Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok!

Olyan jó annak, aki tudja a gyerkőc nemét, úgy tetszik, hogy már keresztnévvel említítek a törpéket. Én is akarom!
Lehet be ij jelentkezem 4Dre olyan 3 hét múlvára, hátha kiderül. Amúgy is nekem fura, h most voltam a dokinál 12. heti eredményekkel,azt mondta, legközelebb majd csak 18-21. heti eredményekkel kell mennem, úgy látom, ti ennél általában többször jártok.
Fogmosással ti hogy álltok? Én rettegve megyek a fürdőbe, mert 95 %ban iszonyú öklendezésbe fajul, pedig elég rosszak a fogaim és pont most kéne jó alaposan tisztítani. Már cseréltem fogkrémet+próbálok taktikázni, de sajna nem sokat segít.
Hasfájással kapcsolatban: nekem baromira sokat fáj, szinte eleje óta, most meg voltam fázva, ágyban maradtam olyan másfél napot és nem fáj! Most hogy a pihenéstől van-e vagy attól független, nem tudom, majd figyelgetem, pedig amúgy csak némi házimunkát végzek meg főzni szoktam.

Kép
teó

Köszi,most itt vagyok,hátha felvidulok egy kicsit.

Átrágtuk a dolgokat Apával,úgy néz ki visszaadjuk az autót,pedig még csak nem is a városban lakunk,de hogy csak e miatt ne kapjak semmit-komolyan mondom nem is tudom bőgjek-e vagy dühöngjek.De nincs más megoldás-sajnos.Marad a buszozás-bár nyáron nem tudom hogyan fogom bírni-meg a cipekedés,plussz a mentő ha valami gond van. :cry:

És persze a változatosság kedvéért-a Vercsi ma ment először oviba-és persze ma ő hisztizett hogy nem akar menni-múlt héten egész végig a Kristóf,mivel egyedül kelett mennie.Nem bírom már ezt a sok idegeskedést-és a poci se-már számolni se tudom egy nap hányszor keményedik meg.

Kerestem másik dokit-szerdán megyek hozzá először,nem pénzéhes-semmit nem kér-nem úgy mint a régi orvosom.Fele annyira nem figyel oda arra,aki nem fizet neki.

Na,elkezdtem a panaszkodást.

Kép
Kép
Kép
kike

Ja és én is szeretnék bekerülni a táblázatba:
teó, 35, 13. hét, nem ?, név ?, testvér nincs, Bajcsy-kórház, lakhely Mogyoród, kiírás 2008. 07.25.
Köszi!

Kép
teó

Teo:én még egy sima orvosi vizsgálaton sem volta,csak UH-okon.
Ebből is látszik,milyen orvosom volt.

Kép
Kép
Kép
kike

Ebből adódóan,a kiskönyvembe csak a védőnő beírásai vannak,dokié egy se-szóval nem hiábba váltok orvost.

Kép
Kép
Kép
kike

Kép

Kép
szly27

Szly:én is írnám,ha nem gond:

Kike,26,16+3,neme:?,neve:?,egy lány-egy fiú,zalaegerszeg-ságod,zala megyei kórház,2008,07,06

köszi

Kép
Kép
Kép
kike

Most mennem kell. Írjátok nyugodtan az adatokat, majd még ma megcsinálom egyszer. Meg megpróbálom majd nagyítani egy kicsit. Hogy olvashatóbb legyyen.

Kike! Ne idegeskedj, olyan nem volt, hogy valahogy ne lett volna!

Kép
szly27

Kike, hogy érted, hogy vérvétel és hasonlókon nem voltál?
Sajnálom, hogy pont így összejöttek a dolgok, nem lhet könnyű most neked. De legalább az új doki jó hír, ha sikerül találni egy olyat, aki nem pénzre megy és tőrödik is az emberrel, az manapság nagy szó.
Aztán hátha alakulnak majd szépen a többi dolgok. A juttatásokkal kapcsolatban a 189-et nem hívtad még fel esetleg, asszem, ez a telefonszám, a magyarorszag.hu-n lehet megtalálni és úgy tudom, ott rengeteg mindenre tudnak választ adni, nekem eddig legalábbis mindig adtak.

Kép
teó

Na eddig úgy látom, én vagyok a legidősebb korilag és a legfiatalabb terhes.

Kép
teó

Kike, jól teszed, h. dokit váltasz, ha ilyen... Bár tartok tőle,h. az én dokim is ilyen lenne, ha nem magán járnék hozzá.... :roll: De így legalább rendes, tényleg minden vizsgálatot megcsinál, sőt, néha kicsit "túlbuzgó", mert pl. 16 hetesen megyek cukorterhelésre...

Szly, nagyon klassz a tábla!!! :
sipiné

Szly, nagyon ügyi vagy! :lol: Én sem tudok más ötlettel előrukkolni, csak az excel-->paint
Az én adataim:
Név:Sziszka82
Kor: 25
Hét: 20 (ez tényleg macerás lesz neked :wink: )
Nem: lány (de nem biztos, szerintem maradjon kérdőjel) :D
Név: Luca/Zalán
testvér nincsen
Kórház: Szent Pantaleon Dunaújváros
Lakhely: Perkáta
Kiírás: 2008.06.07.

Kike, ne is mondj ilyet!!! Arra gondolj, hogy sokkal több a pozitív dolog amit a gyerkőceidtől kapsz, mint a negatív!!! Sajnálom, hogy ilyen rossz időszakotok van, de bízom benne hamar elmúlik és felhőtlenül tudtok örülni Picurinak!!!!! Itt mindig kipanaszkodhatod magad!!!! :D

Teó, nemsokára Te is megtudod a nemét!!! Bár még én sem tudom tutira. :wink:

Kép
sziszka82

Kike: nálam is csak uh volt meg vér- és vizeletvizsgálatok... és vagyunk így még egy páran. állítólag az uh-n is látszik ha valami gond van alul, rákszűrésen pedig áprilisban voltam.

mia_snow

Nem,úgy értem,hogy a másik két gyerkőccel,mikor a magándokihoz jártam,havonta megvizsált hogy zárt-e a méhszály,és csak a kötelező Uh-okon voltam,most meg egyszer se vizsgált meg hogy mégis minden ok-e.Persze voltam vérvételeken-remélem ezen a héten nem kapok hírt az AFP felől-azt mondták ha gond van-akkor ide postázzák,egyépként a védőnőhöz megy az eredmény.

Kép
Kép
Kép
kike

Na igen,még a rákszűrés se volt meg.

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi mindenkinek hogy tartjátok bennem a lelket :P

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok csajok!!!

Megint van időm írni, nem csak olvasgatni. A terjedelemnek Olivér szabhat csak határt meg az emlékezőtehetségem! :D :lol:

Láttam a picúrimat!!!

Ma önkényesen elmentem a dokimhoz genetikai uh-ra. Legalábbis, ha már ott voltam megcsináltattam. Múlt héten elkaptam valami gombafélét és hiába kenegettem canestennel nem javult, így reggel felhívtam, hogy elmehenék e ma hozzá, mert szerdáig nem tudok várni. Pont uh-on volt így láthattam a picúrkámat! :D :D :D
Minden rendben és még az AFP eredményemet is megkaptam. Az is jó lett.

Érték: MoM

AFP: 26,2 IU/ml 0,96
HCG: 17,9 U/ml 0,61
uE3: 4,76 nmol/l 0,57

A tripla teszt eredménye negatív.(21-triszómia szűrés)

18-triszómia szűrés : negatív.

Velőcső záródási rendellenesség szűrése negatív!

Placenta mellsőfali, magzat helyzete: haránt, Szívműkődés : jó, magzatvíz mennyisége: átlagos

BPD:40 mm, Thora: 41 mm, Femur: 27 mm

Én sem alszom valami jól. Pisilni is felkelek, meg hát Olivér néha beszél álmában és egyből felugrok, hogy megnézzem minden rendben van.

Egész hétvégén a szülinapját ünnepeltük, ha a Tamás felteszi a gépre a képeket, majd teszek fel ide is. Szombaton a barátainkal ünnepeltünk, Vasárnap a családdal. A barátainkat a kórházból ismerjük, a másik két kislány 2 nappal fiatalabb Olivérnél. Fanni hajnalban, Petra pedig délelött született. Kb.: 2 hónapos koruk óta összejárunk, szinte hetente. Ez nagy segítség volt mind a hármunknak az elején főleg. Olyan mintha tesók lennének. Amikor szombat reggel mentem a tortákért a Daubnerbe, azt hitték, hogy ikrek. Majd teszek fel róluk képet.
Olivér nagyon örült az ajándékoknak. Babakonyhát porszívót, szerszámokat(megint) és pár apróságot kapott. A babakonyha és a porszívó a favorit.

Képzeljétek a bölcsiben is bárányhimlő van uyhogy nem hiszem, hogy megusszuk.

A cukorterhelésről annyit, hogy valamelyik doki megcsináltatja valamelyik csak a kiflis teje verziót. Az én dokim elősször a kiflis tejeset csináltatta meg és utánna mivel az nem volt jó, így a cukros vizeset. Ja én nem kell 3 dl inni, lehet kérni, hogy kevesebb vizet tegyenek bele azt hamarabb meg lehet inni és utánna lehet rá sima vizet inni. Én így ittam, mert anyósom is ott volt velem aki a kórházban dolgozott akkor és ő javasolta. Nyugottan kérjétek ti is megoldható és kicsit "kellemesebb".

Gyönyörű idő van, mi is kimegyünk Olivérrel sétálni ha felébred. Már nagyon várom. Egy órán keresztül szellőztettem és mikor Olivér elaludt nála is kinyitottam az ablakot fél órára.
:D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

a terheléses 16 hetesen tényleg korai egy kicsit,20hetesen szokott lenni,nem?

Kép
Kép
Kép
kike

Titanilla:örülök hogy minden rendben veletek :D

Kép
Kép
Kép
kike

Bizony a bárányhimlő nehéz dió:szerencsére mikor a Vercsi elkapta az oviban-a Kristi is elkapta tőle-így legalább már ezen túlvannak:Bár mindkettőnek megmaradt pár helyen a nyoma.

Kép
Kép
Kép
kike

Kép

gondoltam ezt berakom:Apa,és Kristóf.Látszik rajtuk hogyan szeretik egymást.

Kép
Kép
Kép
kike

Máris jobb kedvem van,hogy ezt a képet nézem,és persze a többit,ami a photobuckettemben van :D

Kép
Kép
Kép
kike

Dobok fel képeket! Kép Olivér és a Barátnői 2006 októberében Kép Olivér élvezi az életet! 2006 június

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nagyon imádnivaló ez a kép,Kike!
Látod, ilyen lesz a mostani picurral is! Fel a fejjel!

Amúgy én is úgy tudtam,h. cukrot a 26. héten néznek... Na de sebaj :)
Rákszűrés, asszem nekem a 17.héten lesz, akkor megyek a dokimhoz legközelebb és mindig meg szokta nézni, h. zárt-e a méhszáj. Bár nekem pont azelőtti héten volt rákszűrés,h. össze sikerült hozni a babát. Jó kis időzítés :lol:

Titanilla, gratula a szuper eredmnyekhez, örülök,h. minden rendben van Veletek!
sipiné

A pancsis kép is nagyon édi, tiszta hurka :lol: Ezek a pici babák... meg kell őket zabálni :lol: :wink:
sipiné

Kike: örülük, hogy jobb kedved van!!! :D :D :D
Nagyon édesek a fiúk!! :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sipiné:köszi,már el is hessegettem a rossz gondolatokat :D

Titanilla:Nagyon édik a gyerkőcök :D

Kép
Kép
Kép
kike

Köszi sipiné! :D :D :D
Olivérnek olyan karja és lába volt mint a Michelain babának(remélem jól írom).

Képzeljétek a dokim tegnap és ékszaka ügyelt és délelöt bent kellett maradnia uh-ozni. Ez tök törvénytele, de szarul csinálják a beosztást. Simán meg is büntethetnék érte őt és a kórházat is. ja és az adminisztrációt is ő csinálja, mert nencs erre felvéve ember, így még ráadásul lasabb is a rendelés. A szülésznőknek kitelne az idejükből hogy segítsenek, de mivel nincs benne a munkaköri leírásukban inkább lógatják a lábukat. :?
Jó kis rendszer!!! :evil:

Olivér az elöbb felébredt, kihoztam az ágyunkra ahogy szoktam és elaludt. :D Annyira édesen durmol! :D Mindjárt lefotózom.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ami - szívesen! Örülök hogy tetszik! :D
OTP-s pasi? Biztos valami biztosítást akar a nyakatokba varrni. Én már meg se hallgatom őket, kész vagyok. Főleg az OTP-től. Ott van a lakáshitelünk is és évi 4x emelik, nem is kevéssel. Ahogy lehet dobbantunk át másik bankhoz, nem lehet bírni ezt az iramot!

[quote]n írta:agyon kemény milyen lehúzást csinálnak egyes dokik akik 4000-t elkérnek egy ultrahangért!!!!!!!!!!!

NO COMMENT!!!!!!!!

Kike - sajnálom hogy az autó-visszaadás mellett kellett döntenetek, de remélem hogy ha már nem kell nyomulni ezért a juttatásért amit most kapsz majd, akkor sikerül egy másik kocsit szerezni!
Olyanokra, hogy minek mégegy gyerek, ne is gondolj! Lesz és kész és nagyon-nagyon boldog család lesztek mindenképp!
Jó is hogy váltasz orvost ha ez ennyire nem foglalkozik semmivel (persze a pénzen kívül). Nehéz jót találni, főleg olyat aki nem pénzéhes, de ha meglesz megéri!

Szly - köszönjük a táblázatot, szuper lett!
Wera/ 26 év/ 19+5/ lány/ Lili/ - / Budapest-XXI./ MÁV/ 2008.06.11.

Teó - szerintem nem járunk mi se többet dokihoz, csak azért tűnik úgy mert sokan vagyunk, nem? Én is utoljára a 12. heti uh-gal voltam dokinál és most viszem a 18. hetit.
Fogmosás? Volt nálam is öklendezés az elején, de már nincs szerencsére! Sajna nem igazán tudok erre megoldást. Azt tudom hogy a sógornőm még a fogrémtől is hányt úgyhogy lecserélte olyanra, amiben nem volt mentol, az kicsit jobb volt. De sajna akkoris mosni kell... főleg hogy a babucik nyúlják tőlünk a kálciumot! :?
Bizony lehet hogy a hasfájás a fekvéstől múlt el :!: Nekem is mindig segít!
Mi az a tel amit írtál? :shock: A 189?????

Tita - gratula a jó eredményekhez! Szuper!!! :D
Vendég

Sziasztok

A rákszűrésről annyit, hogy mikor én mindig csináltatni akartam akkor azt mondta az orvos, hogy míg nem tudja hol van a baba addig nem szúrkál, és ezt vagy háromszor eljátszottuk így egyszer sem csinálta meg, most meg már nem lehet (18 hetes korig lehet elvégezni azt mondta) úgyhogy erről lemaradtam, pedig én már régen voltam ideje lett volna ha megcsinálja, de már mindegy. Majd ha megszülök utánna elmegyek megcsináltatom, pont beszéltem egy csajjal tanácsadáson és ő neki sem csinálták meg, lehet nálunk ez nem divat, vagy nem olyan fontos? Lehet hogy az Uh úgyis kimutatná?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Szly: nagyon ügyi vagy. Egy másik topikban is csinált az egyik kismama táblát és ős is így oldotta meg a heteket, hogy amikor csinálta az aktuális táblát az aktuális hetet és napot írta be.

Titi/29/17+4/-/-/ 1 fiú/BudapestIV ker./ Kútvölgyi/2008.06.27.

Elég hetente frissíteni. Így is sok meló!!!
A másikba is csinálsz?

Kike: Most olvastam vissza. Nagyon jól tetted, hogy dokit váltottál! A kocsi miatt ne agodj, bár tudom nem kevés pénz volt eddig, de most a pénz fontosabb. Kitartás ezekben a nehéz időkben és gyere mi felvidítunk! :D

Lányok: látjátok milyen hatással vagytok rám! Lehet, hogy a következő uh-n én is megkérdezem a baba nemét! :roll: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Wera: köszi! :D
Após téma: Ne is törödj vele, hogy mit mond, hallgasd meg max és válogasd ki ami neked kell a mondanivalójából, vagy a tanácsaiból.
A ti napotok nem ronthatja el senki, csak jobbá teheti az van csak engedélyezve!!! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Úgy látszik Olivér átalussza a sétára alkalmas időt. :? :D :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
Én is bele kerülhetnék a táblázatba?

Név: t.maria
Kor: 33 (én vagyok a legidősebb!!?)
Hét: 14+4
Nem: fiú (de nem biztos, inkább kérdőjel)
Név: Attila/Zsófi
testvér 2 lány
Kórház: Selye Komárom
Lakhely: Kisbér
Kiírás: 2008.07.17.

Kike!

Ez már abszurdum!
Hogy azért nem kap valaki semmi anyagi támogatást, mert autója van, ez több a soknál!!!
mégis ki volt az, aki ezt kitalálta?
A Polg. Mest. Hiv., vagy az állam?
Mert elnézést a faji megkülönböztetésért, de nap mint nap látom a kisebbségieket segély osztás idelyén, a játékteremnél sorakoznak a babakocsik(!!!).

Az pedig egyenesen felháborító, hogy az,aki élni akar és előrébb jutni, attól pedig mindent megtagadnak!!!

Nem találok szavakat!!!
Vendég

Sziasztok! Újra itt :lol: egy mozgalmas nap után.

Szóval nekem ő lesz az első babám, én 25 éves vagyok és Pest megyében élek a férjemmel, 2 imádni való vizlával
8magyar!) és egy nagyon hisztis kopasz tengeri malaccal 100 nm2-en :wink: Én nagyon nagyon szeretnék egy kislányt, apa meg fiút, de végtére is tök mind1. A lényeg, hogy egészséges legyen és meglegyen mind az 5-5+5-5 újjacskája.

Én telekommunikációban dolgozom, mint értékesítő.Imádom! Most jelenleg itthon vagyok tp-n. Fejfájás miatt írt ki a dokim, mert kb 3 hete fáj a fejem5 napig migrén 2-3 napig tompa vagy semmi fejfájás és mint a mókuskerékben, kezdődik minden előlről.
magdolnam

Jeneik, a rákszűréses dologgal, mondhatni hasonlóképp jártam.... Annyi különbséggel, hogy tőlem nem lehett levenni, mert a méhemy vérzékeny :shock: és véres "szövettanit" visszaküldik a laborból :?

Baba neme:
én is naaaaaagyon kíváncsi vagyok a Pötty nemére! Apával be is jelentkeztünk Valentin napra a Brendonba, babamozira. Akkor leszek 17-18 hetes, de a baba uh alapján majdnem 1,5 héttel idősebb. Apának többek között ez lesz a Valentin napi ajándéka. Szerintem nagyon fogja élvezni.
magdolnam

Kike, nagyon édes ez az apuka bébi fotó, el lehet tőlük olvadni.
Titanilla, te képeid is tündériek, jó dolog, h így együtt növekedhetnek, és már ilyen korán vannak kispajtásai, én is remélem, h majd lesz a baráti körben is pár bébi, mert itt még játszótér sincs, ahol lehetne ismerkedni.
Wera, a 189-es számot a magyarorszag.hu-n találtam még régebben, ügyfélvonal szám, eddig pl gázártámogatás, őstermelői igazolvány kapcsán mindig tudtak válaszolni.
Jól van, megmyugodtam dokihoz járás ügyben, biztos azért is fura, mert eleinte szinte 2hetente mentem.
T.Maria, a 35 évemmel ezt én nyertem!

Kép
teó

Sziasztok Mamikák!
Engedjétek meg, hogy így virtuálisan átnyújtsam a szórólapomat:
http://www.tiger.hu/robi/anitja.jpg
...akit érdekel kismama jóga az V. kerületben...
További jó pocakosodást! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Jól belendültetetk,alig bírom követni!
Itt volt az otp-s pasi,de tartotta az ígéretét 15 percben elmondta,hogy milyen megtakarítások vannak!
De a legjobb az volt mikor a végén megkérdezte,hogy akkor június végén vagy júliusban megkereshet babakötvény ügyben! :lol:
Azt hittem dobok egy hátast!
Mondtam neki,hogy szerintem örülök majd ha élek és lyuk lesz a seggemen! :oops: Már bocsi! De ilyet!
Jó hogy nem a szülőszobára akar elkísérni! :twisted:
Aztán voltunk Apával sétálni,bevásároltam egy csomó csokit és jó sokat meg is ettem!
Megint elkapott a zabálós korszak és mostmár,hogy nem hányok a csokitól!
Ajééééé! Mi lesz?????? :roll:

Kike! Kitartás,minden megoldódik majd és ez a baba csak örömöt fog okozni!
Ilyenre nem is szabad gondolni!!!
Gyere amennyit csak tudsz hozzánk!
Engem is csak 1X vizsgált a doki kb. a 16. héten,előtte csak uh volt,pedig én 2 hetente járok!
De csak az előzmények miatt,amúgy bőven jó a havi 1!

Hajat kell mosnom!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Reggel doki és inkábbb most kéne túlesni rajta!
Jaj,annyira utálom!
Na megyek,majd jövök!

Sziasztok :cry:

Kép

Kép
ibm

Kép

Kép
szly27

Komoly forgalom volt ma itt!!

Szly, köszi a táblázatot!
Adatok: Név: patr (Patrícia), kor:34, hét:15+1, nem: ?, Név:?, testvér: Zsuzska 7év, kórház: János kórház, lakhely: Páty, Kiírás: 2008. júl. 13.

Én is sikeresen náthás lettem, pedig a suliban nem betegek a gyerekek! Gondoltam, ha beüt a járvány, majd kiíratom magam, addig dolgozom, de úgy tűnik, hogy nekem nem kell járvány, hogy beteg legyek!

Kép
Kép
patr

Köszi nektek hogy egyetértetek velem ebben a nyavajás ügyben,hogy melettem álltok,és öntitek belém a lelket-nagyon aranyosak vagytok.Puszi mindenkinek érte.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, te Muffinnal egy időre vagytok kiírva, de a vonalzótokon nem egyezik a hét. Hogy van ez? Lehet hogy nem nálad van bibi, hanem Muffinnál, de nem számolok utána.

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

Patrícia, ezt csak miattad tettem újra! :)

Kép
szly27

Szly, köszi! :D
Bocsánat a késésért, de dolgoztam! :D

Kép
Kép
patr

Maria! Kisbéren voltunk két ünnep közt három napot! Nem is tudtam, hogy kisbéri vagy!!

Kép
Kép
patr

Szly:Mert én módosítottam a vonalzón a 12 hete Uh után,mert a doki amit mért adatokat,a szerint előrébb van a terhességem,de a kiírt időpontot nem módosított.De végülis csak két nap az eltérés-tehát akkor júli.4-de szerintem maradhat a júli 6,mert eddig mindkét gyerkőc késett egy hetet,szerintem most sem lessz másként.

Kép
Kép
Kép
kike

Patr. Semmi gond, úgyis még próbálgattam, hogy lehetne nagyítani.

Kike! Akkor marad így, majd a legközelebbit átírom, ha eszembe jut.

Titanilla! Csinálok majd a másik topicba is. :lol:

Kép
szly27

Kép

Sziasztok!

Az ígért pocak fotó! Úgy nézni ám, hogy én zsiráf vagyok (183 cm!)

Kép
Kép
kisfóka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?