Juca
Sajna nem tudtam megnyitni még a viedót, remélem valamikor lesz ideje rá az én drága informatikus férjemnek, h segítsen.
Andy
Gratula a peteéréshez
Maci
Háznézés
Csini vagy
Kacsa
Aztaa gratula a sok foghoz. Azért néha írj is. Én kiváncsi vagyok rátok!!!
Márti
Na hogy fogunk így találkozni????
vagy majd én kergetem róka komát
Fiúk hogy vannak?
Hát TB ügy érdekes kérdés. Az tény, hogy elég sokat kukacoskodnak mostanában.
Pankaa
Nagyon együt érzek veled. Anyós fronton nálunk is nagy a gáááz most
Ági
Tényleg BOLDOG NÉVNAPOT!
Norwell
Megjött a hidegfront
Naná, hogy látszik
Évi
Hát ez is nagyon édes elszólás volt.
Kár lett volna kijavítani, majd legközelebb tisztázzátok ezt a dolgot.
Jucmuc
Hordó vagy nem hordó, mindenesetre pofás kis lak
Én is így voltam
azért nem tudtam aludni, mert állandóan vártam a nagy pukkanást. Kötudott, h nekem nem volt
Ugyanis a kórházban folyt el a magzatvíz
Amúgy nekem este indult be a folyamat, amikor sejtettem, h következő nap már babázunk, de még lefekvés előtt.
Köszönöm ismét az anyu drukkokat ránk fér, ugyanis újabb bajság van. Az altatós orvos valami kis eltérést látott a szívműködésben és ezért el kellett mennie kardiológiára.
Ott is eltérést látnak ezért most kontraszt anyagos vizsgálat van....valami fajta koszorúér eltérés, de nem tudjuk még mekkor a probléma. Viszont az legalább jó, hogy anya nagyon jókedvű.
Ma írtam neki sms-t, hogy szeretem tartson ki és minden rendben lesz, erre nevetve hívott fel, hogy kislányom már megint berezeltél
szval még a végén ő önt belém lelket.
A műtét így tolódik és ha nem lehet altatni a szíve miatt nem tudom mi lesz.
Anyós meg...hát csajok most már totál meg van zakkanva. Nálunk volt a hétvégén. És vasárnap reggel mi nem korán keltünk, mert Peti is fáradt volt (még hétvégén is dolgoznia kellett) és Lilla is visszaaludt, ami nem szokásos, meg én is.
Erre nagy bőgés reggel...szólok a drága uramnak, hogy nézze már meg mi a helyzet az anyujával. Erre megint rá zúdította a negatív hullámot: ő egyedül van, unatkozik, mi nem foglalkozunk vele, nem érdekel minket mi van vele,
én így meg úgy, meg karácsonykor, hogy rosszul esett neki, h anyukámékkal skypon beszéltem és olyan sokat....na hát bennem úgy felment a pumpa, hogy már megint ez. Hogy akármit próbálkozunk mindig itt lukadunk ki.
Hogy minden tettünkben a negatívat és rosszat keresi, hogy mintha mi mindig azon törnénk a fejünket, hogy hogy szúrjunk ki vele.
Annyira elszálltam, hogy nem bírtam hozzá sem szólni, mert nem akartam bántaniés szép dolgokat biztosan nem tudtam volna mondani. Miután olyan negyed 12 körül még mindig nem bírtam megnyugodni és rosszul voltam tőle, hogyő ,meg ott bazsajog mintha
mi sem történt volna. Tudjátok ez a rájuk zúdítom aztán én már rendben vagyok a többi le van sz..va. Nekem ez nem megy, hogy ezek után és ez már nem tudom hanyadik volt az utóbbi időben ott bájologjak.
Szóval szépen elkértem tőle Lillát, felöltöztünk és elmentem sétálni, hogy kiszellőzek. Erre ő meg kivitette magát a buszpályauvarra és hazament.
A dolog azért külön szép, mert segíteni jött el. Vasárnap délután kellett volna Lillára vigyáznia, mert programunk lett volna. Mondjuk valamelyest így is összejött, de csak félig meddig.
Most igazából nem tudom, hogy lesz tovább. Persze Peti mellettem áll, ő úgy gondolja ez az egész egy érzelmi zsarolás. És egy olyan spirálban vagyunk, h az anyós magányos ezért kombinál aztán ha már sokat kombinált akkor ránkzúdít mindent.
Aztán mi visszalépünk kettőt és egy kicsit megjátszuk magunkat, de igyekszünk jópofát vágni a dologhoz. Igyekszünk változtatni, h neki jó legyen. Aztán megint egyedül van kombinál, zúdít, még kettő hátra.
Most úgy voltunk, h már előre görcsbe voltam, h most mi lesz megint. Amúgy is utálom, h kelti a feszültséget Lilla felett. Mi nem szoktunk veszekedni, ha mégis van ilyen gond akkor azt nem Lilla előtt, közelében.
A múltkor Lilla felett vitázott a Petivel.
Szval kivagyok. Ja és az a legszebb, hogy én hülye már megint én érzem rosszul magam, hogy mégsem kellett volna elmennem lehet. De betelt a pohár és nem akartam veszekedni.
Jaj Lilla képek. Oks igyekszem. Kicsit kuszák, most a gépeink. Igyekszem valami friss képet túrni