Sziasztok lánykák!
Hát tegnap felhívtam a dokimat beszéltünk .Sajnos amit mondott nem dbott fel, de próbálom tartani amit kért és fekszem 24 órán keresztül.A vizsgálat eredménye :előrelátható vetélés
Azt mondta a nospát felejtsem el mert több a hátránya mint az előnye, mivel nekem alacsony a vérnyomásom 90/60 - 80/50 ezért az kilőve.Abba állapodtunk meg, hogy pihenek sok folyadékot iszok és minnél több magneB6 ill. magnézium pezsgőtablettát eszem iszom s mellette még elkezdtem Ca pezsitabit is inni._A gyerkőcöket elvitték a nagyszülők, párom megfőzött így csak pihi kaja wc, és alvás szigorúan.
A doki aranyos volt mondta, hogy ne feküdjek be mert felesleges, csak akkor amikor vérzek akkor viszont bentfognak. Hiszen jelen pillanatban semmit nemtudnak többet nyújtani a kórházba se csak nospát vénába, ami nálam nem játszik tehát ennyi.
Próbált nyugtatni, hogy az anyák általában túl jutnak ezen az időszakon ha tényleg fekszenek és pihennek.S hogy nem lesz gond.Orvosi vizsgálat alapján semmi rendellenesség nincs a szervezetben tehát baba jól van méhszáj zárt stb....
S azt is mondta, hogy orvosi szempontból semmit nem tudnak arról mondani mért éreznek görcsöt ill. fájdalmat az anyák mikor ők a tények alapján semmire nemtallnak utaló jelet. S ez tényleg így van mert hívott egy ismerősöm ismerőse s ugyanezt mondta pedig PŐ is nőgyógyász és szülész.
Tehát mostanában nem fogok írni mert fekszem , s nemakarok rosszat magamnak és a babámnak ezért pihi alvás wc és semmi más. Itthon vagyok ez a lényeg mert a kórházat nem viselem el és ezt a doki is tudja, így örültem mikor azt mondta nem kell befeküdni s nyugodt vagyok mert tudom a kicsik is jól vannak és jó helyen.
Ja és MEGMOZDULT A BABÁCSKÁM Rúgott nagyokat
Muszály rendbe jönnünk, muszály!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legyetek jók!
Remélem mindenkivel minden rendben nem tudtam visszaolvasni mert nem vagyok jól de majd egyszer összeszedem magam és pótolom.
Hiányzik a veletek való beszélgetés de sietek felépülni és vissza jönni.SZIASZTOK!