sziasztok,
a tegnap esti írás már nem jött össze, Dorka hajnali 4ig csinálta a műsort, tudom, nem direkt, de már nagyon kivoltam. Megint tudta, h.nincs itthon senki. rengeteget eszik, egyszerre 100-140 között, ez nekem hihetetlen egy olyan pasi után, aki egyszerre 70/80-nál egyszerre nem evett többet. ezekután meg nagyon nehezen jön ki a fölösleg, nagyokat nyög, de semmi, pedig már az aranyere is szépen visszahúzódott. Hogy más-e lányos anyának lenni, még nem igazán tudom, a pelenkázáskor észreveszem, bár sokszor automatikusan benyúlok a pelusba, hogy a kukit helyre tegyem, pedig már Gergő csak alváshoz kap pelust
. Ha nincs poci probléma, akkor eszik-alszik. 3,11kg-mal jöttünk haza a kórházból, 2 napja 3,85 kg volt.
Gergőnél már annak is örültem, ha nem fogyott egy hét alatt.
Gergő még mindig bújik oda mellé, egyszer kérte a cicit, de mikor mondtam, h. jöjjön, azt mondta a babáé. De akkor kell neki pisilni, ha pelenkázok, akkor éhes, ha Dorka már szopizik. Sajna az én páromra csak abban lehet számítani, hogy elmenjen bevásárolni, mert akkor meg lehet lépni itthonról, egyébként sajnos elég messzi van a ti párjaitoktól. Nálunk Ő az első. 3 hétig itthon volt, végig tévézte meg netezte, Gergőt krellett volna időben elaltatnia, de mivel kicsi a lakásunk, a tvs, szám.gépes szobában. Gergő csak sötétben alszik el, erre közölte, hogy ő nem fog a gyerek miatt szenvedni, azaz nem kapcsolja ki a tv-t aludjon úgy. Persze. Bevittem Gergőt magamhoz a kisszobába, ami már így is zsúfolásig teli van, de így legalább 9 után elalszik és nem éjfél mire ágyba kerül. Nálunk mindkét gyerekkel, mindent nekem kell csinálni, ha meg alszanak, marad, takarítás, mosás, vasalás, főzni még nem főztem, hozták anyuék, anyósomék, sógornőm.
Szóval ezért nem vagyok, 2 gyerkőc anyjának lenni szuper.Imádom őket.
most én bocsi a panaszkodásért.
Nagyon köszi a kengurus, kendős infókat, lehet, h. kengurut kapunk kölcsön, kendőt rendeltem.
Reni,
Nagy gratula Andihoz. Nagyon szép baba, és milyen szigorú. Sok boldogságot és türelmet kívánok. Utólag is Isten éltessen!
Estelle,
Mózi mit gondol a mai szép napról??? Szorítok.
Lili,
Nálunk hétfő lesz, az első nap, h. hivatalosan egyedül vagyok két gyerekkel, bár azt hiszem az elmúlt 3 hétben is szereztem kis rutint. Nagyon for,ás baba Boti, jöhet még több kép is róluk. Zsófi kész hölgy a karácsonyi képen. Gyorsan "nagy" lett ő is. Cuki lehetett, amikor mondta, h. egyedül alszik el. Jól érzem, h. már te is nyugodtabb vagy? Én is mászkálok és ringatok éjjel, hogy Gergőt ne sírja fel. Bár eddig még csak egyszer volt ilyen, amikor éjjel mellette pelenkáztam, azóta éjszaka a konyhaasztalból csinálok pelenkázót.
Bárányhimlőt sajnálom, jobban van már Zsófi? Botika?
Kazi,
Sajnálom, h. nem küldtek vissza semmit. Kendőt még a Kismama újságnál is olcsóbban lehet kapni a könyvtár mögötti Napsugár bioboltban. Kocsisandi mondta, h. ő ott vette. xxl-eset rendeltem és 4500.
Lari önálló fürtjei
Gadevi,
Ali csuda helyes ezzel a frizurával. Nekem szerintem dorkám is kopi lesz jó darabig.
Thymi,
jobbulást Gyopinak gyorsan. Nekd meg még legalább két hetet kívánok egyben. Szép nevet választottatok.
Erszényes,
Jana is hatalmas fiú már, nagyon tündéri, a csajok gyűrűjében.
Jó pihenést Nektek. Mi néhányszor voltunk a Betlehem kapujában, a postánál, de mindig volt beteg gyerek is és Gergő beteg is lett utána. ára nem húzós, 300ft/óra. Kazi Mirije az Áfeosszal szembeni játszóházba járt. Van a Jókai utcán is, azt drágállják és állítólag nem olyan kedvesek, de szem. tapasztalarom nincs.
Dóri,
Nagyon szépen fejlődik Andris. Az én karom már a 4 kg-tól is fájt fél óra után. Ösvény, nekem is tetszett. ovival hasonló dilemmában vagyok. állítólag a mi gyerekeinket fel sem vehetik egész napra, vagy ha igen, akkor gyed helyett, csak gyest kaphatunk. Még nem jártam utána, mert tök szamárság lenne, hisz nem a nagyra kapjuk a gyedet, azért mert 2 van itthon, nem adnak több pénzt.
Baptista ovi engem is érdekel, de ha jól tudom, még csak terv van, de majd rákérdezek, mert 2 ismerősöm is a baptista gyülekezetbe jár. Nagyon helyes Katesz is a Lencsivel készült képen. Aprók táncáról kép?