Viki - Te egy szupernő vagy, hallod
ahogy nézem a topikot, az egyetlen, aki (persze jól alvó, keveset síró
) baba mellett többfogásos kajákat főz, s még ideje is marad pl. otthonról dolgozni....háát le a kalappal
Mi már negyedi napja, hogy nem eszünk tápszert, mert összejön annyi anyatej, hogy nem kell, s szintén ennyi napja alszik éjjel kb 11-fél 12-től 4-ig (egyik éjjel 4-kor ébredt visszaaludt, s csak 5-kor evett
)...de megint nem olyan feszesek a cicik, s egyre kevesebb jön belőlük több idő alatt (két napja volt, hogy 10 perc alatt egy ciciben 120ml volt, amit Marcus "behörpintett"). Tehát én, aki anno azt hangoztatta, hogy tuti nem lesz teje, mert a Kristófnál sem volt tudok termelni tejcit a manómnak, ami hatalmas érzés
DE nem tragédia, ha nincs vagy nincs elég!! Kérlek Benneteket, hogy ne idegeskedjetek ezen, mert mindenki más, s ez nem kívánságműsor!!
Hozzátápi - én abszolut Krisszel "értek egyet", amikor is azt mondja /mondod, hogy nem lehet elfelejteni a tízen x évvel ezelőtti dolgokat (na persze mi vagyunk olyan "szerncsések", hogy így 30 felett megadatott a nagy korkülönbség a gyerkőcök között
), s én is azon vagyok, hogy az új ismereteket hasznosítsam, de valahol "félúton"... kicsit érthetőbben: én - ha lesz anyatejem, ha felesben lesz, vagy ha tápi lesz, akkor is elkezdem a hozzátápit 3 hósan, persze kicsiben, s nem főétkezéseknél..én szerttem a Kristófnak is kotyvasztani...bio zöldség, stb.. témában pedig az a véleményem, hogy a mai világban már olyan sűrün változnak az erre vonatkozó vélemények, hogy jobb meg sem hallani. Párom szokta mondani, hogy mindig azt mondják, amit adott érdekek szponzorálnak, s adott cégek el akarnak adni...Te meg győzd követni...
Gyerkőcök nagyod drágák (Gem, Szilvi, s bocs ha kihagytam valakit), már el sem hiszem, hogy ilyen "nagyok"..
Gem - jobbulást a piciknek, s a ti lelketeknek is!!!!
Szilvi - hogy van Levi popsija???
Még egy csomó mindent akartam írni, de már mennem kell...igyekszek ám mindig jönni, s olvasni, de írni nem mindig van időm
Majd igyekszem újabb képeket is tenni, mert már nagyon nagyok vagyunk...5180 gramm a drága. Ja, és sajnos mennünk kell vérvételre
mert még mindig sárga
Ancsa - talán te írtad, hogy hogyan vesznek vért a picuriktól, de már nem emlékszem, ha nem gond írd le nekem mégegyszer!!!
Nagyon féltem/félek tőle