Új privát üzeneted érkezett!

Csilla, egyszerre küldtük!!! :lol:
Muti a hajad! :D

dincuska

LÉcci linket dobjatok már a progihoz, nem tudok ukránul!! Köszi!!!

Kép
Kép
szilvih

Kép

Kép
Kép
szilvih

Isten hozott szilvih! :)
Itt "linkeskedhetsz": http://www1.photofun.od.ua
(A friss képeket akár már ezzel is prezentálhatod... :) :) :) )

Amúgy, meg mindenkinek: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
(De tudjátok mit!? Mégse. Mert akkor már annyira fog ragyogni a glóriám, hogy nem kell villanyra költenünk majd, és mégis mindig fényárban fog úszni a kis otthonunk. :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Jányok!

Esetleg tud valaki valamit mondani a Budai Allergia Központtal illetve a gastroenterológia vizsgálattal, mint olyannal kapcsolatban? (Manóci, talán ti voltatok ilyenen...?)

Kösz'ke!

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Sziasztok!
A képenn nagyon jók én is kiprobálom :lol:
Vendég

Sziasztok!!!

A gépemen minden újra lett telepítve, ráadásul új explorerrel és képkezelővel, egy órája küzdök, hogy síelős-és szülinapos képeket tegyek fel, de nem sikerült.
Ezen a linken http://boribabatorna.fotoalbum.hu/ vannak ömlesztve fotók, ha a feelingre kíváncsiak vagytok, Dorkáról is vannak elvétve, de sokáig kell böngészni. De az lejön, milyen ügyik ezek a manók, és milyen jó hangulat volt.
Jövök még...

Kép
Kép
szilvih

Dincus: Emma az első kishölgy űrben :lol: :lol: :lol: :lol: !

Kép
Kép
petra78

Nya, szerencsére sokkalsokkalsokkal jobban vagyunk mi is :) Tegnap voltunk anyósnál , mert szülinapja volt, de mondta őt nem zavarja, ha taknyosak vagyunk menjünk!Így elmentünk, de hannus olyan nyügi volt még napközben, alíg aludt egy órácskát rajtam, végíg szenvedett inkább, és kézben kellett fogni!De az éjszaka, csodás volt!Mára körülményekhez képest :) Éjfélkor aludt el, és utána már csak hajnal 1/2 4-kor keltünk szopizni, meg reggel 8-kor legközelebb.És még azután is visszaaludtunk, és 1/2 10-kor keltünk, jókedvűen, nem bedugult orral :wink: :) :)

Apa még szenved, de eszik-minden gyógymódot, meg iszik sok teát, reméljük hamar rendbe jön ő is!

képeket én is csináltam, tényleg annyira tuti eza program :lol: :lol: Rakok minnyá!

Csilla,1 órán keresztül vágta a hajad??? :shock: Bizti csak havágás volt ott? :lol: Képet kérünk az új séróról!

I,Mi Endokrinológián voltunk a Budaiba!Szerencse allergián, és gastroenterológián még nem!De remélem nem is kell.
Az Endokr. vissza kell járnunk 1/2 évente csak kontrollra, de igazán csak beszélgetésből zajlott eddig a vizsgálat!Vért se vettek, semmi!Megnézték, mondták, hogy jó kis húsbn van, szerintük nincs vele semmi gond, de a biztonság kedvéért járjunk vissza 1/2 évente, ránéznek, és megnézik hogyan fejlődik!Majd ápr. végén lesz esedékes a látogatásunk!
Miért kérdezted?csak nem allergiások vagytok?Vagy?? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
manóci

Manóci ezt hogy csinálod? a linket én is elinditottam letöltött valamit de nem tudom hogy kel használni
:oops:
Vendég

Fentebb írta Petra az instrukciót, de nagyon egyszerű.Megnyitod az oldalt,kiválasztod a képet amit szeretnél, és középen a narancssárga feliratra klikk, majd beugrik az ablak ahol ki tudod tallózni a képedet, és kész.Petra diszkmentésre írta, én csak simán a kész képre, jobb egér klikk, és kép mentése másként.És berakod valahova a gépeden!Ennyi, ha sikerült rakd föl mit alkottál :wink:
manóci

Na manóci, akkor titeket is jól "megvizsgáltak"! :?
Arra gondoltam, hogy elmegyünk a fent nevezett műintézménybe, mert "meguntam", hogy hol jobban, hol kevésbé hörög néha Kisnyúl, és nem tartom kizártnak, hogy ez talán összefügg a kajálással (és ezáltal a súlynemgyarapodással). Múltkor kaja után tökre hörizett, aztán akkora büfizett, hogy a hajam majd' leszállt, és utána már nem volt höri. (Egyébként meg már kábé másfél hete nem mozdulunk 4740-4750-ről. Jó, hogy nem vagyok se egy türelmetlen, sem egy aggodalmas típus, de ez azért már nem tetszik...)
Amúgy, tök jól van, izeg-mozog (a fekvő helyzetben történő helyben futás már nagyon megy neki :lol: :lol: :lol: :lol: ), oldalra fordulászik (és szeintem hamarabb fog megtanulni bukfencezni is, mint járni... :lol: :lol: :lol: ), nem nevet, hanem RÖHÖG(!!!), és most már (koppkoppkoppkopp....) úgy tűnik, hogy kicsit jobban el van magában mostanában, nem kezd el olyan hamar, vagy annyit nyüszögni, ha nem lát, vagy nincs a kezemben...
(Ja...! Doki néni azon kívűl, hogy mindig a súlya miatt cseszeget, se nem kérdezett, se nem javasolt semmit...)

:evil:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

Csak a lényeget hagytam ki: gyerekkel is foglalkoznak ott, van tüdőgyógyászat és gasztroenterológia is.

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

manóci, az egyik kép aranyosabb, mint a másik! :) :) :)

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

A Holdra szállás nagy esemény. Még a TV is közveítette:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

8) 8) 8)
l
Eger

sziasztok!

életjel :oops: :) csak sűrűek voltak a napjaink, ja és valszeg lesznek is..

ma összes gyerekem anyuéknál alszik. holnap korán kell mennem ügyetintézni, nem lett volna idő összecihelődni időben, olyan fura. nem szuszognak a másik szobában.. :roll: és kedden megyünk le Székesfehérvárra 9-re (reggel), tehát dettó, mint ma, olyan lesz a helyzet..

megyek teregetni.. :? :?

Képek csúcsszuperek, elsőre be is dőltem neki, de komolyan, csak pillogtam :D :D
Vendég

I, :) édes vagy!
Lehet én ezért nem vinném el :roll: Dokitokat megkérdezted erről a "hörgésről"?Vagy védőnénit?
De végülis, ha megnyugszol tőle, ám kérj beutalót és nézesd meg!
De a leírtak alapján tök egészségesnek látszik kisnyúl :lol:

Dóri,de jó, hogy jelentkeztél már!Gyereknélküliség :P hát igen!Az olyan tud lenni, hogy várod, hogy legyen egy kis nyugtod, de ahogy elviszed őket, már hiányoznak :) Ez így van!Nekünk is furi volt mikor Eszti a mamánál aludt, és a szobája ajtaja este nyitva maradt, és tök csend :(
Képek, jók mi? :P Először én is :shock: néztem mikor megláttam Petra Esztijét a Vogue-ba! :lol: :lol:
Majd jelentkezz egy kicsit bővebben, hogy mi újság veletek!
puszi
manóci

Sziasztok!!!

Dincus, kérdezted, hogy milyen volt az utazás, hát ilyen:
Kép

Összességében buszon talán picit jobb, mert azért ki mertem venni az ülésből, ha nyűgösebb volt, viszont tovább tartott... Kicsit készüljetek rá Prágára, hogy hol lehet egy-két hosszabb pihenőt tartani, és az Emmának is legyen pihenő, pl. sétáljatok babakocsival, ne csak nektek, hogy beültök egy kávéra...

Erika, aranyosan elüldögélt Lilla a pálya szélén, amíg Dorka síelni tanult, érdekes volt neki a sok színes száguldozó gyerek a fehér havon. No jó, néha kikéredzkedett az apja karjaiba, ő csak akkor ment csúszni, ha Lilla elaludt... Délután ő volt két gyerekkel, amíg én síeltem, utána cseréltünk... De asszem egy nagyival jobban jártunk volna, még akkor is, ha nem szeretem odaadni neki a gyerekeket. De ez az idő most annyira értékes volt (volt, hogy egyedül voltam az oktatóval), hogy jobban is ki lehetett volna használni.
Ti m ikor mentek???

Kép
Kép
szilvih

ime amit alkottam Kép Kép Kép
Vendég

Nagyon jók a képek. irigykedem, mert nekem mostanában sem időm, sem türelmem nincs ilyenekhez.

Péntek éjjel megint megjártuk a János kórházat :( Lassan már a második otthonom lesz. Brigi lefekvés után kihányta a kajáját, és utána még 2 órán keresztül hányt, és hörgött, fulladozott. Az ügyelet nem tudott kijönni, azt mondták, vigyük be, de inkább a kórházba, úgyis tovább küldenék. Hál istenek mire odaértünk, nem volt semmi gond Brigivel, így hazajöhettünk. De a pakk még mindig össze van pakolva. Most megint egy kicsit jobban köhög, de más egyenlőre nincs.
Én olyan nagyon ideges vagyok, mert még nem volt eg olyan hónap, mikor egészséges lett volna, és olyan dolgokat tud produkálni, amitől nagyon meg tudunk ijedni.

De olyan nagyon édes. Szó szerint szökken, ugrál, mint egy bakkecske, és így halad előre. Nem a térdén áll négykézláb, hanem a talpán.
5 foga van már kint. Nem tudom emiatt, vagy front van, de éjjel óránként kelt, nem aludtam ma sem semmit, ugye péntek éjjel sem, szombaton sem sokat. Zombi vagyok :(

Hozzátápi sem halad nagyon, de muszáj este valami tartalmasabbra rászoktatnom, mert már nagyon kivagyok.

Szilvi :)
Nagyon ügyesek vagytok a síeléssel.

Manóci :)
Jobbulást Nektek!

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Nelli, sajnálom... Mi tevett aznap este, mikor hányt?
HArmadik gyerek márcsak ilyen... Nálad nem jó összehasonlítási alap Domcsi másodiknak, hiszen ő kapta az AB-t anno, nem?

Én nem várok sokat a hozzátápi beindulásától az éjszakai alvás tekintetében. Amikor Dorkám enni kezdett, még sűrűbben ébredt, telerakott gyomorral én sem szeretek aludni... Úgyhogy sokáig nem is kapott este semmit, amíg egy kaja volt, délben kapta.

Lilla tegnap megevett egy fél üveg Hippet, lehet, hogy kezd beindulni??? Síelés alatt nem nagyon foglalkoztam a dologgal, pici almát kóstoltattam vele, mégis hízott az egy hét alatt... :lol: Ja, és megtanult kutyázni meg kúszni... És kijött két foga. :lol: Mozgalmas hetünk volt.

Tegnap megvolt Dorka utolsó szülinapi bulija. 2 gyerek nem jött el, az egyik bárányhimlős, a másik skarlátos... :evil: Úgyhogy nem is küldtem most oviba, ezekből egyik sem szimpi betegség. Tudtok valamit arról, hogy milyen a lefolyása egy bárányhimlőnek szoptatott csecsemőnél? Lehet, hogy az immunanyagok miatt még enyhébb, vagy súlyosabb, mert még nem elég erős a saját immunrendszere?

Mennem kell festeni...

Kép
Kép
szilvih

A szopis csecsemőnél állítólag gyengébb a lefolyása mint az idősebbeknél
Vendég

Szilvi :)
Délután evett pár kiskanál babánt, este meg egy-két kiskanál sinlacot, nem számottevő a mennyiség. Inkább valami vírus mehetett rajta át.
Én sem közvetlenül lefekvés előtt akarom adni a tartalmasabb kaját, hanem úgy 6 körül, utána még lesz egy-két szopi. De mivel nem akarja Brigi a dolgot, ez még csak terv.

Kép
Kép
Kép
h.nelli

nelli probáltad már a milupa Jó éjszakát!?
Direkt éjjel éberdős babáknak van kifejlesztve...
Jóllakott baba egész éjjel 6 hónapos kortól ha jól látom ti már elértétek azt a kort
Vendég

Sziasztok!

Nelli: Mit mond a gyerekorvosotok erre, hogy ennyit beteg Brigi? Tényleg nyugtalanító. A nagyok hozhatják haza neki a bacikat???
A banánra most azt mondják hogy allergizál... Attól nem fulladhatott? :?:

Szilvih: Nagyon ügyik vagytok síelésügyileg :lol: Ugye sokkal jobban kikapcsol, mint egy nyári nyaralás? :wink: Én nem hittem, amíg ki nem próbáltam. Nagyon édes Lillus, hogy hagyott benneteket gyakorolni és klasszul elnézelődött! :lol: Mi vasárnap megyünk. (aztán majd még márciusban is) Nagyon tetszik a kép ahogy utaztok :lol: :lol: :lol:

Csokinyuff: Nagyon édes Maja a képeken! :D

Nálunk lehet, hogy kimarad a kúszás? Hason gyakorlatilag nem sokat van Tamka, ahogy hasra fordul, már dobja is magát negykézlábba, onnan pedig popsi fel, lábujjak a földön és indul a játékvadászat. Már elég jól halad előre is, innen, már nem hiszem, hogy visszamenne kúszásba :roll:
A szemével viszont gondok lesznek szerintem, mert kicsit beljebb áll neki az egyik időnként, úgyhogy el kell vinnem szemészhez :cry:
Sajnos nem újdonság a dolog, Tomi is szemüveges lett picinek, sőt még takarni is kellet egy ideig, de már kinőtte :lol: Ebben csak az ez érdekes, hogy sem a páromnak, sem nekem nem volt soha ilyen problémánk, a gyerekek meg mindketten örökölték valahonnan. De honnan :?: :evil:
v.erika

Igen azt hogy a banán allergizál azt én is hallottam
Anyu karácsonykor vett egy kilo földimogyorót én jol bekajáltam belőle nem tudtam mi a baja a picinek egy hétig nyammogtam
aztán mondom ez az egy amit ettem amit máskor nem.
És lám elmult szóval maja érzékeny a mogyoróra....
Erika!
Nálunk sincs maja sokat hason nem nagyon szere de vettem neki rugós hintát olyat amit három honapos kortól lehet használni azt nagyon élvezi kb fél óráig de forogni akkor sem hajlandó ha fejenállok.
Oldalra forul szépen simán megy de hasról hátra vagy forditva az istenért se.
Pedig ülni azt már tud megtartja magát sokszor már kapaszkodni se kell csak felhuzni magát az nem megy álltalába. DE arra még várhatunk de hogy miért nem hajlandó forogni :?: :?: :?:
Én kancsal vagyok mármint hogy nem lehet látni de az egyik szemem rosszabbb mint a másik szerencsére maja nem örökölte mivel tiszta apa
Pedig az ikertestvéremmel mind a ketten ilyenek vagyunk csak nekem a jobb neki a bal szeme rossz de hogy honnan örököltük :?: :?: :mrgreen:
Vendég

ez nálunk nagyon ritka jelenet Kép
inkább igy Kép
anya által kreált sapi :D
Eleje van hátul de nem gond Kép
Vendég

tök jo ez az izé Kép Kép
Vendég

Erika :)
Ajánlotta a homeos immunerősítőt. Egyenlőre nem szólt semmit, de ha most lemegyünk majd esetleg, pedzegetem neki, hogy ez normális? Most úgy néz ki, kezd taknyos lenni, és a köhögés sem javul. Azért remélem, nem megy bele annyira, mint múltkor.

Ő is kihagyja a kúszást, de a mászás a lényeg, nem?

Csokinyuff :)
Köszi, lehet, hogy kipróbálom, mert a sinlac nem jött be. Nem ízlik neki. Még van egy nestlés riszes tejpépet, azt megnézem, hátha.
Nagyon édes Maja :lol:
És az egyik képen az apjával van??? Mert nagyon fiatalnak tűnik :lol:

Kép
Kép
Kép
h.nelli

Csokinyuff,na ügyi vagy :) Milyen jók Majáról is a képek!Tök édes kis szeme van, olyan ferde mandula vágású, nagyon szép :)
Te próbáltad már azt a Jó Éjszakát Milupát?Én nézegettem, de nem mertem még venni. :roll: :oops: Azért sem, mert lehet hülye kérdés, de ha több port rakok bele gondolom sűrübb lesz :lol: és akkor lehet kanalazni is?Csak azért vagyok vele ilyen bizonytalan, mert az összes leírásában, és képen, csakis cumisüvegből ill. csőrös pohárból iatatás van :( Mi meg a vacsit kanalazni szoktuk!
vettem már Hippes, Jó éjt papit is!Azt majd a héten kipróbáljuk :wink: Eszti anno imádta!!!
Banán allergenizál????? :shock: Na, menjenek már a .......ba!Én néha kivagyok már ettől a sok kitalálmánytól, már az is allergenizál, ha Bp-en sétálsz a gyerekkel!Akkor??Mit egyél, igyál hol éljél egyáltalán :twisted:

Szilvih,passz :cry: De én azt is hallottam a védőnőnktől, hogy az AT védi még őket, viszont úgy elkaphatják, hogy lappangó állapotban bennük marad, és később Övsömörként jön elő!Ami súlyosabb mint a barihimlő :cry: Szóval ilyen pici korban inkább ne kapják még el!
síelés, tuti jó lehetett :) Én amúgy is a téli sportok szerelmese vagyok, mivel én is téli sportot űztem évekig, és nagyon mennék egy ilyen túrára!De sajna anyagi keretünk nem engedheti ezt most meg!Lett volna egy út mondjuk ami elg olcsó volt, de aztán ott végül nem volt hely, így nem is fértünk volna már be.Meg az olyan volt, hogy a szállás itt Mo-on, és minden nap busszal mentünk volna át a síelés helyszínére, másfél ó oda, és másfél este vissza!Na, most ilyen mozgalmas túrára azért még Hannussal?! :roll: De jó lenne gyeszer menni 8)

Erika,síelés, az imént leírtam, írigy,irígy, és ti 2x is mentek, de jóóó! :)
Kúszás kimarad az nem gond, Eszti se nagyon kúszott, ős is kutyázásból szinte egyből mászott!De a mászás lehetőleg ne maradjon ki, az fontos állomás :!:

Nelli,köszi, már sokkal jobbn vagyunk! :wink: Éjszakáid, együttérzek!Nekem is 2 iszonyat volt.Úgy sajnáltam Hannust, ahogy kínlódott a bedugult orrocskájával, meg fölijedt, hogy nem kap levegőt, de azért én is olyan ideges voltam a fáradságtól, hogy nem tudok aludni.Eí ilyenkor annyira rossz!
Ügyelet, :evil: hát ne haragudjál nem semmi, hogy már ki se jönnek!Szerintem is valami vírus lhetett!De örülök, hogy jobban vagytok!
Én biza úgy csinálom, hogy fürdés, és utána vacsi, majd alvás!Nemtom, lehet nem jól csinálom, de Esztinél így alakult ki kicsi kora óta, és Hannust is ugyanígy nevelem, szoktatom! :roll: De ha belegondolunk amikor csecsemők, és csak szopiznak akkor is miután telecicizte magát lekoppan a szeműk, és jó nagyot alszanak a tele hassal,nem?
Hát ízlések, és pofonok, nálunk bejött, és általában szinte minden evés után csicsika van!De. a tízórai után egyből megyünk ki, és a babakocsiba van szunya, abéd után is, egyből, büfi, kis szopi még, és le is rakom.uzsi után ugye már nincs alvás, és este meg már írtam :)
vagy ez így nem jó?
manóci

nelli!
nem nem apuka keresztapa 21 éves.
Én is csak 20 vagyok :lol: :lol: :lol: Kép itt Maja kb egy hetes
Ő apa de sajnos már nincs velünk sok volt neki... házasság gyerek elmenekült... :?
Vendég

Nemtudom hogy milyen mert én mindig mindenből visszaküldöm a kuponokat meg ilyeneket és onnan szokott minta meg termékismertető lenni de ilyet nem kaptunk meg hál istennek nincs szükségünk rá
Ennyit irnak róla:
A zavartalan pihentető alvás különösen fontos a kisbabák fejlődéséhez. Az új Milupa Jó éjszakát! rizspehely tartalmának köszönhetően hosszantartó jóllakottságot biztosít éjszakára kisbabádnak... és miközben ő alszik a Milupa Jó éjszakát! természetes módon erősíti immunrendszerét is, speciális prebiotikus rostkeverékének köszönhetően. Kisbabád így pihentebben és megerősített védelemmel vághat majd bele a világ felfedezésébe
Vendég

banán..Miért azt mondják a méz is allergizál... Én kénytelen voltam adni Majának mikor elment a hangja semmi baja nem lett tőle...
Persze tiszta és márkás mézet :wink:
Vendég

Csokinyuff,igen,igen köszi ezt olvastam én is, csak az adagolással vagyok gondolkodóban! :roll:
Ja, el is felejtettem írni az előbb, hogy azért nehogy paráz már, hogy még nem forog?!Semmi gond, majd megfordul, minden baba a saját tempójában fejlődik, és semmi gond nem lesz :wink: nemsoká ő is átfordul!

Apa, :( :cry: :cry: :cry: sajnálom őszíntén!És le a kalappal előtted, hogy ilyen jól bírod a dolgokat.Nekem soxor úgy is nehéz, hogy azért itt van apa, és lehet is rá számítani!De egyedül, nagyon nehéz lehet ilyen picivel :?

20 éves vagy??Aztaa, jó fiatalka!Én akkor már vénasszony hozzád képest :lol: :lol: Hol voltam én még 20 évesen............hát nagyon messze a család fogalmától, és művelésétől! :lol:
Nem küldenél egy képet magadról, és Majáról?
Jobb úgy írni, hogy legalább képről tudom kinek :wink:
manóci

Kép
manóci hát igy alakult sajnos. nagyon szomoru vagyok miatta mert már több mint négy éves boldog és jól müködő kapcsolat után lépett le... hiányzik a támasz mellőlem... :( :( :(
De kis Maja legalább boldoggá tesz csak nem akartam hogy csonka családban nőjön fel.
Különben véletlen baba én még suliba jártam ugy tettem le a grafikus vizsgámat hogy 6 hónapos terhes voltam...
Tudtam hogy az vagyok az első pillanttól ugy döntöttünk eddig is ugy gondoltunk egymás mellett öregszünk meg. Akkor fel tudjuk őt is nevelni boldogságban...
Hát nem ugy alakult .. sajnos...

Jahh ez lennék én és a kis Maja( szerencsére nem vagyok már ilyen röfi) 8 kilot leadtam....
Vendég

Ja és nem vagyok félszemű csak kb fél másodperc alatt maja elsirta magát és becsuszott
Vendég

Manóci :)
nekem is jól telecicizi magát alvás előtt, nem csinálod rosszul :lol:
Csak a más kaját gondoltam, hogy egy kicsit hamarabb adom majd neki, hogy utána még legyen idő szopizni is :lol:

Csokinyussz :)
Szemtelenül fiatal vagy :lol: de azért ezért a szomorú dologért nem irigyellek! De nagyon ügyes vagy, hogy egyedül is jól csinálsz mindent! És még jöhet a nagy Ő...

Kép
Kép
Kép
h.nelli

szemtelenül :)
Hát megbirkozok egyedül is... nincs mit tenni a lányom nagyon szeretem
Vendég

Manóci, nálunk is ugyanilyen a menetrend :)

Én az vacsitejhez adagolok kis sinlacot, úgy kapja cumisüvegből és azóta reggel 6-ig nyomja a szunyát :) Milu egy ideje nem hajlandó cicizni, de fejek neki szorgalmasan. Azt vettem észre, hogy sokkal hígabb a tejem mint korábban, ahogy áll és kettéválik, szinte a fele víz! (Korábban csak kb. a negyede volt.) Lehet, hogy nálatok is ez a helyzet, hígabb a tej, ezért ébred gyakrabban éjjel a baba, mert hamar megéhezik. Én 200 ml-tejhez teszek 3 ek sinlacot. A Sinlac ugyanúgy rizspelyhet (is) tartalmaz, de biztosan nincs benne cukor.

Megyek, majd még jövök!
Vendég

Sziasztok!

Csokinyuff! Üdv közöttünk! Nagyon szépek a képek, és ti ketten is a kislányoddal... :lol: Sajnálom, hogy apa elmenekült, nagyon nehéz lehet Neked. Vannak a közeledben, akik tudnak segíteni? Én is 20 éves vagyok. :oops: :D
Manóci! Örülök, hogy már jobb a helyzet. :D Nagyon tetszenek a képek, a mozis a legjobban! :D
Én is így csinálom este. Fürdés, vacsi, alvás. Ilyenkor már nem poénkodunk, nyomom az ágyba. Néha nem sok sikerrel. De most a 22-9 alvás helyett, 20-7-re váltottunk. Különben totál ellustulok! :oops:
l! Saját megnyugatásotokra, menjetek el. Köszönöm a képet, ezt az eseményt persze a napilapok is címlapon hozták... :lol:
Kép
Dóri! Kész rohanás az élet... :roll:
Szilvi! Nagyon szupi ez a kép! :lol: Belenéztem a képekbe, tényleg átjön, hogy a hangulat nagyon jó volt! Na majd akkor jövőre vigyétek a nagyit is! Ügyes Lilla nagyon! A fél üveg Hipp nálunk is legurul! Őrület! Jól van lakva, de gyümiből még szívesen benyakal!
Nelli! Nehogy azt hidd, hogy megúszod a képeket! Tessék csinálni!!! :D Majdcsak beindul a hozzátápi üzem, meglátod! :lol:
Sajnálom, hogy megint betegeskedtek. Vitamint mindenképp szedjetek.
Erika! Mi is hamar elfáradunk hason, és aztán ordítunk, hogy gyere anya, fordíts meg...

dincuska

Csilla: Nem nálatok volt, hogy Milu nem fogadta ela cumisüveget egy darabig :?: Bocsi ha rosszul emlékszem.... De ez marha jó ötlet, hogy felturbózod neki a tejcit Sinlaccal!!! :o Én is akarok iratni, biztos ami fix alapon... :)

Csokinyuff: aranyosak vagytok! Sajnálom, hogy Apa nem bírta a strapát, szerintem sok férfi megzakkan főleg az első gyereknél, annyira hatalmas a váltás, a gyerektelen élethez képest... Kívánom, hogy találj valakit, aki szeret, és kitart majd mellettetek!
Mézzel vigyázz. Botulizmus betegséget okozhat a babának! Egy éves kor előtt nem ajánlják! :shock:

20 évesek!!!! Megáll az eszem!!! Nem dicsekedni vele itt az öregasszonyok előtt!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvih: Hol vannak azok a síelős képek? :lol: Elő velük! :lol: :lol:

Manóci: Most véletlenül alakult így, hogy kétszer megyünk, de azért az utazástól tartok ám picit... :oops:
v.erika

Erika, sajnos nem nálunk volt :( Sőt, amikor rájött mennyivel könnyebb az üvegből inni, akkor már nem is szeretett annyira dolgozni a cicin.

Csokinyufff, nem könnyű :( De még előtted az élet, és biztos, hogy boldog párkapcsolatban fogod leélni az életed :)
Vendég

Erika!
Ezt nem tudtam remélem nem lesz baja igaz összesen hat cseppet kapott...
Dincus: 20 :oops: :) :)
cscsi : hát remélem nem fogok még kb 50 évig egyedül lenni annyira azért nem vagyok gáz :shock:
de legalább annyi ha maja 20 éves lesz én negyven nem lesz akkkora a korkülönbség Kép Kép Kép Kép
Vendég

Dincus! emma után maja is felszállt az ürbe és ezért pénzt is csináltak rola :lol: Kép Kép
Vendég

Sziasztok!

Eladásra kínálom kislányom, Zsófi kinőtt ruháit. A rucik minőségiek, hibátlanok, tehát folt és szakadásmentesek, nem sokat hordta őket.
az áruk nagyon megfizethető!!!
Ide töltöttem, nézzetek be:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=261751

Köszi a figyelmet, további jó babázást!
sziasztok: Móni

Kép
Kép
bogumil

szavazzatok légyszi a kislányomra a babavilag.com oldalon
hosztafi maja az elején szürke kép rozsaszin cumival
előre is köszi :D
Vendég

szavazzatok légyszi a kislányomra a babavilag.com oldalon
hosztafi maja az elején szürke kép rozsaszin cumival
előre is köszi :D
Vendég

Sziasztok!

Csokinyuff!Szavaztam! :D Reméltem, hogy tudok, de pont ezen a héten kértek meg, hogy szavazzak egy másik babára is.

Képzeljétek, barátnőm most telefonált, hogy benne lesz a Legyen Ön is Milliomos-ban, ma 2-8-ig lesz a felvétel, és hogy én vagyok az egyik segítség... Ááááááá! Nem utasítottam vissza, de betojtam mint állat! :oops: Most változtak a szabályok, 5 telefonos segítséget lehet megadni különböző témákban. Itt ülök majd a gép előtt, nekem 30 másodperc elég, hogy rákeressek a neten akármre. :D Hú, nem akarok csalódást okozni. :oops:

Szorítsatok! Nagy esély van rá, hogy bekerül, mert 10-en játszanak 5 adáson keresztül! :D

dincuska

dincuska!
Többre is lehet szavazni én is szavazok hajnócáéra is :wink:
Ühh akkor majd nézem mi sül ki belőle :lol:
Vendég

Dincus biztos ügyi leszel ha szükség lesz rád, nem véletlenül lettél felkérve te sztem ! :)

Kép
Kép
petra78

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?