Új privát üzeneted érkezett!

Juca!
Úgy örülök, hogy minden rendben veletek :D :D :D ...és most már túl vagytok a 12. héten is... :D

Macika, Andy!
Mi éppen azt sem bánnánk, csak a kezünbe foghassuk majd... :wink:

Judit!
A lényeg, hogy minden rendben veletek :D , és ki tudja, lehet hogy Davide nem is vár hétfőig már :wink:

dido
dido

Panka
Szegény Emili, hát tényleg remélem csak ennyi volt.

Dido
:? hááát akkor még mindig nagyon szorítok. De nézd a + oldalát nőtt és ez már jelent valmi jót.

Andy
:lol: na látod :)

Juca
Hip hip hurrrá...na akkor zuhant a nagy kő igaz?? :)

Jucmuc
Hááát már nagyon közel is vagy, most már bármikor megszülethetik.

KépKép
KépKép
fleur

Juca!

De örülök! Na, akkor túl vagytok a vízválasztó 12. héten! Tényleg, Te hogy állsz róka komával?

Didó!

Szorítok továbbra is, hogy minden rendben legyen! Rendben kell lennie!

Fleur!

Amilyen bamba vagyok, el is felejtettem kérdezni, mi van anyukáddal? Lehet már pontosan tudni, mikor műtik?

Jucmuc!

Ém mind3 kisfiamat a 39. héten szültem! :lol: Ez mondjuk alkati dolog, de a dokim is mondta, hogy a fiúk általában hamarabb előbújnak! Nagyon szép, nyugodt szülést Neked!

Márti
borossné becz márta

Marti!

Köszönöm szepen, nagyon kedves vagy! :D Igazabol en nem bannam ha elöbb jönne par nappal... :lol:
Kedden lesz holdfordulo talan akkor...?? :D

Fleur, :D :D

Dido,

Hat igen, itt mar barmi lehet.. :D

Panka,

Hat nem erted anya TE!! :lol: :lol: Nagyon tetszett!! :lol:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Előre is elnézést, de csak gyors információkat gyűjtöttem... :oops:

Dido!
Pozitívan a továbbiakban is!!! :wink:
Utro és pihenés, ahogy a doki mondja...

Juca!
Gyönyörű eredmények!!! :D :D :D

Évi!
Elfelejtettem szülinapot kívánni... :oops: Elnézést... boldogat Neked!!! :D
Nagyon szorítok a továbbiakban is az egyetlen tüsző és a hadsegből a kiválasztódótt "legalkalmasabb egy" találkozásának sikeréhez!!! :wink: (...na meg hát ugye Szmatona doki... :wink: )

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Hú de nagy csönd van ma itt!

Dobok pár képet.
Mi már igy mossuk a két szem fogunkat :)
Kép

és igy dobunk kosárra :)
Kép

További jó hétvégét mindenkinek.
Vendég

Angie
ari a jövő kosárbajnoka. helyes a képen Sziszkó. fogmosást nem lehet elég korán kezdeni. :wink:

Norwell
minden rendben? már rég jelentkeztél. smst várom ám... Kende hogy van?

Jucmuc
jó vonalzód, fele olasz-fele angol.mindenesetre már csak 1 hetet ír. kitartást az utolsó napokra!!!!!!

Kép

Kép
syrynx

Márti
Nem még nem tudjuk, de valószínűleg jövő héten lesz a műtét. Várólista van, így majd hívja őket a doki valamelyik nap és a következő nap műtét.
Amúgy sokat nem tudnak vele várni, mert már 2 cm és elkezdte a látóideget nyomni, szóval mindenképpen januárban lesz ez az egy fix pont. De beszéltem vele és szerencsére jól érzi magát, csak nagyon ideges. Már fogyott vagy 8 kg-ot.

Angie
Hát már komoly fiatalúr kis Szilárd :) még emlékszem, mikor először láttam, olyan kis picúr volt :)

KépKép
KépKép
fleur

Csajok!

Idelinkelem az uh felvételeket, windows-zal állítólag meg lehet nyitni. Ha nem akkor szóljatok. Wink DivX-szel van tömörítve.
http://kovacs-telekes.org/gallery/v/csa ... i.avi.html

Letöltés, ha nem megy böngészőből:
http://gallery.kovacs-telekes.org/d/8264-2/hasi.avi

Ha nem indul el az avi, akkor töltsétek le a KMPlayert:
http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/index.html?id=QY12

tjuca

Syry!
Köszi a kérdést, még duopack... ;) Csak Kende most éli az anyás időszakát, hihetetlen, tutira tudja, mi fog következni, mert eddig semmi ilyen "tünetet" nem produkált... Soxor bújik, "anya fölvesz, ringat" stb... Susmus menni fog majd!

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

Lányok!
Olyan HAPPY vagyok!
Ugye, eddig attól féltem, hogy talán nincs is peteérésem, ezért nem estem teherbe (hiszem a mai a 10. tesztem a hónapban és eddig semmi nem volt) De ma....
Na, ehhez mit szóltok:

Kép

Talán nem kell hozzáfűznöm semmit! El sem hiszem, hogy én ilyet látok! Na és ha ezek után a terhességi tesztem lesz ilyen....
Na, de ne szaladjuk a dolgok elébe! Most jön majd a reményekkel teli várakozási időszak, az a bűvös (min.) 1 hét!!

Ráadásul ma apa elvitte a kisfiát délelött sétálni (buszt néztek, meg nínóst, vonatot és kacsákat). Eme élményekkel teli kiruccanás után ezzel állítottak haza:

Kép

Dani hozta, hogy: ANYA!! VIRÁGOT!! NÉNITŐL!! FIZETNI!!

Hát majd megzabáltam, meg az apját is! Micsoda lovagok!
Szóval ez egy szuper nap számomra!!!

Andy

Kép
oriandy

Juca!
Nekem sehogy nem megy, és sajna a letöltésekhez nem igen értek!
Valahogy másként nem lehetne? Mert kivi vagyok a kis Pocakpacára!!!!

Kép
oriandy

Oriandy
nekem sikerált letölteni az uh filmet, én a középsővel próbálkoztam. (kb.2-3 perc míg betölti) férj urad nem tud segíteni? lh teszt jól néz ki, reméljük bő egy hétmúlva a teszt is ilyen szép lesz. :wink: Elhiszem, hogy levettek a lábadról a fiúk. szép a rózsa, Dani tömören elmondta a "beszerzés módját".

Juca
tudom, hogy már jó régóta létezik uh, de szerintem ez egy csoda, hogy látjuk a babánkat a világrajövetele előtt. :lol: Nekem a kis lábai tetszettek, ahogy nekifeszült a "házoldalának". :wink:

Norwell
szóval működik Kende 6. érzéke! :D

Kép

Kép
syrynx

Jóóó reggelt!

A háznézés ismét nem jött össze, a kedves ismerős elfelejtett közölni, hogy semmi kedve nincs minket istápolni. Nagyon ki voltunk akadva apával. Mától a saját kezünkbe vesszük a dolgokat és intézzük saját belátásunk szerint.
A kocsinkba is sikerült valami hitvány benzint tankolni, majdnem át kell térnie vízhajtásra. :twisted:
A változatosságért van fénykép, csináltunk tegnap a Titababalakról, de a pendrivom otthon felejtettem. :?
Úgy néz ki Titababa nevét sikerült megálmodni. Apa mindenáron 2 keresztnevet akar neki, nekem elég lenne egy is. A Levente biztos, de Levente Mártonnak nem akarom nevezni, hiába hívták így apa nagyapját. A Márton olyan ludas, Nils Holgerson után, szabadon. :D

Panka
Ha megtaláltuk a "házunkat", akkor viszünk egy műszaki szakértőt is magunkkal, meg jó ügyvédünk is van. :)
Emili jobban van már?

Jucmuc
Ennyi pénzért én is békésen "zenélek" tovább. :D Azóta apa is rászokott, néha már én nem tudok miatta elaludni. :D

Dido
Nagyon drukkolok csütörtökre! Akkor nem esnétek kétségbe, ha rögtön ikrekkel kezdenétek. Régen volt már ikres kismamink. :D

Angie
Nagyon jók a képek! Egy kosárzseni van születőben. :)

Fleur
Drukk anyud műtétjéhez!

Andy
A következő teszt is ilyen 2 csíkos legyen ám! :D
Vendég

Sziasztok!

Csak bejelentkezek, hogy élünk még, csak most olvasó üzemmódos hangulatban vagyok, ezért nem írogattam. Azért így írás nélkül is ment mindenkinek mindenhez a drukk és a babák is szépek és ügyesek! A Dóri tipusú mosogatógép különösen tetszett! :lol:

Törpi már 5 fogú és nagy Karatty- és RámolóMaca.

Jövök majd, ha visszatér az írós ihletem!

kacsa14

Sziasztok!

Na, Lányok, tudunk mi ennél többet is írni! Tessék jönni! :lol:
Képzeljétek, már egész álló nap hányingerem van, meg ég a gyomrom is, és még csak most tölthettem be az 5. hetet! A 7. hét előtt még csak futó hányingerem sem szokott lenni, mi lesz itt még! :roll:
Úgyhogy most próbálok haladni előre is a házimunkával, vasalok. ágyneműt húzok, igyekszem mindent beleadni, mert 1-2 hét múlva valószínűleg ez már nem fog menni! De azért tök jó terhesnek lenni, és mivel terveink szerint ez az utolsó alkalom, hát igyekszem kiélvezni!
Az összes gyerekem náthás, köhögős velem együtt, reggel pedig már a férjem is jelezte, hogy fáj a torka! :cry:
Viszont süt a Nap! :lol: :lol: :lol:
Kint voltam délelőtt a két kicsivel, Berci úgy élvezte, hogy kedvére totyoghat a járdán! Egyre gyorsabban lépkedett és kacagott! Majd' meg ettem! Persze, nagyokat esett, de ez nem szegte kedvét!
29-én megyek dokihoz, addig még titkoljuk a család előtt is, a HELYZET-et! :lol:
De nagyon ciki, hogy a kedvenc gatyámat nem tudom begombolni, pedig a ch-diétának köszönhetően már fogytam 1kg-t.

Márti
borossné becz márta

Syry,

Köszike! :lol: Kép

Angie,

Sziszko eeeedes! :D :D

Fleur,

Szoritok nagyon anyukadnak! :D

Andi,

Gratulalok a pe-hez! :D Ja es persze a rozsahoz is! :D

Macika,

'Kedves' ismeröst csokoltatom! :lol: :lol:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Márti!
Rókákat ha meguntad továbbítsd a babára várók felé. :D

Juca!
De jó volt uh-t nézegetni, köszi hoyg feltetted!Olyan kis aranyos ahogy mocorog, nemsokára már érezheted is! :D

Andy!
Hú, először csak a képet láttam, és azt hittem hogy... :D De majd a következő 8)
Aranyosak voltak a fiúk a rózsával.

Norwell!
Szerintem is érezheti, hogy vmi változóban van, a gyerekek mindent kiszagolnak :lol:

Maci!
Látod már a lezdet sem könnyű, készüljetek fel a folytatásra! :?

Angie!
Ügyes Sziszkó, hogy ilyen szépen mossa a fogát :lol:

Mi anyóséknál voltunk, de minek... :( Nagyon ki vagyok rájuk akadva! :evil: Mostmár ott tartok, hogy legszivesebben sosem mennék hozzájuk tobbet, de ha mégis akkor sem fogom fél percre sem ráhagyni Emilit!Megörjít a gondokodás módjával, és amiket csinál!Megeteti Emilit csak úgy a megkérdezésem nélkül!vacsora előtt, reszelt almával, mert ő neki úgy tartja kedve! :twisted:
És mikor szólok hogy ne dajon többet neki, hallom a szobából, hogy már reszeli is a következőt! :x
Szétvet az ideg!!!!!!
Én dögrováson voltam szombaton, hányingerem volt, rázotta hideg, de nem lettem lázas, meg semmi, csak feküdtem egész nap, és nem ettem semmit. :(
Most vagy beszél vele a férjem, vagy én nyitom ki a számat, de akkor hatalmas botrány lesz!Miért kéne nekem mindent eltűrnöm????A gyerekemről van szó!Aki nem játékbaba!!!(szerintük hsiztis vagyok, és fogadjam el hogy ők ilyenek, stb...!!Hát majdnem agyoncsaptam őket!)De nem részletezem tovább, mert betelne az oldal a hülyeségeikkel!De már idegileg nem bírom! :cry:
De nem akarok összeveszni sem velük a férjem miatt.

Ma megkerestek a volt melóhelyről , hogy nem akarok-e visszamenni fél állásba :D Mondtam hogy nagyon kedvesek, hogy rám gondoltak, de nem adom bölcsibe Emilit. :wink:

na ez van, bocsi hogy panaszos lett. :? De olyan tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek?????

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Elfelejtettem mondani, hogy Sziszkóból vizilabdás lesz :) Azt is valahogy igy kell dobni, nem? :wink:

Judit!
nagyon jól birod ezt a 2in1 állapotot. Már nagyon várom az sms-t, de látom, hogy Davide még nem nagyon akaródzik előbújni. Gondolok rád sokat.

Márti!
Nem akarsz vonalzókat csinálni? A rókás állapotot sajnálom. Remélem, ez azért van, mert kislány van a dologban. De ha jól tudom, téged az sem zavar, ha ez is kisfiú lesz.

Panka!
Sajnálom ezt az anyós ügyet. Én biztos beszólnék. Nem az övé a gyerek, igy bizza csak rád, hogy mikor mit adsz a gyerekednek. Szépen is meg lehet mondani, aztán ha nem használ, akkor lehetsz keményebb is. Mert ha most nem lépsz, akkor ha nagyobb lesz Emili, még nehezebb lesz megfékezni őket.

Syry!
A járókát végül tényleg apu csinálta. 1.5x1.5-os. Nincs benne sokat, de talán kezd ráérezni az izére.

Juca!
Én sem tudtam letölteni. Azt hiszem, nincs programom hozzá.

Évi!
Hogy érzed magad?

Virág!
Drukk anyukádnak! Friss képek a nagylányról. Sziszkó számon tartja ám :)

Maci!
Jobban is teszitek, ha saját kézbe veszitek az ügyet. Mikor mész legközelebb dokihoz?

Puszó!
Vendég

Ági 279
már rég jártál erre. Boldog névnapot!!!!!! Pici fiad hogy van? :lol:
azt hiszem több Ágnesünk nincs a topikban. remélem jól emlékszem. :oops:

Most többre nem futja időmből, majd holnap.

Kép

Kép
syrynx

Panka!
Légy kemény és ne hagyd. Az ilyet főleg ne. Azért, mert ő a nagyszülő, megilletik bizonyos jogok, de kutya kötelessége úgy bánni a gyerekkel, ahogy Te is teszed. Én az evés terén (főleg az elején, mikor elkezdtük) egyáltalán nem ismertem pardont, és most is nagyon szigorúan betartok/tartatok olyan dolgokat, h pl. normális evés előtt másfél órával már nem adok (és engedek adni) nasit neki. Igen kivételes esetben fordulhat ez csak elő (a múltkor mondjuk szülinapon voltunk, azé a tortából kapott :lol: ). Ez nem bunkóság a részedről, hanem következetesség, és az okos gyereknek elég, ha egyszer enged a szülő, vagy a nagyszülő, és utána már követelni fogja... Anyum pl. a mai napig megkérdezi, ha adni akar neki vmit, hogy szabad-e, vagy ha elviszi egész napra, mindig megbeszéljük, mit főz, mikor mit adhat neki, nem is csinált belőle problémát (sőt, mindig mondta, h ezek a dolgok az én felelősségem, hisz ha pl. a gyerkőc elrontja a pocit, mert összeeszik mindent a tudtom nélkül, én tartom neki a lavórt, nem ő... :roll: ). Szóval ne hagyd Magad! ;)

Angie!
Sziszkó nagyon édes a képen, a labdás tényleg olyan, mintha vízilabdázónak készülne! :D

Maci!
Szép nevek, nekem mondjuk a Márton is tecc... ;)

Márti!
Mért kell neked diétáznod??? Jobbulást a fiúknak!

Andy!
Két hét múlva egy ugyanilyen kétcsíkosat... ;) :)

Ági!
Tényleg rég láttunk! Isten éltessen sokáig!

Syry!
Biztos, h működik, hisz gyerekből van... Néha magam is meglepődöm, h nem lehet átvágni...

Szerdán (ha még esedékes lesz... :wink: ) megyünk nst-re. Már várom nagyon... Holnap állítólag erős hidegfront jön.... :P ;)

Pussz!

Kép
Kép
norwell

Norwell,

Most van holdfordulo is! :D 8)

Angie,

Köszi, aranyos vagy! :D En öszinten szolva nem gondoltam volna, hogy megerem a 40. hetet... :shock:
Eleg gaz mar igy az utolso napok de legalabb tudom, hogy mar nem sok van vissza.

Panka,

Anyost en is eligazitanam. Csak ez nem mindig ilyen egyszerü tudom...Megis valahogy a tudtara kell adni, merre hany meter. :roll:

Azt nem is irtam delutan, hogy ma reggel is voltunk a korhazban, a mai meresek szerint 450 grammot hizott egy het alatt... :lol: :shock: 8) Most 3150 gramm. En mar semmit nem hiszek el ezknek az uh mereseknek, az a lenyeg, hogy a baba jol van, a ctg-n is minden rendben volt.
Holnaputan reggel megint megyünk.
Egyre többször faj ugy a hasam mintha meg akarna jönni, es egyre erösebben erzem. De ezek meg nem rendszeres fajasok.

Jo ejt mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Angie!

Nem bánom, ha fiú lesz, már úgy tűnik apja is beadja a derekát a nevét illetően!
Csak ezt az első 3 hónapot kéne átaludni, nem is az izgat annyira. hogy rosszul érzem magam, csak az idegesítene, ha a többi gyerkőcöm emiatt bármiben is sérülne. Nem akarom, hogy ezért legyek türelmetlenebb velükvagy, hogy kevesebbet játszunk egyútt. A másik gubanc, hogy az eszemmel tudom, hogy ilyenkor le kell sajnálni a házimunkát, de hideglelést kapok m ég a gondolattól is, hogy bármelyikükön vasalatlan ruha legyen, vagy, hogy ne főzzek friss ebédet. Bár, ahogy anyósomat ismerem, teljes erőbedobással fog majd segíteni és persze Anyukám is, csak hát Ő még nem nyúgdías. De Ők még csak a jövő héten értesülnek majd a pocaklakóról, ha doki bácsi már látta! Amúgy sem szeretnék a nagyszülőkre túl sok terhet rakni, hiszen tudtuk, mi mindent vállaltunk az újabb terhességgel! De nincs ám rossz kedvem, sőt! :lol:

Norwell!

Lehel nevű kis krampuszommal voltam terhes, amikor kijött ez a fránya terhességi cukorbaj! Nem kellett inzulin, de azóta már terhesség előtt 180g-os szénhidrát-diéta javasolt. Végülis megéri, mert Bercivel való terhességemnél már nem jött ki. Csakhát én addig róka komát rendkívűl hatékonyan tartottam távol úgy, hogy elropogtattam napi 4-5 zacskó ropit. Na most a diétába ez már nam fér bele!

Márti
borossné becz márta

Panka!

Próbáld meg diplomatikusan, de ami még jobb lenne, ha a férjed tenné, és nem Te. Az egyrészt karakán, másrészt azt jelenti, hogy kiáll melletted, és nem egy idegen próbálja őket betörni.

Nálunk kajából nem volt gond sosem, inkább az ajándékok száma/mérete okoz feszültséget. És igen ők már nem fognak változni... DE IGEN, ha hanyagoljátok a látogatást, akkor de, pláne, ha az okokkal is tisztában vannak.

(Az én nagyanyám szépségideálja a fodros gyerek, pláne, ha lány. Neki két fia volt, apám mindig úgy nézett ki, mint egy villámhárító, és úgy gondolta rajtunk, unokákon majd kiél. Aha én csak egy éves koromig voltam szumó, tesóm, mint az apja, bot. Még a dokkernak is bemószerolta anyámat, hogy sovány a hugom, na a dokker úgy helyretette, hogy abban nem volt köszönet. Utána hogy hogy nem nem volt téma az evés. Most Kinga lábaival meg van elégedve, van alatta talapzat. :twisted: Persze én vigyázok, hogy max. ennyire legyenek "izmosak" a combjai. Egyszerűen erre van ráállva az agya, hogy egy gyerek dagadt. Kinga kapott egy babát tőle karácsonyra, olyan, mint egy szumóbaba. :shock: de komolyan szélesebb a feje, mint hosszú. :lol: Lehet anyósodnak is van ilyen tévképe egy gyerekről nem?)

tjuca

Sziasztok!

Köszönöm a jó tanácsokat!

Norwell!
Én anyukám is ilyen, mindig mindent kérez!És ez így is lenne normális!De anyós megtömi amig wc-n vagyok :x

Most azt beszéltük meg a férjemmel, hogy ha legközelebb van vmi, akkor szólok neki, és majd ő beszél az anyjával.Ha ez sem fog használni, akkor nagy balhét csapok!Most az a következő parám, hogy mi lesz ha Emili járni fog, ui. eddig be volt csukva a szobaajtó, így nem tudott kimenni az előszobába, ahol a kutyájuk vanMert ugye annak ak..va dögnek a házban a helye! :evil: Egy nagy hebrencs kutya, kiszámíthatatlan, stb.De ő is "családtag", éas mindig beengedik.De majd választaniuk kell, hogy ki legyen a házban:az unokájuk, vagy a kutya!Ez is jó meccs lesz. :(

Juca!
Neked sem lehetett könnyű.Szumós baba?Legalább látja Kinga, hogy milyennek nem szabad lennie :lol:

Jucmuc!
Keményedések?Szerintem a héten megláthatjátok a kisfiatokat!
:wink: Nagyon izgi! :D

Mi megyünk most ismét tornára, de már csak heti1x, csoportosra.Mindaddig amig beteg nem lesz Emili(de remélem nem kap el semmit) :roll:

Kép
pankaa

Jóóóó reggelt!

Megvannak a beutálóim, mehetek szúrkapiszkára. :?
Kicsit oszlik a "nép" és teszek fel képet. :D

Jucmuc
Átadom a "csókot". :D "Kedves" ismerősék fehérváron akarnak lakást venni, majd mi is ennyire törni fogjuk magunkat. :lol:
Nagyon szorítok, nemsokára babázhatsz. :)

Panka
Felvettem az ingatlanközvetítőssel a kapcsolatot. Elég gyorsan válaszolt is, hogy mikor érek rá, egyeztet a tulajjal. Meg is lepődtem, mert eddig azt kaptam, hogy nesze, itt a tulaj száma, oszt intézzed.
Talán mostmár simább lesz az út.
Sajnálom az "anyóskalandod". :(

Angie
Már csak a víz hiányzik és tökéletes vizilabdás lesz Sziszkó. :)
Előreláthatólag pénteken megyek vérvételre. Jövő héten meg a dokimnál van jelenésem, jó lenne Titababa rendesen megmutizná milye van, nem szégyenlősködne. :)

Norwell
A névharc most kicsit elcsendesedett. Majd 3 hét múlva folytatjuk. :D
Drukkolok, hogy a front hatással legyen. ;) :D
Vendég

Lányok!

Ki okos TB-ügyben? Helyzet az, hogy lusta dög voltam, ezért mikor férjhez mentem nem cseréltettem le a TB kártyámat, mert a nevem csak annyiban változott, hogy ugye bekerült elé a Borossné előtag. Eddig ezt el is fogadták, senkinek semmi baja nem volt vele, most viszont a háziorvosom ijesztget, hogy szigorítottak, és csak akkor fogadják el, ha minden adat egyezik! Ti hogy tudjátok? Én holnap igyekszem kitöltve postára adni az újra az igényt, de valószínűleg kb. 2 hét, mire az újat megkapom! A nőgyógyászom el se szokta kérni, vele tuti nem lesz gond, inkább attól tartok, hogy vérvételre nem tudok elmenni, pedig szerintem az is esedékes lenne a jövő hét vége felé... Vélemény?

Márti
borossné becz márta

Az igért kép :) :

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.25 22:28-kor.
Vendég

Apa mókás kedvében volt és ezt művelte a képből: ...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.25 22:29-kor.
Vendég

Panka,

De jo lenne! :D :D Neked igy kezdödött? Varom a tipikus jeleket de eddig meg semmi... :D

Macika,

Nagyon szep kismami vagy, a tv elötti bealvos kep az tipikus! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc
Köszönöm. :) A TV mindig kísért, hogy bealudjak. :)

http://www.anyaleszek.hu/a-szules-megin ... elei--cikk
Vendég

Sziasztok!

Köszi Lányok :D

Márta!
Jobbulást a fiúknak!
Akkor a jövőhét kedden mész a dokihoz. Akkor hány hetes is leszel pontosan?
A kaja undor lányt jósol :wink:

Angie!
Pedig ez a labda fogás inkább a kosárra jellemző :wink: , Sziszkó nagyon édes :D

Juca!
Sajna nekem sem sikerült megnéznem a videót :?

Norwell!
Kende biztos érz, hogy mi vár rá, előttük nincs titok.
Már ti is mindjárt szültök, hogy megy az időőőőő

Andy!
Drukk, hogy kb. 2 hét múlva egy másik teszt is ilyen két csíkos legyen!!!

Panka!
Anyós téma nehéz ügy. Más szokások, más elképzelések más rutin és más gondolkodás. Nem igazán tudok semmi okosat mondani, csak hogy higgattan a férjeddel együtt kell ezt megbeszélni velük.

Judit!
45 dek?!?!? :shock: :D ez igen, csak így tovább ! :D

Macika!
Ez igen, nagyon kényelmes babalaknak tűnik :D , nagyon csini kismami vagy!

dido
dido

Évi!

Hogy érzed magad?

dido
dido

Dido,

Igen, de ez lehetetlen! Ez csak azt bizonyitja mennyire kell komolyan venni az uh-s mereseket! :lol: 8)
Es Te hogy vagy? :wink:

Kép
Kép
jucmuc

Maci!
Nagyon szép nagy pocako van már! :shock: Apa aranyosat alkotott a képpel. :wink:

Márti!
TB.passz, fel kell hívni őket.

Jucmuc!
Nekem nem így, hanem reggel 7kor Emili kihúzta a dugót. :lol:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Angie!

Nagyon édes a kis fogmosó vízilabda bajnok :)

Fleur!

Nagyon rukkolok anyukádnak, majd írd meg, mikor lesz a műtét!

Norwell!

Duopack, na ezen jót nevettem :)

Andy!

Szép kis teszt! Két hét múlvára ugyanilyen csíkokat kívánok, csak terhességi teszten :)

Panka!

Anyós-helyzet :evil: Semmiképp ne hagyjátok szó nélkül :evil: Így lesz a legjobb, ahogy írod s, hogy a férjed szóljon.

Jucmuc!

Tényleg semmit nem lehet adni az uh-os súlybecslésre. Lehet, hogy előbújik Davide 3 és fél kilóval :)

Márti!

Én nem vagyok okos TB-ügyben, de azért írok :) Én is pont ilyen lustika vagyok, hogy 7 év alatt még nem sikerült átíratni a kártyámon a nevet, de nem volt bajom belőle sehol. Voltam az idén laborvizsgálaton is és a Kaáliban is, és sehol nem tették szóvá. Szerintem ha kukacoskodnának, akkor mondd meg, hogy már folyamatban van az új kártya intézése, addig meg nézzen bele a személyidbe, abból kiderül hogy te vagy te.

És milyen űrlapot kell visszaküldeni nekik, és hova? Ha megírnád, azt nagyon megköszönném! Akkor én is ráveszem magam, hogy megcsináltassam :)

Maci!

Nagyon csinos kismama vagy :) De sokat relaxáltam így én is :)

Dido!

Köszönöm kérdésed, jól vagyok. Hol reménykedek, hol teljesen elcsüggedek :) Most épp reménykedős hangulatban vagyok :) És Te?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Köszönöm mindenkinek a dícséreteket. :)
Ha már most úgy nézek ki, mint aki megevett 1 görögdinnyét (egészben :D ), akkor mi lesz májusban?!

Dido
Rosszullét és társai kerülgetnek?

Panka
Apa ráfogta a nyuszira, hogy ilyen hülyeség eszébe jutott. :lol:

Évi
A legjobban a TV előtt lehet aludni. :D
Ne lógasd a nózid, nem szabad! Ott lesz az a 2 csík. :)
Ismét valami Dóji-szösszenet? :)
Vendég

Maci!

Köszi a biztatást!

Tegnap már sötét volt, de még nem bírtam hazavinni a bandázásból. Nézték az eget, eccercsak áhítatos hangon felkiált: -Mekkora csillag! Nem volt szívem kijavítani, hogy az a hold :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Evi,

Hat azon sem csodalkoznek... :lol: :lol: Nagyon szoritok a teszteleshez! :D :P

Panka,

Reggel..khm...jo tudni, en mindig ejjel varom, hogy törtenjen valami. :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Évi
Ez ismét nagyon aranyos elszólás volt! :)

Jucmuc
Látom kedvet kaptál. :)
Nagyon formás pocid van!!! És a fürdőszoba is tetszik! :)
Vendég

Köszi Macika! :D Ez ma'r inkabb egy hordo..... :lol: 8)

Kép
Kép
jucmuc

No, akkor már én sem maradok ki a sorból (ki tudja, nem az utsó-e... ;) 8) ) Sajna apa "ügyesen" a galériáról fényképezte, de talán így is látszik...
Kép

Kép
Kép
norwell

Norwell!

Szepen latszik igy is a formas pocika! :D

Kép
Kép
jucmuc

Juca
Sajna nem tudtam megnyitni még a viedót, remélem valamikor lesz ideje rá az én drága informatikus férjemnek, h segítsen.

Andy
Gratula a peteéréshez

Maci
Háznézés :(
Csini vagy :)

Kacsa
Aztaa gratula a sok foghoz. Azért néha írj is. Én kiváncsi vagyok rátok!!!

Márti
Na hogy fogunk így találkozni???? :) vagy majd én kergetem róka komát :) Fiúk hogy vannak?
Hát TB ügy érdekes kérdés. Az tény, hogy elég sokat kukacoskodnak mostanában.

Pankaa
Nagyon együt érzek veled. Anyós fronton nálunk is nagy a gáááz most :(

Ági
Tényleg BOLDOG NÉVNAPOT!

Norwell
Megjött a hidegfront :)
Naná, hogy látszik :)

Évi
Hát ez is nagyon édes elszólás volt. :) Kár lett volna kijavítani, majd legközelebb tisztázzátok ezt a dolgot.

Jucmuc
Hordó vagy nem hordó, mindenesetre pofás kis lak :)
Én is így voltam :) azért nem tudtam aludni, mert állandóan vártam a nagy pukkanást. Kötudott, h nekem nem volt :) Ugyanis a kórházban folyt el a magzatvíz :)
Amúgy nekem este indult be a folyamat, amikor sejtettem, h következő nap már babázunk, de még lefekvés előtt.

Köszönöm ismét az anyu drukkokat ránk fér, ugyanis újabb bajság van. Az altatós orvos valami kis eltérést látott a szívműködésben és ezért el kellett mennie kardiológiára.
Ott is eltérést látnak ezért most kontraszt anyagos vizsgálat van....valami fajta koszorúér eltérés, de nem tudjuk még mekkor a probléma. Viszont az legalább jó, hogy anya nagyon jókedvű.
Ma írtam neki sms-t, hogy szeretem tartson ki és minden rendben lesz, erre nevetve hívott fel, hogy kislányom már megint berezeltél :) szval még a végén ő önt belém lelket.
A műtét így tolódik és ha nem lehet altatni a szíve miatt nem tudom mi lesz.

Anyós meg...hát csajok most már totál meg van zakkanva. Nálunk volt a hétvégén. És vasárnap reggel mi nem korán keltünk, mert Peti is fáradt volt (még hétvégén is dolgoznia kellett) és Lilla is visszaaludt, ami nem szokásos, meg én is.
Erre nagy bőgés reggel...szólok a drága uramnak, hogy nézze már meg mi a helyzet az anyujával. Erre megint rá zúdította a negatív hullámot: ő egyedül van, unatkozik, mi nem foglalkozunk vele, nem érdekel minket mi van vele,
én így meg úgy, meg karácsonykor, hogy rosszul esett neki, h anyukámékkal skypon beszéltem és olyan sokat....na hát bennem úgy felment a pumpa, hogy már megint ez. Hogy akármit próbálkozunk mindig itt lukadunk ki.
Hogy minden tettünkben a negatívat és rosszat keresi, hogy mintha mi mindig azon törnénk a fejünket, hogy hogy szúrjunk ki vele.
Annyira elszálltam, hogy nem bírtam hozzá sem szólni, mert nem akartam bántaniés szép dolgokat biztosan nem tudtam volna mondani. Miután olyan negyed 12 körül még mindig nem bírtam megnyugodni és rosszul voltam tőle, hogyő ,meg ott bazsajog mintha
mi sem történt volna. Tudjátok ez a rájuk zúdítom aztán én már rendben vagyok a többi le van sz..va. Nekem ez nem megy, hogy ezek után és ez már nem tudom hanyadik volt az utóbbi időben ott bájologjak.
Szóval szépen elkértem tőle Lillát, felöltöztünk és elmentem sétálni, hogy kiszellőzek. Erre ő meg kivitette magát a buszpályauvarra és hazament.
A dolog azért külön szép, mert segíteni jött el. Vasárnap délután kellett volna Lillára vigyáznia, mert programunk lett volna. Mondjuk valamelyest így is összejött, de csak félig meddig.
Most igazából nem tudom, hogy lesz tovább. Persze Peti mellettem áll, ő úgy gondolja ez az egész egy érzelmi zsarolás. És egy olyan spirálban vagyunk, h az anyós magányos ezért kombinál aztán ha már sokat kombinált akkor ránkzúdít mindent.
Aztán mi visszalépünk kettőt és egy kicsit megjátszuk magunkat, de igyekszünk jópofát vágni a dologhoz. Igyekszünk változtatni, h neki jó legyen. Aztán megint egyedül van kombinál, zúdít, még kettő hátra.
Most úgy voltunk, h már előre görcsbe voltam, h most mi lesz megint. Amúgy is utálom, h kelti a feszültséget Lilla felett. Mi nem szoktunk veszekedni, ha mégis van ilyen gond akkor azt nem Lilla előtt, közelében.
A múltkor Lilla felett vitázott a Petivel.
Szval kivagyok. Ja és az a legszebb, hogy én hülye már megint én érzem rosszul magam, hogy mégsem kellett volna elmennem lehet. De betelt a pohár és nem akartam veszekedni.

Jaj Lilla képek. Oks igyekszem. Kicsit kuszák, most a gépeink. Igyekszem valami friss képet túrni :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Hat mit mondjak....ez tipikus anyos viselkedes szerintem. Tudom nem sokat segit de en teljesen megertelek, es ugyanigy leleptem volna a kislannyal csak, hogy ne is lassam.
Nem tudom mit akarnak elerni a müsorozassal? Mindenesetre igy biztos nem fogod a kebledre ölelni... 8) söt..pont az ellenkezöje sül ki. Kitartast!

Anyukaddal kapcsolatban sajnalom, hogy meg komplikaciok adodnak de biztos minden meg fog oldodni, erös stram anyukad van! Ja, es mar csak ezert is inkabb segitökesznek kellene lennie a 'kedves' anyosnak.
En mindig azt mondom ha segiteni nem tud vagy nem akar valaki akkor legalabb ne ha'borgasson!

Szoval Te mar este sejtetted, hogy baba lesz masnap? Hat en meg nem sejtek semmit.. :lol:
8)

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Elég régen nem jártam már erre, aminek sok oka van. Aki ismer az tudja miért és megérti. De nem is ez a lényeg. Sajnálom a hanyagságomat a táblával kapcsolatban, de egy olyan lány,mint én,aki régóta vár arra,h. végre anya legyen tudja,hogy ennek a táblának komoly súlya van. És én ezt már nem bírtam el. A tábla tehát tovább vándorol. A kihez? még folyamatban van.. :)

Viszont van egy jó hírem is, biztos látjátok a vonalzómat...
igen végre nekünk is sikerült, spontán egy hónapnyi bromocriptin segítségével. persze nem kiabáljuk szét a világnak, hisz még nagyon picike. :)

Kép
Kép Andi ezt a Te kedvedért tettem fel, az LH-kat jósként is lehet használni, szépen erősödik, ahogy itt is. :)
Kép és a nyertes hőgörbe :)

Tegnap voltam dokinál írt fel utrot (a vetélés miatt,ugye veszélyeztetett terhes lettem) bár szerencsére az erős hányingeren kívül nincs semmi baj. (se vérzés, se fájdalom)
Tudjuk,h. ezúttal minden rendben lesz!!

Ezúton szeretnék gratulálni minden babához, gyönyörű pocakokhoz, és drukk a babára vágyóknak!

Sok puszi!
Vendég

Pupy
Hát drága tudod, nem győzöm mondani nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Napos, hűvös reggelre ébredtünk. Az évben elsőször időben jöttek a buszok. El se hiszem. :) Biztos érezték, hogy holnaptól kocsikázok. :lol:

Jucmuc
Dehogy hordó, kényelmes David-lak. :)
Még mindig nem érzel semmit? ;)

Norwell
Így is tökéletesen látszik a formás pocid. :)

Fleur
Sajnálom, hogy anyudnál nem megy minden simán, de nem lesz semmi baj!
Anyósod se egyszerű eset. Kitartást!

Pupy
De jó, hogy jelentkeztél!!! Gondoltam, hogy valami ilyesmi lehet a dolog mögött, azért vagy eltűnve. :)
Gratulálok és nagyon vigyázz magatokra!!!
Vendég

Pupy!

Szívből gratulálok a babához! Nagyon boldog, gondtalan pocakosságot kívánok!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Pocakosok: Maci! Jucmuc! Norwell!

Csinik a pocik!!!

Pupy!

Nagy-nagy gratula!!!

A veszélyeztetett terhesség alatt mit kell érteni? Maradsz otthon mostmár végig és nem dolgozol?

Anyukád hogy van?

Márti!

Neked is nagy gratula!

A TAJ kártyához annyit, hogy nem a nevedtől vagy biztosított, hanem attól, hgoy fizeted a járulékot, szóval emiatt nem hiszem, hgoy gond lenne.
Ugyanakkor ingyér kicserélik, szóval szerintem érdemes rászánni 1-2 órát és akkor biztos nem köt beléd senki!

Évi!

Neked pedig mennek a drukkok!

Fleur!

Anyukádnak is mennek a drukkok!

Köszi a hiányolást, igyekszem majd visszazökkeni, csak most kicsit dekoncentrált vagyok még.

kacsa14

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?