Új privát üzeneted érkezett!

Basszus, híztam 2 kilót!!!!!
Már jó néhány hete tartottam a 69-et. Hétfőn még 69 voltam, ma már 71. Kerestem egy másik mérleget, az is 71-et mutat. :(
Vendég

Cherry!
Hidd el, nem elég "úgy általában" diétázni.Én ezt csináltam jó fél évig, hogy no cukor, minél kevesebb kenyér, ch, stb, és bár fogytam, de szerintem csak azért, mert nagyon sok volt a túlsúly, de az eredményeim SOKKAL rosszabbak lettek, mint előtte!!!
Zentai Andi-féle oktatáson nagyon jól elmagyarázza, hogy az sem mindegy, hogy mikor mit eszünk.Lassú-gyors szénhidrát váltakozása, stb. Egyáltalán nem mindegy, hogy mikor mit eszünk, és persze mennyit!Pláne, ha túlsúlyosak vagyunk.
Ja!És A MOZGÁS NÉLKÜLÖZHETETLEN!!!!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!!!!

Cherry: Nem tudom hogy a nap mely szakában mérted magad, de én úgy tudom hogy reggel amikor kiszállsz az ágyból és lehetőleg mindig azonos időpontban (ruha nélkül, vagy mindig ugyanabba a pizsamában) kell mérlegre állni.
Én ezt onnan tudom, hogy amikor bent feküdtem a kórházba így mértek meg minden reggel. Sőtt még a hasam körfogatát is mérték.
Azt hogy 2kg-val többet mutatott a mérleg az még nem azt jelenti hogy híztál. Az is lehet hogy éppen akkor több víz volt nálad.
Most lehet hogy kifogtok nevetni :oops: de én amikor mérem reggel magam, előtte mindig elmegyek a WC-re......mert ugye az is csak "súly" .Amúgy még azt is mondják hogy a napi 1-2 kg ingadozás az a víznek köszönhető.
Remélem nem írtam sok hülyeséget, de nekem ez a tapasztalatom. Kép Ági!!

Családient.hu vonalzók
szoriagi

Ági :D
Remélem igazad lesz. Az tény, hogy mensi előtt mindig lufi vagyok, de eddig még nem méregettem a súlyomat olyan intenzíven, ezért nem is tünt fel a különbség.
A "kerület"-mérésre már én is gondoltam.
Ha apjuk hazajön, be is fogom, hogy centizzen körbe. :D

Anyós buktát sütött, azért ez nem ér... :? :(
Vendég

Sziasztok!

Rambóka!Miből gondolod az epekövet????? :shock: :shock: Beparáztattál eléggé. Nem elég ha jövőhét csütörtökön Tűűhöz megyek, hisz ő is belgyógyász, mint a háziorvosok???Mert az én házim hááááááát..........

hajni...
Budaörs

sziasztok.

volt olyan kozuletek akinek a met hatasara romlott az inzulineredmenye?

Kép
monyo83

Monyó, nekem a terheléses romlott....
Vendég

sziasztok,

péntek óta szedema metet - eddig nincs mellékhatása.

igaz még csak kedden megyek diétás oktatásra, de próbálom lekezdeni a Lucától kapott cuccok lalapján

viszont éhen akarok halni, pedig eszem, és az adagok is elég normálisak

de remegek a kajáért. nem is igazán éhes vagyok, mertha az evére gondolok nem érzek késztetést, hogy feltépjem a hűtőt, de mintha az éhhalál szélén lennék.

szerintetek?
volt valakinek ilyen?
ez a met maitt van? vagy a diéta?

:shock:

köszi.

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Monyo!
Nekem az inzulin és a cukor is romlott. Nem is kicsit! És nem az elején,ahogy általában elő szokott fordulni, hanem 8 hónap után! Március után decemberben volt a köv. labor, az eredmények tragikusak! :(

Gizi: Nem tudom, miért lehet ez, ha jókor és jókat eszel, akkor szerintem nem kéne, nem tudom, én hál'istennek nem ismerem ezt a "hipózást".(Le is kopogtam gyorsan)

Kép
Kép
zazzy

Gizi, ez pontosan a metformintól van, hipózol tőle. Általában jó jel, mert azt jelenti, hogy hat.
Ügyesen kell enni, elosztva az anyagmennyiséget, gyors CH-kat kerülni stb.
Vendég

koszi.

most jol be vagyok tojva :? 3hete emeltem 850mgrol 1000mgra.azota piszok rosszul vagyok.folyamatos hasmanesem :oops: van jo ha 5szor volt szilard...meg nagyon nagyon surun hanyingerem van.
ket lehetoseg van:
1 vagy nagyon romlott az inzulinom
2 vagy nagyon alacsony lett eddig sem volt magas(11 es 21)
holnap jelentkezem be a dokihoz kerem az inzulinvervetelt de rendesen beparaztam :?
szerintetek most aljak vissza 850re (enyit mondott a dokim)es ugy menjek vervetelre vagy huzzam ki addig igy es ugy menjek?

Kép
monyo83

monyo ne kísérletezgess, próbálj beszélni a dokiddal. ő napi 850-et írt fel, és te önhatalmúlag emeltél???

figyelj csak, az inzulineredményeid az egészséges tartományban vannak...terheléses 21 egészséges. éhomi 11 éppenhogy elmegy, lehetne alacsonyabb, de nem vészes. ezekre lehet tényleg elég a napi 850...

nekem hasonlóak az eredményeim, éhomim 12, és napi 500 lesz előreláthatólag a végleges adagom...

sztem ezért is nem bírod szedni, mert lehet nincs többre szüksége a szervezetednek. bízz a dokidban, bízdd rá a kezelést és az adagodat. lehet az inzulinod nem is változott, nem feltétlen ezt jelenti a rosszullét...

Kép

Kép
rejo

Sziasztok csajok!

Sehol senki????? Mi történt???? :shock: :shock:
Kérdeznék valamit, ami régóta a fejemben jár, csak gondolkoztam, hogy ide írhatom-e vagy nem mert nem tartozik teljesen a topikba. De úgy döntöttem, hogy július óta "ismerlek" Titeket és valahogy más ehhez tartozó topikba nem szívesen írnék róla. Tehát tudjátok én 2007. márciustól május/júniusig jártam mekkelekhez aki clostizott, choragonzott. Asszem májusban volt mikor vittem neki egy 1,5csíkos tesztet, amire azt mondta ez nem +, pedig még tesóm is aki fiú, látta a 2.csíkot és ő nevezte el 1,5 csíkosnak. Én állat ugye bíztam a dokiban és hagytam a fenébe. Aztán májusban mikor megvolt olyan volt amilyen még soha. Rettentően görcsöltem, szó szerint félóránként mentem betétet cserélni és baromi szarul voltam, bizonyos darabkák is távoztak belőlem. Még a férjemet is haza kellett hívnom mert menni nem bírtam. Azért nem gondoltam semmi rosszra mert csontra pontosan 28napra jött meg.
Szerintetek lehetett ez egy vetélés????? Tudom, hogy késő bánat, de valahogy mostanában ez járt a fejemben, de nem tudom megmagyarázni miért. Meghát a férjem azóta aggódik, ha megjön, hogy nehogy megint olyan rosszul legyek mint akkor.

hajni...
Budaörs

hajni siman lehetett veteles.
akkor jonnek nagyobb darabkak es eleg eros gorcsokkel jar.
en azt vallom a teszt a semmitol nem lesz pozitiv meg halvany se(ha megbizhato a teszt persze)ezt ugy tudod leellenorizni hogy mindig ugyanolyan tesztel tesztelsz es ha a negativ negativ marad meg ket nap mulva is akkor jo a teszt es ha neked ez a teszt egyszercsak halvany pozitiv lesz akkor az nem atutes meg ilyesmi,akkor ott elindul valami csak valami oknal fogva nem marad meg.

Kép
monyo83

Sziasztok!:-)

Czinkeb, teszteltél már? Nagyon drukkolok neked!!!

Hajni, most jól összezavarlak!;-) Szóval nekem sajnos majdnem minden mensim ilyen, régebben még dokit is kellett hozzám hívni olyan rosszul voltam/vagyok, néha olyan darabok jönnek, hogy érzem amikor kicsusszan, bocsánat a részletezésért, csak azért írom, hogy szerintem ez személy függő, nem hiszem, hogy majd minden hónapban elvetélnék... :roll:

Rejoka, köszi hogy írtál az "anya topicomba"!;-)

Puszi mindenkinek!
Vendég

Hajni!

A tüszőrepesztőtől is lehetett álpozitív a teszted (Choragon ugyanolyan a hcg-t tartalmaz, mint amit a terhességi teszt kimutat).
A kérdés, h. a tüszőrepi beadásától számítva mikor teszteltél?
Ha 10 napon belül, akkor valószínűleg emiatt volt pozitív, nem vetéltél.
A fájdalmas mensi az összevissza hormonozástól is lehetett. Gondolom a többiekhez hasonlóan nálad sem csinált UH követést, csak hasraütésre adta a Choragont. Még az is lehet, h. kialakult egy nagy cisztád és az csinálta a görcsöket, de valószínűbb, h. csak a méhnyálkahártyádat sikerült jó kövérre hízlalni a hormonokkal.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka

Rambóka!
Fogalmam senem nincsen mikor csináltam a tesztet. Éshát igen nálam is hasraütésszerűen csinált mindent. :evil: Na de mindegy is, elmúlt, kész vége.
Te figyi!Miből gondoltad ezt az epekő dolgot nálam?Elég ha megnézetem a leletet Tűűvel?Merthát a házidokim........ :roll: :?

hajni...
Budaörs

Hajni, a teszt nekem 12(!) napig képes volt kimutatni a tüszőrepesztőt, igaz én ezzel az érzékennyel csináltam, amit itt a Netről lehetett rendelni.

A mensim pedig most 8 napig tartott. :shock: :?

Az soha nem fog kiderülni, hogy nálam is elindult-e valami, de az az érzésem, hogy csak a hormonok (pontosabban csak a hcg szuri) szórakoztak, amiket kaptam. El is ment a kedvem egy időre tőle.
Vendég

Sziasztok!

Norka!
8 napig??? :shock: :?: :shock:

Hajni!
Ahogy előttem a lányok már leírták.
Én nekem tüszőrepesztőtől sosem volt pozitv, igaz én 13-ik nap előtt sosem teszteltem. :roll:
Amikor pozitiv lett, akkor már a 14-15-ik DPO volt.
Szóval egyénfüggő és tesztfüggő.

Hormonos stimuknál, vagy csak stimuknál (Clostyval) lehet görcsös menszi. És darabos is lehet. Ajjajj és milyen darabos... :? :shock: :oops:

Szóval minden lehet és annak az ellentkezője is... :?
Vendég

Köszi lányok a hozzászólásokat!

hajni...
Budaörs

Babszika!!Szuperek a képek!! Nagyon sokat fogytál, gratula! A kecóról nem tok mit mondani, mert a konyhádért pl. nagyon irigykutya vagyok!!!! A rucid csodaszépséges!!! :)

Charlott! az én szemem, az egyik 5,75 volt, mikor megműtötték. maradt vissza belőle kb. 1-1,5 dipotria. A jobb szemem tökéletes lett, az 2,75 volt! Egyszerre csináltasd a kettő szemedet, mert nem fogsz visszamenni............... :wink:

Giz! Üdv itt!
Vendég

Jah, Babszika!
Taliban benne vagyok................... Majd, ha készen lesztek!
Vendég

Jesszus monácska, 30hetes vagy? :shock: Így rohan az idő??? Amúgy wiwen én jelöltelek ám béééé. :wink: :roll:

hajni...
Budaörs

Ühüm, holnap be is töltöm, tehát 31. leszek! :):):):):):):):)

Alig várom Nóri születését!
Vendég

Hajni!

Én sokáig azt hittem, hogy amikor sok, amikor darabos, és amikor fáj, az a nem normális. Pár éve tudom, hogy nagyot tévedtem! Amikor meg se rezdültem a mensitől, maximum kellemetlen volt, hogy egyáltalán van, na az volt a nem normális! Akkor nem volt pé, csak úgy magától gondolt egyet a vékonyka, vagy nem is létező nyálkahártya, és levált.
Amikor kiderült, hogy nincs minden rendben velem, utána néztem, kérdezősködtem, és fiygeltem magam. Nos, doki mondta, hogy pés ciklusban jellemző a bővebb, darabosabb (mnyhártya), görcsös (méhösszehúzódás, hormonok hatására) mensi. És tényleg! amikor van pém, tényleg görcsölök, stb.

A met óta annyi a változás, hogy amikor van pé, már nem olyan dúrva, mint régen volt, se a görcs, se a mennyiség. Valószínűleg azért, mert nem 2-3-4 havonta érlelem a petiket. ;)

Te akkor szedted már a metet?

Babszika, nagyon csini vagy, te és a házatok is!

Monyoo, tapasztalat, ha nem bírod, csökkentsd vissza! Mindenképpen!

Kéretik drukkolni, hogy szerdáig megjöjjön! Még egy 1. cn-i vérvétellel is kiegyeznék.

Kép
mamint

Mamint, én nem értem, hogyan estél ennyire vissza :shock: olyan jó ciklusaid voltak! :cry:
Vendég

Mamint!

Én akkor még nem szedtem a metet, csak 2007.július 26.-án kerültem Tűű dokihoz. Na, azóta szedem!Várható, hogy megjön a mensikéd?Spontán vagy rásegítéssel?Miért fontos hogy szerdáig megjöjjön?

hajni...
Budaörs

Sziasztok!
Hát most aztán felvidultam!Bár nem lepődtem meg, hogy az én mensijeim tulajdonképpen nem is igazán azok!Szinte észre sem veszem, 4 napig tart, szóval semmi. :(
Most, mivel mondtam Arnold doktornak, hogy szeretnék javítani az eredményeimen, ezért elnapoltuk a további stimut, azt mondta, hogy akkor várjuk meg, hátha megjön. Mert nyálkahártya volt, előbb-utóbb le kell válnia. Szóval most várok. Hátha egyszer végre megjön magától.Utoljára ilyen kb.17 éves koromban fordult elő velem :cry:

Más téma: Lányok, ti hogy bírjátok ezt a sok mindent, amit a javulás érdekében szedünk, iszunk, stb.??? Nekem egyre nehezebb, pedig nem is sokmindent szedek(metet 2szer, folsavat kb. 2 hete, de el is felejtettem, mit írtatok, mennyi a jó, lehet nem is elég egy/nap, meg ciklus eleje óta premens-t is szedek Rambóka tanácsára :wink:
Szóval ez még nem is olyan sok(se e vitamin, gyógytea, mg, stb. :oops: ), de mégis olyan nehéz, hogy próbálom meggyőzni magam, hogy nem vagyok beteg, de mégis hogyan, mikor állandóan ez kell a fejemben járjon, hogy mikor melyik bogyót kell bevenni. Mert akárhonnan is nézzük, azokat a kis (nagy)fehér ill. sárga bigyókat mégiscsak gyógyszernek hívjuk!
Szóval hogy van ez? Tudom, hogy javulás érdekében meg minden, de ez annyira pocsék, hogy mostmár mindig ez lesz! :shock: :?
Bocsi, hogy sok voltam!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!!!!

Egy kicsit előkerültem....megyek visszaolvasok :)

Csipi
csipi78

Hát csajok...kicsit visszaolvastam, de nem tudok mindent :( :(

Anyoo, Luca!! Hatalmas gratula!!!! Hip-hip hurrá!!!
Babszi! Nagyon szépek vagytok :)

Remélem legközelebb egy hatalmas zebra csordára jövök vissza :) - így ahogy elnézem, minden esély meg van rá :) :)

Lenne egy kérdésem a Diane 35-ban jártás lányokhoz...

Hát van Dianem, de nincs Norcolutom, hogy meghozassam a mensit (mert annyira elpofáztuk az időt a dokival, hogy azt elfelejtettük felírni)...és sajna egy darabig nem tudok elmenni..... Mit csináljak ilyenkor?? Kezdjem el szedni...vagy szerintetek??

Pusz és bagy nagy mosoly nektek!!!!
csipi
csipi78

Lafi, nem tudom. :( De próbálok pozitívan gondolkodni. Amikor novemberben panaszkodtam T-nek, hogy viszalépést látok a megnyúlt ciklusok miatt, azt mondta, hogy nem olyan biztos, hogy az, mert ha mindegyikben van pé, akkor az jobb, mint 28-32 napos pé nélküli ciklusok. A homonjaim a prolaktinon kívül tényleg javulást mutattak (akkor). Sajnálom, hogy most nem tudok 3. napit vinni. De ő biztos abból is meg tudja állapítani, hogy hogyan is állok. Egyébként úgy érzem, hogy kevés ez a napi 1000 mg avanda. Meforalból is az 1500 mg jött be, lehet, hogy emelés lesz. Aztán még 3 hó, és inzulin kontroll, akkor kiderül, hogy helyre rakta e a 120 percesemet, és állhatok-e vissza a metre.

A szerdait 1. cn-t ezért szeretném, hogy ne 50. akárhanyadik napi eredményt vigyek. Ha meg nem jön össze, 1 hét múlva T dönt, hogy várjak, vagy norcolut. Amilyen az én fomám, jövő kedden, vagy most csütörökön jön meg. :) Bár akkor az tuti pé nélküli lesz. :(

Csipi, mesélj, miújság!?

Kép
mamint

CSipi! Úgy tudom házidoki is írhat fel. Volt is valaki itt, akinek elnézte a házidokija, és egy életre elegendő mennyiségűt írt fel. :)
A dianét emlékeim szerint a mensi 1. napjától kell szedni.

Kép
mamint

Érdekes, amit mondtok a menstruációs vérzés állagáról és a görcsök erősségéről.
Nekem mindig borzasztó kínok között jön meg. Én valahogy mindig úgy érzem, hogy ez nem normális.
Tutti éveket vesz el az életemből az 1. cn. :(
Kísérőtüneteket tapasztaltok?
- nekem mindig olyan furán szárad a szám, nagyon felgyorsul az emésztésem, rengeteg gyomorsavam lesz és húzza görcs a bal talpamat.
Vendég

Cherry!
Hová mész csütörtökön nőgyógyász-endokrinológushoz????

hajni...
Budaörs

Cherry!
Hová mész csütörtökön nőgyógyász-endokrinológushoz????

hajni...
Budaörs

kedves Mamint!

Hát elvagyok! Egyre jobban kezdem megszokni a különlétet, bár most 10 napot itt vagyok Gödöllőn, mert Sanyi elutazott külföldre és addig használom a lakást (spórólok a bejáráson....stb).
Fura itt lenni, de hogy őszinte legyek azt hittem rosszabb lesz, hogy egyfolytában sírni fogok...meg ilyenek de nem.
Nem tudom mi lesz velünk, szerinte még egy jó pár hónaop kell, hogy eldöntse mit akar, ezt viszont én így hogy van is férjem meg nincs is.....nem fogom hónapokig csinálni.....nem akarom kikészíteni magam....

Sajna az én házidokim nem ír fel norcolutot......úgyhogy passz, hogy mit fogok csinálni
csipi78

Hajni :D
Nőgyógyászati-endokrinológus
Van belgyógyászati és van nőgyógyászati endokrinológia.
Vendég

Csipi!
Én voltam az a szerencsés, akinek egy "életre való" duphastonja van.(mamint szavaival élve :wink: )Jó sztori volt, még most is röhögnöm kell, ha eszembe jut. Hát hiába, nem semmi házidokim van! :lol: :?
Ha semmiképp nem akar a tiéd felírni, szívesen küldök egyet, ha gondolod! :wink: Én is úgy tudom, hogy 1. cn-től kell szedni a dianét!

A másik: Nekem ez nagyon durván hangzik, hogy valakinek hónapok kellenek ahhoz, hogy eldöntse, szereti-e a másikat, és akar-e vele élni, vagy sem.
Egyébként nem tudom, mi van a csillagok állásával, ma mondta az egyik kollégám, hogy tegnap elköltözött tőle a menyasszonya 7 év után, azzal az indokkal, hogy nem szereti :shock: :?
Olyan aranyosak voltak pedig, komolyan mondom, még engem is megviselt egy kicsit :(

Kép
Kép
zazzy

Cherry én úgy értettem, hogy helyileg hova mész dokihoz???

hajni...
Budaörs

Szia Zazzy!

Igen-igen, azt hiszem nekem sem nagyon jön be a több hónapos külön élés.....
Hát ilyen az élet, de mindig vannak olyanok akik tartják bennünk a lelket :D
A duphason ugyanaz mint a norcolut-mert nem ismerem.
Ha nem gond, szívesen átveszek a dobozzal..........:) mert az én házim tuti nem írja fel, és leghamarabb kb 3-4 hét múlva tudok dokihoz jutni :(

Csipi
csipi78

Hajni :D
:oops:

Privi ment.
Vendég

Zazzy :D
Ez nem mindig ennyire egyszerű.
Van úgy, hogy az évek során bizonyos dolgok közétek állnak és valahogy nem tudjátok kellőképpen kezelni, aztán már csak egymás mellett éltek és nem egymással. De még egy kis idő eltelik, amíg eltudod dönteni, hogy csak a megszokás vagy a szerelem tart együtt titeket. Csak egy döccenő vagy már visszafordíthatatlan helyzet elé kerültetek.

Persze, ez így is nagyon nehéz, de az biztos, hogy ha elérkeztek arra a pontra, hogy különváltok, akkor nem ő volt az igazi.
Vendég

Csipi ment pü! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Csipi :D
Nem irigyellek!
Nagyon nehéz lehet neked most.
Sikerült albérletet találnod?
Vendég

Cherry:
Értem, amit mondasz, és szerintem időnként mindenkinek megfordul a fejében, hogy biztosan jól döntöttem?Biztosan ő az, akit ÉLETEM VÉGÉIG akarok?De ezen anélkül is lehet morfondírozni, hogy elköltöznénk, és az idő megoldja, illetve úgyis megadja a választ. Ha már elköltözünk, akkor az már elég komoly lépés önmagában is szerintem!Azt már biztos megelőzte jócskán a "morfondírozás".
Persze azt is tudom, hogy az emberi kapcsolatok bonyolultak, és nincs rájuk szabály, és néha fura dolgokat produkál az élet, nekem mégis az a véleményem, hogy valaki már elköltözött, előtte is agyalt az egészen, most meg még akar, MINEK??? Hogy még jobban megalázza a másikat, és még forgassa egy kicsit benne a kést? Most komolyan, szerintem ez csúnya dolog a másikkal szemben.

Kép
Kép
zazzy

Zazzy :D
Teljesen igazad van!
Ha vagyok valakivel, akkor megoldom a "döccenőket" vele.
Ha pedig elmegyek, akkor hagyom begyógyulni a sebeket.

Kicsit olyan érzésem van, hogy veled már nem akar lenni, de azt sem akarja, hogy mással legyél....(ne haragudj, de ez a véleményem :oops: )
Vendég

Lépj ki ebből a helyzetből minél hamarabb, mert rá fogsz menni. :(
Döntsél bárhogy, én nagyon sok erőt kívánok hozzá neked!
Vendég

Erről még soha senkinek nem beszéltem, de néha én is pánikba esem(pedig még csak fél éve mentem férjhez), mert én tudom, hogy nekem a holtomiglan az tényleg holtomiglan, és néha ezt olyan "végzetesnek"érzem(tudván magamról, hogy nem vagyok egy válós típus) Normális ez? Pedig nagyon szeretem, de időnként mégis megijedek ettől a végzetességtől. Pedig abszolút érzem, hogy nála jobbat keresve sem találnék, és annyira mesébe illő volt az egész történetünk, akár megismerkedésünk másnapján is összeházasodhattunk volna és mégis... És ilyenkor hülyének érzem magam, és lelkiismeretfurdalásom van, hogy ilyeneken "agyalok". :shock: :oops: :?:

Kép
Kép
zazzy

Hazaköltöztem anyukámhoz+odaadta a kocsit ( ő vett máganak másikat) ...így be tudok járni minden nap dolgozni...( napi kb 80 km összesen)
Hát nem egyszerü, de ez van.......soksok erő és kitartás + család+barátok!! És elég jól túlélhető...muszáj!!!
csipi78

Csipi!Sok-sok erőt és + energiát küldök neked így az "éteren keresztül"!!! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?