Új privát üzeneted érkezett!

ez tök spontán volt :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ani!

szupi a táblicsek :lol:
Vendég

Sziasztok!

Apa nemrég ment el dolgozni,én meg nem bírtam visszaaludni.Szerencsére tegnap délután már csak hőemelkedésem volt aztán az éjszaka meg reggel már az se.Remélem így is marad :D
A drága Kisfiam úgynéz ki nem kapta el, nem akarom elszólni magam,de talán már lett volna jele az ellenkezőjének :D .
A torkom továbbra is iszonyatosan fáj,alig bírok nyelni :cry: ,remélem ez is lassan elmúlik.Szopogatok Tantum Verdét meg sűrűn fújom aloe verás firsttel ez segíteni szokott,bárcsak érezném már.

Kata!
Az Andesz nem orbáncfű olajat használt,hanem több olajból keverte a masszázsolajat.Én viszont nagyon elégedett voltam az orbáncfűolajjal.A Tescóban vettem a herbáriában 1900 Ft volt :? .Külső felhasználásra vegyed.És tényleg minden este csináltuk 2 hétig.Amúgy apa csinálta,mert a nagy pocaktól elég körülményes volt saját magamhoz odaférni,de azért ezt is meg lehet oldani.

Ildi!
A nőivonalas vonalzóm nekem is szutyok volt,nem számolt rendesen ezért le is szedtem.Próbáld meg a babafalvát.

Puszika!
Vendég

Jó reggelt,

Ildi,

Én is csak azt tudom mondani, hogy ne aggódj a csillagok miatt, mert terhesség alatt a kismamiknak megemelkednek az értékeik. Ez teljesen normális. Baci meg mindenki vizeletében van, kinek töb, kinek kevesebb. Ezzel nem is igazán szoktak foglalkozni, csak ha extrem magas a szám.

Gabi,

Örülök, hogy legalább a hőd lejjebb ment. Sokat számít. Én ha lázas vagyok, haldoklok. :lol: :lol: :lol: :lol:
Egyébként legtöbb esetben amíg egy kisbaba szopik, addig nem igazán betegszik meg. Jó kis védelmet nyújt az anyatej. :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Látod, mondtam, hogy nem lesz semmi gond. 2 hét mulva, ha megjön a negatív eredmény már el is felejtheted az egészet. :lol: :lol: Bence baba teljesen egészséges. :lol: :lol:

Márti, Ani,

Szépen megnőtt ám a pocakotok. Főleg Ani a tied. Legutoljára még semmi sem látszott rajtad, most meg már le sem tagadhatod, hogy kismami vagy. De gondolom büszkén mutogatod. :lol: :lol: :lol: :lol:
Azt hiszem szülés után picit hiányozni fog a pocakom. Furcsa lesz, hogy senki nem akarja majd szátrúgni a bordáomat meg a medencecsontomat. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Kata,

Hát remélem tényleg nem fogják megtiltani az apás szülést. Bár apa még mindig filózik, hogy mi legyen, de megbeszéltük, hogy ha ő nem jön be, akkor anyukám mindenképpen.

Én ma kezdem a homeos dolgokat. Meglátjuk. :lol: :lol:

Lányok,

Lassan talit is elkezdhetjük szervezni. Mit gondoltok???? :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Hali!

Tegnap jól eltűntem a labor után, de amire visszaértem egy csomó minden került az asztalomra, amit meg kellett csinálnom. Ez van!

Márti
Megyek délután a szülésfelkészítőre, de nekem most nem jó, hogy találkozzunk. Az egyik barátnőm eljön velem, akiért én megyek, meg utána velem is jön haza. Sőt estére beszéltük meg a barátnőimmel, hogy összeülünk egy pletykapartira nálam. Elég ritkán van úgy, hogy mindenki egy időpontban ráér.
Te most mész a második alkalomra? Nektek is egy óra volt csak az első alkalom? A másodikon is elmaradt nálunk a gyakorlati rész. Kíváncsi leszek, hogy ma mi lesz. Ha ma sem sem lesz semmi extra, akkor a következőt kihagyom, és a szülőszoba látogatásra megyek már csak el. De a te kedvedet nem akarom ám elvenni!

Gabi
Gyógyulgass! Reméljük az anyatej tényleg megvédi Noelt!

Andesz
Nem hiába mentek a drukkok tegnap! Szupi, hogy rendben talált mindent a doki, és reméljük két hét múlva is hasonló jókat írsz majd az eredményről!

Vicuska
ez a sok laptető már nem lehet véletlen! :lol: :wink:

Judy
Mikorra gondolnátok a talit?

Ani
A pocakod tényyleg növöget, na de ez a dolga! Szerintem Zsu-nak nem volt oka a sértődésre, nagyjából visszaolvasgattalak tuteket, mielőtt újra jöttem volna, és nem emlékszem, hogy megbántottátok volna!

Na ezt most elküldöm, mielőtt elszáll!

Kép
tand

Tand,

Nekem teljesen mindegy mikor, többiek nyilatkozzanak, aztán meglátjuk. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi lányok a nyugtatást. A férjecském is ezt mondta, amit ti.

Most más bajom van. Azt hiszem lesz egy herpesz a számon. Azzal mit lehet kezdeni? Elég ritkán szokott kijönni, hát nem most kellett jönnie! :twisted:

Most lehet egy nagy butaságot kérdezek: de a herpesz az nem a hepatitis A virus? Ez lehet benne lesz a vérvétel eredményembe? Csak mert hétfőn voltam laborban.

Ani, Márti! Tényleg szépen megnőtt a pocitok!!

Gabi! Látod! Hétvégére lehet teljesen meggyógyulsz!
Na elküldöm, és megnézem a vonalzót. Ha nem megy, meglátogatom babafalvát.
Sziasztok!
n.k.ildi

Hát nem indult el... :twisted:
n.k.ildi

Jó reggelt!

Azta milyen lüke idő van, majd lefagyott a jókedvem...
Tegnap sikerült túlélni a kedves svájciakat. Váltottunk barátian pár szót és le is léptem. Olyan különös érzékkel tudták kiszúrni, hogy menni akarok haza... :D

Márti
Igazából nem is vettem észre, hogy ekkora méretekkel rendelkezem, csak akkor tudatosodott bennem, amikor megláttam a képet. Végülis ha Titababának így kényelmes, ám legyen. :D
Jól látszik a különbség a pociméreteiden.

Ani
Mikor megláttam a nyulas képet... Dobtam egy hátast és nem győztem vihogni. Már előtte is garázdálkodott, de akkor még csak gyakorolta a fényképezést rajtam, ahogy a fotelban alszom a frissen vasalt ruhákon. :lol:
Szépen kerekszik a pocid.

Vicuska
Újabb laptető. ;)
A fülelőkekölcsönzés még aktuális? :roll:
Most biztos sikerülni fog az inszem, ne add fel!

Gabi
Nekem a bioparox segített. Iszonyat rossz íze van, de legalább a torokfájásom gyorsan abbamaradt.

Judy
Nagyon szülhetnéked van, ha talit akarsz szervezni. :lol:
Meghiszem, hogy hiányozni fog a pocid. Bizonyára nekem is, viszont végre tudok hason fekve újságot olvasni. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nati, Alexa, Vikike,... hol vagytok?

Ildi
A labor eredményed miatt ne aggódjál! Amiket leírtál, hogy a határértékeken kívüliek, pont azok amik megváltoznak a várandósság alatt!

Szilvi
Köszi a babkocsi vásárláshoz kapcsolódó linket! Csak az a baj, hogy szerintem amíg nem gyyakorló anyuka valaki addig azt sem tudja eldönteni, hogy melyik funkció az amit kihasznál. Mondjuk nekem mindenképpen fő szempont, hogy egyszerűen összecsukható legyen, milvel sokat fogunk autózni, sőt az is fontos szempont, hogy a babahordozót rögzíteni lehessen rá. Na de majd kiforrja magát!
A háznézéssel kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy vedd kézbe a dolgokat, és álljál rá a határozottan a témára! Ja és pofátlanul alkudozzatok!

Kép
tand

Ildi
Ne aggódj herpesz miatt. Az elején nekem is kiült a szám szélére, ráadásul egymás után jött kettő is. Bizonyára bepótolta a "látogatásait", mert 2 éve volt utoljára.
A herpeszt a HPV vagyis a szemölcsvírus egyik fajtája okozza. Barikahimlő után elbújkál a szervezetben és lesből támad. Tényleg ne izgulj miatta, nem lesz semmi gond belőle, csak ne rágd le. :)
Tegnap nem 224 volt? :roll:
Vendég

Na lássuk a vonalzót...
n.k.ildi

ez nem jött össze.. :?
n.k.ildi

Andi
Köszi a hasznos alkudozási tippet. Bár nem hinném, hogy a 15 misis házat nekünkadnák 10ért. Pedig nem esne rosszul. :D
Ma megyek be az ingatlanoshoz a címekért, holnap ilyenkor már időpontokat egyeztetek. :)
Babakocsi ügyben én is elég tanácstalan voltam. Szerencsére olyat kapunk, aminek levehető a babahordós része és a kocsiba is be lehet tenni. Még jó, hogy autókázós házaspártól kapjuk. :)
Vendég

na..
n.k.ildi

Váó!
Ha ez sem fog visszafele számolni comojú leszek.
n.k.ildi

Judy
Nem tudom mennyire aktivizáljam magamat tali ügyben, mivel nekem nem szabad addig szülnöm, amíg a hagyaték le nem zárul, és az a legjobb esetben is csak február közepe. És ahogy az eddigi talikat nézve belegondolok, hogy mindig megszült valaki!?

Kép
tand

jeges macika!

Nem tudom, mennyi volt tegnap. Ma 223 van.
Mondjuk a másik vonalzó jobban tetszett, de ha ez számol, akkor ez marad.

Tom-tum(kom-tum, ahogy az unokahugom mondja:) )
n.k.ildi

Szilvi
Az alkudozásnál nem éppen ötmilliós nagyságrendre gondoltam, de gondolom nektek is számít pár százezer forint! Olyan dolgokban lehet alkudozni, hogy mikor akarnak kiköltözni, illetve minden kis "hibát" hozzatok fel indoknak!

Kép
tand

Gabi, köszi az infót. Jobbulást még mindig. Remélem mielőbb meggyógyultok!! :wink:

Andesz, azért elmeséled milyen olajkeveréket használtál?? BB-vel beszélgettem erről, és mondta, hogy van valami mustármagolaj (?), ami facsarja az orrát. Mondtam, hogy legalább nem szórakozik túl sokáig :lol: :lol: (mármint ő, így minél előbb világra segíti a babát!! :lol: :lol:

Judy, grat a 36. héthez. Barbi baba kivárta a sorát, mostantól mindent bele :oops: Tudod, mire gondolok.... :oops:

Ani, Márti, nektke is szépen kerekedik a pocitok. Épp tegnap mondta valaki nekem, hogy nem is olyan nagy a pocim.... Nem baj, Geri baba megfelelő méretű, a többi nem számít. Ja, most tartok 10.5 kilónál....

Ja, a talit elkezdhetjük szervezni :wink: Ha lehet február 9-re, vagy 15, vagy 16-ra. Hogy miért? :roll: Mert úgy tervezem (na nem, mintha lenne beleszólásom), hogy febr. 8, 14, vagy 15-én szülnék. :wink: És akkor pont egy nappal lenne az időpont a tali előtt. (majd pár hét múlva megnézzük, bejött-e a kívánságom... :lol: )

Nem tudom, mi lehet Zsuzsóval, megsértődött, vagy mi van?? Vagy csak elfelejtett írni, hogy szül??? :shock: :shock:

Vicuska, hajrá uccsó inszem!! :wink:

Többiek, még mindig várunk benneteket!

Ma megyek a leendő doktornéninkhez. Kíváncsi leszek, szimpi lesz-e. Telcsiben nagyon az volt. A régi gyerekorvosunk, akinél még én is voltam, nyugdíjba megy, így nem sok értelme lenne arra a kb. 1 évre hozzá menni. A tesómék meg voltak ennél a dokinéninél ügyeletben a Rolival és azt mondták, a világ legkedvesebb d.nénije. Egyedül nála nem sírt a gyerkőc, olyan aranyos volt.... Megnézzük. Ma 11-12 között kell mennem hozzá.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata,

Köszi a gratulációt. most már nyugodt vagyok. Innentől jöhet bármikor.

Na, ne félj, azzal sem lesz gond mostantól. :oops: :oops:

Nekem jók az időpontok amiket mondtál. Február közepe a legszimpibb.

Tand,

Febr közepe neked mr jó lenne????

Ildi,

Neked aztán nincs szerencséd a vonalzókkal. :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi,

Hát igen, a hasonfekvés az én erősségem is. Bár amíg tele leszek tejjel, még ez sem jöhet szóba. :lol: :lol: :lol:

Benézek ma 10-re a céghez, leadom a táppénzes papírokat meg felírom, hogy szülés után miket kell leadnom. Na meg rákérdezek erre a családi pótlék ügyre, hogy mikortól folyósít a MÁK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Lányok!
Nagyon jók a pocifotók,mindenkinek nagyot nőtt a pocója! :lol:
Andi!
Tőled is várjuk a képeket! :lol:
Köszönöm Mindenkinek a drukkokat,szükségem is volt rá,mert nagyon féltem!
Ja,és képzeljétek,Bence visszamosolyog rám :D :D :D ,tegnap,mielött Pestre indultunk volna,kaptam az első mosolyt :D ,mintha azt üzente volna:Ne aggodj anyuci,minden rendben lesz!
És reméljük így is lesz! :)
Kriszták!
Az a lila szín a hajatokban,szinező,vagy festék?Ha tudjátok azt is írjátok meg,hogy milyen fajta! :)
Ja,tegnap minden ok volt a nődokinál :D

KépKép
KépKép
andesz78

Most néztem, amire én írtam, addigra regények születtek. Judy után írtam (hogy elkezdhetjük szervezni a talit).

Judy, ezek nem akarnak ám konkrét időpontok lenni, csak azért írtam őket, mert akkor egy nappal a tali előtt szülhetnék én..

Maci, 2-3 milliót nyugodtan lehet alkudni. Ne csak százezrekkel próbálkozzatok... Hátha bejön...

Tand, én pont ezért nem mentem szülésfelkészítőre. Mert a gyakorlati része elmaradt, ezt már többször hallottam.. A szülőszoba látogatást meg így is megejtettük.

Ildi, nem akarlak elkeseríteni, de most elkezdett számolni a nőivonal- as vonalzóm!!! Eddig nem számolt, de most néztem, most megint jó!!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Andi
Azt hiszem a legelső talin nem szült senki. A másodikon Kriszti, a harmadikon Gabi. :)
Persze, hogy a százezrek nálunk is számítanak. Ha sikerült megnézni és kezd körvonalazódni a kiszemelt ház, akkor viszünk ingatlanszakértőt is, aki mindenbe bele tud kötni. :D

Ildi
Két vonalzót is feltehetsz. ;) :)

Kata
A február 8, 9 nem jó. 7én jön haza apa, 8án dokikhoz megyünk, utána megy megyünk Szegedre.

Judy
A múltkor megfeledkeztem magamról és hasra akartam fordulni. Ennyi erővel libikókázhatnék. :lol:
Remélem, majd a tejcsárdáktól azért elférek majd (kis naiv! :D ).

Andesz
Gratula a jó eredményekhez és a mosolyhoz! Bence baba tud valamit. ;) :)
Vendég

Kata
Ha megyek házikót nézni, akkor mindenféleképp megkérdem, mi az utolsó ár, amiért el akarnák adni. Egyelőre még eléggé pang az ingatlanpiac, hátha ez is segít kicsit a dolgokon. :)
Vendég

Kata!
Az olajkeverék azt hiszem 5 féle olajbol áll,felírta nekem a szülésznő,de nem tudom hol a papír, majd megkeresem! :)
Hogy hívják a dokit,akihez mész?
Vicuska!
Mindent bele,ez lesz az uccsó inszem!!! :D

KépKép
KépKép
andesz78

Andesz, Dr. Felker Zsuzsanna a dokinéni. Köszi előre is, hogy megkeresed!!

Szilvi, megkérdezheted az uccsó árat, de annál is kevesebbet kell mondani!! HA belegondolsz az eladó úgyis olyan összeget mond, ami neki még nagyon jó!! Mi úgy "szoktuk", hogy nézze, ennyi pénzünk van rá, és olyankor kell elővenni kb. 100-200 ezer Ft-ot, hogy ha ennyiért jó, hagynátok itt foglalót.... Na olyankor aztán beindul az eladó fantáziája, hogy komoly vevőkről van szó, ezt (manapság főleg) nem szabad elszalasztani!!

Kép

Kép

hoppá

Szijasztok!

Köszike. :)
Andi, már tuti h nem megyek, rengeteg dolgom van, alig tanultam még a vizsgára, 15-ből 3 tételt olvastam el :? Meg el kell mennem még a lencsémért is végre, meg a védőnőhöz is.

Tali februárban bármikor jó :D

Lányok, segítsetek!! Már nem tudom, mi van. Tudom, hogy már sokmindent kérdeztem és írtatok is, de most egy összefüggő izé kellene nekem a saját megfogalmazásotokban, amit BIZTOSAN tudtok és idei, aktuális: Szóval gyes, gyed, családi pótlék, egyéb iratok, ügyintézés, baba papírjai, mikor hol mit, ki, stb....Rangidőseink, mit intéztetek eddig? Elolvastam a Gabi-féle doksiból ezeket a babakelengyéket, ilyeneket és abban volt egy leírás, hogy mit kell intézni, de ez nagyon bonyolultnak látszik.
Előre is köszi, ráér ez a jövő hétig bőven!!
Vendég

Kata
Nem vagyunk túl gyakorlott házvásárlók, valami ilyesmire gondoltunk mi is. Az egyik ingatlanközvetítősnél azt mondták, hogy min. 1 misi foglalót kell adni. :? Mindegy, itt még nem tartunk, apa nélkül nem akarok dönteni. Elsőnek megnézem, majd apával kimegyünk az esélyeshez, de akkor már nem üres kézzel... Aztán majd meglátjuk. Meg azért is kellene valami konkrétabb ár, hogy komolyabban utána tudjunk nézni a lakáshiteleknek.

Márti
Apa azon dobott egy hátast, hogy rögtön adószámot kell kérni a babának, mert nem adnak X és Y támogatást. Annyira kiborult ezen a baromságon, hogy még most se tért észhez. :?
Vendég

[quote="jeges macika"][ írta:jeges macikacolor=darkblue]
Márti
Apa azon dobott egy hátast, hogy rögtön adószámot kell kérni a babának, mert nem adnak X és Y támogatást. Annyira kiborult ezen a baromságon, hogy még most se tért észhez. :?[/color]

na neeeee!!!! Látjátok pont az ilyen szarságokat nem vágom és nem akarom, hogy bármitől is elessünk, nagyon kell minden pénz... :evil: :shock: :?
Vendég

Márti
A védőnőt meg akarom környékezni, hogy mit hol kell intézni, hátha ő jobban tudja, mint én....
A www.magyarorszag.hu-n van pár hasznos infó
Vendég

igen, tudom. De azok picit régiek és mindenen most változtatnak, szóval nem akarom beleringatni magam illúziókba :D Pl onnan tudtam azt is, h ingyenes a felsőoktatás, ha gyesen vagyok, aztán a francokat az. Bocs mindenkitől, picit berágtam a rendszerre, soha semmi nem bír egyértelmű lenni, ugyanolyan mint az egyetemen az ügyintézés... :twisted:
na lenyugszom, mert a végén kimoderáltok :)
Vendég

Annak idején az egyik fősuli is megszopatott. Azt írták a felvételi tájékoztatóba, hogy aki min. 45 szerzett pontot visz, annak nem kell felvételi vizsgát tennie. Erre felhívnak, hogy menjek már be felvételizni. Kérdem, mégis miért, nincs meg a 45 pont? De megvan, de hülyeség, amit beleírtak. Ezért én vagyok a hibás?!?!?! Amúgy meg volt egy másik vizsgám, amire 2 éve készültem, úgyhogy elküldtem őket a sóhivatalba.
Azóta máshol elvégeztem a fősulit. :D
Vendég

Lányok!
Mi nem kértünk adószámot,azt a babakötvényes papíron tüntették fel amit automatikusan küldtek.Amúgy csak azért nem írom le milyen papírok és hova kellenek,mert már én se tudom.Én is féltem hogy majd nem fogom tudni,de mikor megszültem,minden automatikusan ment.A kórházban kaptok egy nyomtatványt ez az egyszeri anyaságihoz kell,amit a dokitok aláír és a MÁK-hoz kell bevinni (de ehez még kell kérni előbb a MÁK-nál még egy nyomtatványt).De az első,hogy meglegyen a születési anyakönyvi kivonat(ez kb 1 hét,és be kell érte menni a kórházba),enélkül úgyse tudtok semmit kezdeni.Na meg a többi papírhoz a gyerek TB kártyája is kell(ez meg azt hiszem olyan két hét volt)amit postán fogtok megkapni.Szóval,ha megszültök bekülditek vmelyik családtagot a TB-hez meg a MÁK-hoz és hozattok velük nyomtatványokat amit ilyenkor kell kitölteni ezek a hivatalok tudni fogják,hogy miket kell adniuk és ezeknek a nyomtatványok hátoldalán minden le van írva,hogy mik szükségesek még a támogatás igényléséhez.
Ne izguljatok,menni fog :wink:
Vendég

Gabi
Köszi az infókat. Ezek szerint jó, hogy apa itthon lesz, majd tud rohangálni. Szerintem a maradék haja is őszbe fog fordulni. :lol:
Vendég

Köszi! :)
Vendég

Olyan lazán kirántottam a konnektorból a gépet és a monitort, hogy öröm volt nézni. :twisted:
Vendég

Nahát, ismét mindenki eltűnt? :roll:
Akkor mesélek. :lol:
Szokásomhoz híven, beszunnyadtam a TV előtt. Álmodtam is, méghozzá a Titababával. :) A szüleimnél voltunk (kicsit másként berendezett szobában) és aludtunk az ágyban. Titababa mellettem szuszogott, majd felkelt. "Elkérte" a jobb cicit, de abból nem jött semmi, ezért átváltott a balra. Édesen elcuppogott rajta, majd jóllakottan újra elaludt. :)
Furcsa egy kicsit belegondolni, hogy nemsokára tényleg itt lesz. :) Viszont nagyon jó is egyben. Kitört rajtam a babázhatnék. :)
Vendég

Szilvi :D
Vendég

Márti, én a papírokkal kapcs nem annyira izgulok, mert a védőnőnek szerintem feladata, hogy mindenről tájékoztasson. Meg, ahogy Gabi is írta, a kórházban is fogják majd mondani, mit kell most tenni!!

A GYES-GYED alatti ingyenes tanulást nemrég szüntették be. AKi még benne volt a tanulásban, az még ingyen befejezheti, de aki most akar elkezdeni, annak már fizetni kell érte. :?

Most gondolkodóban vagyunk: a gyerekszobát valszeg hétvégén kifestik ( vagy nem :wink: ). A lényeg: a bordűr. VAn egy aranyos macis -igazi gyerekes bordűr, ami tetszik, de van egy másik, ami csillagos-holdacskás, ami foszforeszkál.
Na, ti melyiket választanátok??? :roll: :roll: :shock:

Kép

Kép

hoppá

Kata, szerintem a macis jobb ötlet, lehet a világító bigyó nem segít elaludni :) Most saját magamból indulok ki, volt régen a gyerekszobámban egy foszforeszkáló csillag a fejem fölött a plafonon. Ha nem tudtam elaludni azt bámultam és néha órákig.. :? :D
Vendég

Kata
Nagyon jó kérdés... A teszveszen szereztem egy csillagos-holdas zenélő forgót, én tuti a csillagosat választanám, viszont nagyon macis vagyok. :)
Van esetleg képed róluk?
Vendég

pont 40 nap van köztünk! még sose tűnt fel.. :) atyaég, nemsokára szülsz és ha Te nemsokára szülsz akkor onnantól már én is... :shock: :shock: 8)
Vendég

Szilvi, végülis mennyiért lőtted a forgót? :) Hol lehet boltban olcsón kapni?
Vendég

amúgy az előző Katának szólt, de most hogy nézem... :D fordítva végülis...
Vendég

ÉLETEM ELSŐ LAPTETŐJE!!!!! :lol: :lol: :lol:
bocsi leendő kismamik!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?