Tejóég! Már megint mennyit írtatok!
Dorka, az a kép Dorkáról, hát annyira édes, de az idézettel pedig egyenesen versenyrevaló! Drukkolok febr. 6-ra, de biztosan nincs semmi baj, csak kakilni próbál (nem mostanság lett keményebb a széklete?)
Porsi, jajj, a sors keze...irányította Anyukádat. Nekünk is ugyi volt balesetünk, még amikor Manócska a pocakomban volt, és én is utána kaptam sírógörcsöt.
A közös nyaralásban, telelésben én is benne lennék! Tök szupi lenne, lurkók is biztosan élveznék. De mindenekelőtt meg kéne szervezni egy nagy talit, amikor már jó az idő, és a Kicsiket ki lehet tereleni a kertbe. Akkor akár lehet nálunk is, de lakásméretben és kertméretben szerintem nem mi vagyunk a nyerők, de egy család elalhat nálunk, ha többnapos program lesz.
A gyümit én szopi után adom 1,5 órával kb. vagy akár 2-vel. Mostanra eljutottunk, hogy egy szopi ki is maradt. Mert kaja után még 3 órát bír ki. A szomjoltásra pedig vizet adok. Azt mondják, akkor kell előtte adni a főzit, szopi előtt, ha le akarod választani a gyereket. Én még nem akarom,meg szerintem Ő sem akarja, így ezért ez a amegoldás.
Fio, Érdekes, hogy Oli felállt...kíváncsi vagyok, hogy most akkor már mászni nem is akar majd? Mixerben nekem Braun van, és imádom (az a többfunkciós, ami Arwennek is).
A tesómékkal kapcs. mi jutott eszedbe asztrológiai szempontból. Nekem semmi...
Nálunk a darabos kaja úgy néz ki, hogy Csongi kap aszalt szilvát vagy meggyet, és abban már vannak nagyobb rostdarabok, mert nem lehet tökéletesen turmixolni (beáztatom előző este). Most jutott el, hogy nem öklendezik tőle. Én nem adok Neki darabosat még, majd ha megérett rá. Már egy lépcsőfokkal feljebb vagyunk. Már jön ki felül a 2. fogunk is, ha az kijött, akkor adok Neki kölest, almát, banánt, egyelőre csak akkorát, amekkorát le tud nyelni, és a szájába adom, mert míg bevesz a szájába kaját, az úgyis odébb van.
Szeri, A borsó héjában van a puffasztó anyag, amitől szeles lesz az ember. ettől megóvandó kell átpaszírozni. Meggynek nem kell a héját eltávolítani.
A cukor és só témában Nándorkának adok igazat, inkább most szokjon hozzá a természetes ízekhez.
Bodzi, mindenki a maga elképzelései szerint teszi az Általa legjobbnak vélt megoldást. Amiért én nem is ítélek el senkit. csak rám ne erőltessék (így vagyok a homoszexualitással is
)
Emlékszel talán, hogy én milyen parás voltam, ugyi bizonyos körülmények miatt...a kevés tej témájában. Aztán elkezdtem inni teát, amitől hihetetlenül javult. Ma már nem is iszom több hónapja, mert így is bőségesen van elég. Mert már nemparázok rajta (én is a hozzátáplálás miatt elsősorban)
TOTI, PINKINÉ, így utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
Arwen, drukk a telekhez. ezt a szénhidrát-megvonásos, edzős megoldást én azért nem mertem bevállalni, mert olvastam, hogy szénhidrát az mindenképp kell atejhez, illetve a gyereknek...
Gyerekülés...mi akkor váltunk, ha Csongi már biztosan ül! ennél korábban nem javaslom, a 9 kg-t pedig nem kell megvárni! Nimród már több hónapja használja, pedig még csak most 8 kg-s!
Krisz, nagyon édi Csenge, és milyen kis huncut!!! Rizspehely témában: vízbe fel kell tenni és egy 10 percig főzni. Beleteszem a gyümölcsöt és együtt pürésítem. Mivel elég darabos marad, ezért az még szitán átnyomom. A túrót nyugodtan adhatod gyümivel este, teljesen mind1, mikor , melyik étkezésnél vezeted be. Azt ráaádsul, legalábbis én, úgyis mindig gyümivel fogom adni.
Esztora: nekünk is lent jött ki először 3 fogacska. Érdekes, hogy a doki a dvitamint teszi "felelőssé".
Ki tudja, lehetséges.
Majd küldök néhány képet Csongiról. De most elég sok dolgom van.
Csongi kúszik ezerrel, és elsősorban a tiltott dolgokat közelíti meg. A séta mindig hisztibe torkolik...már kezdem elfogadni, hogy Ő ilyen,kész, nem szeret sétálni. Alvásunk nagyon jó, bár 3x kel, de tudok aludni.
No megyek...pusszancs