgy állítólag nagyon drágák lettek az akksik,mert a ferdeszemüek felvásárolták az olmot és emiatt minden hasonlónak iszonyatosan felment az ára :(

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?