Gabi, köszi az infót. Jobbulást még mindig. Remélem mielőbb meggyógyultok!!
Andesz, azért elmeséled milyen olajkeveréket használtál?? BB-vel beszélgettem erről, és mondta, hogy van valami mustármagolaj (?), ami facsarja az orrát. Mondtam, hogy legalább nem szórakozik túl sokáig
(mármint ő, így minél előbb világra segíti a babát!!
Judy, grat a 36. héthez. Barbi baba kivárta a sorát, mostantól mindent bele
Tudod, mire gondolok....
Ani, Márti, nektke is szépen kerekedik a pocitok. Épp tegnap mondta valaki nekem, hogy nem is olyan nagy a pocim.... Nem baj, Geri baba megfelelő méretű, a többi nem számít. Ja, most tartok 10.5 kilónál....
Ja, a talit elkezdhetjük szervezni
Ha lehet február 9-re, vagy 15, vagy 16-ra. Hogy miért?
Mert úgy tervezem (na nem, mintha lenne beleszólásom), hogy
febr. 8, 14, vagy 15-én szülnék.
És akkor pont egy nappal lenne az időpont a tali előtt. (majd pár hét múlva megnézzük, bejött-e a kívánságom...
)
Nem tudom, mi lehet Zsuzsóval, megsértődött, vagy mi van?? Vagy csak elfelejtett írni, hogy szül???
Vicuska, hajrá uccsó inszem!!
Többiek, még mindig várunk benneteket!
Ma megyek a leendő doktornéninkhez. Kíváncsi leszek, szimpi lesz-e. Telcsiben nagyon az volt. A régi gyerekorvosunk, akinél még én is voltam, nyugdíjba megy, így nem sok értelme lenne arra a kb. 1 évre hozzá menni. A tesómék meg voltak ennél a dokinéninél ügyeletben a Rolival és azt mondták, a világ legkedvesebb d.nénije. Egyedül nála nem sírt a gyerkőc, olyan aranyos volt.... Megnézzük. Ma 11-12 között kell mennem hozzá.