Új privát üzeneted érkezett!

Szép Jó reggelt minden kedves anyukának,babának és Tittinának!

Kisfiam megint jól aludt, remélem megtartja jó szokását :P .Mondjuk este nme tudom mi volt mert sokat sírt.23.30kor tudtam letenni az ágyába és most reggel 6kor kelt.

Nálatok van tv ahol alszik a baba?Tudom, hogy a tv által sok az inger,eddig még nem vettem észre,hogy zavarná.Majdnem elaludt a kezemben,de megijedt mert valami hangos volt a tvben(apa akciófilmet nézett :P).Most azt onnan likvidálni kell,vagy a gyereket visszük át a szobájába vagy tv-t menesztjük(én nagyon szeretek reggel ágyba tv-zni).De én még korainak tartom, hogy egyedül legyen a szobájába.
Na jó lépek mert éhes vagyok.

Szép Napot
szilvi17

Sziasztok!

Cas:Tudom mennyi mindent tartalmaznak.Egy-két kanál gyümipürét adtam én is a Rékának csak.Spenótos kajával még én sem próbálkoztam.Viszont nekünk is kertes házunk van,és a későbbiekben a kertben termett gyümölcsből,illetve zöldségből fogok én késziteni neki kaját.

És tényleg mindenkinek szive-joga eldönteni,hogy mikor kezdi el a hozzátápit.
Nagyon cuki minden baba.
Szilvi17:Hogy Levinek milyen hosszú haja van.......

Na megyünk dolgozni,mert soha nem leszünk kész a felújitással.

Kép

Kép
ancsa03

Viki&Szilvi17!

Pont most akartam írni, hogy kinek nyűgös még a Manója???!!!
Mi már 2 napja nyűglődünk!!!És nem pocakfájás.
Biztos, hogy a front lesz a felelős.:-(
Nem eszik, utána cuppog, hogy éhes, minden baj. Hisztizik, ha kézben van, hisztizik, ha leteszem szóval tényleg minden rossz neki.
Tegnap délután 5-től este kilencig nyűglődött.
Viki! CSepelen, az sztk-ba tutira van humana ha tápiszer.!
Én írtam a gyűrűt, kösza felvilágosítást!

Szilvi17!

Nálunk is van tv, sajna Apát nem tudtam meggyőzni, hogy kivigyük.
Én csak magamból indulok ki, ha megy tv nem tudok nyugodtan aludni.
Én úgy vettem észre, hogy jelen pillanatban nem befolyásolja az alvást, de később, mikor már nézelődik és érdeklődik, tutira fogja!
Amíg ilyen pici, én sem teszem külön, ha ez vígasztal!:-)

na tépek, mert megint hiszti van. Ma asszem nem lesz főtt kaja...

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Cas!

Amíg panelban laktunk én is termesztettem balkonládába paradicsomot, meg paprikát!!!
Mindenki szakadt a röhögéstől.....
A kertért meg ne irigyelj, mert egyedül kapálom!!!! (nem használok permetszert meg gyomirtót soha)
Csak tanulmányaimra hagyatkozva művelem. Néha elég érdekes a végeredmény.:-)

Kép

Kép

Kép

dominika1

Zsuzsi
Nem járok, egyszer voltam az újpestin, de épp tél volt, nem volt túl nagy választék, és a szombat délelőttjeink is mindig zűrösek, nem jutunk el másikra sem.
Úgyhogy ide járok a közelbe a Flórián térre hagyományos piacra, és már "kikísérleteztük" mit melyik nénitől vehetünk, mert Sebinek nem lesz baja tőle. :)

Nyafi
fel a fejjel!!!
Nem csodálom, hogy ki vagy borulva, én is rettegek, nehogy Csilla benáthásodjon, mert így is képes hisztizni a cicinek, és nem szopni, ha nagyon dől belőle a szájába a kaja, képzelem bedugult orral mit művelne?! (így is bűvészkednem kell, hogy lehetőleg még vagy már félálomban legyen, mikor szopni kezd, mert érdekes módon akkor nem jut eszébe balhézni?!)

Szilvi17
Nemtom mennyire van messze a hálótól a babaszoba, de CSilla nálunk a szomszéd szobában van az első perctől. így nem zavarjuk egymást, és györűen alszik éjjel (hála a Jó Égnek!!!).

Krisz
Huh, akkor jó sok dolgod lehet a kerttel, de az eredmény biztos megéri!
Én csak sóskával, spenóttal, brokkolival, fűszernövényekkel próbálkoztam, de annyira napos az erkély, hogy a bazsalikomot leszámítva minden kiégett. Még a spenót-sóska is egész jól bírta, de egy egész ládából alig jött össze pár hetente 1-1 főzelékrevaló Sebinek. :)
Egyébként a házunknak van egy kis kertje, biztos megdumálhatnám a többi lakóval, hogy egy kis darabon termeljek ezt-azt, csak egy bajom van: a macskák, rengeteg kóborol erre. Vajon mennyire pisilnék össze a veteményest?!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!
Nem tudom mi lehetett a baja Barbinak de szerencsére elmúlt. Az ájjel 8,5 órát aludt. :lol: Isten tartsa meg a jó szokását. :wink: És most is alszik. Két dolog lehetett. Hét elején nem kaptam Laktoherb teát csak Herbalakt-ot. Az eladó azt mondta ugyanaz a kettő csak más a neve. Na persze meg a színe meg az íze és valszeg az összetétele is mert nagyon szenvedett a kakilással. Tegnap apa hozott Laktoherb teát és azóta rendesen szenvedés nélkül megy a kakilás és a szelek sem bántják. :roll: A másik amire gondoltam a melegfront. De remélem vége van a nyűgös napoknak.
Tittina: ha jól emlékszem a mai a Ti napotok nem? Ha igen akkor mennek a megadrukkok hogy ma már Te is babázhass.
Na lépek mert fő a húsleves meg sül az oldalas. :lol:

drumka

Viki - Te egy szupernő vagy, hallod :lol: ahogy nézem a topikot, az egyetlen, aki (persze jól alvó, keveset síró :wink: ) baba mellett többfogásos kajákat főz, s még ideje is marad pl. otthonról dolgozni....háát le a kalappal :)

Mi már negyedi napja, hogy nem eszünk tápszert, mert összejön annyi anyatej, hogy nem kell, s szintén ennyi napja alszik éjjel kb 11-fél 12-től 4-ig (egyik éjjel 4-kor ébredt visszaaludt, s csak 5-kor evett :lol: )...de megint nem olyan feszesek a cicik, s egyre kevesebb jön belőlük több idő alatt (két napja volt, hogy 10 perc alatt egy ciciben 120ml volt, amit Marcus "behörpintett"). Tehát én, aki anno azt hangoztatta, hogy tuti nem lesz teje, mert a Kristófnál sem volt tudok termelni tejcit a manómnak, ami hatalmas érzés :lol: DE nem tragédia, ha nincs vagy nincs elég!! Kérlek Benneteket, hogy ne idegeskedjetek ezen, mert mindenki más, s ez nem kívánságműsor!!
Hozzátápi - én abszolut Krisszel "értek egyet", amikor is azt mondja /mondod, hogy nem lehet elfelejteni a tízen x évvel ezelőtti dolgokat (na persze mi vagyunk olyan "szerncsések", hogy így 30 felett megadatott a nagy korkülönbség a gyerkőcök között :wink: :lol: ), s én is azon vagyok, hogy az új ismereteket hasznosítsam, de valahol "félúton"... kicsit érthetőbben: én - ha lesz anyatejem, ha felesben lesz, vagy ha tápi lesz, akkor is elkezdem a hozzátápit 3 hósan, persze kicsiben, s nem főétkezéseknél..én szerttem a Kristófnak is kotyvasztani...bio zöldség, stb.. témában pedig az a véleményem, hogy a mai világban már olyan sűrün változnak az erre vonatkozó vélemények, hogy jobb meg sem hallani. Párom szokta mondani, hogy mindig azt mondják, amit adott érdekek szponzorálnak, s adott cégek el akarnak adni...Te meg győzd követni...

Gyerkőcök nagyod drágák (Gem, Szilvi, s bocs ha kihagytam valakit), már el sem hiszem, hogy ilyen "nagyok"..

Gem - jobbulást a piciknek, s a ti lelketeknek is!!!!

Szilvi - hogy van Levi popsija???

Még egy csomó mindent akartam írni, de már mennem kell...igyekszek ám mindig jönni, s olvasni, de írni nem mindig van időm :oops: Majd igyekszem újabb képeket is tenni, mert már nagyon nagyok vagyunk...5180 gramm a drága. Ja, és sajnos mennünk kell vérvételre :cry: mert még mindig sárga :cry:

Ancsa - talán te írtad, hogy hogyan vesznek vért a picuriktól, de már nem emlékszem, ha nem gond írd le nekem mégegyszer!!!
Nagyon féltem/félek tőle :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

bocsánat a sok elírásért, hibáért..nem olvastam el küldés előtt :oops:
Titti - HOL VAGY??? MI A HELYZET????

Kép
Kép
Kép
szilvia72

titti szül?!!!! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
nyafi

Nyafi!
Latom, nagyon egy cipoben jarunk ezzel a takonykorral! Nekem mar borzasztoan elegem van belole, holnap kezdjuk a 4. hetet igy! :( :( :( Jobbulast Abigelnek!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Szilvi:Én nem irtam a vérvételről,mi még nem voltunk,csak oltáson,de a korházban a nagylábujjából vették a vért.

Cas:Te a Flórián környékén laksz?Nekem a legjobb barátnőm ott lakik a Kiscelli,Bécsi sarkán.Elég sokat járunk hozzájuk.Egyszer összefuthatnánk.

Titti:Csak nemmmmmmmm!!!!!!!!

Gem:Jobbulást kivánok nektek!!!!!!

Dominika:Ma mi is nyűgösebbek voltunk a kelleténél.Egész nap nem aludt 4 órát összesen,azt is ölben.Most bezzeg alszi,mert mindjárt fürdés van.

Kép

Kép
ancsa03

Titti nem szul, most irt!

Titti, legyel szives ne tunj igy el, mert mar csak erted izgulhatunk, es meg is tesszuk!!!!

Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Cas:Sebinek nagyon sok boldog névnapot kivánunk!

Egy mai kép...

Kép

Kép

Kép
ancsa03

Bocsi Lányok! Nem akartam eltűnni. :( Bocsika :oops:
Apácska ma nem dolgozott, úgyhogy elmentünk kicsit csavarogni.
Reménykedem, hogy nem volt hiábavaló a séta, meg a kis lépcsőzés és estére/éjszakára lesz valami...

Mindenképpen írok, ígérem.
Ha nem is ide, akkor sms-t valakinek!

Kép
tittina1982

Sziasztok lányok! Elég régen irtam már, de ugye a problémák mindig csak jönnek.... :? Bocsi de nem emlékszem, hogy ki kérdezte, de igen sikerült vonalzót csinálnom, köszike a segitséget hozzá. Szóval. Lehet hogy tudnom kéne, de a kérdesem: Vivikém tápszert eszik, meg tejpépet, meg néha gyümit is. A tápszer mellé kell plusz folyadékot kapnia? Bármit. Mert amig szopizott addig ugye ez nem volt kérdés. Szóval lécci segítség!!!!!!!!! :oops:

kikuka

Sziasztok!
Még mindig egyben. Semmi változás.
Ez a várakozás a legszörnyűbb... :(
Remélem mindenki jól van...

Később jövök még.

Kép
tittina1982

Titti - kövesd Cas tanácsát, s szervezz programot!! Nekem is bejött :wink: Tuti, hogy nem tudsz elmenni, mert jön Törpi...s addig is aludj, aludj, aludj - ha óránként fel is ébredsz :wink:

Mi már negyedik éjszaka alszunk kb 4és fél órát egyben, s ez nekem nagyon jó, majd evés (ez is általában csak kajcsira korlátozódik, de ma fent voltunk másfél órát), s utána 7-kor ébredünk.
Nagyoka rötyög, Kristóf is élvezi nagyon, tegnap bohóckodott neki egy csomót...s tegnap elmentünk étterembe is :wink: evett, majd elindultunk, aludt addig míg be nem fejeztem az utolsó falatot, majd kimentem a kocsiba megszopiztatni (igen, ilyenkor jó, hogy itt jó idő van), persze körbe "barikádoztam magunkat :oops: , s visszamentünk, még nézelődött, így kávézni, beszélgetni is volt időnk :lol: nagyon büszke voltam rá :D :D

Közben megint hangyákat írtok a konyhában :twisted: :evil: , de már úgy vagyok vele, hogy ezzel menjen el miden rossz :wink:

Zsuzsi - nekünk is vannak pöttyeink, s én most le vagyok állítva a csokiról - pedig sokat ettem, s nagyon hiányzik. Nem feltétlen a csoki csoki, de mindent ettem ami ezzel összefügg :oops:

Azt már sokszor akartam kérdezni, de mindig elfelejtem, hogy amit megeszünk, az mennyi idő után kerül az anyatejbe???

Kikula - sajna én nem tudok segíteni Nektek! Láttunk már képet Viviről???

Ancsa - szépek vagytok, s már ti is tokásodtok!! :wink: jó nagy már Réka baba is :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Sziasztok!

Drumka
Örülök a hozzászólásodnak a gyűrűvel kapcsolatban - én is megnéztem itt az interneten - nekem is tetszik.
Tényleg jobb, mint a gyógyszerek... Főleg az (árban), amit most a szoptatás alatt lehet alkalmazi.. Felírta a doki, ha mégis az kell - de nem váltom ki.

TV a szobában
Levi néha itt, ahol a tv megy egész este , jobban alszik, mint az ágyában a másik szobában.
Szerencsére szereti, ha van egy kis zaj..

Most épp az erkélyen "napozik" a babakocsiban.

Szilvi
Levi nagyon szép fiú!

Ancsa
Réka tényleg szépen tokásodik :lol: Gratula!

Levi tegnap 5220 gramm volt :shock: Ismét 400 g a hízás.
Már néha nehéz tartani...

Titti
Szurkolok!
Már itt a cél :wink:
Ne félj! Minden jó lesz.

Pattanások
Levinek is vannak - én nem kezelem semmivel, csak néha kamillával törlöm át, mint a popsit is.
Az orráról már eltűntek a hormonok miatti pöttyök, már csak serdül :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Jelentem ágynemű lehúzva, kimosva; háló, kisfürdő(nk) kitakarítva.
Volt két fájásom eddig, de kb fél óra különbséggel. Az jelenthet valamit?

Kép
tittina1982

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van. :P
Szilvi:Levi popsija jól van.Múlt héten kétszer begennyesedett neki meg is ijedtem,de azt mondta a doki, hogy amíg nem piros és nem kemény addig nincs baj.Több tejem van már de még messze nincs annyi mint volt,sajnos.
Később jövök mert nagyon sír a fiam.
szilvi17

Titti :lol:
Az még semmit, hacsak nem követte fél óra múlva vagy hamarabb egy újabb :roll:
Végül is te jártál a "legjobban", mert mindannyian "csak" Rátok koncentrálunk :wink:
Kristóf ül a földön, Marci a hintaszékében, s "beszélgetnek" ..
NAGY ÉLMÉNY... fényképezni nem tudom, mert akkor Kristóf menekül, de most egy kicsit beárultam :lol:

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Titti
Mi van a fájásokkal?
Jönnek?
DRUKK!!!
Veled vagyok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Volt még egy harmadik is egy óra múltán, de azóta megint semmi.
Tréfát űz belőlem/velem ez a gyerek! :lol:

Köszi Lányok, nagyon jól esik, hogy ilyen sokat gondoltok ránk.
Biztos ezért is érzem magam felkészültnek már szombat este óta.

Én meg úgy szeretnék kérni Tőletek több, újabb és újabb képeket, de tudom, hogy kisebb bajotok is nagyobb ennél. Majd megtudom én is... -bár ott tartanánk már! :?

Kép
tittina1982

Tittina:Mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi:Örülök,hogy kezd visszaállni a tejcsi.

Hát lányok ezt nem tudom nem megmutatni...Apa csinálta
Kép

Kép

Kép
ancsa03

Gyors jelentés
Takonypóc vigyorog és ezerrel zabál másfél órákat... csak picit vagyok fáradt.
Ancsa! Nagyon édiiiiiiiiii
Hajrá Titti!!!!

Kép
nyafi

Helló Lányok!!

Tittina! Látom még mindig 2 in 1!!! Jó sora van odabenn, hideg odakinn, mégis mitől sietne?? :lol:

Cas!
Ha sok a macska, akkor biza sok a fertő. Ha csak hébe-hób megy oda, akkor termeszthetsz bármit.
Vagy tarts kutyát. :lol: Bocsika. :lol:

Viki!!

Tutira a front volt a felelős, mert utána nekünk is megszűnt a gondunk!!!Jaaa és amióta iszom a Laktogóherbet, nem csak a tejem több, hanem nálunk is könnyebb a kakizás és folyamatos pukika van.
Vettem azért Infacolt is, de szerencsére csak "kidobtam" rá a pénzt.
Van csecsemőteánk is (végszükség esetére), az összetétele hasonló a Laktoherb teáéhoz. Helyesbítek: van mindkettőbe édeskömény és ánizs, ami jót tesz a pocinak.

Kikuka!

Ha csak tápszert eszik, akkor tutira szomjas egyszer-kétszer.
A forralt és lehűtött vizet ajánlják 1-2 csepp citrommal ízesítve. Vannak védőnők,akik cukros forralt vizet ajánlanak. :shock: Szerintem inkább hagyd ezt!
Ha cicizik még, akkor kínáld meg cicikével, az kiváló szomjoltó. Ha nem, marad a víz.

Ancsa!

Rékababa eszményi édes!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Krisz
Nincs kutya, pár éve állítólag volt "közös" kutyája a háznak (20 lakás), de már nincs. A szomszéd kertekben majdnem mindenhol van kutya, így az összes macska hozzánk jár. :evil:

Ancsa
Nagyon édes az a vigyor! :D

Titti
Drukkolunk! Kitartás, már csak pár nap! :)

Szilvi
Kár hogy nem tudod lekapni a fiúkat, nagyon aranyosak lehetnek!!! :D
Öcsikém kb. ennyi idős volt, mikor Sebi született, és maga kajla-szégyenlős módján nagyon helyesen el tudott ökörködni Sebinek, aki ezen nagyokat vigyorgott mindig! :D
Éttermes kaland: nagyon rendes fiad van!!! :)

Ja, és köszi mindenkinek a névnapi köszöntéseket Sebi nevében! :)

Kép
Kép
Kép
cas

Köszi csajok. Azért megnyugodtam. Marad a forralt, lehűtött víz. Cicizni továbbra is csak éjjel hajlandó. Ez is valami. Viviről még nem tettem képet, mert ugye le kell kicsinyiteni, azt még nem próbáltam. De ha majd sok-sok időm lesz.... :wink: Voltunk megmérni, hát most jobb a helyzet. két hét alatt hízott 40 dkg.-t ami azért nagy dolog most, mert előzőleg ezt a mennyiséget csak egy hónap alatt hizta meg. Na ennyit rólunk. Tittina! Drukk, drukk, drukk. Ezek a leghosszabb napok - tapasztalat- :) . Azért utána majd nagyon sokat adnál hasonló napokért, bár ezt még elképzelni sem tudod most. Gyorsat, és könnyűt kívánok.

kikuka

sziasztok!

Szégyellem nagyon magam, hogy ennyire eltűntem, de se erőm, se energiám nincs, hogy írjak, vagy végig olvassak vmit, örülök néha, hogyha 10 előtt lefekszek.

Mindenki aki közben megszült nagy-nagy gratula. :)

Tittina!

Neked meg szorítok, hogy most már minél hamarabb megszülj és kezedbe tarthasd a picidet.

Velünk minden rendben Lili növöget, most már több mint 5 kilók vagyunk, igaz anyatej már nincs, mert nem volt neki elég, amit kiszipákolt, és a kicsi lány rájött, hogy üvegből könnyebb neki, így le is szoktatta magát a ciciról. Holnap megyünk csípővizsgálatra, csütörtökön oltásra.

Egy-két dologhoz hozzászólnék, ha nem haragszotok meg, bár ez az én véleményem.

Hozzátáplálást azért érdemesebb elkezdeni 6 hónapos kortól, mert addigra felkészül a picinek a bélrendszere más ételre, én mind a 2 fiamnál 6 hónaposan kezdtem el, hiába voltak tápszeresek, és most is így fogok eljárni.

Tv: nálunk van a szobában és egyáltalán nem zavarja, nagyon jókat alszik mellette.

Kikuka!

Nekem tápszeres a Lili, de nem kap mellette vizet, de ha te adsz a picidnek citrom levet, ne tegyél bele, mert allergetizálhat.

Lányok ti véreztek még? Inkább ez a kérdés azokhoz szól, akinek már egy picivel nagyobb a gyerköce.

Na most megyek bezuhannok az ágyba

Jó éjszakát mindenkinek

Kép[/

Kép[/

Kép
amaryl

Sziasztok!

Amaryl
...már nem.

Titti
Lehet éjjel ismét jönnek...
Vigyázz magatokra.

Kép, mert kértél:
Kép Kép Kép

Réka nagyon szépen mosolyog!

Amaryl
Gratula az 5 kilóhoz!
Vér már nincs... alig volt :wink:

Kikuka
Igen - a sima víz a legjobb!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Amaryl én ,még igen...ergam csepp
Kia nagyon szép... :D
Ok sima víz de nem issza. Mi picit cukros kamilla, mondjuk nem iszik sokat. 20-30ml.
Lányok! tegnap csak 20ml táp kellett. Doki leb..., hogy minek iratok fel tápot mert legfontosabb az anyatej. kösz, mintha nem tudnám. sztem szoptassa ő hátha több van :evil:

Kép
nyafi

Sziasztok!

Tegnap voltunk oltáson,picit sírt de nem volt vészes.
Képzeljétekk már 4.napja 5-5 órát alszik,és ha felkel eszik és utána már alszik is.Így legalább már én sem vagyok annyira fáradt.Remélem már ez így marad.
Szerintetek lehet hajat festeni szopi alatt?Én még eddig nem mertem.Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok(5 hetesen)és már onnantól nem festettem anyuval(ő fodrász) a hajamat.Viszont már annyira csúnya.
Homeopátiás cuccokat ajánlottak nekem,hogy amikor majd jön a foga nyugodtan adjak neki.Erről mit hallottatok?

Szép napot
szilvi17

Kép
Imádja nézni ahogy az apja eszik. :P
szilvi17

Hello Csajok!
Még mindig semmi.
Viszont éjjel most 5x voltam pisilni. :evil: Alig bírok felkászálódni az ágyból. :( És mikor átrakom a púpomat az egyik oldalról a másikra, majd megőrülök... olyan nehéz... és olyankor fáj is a hasam alja. Upsz, már megint panaszkodom. Bocsi! Nem gondoltam, hogy ilyen soká bent marad a Törpöm...
Holnap töltjük a 40. hetet, csütörtökön meg irány a kórház. Asszem visszük a csomagokat is, hátha kelleni fog.

Kia, Szilvi
Köszi a képeket (bár minden vágyam így teéjesülne)!
Ezek a Levi Babák egyszerűen tündériek, és hogy nőnek! :shock:
Kia! Apácskának nagyon tetszik a "plakát". (Photoshoppal készült?)

Kép
tittina1982

Szilvi, a Chamomillát CH15 érdemes beszerezni, mert nagyon jó fogzáskor. Pontosan nem tudom, hányszor lehet adni naponta belőle, de ha jól emlékszem, akár annyiszor is lehet 5-5 golyócskát adni, ahányszor szükséges. Fogzásra én más homeós cuccot nem használtam.

Titti, mennek a drukkok továbbra is. Most már úgyis hamarosan ti is babáztok! :) Ott mennyit tartanak a kórházban normál esetben, ha minden rendben van? Már olyan kíváncsi vagyok én is, hoyg ki bújt meg a pocakodban! :) :wink:

Levi babák és minden baba nagyon gyönyörű!!!!! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Ha első szülés, akkor 3-4 nap;
ha többedik, akkor 2-3 nap;
ha pedig császáros, vagy problémás, akkor 5-6 nap.

Ne is mondd! Most már egyre türelmetlenebb vagyok én is. Eddig elég jól viseltem, hogy nem tudom, de most már minden aggaszt. Miért nem akar még kibújni, és még sorolhatnám... :oops:

Kép
tittina1982

Titti :lol: hidd el, hogy jön Ő nem sokára!!!Drukkhegyek+++++++++++
Viszont vízöntő lesz:-)))), ami szuper (ugye Cas :wink: )
Marci itt alszik a vállamon, most nem tellik többre...
Még igyekszem jönni...

Kép
Kép
Kép
szilvia72

Helló Lányok!!!

Hajrá Tittina!!!!!!!!!!!!!Mindjárt beérsz a célba!!!És akkor már nem 2 In 1.:-)

Szilvi17!
Fogzásra a Chamomilla 15 homeós bogyót isteníti a barátnőm meg a dentinox gélt. Az mondjuk nem homeos készítmény és állítólag rontja is a fogkezdeméyneket.

Kia!

Isteniek a fotók!!! A plakátost, hogy készítettétek???

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Köszi :P
A plakátost itt alkottam:
www1.photofun.od.ua

Nyafi
Örülök, hogy már csak annyi kellett.. remélem 1-2 nap és annyi sem kell.

Szilvi17
Jó neked, hogy annyit alszik. Levi "csak" max. 4 órákat alszik éjjelente.

Tittin
Kitartás! Most már tényleg jönni fog :wink:
Teljesüljön Vele kapcsolatban is az álmod.

Sziasztok..

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Így talán kék:

http://www1.photofun.od.ua/

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Na ma produkálták a gyerekek az ideális napirendet!
Reggel kb. egy időben keltek, CSilla szunyált 2 rövidet a délelőtt folyamán (egyet itthon, míg reggeliztünk, egyet a játszón), aztán Csilla tele pocakkal szó nélkül üldögélte végig az ebédünket, és Sebi meséjét, majd kb. egyszerre aludtak el, és még mindig szunyálnak. így én is aludtam egy 1,5 órácskát!

Fogzás
A Dentinox nekünk is bevált, én csak este fürdés után kentem be vele az ínyét ott, ahol már lehetett érezni, hogy feszül, így nem üvöltött éjszaka, nélküle meg igen, és csak ölben sétálgatva hallgatott el.
Nyilván ezt is csak mértékkel szabad használni... különben nem hiszem, hogy árthatna a fogaknak?! (Lidokain meg kamilla van benne, ha jól tudom...)

Nyafi
ÚÚÚÚÚÚtálom az ilyen hozzáállást a dokik részéről!!!!!!!!!!!
20 ml pótlás az semmi!
Ahelyett, hogy azt nézné, hogy a többi MIND TEJCSI!
A miénk volt a legjobb, mert anno Sebinél ő nyomatta, hogy szigorúan 4 óránként etessek, aztán ő csodálkozott a legjobban, hogy tápit kérek, mert nincs elég tejem, és húzta a száját kicsit, mert fel kellett írnia. :evil:

Szilvi17
Én is festeném már, de még nem merem, nem is annyira a tej miatt (terhesség alatt se tiltják a hajfestést), hanem csak itthon tudnám, és a két gyerek ne szagoljon ilyen vegyszert inkább.

Titti
Kitartás, a vége már csak ilyen nyűgös! Pár nap, és visszanyered a tested fölötti uralmat! :D
(Kivéve a ciciket, azok önállósítják magukat! :twisted: )

Edit
Hogy vagytok? Van még segítséged a két csajszihoz?
Szopi?
(Csilla kisasszony néha rendezi a hisztit, amikor csak cicizne, de megindul a tej, és akkor ki-be-ki-be, na ez meg az én bimbómnak nem tesz jót, eléggé morcos vagyok érte! :?)

Szilvi72
Na ja, a Vízöntők szuperek! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok, meggyógyultunk a torokpirosságból, de közben az antibiotól bélhurutja lett, vérpöttyös kaki-hasmenéssel, ne tudjátok meg, sárgarépapürétől jött helyre :shock: :shock: :shock: minden evés után 3 kanál pürényammogás, én is meglepődtem a dokinénin.....de hatott.
Most egy kicsit fel lett kapatva szerintünk, így hogy beteg volt :)

Titti megy a drukk!
Na visszaolvasok
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
kkriszti77

bocsika, evés előtt kellett a püré...nyilván nem utána, amikor már beájult :)

Nálunk is simán megy a tv egyébként, nem vettem észre, hogy zavarná (látni nem látja, mert olyan helyen van).

Kép
kkriszti77

Halihó! Csak lejelentkezni jöttem, még mindig semmi! :)

Kriszti
Nagyon Édi Bence baba! :)

Kép
tittina1982

Sziasztok!
Nálunk már megint a falat kaparom...tegnap 10-1-ig volt cicin, mert ugye váltva jóllakik. Már a húst zabálta le rólam...Aztán evett 50ml tápot és jól érezte magát. Én befejeztem. Kap mind a két ciciből egyszer aztán ha kell még neki akkor tápot. De nem fogom ezt többet csinálni, mert utána egész nap nyűgös volt, meg hisztizett, mert nem tud ő se meg én se pihenni. Mert ugye a pihenés is fontos. De ezzel a módszerrel végigszopja a napot én meg se enni, se aludni, se semmi. Éjjel fél egykor aludt el, reggel 5kor éhes volt....

Kép
nyafi

A fiúk még mindíg szépek!!!

Kép
nyafi

Sziasztok!

Nagyon szépek a fiúk,tényleg!!!!
Tegnap milyen napotok volt?Az én fiam 1 órát aludt napközben.Este 18h felé elment az áram,épp szoptattam szegénykém anniyra megijedt mert egy nagyot szólt a tv.Azt hittem ennek annyi,de szerencsére nem lett semmi baja.Botorkáltam a lakásba alig mertem lejönni az emeletről.Hívtam a páromat,hogy siessen haza mondta, hogy ha csak nálunk nincs áram akkor menjek a villanyóraszekrényhez és kapcsoljam fel.Gyerek üvölt én félek(rólam tudni kell, hogy iszonyúan félek a sötétben),nem csak nálunk nem volt hanem kb.6 utcába.Lejöttünk az emeletről beletettem a bölcsőhintájába és az világít,így még úgy sem látta:).Végig mosolygott én persze ilyenkor nem találom a gyertyákat.Kb.1 óráig nem volt áram.
Most biztos azt gondoljátok, hogy ez nem nagy dolog,de nekem az vol mert nagyon félek sötétben.De már legközelebb ha lesz ilyen bátrabb leszek.:)

Szeretnek a gyerekek fürdeni?
Levi eddig azért sír mert áááááá fürdeni kell,most meg azért mert apa kiveszi.:)
Sokat buknak a kismanók?
szilvi17

Kép
Tegnap fürcsi után
szilvi17

Kép
Szintén fürcsi után,szokásos esti beszélgetés apával :P
szilvi17

Kép
Kis pilótám meredten bámulja a tv-t. :P
szilvi17

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint