Hú, ilyen csík nálunk is van, pedig rengeteg gyümölcsöt eszik a kisasszony!!!
Még a tegnapi megcsalós-nem megcsalós témához annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy sokan emlegettétek a csinibabákat... Hát szerintem egyáltalán nem a csinos, fiatal, könnyen kapható hölgyeményektől kell tartanunk! A pasik - legalábbis az értelmesebbje - a 20-as évei végére megtanulja, hogy a külcsín nem minden, és a dekoratív hölgyek külsejét a párjuk pénztárcája szabja meg...
Viszont egy pasit nagyon könnyű megfogni a hiúságán keresztül... Ha kellő figyelmet kap, ha egy nő azt érezteti, hogy felnéz rá, és főleg, ha ezt a pasi otthon nem kapja meg, akkor bizony gáz van... (Gondoljatok csak bele, egy nő is elcsábul, a pasi külsejétől függetlenül - ha nőnek érzi magát egy férfi mellett! Vagyis bókolnak neki, kedveskednek neki, udvarolnak neki...) Úgyhogy amit mi tehetünk, hogy folyamatosan legyezgetjük a párunk hiúságát, és ha azt tapasztaljuk, hogy más is ezt teszi - teljesen függetlenül a hölgy korától, külsejétől, dekorativitásától - na akkor kell árgus szemmel figyelni!
Egyébként ilyen téren az emberek hihetetlenül ostobák tudnak lenni - azt hiszik el, amit el akarnak hinni! És innentől megszűnik az agymunka, nők is, férfiak is képesek felrúgni sokéves házasságokat, otthagyni gyerekeket, csak hogy egy kis törődést, odafigyelést kapjanak valaki másnál!
Az teljesen természetes, hogy egy idő után a kapcsolatban alábbhagy a lángolás, csak ez másrészről veszélyes is, mert ha máshol fellángol valami (egy másik emberrel), akkor az ember hajlamos az észérveket félretenni. Ezért ha nem is a lángolást, de olyan dolgokat meg kell őrizni a kapcsolatban, amik egy pasinak/nőnek fontosak ahhoz, hogy pasinak/nőnek érezze magát....
Azt is gyakran hallom, hogy "amit nem tudunk az nem fáj" - én ezzel nem értek egyet. Nekem a megCSALás lényege abban van, hogy a párom becsap, átver... Nekem a férjem sokszor elmondta annakidején, hogy ő nem csalna meg, mert mire eljutna odáig, hogy lefeküdjön valakivel, addigra már nem lennénk együtt... én meg elmagyaráztam neki, hogy mire eljutna odáig, addigra már százszor megcsalna, mert az én szememben a titkos randizgatás is megcsalás (fizikai kapcsolat nélkül is), hiszen azzal átver engem!
Most amúgy a férjem kapott egy jó leckét: mostanában a suliban sok a hiányzás, helyettesíteni kell, hétfőn meg közösségi teendők miatt (egyesületi gyűlés) későn jött haza, és bizony a lánya kicsit elhidegült tőle... a férjem ettől teljesen ki van most borulva, és szerintem ezerszer meg fogja gondolni, hogy kimaradozzon...
Mondjuk lesz lehetőségük együtt lenni, szombaton megyek Pécsre beiratkoztatni...