Sziasztok!
Hát most aztán felvidultam!Bár nem lepődtem meg, hogy az én mensijeim tulajdonképpen nem is igazán azok!Szinte észre sem veszem, 4 napig tart, szóval semmi.
Most, mivel mondtam Arnold doktornak, hogy szeretnék javítani az eredményeimen, ezért elnapoltuk a további stimut, azt mondta, hogy akkor várjuk meg, hátha megjön. Mert nyálkahártya volt, előbb-utóbb le kell válnia. Szóval most várok. Hátha egyszer végre megjön magától.Utoljára ilyen kb.17 éves koromban fordult elő velem
Más téma: Lányok, ti hogy bírjátok ezt a sok mindent, amit a javulás érdekében szedünk, iszunk, stb.??? Nekem egyre nehezebb, pedig nem is sokmindent szedek(metet 2szer, folsavat kb. 2 hete, de el is felejtettem, mit írtatok, mennyi a jó, lehet nem is elég egy/nap, meg ciklus eleje óta premens-t is szedek Rambóka tanácsára
Szóval ez még nem is olyan sok(se e vitamin, gyógytea, mg, stb.
), de mégis olyan nehéz, hogy próbálom meggyőzni magam, hogy nem vagyok beteg, de mégis hogyan, mikor állandóan ez kell a fejemben járjon, hogy mikor melyik bogyót kell bevenni. Mert akárhonnan is nézzük, azokat a kis (nagy)fehér ill. sárga bigyókat mégiscsak gyógyszernek hívjuk!
Szóval hogy van ez? Tudom, hogy javulás érdekében meg minden, de ez annyira pocsék, hogy mostmár mindig ez lesz!
Bocsi, hogy sok voltam!