Sziasztok!
Vagyok ám, csak hétvégén nem írtatok, tegnap meg ezerrel meló volt, utána meg suli.
Bessy, Kata, Vicuska, örlülök hogy jelentkeztetek.
Bessy, ha van képed Olasz o.-ról én szívesen megnézném.
Gabi, remélem hamarossan meggyógyulsz. Párodnak meg csak azt üzenem hogy taníthatná a többi kedves apukát, férjet. Persze nem azt mondom, én kedvesem is figyelmes, meg gondolom itt mindenkié.
Szilvi, sajnálom hogy nem sikerült a háznéző. Nagyon nem szeretem az ilyen haverokat. Mibe került volna neki ha felhív? A Levente nagyon szép név
Én is archoz kötöm a neveket, Bence ismerősőm volt, egy nagyon gonosz kövér kisfiú személyébe. Hát én tuti nem fogok külön mosóport venni, de majd meglátjuk hogy Roni bőre mennyire lesz kényes.
Ildi, a védőnőnek kell megmutatni a vérvételes papírodat, na meg tőlem a nőgyógyik is elkérték. Én tegnap mentem az enyémért, úgyanolyan lett szinte mint az első és mivel az jó volt így nem aggódok. Úgyanis február közepéig se doki se védőnő nem fog látni.
Andesz, iszonyú sok drukk megy ma nektek. Minden rendbe lesz.
Márti eszedbe ne jusson nem jönni
Nekem is bevált az övterelő, ha csak simán lehuzóm a pocim alá, egy idő után visszacsúszik. Vezetés közbe meg nem lehet azt igazgatni. Tessék a teákkal vigyázni
Csajok, nekem ilyen terheléses cukros vizes szarom nem lesz. Néz a védőnőm 3* vércukrot, de ennyi. Szerintetek most akkor mi van?
Kata, csak óvatossan a nagy zabálásokkal, Geri baba visszavág. Gergő ismerősőm nekem is csak kedves van (volt)
Vicuskám, örülök hogy jöttél. Spontán hónap volt azért a mostani?
Nekem is az a véleményem hogy már kicsit túlzásba viszik hogy mit együnk és mit ne. Mindenhol mást olvasok. Igaz én nem kv-ok, de nagyritkán megiszom egy gyengét ha nagyon csukódnak már a szemeim, pl. tegnap suli elött. Régen meg egyenssen kóla függő voltam, na most már nem, de azért ritkán azt is megengedem magamnak. Remélem nem ártok vele Roninak, de ahogy Tand is írta annyi mű dolgot eszünk iszunk hogy a fene tudja ivel ártok jobban. Belegondoltam hogy a heti kétszer Pestre való utazással több szmog jut a szervezetembe mintha egy cigifüstős kocsmába ülnék. Na meg erre se lehet adni, mert anycám a kiírt napig dolgozott velem egy kocsmába pultosként (sörösrekeszeket emelgetve), és semmi bajom.