Új privát üzeneted érkezett!

Kata, nőtt a pocid, főleg alul látszik, a korábbi képen még nincs az a "horpadásféle" a csípőd fölött! :) Nekem most nagyon megindult, szerintem hízott a pici vagy fél kilót egy hét alatt, már mindenemet nyomja. :lol: Meg elkezdett bevágni a zoknim.. :?

Bessy az ACC tényleg ilyen nátha-izé, de ezek szerint akkor másra is jó :D

Vicuska ugyan már, ha mindenki azt mondaná,h minek írjak, nincs mondanivalóm, akkor...nos akkor az lenne ami pár napja van :D :D
Gyere csak, meg mindenki!!!

A mai reggel egy jó kis hányással indult. Illetve nem, fel kellett kelni korán, és hogy ne aludjak be, megittam vagy fél liter jó erős zöld teát mézzel, jó melegen. Nekem tetszett, csak a gyomromnak nem... :oops: :? Holnap megyek védőnőhöz, hogy megbeszéljünk egy csomó mindent, elég bonyi a helyzet, majd elmesélem, mit mondott. Ha érdekel valakit. :)
Vendég

hé, 6 óra van és nem 5!!!! :shock: :shock:
Vendég

Jóóó reggelt.

Csajok, most akartam kakukkfű teát inni, mert kicsit köhécselek, de csak néha-néha. Már múlt héten is ittam tök felhigítva, szóval nem tömören. Gondoltam megnézem a neten, lehet-e ilyet inni. Erre mit találok:

http://www.wellnesscafe.hu/dieta/200710 ... ssag_alatt

ez csak egy oldal, de a lányeg: kakukkfű (tea is) terhesség alatt TILOS, mivel megindíthatja a szülést. Apával most beszéltem telcsin, a rádióban meg most állítólag arról volt szó, hogy a koffein nagy adagban fejlődési rendellenességet okozhat a babákban... Mondjuk én sosem ittam pl. kávét, de azért biztos van, aki szereti... Bár ki tudja, manapság már mindentől lehet bajunk. Jó kis világban élünk. A sok hülye tartósítószer sem hoszem, hogy jót tesz akár nekünk, akár babócáinknak.... na mindegyy, gondoltam azért beteszem a linket, hátha érdekel valakit.

Andesz, gondolok rátok, gyere minél előbb!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Andesz
Gondolok rátok, remélem semmi gond nem lesz! Ha megjöttetek a dokitól mindenképpen jelentkezz!

Kata
Elnézve a pocakfotódat, hát nem oylan túl nagy. Szerintem nekem most a 32. betöltött héten ekkora már. Most már én is rakok már fel képet, és meglátjátok az összehasonlítási lapot! :wink:
A koffeinnel, illetve az egyéb ilyen úgymondott káros anyag bevitellel és úgy vagyok, hogy szerintem már egy kicsit túlzásba viszik manapság a tiltásokat, és én úgy gondolom, ha nem túlzott mértékben fogyaszt valamit az ember, akkor az nem lehet káros. Pl nem csak kávét iszik az ember egész nap, vagy nem csak konzerveket eszik, stb...

Bessy, Vicuska
Jó hallani rólatok. Okosat én nem tudok még mindig tanácsolni, csak a maszzőrömet tudom ajánlani, aki már elég sok párnak segített.

Most lépek, mert megyek laborba. Majd utána jövök!

Kép
tand

Sziasztok!

Mst jöttem meg Schwarczitól. Már 8hetesek vagyunk, és meghallgattam a szívműködését is, mert amikor ezelőtt voltam ott nem hallottam,mivel elavult a gép. :(

A laboreredményért du. megyek. Nem tudom lesz-e benne csillag, altalában egy mindig van benne, de csak néhány tizedes eltéréssel.
Én a vizeletem miatt szoktam aggódni, mert abban szokott lenni csillag, méghozzá azért mert bacik vannak benne.
Azzal mit lehet csinálni? Nekem mindig azt mondta a házidokim, ne aggódjak, s ezzel lezárta az ügyet. Na majd kiderül.

Andesz! Szorítunk, és várunk, mesélj!
Hoppá! Fenn vagy a lap tetején! :)
n.k.ildi

A vonalzóm még mindig nem működik. :(
n.k.ildi

Sziasztok!

Vagyok ám, csak hétvégén nem írtatok, tegnap meg ezerrel meló volt, utána meg suli.

Bessy, Kata, Vicuska, örlülök hogy jelentkeztetek.

Bessy, ha van képed Olasz o.-ról én szívesen megnézném.

Gabi, remélem hamarossan meggyógyulsz. Párodnak meg csak azt üzenem hogy taníthatná a többi kedves apukát, férjet. Persze nem azt mondom, én kedvesem is figyelmes, meg gondolom itt mindenkié.

Szilvi, sajnálom hogy nem sikerült a háznéző. Nagyon nem szeretem az ilyen haverokat. Mibe került volna neki ha felhív? A Levente nagyon szép név :) Én is archoz kötöm a neveket, Bence ismerősőm volt, egy nagyon gonosz kövér kisfiú személyébe. Hát én tuti nem fogok külön mosóport venni, de majd meglátjuk hogy Roni bőre mennyire lesz kényes.

Ildi, a védőnőnek kell megmutatni a vérvételes papírodat, na meg tőlem a nőgyógyik is elkérték. Én tegnap mentem az enyémért, úgyanolyan lett szinte mint az első és mivel az jó volt így nem aggódok. Úgyanis február közepéig se doki se védőnő nem fog látni.

Andesz, iszonyú sok drukk megy ma nektek. Minden rendbe lesz.

Márti eszedbe ne jusson nem jönni :) Nekem is bevált az övterelő, ha csak simán lehuzóm a pocim alá, egy idő után visszacsúszik. Vezetés közbe meg nem lehet azt igazgatni. Tessék a teákkal vigyázni :)

Csajok, nekem ilyen terheléses cukros vizes szarom nem lesz. Néz a védőnőm 3* vércukrot, de ennyi. Szerintetek most akkor mi van?

Kata, csak óvatossan a nagy zabálásokkal, Geri baba visszavág. Gergő ismerősőm nekem is csak kedves van (volt) :)

Vicuskám, örülök hogy jöttél. Spontán hónap volt azért a mostani?

Nekem is az a véleményem hogy már kicsit túlzásba viszik hogy mit együnk és mit ne. Mindenhol mást olvasok. Igaz én nem kv-ok, de nagyritkán megiszom egy gyengét ha nagyon csukódnak már a szemeim, pl. tegnap suli elött. Régen meg egyenssen kóla függő voltam, na most már nem, de azért ritkán azt is megengedem magamnak. Remélem nem ártok vele Roninak, de ahogy Tand is írta annyi mű dolgot eszünk iszunk hogy a fene tudja ivel ártok jobban. Belegondoltam hogy a heti kétszer Pestre való utazással több szmog jut a szervezetembe mintha egy cigifüstős kocsmába ülnék. Na meg erre se lehet adni, mert anycám a kiírt napig dolgozott velem egy kocsmába pultosként (sörösrekeszeket emelgetve), és semmi bajom.

madiani

Jó reggelt,

Dögrováson van az egész családom. Na nem olyan vészes, csak mindenkinek taknya-nyála egybefolyik. Tuti ez a hülye időjárás. Tegnap 15 fok, ma meg megint lehülés. :evil: :evil:

Vicuska,

Tényleg jól eltűntél. Mindent bele. :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Drukk mára, majd gyere a jó hírekkel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

Egyértelműen nőtt a pocakod, és nagyon szép formás. Ugy látom az összes súly csak a pocidra ment, mert zsírpárnát abszolut nem látok rajtad. :lol: :lol: :lol:
Tudsz arról valamit, hogy a kórházlezárás miatt az apás szülés lehetséges-e vagy nem???? Én attól tartok megszívjuk.
:evil:

Hallod-e, te már a következő babóra gyúrsz????

Márti,

Sajnálom a hányást, nagyon együttérzek veled. 1 hete nekem is minden nap hányingerem van. Hihetetlen, mert az elején nem volt ennyit. Baromi szar érzés. Szülni akarok.!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tand,

Mindig csak ígérgeted a pocifotót. :lol: Ejnye-bejnye. Most már hagy lássuk. :lol: :lol: :lol:

Ildi,

Örülök, hogy végre hallottad is a kicsikéd szívverését. Ugye milyen jó érzés???!! :lol: :lol: :lol: Laborod is bizti jó lesz. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Miért nem cserélsz vonalzót??? Ez tényleg nem számol, napok óta ugyanannyit jelez.

Ani,

Egyetértek veled. Nekem a 9 hónap alatt nulla segítségem nem volt. Apa 4-kor kel, megy Pestre, későn jön. Rá nem lehet számítani. Végig én cipeltem a bevásárlószatyrokat fel a 4.-re, én vittem mindenhova a fiukat, takarítás etc... szóval nem kíméltem magam, és lám még egyben vagyok.
Ja és még kávét is iszok, igaz csak ilyen 3in 1 port, de reggel is meg délután is. Ettől tudok, már megbocsássatok, wc-re menni, különben a vastól csak szenvednék a klotyón.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Voltam ma reggel védőnőnél, ő csak 12 kg-ot mért, de 13 kg-ot híztam. Vérnyomásom 125/75 pulzus 95, szóval minden ok. Szerinte 2 hetem van még. Br igaza lenne. Hozzá már nem kell mennem, csak értesítenem a szülésről. :lol: :lol: :lol:

Megvettem a homeos bogyókat is, holnap kezdem őket, meg a málnalevél teát is. Hát nagyon kiváncsi leszek, hogy használnak-e.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Jóóóóóó reggelt!

Beszereztem RLtől a beutálómat, előreláthatólag pénteken megyek a kínzatásomra. :?
Kicsit oszlik a nép és teszek fel képet. :)

Ildi
Karácsony után volt disznólkodás, egy kis hurka-kolbász volt a vasárnapi ebéd. :) Egy kis maradék van még otthon. :)
Nekem volt csillag a vérképembe, de azt mondta a doki, hogy ne foglalkozzak vele, teljesen normális. Amin még meglepődtem, hogy itt fehérváron mások a határok, mint szegeden. :?

Bessy
Mi is akkorákat nevetgéltünk, mikor hallottuk a nagy szörnyűlködést a vonal túloldalán. :D Sógorjelöltemék is meglepődtek, de ők azt mondták, hogy ránk bízzák. :lol:
Apa tegnap elment, a névcsatának egy időre vége (két és fél hétre :) ).

Kata
Akkor lehet, hogy mégse Geri bébi lesz?
A név-viselkedés összefüggésén én is elgondolkodtam. Lehet benne valami... Bár Tamás ismerőseim között van, aki kőbunkó és van, akit kenyérre lehetne kenni....
Szépen kerekedik a pocid, már nem sok van hátra. ;) :)
A barátnőmnek olyan mélyen van a vérnyomása, hogy előírás volt a napi 1 csésze kávé. Még terhesség alatt is. Így valamelyes a mérhető kategóriába esett. :)

Vicuska
No, végre előkerültél, már nagyon hiányoltalak!
Ugyanazzal a gyógyival lesz stimud vagy váltotok?

Márti
A zöldtea pedig nagyon jó. Úgy néz ki, Kisati nem szereti. :)

Andi
Sok sikert a laborhoz!

Ani
A "kedves" ismerősnek mi is ennyire fogunk segíteni lakást nézni fehérváron. :twisted:
Mosószerügyben abban maradtunk apával, hogy megnézzük az árát és eldöntjük, hogy veszünk-e vagy se.
Nekem azért kell cukorterheléses miabaromságra menni, mert apa ágon hajlam van a cukorbetegségre. RL csak akkor nyugszik meg, hogy nekem semmi bajom, ha megcsinálják ezt. Szivesen kihagynám.....

Judy
Gyógyulást a családnak! Vigyázz, nehogy most szedj össze valamit!
Vendég

Oh el is felejtettem.
Kata, nagyon szép a pocid, én látok különbséget. :)

Judy, remélem minden oksi lesz és nem betegszel meg te is, vigyázz magatokra. Reméljük mire szültök feloldják a zárlatot a korházba. Én is aggódom e miatt, ha esetleg apát a gerincével befektetik meg se tudjuk látogatni.

Márti, egyszer hánytam az első trimeszterbe, zöld teától. :D

Szilvi, köszi, bár így se nagyon értem hisz az én családomba is (apai ágon) szinte mindenki cukorbeteg, engem kivéve. Na mindegy.

Várjuk a képet!

madiani

Ani
A zöldteától semmi bajom nem volt. :roll:
Szerencsére nálunk csak hajlam van, senki se szed gyogyit cukorbetegségre, de oda kell figyelni az étkezésre. Lehet, hogy neked is fel kell készülni egy ilyen tortúrára. De úgy néz ki, orvosa válogatja.....
Vendég

Ani,

Már késő. Tiszta takony vagyok én is, de ha ennélnem lesz nagyobb baj, akkor nem gond. :lol: :lol:

Szilvi,

Várjuk a képeket. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és már 30 nap alatt vagyok. Hihetetlen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi, úgy látszik némely Lurkó nincs oda a zöldteáért :) Majd meglátjuk mit mond a dokim (rákérdezek).

Judy, sajnálom, az elöbb félreérettelek. Tényleg hihetetlen hogy minjá szülsz, azta..... :shock:

madiani

Na lásuk a vonalzót!
n.k.ildi

Épp állat módon TVztem. :lol:
Kép
Vendég

Most jó, de lehet holnap megint nemmegy majd tovább.

A zöld teával illetve ált.-ban a teákkal kapcs.ban: én megutáltam a teát. Pedig eddig szerettem, most rá se tudok nézni, de még az illata is zavar. :cry:
n.k.ildi

Apa Titababa macijával :)
Kép

Titababa-ruhák:
Kép
Kép

Péntek esti relaxálás:
Kép
Vendég

Ez az utolsó!!!
A relaxálásomból apa ezt művelte :lol: :

Kép
Vendég

Most aztán jól teleszemeteltem az oldalt. :D

Judy
Már a célegyenesben vagy. :)

Ani
Hát, eszi, nem eszi, nem kap mást. :lol:
Érdekes ez a cukorterheléses vizsgálat, szegeden pl. mindenkinek kötelező.

Ildi
Elindult a vonalzód. :D
Pár dologra én se tudok ránézni. Elejében a husival is gondjaim voltak, de most semmi bajon nincs vele.
Vendég

Azta Szilvi, mekkora pocakod lett. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Méretes kis Titababád lehet odabent. :lol: :lol: :lol: :lol:
Látom apa vicces kedvében volt. :lol: :lol: :lol: De jópofa lett a kép.

Ilyen ruciaink nekünk is vannak. Mi a Tesco-ban vettük őket.

Ildi,

Most megy a vonalzód. Majd meg kell kuksizni holnap, hogy halad-e előre. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy
Lassan egyszerűbb lesz átugrani, mint megkerülni. :lol:
Apa mindig azzal ugrat, hogy ráfogja a nyuszira. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A rucikat én is a tecsóban vettem, kivéve a tigriseset, azt kaptam, a rénszarvasost meg a húgom találta. :)

A relaxálós kép hátterében lévő fekete barika az enyém, írből kaptam Apától és egy rénszarvas lesekszik még, azzal néztem TVt, de már nem látok át a hasamtól rajta. :lol:
Vendég

Vendég

Jópofi képek ezek jeges macika!

Tényleg! Az én pocim mikor kezd láthatóvá válni? Már alig várom. :)

Judy! A visszaszámlálás megkezdődött. Irigyellek ám!
n.k.ildi

Ildi
Szerintem ez alkat kérdése. Aninak most kezd kerekedni a pocija, nekem már 10 hetesen is látszott, hogy nem egyedül vagyok. :)
Vendég

Jók a cikkek, lementettem, mert mi még ráérünk ezzel.
Kb. mikor érdemes babakocsik után nézelődni, illetve venni?
n.k.ildi

Sziasztok!!

Ildi
Akkor lehet láttalak csak nem ismertelek fel?mert én 9körül mehettem..én is ma voltam a Schwarzinál.

Kata
Tényleg nem olyan nagyon nagy a pocid de attól még formás és szép...meg úgy látom te elég vékonyka vagy,nem?

Andesz
Gondolok én is rátok,nem lesz semmi baj!

Szilvi

Nagyon aranyosan alszol,szépen gömbölyödsz...tök jók a képek!!

Én fogytam 3kilót szóval most tartok összesen 9kilónál a terhesség alatt..azt mondta a védőnő ez még nem gáz és hogy el is hiszi hogy a napi 180g szénhidráttól nem lehet hízni.

Nem tudom hirtelen hogy ki kérdezte: az eredmény nekem úgy volt hogy megcsinálták a terhelést 7-én de előtte már kaptam a diabetológián jan 9-re időpontot és odament ez eredmény.De asszem már másnap megvolt.

Mi jól vagyunk szerencsére ma azt mondta a doki hogy a 34.hetet várjuk meg utána lehet ezerrel szexelni és jöhet is baba..( a spermiuban olyan anyag van ami elősegíti a szülést,én ezt nem is tudtam) azt mondta nem baj ha korábban jön csak az aspirin ürüljön ki a szervezetemből..szóval rajta leszünk hogy a 36-37 héten megszülessen a picur...

Mostanában én sem tudok túl gyakran jönni,teszek-veszek,jövök-megyek meg már nem bírok a gép előtt ücsörögni..ha bármi van a Kriszti majd értesít titeket...:)Olyan jó hogy ő van nekem:)

Mindenki vigyázzon magára!!

Szép napot nektek!
Vendég

Ildi
Babakocsi ügyben nem tudok nyilatkozni, mi kapunk apa öccsééktől.

Krixta
A cukorterheléses kérdés elkövetője én volnék. :D
Akkor a pénteki szúrkapiszka nagyon is időben lesz. :) 31én megyek RLhez ismét, akkorra kérte az eredményt.
A 34. hétig nem sok van hátra. ;) Hajrá!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Krixta! Lehet, hogy láthattál, olyan 9körül vagy előtte egy picivel mentem be, pedig már ott voltam fél 8kor. :(

Megvan a véreredményem. Hát elég aggasztó.
Csak a 3 legdurvább: Fehérvérsejtszám Nekem: 11,74 a jó: 4,00-10,00
Neutrophil absz. szám Nekem: 8,43 a jó: 2,50- 7,50
Lymphocyta Nekem: 0,181 a jó: 0,25-0,45
A felső kettőből több van, az alsóból meg kevesebb. Ezek nagyon rosszak? Vagy mik ezek egyáltalán?

Ezeken kívül van még 3csillagom, de az nagyon pici eltérésű. Ezek a legdurvábbak.

Ha vki tudja mik ezek, legyen szíves válaszolni!

Ja, és Krixta! Visszaszámlálás: :oops:
n.k.ildi

Ildi
Ezek jók, ne aggódj!
Én 5 csillagot kaptam. :D
fehérvérsejt: 10,74 (4-10), neutrofil 7,9 és 73,5 (50-70) lymphocyta 1,9 és 17,7 (25-40)
Kérdeztem a háziörvöst, azt mondta, hogy ezek az eltérések természetesek terhesség idején, nem kell miattuk aggódni. A védőnő szerint is tökéletes a vérképem.
Vendég

Jeges Macika!
Csak 101 nappal előbb fogsz babázni, mint én. :)
n.k.ildi

Sziasztok!

Helyzetjelentés:
Egyre szarabbul vagyok,egész éjjel 39 volt a lázam és még most se akar lemenni.Baromira fáj a torkom meg nagyon durván köhögök.Algopyrint vehetek be,de csak keveset ma eddig 2 vettem be,de nem sok eredménye van,sőt még a vízeslepedő se segít nagyon,állati szarul vagyok :cry: :cry: :cry: .
Bocs,hogy nem írok most külön-külön mindenkinek. a pocakfotók nagyon jók.Kata én ennyi idősen mentem szülni :wink: !

A vizeletben lévő bacikról annyi,hogy nekem 2-szer is kellett antibiotikumot szednem miattuk több 10 ezren voltak a pisimben.

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Na szóval voltunk Pesten,a doki aki a levelet küldte,Őhozzá kellett mennünk,máris behívott minket,megvizsgálta Bencust,mármint megtapizta,meghallgatta,és azt mondta itt minden ok!
Amit a Pku szűrésnél nem talált jónak,az egyetlen egy molekula a vérében,amit meg szeretne megint nézni!Ez a szűrés tulajdonképpen 26 féle anyag csere zavart vizsgál,ennél jobban nem fejtette ki,annyit kérdeztem,hogy nagy-e a baj,azt mondta,nem!A sarkábol vettek csak vért,megint arra a papírra(ezt nektek is majd így veszi le a gyerekorvos),meg vizeletet vettek!
Kb 2 hét mulva lesz eredmény!
Azért egy kicsit megnyugodtam,remélem jok lesznek az eredmények!
Ja,és képzeljétek,a zuhanyzóba szoptattam,azért röhej,hogy gyermekklinika,aztán még egy olyan helység sincs,ahol meg tudnál szoptatni! :?
De amúgy az egész épület nagyon lepusztult,azt lestem nem esik-e fejünkre a vakolat :?
Na mindegy,a lényeg,hogy már itthon vagyunk,és bizakodom a jo eredményben!
Holnap majd jövök,mert ma még mennem kell a Schwarzihoz nunivizitre!

KépKép
KépKép
andesz78

Tesó!!!!
Gyógyulj meg minél elöbb!!! :cry:

KépKép
KépKép
andesz78

Gabi
Gyógyulgass!!!

Andesz
Akkor mégse olyan rossz a helyzet, mint amilyennek elsőnek látszott. Biztos, hogy jó eredmények fognak jönni.
Ez a nunivizit nagyon találó. :lol:
Vendég

Ez nekem is tetszik Andesz. Látod, sokan szorítottunk, nem hiába.

Gabi! Jobbulást! Az algopyrinnel óvatosan, bár biztos dokimondta, hogy azt szedhetd. Nekem az egyik ismimnek attól lyukadt ki a gyomra. Na nem ijesztgetni akarlak, csak eszembe jutott.
Remélem holnapra a lázad sehol se lesz, köhhinteni még azbad egy kettőt, de azt is csak péntekig max.
n.k.ildi

Ildi
Hogy álltok a háznézéssel?
Felvettem a kapcsolatot az ingatlanirodával, holnap megyek be a címekért. Ha minden jól megy, akkor péntek délután vagy a hétvégén tudok menni házat nézni. :)
Vendég

Andesz, örülök, hogy rendben vagytok. Látod, nem kellett annyira aggódni. (persze én is halálra aggódtam volna magam!!). Szegény picúrok, én úúúúúúúúúúútálom a vérételt, hátha még a drágaságomat akarják bántani... Lehet, hogy apának kell fognia majd Geri bébit. Én lehet, hogy vele együtt sírok/sírnék. :?

Ildi, tényleg így van, terhesség idején ezek az eredmények változnak, nem kell megijedni tőlük. Nekem mindig van a pisimben baci, de szerintem mindenkinek. Nekem kb . mindegyik duplája szokott lenni....

Gabi, hűtőfürdő sem segít?? Mielőbbi gyógyulást nektek!!

Judy, nektek is mielőbbi gyógyulást kívánok. Azért remélem a tilalom az apás szülésekre nem vonatkozik!! Kiakadnék.......... :?
Homeós cuccot nekem is kell már vennem.

Gabi-Andesz! Hol vettetek orbáncfű olajat?? Annyiféle helyen lehet kapni ma már ilyen cuccokat, nem tudom, hol vagyem meg. Gyógyszertárban, vagy gyógynövénydiszkontban??

Szilvi, neked is szép nagy már a pocid.

Andi, meg kismamik, teygetek fel pocifotót!!

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Kata
Hétvégén bóklásztunk az osanban és a gyógynövényes boltban árulnak mézet is. A fickó ajánlotta a málnamézet, ami segít a szülésnél és izomlazító hatású.
Vendég

Sziasztok!

mondtam én, nem kell írnom egy darabig, és máris mi van. :D
Képzeljétek, alig akartam elhinni: a tanárnő akiről már írtam, hogy terhes ő is, pont egyidős velem, napra pontosan megegyezik az ő kisfia kora az enyémmel! :D Ez kész, egész vizsgán erről beszélgettünk :D :D
Mostanában néha fáj ahogy Pocimanóka ügyködik, főleg ha sokáig egy helyen. Ez normális? A hasamon a bőr és az alatta lévő "hús" (?)iszonyúan feszül a gyomromnál (csakis ott, a köldököm fölött 3-4 centivel) néha, olyankor csak az segít, ha vízszintbe kerülök és kisimul. Csíkokat hiába keresek, nem találok sehol. hmm...
Na visszaolvasok és reagálok.
Vendég

Gyorsan elzúzok haza, megszálltak az auditorok.
Holnap jövök!
Jó pihit!
Vendég

Kata, ez a fűszer kiakasztott, nem is érdekel inkább, sőt végig se olvasom! :D Nagyon-nagyon túl van minden spilázva, a felét se hiszem el ezeknek.

Andi, nekem is van ekkora hasam :D Más alakú egy picit, de sztem minden pocak más. Érzem, hogy naponta is nő... Holnap mész erre a tancuccra? Ha igen, meddig tart nektek? Utána összefutunk? :)

Ildi ne aggódj a leletek miatt, csak a nagyon sokkal több fehérje gázos. Ha a pisivel van extrém gond pl nagyon rengeteg baci van benne a papír szerint, de Te jól vagy és nem csíp, semmi bajod nincs, akkor valószínűleg befertőződött a pisi! Velem kétszer is volt ilyen, újra elküldtek és akkor jó lett. Mindig kérj kémcsövet és otthonról vidd, akkor tisztább és gusztusosabb az ügylet :)

Szilvi, hűűű simán behoztál...na újabb példa a pocakméretek mérv-nem-adóságára. :D

Andesz, nagyon örülök!!! :D

Gabi iszonyat rossz lehet ilyen betegen, főleg picibabával, jó, hogy a párod ápolgat, jobbulást kívánok!

Judy én is szülni akarok, egyszerűen alig várom, annak ellenére, hogy nincs itt az időm még és nem vagyunk seholse a készülődéssel. Nagyon rám jött a hangulat meg a fészekrakás, úgy csinálnám már és még nincs időm, ez idegesít :) De jövő kedden megyek utoljára Veszprmbe, az utsó vizsgám meg most csüt-ön lesz! :D Szerintem az apukákat azért beengedik ám, gondolj bele, ennyi erőve Te se mehetnél szülni a többi közé ha mondjuk Te vagy flús. aztán lehet tévedek :roll:

Krixta nem gond hogy előbb születik? Mármint Ti kész vagytok ha esetleg 2 hét múlva beindul a babó? Nevek?

Ani, nem vagyok rosszul a teától, világéletemben zöld teáztam, terhesség alatt is végig, most csak az volt a gáz, hogy nagyon sokat döntöttem be éhgyomorra forrón. :?
Vendég

Ildi csak viszonyításnak, nekem itt kezdett látszani igazából: 17.hét
Kép
és ez van most: 29. hét

Kép
Vendég

Halihó!

Hogy mennyit írtatok. :)

Szilvi, jók a képek, és hogy apókád mennyire kreatív.

Ildi, a pocak méretet nem lehet általánosítani. Nézd meg csak Szilvit meg engem, kicsit több mint 1 hét a különbség köztünk, de pocakba. Babakocsi ügybe nem tudok segíteni, már nézegetjük mi is, az tuti hogy nehéz ügy lesz. Az eredményeid sztem is jók, nekem is mindig ezek térnek el, és erre azt mondják hogy tökéletes.

Kriszta, örülök hogy minden rendbe. Ezek szerint jól bírod a diétát is és már nem is kell sokáig. Azta te is minjá szülsz.

Gabi, a hűtőfürdőt próbáltad már? Gyógyulást kívánok!

Andesz, jó hirekkel jöttél, örülök neki nagyon. Remcsi nunuviziten is oksi lesz minden.

Kata, pont apa is megjegyezte hogy hétvégén nem csináltunk pocifotót, na minjá csináltatok vele. :)

Márti, hu de jó lenne ha az én vizsgámon is egy kismami lenne a vizsgabiztos.

madiani

Hali!

Kata,Szilvi!
Jók a pocifotók! :lol:

Andesz!
klassz hogy nincs is baj! 8)

Gabi,Judy!
jobbulást! :)

Márti!
akkor biztos sikerült a vizsga :P

Ildi!
terhesként szerintem ez tök jó eredmény :wink:

Meggyütt! :evil: :D holnap hívom Rl-t,ma már nincs kedvem.Ha minden igaz Merionalt kapok,az volt az elsőnél is(vagyis biztos,mert már bent csücsül a hűtőmben) :shock: :D
Vendég

Ani!
a te pocid is szépen megnőtt :lol:
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?