Csokinyuff,na ügyi vagy
Milyen jók Majáról is a képek!Tök édes kis szeme van, olyan ferde mandula vágású, nagyon szép
Te próbáltad már azt a Jó Éjszakát Milupát?Én nézegettem, de nem mertem még venni.
Azért sem, mert lehet hülye kérdés, de ha több port rakok bele gondolom sűrübb lesz
és akkor lehet kanalazni is?Csak azért vagyok vele ilyen bizonytalan, mert az összes leírásában, és képen, csakis cumisüvegből ill. csőrös pohárból iatatás van
Mi meg a vacsit kanalazni szoktuk!
vettem már Hippes, Jó éjt papit is!Azt majd a héten kipróbáljuk
Eszti anno imádta!!!
Banán allergenizál?????
Na, menjenek már a .......ba!Én néha kivagyok már ettől a sok kitalálmánytól, már az is allergenizál, ha Bp-en sétálsz a gyerekkel!Akkor??Mit egyél, igyál hol éljél egyáltalán
Szilvih,passz
De én azt is hallottam a védőnőnktől, hogy az AT védi még őket, viszont úgy elkaphatják, hogy lappangó állapotban bennük marad, és később Övsömörként jön elő!Ami súlyosabb mint a barihimlő
Szóval ilyen pici korban inkább ne kapják még el!
síelés, tuti jó lehetett
Én amúgy is a téli sportok szerelmese vagyok, mivel én is téli sportot űztem évekig, és nagyon mennék egy ilyen túrára!De sajna anyagi keretünk nem engedheti ezt most meg!Lett volna egy út mondjuk ami elg olcsó volt, de aztán ott végül nem volt hely, így nem is fértünk volna már be.Meg az olyan volt, hogy a szállás itt Mo-on, és minden nap busszal mentünk volna át a síelés helyszínére, másfél ó oda, és másfél este vissza!Na, most ilyen mozgalmas túrára azért még Hannussal?!
De jó lenne gyeszer menni
Erika,síelés, az imént leírtam, írigy,irígy, és ti 2x is mentek, de jóóó!
Kúszás kimarad az nem gond, Eszti se nagyon kúszott, ős is kutyázásból szinte egyből mászott!De a mászás lehetőleg ne maradjon ki, az fontos állomás
Nelli,köszi, már sokkal jobbn vagyunk!
Éjszakáid, együttérzek!Nekem is 2 iszonyat volt.Úgy sajnáltam Hannust, ahogy kínlódott a bedugult orrocskájával, meg fölijedt, hogy nem kap levegőt, de azért én is olyan ideges voltam a fáradságtól, hogy nem tudok aludni.Eí ilyenkor annyira rossz!
Ügyelet,
hát ne haragudjál nem semmi, hogy már ki se jönnek!Szerintem is valami vírus lhetett!De örülök, hogy jobban vagytok!
Én biza úgy csinálom, hogy fürdés, és utána vacsi, majd alvás!Nemtom, lehet nem jól csinálom, de Esztinél így alakult ki kicsi kora óta, és Hannust is ugyanígy nevelem, szoktatom!
De ha belegondolunk amikor csecsemők, és csak szopiznak akkor is miután telecicizte magát lekoppan a szeműk, és jó nagyot alszanak a tele hassal,nem?
Hát ízlések, és pofonok, nálunk bejött, és általában szinte minden evés után csicsika van!De. a tízórai után egyből megyünk ki, és a babakocsiba van szunya, abéd után is, egyből, büfi, kis szopi még, és le is rakom.uzsi után ugye már nincs alvás, és este meg már írtam
vagy ez így nem jó?