Sziasztok csajok!!!
Megint van időm írni, nem csak olvasgatni. A terjedelemnek Olivér szabhat csak határt meg az emlékezőtehetségem!
Láttam a picúrimat!!!
Ma önkényesen elmentem a dokimhoz genetikai uh-ra. Legalábbis, ha már ott voltam megcsináltattam. Múlt héten elkaptam valami gombafélét és hiába kenegettem canestennel nem javult, így reggel felhívtam, hogy elmehenék e ma hozzá, mert szerdáig nem tudok várni. Pont uh-on volt így láthattam a picúrkámat!
Minden rendben és még az AFP eredményemet is megkaptam. Az is jó lett.
Érték: MoM
AFP: 26,2 IU/ml 0,96
HCG: 17,9 U/ml 0,61
uE3: 4,76 nmol/l 0,57
A tripla teszt eredménye negatív.(21-triszómia szűrés)
18-triszómia szűrés : negatív.
Velőcső záródási rendellenesség szűrése negatív!
Placenta mellsőfali, magzat helyzete: haránt, Szívműkődés : jó, magzatvíz mennyisége: átlagos
BPD:40 mm, Thora: 41 mm, Femur: 27 mm
Én sem alszom valami jól. Pisilni is felkelek, meg hát Olivér néha beszél álmában és egyből felugrok, hogy megnézzem minden rendben van.
Egész hétvégén a szülinapját ünnepeltük, ha a Tamás felteszi a gépre a képeket, majd teszek fel ide is. Szombaton a barátainkal ünnepeltünk, Vasárnap a családdal. A barátainkat a kórházból ismerjük, a másik két kislány 2 nappal fiatalabb Olivérnél. Fanni hajnalban, Petra pedig délelött született. Kb.: 2 hónapos koruk óta összejárunk, szinte hetente. Ez nagy segítség volt mind a hármunknak az elején főleg. Olyan mintha tesók lennének. Amikor szombat reggel mentem a tortákért a Daubnerbe, azt hitték, hogy ikrek. Majd teszek fel róluk képet.
Olivér nagyon örült az ajándékoknak. Babakonyhát porszívót, szerszámokat(megint) és pár apróságot kapott. A babakonyha és a porszívó a favorit.
Képzeljétek a bölcsiben is bárányhimlő van uyhogy nem hiszem, hogy megusszuk.
A cukorterhelésről annyit, hogy valamelyik doki megcsináltatja valamelyik csak a kiflis teje verziót. Az én dokim elősször a kiflis tejeset csináltatta meg és utánna mivel az nem volt jó, így a cukros vizeset. Ja én nem kell 3 dl inni, lehet kérni, hogy kevesebb vizet tegyenek bele azt hamarabb meg lehet inni és utánna lehet rá sima vizet inni. Én így ittam, mert anyósom is ott volt velem aki a kórházban dolgozott akkor és ő javasolta. Nyugottan kérjétek ti is megoldható és kicsit "kellemesebb".
Gyönyörű idő van, mi is kimegyünk Olivérrel sétálni ha felébred. Már nagyon várom. Egy órán keresztül szellőztettem és mikor Olivér elaludt nála is kinyitottam az ablakot fél órára.