Új privát üzeneted érkezett!

Barátnőm a szülőszobán van!!!Érkezik Hunor baba hamarosan.

(és b@sszus látogatási tilalom van........)

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
drukk neki!!!!!!!!!De joooooooooooo! :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Arwen!

Örülök hogy minden okés a nagyfiú szemeivel!!

Esztora!

Drukk barátnődnek!!

Pinkiné!

Köszi a felvilágosítást!! Drukk holnapra! Hogy fogod bírni a korán kelést? Nekem is reggel 6-kor kellett kelni,hát nem ment valami könnyen!! :lol: De túléltem! :lol:
Hogy telt a szülinapod??
Ja képzeld utána néztem és március 30-án lesz pesten a bababörze! Én úgy gondoltam hogy jó lenne oda kimenni mert úgy hallottam hogy nagyon klassz dolgokat lehet venni igen jó áron!
Ti mentek majd? Lehet ott találom meg majd álmaim babakocsiját!
Ami érdekes lesz az egészben hogy a kedvesem utál vásárolni és utálja a tömeget!! Jó kis meccs lesz!
Lehet szólok anyósomnak hogy nincs e kedve velünk jönni,és akkor az anyja jelenlétében csak nem lesz olyan morgós!! :lol: Mert majd nem mer annyira. Én szerencsés vagyok anyóssal mert nagyon kedves,mi imádjuk egymást!
Na ezt jól kitaláltam! :D
csipcsab

Marietta, nem emlékszel a mi történetünkre? Az afp-t ne vedd komolyan, nem mérvadó vizsgálat. Sok mindenben különbözőek az orvosok véleményei, ebben megegyezik mindenki: az afp nem ér semmit.
(Különben meg a következő gyereknél én már nem foglalkoznék ezekkel. De csak mert úgysem engedném, h diagnózis érdekében meg egyáltalán, akármi van, veszélyeztessük a babát. Ehhez a kijelentéshez mondjuk nekem kellett az a pár hét megtapasztalás.)

Doró rászokott erre a fintorgásra, néha mosolyhoz teszi hozzá. Imádom.

Esztora, drukkok a barátnődnek és kisfiának!

Kép

Kép
nán-dorka

Bodzi, a lényeg, h megtalálták a megoldást. A délutáni sírás amúgy elég általános dolog. Nekem meg időnként a cicin lógott a kisasszony...

Arwen, örülök!!!!

Szülinaposokat Isten éltesse!

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!

Bridzsi

Kép
esztora

azt hiszem vége a nyugodt napoknak Nyunyi megszökik a habtapiról kb 4 másodperc alatt!!!

nincs még hírem Hunorról!jelentkezem ha lesz .köszönjük hogy drukkoltok!!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, gratula a kis szökevényhez! :wink:

Én meg nekiállok vörös-fehér csíkos cicát varrni! :D Vagy alszom. Ez a két legsürgősebb dolgom most. :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta!

Szerintem mi is biztosan ki fogunk menni Apával :) Találkozhatnánk majd :) Tavaly egy barátnőnkkel voltunk kint, elkísértük Őt és Apa nagyon élvezte :) Megizzasztottunk minden babakocsi árust :) Biztos, hogy megtalálod a járgányotokat :) Nagyon szuperül le tudják vinni az árakat ilyenkor.

Mi szerintem a rucikra fogunk ráállni, hogy az első időkben legyen. Anyósom megígérte, hogy őszre, télre horgol ruhákat a gyereknek, dehát attól még kellenek neki rendes ruhák is :)
Bár venni szeretnék még azért egy csomó mindent :) A kiságyat és az ágyneműt a XVII. kerületben fogjuk megvenni, ott láttam eléggé olcsón :)

Hát, a holnapi korán kelést már előre nem élvezem :( Kell 1/2 - 3/4 óra mire beérek a kórházba, de előtte még reggel fürdés, hajmosás. Számításaim szerint 1/2 6 körül kell majd kelni :( Tuti hogy éjjel nem fogok tudni aludni, így reggel jó nyúzott leszek :(

A szülinapom jól telt köszi :) Reggel Apa kezdte a köszöntést, aztán jöttek smsek, telefonok, jöttek üzik iwiwen, meg itt is Tőletek Drága Lányok :) A sort ma este anyósomék zárták :) Mostanában egészen jól rendeződtek vele a dolgok, de nem merem elkiabálni. Majd meglátjuk.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Megérkezett Hunor baba!!3980 gr és 58 cm :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Csenge kicsit virgonc volt:

http://www.youtube.com/watch?v=TTJLkn82DhE

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Ágota! Nem semmi a sógorod! Én azt hiszem nem tudnám elviselni…

Porsika! Hála istennek, hogy nem történt semi bajotok! Annyi őrült van az utakon…
Gratula az első papihoz! Szupi, hogy ilyen jól fogadta! Mi sokáig szenvedtünk, nem akarta elfogadni…

Arwen! Jól hangzik ez a telek dolog! Remélem összejön nektek!

Fioona! Gratula Olionak a feláláshoz! :wink: Botmixer: nekünk philips van kölcsönbe anyuéktól, de nagyon szupi. Még kis adagokat is lehet vele csinálni.

Pinkiné! Utólag is boldog szülinapot! Arckipattogzás: nekem azt mondta a szülésznő, hogy nem szabad nyomásnál hátrahajtani a fejet, hanem előre kell hajtani. Hát nekem akkor nem volt már ehhez erőm, és a párom tartotta mindig a fejem, mondjuk még így is egy kicsit kipattogzott, de hamar eltűnt. :wink:

Afp: nekünk alacsony volt (0,75), úgyhogy nálunk bejött.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Vettünk autósülést: concord trimax 9-18 kgig. Ezt csak menetiránnyal megegyezően lehet bekötni. Még egy szűkítőt kell bele vennünk, de úgy néz ki egyenlőre bejön Csengének. A hordozóba már nem tudtuk őt betenni. Mindig megfeszítette magát, és ki akart mászni... Ja és tök jó akciót kifogtunk, és 45000 helyett 32000 volt. :D Csenge 8kg-os, de szerintem nem kell olyan éles határokat húzni a kilóknál. Stabilan ül, szerintem ez a lényeg. Ja, és a 0-18 kg-os üléseket nem igazán ajánlották, állítólag hamarabb kinövik mint a 9-18 kilósat.

Darabos kaját Csenge sem akarja elfogadni, öklendezik tőle. Ti adtatok már túrót? Szerintetek muszáj úgy bevezetni, hogy a főzelékébe tenni, vagy mehet úgy hogy délutánra gyümölccsel? Sajtot esszük már főzelékben, és tetszik neki nagyon.

Éjszakák még mindig szörnyűek. Fio sorstársam! Én mindig arra gondolok, hogy egyszercsak biztos vége lesz ennek... :roll:

Kérdés: a délutáni gyümit mivel lehet tartalmasabbá tenni. Zabpelyhet és rizspelyhet lehet bele tenni? De ezeket csak darabosakat kapni, vagy vannak daráltak is? Vagy most hülyeséget kérdeztem? :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kép Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Előszöris: mindkét szülinaposunknak utólag is nagyon sok boldogságot kívánok!

Esztora, milyen kismama könyved van? Bocsi, ha elkerülte a figyelmemet, de mostmár felkeltetted az érdeklődésemet.
Gratula Hunor babához! Szép méretek!!! Természetesen született?
Nyunyi milyen kerek szemekkel néz, cuki. Bali is volt, hogy így nézett a fényképezőbe, tágra nyílt szemekkel, ilyenkor meg kell zabálni őket!!! És látom jól sikerült az etetés, a szemébe is került egy kevéske :lol:

Bodzi, alvás nekünk is dettó kezdetektől fogva. Könnyen és magától elalszik és a saját ágyában. Mondjuk amióta mászni tud ez annyiban változott, hogy azóta nem tud a saját ágyában elaludni, mert rögtön megfordul, mászik és áll föl a kiságyban. Azóta külön a kanapén fektetem le és amikor már elaludt rakom a kiságyába.
Szopi témához nem igazán tudok hozzászólni, sajna nem sokáig tudtam, nekem 2 hónap után már egyáltalán nem volt tejem…

Arwen, köszi a tanácsot a passzírozással kapcsolatban. Kipróbáltam. Nem ment. Nem tudom átpasszírozni a borsót, így megint héjastól adtam neki, de nincs semmi baja tőle.
A telekhez nagyon drukkolok továbbra is!!!
És annyira szuper, hogy Atinak nincs semmi gond a szemével.
Tényleg, a névnapját hogy ünnepeltétek? Mit kapott a fiatalúr? Képek?
Mi már egy hónapja (tehát 7 hós korától) babaülésbe tettük Balit. Muszáj volt, mert a hordozót kinőtte és akkora már szépen ült. Én onnantól tenném a helyedben, ha már tényleg stabilan ül (kilóval nem foglalkoztam). Amúgy nagyon imádja. És igen, ez már menetirányos.

Érdekes, hogy ahány védőnő, annyi vélemény. Pl. az enyém azt mondta, hogy ha öklendezik ne erőltessem a darabosat, Arwené meg azt mondta, hogy igenis adjon neki darabosat.

Angyalkrisz, én windows live fotótárral tüntetek el pirosszemet.
Csenge tündéri a képen és irtó huncut ezen a felvételen, amit produkált haláli. Nagyon ügyes a kiscsaj!!!
Sajt, túrót már lehet adni???? Én ezzel várnék egy éves koráig. Mit adsz még Csengének?

Nán-dorka, persze, igazad van neked is, én is jobban szeretem, ha Bali természetes ízeket eszik, de egy idő után úgyis az édes és sós ételeket is enni fogja, mivel mi is úgy eszünk. Persze jobb, ha minél később kóstolja meg a káros dolgokat.

Marietta, én mindig izgultam minden miatt, amikor terhes voltam. Az afp miatt és a genetika volt a két legnagyobb, amitől paráztam. Nyugi, minden oké lesz.
A buborékozás pedig annyira jóóóóó érzés. :)

Porsi, Ákos szuperügyes, hogy így enni akar már emberi étket! Gratula!!!

Én is hullahoppozok minden nap már január eleje óta, de őszintén még nem látom az eredményt. Pedig a neten írják, hogy már egy hét után meglátszik és mennyire jól leviszi a hasat… nálam még semmi sajna… Annyira nehéz ez a fogyókúra, sosem gondoltam volna, szerencsére még eddig nem voltam rászorulva, de most bepótolom :evil:
szerika

Tejóég! Már megint mennyit írtatok!

Dorka, az a kép Dorkáról, hát annyira édes, de az idézettel pedig egyenesen versenyrevaló! Drukkolok febr. 6-ra, de biztosan nincs semmi baj, csak kakilni próbál (nem mostanság lett keményebb a széklete?)

Porsi, jajj, a sors keze...irányította Anyukádat. Nekünk is ugyi volt balesetünk, még amikor Manócska a pocakomban volt, és én is utána kaptam sírógörcsöt.
A közös nyaralásban, telelésben én is benne lennék! Tök szupi lenne, lurkók is biztosan élveznék. De mindenekelőtt meg kéne szervezni egy nagy talit, amikor már jó az idő, és a Kicsiket ki lehet tereleni a kertbe. Akkor akár lehet nálunk is, de lakásméretben és kertméretben szerintem nem mi vagyunk a nyerők, de egy család elalhat nálunk, ha többnapos program lesz.
A gyümit én szopi után adom 1,5 órával kb. vagy akár 2-vel. Mostanra eljutottunk, hogy egy szopi ki is maradt. Mert kaja után még 3 órát bír ki. A szomjoltásra pedig vizet adok. Azt mondják, akkor kell előtte adni a főzit, szopi előtt, ha le akarod választani a gyereket. Én még nem akarom,meg szerintem Ő sem akarja, így ezért ez a amegoldás.

Fio, Érdekes, hogy Oli felállt...kíváncsi vagyok, hogy most akkor már mászni nem is akar majd? Mixerben nekem Braun van, és imádom (az a többfunkciós, ami Arwennek is).
A tesómékkal kapcs. mi jutott eszedbe asztrológiai szempontból. Nekem semmi... :x

Nálunk a darabos kaja úgy néz ki, hogy Csongi kap aszalt szilvát vagy meggyet, és abban már vannak nagyobb rostdarabok, mert nem lehet tökéletesen turmixolni (beáztatom előző este). Most jutott el, hogy nem öklendezik tőle. Én nem adok Neki darabosat még, majd ha megérett rá. Már egy lépcsőfokkal feljebb vagyunk. Már jön ki felül a 2. fogunk is, ha az kijött, akkor adok Neki kölest, almát, banánt, egyelőre csak akkorát, amekkorát le tud nyelni, és a szájába adom, mert míg bevesz a szájába kaját, az úgyis odébb van.

Szeri, A borsó héjában van a puffasztó anyag, amitől szeles lesz az ember. ettől megóvandó kell átpaszírozni. Meggynek nem kell a héját eltávolítani.
A cukor és só témában Nándorkának adok igazat, inkább most szokjon hozzá a természetes ízekhez.

Bodzi, mindenki a maga elképzelései szerint teszi az Általa legjobbnak vélt megoldást. Amiért én nem is ítélek el senkit. csak rám ne erőltessék (így vagyok a homoszexualitással is :P )
Emlékszel talán, hogy én milyen parás voltam, ugyi bizonyos körülmények miatt...a kevés tej témájában. Aztán elkezdtem inni teát, amitől hihetetlenül javult. Ma már nem is iszom több hónapja, mert így is bőségesen van elég. Mert már nemparázok rajta (én is a hozzátáplálás miatt elsősorban)

TOTI, PINKINÉ, így utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Arwen, drukk a telekhez. ezt a szénhidrát-megvonásos, edzős megoldást én azért nem mertem bevállalni, mert olvastam, hogy szénhidrát az mindenképp kell atejhez, illetve a gyereknek...

Gyerekülés...mi akkor váltunk, ha Csongi már biztosan ül! ennél korábban nem javaslom, a 9 kg-t pedig nem kell megvárni! Nimród már több hónapja használja, pedig még csak most 8 kg-s!

Krisz, nagyon édi Csenge, és milyen kis huncut!!! Rizspehely témában: vízbe fel kell tenni és egy 10 percig főzni. Beleteszem a gyümölcsöt és együtt pürésítem. Mivel elég darabos marad, ezért az még szitán átnyomom. A túrót nyugodtan adhatod gyümivel este, teljesen mind1, mikor , melyik étkezésnél vezeted be. Azt ráaádsul, legalábbis én, úgyis mindig gyümivel fogom adni.

Esztora: nekünk is lent jött ki először 3 fogacska. Érdekes, hogy a doki a dvitamint teszi "felelőssé". :roll: Ki tudja, lehetséges.

Majd küldök néhány képet Csongiról. De most elég sok dolgom van.
Csongi kúszik ezerrel, és elsősorban a tiltott dolgokat közelíti meg. A séta mindig hisztibe torkolik...már kezdem elfogadni, hogy Ő ilyen,kész, nem szeret sétálni. Alvásunk nagyon jó, bár 3x kel, de tudok aludni.

No megyek...pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

Okés csajok próbálok akkor annyira nem parázni ez a afp miatt!!

Krisz!

Annyira édi Csenge! Olyan jókat mosolyogtam ezen a kisvideón! Nem semmi hogy dobálta magát a kiságyba kis huncut! :D És az a nevetés a végén. Hát megkell "zabálni"

Esztora!

Szépen néz ki Nyunyi így evés után! :lol:

Pinkiné!

Hát akkor még addig beszélünk róla!(bababörze)
Igazából még azt nem tudom hogy akarunk e vásárolni is már akkor!!?? Nem túl korai még? Az igazság az hogy nem vagyok babonás,de ebben olyan mintha az lennék! :roll:
És most lehet hogy lsz egy hülye kérdésem! Ott csak készpénzzel tudunk majd fizetni ha esetleg mégis venni akarok egy babakocsit vagy kártyával is lehet??? Mert mi nem szoktunk pénzzel mászkálni,nem szeretünk!
csipcsab

Tegnap esti fotók... Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
ragota

Szeri még Fioo ajánlotta a Kismama babakonyhája c. könyvet.
Kismama újság receptjei vannak benne meg sok hasznos tanács.
nagyon örülök neki hogy megvettem,napi szinten olvasgatom

Nyunyi mindig így néz a fényképezőbe :shock:

Csongi olyan szépséges tündéri lurkó!!!

Hunor bébi természetes uton érkezett.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Na, reggel levették az Afp-t. 2 hét múlva lesz eredmény.

Marietta!

Én úgy tudom hogy készpénzes fizetés van.

Korai? Hát, nem tudom. Nálunk Apa volt nagyon babonás ezen a téren, de amikor ajándékot kapott a Manó karácsonyra a nagyszülőktől, meg vettünk 1-2 rucit a tescoban, belátta, hogy az ember (ha nincs vasakarata), nem tudja megállni, hogy ne vásárolgasson.
Én azért gondoltam rá, hogy beszerzünk májusig mindent, mert ki tudja mikor bújik ki az a baba :) Ráadásul nem tudom hogy utána hogy vannak még börzék. Meg minél később megyünk, annál nagyobbak leszünk (én biztosan) és talán a mozgás is nehézkesebb lesz. Szeretném még akkor megoldani a vásárlást, amíg még "könnyebbnek" érzem magam. Mert Én (önző módon) nem szeretnék lemaradni erről az élményről. :):):)
Meg a börzéken mindig minden olcsóbb vagy ha valamit esetleg nem kapok meg, még körül nézhetek máshol is.

Meg talán jobb az, hogy ha részletekben veszel meg mindent havonta, mint hogyha ott költesz egyszerre egy vagyont.

Dehát mindenki maga dönti el, mit szeretne :)

Csongi annyira pasi! :)

Csenge meg maga a huncutság ezen a videón! :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

Nekem is 2 hetet mondtak az afp-re! Remélem annál több nem lesz!

Hát most nem örülök az infónak amit írtál! (készpénzes fizetés)
Kifejtem miért. Mindenképpen ki akarok menni! Az is lehet hogy vásárolok(ez a tutibb) de az is lehet hogy nem. De ha vásárolok is akkor is honnan tudjam hogy mennyi pénzt vigyek magammal?? Mert lehet sok mindent megakarok majd venni,és nem szivesen rohangálok ott több 100 ezer ft-tal!
Még egy hülye kérdés! :lol:
Vann bennt automata?? Mert ha igen akkor minden gondom megoldódott!! :lol: :lol:
Na gondolom most jó hülyének nézel hogy miken is problémázok!!!! :lol: :lol: :lol:
csipcsab

SZiasztok!

Esztora,
gratula Hunorhoz!
Nyunyi nagyon édes, ahogy a fényképezőbe néz :)

Ág,
Így van, mindenki csinálja úgy, ahogy neki tetszik :lol:
Hiszen minden gyerek más és mást igényel.
Én is hülyét kapok attól, mikor kapom a sok tanácsot.

Csongi rettentő nagy fiú már!!

Krisz,
Csenge egy csuda. Mostmár bevallhatom, teljesen szerelmes lettem belé. :) Szerintem gyönyörű kislány.

Pinkiné, Marietta
Ezek a börzék szerintem nagyon szuperek!
Mi is voltunk ősszel és az összes ruhát ott vettük Manónak tök olcsón.

Szeri,
én is karikázok rendszeresen, nekem használ.
Nekem a combomon van némi felesleg még, amit majd szeretnék eltüntetni. Tényleg Arwen, Te mit csinálsz combra?
Egyébként már csak egy kiló van rajtam a terhesség előtthöz képest, de én még sokkal többnek érzem :)

A tali naggyon jó ötlet, én benne vagyok!

Kép
bodzi

Csenge ennivaló a videón!

Juj de édi Nyunyi! Mit evett? Látom, a végén már csak a szeme kívánta... :wink:

Csongit a fiammal együtt csodáltuk meg. Megállapítottuk, h az utolsó képen hasonlít Doróra. De attól függetlenül is édes! :wink:

Képzeljétek, ma éjjel először villant az agyamba, h mi lesz, ha mostantól sokáig ilyenek lesznek az éjszakák?! Alig bírt elaludni, már eleve mellettem aludt el. Bezzeg a levegőn órákat alszik, ha úgy alakul. Lehet, h nyáron kiköltözünk a lugasba???

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drága Lányok!

Marietta:D
Hét mi meglehetősen sok pénzt kötlöttünk a bababörzén, de pozitívak a tapasztalatok, mert a Férjem nem igazán szokott olyanokon parázni, hogy kirabolják, és tényleg igaza lett, a nagy tömeg ellenére semmi nem tűnt el. De megértelek, én is olyan vagyok, mint Te: sehova nem megyek kp-val, csak kártya van nálam. Sajnos arra nem emlékszem, hogy van -e ott a helyszínen automata, de közel van az Örs, így biztos meg tudjátok oldani a kp felvétet.

Ágota:D
IGen, a tali is szuper ötlet! Nálunk meglehetősen nagy a hely, viszont mi hálószobaszinten állunk szarul, nekünk csak egy van. :D Viszont a nappali 50 nm, ott elférnénk:D
Csongi gyönyörűűűűűű!!!

Bodzika:D
Énis annyi vagyok, mint a terhesség előtt, de teljesen átrendeződött a testem. Tök fura, hogy míg régebben iszonyatos hiú voltam, most annyira nem zavar. Inkább azért kezdenék mozogni, mert nagyon hiányzik

Szeri:D
Igen, tündéri!! Ma is nagy sikerevolt az almának:D

Dorka:D
Doró annyira édes a fintorgós képen! Már a múltkor is akartam írni, csak elfelejtettem:D:D

AngyalkaD
Csenge naggggggggggggyon huncut!!!

Köszi mindenkinek a tippeket a hozzátápival kapcsolatosan, én is ennél maradtam, hogy szopi után kapD

puszik

porsika

Sziasztok!

Szülinaposoknak sok boldogot. :)

Babák egytől egyik gyönyörűek. :)

Porsikám:
jaj, de jó, h nem lett bajotok. Még olvasni is szörnyű volt.

Dorka:
ez a fintor. :)

Karika az alakra, jó ötlet. Csak ne lennék lusta. :?
Pedig lenne min javítani.

afp:
Marcinál 1.2, Lillánál 0.8 lett.

Gyerekülés:
sztem sem kell megvárni a 9 kg-t. Marci 1 évesen 8.86 volt és kb 9 hósan cseréltük le neki.

Ágota:
nem semmi a sogorod.

Esztora:
gratulálok a barátnődnek.

No, most ennyi, fáradt vagyok.
Szombaton elutazunk 1 hétre pihenni, majd utána jövök. :)

Kép
Kép
h@jni

Szeri! Azt írják, hogy 8-9 hónapos kortól lehet bevezetni: kefír, natúr joghurt, túró, sajt. Sajtot már bevezettük, most a túrót szeretném kipróbálni nála.
Zöldborsót én bébiételben szoktam adni, pont emiatt, mert paszírozni kéne. De nem igazán ízlik neki... Mi eszünk: répa, sütőtök, cukkini, brokkoli, spenót, sóska, csirkehusi, csirkemáj, karfiol, sajt, alma, barack, meggy, banán, körte, narancs, mandarin, és bébiételben déligyümölcsöset is kapott, meg olyat amiben teljes kiőrlésű gabona vagy rizs van. Rizst próbáltam neki én is főzni, de nem igazán ízlett neki..
A kelkáposztát, zöldbabot, és a tököt mondta még a védőnő, hogy már lehet. Csak még nem jutottam el odáig hogy csináljak neki. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Mi is megvagyunk, élünk virulunk, de annyira rosszak megint az éjszakák és emiatt a nappalok is, hogy alig állok a lábamon. Amikor van egy szusszanásnyi időm, akkor olvasgatok ugyan, de írni már sosem marad idő.

A szülinaposoknak sok boldogságot kívánok!

Hogy nőnek a már a gyerkőceink. Furi lesz majd ha Mariettának és Pinkinének megszületik hamarosan a babája. Vicky-re sokat gondolok ám.

Szeri,
bizony drága a römer, de a nagyszülők és apa ragaszkodott hozzá. Úgy legyen, hogy jó legyen. Bár olyan szempontból tök mind1, hogy Gabcsi állandóan ellenáll mostanában. Ha beteszem az etetőszékbe, az autósülésbe a babakocsiba, akkor mindig sír, pedig igazából nincs oka rá :roll: A pelenkázás is kész tortúra.

Lányok,
ti hogy tudtok főzni a manó mellett? Amióta mászik muszáj mindig a sarkában lenni és vigyázni rá, mert mindenre felkapaszkodik stb. Viszont igy nem igazán tudok neki főzni. A bébiételeket meg egyre kevésbé akarja megenni. Mondjuk igaza van, mert mindnek ugyan olyan ize van.

Porsi,
vigyázzatok magatokra!!! Nagyon rossz volt olvasni, amit írtál.

Most mennem kell, talán este tudok még mindnekinek hozzászólni

Kép
Kép
adrienna

Porsi, juteszembe...mikor talcsizunk?

Nálunk úgy néz ki egy nap, hogy reggelfél 8kor lezárul az egész éjjel tartó szopimaraton, pici játék, míg megreggelizem, Ő is reggelizik, alvás kb. 12-ig, utána szopi és mi innentől érünk rá. Még megebédel, de tulajdonképp azt már bárhol meg tudja tenni. Bár a kocsitémában változatlan a helyzet, Apa viszi a kocsit. Szóval ha tudnátok jönni hozzánk elsőkörben, az szupi lenne.

No?

KépKép
KépKép
ragota

sziasztok drága lányok!

bekukk, mert azért néha olvasgatlak ám Titeket! :D Nem megy nekem ez a lekattanás...

Porsi, nagyon örülök, hogy ép bőrrel megúsztátok, és hogy Áki nem volt veletek! Nekem is kisnagy autóm van ám 9 légzsákkal :lol: :lol:

Hajni, jó utat! Hová mentek, ha nem titok? :D

Pinkiné, Marietta! Jó lesz majd vásárolgatni! Remélem, a bababörzén már mi is tudunk majd vásárolni :D

Adri, aranyos vagy, h. gondolsz ránk! :D

Arwen, örülök, hogy minden okés Attival! Remélem, összejön a telek is!

Ágota, Esztora, Angyalkrisz! TÜndériek a manók!

Dorka, aranyos nagyon a fintorgós kép :lol:

Fioona, köszönöm az idézetet, nagyon szép és találó! És gratula Oli baba produkciójához :D

Szeri, drukkolok, hogy összejöjjön valami szép utazás Nektek az idénre! És azt is, hogy -ahogy írod- nekünk már ne jöjjön össze :wink:

Mi jól vagyunk, már másnap visszamentem dolgozni, a múltkor a pihenés nem jött be, hátha a munkaterápia vezet a sikerhez :D Most relatíve nyugi van a melóhelyemen, nem kell nagyon stresszelni szerencsére...Tüneteim nincsenek, illetve fájdogál a pocim néha, és ma este vacsikészítéskor iszonyú hányingerem lett...de persze lehet, hogy csak a gyógyszer kavar be...Azért optimistán várom a szerdát! :D Ja képzeljétek, kaptunk 4 zsák szuper babaruhát, olyan jóóóóóóóóóóóó volt nézegetni őket, hogy azt el sem tudom mondani :lol:

Sok puszi, ne haragudjatok, ha valakit kihagytam...

Kép
vickybabe

Nándorka általam készített sütőtököt evett Nyunyelló.
vettem neki biorépát ma azzal kapja.

Vicky én továbbra is nagyon drukkolok nektek!!!!!!!

ne tudom hogy wellness vagy fitness legyen a pihenés nálunk.szívesen síelnék de áznék is (hogy lehet 2 hét alatt lefogyni ??? :lol: :wink: ) hétvégén beszélek b.nőmmel.

Meliék ma már jöhetnek is haza ha minden ok.Hunor szopizik szépen.ügyessen.

Bridzsi

Kép
esztora

Nyunyellónak további jó étvágyat! :D Látom, Ti se fogytok ki a becenevekből! :wink: Én ma pl. Mizselixnek becéztem a lányt, szép lassan a Mazsolából jutottunk ide... :lol:

Viki, elhiszem, h fantasztikus érzés lehetett a babaruhákat nézni, tapintani! Azért kényeztesd magad, ha nem is pihensz ezerrel!

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

http://babacsalad.hu/szepsegverseny/jel ... allas.html

itt lehet Nyunyira szavazni, nincs tétje.

Bridzsi

Kép
esztora

Ragota, Csongin ez már gumibugyi pelus (vagy hogy is mondják ezt)? Ez jobb, mint a normál? Én is gondolkoztam, hogy kipróbálom, mert Bali annyit mozog…
Nagyon szeretem nézegetni Csongi képeit (is), olyan pofikat tud vágni, hogy meg kell zabálni! Nagyon élethű! :D
Gratula a 4. foghoz, gyorsan jönnek Csongi fogai. Balinak még mindig csak az alsó kettő van.

Esztora, ja vagy úgy. Azt hittem, hogy te valami más könyvből főzőcskézel. Na mostmár nekem is felkeltettétek a kiváncsiságomat, el is nézek majd egy könyvesboltba.

Angyalkrisz, köszi a választ. Én is szinte ezeket adom, de a tejtermékkel még biztos várok pár hónapot.

Bodzi, akkor nálam is van még remény, hogy használjon a karika. Mindenesetre még nem adom föl. Te hány percet karikázol egy nap?

Hajni, merre utaztok? Gyerkőcökkel?

Vicky, drukk-drukk-drukk!!! Szuperjó, hogy jelentkeztél, remélem a munka meghozza a gyümölcsét!!!!

Adri, szegénykém… jól megszenvedsz Gabi babával. A pelenkázás nálunk is tortúra. Folyton meg akar fordulni, így képtelenség bepelenkázni. A múltkor pl. a kakis pelust kihúzta maga alól és mindent összekent vele pillanatok alatt. Nekem az a taktikám, hogy adok a kezébe játékot, vagy magamra vonom valami dallal a figyelmét, azonban van, hogy nem jön be.
Én is főzök minden nap, magunknak is, gyereknek is. Úgy oldom meg, hogy beteszem az etetőszékébe, itt elvan egy darabig, vagy éppen akkor főzök, amikor alszik. Ezt másképp nem lehet, mert már sehol nem hagyhatom egyedül. Nekünk ráadásul járókánk sincs. Nektek van? Ott eljátszik Gabi? És mi a napi programotok? Játszol vele?

Tényleg, ti pesti csajok miért nem taliztok egymással? Nekünk azért innen vidékről nehezebb lenne megoldani a találkozást, pedig annyira klassz lenne összeereszteni a gyerkőcöket és személyesen is megismerkedni.

Balázsról: tegnap voltunk tanácsadáson 8260 gramm és 75 cm. (mégse jött be a 9 kg, de a mi manuális mérlegünk pedig aközelit mutatott). Azt mondta a dokinő, hogy próbáljam pohárból itatni, ti itatjátok már pohárból???Na meg, hogy erőltessem a darabos kajákat. A védőnő meg azt mondja ne. Úgyis azt csinálok, amit én akarok, nemde? amúgy egyenlőre nem erőltetem.
Borsó: valóban nagyokat durrog tőle, de nem tudtam korábban, hogy ez ettől van. Én akkor se paszírozgatom, végülis nem fáj tőle a hasa. Meg majd lehet én is bébiételben veszek neki.
Képzeljétek, mostanában felül már Balázs is. Mászásból (nem hasizomból). Úgy örülök neki. Egyébként úgy már régóta ül, hogy a térdein, azt szereti a legjobban.

Bocsi most mennem kell… mindenkinek további szép délutánt!
szerika

Sziasztok DRágáim:D

Esztora:D
Húúú, de bunkó vagyok, el is felejtettem: gratulűlok a Barátnődnek és Hunor Babának!
Sok egészséget Nekik!
Klassz ez az oldal....csak Nyunyira szavazni mentem fel, de egész ottragadtam:D:D:D:

Szeri:D
Igen, vidékről valóban nem túl könnyí megoldani...de remélem, egyszer össze tudunk hozni gy olyan találkát, ahol mindenki ott tud lenni!

Vicky:D
Szupi, hogy ilyen jó a hangulatod! A görcsölgetés: én mikor Áki beköltözött, a nap minden percében aztéreztem, hogy húúú, na most fog megjönni...;) :D
Csak jól emlékeztam, hogy van itt még vkinek Kisnagy Yargája:D:D:D:

Dorka:D
Édes beceneveket kap a Tündérlány! Nálunk csak a snassz Áki van, esetleg Nyuszi, Nyúlfül, lletve van egy nagyon édes kicsi dinoszauruszos rugija, úgyhogy amikor abban van, akkorKicsidínó. (Ja, meg amikor elkezdte öltögetni a nyelvét, akkor egy pár napig Ő volt az öltögetőszaurusz. :oops: Béna, tudom, de ez van; :oops: ) :D .Természetesen az elsőgyümölcs után gyümölcsevőszaurusz lett.....na, most jól elárultam magam, olyan szellemi szinten vagyok, mint egy kétéves:D:D:D:D:D )

Adri:D
Szegénykém....főzni nekem sincs időm, Áki is nagyon igényli a közellétemet. Amikor meg tudom oldani, akkor az a megoldás, hogy Apa vagy a Nagyi (aki mellettünk lakik, csak dolgozik, ígynem mindígtud besegíteni) lefoglalja a Kicsit.

Ágota:D
Nálunk 8-9 között kkelés, olyan 11 körül alszik egy fél órát, dél körül szoktunk elmenni sétizni. Olyankor még elszik kettőig, amikoris eszik, tehát Neküünk voltaképp kettő után lenne jó ( Csongi ugye nem szeret sétizni, jól emlékszem? ) Viszont nálunk meg az a probléma, hogy nincs még jogsim (bár vezetni tudok,de azért a Babussal nem kockáztatom meg, hogy lemeszeljenek), meg ugye most a Kisnagy Yaris össze van törve...de ha vmelyik nap Anyum korán végez, ő át tud dobni. Esetleg jövő hét szerda vagy csüti?

porsika

Sziasztok!

Porsi, Ágota ha gondoljátok én szívesen ajánlom sofőri szolgálataimat :) Meg persze szemtelenül csatlakoznék is :oops: :oops: Persze csak ha nem baj. :oops:
Az említett napokon én ráérek. Meg péntek du. is. :)

Szóljatok ha igény van rám :)

Ma voltam kismama tornán. Szupi volt, bár kocsival is 3/4 óra az út :) Jó, mert a torna egybe van kötve a szülésfelkészítéssel, így már most tanítják a légzés technikát. Bár nem tudom, hogy máshol hogy van. :roll: Én élveztem. :) Jövőhéten is megyek és képzeljétek, Babócám torna után olyan kis virgonc volt :) Még amikor hazaértünk akkor is éreztem Őt :)
Apa szerint biztosan jelezni akarta, hogy neki nem tetszett a torna :)

Vicky, örülök hogy bekukkantottál :) Amikor babás lettem nekem is sokszor szurkált a hasam és a Porsi által említett "tuti mindjárt megjön" érzés is ott volt. Nagyon, nagyon drukkolok! :wink: :wink:

Holnap este megyünk mozizni Apával. Sutyiban lefoglaltam a jegyeket, majd szóltam hogy megyünk :) Utána meg vacsizunk. Romantikázunk kicsit :)

Esztora, gratula a Barátnődnek és üdv a nagyvilágban Hunor Babának! :)

Én már majd kibújok a bőrömből, hogy végre megtudjam ki bújkál odabent :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Sziasztok Lányok!

Mutatok egy ma reggeli eseményt:

Kép

Azt hiszem 4 hetes és 1 napos lehet a babánk vonalzó szerint.
meriann

Meri de jó hogy jöttél és ilyet tudsz mutatni!!
DE még nem mondok semmit!!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

JAJ, MERI!!!
Néztem, mit mutatsz, ahogy gördítettem le a képet, mondom, ez a szürke a tetején nem az ég, h a házat mutatnád kívülről, biztos belülről... AZTÁN LÁTTAM, H MÉG A HÁZNÁL IS JOBB!
Leírni nem tudom, mit éreztem, olyan bizsergő meghatottságot hosszú másodpercekig... Nagyon örülök!
Te megpróbálod leírni? :wink: Meg mindent, hogy volt, érezted-e, párodnak h mondtad el stb.!

Kép

Kép
nán-dorka

Még jó, hogy benéztem! :D :D :D

MERI!!! Kimondhatatlanul örülök, fantasztikus képpel sikerült meglepned. Ma szuper napom lesz! :D :D :D Mennek a drukkok ezerrel, nem is merek még semmit írni, de annyira klasssssz!! :D :D :D
Épp írni szerettem volna, hogy jó lenne, ha a lányok végre adnának neked táblázatbeli feladatot (hogy jelentkezz sűrűbben), de úgy látom megoldottad saját magadnak :D :D :D
És várjuk a beszámolót, hogy mit érzel, a párod mit szólt, mikor mész dokihoz? stb....
szerika

Már egy ideje éreztem, hogy be fog költözni valaki a pocakomba. De most 1-2 hete nagyon sokat változtam. Napi egy órát mozgok, nagyon sok zöldség-gyümölcsöt eszem, sok folyadékot iszok. Joghurtot vacsizok. 1-2 hete nem felejtem el sosem bevenni a folsavat. Szóval egyedül eddig nem volt ekkora akaraterőm. Sőt, ezt még erőltetnem sem kell. Aztán egy ideje már beszélek a páromnak, hogy érzem, hogy ott a baba és megbeszéltük, hogy ma reggel tesztelek egyet, bár még nem is késett a mensim igazán. Amúgy nemrég jött haza, mert suliban volt 1 hétig. Reggel ébredés után azonnal megcsináltam a tesztet, de megfogadtam, hogy nem nézem meg csak öt perc múlva. Nem birtam ki és messzebbről ránéztem, de csak a kontroll csikot láttam, igy úgy gondoltam, hogy mégis rosszul éreztem. Aztán felvettem 5 perc múlva és lám lám nem is egy az a csik. A páromat azzal ébresztettem, hogy mutatok valamit és mutattam a tesztet. Erre ő hiába látta csak leste az arcomat, és kérdezte, hogy a két csik jó vagy nem. Mondtam neki az a teszt zebrás amin kettő csikot lát. Azóta himes tojásként bánik velem. Beugrottunk vásárolni, persze 1 kg-ot sem vehetek fel. Bementünk a zöldségesbe mindent vett amit látott, mert ki tudja hátha megkivánom. Amúgy ő kivánosabb, mint én. :lol: Nagyon fáradékony vagyok. Meg mensis érzéseim is vannak és folyton fázom, meg bizseregnek a mellbimbóim. Néha szédülök és eszméletlenül tudok aludni. Rengeteg apró jel volt, hogy nagy változás van a pocimban. Örülünk nagyonk, de csak óvatosan. Dokihoz kb. 8-9 hetesen készülök, már akkor szeretnék dobogó szivet is látni, hallani. Meg talán pár nap múlva csinálok még egy tesztet, hogy tuti legyen. Szóval ennyi a kis történet.
meriann

Meri :lol: :lol: :lol: Én is gondoltam már, hogy nagyon rég írtál...de valahogy sejtettem, hogy arra vársz, hogy egy ilyen szuper hírrel együtt jelentkezz! Nagyon-nagyon örülök Nektek, vigyázzatok magatokra! :D

Esztora, gratula a barátnődnek! Kössétek össze a wellnesst a fitnessel :lol: Pl. Bad Kleinkirchheimban rengeteg fürdő is van, meg szupi sípálya. :D Mikorra tervezitek? Nyunyi itthon marad?

Dorka, próbálom kényeztetni magam, ennek köszönhetően már híztam legalább 3 kilót... :lol: Ma is olyan szupi helyen voltunk ebédelni, hogy még mindig majd' kidurranok...

Porsi, én imádom a Yarist! Pont mondtam a páromnak nemrég, hogy ha sok pénzem lenne és bármilyen autót megvehetnék magamnak, akkor is Őt választanám. :lol:

Pinkiné, Porsi - remélem, a fájdogálás nálam is bejön...bár én abszolút nem érzek semmi olyat, amit most Meri írt... :roll: Úgyhogy ebből még bármi lehet... :roll:

Pinkiné, remélem, jól sikerül a romantikus este - már úgysem sokáig lesztek kettesben :lol:

Szeri, köszönöm :lol: Ha nem is a munka konkrétan, de hátha ez most jobban bejön...a múltkor ilyenkor már alig bírtam magammal, hogy teszteljek, most azért jobban bírom, ráadásul szerencsére nagyon sok minden történik velünk mostanában, ami eltereli a figyelmemet :D

Kép
vickybabe

Vicky: attól, hogy nem érzel különös tüneteket az még nem jelent semmi rosszat. Most is mensis tüneteim vannak. Ha nem láttam volna a zebrás tesztet biztos lennék benne, hogy megjön.

Egyébként a teszt óta sokkal intenzivebbek ezek a tünetek nálam. Vagy nagyobb figyelmet szentelek nekik. Amúgy azóta a babán kivül egy értelmes gondolatom nincs. Nem hat meg semmi. A páromon viszont jókat szórakozok. Egész nap eszik mióta meglátta a tesztet. Furábbnál furább ételeket eszik és nagyon érzékeny. Ez aztán a munkamegosztás. Lehet a róka is hozzá megy majd látogatóba. :lol: Ja, és semmi agressziv filmet nem néz. Holnapra kinézett a spektrumon egy babafejlődéses filmet. :D Nagyon édes, de annyira túlaggódja. Remélem egy kis idő múlva normálisra csökken ez a viselkedése, különben idegileg kimerül mire megszülök. Ja, és közölte neki mely napok jók a vizsgálatokhoz. Meg a fejébe vette, hogy irassam ki magam az első vizsgálat után. Pedig én nem szeretném. Na, majd lesz valahogy.
meriann

Vicky nem tudnám Nyunyit itthon hagyni.Ricsi nem síel így tudna vele lenni.ha meg wellnes akkor felváltva áznánk. :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Azta ilyen hírekre jönni!!!!!!!!!!! :lol:

Csak így lestem :shock: !!!

Meri!

Annyira örülök Nektek!!!!!!!!! :D Aztán mostmár gyere sűrűbben hozzánk ismét!!!!!!!! És nagyon vigyázz magatokra! Pihenj amit csak kell!!

Vicky!

Mindannyian másképp érzünk! Csudi jó lenne ha szerdán Te is egy zebrás tesztel jönnél!!!!! :D Egyébként ne aggódj! Nekem inszem óta folyamatosan fáj a hasam! Doki azt mondta pihenjek amennyit csak birok! És hogy simán lehetnek olyan mindjárt megjön érzéseim! Nagyon drukkolok Neked is!!

Egyébként nekünk is Yarisunk van,csak még nem ez a legújabb! És nagyon imádjuk!!! Ha legközelebb új kocsit veszünk megint az új Yaris lesz!! :D
csipcsab

Viki, én az első babánál nem igazán éreztem meg, h ott van, másodiknál igen - aztán most mindkettő itt nyüzsög nekünk! :lol: Ez ezer dologtól függhet.

Meri, ez természetes, h a párod mindent a lehető legjobbra szeretne - ő most ezt tudja tenni értetek, és klassz, h teszi. Ne aggódj, ez normalizálódik majd idővel odafigyelésbe és segítésbe. Az pedig azért jól jön ilyenkor.

Esztora, mikor utaznátok? Melyikhez van nagyobb kedved?
Most elgondolkoztam, én mire is vágynék most. Egy szabadon beosztható napra, azt hiszem. De ma sem volt rossz, a fiúk elmentek állatkertbe, mi meg 11-től 1-ig aludtunk Dorkával, majd ebéd után megnéztem egy filmet, ami már rég várt rám dvd-n.

Kép

Kép
nán-dorka

Meri!

Így felvillanyozott a híred!!! :lol:

Kép
csipcsab

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Meri!!!!! :):):):):) Csak ámulok és bámulok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ahogy Frédi Flinstones mondaná Subi-Dubi-Duuuuu :):):)

Vicky, Neked pedig még mindig mennek a GigaDrukkok! :lol: :lol:

Mi hazaértünk a romantikázásból :) Jó volt kicsit kimozdulni :) Gyerkőcnek is tetszhetett a film, mert élénk mozgásba kezdett pár percre :)
Viszont úgy néz ki náthásak leszünk :( Apának fájdogál a torka, nekem picit folyik az orrom. De remélem megelőzzük, mielőtt elhatalmasodik rajtunk. :roll:

Csajok, ma egész du. pisilni jártam. :( Minden korty innnivaló után úgy éreztem, menten bepisilek. Pedig csak 1-2 csepp jött :( Normális ez? :shock: :shock: Félek, hogy a., felfáztam (de nem fáj a pisilés) b., baj van a cukrommal, azért járok annyit pipilni. De nem lettem izzadékonyabb, márpedig akinek baj a cukrával, tudtommal izzadósabb lesz. Nyomhatja Bugyorkám már most ennyire a hólyagomat? :shock:

Remélem ez csak egy elszigetelt eset és holnapra már nem lesz semmi.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Nekem voltak pisilősebb korszakaim a várnadósság alatt, Pinkiné.
Mit néztetek a moziban?

Kép

Kép
nán-dorka

Dorka, köszi a megnyugtatást :) Éjszakára már rendeződött a helyzet, rendesen tudtam intézni a dolgokat :)

A nemzet aranya 2-t néztük, Nicholas Cage főszereplésével. Előtte meg pizzáztunk egy jót a Pizza Hut-ban. Ritkán megyünk, pedig isteni pizzákat csinálnak. De Apa szerint én itthon még jobbakat :)

Képzeljétek, mióta elmúlt a hányás, hányinger egyre jobban szeretek újra főzni :) 2-3 naponta mindig van friss kaja az asztalon :) Egészen élvezem, hogy visszanyerem az irányítást a dolgok felett :)

Azt hiszem erre mondják, hogy az ember élvezi a 2. trimesztert :)

Na, megyek ebédet csinálni. Frankfurti levest ígértem, tegnapról meg maradt még palacsinta :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?