Új privát üzeneted érkezett!

Ja!
Tüccs!
Szomaton ugye ti voltatok a dunakeszi Auchanban? Asszem titeket láttalak. Vicces, hogy amikor a kórházban megszólítottam Andibab férjét, akkor is a gyerkőcről ismertem csak meg, hogy kihez is tartozik. Aztán egy másik topikból is a csemete alapján ismertem meg az anyukát. És most is az volt, hogy Dórit láttam a bevásárlókocsiban ülni, és utána ismertelek meg téged is (bár mi már találkoztunk személyesen is :wink: ). Csak már nem szóltam utánatok, mert mi is éppen hazafelé tartottunk már, és ti is el voltatok foglalva. :D

Kép
Kép
giga1

Nem Szantre, hanem Jutta kérdezte, hogy lesz-e akit értesítsek a szülésről... :oops: Szorri!

Kép
Kép
giga1

Böbi, 7000Ft.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

ichtus, Köszönöm!
Vendég

Sziasztok!
Murphyke!
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK LILINEK!
Kép

lICE!
Igen még szopizik Zsani!Sajnos nem véd meg mindentől,meg amennyi vitamin van bennem az már nem nagyon sok!az első kettő gyerkőc többet kapott mint ő,meghát neki minden nyavaját hazahoznak a gyerkőcök! :oops: :? :(

Jutta!
Küldöm!!!! :wink:

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT LILINEK! Nőjön nagyra! És várjuk a képeket!

Tiop, köszi!

Giga, sebaj (a keveredés) a lényeg, hogy majd lesz infonk!! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni!
Tudna valaki ajánlani egy megbízható,kedves nőgyógyászt a Flór F.kórházban?

Ildi
contact

Sziasztok!
Kép

Tegnap voltunk dokinál(írtó sokan voltak),ott űltünk másfél órát! :evil: Nem kaptak csak köptetőt,Calcimuskot,orcseppet,szemcseppet!Ami lényeg,hogy NEM INFLUENZA!Mondjuk a doki mondta,hogy ha Anettnek (persze Zsaninak is)megint felmegy a láza akkor vigyem vissza őket!Na most Anett vasárnap már nem volt lázas,de tegnap estére megint felment a láza 38,3-ra :? :evil: :cry: Felhívom a dokit ma,hogy mit csináljak! :oops: :roll: Nem akarok megint órákat ott űlni a két beteg gyerkőccel,így is szerintem mást is elkaptak még tegnap! :twisted: :cry: :oops:

Jutta!
Nagyon szivesen,máskor is bármit!Ha tudok segítek!Ezért vagyunk(is)! :wink:

Contact!
Képközöttünk!
Én mind a három gyerkőcöt Dr.Erdélyi Zsoltnál szűltem!Tündéri jó fej doki!Nem fényezem,mert felesleges,nincsen rá szüksége!!!! :D :wink: Mondjuk itt mindenki a saját dokiját fogja ajánlani,ami természetes!Neked csak választani kel !De ha megírod,hogy mijen legyen(fiatal,középkorú,legyen magán rendelője stb.....)akkor jobban tudnánk ajánlani! :wink: Tervezitek,vagy már van bébi????Értem én,hogy pociban van-e már???Vagy csak egyszerüen egy jó doki kel?Képet is tudok küldeni ha akarod! :wink:

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Jó reggelt!

Ma sem lesz gépem, mert apa még mindig bénázik vele. Vett bele új alaplapot meg processzort, de a gép nem hajlandó az új alkatrészekkel működni. Hócipőm tele van...

Jutta, Neked még gyorsan válaszolok. Laurával csütörtökön megyünk sebészetre a sarkán lévő daganat miatt. Ki voltunk írva műtétre, január 9-én, a Telkibe, de az OEP megszűntette a támogatást és így 150.000 Ft lett volna a műtét. Így új orvost és egy "állami" kórházat kellett keresnünk. Röviden ennyi...

Mindenkinek olyan szép, napsütéses napot kívánok, amilyen tegnap volt!
Vendég

Sziasztok!

Giga!
Igen voltunk az Auchanban szombaton, Lilit én is láttam, de pont sírva szaladgált, Te pedig utána, szóval nem akartam én sem zavarni. :lol:
Az sms-t pedig várom(juk)!!!

Szantre!
Gratulálok a fejlődéshez!!!! Szupik vagytok!

Szép napot!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

NA mára visszatért a tél. ÉS egyetértek Pimpokával lehetne még egy kis hó. A tavasznak nem most van itt az ideje. De holnapra igérik is... :P

Szantre, nagyon örülök, hogy Márk így megindult a mozgásban, és gratulálok! Kis cuki... :)

Pilla, gondolunk rátok csütörtökön. Nem mondtad, hogy milyen jellegű lesz a beavatkozás... VAgy igen, csak nem figyeltem? :roll: Vágnak?

Tiop, köhögnek is a csajok? Már csak, hogy azt mondod köptetőt kaptak! Hátha időben megfogtátok a betegséget!

Jutta, ti is jól megszenvedtek a pocakkal. Lehet, hogy tényleg érdemes allargiavizsgálatot csinálni. :roll:

Murphyke, utólag is Isten éltesse Lilit! Várjuk a fotókat! :wink:

Képzeljétek, tegnap olyan nem jó kedvem volt. A párom a zelionnak dolgozik most. Illetve a cég. ÉS van egy csaj, aki "üzleti megbeszélés" címen örökké keresi. Telefonon, sms, Messenger. Akárhányszor a monitorra pillantok, tuti, hogy vele meg van nyitva egy beszélgetés. Tegnap pedig pont benyitottam a dolgozóba, mikor hallom, hogy telefonon bájolog, hogy jajj, annyi mindent felsorolt, de nem fogja magára hagyni a páromat, ne aggódjon! :shock: (ki volt hangosítva) Aztán már mérgemben mondtam Tamásnak, hagy nézzek már bele a Messengerbe, mert nem hiszem el, hogy neki egész nap ezt kell dolgoznia (mármint a csajnak). Hát látom, hogy van ott szó mindenről. Küldözgeti a szivecskéket, rózsát, ölelést (ikont). :shock: Mikor számon kértem a zuram, azt mondja ő nem tehet róla, mit csináljon, ha ez ilyen ragadós nőci. :evil: VAn hogy este 11-kor még írogat MSN-en.
Szerintem meg tehet. Rövid úton le lehetne állítani. Szerintem.
NA mindegy emiatt kicsit le vagyok törve, de majdcsak elmúlik. :(

thenus

Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket! :)

Lilinek boldog 1. szülinapot! :)

Tegnap kihasználtuk a tavaszi időt, és elvittem Lolot sétálni - gyalog! Csak az utcánk végéig mentünk, ott találkoztunk anyukám barátnőjével, meg az unokájával (2,5 éves kislány), úgyhogy ott ragadtunk. Lolo először borzasztóan szégyenlős volt - most úgy látszik, ilyen korszaka van - bújt az ölembe, és onnan pislogott, azt hittem, megzabálom, olyan édes volt! Aztán pár perc után úgy feloldódott, hogy nem győztem utána szaladni! Az utcában mindenki azt hitte, másfél éves, annyira ügyesen jár már! Persze nem csak a járás érdekelte, hanem sarazott is, faleveleket szedegetett, játszott a kislánnyal, a szomszéd kutyát megsimogattuk (akkora, mint egy macska, nagyon édes!).
Aztán délután átvittem anyukámékhoz, ott is sétáltak egy hatalmasat, szóval jó dolga volt!

Azért azt sem bánjuk, ha visszatér a tél, Apa már kimosatta velem a vastag kesztyűjét, mondván, hogy majd mennek szánkózni! :) Mondjuk Lolonak sokkal jobb, ha jó idő van, mert nem kell az overallban ügyetlenkedni.

Pimpoka: kérdezted a tanfolyamot, pontos helyszín még nincs, mert nem tudjuk, hányan lesznek. A szállodák nem ugrottak rá, így valószínűleg művelődési házban lesz.

(Lolo most éppen a babája kanalával telefonál. :) Ez a legújabb mániája, mindent a füléhez tesz és halandzsázik! :) )
Vendég

Sziasztok!
Henus!
Elképedve olvasom ,hogy a párod csak ennyit tesz!Én a hejedben jól leállítanám a csajt!!!Mondjuk lehet,hogy tényleg ennyire ragadós,ahogy a párod mondja,de fellehetne világosítani,hogy mi a hejzet!De ha csak ennyi akkor lehet,hogy megunja egy idő után!engem is dühitene! :twisted: :oops: Remélem rendeződi ez a kis "affér"! :wink:

Igen a csajok köhögnek is!Anett a legcsúnyábban!Most hála az égnek nincsen lázuk,remélem nem is lessz!Úgy döntöttem,hogy várok a mai nap még,aztán ha ma estére is belázasodnak akkor holnap visszaviszem őket! :?

Pilla!
Nekünk is ugyan ez volt nemrég,hogy apa feltuningolta a gépet és a gép sehogysem akart működni az új dolgokkal! :evil: :( aztán egyszercsak beindúlt! :shock: :? :roll: :lol: :wink:

Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Jaj, de sokat kellett visszaolvasni... :lol: :lol: :lol:

UTÓLAG!
Boldog szülinapot, illetve névnapot az "illetékeseknek"!

Szantre,
nekünk az Asso szandikát javasolták első "igazi" lábbelinek, tökugyanaz, mint a siesta, de nincs olyan horror ára. Nagyon jól bevált Boginak, nem is tudta elnyűni, még Roni is bőven ki tudja majd használni, olyan mintha új lenne.

Tiop,
gyógyuljatok meg! Én is rettegek, hogy mikor tör ki nálunk a vész, egyelőre (kopp-kopp) még mindenki rendben van, de hétvégén otthon anyuéknál sokat voltunk Bogival emberek között, ide-oda csavarogtunk (Roni meg otthon pihizett az apjával, jókat durmoltak).
El tudnád küldeni nekem is a doktornő elérhetőségeit? Köszi előre is!

Giga,
olyan kevés van már hátra... tök izgi... :D :D :D Hogy viseled?

Henus,
olyan nincs, hogy nem lehet valakit leállítani!!! Csak a pasiknak nagggyon tetszik az ilyesmi, de bevallani akkor se fogják, ha izzó vassal sütögetik őket!
Egyszer én is belefutottam egy ilyen picsába (bocs az érzékenyebb olvasóktól), meglehetősen rövidre zártam a szereplését a kisdrágának - ő egyetemi csoporttárs volt, és tanulás ürügyén zavargott folyton. Nálunk már nem csak e-mail meg sms/msn volt, hanem este 11-kor telefonálgatás is. Egyszer én vettem fel a telefont, mert a férjem pont fürdött, és közöltem vele, hogy ha nem hagyja abba a dolgot, könnyen megváltozhat a személyleírása... és kikapcsoltam a férjem telefonját. Persze másnap panaszkodott a férjemnek, mint később megtudtam, mert számon kérte rajtam az én édes párom. Vele is közöltem, hogy pofátlan dolgot művel a némber, és lesszíves lekoptatni. Aztán egy hétig nyugi is volt. Amikor is "lebuktak", mert mint kiderült, a nő győri illetőségű (férjem is ott élt, aztán kiköltöztek az anyjáék Győr mellé egy faluba), és "szolgálati út" ürügyén találkoztak is ott. Ezt konkrétan egy csoporttársam mesélte, aki szintén győri, és összefutottak, ő rájuk köszönt, mert ismeri a férjemet. Volt nagy kínos jópofizás... Ezek után vettem kézbe konkrétan a dolgot. A férjem telefonjáról küldtem egy sms-t a nőnek, sürgős találkozót kérve. Ott szépen bemutatkoztam, és tájékoztattam, miszerint tőből fogom kitépni a karját és beleállítom a hátába, persze csak azután, hogy agyonvertem vele, ha nem száll le a férjemről. Plusz megmutattam az uh képét a 6 hetes picurunknak. Illetve felvilágosítottam, hogy ha "viszket" neki, akkor ismerek olyan személyt, aki 50ezerért nem csak a képét rendezi át, de jól meg is erőszakolja... A férjemnek pedig még aznap bemutattam az ügyvédemet, aki arról híres/hírhedt, hogy "specializálta" magát a szemétláda egyenruhás férjekre mert neki is olyan volt, és a sz@ros gatyáját is leperlem róla. Ezek után 1 héttel sikerült elvetélnem az első babánkat, ami lelkileg finoman szólva megviselt, és tényleg válni készültem... Aztán a férjem összekapta magát, rendezte a "sorait", de azóta is maximálisan tisztában van azzal, mi vár rá, ha csak a gyanú árnyéka vetődik rá. Az anyagi tönkremenetel egy apró dolog. Az imádott lányaitól fogom elszakítani örökre, a Föld másik végébe költözve velük. A vetélésem óta teljesen megváltozott a párom, tényleg szinte tálcán hordoz, csak sajnos az első picur elvesztése kellett ahhoz, hogy felfogja, mi is az a párkapcsolat, és hogy szülők lettünk volna...
Bocs, hogy ezzel a sztorival terheltelek, de szerintem semmiképp se tűrd el, és követeld ki a férjedtől, hogy munkaügyekkel csak a munkahelyén és munkaidőben foglalkozzon...

Pilla,
megy a drukk csütörtökön!
andibab

Hahóóóó...

Henus, csak gyorsan... minden férfi hiú és persze, hogy tetszik neki a helyzet... nadeazért... én egyrészt felrobbannék, másrészt pedig elmondanám kedves páromnak, hogy ellenkező helyzet is előállhat... és akkor ő mennyire vágna ehhez jó pofát?
Ha kell még előkapnék is valahonnan egy hódolót, gyerekes és régi trükk, de marhára működőképes...

Mondjuk én sose a harmadikra haragudnék, női szolidaritás az nincs, de a páromtól elvárhatok dolgokat, végül is ő fogadott örök hűséget, nem? (a világ összes nője, meg nem írt alá lemondó nyilatkozatot)

(1x voltam féltékeny életemben, okkal - egyszerűen ránéztem és megfagytam - pedig semmit sem tudtam - ... nem a férjemre... ő eddig szerencsére nekem meséli az esetleges bepróbálkozásokat és röhög rajta, én meg az összes céges cuccon ahova a párok is hivatalosak megjelenek, leginkább kicsípve... csak a miheztartásvégett...)

De az tény, hogy mostanság olyan nyomulás van férfiakra, hogy :shock: :shock: :shock:
(komolyan, nem a fickóknak kellene véletlen udvarolni?)

Andi, nem csalódtam benned! :D
De a babáért :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok, bocsánat, hogy így ismeretlenül beleírok, de Andibab története teljesen fejbevert! Az én férjemnek is volt hasonló afférje, bár még nem voltunk házasok, de én ezt nem mertem megtenni, amit Te! nagyon büszke vagyok rád. A elvesztett babát pedig mélységesen sajnálom, a férjednek az a minimum, hogy azóta a tenyerén hordoz!
A pasiknak ez tényleg tetszik, és nem is akarják leállítani az ilyen nőket, ha mi nem lépünk közbe. Ha egy nőt nem bíztatnak egyáltalán, az nem fog nyomlni egy nős emberre.
Bocs, hogy belepofáztam, de sziven ütöttek a soraid! üdv
Böbi
Vendég

Sziasztok!

Lilinek utólag is boldog szülinapot!!!Várjuk a képeket!

Tiop, remélem, hamar meggyógyulnak a lányok!!!

Henus, elhiszem, hogy rosszul esett, nekem is rosszul esne az ilyen.

Nircee, hogy vagy? Gyógyulgatsz? És Marci?

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Hát, a pasik már csak ilyenek, és szerintem sem lehet a nőket hibáztatni... Annyi kiéhezett szingli szaladgál, akiknek gyakorlatilag mindegy, hogy kit szednek fel...
Még a házasságunk előtt nálunk is volt a férjemnek egy kis munkahelyi flörtölgetése, ahol is egész egyszerűen "elfelejtette" közölni a hölggyel, hogy együtt él valakivel... Persze a kollégák felvilágosították a hölgyet, de addigra már amúgy is kiderült, hogy nem lesz a dologból semmi... hozzáteszem, akkor a kapcsolatunk éppen mélyponton volt, és éppen ezután az affér után dőlt el, hogy véglegesen összeköltözünk (külön a szülőktől).
A férjem becsületére legyen mondva, a házasságunk előtt kijelentette, hogy ő innentől véglegesnek tekinti, főképpen - az akkor még csak tervezett - gyermekeink miatt, mert nem szeretne vasárnapi apuka lenni...
Aztán persze kérdés, hogy mennyire lehet egy pasiban teljes mértékben megbízni...
Én egyébként úgy vagyok vele, hogy amíg tudok róla, kivel van, addig nincs gond... Munkájából adódóan (mint pedagógus) a férjem szinte csak nőkkel van körülvéve, és vannak köztük, akikkel baráti viszont ápol. Mondom, amíg ismerem őket, és tudok róla, hogy mondjuk beülnek munka után kávézni, meg hozzánk is járnak, addig semmi gond nincsen. A gond akkor lenne, ha titkolózni kezdene, de azt valószínűleg rögtön észrevenném...
A lényeg, hogy a pasikat tényleg kordában kell tartani, ráadásul ez egy kritikus időszak, amikor az anyuka otthon van a gyerekkel, a pasit meg kívánatosabbnál kívánatosabb nők veszik körül a munkahelyén és mindenhol, a környezetében... Azért valljuk be, egy nő, akinek a legfőbb tevékenysége a pelenkázás és a gyerek etetése, nem éppen a legizgalmasabb személyiség, szóval nagy a kísértés a pasik számára... A környezetemben egyre többször látom, hogy tönkremennek házasságok abban, hogy csak a gyerekek körül forog minden, és vagy a pasi, vagy a nő sokal be...
Szerintem nagyon is fontos, hogy egy pár legyen néha kettesben - gyerek nélkül is, és mi nők, próbáljunk mással is foglalkozni, nyitottak maradni a világra, mert ha esténként csak a ház körüli dolgokról és a gyerekről tudunk beszélgetni a férjünkkel, akkor az a kapcsolat halálát jelenti...
Vendég

Verna! Tökéletesen igazad van! Pár hónap szólhat csak a gyerekről, de utána kell vmi egyensúly a kapcsolatba!
Én próbálok itthon is vlahogy kinézni, és ha megyünk valahova akkor meg főleg, egy pasinak az is fontos, hogy ilyen értelemben is büszke lehessen feleségére!
De sajna, abban még gyengus vagyok, hogy a beszélgetéseket visszatereljem a régi kerékvágásba, de most elgondolkozom azon amit írtál!!

Jutta

KépKép
jutta

Ja és Verna, abban is igazad van, hogy azok a nők akik hozzátok is feljárnak (beszélgetni, babázni) ill. Te is ismered őket, többnyire veszélytelenek!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta: azért 100%-ig senkiről nem lehet kijelenteni, hogy "áralmatlan", mert pont mostanság történt a baráti körünkben, hogy "család barátja" kategóriájú ismerős kavart be - elég csúnya sztori, nem részletezem...

Egyébként nehéz megvalósítani, hogy ne a gyerek körül forogjon minden, mókás volt, hogy legutóbb mikor elmentünk a férjemmel vacsorázni, akkor szinte csak Lolo volt a téma. :)
De tényleg azt látom magunk körül, hogy ahol mindent a gyerekeknek szentelnek, ott előbb-utóbb a házasság rovására megy... főleg ha valamelyik fél "pörgősebb", és másra is lenne igénye... Egyébként ez nem csak a pasikra igaz, mert olyat is láttam már, amikor a nő mondta azt, hogy neki nincs igénye másra, csak hogy együtt legyen a család, aztán ahogy visszament dolgozni, kinyílt számára a világ, és otthagyta a férjét - arra való hivatkozással, hogy unalmas a kapcsolatuk.

Egyébként mostanában pont a környezetünkben tapasztalható nagy számú válás és szakítás miatt beszélgettünk sokat a férjemmel ezekről a dolgokról, és kielemeztük, hogy mik azok a hibák, amiket nekünk nem kéne elkövetni, ha tartós kapcsolatot szeretnénk - úgyhogy amiket most írok, azokat kicsit pasi-szemmel is írom, mert a férjem véleménye is tükröződik benne...
Vendég

Sziasztok,

Henus, közöld a kedves kolléganővel, ha meglátogatod esetleg a cégnél, ne csodálkozzon rajta, hogy preparátum lesz belőle és folyékony nitrogénben fog fürdeni.
Csatlakozom az előttem szólókhoz, le kell és le lehet állítani az ilyen affért, nem csak a csajt, a párodat is, mert mint tudjuk, mindenhez két ember kell. Egyébként ha terhére lenne Tamásodnak, akkor le is rázná azonnal. Kérdezz rá, hogy mi hiányzik neki, hogyan tudnál esetleg a kedvére tenni, változtass-e valamin.

Velem pl. minap közölte az uram, hogy vegyek már új ruhákat, mert nem szereti már a jelenlegieket és kicsit nőcisebb legyen. Naná, hogy vettem!!! Persze bevallom, rám is fért, mert én nem akartam új ruhatárat, amíg dagadt vagyok, de akkor sem lehet hónapokon át 2-3 ruhát nyúzni. Na mindegy, probléma megoldva. Pénteken pedig az anyóséknál alszunk(mármint Lelle, de mi is csatlakozunk majd), hogy mi eltudjunk menni valahová, csak kettesben. Mindkettőnkön látom és érzem, hogy most csak úgy elvagyunk egymás mellett, ígyhát tenni kell valamit, hogy kizökkenjünk és máshogy értékeljünk, csak ne kerüljünk ide vissza.

Én meg végre kitaláltam, hogy mit fogok most tanulni. Nagyon szerettem volna és vonzott is, hogy logopédus legyek, de átgondolván én nem szeretném, hogy nekem egy táblázat határozza meg a bérem és én ne tudjak ezügyben harcolni. Valamint ha + jövedelmet szeretnék mindenféle túlórát kelljen vállalnom. Na, ezt nem. Ígyhát arra a döntésre jutottam, hogy a német nyelv és irodalom szakos diplomámat jól kiegészíti a humánmendzsment, ami érdekel is. És, nem utolsó sorban újra miskolci egyetemista lehetek és nem kell Pestre járnom minden hétvégén. Valamint több lehetőség is adódik esetleg ha munkahelyet váltok, mert logopédusként, itt Miskolcon két helyen lehet elhelyezkedni. Na, ez lesz. 5 féléves, remélem úgy jön össze a kistesó, hogy álllamvizsgán nagy pocakom legyen, hihihihihihihi.

Ma babalátogatóban voltunk, Lellének nagyon tetszett, mintha otthon lett volna, járt-kelt, viszont amikor a kisbaba az ölemben volt, furán méregette és rám is furán nézett, de néha odajött és megsimogatta. Nagyon aranyosak voltak.

Na most megyek, mert ma kipróbálunk egy új zeneldét, hátha ez is tetszik neki! Az időpont bababarátabb, mint a másik.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Verna, a többnyire jelzőt nem véletlen raktam oda! :wink:

Hááát, válást láttunk mi is, szerencsére nem közelről - de a távolabbi ismerős / haver kategóriában azért többet is! Hánynak voltunk a lagziján.... az egyik lagzin (vagy 4-5 éve) én már szkeptikus voltam... 8 :!: örömanya / örömapa volt jelen... mindenki hozta a 2. férjét / feleségét :roll:
Mondtam is, hogy jó a családi minta... hát 7 év együttjárás után 1 év volt talán a házasság...

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, ezen a sok örömszülőn jót nevettem most!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

hi!

Böbi,
egyáltalán nem "pofáztál bele" :wink: , mi itt egyébként is mindig beleszólunk mindenki dolgába, de ez kábé így működik, legalábbis mióta én itt vagyok a fórumon, és rendben is van szerintem, amíg nem tolakodó vagy durva hangvételű a dolog! :D

Na ja, megbízni egy pasiban? SOHANAPJÁN!!! Még az a ló is hazudik, amelyik az ipse sírján legel! :twisted: :lol:

Jutta,
abban maximálisan igazad van, hogy fordított esetben szegény pasik a világ legszenvedőbb, legesendőbb teremtményei. Tudom, mert én meg pasik között dolgoztam (ill. ott is fogok dolgozni remélem), és valahogy sikerült a kolléganő státuszból néhányuknál kolléga státuszba feljutnom, na ők aztán válogatás nélkül sztorizgattak akár a jelenlétemben is, hogy kinek-mikor-hányszor volt meg egy adott csaj, és hogy akár "lyuksógornak" is hívhatnák egymást. A nős pasik között is dicsőség a csajozás, de ha mi feleségként rá mernénk nézni egy másik hapsira, akkor igencsak nagyméretű K-val lenne írva a "becenevünk". Baromira utálják, ha valaki akárcsak megbámulja a párjukat. Ha pedig megcsalja őket az asszony (akárcsak viszontcsalásról legyen szó), ők a szegény szerencsétlen kihasznált ártatlanságok... És bizony nagyon kell, hogy megjelenjünk a "köz" előtt a párunkba karolva, és kicsípve. Igenis tudja meg mindenki, hogy mi a szitu, és ki van "nyeregben". Én ezért voltam kínban, amikor terhesen kellett valahová elmennem a férjemmel, és igencsak a bankszámlám aljára néztem, amikor a Formes-ban vásároltam be kismamaruhákat... de muszáj volt, mert tudtam, hogy kik lesznek ott, és nem engedhettem meg magamnak azt a luxust, hogy terhes pamutnaci + bő blúz lapostalpú csoszogóval, meg egyszál copfba fogott haj. Igenis, még a férjem férfikollégái is nőként nézzenek meg, még akkor is, ha pocakos vagyok! (szorongatta is rendesen a párom a kezemet, hogy "most ez a szemét perverz is téged bámul, menjünk már haza!" :wink: ) Terhesen is lehet valaki szexi és kívánatos, csak sokba kerül és fárasztó... :wink: :lol:

A pelenkázás-gyereknevelés tényleg egyhangú, mint állandó téma, főleg, ha a férj rádöbben, hogy a felesége az élete nagyobbik részét már nem ővele, hanem a gyerekükkel/gyerekeikkel tölti, és neki max. vacsit csinál, meg beszámol arról, hogy ma hányszor bukott a baba. Én ezért alakítottam úgy, hogy kifejezetten kiköveteltem a férjemtől, hogy az esti dolokban vegyen aktívan részt, Bogi pl. csak Apával hajlandó fürcsizni, mert egyfolytában ökörködnek, spriccelik egymásra a vizet, buborékot fújnak, stb. Ha ketten csináljuk a dolgokat, akkor ráadásul hamarabb végzünk, több időnk marad kettesben! Hétvégén vásároltam egy kínai teáskészletet (van egy nagyon szuper teaház otthon, ott voltunk kettesben pár órát, míg a csajok aludtak anyuéknál ebéd után), és elhatároztuk, hogy fogunk alkalmanként esti teázásokat rendezni mécsesfénynél, igazi különlegesség teákat fogunk kipróbálni. Olyan békés és meghitt tud lenni az ilyesmi. Nem egy nagy dolog két mécsest meggyújtani és felforralni egy kis vizet...

Verna,
tényleg előfordulhat, hogy "anyunak" lesz egyhangú az élete, és inkább változtat rajta, főleg, ha látja, hogy sok nő elboldogul férj nélkül is, egy-két gyerekkel. Pont ez a baja sok pasasnak, ezért nem szeretnék hogy a feleségük visszamenjen dolgozni, inkább ők túlóráznak ezerrel (ismerőseink között van ilyen). Csak nehogy "anyu" megint emberek között legyen, mert ott más férfiak is vannak, még megtetszik neki, hogy azok nőként kezelik... Nálunk is tart a férjem a dologtól, már ezerszer elmondta, hogy valami új munkakörbe kellene mennem, ahol hivatali munkarendben dolgoznék irattologatóként, és nem kellene ide-oda járkálnom mindenféle külföldi vendégeket kísérgetve, meg konferenciákra elutaznom 2-3 napra. Persze mindezt a gyerekek érdekében mondja csak... :roll: :wink: Mivel a munkám eddig is hivatali munkarendben zajlott, és kábé évi 3 alkalommal kellett hétvégén (szombaton) dolgoznom, nagyon érdekesnek tartottam a felvetését.... persze igazából az zavarta/zavarja, hogy igazán menő helyeken járhattam gazdag, jólszituált, vezető beosztású férfiak társaságában, mint tolmács. Hiába mondtam/mondom neki, hogy nem kellene közülük egy se, ezek már öregek hozzám, ráadásul családjuk van, és különben is, ha k.rvázni akarnak, akkor nem én kísérem majd őket, hanem valamelyik egyedülálló férfikolléga - merthogy vannak akik ilyen programot is igényelnek, ő csak féltékenykedik... Dehát muszáj visszamennem dolgozni, ha Roni 2 éves lesz, mert drága párom nem keres annyit, hogy 3 nőcit tudjon belőle felruházni... :lol: :lol: :lol:

Amúgy igazából mostmár szerencsére nincs gondunk ilyen téren, mert tényleg megbízunk a másikban, másképp nem működhetne a házasságunk. Ő is kénytelen volt megérteni és elfogadni, hogy mi a munkám, sőt azon is túltette magát, hogy az "elődjével" baráti kapcsolatban maradtam, és én is rendben lévőnek könyvelem el, ha elmennek a kollégákkal/kolléganőkkel sörözni-pizzázni. Csak tudjam, hogy hol van és kikkel... :wink: 8)
andibab

Én se bánom, ha párom eljárogat, de akkor én is mehessek el, ha adódik rá lehetőségem - meg is teszem! :)
Megmondom őszintén, hogy decemberben két céges vacsorán is voltam, és az egyikre lehetőségem lett volna vinni a páromat is, de szándékosan nem vittem... ;) Kell nekem is egy kis kikapcs néha, vele is - de nélküle is! ;) Amúgy meg lesett nagyokat, amikor puccparádéban, kisminkelve mentem NÉLKÜLE vacsorázni, ő meg addig bébiszitterkedett! ;)
Vendég

:-D

Én a 3 hós Dorkát hagytam itthon 4-5 órára apával évzáró fogadás miatt, puccparádéban! És jöttek a bókok, hogy 3 hós gyerek mellett már a régi rucikban... az én lelkemnek is jót tett és Apa fülébe is jutott! Mivel ő is megbízik bennem, szerintem még a mája is hízott! :lol: :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Látom van téma megint. Henus csatlakozom az előttem szólókhoz, sajna nekünk is volt hasonló esetünk és majdnem a kapcsolatunk végét jelentette. Szintén munkatárs, szintén telefonok, sms-ek, közös bulik nélkülem. Valószínű ha a férjem tovább maradt volna azon a munkahelyen már nem vagyunk együtt. Ráadásul a csajnak vőlegénye volt. Na mindegy, túl vagyunk rajta, de még mindig hidegrázást kapok, ha látom, h beszéltek telefonon (munkaügyben). Ráadásul pont a mellettünk lévő faluba költöztek ezek genyófejek :evil:
Igaz nálunk nem a hiúságát legyezgette a csajszi, hanem pont mélyponton voltunk, ő meg ezt elég keményen kihasználta. Sajna a párom nagyon befolyásolható és elég lelkizős, szóval ha valaki ügyes nagyon lehet rá hatni. A ribinek meg bejött, hogy valakit úgy irányít mint egy bábut, nagyon reménykedett hogy szakítunk. De jól megsz...ta :lol:
Szorítok, hogy rendben legyen minden és lekopjon a csaj. Csak szólj nyugodtan és sztem fölkerekedünk egy páran és jól megtépázzuk (igaz annyira fáj a derekam, h alig birok járni, de összekapom magam ha kell :wink: )

Én meg most szalmaözvegy vagyok, a férjem tegnap hajnalban utazott Németo.ba és csak péntek este jön haza :cry: Ráadásul Lilinek hőemelkedése van, estére tuti belázasodik :cry:

Szülinapi képeket még le kéne töltenem, csak le van merülve az a hülye gép :?

Tiop: jobbulást a csajoknak!

mennem kell...

murphyke

Kép
murphyke

Helló csajok!

Látom jól belendültetek! :D :D Amúgy a konkrét szitu az, hogy enyém ember itthon dolgozik. Programozó. Egy héten kb. 2-3x megy tárgyalásra, megbeszélásre, napi szinten van rakás konferencia telefon, MSN, Skype. Szóval legtöbbször így megtud beszélni mindent. A csaj pont azért tűnt fel, mert ha megy egy projekt, akkor azon dolgozni kell, és nem folyton dumálni, ő pedig napi szinten megjelenik valamilyen formában. (teló, MSN, stb..) HAllom, látom, hogy valóban munka ürügy, de azért "köszi" helyett mondjuk becsempész két szivecskét.. :roll: NA ez már nem tetszik. :x Délelőtt olvastam amit Andi írt, és az adott egy kis lökést, hogy elmondjam a páromnak, be lehet fejezni, mert ez engem rohadtul zavar. Én sem szoktam ovis apukákkal Messengerezni esténként. (Először persze csak röhögött, hogy mit hisztizek) Aztán emlékeztettem a nem is olyan régi hasonló "ügyünkre". NA abból majdnem szétköltözés lett.
ÉS sajnos az elmúlt 13 év alatt nekünk többször is benézett már az ablakon a kísértés. :? OLyan is volt amit Verna írt, a tudom hol van, tudom kivel nem aggódok. Na az még szarabb volt. Nekem az álláspontom, a megbízom benned, de inkább figyelek! Lehet, hogy ez csúnyán hangzik, de ez van. Be kellett látnom, hogy a páromat nem olyan nehéz megkísérteni, és ha valaki ügyes könnyen sikerül is neki. Ezért ha már ilyen szivecskék röpködnek a monitoron, inkább csírájában folytanám el ami el sem kezdődött.
Murphyke, köszi a felajánlást a fájós derekaddal, de csak nem lesz rá szükség. :lol: :lol:
Amúgy biztos van valami abban is amit írtok, az anyukák "GYes-betegsége". Ezt is végiggondoltam, és gondolom napi szinten, hogy nehogy ilyen hibába essünk. Nagyon odafigyelek magamra, hogy ne keltsem egy trampli képét, legyen program stb..Ezzel nincs is baj. Itt nálunk konkrétan a hajlammal van a baj, ami benne van a nőkbe is meg a férfiakba is sajna, és nálunk ez valahogy hangsúlyosabb a zuramnál.

Na most megyek, mert szólítanak
Kössz csajok az együttérző szavakat, és tippeket!:wink: :)

Ja, és ma voltunk 18 hós oltáson a visító kismalacunkkal. :oops: 11,2 Kg, és 80 centi.
Majd este ha még lesz energiám rakok fel fotókat, pááá

thenus

Henus, örülök, hogy sikerült megbeszélni a dolgokat.

Lehet, hogy most ha ezt leírom, nagyon naívnak, esetleg hülyének fogtok gondolni, de én vakon megbízom a férjemben, és tudom, hogy soha nem fog megcsalni. És én sem őt. Mert tudom, hogy az eskü nála eskü, és örökre szól. Isten színe előtt fogadott hűséget, és be is tartja, tartjuk :wink:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Ichtus: én megmondom őszintén, egyetlen férfiért (de nőért sem!) tenném tűzbe a kezem. Mondjuk úgy, hogy el tudok képzelni olyan körülményeket, amikor a legmegbízhatóbb ember is megcsalja a másikat. Persze a legjobb, ha ez fel sem merül, és a kapcsolat alapja a kölcsönös bizalom, de szerintem soha nem lehet hátradőlni és bizakodni, hanem arra kell törekedni mindig, hogy ne teremtődjenek meg azok a körülmények, amik adott esetben megcsaláshoz vezetnek (értsd: ne hűljön ki a kapcsolat, ne legyenek mélypontok, mindkét fél törekedjen arra, hogy valamilyen szinten érdekes és kívánatos maradjon a párja számára).

A másik meg az, hogy ismerjük a mondást: alamuszi macska nagyot ugrik... Sokszor a legmegbízhatóbbnak tűnő pasik (és most nem a férjedre célzok, csak úgy általánosságban) okozzák a legkellemetlenebb meglepetéseket... Ha valakiről lehet tudni, hogy könnyen elcsábul, akkor az ember lánya jobban odafigyel. Mindig az unokatesóm példája lebeg a szemem előtt, akinek olyan volt a pasija, hogy tényleg mindenki a legjobban feltételezte róla, aztán olyan csúnyán megcsalta, hogy csak na... aztán jött egy másik, akiből meg semmi jót nem néztünk ki - na az meg hűséges volt, csak őt meg az unokatesóm hagyta ott...
Vendég

Sziasztok!
Húúúúú aszta de jó téma!! :lol: :lol: :wink:
Henus!
Örülök,hogy beszéltetek!!!!! :wink: Remélem sikerűlt rendesen elinzézni mindent! :wink: :roll: Enyém férjem egy áldott jó lélek!Nagy a mi történetünk és én is mint Katica bízok benne(de a kisördög nem alszik)tudom,hogy nemlépne félre(de megnézi a csajokat) :lol: Ő nagyon tud szeretni de csak egyet és mindég megbeszélünk minden félre értést!Multkor mondta,hogy vegyek már egy-két új rucit magamnak(mondtam akkor szponzoráld drágám) :lol: Meg is lett az eredménye!Barátnőimmel mikor nyáron elmentünk bulizni azt mondta,hogy -csak nem így akarsz elmenni ithonról??- :lol: :lol: :oops: Pár új ruci egy új frizura egy-két este csak ketten..........!Csodákra képes! :wink: mi mostanában nagyon rákaptunk a közös fürdőre(pezsgővel)1 hónapban 1x tuti van! :wink: :oops:

Köszönjük a jókivánságokat!
Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Végre, jó a gép. El sem hiszem.

Csütörtökön még nem a műtétre megyünk, csak megvizsgálja Laját a doki és gondolom ad egy időpontot műtétre.

Pasik... Szerencsére nálunk nem volt ilyen nőcis ügy, mondjuk volt más, ami majdnem a kapcsolatunk végét jelentette. Ahogy magamat ismerem, valami hasonlót művelnék egy ilyen némberrel, mint amit Andibab csinált.
Mondjuk én leginkább azért bízom meg a páromban (nő ügyben), mert:
1. még egy nőre tuti, hogy nem költene egy fillért sem. Bár ezt csak viccként szoktam emlegetni, valahol azért van benne igazság.
2. kifejezetten utálja a csinos, cicababákat.
3. a munkahelyén egy pasival dolgozik együtt és a vásárlók is általában férfiak.
Henus, remélem megszűnik a szivecskés, puszikás messenger party.
Tiop, ez a pezsgős fürdőzés jól hangzik! :wink:

Megyek, mert kész a friss kenyérke. :wink:
Vendég

Én mindenkinek azt mondom, az ördög nem alszik. :?
Az az ideális, ha feltétel nélküli a bizalom, de az én eddigi tapasztalataim amit már le is írtam, hogy bízni, de figyelni! :wink:

MOst is beszélünk róla a párommal, és mondja, hogy finoman megpróbálta fékezni a csajt, de az összes munkatársával ilyen, mert ilyen a személyisége. :shock: Én meg mondtam, hogy az enyém meg ilyen, hogy nem tűröm... :) Azt mondta megérti, és fordítva neki sem tetszene. NA egyenlőre ez a helyzet. Ma nem is volt nagy Messengerezés, azt megfigyeltem!!!

thenus

Pilla!
Mintha én beszéltem volna a páromról!!!!!! :wink: Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Ja, az én párom meg azt szokta mondani, hogy neki már nem való a randizgatás, öreg ő már ehhez... ;)
De hozzáteszem, ezeket a pasikat elsősorban a kényelmességük gátolja meg attól, hogy félrelépjenek... ;) (Mondjuk az is elég erős tud lenni...)
Vendég

Sziasztok!

Na, jó kis téma! :lol:
Hát, már annyira kibszéltétek a témát, hogy nem sokat tehetnék hozzá. Henus, örülök, hogy sikerült beszélni róla, szerintem ez a legfontosabb. És szerintem sem lehet senkiben megbízni, sem a férfiakban, sem a nőkben, sőt, én inkább úgy mondanám: az emberekben, nemek nélkül.
Ugyanakkor nálunk is az van, mint Pilláéknál: a férjem rám sem nagyon hajlandó költeni, nemhogy másra!!!!! Úgyhogy ha már sem, akkor ez visszatartja. Meg az is, hogy volt már neki mindenféle nővel dolga előttem, szuper bombázótól kezdve mocskos ribancig, és Ő nekem azt mondta, hogy higgyem el: lyuk az lyuk. A szex terén semmi különbség nincs a nők között, úgyhogy emiatt nem lenne értelme engem "lecserélni". Az érzelmek különböztetik meg a nőket, és azt mondta, hogy ezekben az "ütős" nőkben semmilyen mélyebb érzelem nincs, csak a külsőségek és a pénz érdekli őket. Neki meg ez köszöni szépen, már nem kell. Volt idő, mikor kellett. De a gyerekei ANYJA, az egy kiemelt státusz, azt csak egy nő nyerheti el, aki ezután bármit tehet, ez a státusza megmarad. Mert egy pótolhatatlan.

Egyébként nálunk meg pont fordítva van, mint sokaknál: a férjem itthon dolgozik, de magánzó teljesen, úgyhogy kollégák nincsenek. Nekem sokszor pont ez a bajom, hogy már-már túlságosan elszigetelődik, teljesen elvadul az emberektől, csak mi vagyunk neki. Én vagyok a pörgősebb, és bizony én nagyon el szeretnék néha menni szórakozni, de nélküle el sem tudom képzelni (meg abból nagy botrány lenne), Vele meg nem lehet, mert Marci nélkül nem megy sehova. Utál mindenféle wellness dolgot, így ezek kilőve. Nekem meg olyan jól esne akár 2 nap kényeztetés!!! Aztán mikor felvetem, hogy attól, hogy gyerekünk van, még mi is itt vagyunk, az a válasza, hogy nem: innentől kezdve mi már nem számítunk, és nem azért vállaltunk gyereket, hogy lepasszolgassuk. Sajna Ő is ezt látta a családban, a mamája onnan, hogy a férjem megszületett, már teljesen csak a fiának élt, élete összes döntése csak a fia érdekében született, a saját érzései és szükségletei megszűntek. És ez a mai napig így van. Énnem szeretnék ilyen lenni, igenis kell egy egészséges egyensúly az anya és a nő között. De mikor ezt megpróbálom elmagyarázni, akkor gyanúsan méreget, és nem érti, hogy mit akarok ezzel, hiszen én "megszűntem" nő lenni. Na, nem tudom, mit fog szólni, mikor visszamegyek dolgozni!!!!!

Kérdeztétek többen is, hogy hogy vagyunk. Köszi szépen az érdeklődéseket, valamivel jobban. Marcinak már csak napi 1-2x kell orrot szívni, de ma este már alig jött, így talán holnap el is maradhat. Még nagyon csúnyán köhög, de szépen szakadozik. Olyan édes, ahogy rekedten próbál visítozni! :lol:
Én is jobban vagyok, már alig dugul az orrom, a fülem és a torkom is rendbejött, hála a kúráimnak. :lol:
A hányinger azonban maradt. Du. 3-4 körül kezdődik, és egészen a lefekvésig tart. Már kezdek kicsit ingerült lenni emiatt, mert már nagyon elegem van belőle. Alig tudok valamit is enni, bár az is igaz, tök mindegy, mit eszem, mert semmire nem múlik a rosszullét. Inni még rosszabb, akkor azonnak megfordul a gyomrom. PEdig már számtalan variációt megpróbáltam, azokat is, amiket írtatok, ebből még Tiop hideg citromos vize jött be a legjobban, de az meg nem jó a torkomnak. :? :roll: Na mindegy, csak elmúlik egyszer, de most jelenleg ez a legrosszabb.

Bocs, ha most valaki kimaradt, de ez a pasi-téma mindent "elnyomott"

Azért még valami:
LILINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!

Kép
Kép
nircee

ha már sem = ha más nem :oops:

Kép
Kép
nircee

egy = ez
azonnak = azonnal

És ezek azok, amik benne maradtak.... Vagy 100x javítottam az előző hozzászólásomban. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nircee

Verna!
Ezek is csinálják, de már csak dombról lefelé mennek a csajok után, úgy kényelmesebb... :lol: :lol: :lol:

Amúgy az én drágám is olyan, hogy az alkalmat nem keresi, mert az túl macerás, de ha szembejön a kínálkozó... hááát, nem igazán tér ki előle, ezért is van megfigyelés alatt.
Meg azt szokta mondogatni, hogy túl magasra tettem a lécet agy-ügyileg, a nők 99%-a nem tudja túlszárnyalni, a maradék 1% meg már elkelt. Rajtam keresztül jött rá, hogy a "cicababák" milyen fárasztóan ostobák tudnak lenni. Jó az, ha a feleség okos... :wink: :D

Katica,
a mi esküvőnk is templomban volt, a férjem úgy intézte, hogy a Pannonhalmi Apátságban vegyen el, szóval Isten színe előtt esküdtünk mi is hűséget, de a kisördög akkor sem alszik... ez a sztori is az esküvőnk után kezdődött, konkrétan akkor, amikor hazajöttünk a nászútról... :?

Pilla,
kellett neked a múltkor a Cundát emlegetned! Nem beszédültem ma az Árkádba torna után??? Rögtön ott is hagytam egy kalap pénzt, megleptem magam egy blúzzal, egy toppal és egy gatyóval. Ráadásul megoldódott az évfordulós ajándék gondom is, vettem a férjemnek egy inget meg egy hozzávaló nyakkendőt, olyan "trendi" cuccokat. Ha már "félvezetőt" játszik, nézzen is ki valahogyan, bár az ingeit úúúúgy úúúúúúúútálom vasalni.... (zárójelesen: ehhez még vettem egy szexi melltartót bugyingóval az Etam-ban, azokat megmutattam, de a többit még nem, mert ami vásárlásról a férj nem tud, amiatt nem fáj a feje :wink: )

Na megyek, enni kéne valamit... bár elég késő van már...
andibab

Jóó a téma csajok!

Henus mindent bele, ne hagyd magad, de látom már rendeződnek a dolgok...

Nálunk ma "frontos" nap volt, rekordot döntöttünk, 1 órát aludt a csaj egész nap. Szegénykém egész nap rajtam lógott, de aludni már nem akart. Na, remélem holnap jobb napunk lesz.

Lázasoknak, köhögősöknek jobbulást!

KépKép
tüccs

Betegeknek jobbulást!

Henus! Jó hogy beszéltetek!

Mindamellett amit írtam, én is vakon bízok a páromban, nagyon egyenes fajta... előbb válnánk el minthogy megcsalna... ha gond van, akkor nyíltan kipakol...

Jutta

KépKép
jutta

Kedves Tiop!

Köszönöm válaszodat!
Babát én már nem tervezek,van belőle 4,igaz a nagyobbak már nem babakorúak,de azért csak gyerekek...

Egy megbízható,lelkiismeretes dokit szeretnék,korra való tekintet nélkül,de azért a vén kecskéket elkerülném.A kedvesség számomra fontos,az esetleges problémákkal lehessen hozzá fordulni.

Magánrendeléshez nem ragaszkodom,remélem,hogy nem szükséges gyakran találkoznunk,de ha kell,tudjam kihez fordulhatok.

Tudsz adni nekem egy elérhetőséget,ahol fel tudnám venni vele a kapcsolatot?

Mégegyszer köszi a segítséget!
Ja,és jópofa itt a beszélgetés,egész kis csapat jött már össze!
Sok sikert a további csevegéshez és mindenkinek a sok szép gyerkőchöz!!!!!!!!!

Ildi
contact

sziasztok!
KépMindenkinek!

Verna!
azért az én páromban nemcsak a kényelmesség van,hanem a hulla fáradság is!azt mondja mindég,hogy -anyukám nekem már erőm sem lenne félre lépni,őrülök,hogy téged "elbírlak"-! :lol: :wink: Ő megmondta,hogy ha egyszer neadja isten valami gond lenne azt előbb tudnám meg minthogy félrelépne!Hozzátette,hogy olyan meg nem lessz!!! :lol: :lol: Megjegyzem amikor 15 évesen megismertem két évet voltunk együtt akkor és nem ő vetett véget a kapcsolatnak!! :oops: Utánna volt 3-om év szünet(én is mással,ő is mással)Aztán végülis egymásra találtunk megint,és azóta élünk szépen békességben egymás mellett!Kellett az a 3-om év szüni,hogy rájöjjünk egymásnak teremtett az ég! :oops: :wink: Amikor megtudta,hogy "állapotos"vok akkor egy percig sem habozott,hogy most milegyen!!!!!Azt mondta,hogy ő ezt már előbb tudta mint én!!! :lol: :wink: Lakodalom...........!Mindég mondja,hogy neki nemkell senki más,mert nállam jobbat úgysem talál,és felesleges feláldozni a három gyerkőcöt + engem egy futó "ribijért"! :wink: Szóval én megbízok benne 99%-ig!Az az 1% maradjon az ördögé,de örökre!!!mondjuk az is tény,hoghy amiről nem tudunk az nem, fáj!!!! :roll: :shock: Na de nállunk még nem is volt gyanús semmi!Én egyből észre veszem,hidjétek el!Ismerem őt mint a rossz pénzt!! :lol: :lol: Nagyon sokmindent megéltünk már eggyütt!!!!Ő megmondta,hogy elsem tudná nélkülem és a gyerekek nélkűl képzelni már az életet!Nállunk is vannak viták,haragszom rád 1 hétig,de aztán ezeket megbeszéljük és jobb a kapcsolat utánna mint előtte! :wink: Na jólvan befejezem.........!
Bizalom,törödés,szeretet,odafigyelés,kedvesség.......!Hasonló szép dolgok amik egy "jó"kapcsolathoz kellenek! :wink: Meg az,hogy ez működjön innen is és onnan is!!!

Nircee!
Örülök,hogy jobban vagytok már!Marci köhögése pedig biztosan elmúlik lassacskán!Kukoricát próbáltál enni amikor émejegsz??? :roll: Nekem Rolinál segített!Meg a nyers zöldség is jó volt!!!! :wink: Próbát megér! :wink:

Tüccs!
Remélem a mai napotok jobb lessz! :wink:

Contact!
Mardj nem zavarsz minket!Ha van valami kérdésed,bátran tedd fel!!!!Gyerkőcök mennyi idősek? :roll: :wink: :)
Priviben elküldtem amit kértél! :wink:

Mi mostanában(mióta beteg Zsani),nagyon nem jól alszunk!alszik kb 2-3-ig aztán bekerűl közénk és állandóan cicit akar!Remélem mihejst meggyógyúl teljesen vissza áll a rend nála! :roll: :wink: Tegnap már nem volt egyik csajnak sem láza,így gondolom(remélem)kifelé megyünk már !Majd meglátjuk!

Csajok nemsokára itt a Valentin nap,nemrég még a Karácsonyra készűltünk!Aztán meg a Húsvét is nagyon korán lessz az idén,lassan tehetem ki a húsvéti dekort! Azután pedig már visszafelé számolunk a nyáriszünetnek! Kép
Vagy,hogy is mondjam???! :oops: :oops: :roll:

Már most süt a nap!Úgy néz ki,hogy ma is jó idő lessz!Délelőtt elugrunk bevásárolni aztán egy kicsit sétálunk is!

Szép napot mindenkinek!Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Még a tegnapi témához hozzá akartam tenni, hogy nehogy félre értsétek, hogy nagyon szeretem a páromat, és ő is engem. Úgy telt el ez a 13 év, hogy voltak zökkenők, bukkanók, de nem tudunk egymás nélkül meglenni. A mostani eset is inkább csak megelőző sziréna volt részemről. És nagyon sokat segítetek a hozzászólásokkal. :wink:

Ennek örömére teszek fel nektek néhány viccet:

A NŐK VISSZAVÁGNAK_
Itt van a szőke-nős viccek kontrája:

Mi a különbség a férfiak és a felhők között?
Semmi. Ha elhúznak, akkor szép nap ígérkezik.

Miért van a férfiaknak a lovaknál több agytekervényük?
Hogy a szombati autómosásnál ne a vödörből igyanak.

Miért szeretik a férfiak a szőke nős vicceket?
Mert a humornak ezt a színvonalát még nagy nehezen megértik.

Mikor ér egy férfi 100 forintot?
Amikor a szupermarketben a bevásárlókocsit tolja.

Mi a különbség a száraz kutyaeledel és a férfi között?
Az előbbiben több az agyvelő.

Miért adnak nevet a férfiak a micsodájuknak?
Hogy meg tudják nevezni azt, aki az életüket irányítja.

Miért nem kapják el a férfiak a kergemarhakórt?
Mert ők disznók.

Miért kell a nőnek inkább szépnek, mint okosnak lennie?
Mert a férfiak inkább látnak, mint gondolkoznak.

Mi a különbség a joghurt és a férfiak között?
A joghurt alapját kultúrában tenyésztik.

Hogyan nevezik azt a férfit, aki agyi teljesítménye 90%-át elveszítette?
Özvegy.

Mi a közös a férfiban és a padlócsempében?
Először le kell fektetni, hogy utána egy életen át ugrálhass rajta.

:lol: :lol: :lol: Jó szórakozást!

thenus

Tiop, ne is mondd...rohan az idő. :( Én még a kopogtatót nem vettem le az ajtóról, nem volt szívem.
Nálunk fúj a szél, mint az állat, de nincs nyálka, meg sár.

thenus

Sziasztok!

Henus: van valami a kapcsolatotokban, ami miatt ilyen a férjed vagy alapjában ilyen? Egyébként azt gondolom, hogy nagy baj nem lehet, ha azt mondta, hogy teljesen megérti, hogy ez téged zavar. :) Tudod, Henus, amíg mindent meg tudtok beszélni, addig nincs baj.

Andi:
Nem semmi sztori! Asssztaaa!

Nircee:
hányingerre nekem a gyömbért mondták, tettem a teámba és az egy kicsit segített. Sajnos a hányinger egy nagyon gáz dolog. Én is kiadtam a reggelit, vacsorát, akármit, ami az utamba került. Az meg szerintem nem baj, hogy a férjed így gondolkodik, próbáljatok meg olyan programokat szervezni, ahová vihetitek a babót: túrázás, ilyesmi. Az nem jó? Amúgy meg neked ott a kori, nem?

Tiop:
az nem semmi, hogy három gyerek mellett meg tudjátok oldani a "pezsgőfürdőzést" :). A te férjecskéd egyébként meg nekem nagyon nyugisnak tűnik, ahogy így írsz róla.

Hát az én férjecském egy áldott jó lélek, észre sem veszi, ha egy nő ránéz. Nem sunyi ő, hanem mindig mással van elfoglalva. Egyébként abban az Andival egyetértek, hogy a gyereknevelésbe abszolút be kell vonni az apukát, mert akkor nem ér rá mással foglalkozni. .) Az én férjem, amióta összejöttünk szegénykém annyi programja lett, hogy ihajj, úgyhogy nálunk nincs idő süketelésre :). De mindegy, amúgy az egész környezete ismeri, mindenki tudja, hogy egy áldott jó lélek, nem nagyon szokták őt félreérteni. Ő olyan ember, aki szeret a háttérben maradni, fel sem tűnik sokszor sokaknak, hogy ott van. Pedig ő egy kincs :) még így a háttérből is, mindenkinek megpróbál segíteni, egy áldott lélek. Tudjátok, én megértem Ichtust meg Juttát, mert tényleg van olyan pasi, akiben meg lehet bízni. Volt egy baráti házaspár, akik elváltak. Ott ilyen volt a pasi, akiről 100%-ig lehet tudni, hogy ő tuti nem csalná meg a feleségét. Hát nem is ő ment el, hanem a felesége. És a két gyereket egyedül neveli, mióta a nő elhagyta. Szóval vannak még rendes pasik! Egyébként meg Henus férje is azt reagálta, hogy megérti, szóval nincs itt baj. Szerintem Henus férje sem gondolta, hogy ezzel megbántja, ez lehetett a gond. Andi, látod, a te férjed is halálosan el van veletek foglalva, tehát ti sem panaszkodhattok, Verna laza, megoldja a problémát :), Nircee, hát nálad teljesen más a helyzet, de látod, az éremnek két oldala van, lehetne rosszabb is :):):)

Na, megyek, mert szerintem a mai napot is át fogjuk sírni, szegénykém annyira szenved a foga miatt, hogy az hihetetlen :(

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Henus!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Tiop:
pontosan! Az ember azonnal észreveszi, ha valami nem stimmel és akkor még lehet javítani. Henus szavaival élva: csírájában eloltani a dolgot :). De ha mindent megbeszél két ember, akkor én továbbra is azt mondom, hogy baj nem lehet :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Lányok! Használ valaki multivitamint a gyereknél? Ha igen akkor milyet? Laurának az egyik körmén van egy kis fehér csík, ami ugyebár a vitaminhiány jele. Hiába, tél van...

Henus, hehehe!!! :lol:

Itt süt a napocska, és úgy hallom Laura most rakta tele a tiszta pelusát...

Betegeskedőknek jobbulást!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?