Új privát üzeneted érkezett!

Kecsóné, köszi! :) MIlyen kicsi Zsófi. :) Apa először meg sem ismerte. :lol:

Hajni, pont így értettem a lazulást. :wink: És nekem havi 1* van ilyen kozmetikushoz menés. Kicsit élvezem az egyedüllétet ilyenkor, hiába is fáj nagyon.... Fazonra én most nem vettem rá magam. 3hónapja nem vettem rá magam már. :oops: :D
HA bemegyek a városba, pulcsit nem húzhatok, mert csurom víz leszek, úgy rohanok haza...... :roll: MA is.
birolili

Lili
lényeg egy kis másfele gondolkodás.Örülök hogy jut idö ilyenre.Ilyenkor nem leped meg magad valami fincsi kajcsival ott bent menet közben? :lol:

Erszényes
hát ott kell Tescoba járni? :lol: Inkább másfelé menjetek,ami Kecskeméten nincsen.Jó boros pince? :lol:

Nyhk
jaj de jó!Igazán jó hír,ez remek.Naon szívesen máskor is ilyenben szívesen segítek!

Don
nem is kérdeztem,a tüdöszürö eredménye jó lett?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

nyhk: nagyon jó hír! Örülök! :lol:

hajny: de már voltunk is. Képzeld itt még volt a kabátodból fekete színben egy csomó....:lol: de nem vettem, nekem nem áll jól... :roll:
A fiúk boroztak, én meg a sofőr voltam, úgyhogy nem bánom h nem pincéztünk.... :roll:

Lili: szerintem is kell, hogy néha kikapcsolj, ha csak egy órára is. 2 gyereki mellett főleg!!! :roll: :lol:

KépKép
erszényes

Erszényke- Még nem megyünk! Bár éjjel ki tudja!? :) Még lehet 19, de nem hiszem...

Lili-Dehogynem, éppen mondtam Tamásnak, hogy ennyi sms-t, telefont régen kaptam már! :D És olyanoktól is akikkel már ezer éve nem beszéltem, vagy taliztam. :lol:
Azért jó érzés!
De nem siettetem a kis Mózit, majd tudja Ő! Izeg-mozog, úh. sztem még marad....

Bocs, de most csak ennyi... :oops:

Kép
estelle26

Nana, Boldog Szülinapot!

Kép
seriff

Hajni, kajcsi? :shock: :lol: Mondom, örökké rohanok, meg kb. 3* telefonálok haza 1,5óra alatt, h. mi újság. :D :roll: Egyébként grillcsirkét ehetek max. Meg a péksütemények...... :D

Ser, várom pü-det. :) :wink: HA van időd rá, persze. :)
birolili

Hajni!

Nem küldtek papírt kontrollra,ebből azt gondolom nem rossz. :D De erősen gondolkozom,hogy életbiztit kötök magamra.Sose tudni mi történhet,apa nagy bajban lenne.

Lili!

Éjjel le írom pü.-ben,egyébként nem titkolom,mert nem látszik rajtam,csak agyilag :P Agora fóbiában szenvedek,ez összefoglaló megfogalmazás,ezen belül közlekedési,s szociális fóbia,előbbi nagyon gáz,s közepes mértékű depresszió,bár ebből nem érzek semmit,mert abszolút nem vagyok depis,még a téli időben sem.Szóval,agyilag zokni :lol: De a pü.-t le írom a szülésről,szerintem meg fogsz döbbenni :lol:

Ser!

Pár napja kérdeztem,szerinted a légcsőhurutot mitől lehet kapni?Nagyon ritkán hallok ilyet,hogy ebben van valaki.
Nagyon jó utat kívánok nektek,sok síeléssel,jó idővel! :D
Vendég

Kép Dorka, a balerina :D

Kép Ő lenne az én nagy és okos tesóm???

geli08

sziasztok,

gyorsan a képekkel kezdtem, mert nem tudom, mennyi időm van, bár csak ketten vagyunk, Dorka szolgáltatja a műsort. majd reggel.

geli08

Jo reggelt!

Geli, Dorka nagyon formas, szep kisbaba! :D Milyen edesek egymas mellett Gergovel!:)
Hogy alakulnak a hetkoznapok? Mennyira mas kislany anyukajanak lenni, vagy meg nem erzel kulonbseget ( a pelenkazason kivul )? :wink:

Lili, ertettem en a lazulast! :D Nekem is jol esett a mult heten, hogy elmehettem fodraszhoz. :wink: Jovo heten nekem is kozmetikus, egeszen emberi formam lesz talan. :roll:

Aprok tanca jo volt, meg nem is. Nem az Ilona tartotta es ez most erzodott is. :? Viszont nagyon orultem, hogy talalkoztam Dettusekkal (Kobudoval is osszefutottam) es Katika is jol erezte magat. Vegulis ez a lenyeg. :D

Estelle, igen Tk, meg egy kozepsuliba is jartunk! :wink: A parod is ismeros (vele is van jopar kozos ismeros), szerintem egy evfolyamba jart a baratnoimmel.
No, Mozes jol erzi magat meg odabent? :wink:

Kazi, Miri a Szechenyi setanyi oviba jar? Onnan ismeritek egymast Estellevel, vagy mar korabbrol?

Ovival kapcsolatosan lenne kerdesem: Kati ugye nyar vegen lesz 3 eves. O mar evvesztesnek szamit? Mikor irathatom be oviba? Valoszinleg nekunk a Lanchid utcai ovi a korzetesunk, de oda nem szeretnem vinni.
Kazi veled nem problemaztak, hogy Larival otthon vagy?
Szivem szerint a leendo baptista oviba adnam Katit, de ki tudja mikor epul fel. 4 evesen azert szeretnem mar oviba adni, de ha addig nem sikerul az sem baj.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nana, Isten eltessen sokaig! Volt buli?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Geli
csodaszép a kislányod,tiszta anyukája.Szerintem! :lol:

Dora
ha aug. 31-ig tölti a hármat,akkor oviba mehet,persze ha szobatiszta.
A Baptista ovi még egyenlöre csak délelöttös,szomszédom szerint naon jó.
Ha jól tom,tökre mindegy melyik oviba íratod,már nem lényeg a körzet.Amelyik neked szimpi.Lehet Katinak elég lenne a félnapos egy pár hónapig,nem?De állítólag szeptembertöl már ottalvós lesz a baptista.Hátha.Akkor lehet én is oda próbálom,közelebb is van,meg hát hátha jobb mint a Lánchídi.

Ser
nemsokára utaztok igaz?Jó utat,jó síelést,balesetmenteset,és hát klassz legyen az idö is hozzá.Érezzétek jól magatokat!

Erszényes
pihiztél egy kicsit?Ilyenkor a papát remélem ráuszítod Janára,és ö foglalkozik,játszik vele egész nap! :lol:

Lili
hát ilyenkor egy kis elcsábulás,egy meleg kis péksüti az Alföldben,én ilyenre gondoltam. :lol: Ennyi kijárna nem? :lol: De persze hogy a gyerek az elsö,én a tesómat többször elzavarom otthonról,jót tesz neki. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser: jó utat nektek! Érezzétek jól magatokat!! :lol: Ja és fényképezz sokat!! :wink: :lol:

Geli: nagyon szép baba Dorka! Annyira kis cuki!! :lol: :lol:
Tényéeg és milyen alvó Dorka? Hogy alakulnak az éjszakák? Gergő milyen a tesóval?

hajny: sikerült pihenni, itt mást nagyon nem is tok csinálni... :lol: :lol:
Jana nagyon jól elvan a papával, pedig ritkán taliznak. :wink: :lol:

don: hú nem semmik ezeka fóbiák... :roll: , És a közlekedési miben nyilvánul meg? Járművön félsz vagy ilyesmi? Bocsi csak erről még nem hallottam és érdekel. Amúgy nekem is vannak fóbiáim.... :lol:

KépKép
erszényes

Nekem is kéne egy kis segítség...
Tudtok magánbölcsit, játszóházat vagy ovit ahova Janát felveszik mondjuk márciustól is 4 órában?? Csak szét akarok nézni, mert ha lenne 4 órás munkám a gyed után akkor valahova tennem kell őt egy héten 2-3x amikor a mama nem tudja bevállalni.... :roll:

KépKép
erszényes

Ja és gondolom ezek nem olcsók, mármint a magán v. játszóház.... :roll:
Árat nem tudtok, hol mennyi??

KépKép
erszényes

Lányok,még csak 3 hét múlva megyünk, de majd fotózok meg minden!

Don, sztem gyakori a légcsőhurut, felsőlégúti fertőzés, rengeteg baktérium, de leggyakrabban vírus okozza.

Dóri, sztem az évvesztesség az iskolánál számít majd inkább, de ha jól tudom,most már ott is kérheted, h mégse legyen évvesztes, ha az óvónők, meg fpleg Te iskolaérettnek érzed, de ez még odébb van :wink: !

Erszényke, a magánovik úgy tudom nem annyira elsősorban "mindennapos" gyerekeket vesznek fel, mármint aki mindennap megy, de pl ahol Rozka dolgozik :) ,kérdezd meg!

Geli, de szépséges a kislányod (is)!

Lili, írok majd, ígérem :oops: !

Kép
seriff

Zsolti
De Szász drnő volt az én dokim is, meg Gyopié is amíg ki nem költöztünk a városból…Innen már elég messze van.
Nagyon szép baba Andi! Lehet h írta valaki, de végül símán szült v császárral?

Gadevi, Estelle
Éjjel még 2 keltem, ill 1x mert utána nem is tudtam aludni…39,4-ig felment és csak hőemelkedésig ment vissza lázkúppal is. Reggel is lázas volt, de délelőtt szépen lement. Enni semmit nem evett, aztán délutáni alvás után újra 39,4---irány az ügyelet. Torokgyulladás-antibiotikum, de legalább éjjel már nem volt lázas. Viszont reggel hányt, azóta amit sikerült belediktálni az mind kijött. Most az előbb szegénykém megevett 1 szem főtt krumplit pici sóval, remélem nem jön ki….

Lili
Benne vagyok!

Dóra
Ez vár rám is? Már előre rosszul vagyok…folyton álomkórban szenvedek és sokszor alig bírok felkelni éjjel még a wc-re sem olyan álmos vagyok.

Hajni
Remélem nem haragszol meg….vettem én is kabátot…

Nana
Boldog Szülinapot!

Geli
De édes a csajszi!!!!

Kép
Kép
Kép
thymi

sziasztok,

a tegnap esti írás már nem jött össze, Dorka hajnali 4ig csinálta a műsort, tudom, nem direkt, de már nagyon kivoltam. Megint tudta, h.nincs itthon senki. rengeteget eszik, egyszerre 100-140 között, ez nekem hihetetlen egy olyan pasi után, aki egyszerre 70/80-nál egyszerre nem evett többet. ezekután meg nagyon nehezen jön ki a fölösleg, nagyokat nyög, de semmi, pedig már az aranyere is szépen visszahúzódott. Hogy más-e lányos anyának lenni, még nem igazán tudom, a pelenkázáskor észreveszem, bár sokszor automatikusan benyúlok a pelusba, hogy a kukit helyre tegyem, pedig már Gergő csak alváshoz kap pelust :D. Ha nincs poci probléma, akkor eszik-alszik. 3,11kg-mal jöttünk haza a kórházból, 2 napja 3,85 kg volt. :shock: Gergőnél már annak is örültem, ha nem fogyott egy hét alatt.
Gergő még mindig bújik oda mellé, egyszer kérte a cicit, de mikor mondtam, h. jöjjön, azt mondta a babáé. De akkor kell neki pisilni, ha pelenkázok, akkor éhes, ha Dorka már szopizik. Sajna az én páromra csak abban lehet számítani, hogy elmenjen bevásárolni, mert akkor meg lehet lépni itthonról, egyébként sajnos elég messzi van a ti párjaitoktól. Nálunk Ő az első. 3 hétig itthon volt, végig tévézte meg netezte, Gergőt krellett volna időben elaltatnia, de mivel kicsi a lakásunk, a tvs, szám.gépes szobában. Gergő csak sötétben alszik el, erre közölte, hogy ő nem fog a gyerek miatt szenvedni, azaz nem kapcsolja ki a tv-t aludjon úgy. Persze. Bevittem Gergőt magamhoz a kisszobába, ami már így is zsúfolásig teli van, de így legalább 9 után elalszik és nem éjfél mire ágyba kerül. Nálunk mindkét gyerekkel, mindent nekem kell csinálni, ha meg alszanak, marad, takarítás, mosás, vasalás, főzni még nem főztem, hozták anyuék, anyósomék, sógornőm.
Szóval ezért nem vagyok, 2 gyerkőc anyjának lenni szuper.Imádom őket.
most én bocsi a panaszkodásért.

Nagyon köszi a kengurus, kendős infókat, lehet, h. kengurut kapunk kölcsön, kendőt rendeltem.

Reni,

Nagy gratula Andihoz. Nagyon szép baba, és milyen szigorú. Sok boldogságot és türelmet kívánok. Utólag is Isten éltessen!

Estelle,

Mózi mit gondol a mai szép napról??? Szorítok.

Lili,

Nálunk hétfő lesz, az első nap, h. hivatalosan egyedül vagyok két gyerekkel, bár azt hiszem az elmúlt 3 hétben is szereztem kis rutint. Nagyon for,ás baba Boti, jöhet még több kép is róluk. Zsófi kész hölgy a karácsonyi képen. Gyorsan "nagy" lett ő is. Cuki lehetett, amikor mondta, h. egyedül alszik el. Jól érzem, h. már te is nyugodtabb vagy? Én is mászkálok és ringatok éjjel, hogy Gergőt ne sírja fel. Bár eddig még csak egyszer volt ilyen, amikor éjjel mellette pelenkáztam, azóta éjszaka a konyhaasztalból csinálok pelenkázót.
Bárányhimlőt sajnálom, jobban van már Zsófi? Botika?

Kazi,

Sajnálom, h. nem küldtek vissza semmit. Kendőt még a Kismama újságnál is olcsóbban lehet kapni a könyvtár mögötti Napsugár bioboltban. Kocsisandi mondta, h. ő ott vette. xxl-eset rendeltem és 4500.
Lari önálló fürtjei :)

Gadevi,

Ali csuda helyes ezzel a frizurával. Nekem szerintem dorkám is kopi lesz jó darabig. :)

Thymi,

jobbulást Gyopinak gyorsan. Nekd meg még legalább két hetet kívánok egyben. Szép nevet választottatok.

Erszényes,

Jana is hatalmas fiú már, nagyon tündéri, a csajok gyűrűjében.
Jó pihenést Nektek. Mi néhányszor voltunk a Betlehem kapujában, a postánál, de mindig volt beteg gyerek is és Gergő beteg is lett utána. ára nem húzós, 300ft/óra. Kazi Mirije az Áfeosszal szembeni játszóházba járt. Van a Jókai utcán is, azt drágállják és állítólag nem olyan kedvesek, de szem. tapasztalarom nincs.

Dóri,

Nagyon szépen fejlődik Andris. Az én karom már a 4 kg-tól is fájt fél óra után. Ösvény, nekem is tetszett. ovival hasonló dilemmában vagyok. állítólag a mi gyerekeinket fel sem vehetik egész napra, vagy ha igen, akkor gyed helyett, csak gyest kaphatunk. Még nem jártam utána, mert tök szamárság lenne, hisz nem a nagyra kapjuk a gyedet, azért mert 2 van itthon, nem adnak több pénzt. :evil:
Baptista ovi engem is érdekel, de ha jól tudom, még csak terv van, de majd rákérdezek, mert 2 ismerősöm is a baptista gyülekezetbe jár. Nagyon helyes Katesz is a Lencsivel készült képen. Aprók táncáról kép?

geli08

Bepa,

most már csak fejből írok, gratula a vizsgákhoz.

Ser,

Bizti azért gondolják, hogy már mentek is síelni, h. a múltkor sűrgős volt az útlevél, csak mire kész, az is idő. megjött már?
Nem semmi evők vagytok Hannával. Róla is rég láttunk már képet.

Adri,

megpróbálok pü-t írni, ha Dorka hagyja még ma. engem is mindig a súllyal maceráltak, aznap meg előtte csak olyan kajcsit csináltam, amit imád, tejbegríz tápszerrel, vizes palacsinta, Gergő édesszájú, rengeteget eszik ezekből. Jó volt a súlya, minden vissza, nem eszik reggelire csak 2-3 falatot és azt mondja, játszunk inkább. Most 2.5 éves és 12kg, 3900-el született. Ő sem nagyevő. Bővebben pü-ben.
Hiszti- szerintem idő+nálatok fog is. Gergővel sem lehet bírni. Délelőtt egy órára ki kell vinni mozogni, most szaladgál és focizunk, ez lefársztja, kicsit jobban is eszik utána, és elalszik cirkusz nélkül.

Nana,

Boldog szülinapot Neked és anyukádnak is! Még jó, h. írtad, h. Danus is gyarapodott ezerrel az elején, kicsit megnyugodtam, mert nem egy duci fiúcska lett belőle.

Nyhk,

Gratula!

Roz,

jobbulást a kis csapatnak. Megint csak le a kalappal előtted, ja és persze a dédi előtt is. Fodrász - édes nagyon, fitt mamid van.

Lina,

Nem semmi, h. nálatok is előjön vmi mindig, remélhetőleg nem fog nőni az a vmi a pici szájában. Vki már kérdezte, de a válaszra nem emlékszem, nem zavarja Lilit?

Most mennem kell, mert szalad a lakás, m indjárt jönnek a fiúk.
Többieknek köv. körben próbálok írni.

geli08

Estelle????

Lili,én imádtam mikor Ali a karomban aludt.Olyan édesek ahogy szuszognak! :D

Kecsone,nagyon jó ez a séró :lol: :lol: :lol: :lol: eszméletlen aranyos!

Hajny,néztem már én is hogy Annának milyen szép a haja.Bringád?

Nyhk,gratulálok!!!!!!!!

Donoé,hát nem lehet könnyű.. :shock:

Geli,Dorka gyönyörű!!Szépen gyarapodik! :o Gergő meg nagyon helyes! Más....Nem is tudom,mit írjak......vannak ilyen pasik. :( :( :(

Thymi,sajnálom ezt a torokgyulladás ügyet...Ali eddig 3x volt beteg és mind3x ez volt a baj.Remélem,hogy mostmár jobban van kicsit,hogy segít az antibé.. :(

Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi

Sziasztok!

Ser
bocsinka,én azt hittem hogy most indultok valamelyik nap.Arra emlékeztem hogy jan. vége körül.Mondjuk nincs még. :)

Gadevi
sajnos a bringám szerelönél,van egy kis baja.Egymás után kilukasztott 2 gumit,újat,újra kell füzni a küllöket,felni csere.Mondtam lehet jobban járnék egy újjal. 8) lenne! :lol:

Geli
rendes egy urad van,majd én mek segíteni neked oké?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser!

Köszi a választ! :D Nem jól emlékszem,hogy jan.22-t írtál indulásra?

Geli!

:? Hajni,ha nem ér rá éppen,akkor megyek én is segíteni,ha akarod :D Gyönyörűen növöget Dorka,s milyen édesek a képen :D

Erszényes!

A közlekedési abban nyilvánul meg,ha indulok valahová,vagy tudom,hogy mennem kell,iszonyú erősen azt érzem,hogy hasmenésem lesz,hőhullámok önnek rám,úgy érzem elájulok,szakad a víz rólam,pedig valóságban nem,bár dokim azt mondja ez lehetetlen,mert ebben az érzésben teljesen görcsbe szorulnak a belek az idegességtől,szóval nem lehetne elvileg,de kedvem nincs hozzá megpróbálni,mi van,ha mégis.....Elég jól festenék mondjuk a város közepén színezett naciban :lol: Persze ezen nem szoktam vigyorogni,mert ezzel a poklok poklát élem át mindennap.Ezért is írtam,hogy nekem piszok messzi van a Kaszap u.-ai ovi is,ami egyébként nincs messze,csak nekem :? Mikor dokihoz kerültem ott tartottam,hogy a 4.-ről képtelen voltam a szemetet levinni a lépcsőház előtti kukához,ahhoz képest most aranyéletem van a gyógyikkal.A szociális meg,pl. posta,gyógy.tár,ahol sorba kell állni,valóssággal rosszul vagyok.Te milyen fóbiában szenvedsz?

Nyhk!

Gratula,nagyon örülök,hogy nyertetek,igazán nem volt semmi,néhány kattintás,ezért a szép célért.

Lili!

Éjjel megírtam pü.-t.

Estelle!

Merre vagy?
Vendég

köszönöm a segítséget!! Akkor ezeket a helyeket megnézem. :wink:

geli: Nem semmi mennyit eszik Dorka!! Kis ügyes!! :lol: Sajnáloma pocakfájást, remélem hamar elmúlik neki!
Húú én is ezért nem szeretnék kistesót Janának egyelőre (nálunk apa munkarendjével is gond van...) , plusz még vagy ezer ok miatt..... :roll:
Azért majd idővel tuti könnyebb lesz... :wink: :lol:

don: nem egyszerű amiket írsz, tényleg megkeseríthetik az életed ezek a fóbiák... :(
Az enyémek tök átlagosak. Pl. pókiszonyom van, és nagyon nem szeretem az alagutakat lifteket, szűk-ablaktalan helyeket!
Ja a másik meg az, hogy állandóan azt hiszem h nem zártam be az ajtót, vagy nem húztam be a kéziféket, elfelejtettem visszazárni az ablakikat, szal van hogy 5x visszamegyek megnézni a dolgokat, és mikor odaérek akkor eszembe jut, de addig nem.... :roll: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Én is lebetegedtem :cry: Már mindenem fáj,pedig "csak "hőemelkedésem van!Csak a lányok el ne kapják :oops:

Erszényes:
Ilyen 5x visszamenős fóbiám nekem is van :D (mégis elhagytam a táskám :oops: ) Mi nagyon szerettük a Széchenyi krt.-i játszót! :wink:

Geli:
Gyerekek tünemények! :D

Dóra:
Estellevel már az oviba is együtt jártunk(mikor mi voltunk azok :lol: )-és azóta barátnők vagyunk.
Velem nem problémáztak az oviban,sógornőmet viszont az árpádvárosi oviban folyton szívatják,meg megkülönböztetik,mert otthon van a kistesóval.Ovija válogatja szerintem.Mirabel amúgy 1hónappal a 4.szülinapja előtt került oviba.Gondolkoztam én is hogy beadom előbb,de nem bántam meg,hogy nem.Nállunk a játszócsoport volt az átmenet.
kazi

GEli, úgy sajnálom az ilyen anyukákat, mint amilyen TE vagy! Jólelkű, kedves, és ilyen pasi.... :( Az ismerősömnek is ilyen a férje. :( ÉS úgy sajnálom. Bár szerencséje van, a 2.babája tündér.
Szépen gyarapodik Dorka! Gyönyörűek a képek! :) Gergő hogy viszonyul most hozzá?

Hajni, péksütemény.....hát igen. :D Imádom. Sajnos látszik is. MOSt aztán sokat eszem, nagyon szív Boti, és hogy éjjel is talpon, nappal is. Most halmozott a fáradtságom, egyszerűen olyan dög fáradt vagyok, hogy elájulok lassan. :(
Thymi, készülj, nem könnyű az eleje....sőt. :( Mikor lesz könnyebb?
MA Solton voltunk először a mamáknál, de hát mire elindultunk, már a sírás kerülgetett. ÉS nekem mindenben segít Gabi....

Hol van Évi? KAzi, tudsz róluk vmit? MEgszült? Nagyon izgulok!

Don, ez nem semmi. Akkro ki intézte a számlabefizetést, meg ilyesmiket? Szegénykém...mitől alakul ez ki?
A sztori nem semmi! :shock: :shock: :shock: Én is majdnem így jártam. :shock:

HAjni, hozzám is jöhetsz segíteni! :) :wink: Bringádnak gyógyulást! MOst mivel jársz ki dolgozni?

Gadevi, én is imádom, mikor a kezemben alszik Boti. Rajtam. :) ÉS ez sztem nem elékenyeztetés, hanem ez az alap szükségletük. Boti aztán azt imádja, ha rázzuk a fenekét, és puszilgatjuk, simogatjuk.... :D

MEgyek aludni, hogy tujak pihenni ebből a kóros fáradtságból. :shock: :lol: Tök jó lett ez a mondatom. :lol: :roll:
birolili

Sziasztok!

Don
hüüü,nem semmik amiket leírtál.El sem tom képzelni miken mehetsz át,ez igen,ügyi vagy hogy bírod!

Erszényes
épségben hazaértetek?

Nyhk
mikor lesz a tévében a müsor?Kíváncsi vaok naon. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili
naon szívesen segítek neked is,kimenjek hozzád?Kapsz egy kis szabadidöt!Na?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ja,igen,szegény bringám gyógyulóban.Amikor lehet autóval megyek dolgozni,de busszal.Holnap elvisz egy barátnöm,és lehet busszal haza.Anna este 9-kor már alszik,ne jöjjön értem apa.De csütkön már kész lesz,ezt ígérték. :lol: :lol: Hiányzik a tekerés! :D

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lili:
Estelléről semmi hír,úh. valószínűleg nem szül!Ne izgulj :wink:
Légyszives küld már el N. K. telefonszámát nekem pü-ben!Tudod a telómban volt a száma... :(
Mikor lesz könnyebb?Az jó kérdés! :lol: gondolj Nyhk-ra milyen régóta csinálja és még bírja :wink:

Hajni:
Hol fűzik a kereked????
kazi

Hajni:
Ment a pü!!!
kazi

kazi: jobbulást neked!! Remélem tényleg nem kapják el a lányok.... :roll: :(
A Széchenyi krt.-i az hol van pontosan?? Az mennyibe kerül?

Lili: megértem, hogy fáradt vagy..., megmondom őszintén én már elég rendesen "berezeltem" a 2. baba gondolatától is...., pedig sok sok öröm is lehet az biztos.... :lol: :lol:

hajny: persze hazaértünk, csak még anyuékhoz is bementünk töltöttkápit enni.... :wink: :lol:
Remélem tényleg kész lesz csüt-re a bicód, macerás azért nélküle menni gondolom... :roll:

thymi: hogy vagy?? Ugye minden rendben veletek.... :lol:

KépKép
erszényes

Estelle: Nemsoká telihold lesz!! Mózika remélem kibújik "megnézni" .... :wink: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

SZIASZTOK!

NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SZÜLINAPI KÖSZÖNTÉSEKET! :D
(kicsit szégyellem magam, hogy így beharangoztam... :oops: nem ez volt a célom, csak reménykedtem, hogy Mózival egy napon ünnepelünk majd :D :wink: )

ESTELLE-MÓZI
Szorítok!!!!!!!!!!!!! (ma vagy holnap végre találkozhattok! :D )
Soha, de soha nem fogom elfelejteni azt a pillanatot amikor először megláttam Danust és Botit! :D Botit rögtön a hasamra tették és ott szuszogott én meg önkívületi állapotban sírtam és nevettem egyszerre és puszilgattam a kisfejét, hogy "végre, végre kibújtál"!!! :)
AKAROM még ezt az érzést! :D

KépKép
KépKép
nana09

Ez volt az egyik legjobb szülinapom! :D (a korom pedig valahogy egyátalán nem zavar :D )

kaptam a fiúktól egy nagy szív alakú piros tortát, 32 gyertyával aztán volt meglepetés vacsi kettesben apával + meglepetés ajándék :lol: :D

Kazi
Hogy vagy? :( Reméljük nem influenza. gyors gyógyulást!

Lili
nagyon átérzem a kimerültséged :( , de hamarosan vége lesz! :) egyre könnyebb lesz ! :).... ez a része...aztán jön más! :)
de ez így szép és teljes.

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Ma voltam bent Reninél látogatóban. Csuda jó néz ki, repül a boldogságtól, amit nem is csodálok, mivel Andi nagyon gyönyörű baba. Nekem is van róla szép képem, valamikor felteszem, de előtte egyeztetek Renivel.

Köszönöm a pü-ket, én is kereslek az IWIW-en benneteket, bár jó lenne találkozni, mert utána sokkal jobban tudok dolgokat személyekhez kötni.

nana09, nagyon sok boldog születésnapot!

Két gyermekes anyucik, kitartás, egyszer érkezik a felmetősereg, és akkor tudtok egy picit pihenni, meg ahogy tellik az idő ti is belerázódtok. Kitartás, és az erő legyen veletek!

Estelle, Mózes Mór is egyszer megmutatja magát, gondolom, már nagyon várod.

Jó éjt mindenkinek, majd holnap megpróbálok visszatérni.

Kép
Kép
kisévi

Gadevi!

Bizony,tényleg nem könnyű,sőt....

Erszényke!

Ez így le írva nem olyan gáz,mint évek óta nap,mint nap átélni,hónapok óta görcsbe rándul a gyomrom,mi lesz,ha elkezdődik az ovi :shock: Azért a te fóbiáid sem egyszerűek ám,nem szabad lekicsinyleni őket,mert ezek is sok rossz élményt szerezhetnek. :?

Kazi!

Gyógyulgassál,hátha gyorsan átmegy rajtad,jobbulást! :D

Lili!

Mindent Zoli intézett meló után,vagy közben,ha nem ment,akkor az Auchanban,stb.,ott ahol tudom,hogy elérhető távolságban van wc.,ott semmi bajom nincs :shock: Mitől alakult ki?Pszychésen elég viharvert vagyok,voltam,szüleim válása alatt "kaptam" egy betegséget,az agyalapi mirigyem működése leállt az átélt borzalmaktól,a só-vízháztartásom felborult,így a napi foly.igényem felugrott 12-14 literre!!!Ez ugye távozik is,a vesém ettől instabillá vált,életem végéig használok egy orrsprayt,ami azt a hormont tartalmazza,amit az agy.mirigy termelne.Ebből adódóan volt egy "rés" az idegrendszeremen,így megkönnyítve ezek a fóbiák ki alakulását.Ezt hülyén írtam,hogy rés,de végülis így van.Ezt drága apámnal köszönhetem,hogy élő idegroncs lett belőlem.S azt mondja mennyire szeret bennünket :? Látom,láttam....
Barátnős sztori,hogyhogy így jártál majdnem te is?Jöhet pü.-ben.

Hajni!

Ezt ne is éld át sose! :? Hogy ügyi vagyok-e?Nem tudom,az életnek mennie kell,csinálnom kell a dolgom,talán ha nem ilyen a gyerekkorom,már rég orvos lehetne belőlem.Nevetséges,pszychiáter akartam lenni,most meg régóta hozzá járok :shock: A sors iróniája.
Na,de nem kesergek,mert amúgy meg,nagyon vígkedélyű vagyok,ezzel együtt kell élnem,meg amúgy sem szoktam ezen keseregni.Csak vidáman,túl rövid az élet a kesergéshez! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Erszényes
Boldog,és még boldogabb névnapot kívánunk neked,még jó hogy Jancsi otthon van szabin,kényeztesd magad!

Don
minden elismerésem! :wink:

Kazi
Endre egyik haverja csinálja,legalábbis remélem meg tudja! :lol: :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,új bringa? :lol: :lol: Hátha nem lehet megcsinálni... :lol: :lol:

Donoé,én meg 21-re emlékszem..... :lol: más...ez borzalmas ami Veled történt... :cry: sajnos én is átéltem hasonlót,de szerencsére én csak lelkileg sérültem.

Kazi,jobbulást!!!!!!!

Lili,ne keseríts!!!!!!!Így is rettegek attól,hogy mi lesz ha már kint lesz a Pocaklakónk...segítségem nincs,csak Apa,de Ő inkább csak lelkes,mint hasznos.. :lol:

Kisévi,köszi az infót Reniről!!!

Erszényes!!És minden Ági!!Nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!

Estelle??

Thimy?Gyopi?

gadevi

ERSZÉNYES!
NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :D :D :D

Estelle?????? :?:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Erszényes-Ági boldog névnapot kívánok!!

Nyhk, nagyon jó hír!! Hogy vagytok mostanában?

Don, először azt hittem, csak a közlekedési eszközök riasztanak, de úgy vettem ki a soraidból, hogy a séta is :cry: Pedig Kaszap u.-i ovi nincs is messze hozzátok. Hú, nagyon nehéz lehet...

Nana, milyen ajándékot kaptál? :) Mit dolgozol, hogy tudod megoldani? Soha nem válaszolsz nekem :cry:

Kazi, jobbulást neked!!

Lili, ismerős az indulások körüli herce-hurca. Mostanában egész jól mennek az oviba indulások, de volt idő, amikor megizzadtam,mire kiléphettünk az ajtón. Vagy a 3 lányból kettő sírt és én voltam az egyik :roll:

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sárkány szülinapos Dani :D :D (...aki Dinó fun lett :D )
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Pille
Ne hari :( :oops: , akarok én válaszolni mindig Mindenkinek :( gondolatban meg is teszem...csak mikor van egy pillanatom kapkodva olvasok, írok és mindig remélem később tudom folytatni. :roll:

Itthon dolgozom, a férjemnek. :) (ezt tanultam most Pesten)
Boti velem van. mindig, egész nap :)
Nekem az anyukám nem Kecskeméten lakik, így nagyis segítség sincs, meg testvér se, meg senki
Éjjel dolgozom és max akkor amikor alszik, de szeretem csinálni. :)

Meglepetés wellness hétvégét kaptam, kettesben apával (illetve egy baráti párral), de félünk, mert Boti még soha nem aludt a mamánál, addig valamikor főpróbát kell tartanunk. :)

Na Boti leesett az ágyról

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes, Nagyon sok boldog névnapot kívánunk! :)

Hajni, csak vicceltem. :) Van mit csinálnod sztem. :) :wink:

Gadevi, bocsánat, nem ijesztésképpen írtam. :oops: :roll: Csak hát ez az igazszág.

Pille, akkor nem vagyok egyedül....ma is mire kijutottunk, Botond álomba sírta magát. :cry: Iszonyat volt. Utálom, ha sír. :( Zsófi meg nyüszögött, hogy nem tudja felvenni a csizmáját.... :?

Kazi, miért pont Nyhk-re gondoljak? Ezren csinálják itt a fórumon is egyedül...vmit félreértettem? :roll:

Nana, szépek a képek! De jó, kettesben.... :) Mi is megyünk anyukámmal, és a 2gyerkőccel Visegrádra február közepén. Hát, kíváncsi leszek. :)
Én sem felejtem el azt a pillanatot, amikor Zsófit és Botit először megláttam. :) Tényleg óriási élmény. :)

Látod, Gadevi, mindannyian megszenvedjük az elejét a gyerkőcökkel, aztán sokan vágyunk egy újjabb csöppre. Pedig nem könnyű. :) Igaz, Nana. :) :wink:
birolili

Adri, hogy vagytok? Te?

Évi????
birolili

kecsone- De édes Kata frizurája! :) nagyon tetszenek az iwiw-es képeitek is, és az idézetek amikt feltettél tök jók! :D

nyhk- Ez hatalmas örömhír! Jó, hogy segíthettünk!

:D

Geli-De jó, hogy tettél képeket!!! :D Tündéri Dorka baba!!! Gergő is aranyos! Ő hogy viseli a kistesó érkezését?

Dora- Úgy néz ki, hogy Mózi még jól elvan bent! :wink: Hátha majd holnap... :) Egy középsuli? Nem emlékszem Rád... :? Te emlékszel rám? Igen, elvileg Katika évvesztesnek számít. Miért nem szeretnéd a Lánchíd utcaiba íratni? Indul egy jó csoport aranyos óvó nénikkel. Ha minden igaz két kiscsopi indul!? De nem vagyok 100%-ig képben..., de megkérdezhetem.A baptista ovi hol épül?
Egyébként a legjobb ha otthon marad Veled! Ez Neki a legtutibb! :wink:
Most látom, h. hajni írja, h. délelőtt van baptista ovi! Akkor az tök jó! Nem? Mégis közösségben is lenne Katika, meg otthon is! De ezt Ti tudjátok!

Hajni- Kikapcsolódásról: Nem tudom, h. én mennyire fogok majd ellazulni, ha el kell szaladni vhova, de ha Kazi gyerkőceire vigyáztam, Ő is pikk-pakk otthon volt! :lol: Szerintem is jár egy kis habos kávé vagy egyéb finomság nyugiban! :lol: Nem azon a 10-15 perc "relaxáción" múlik... :D Ari vagy, hogy a tesódat is elküldöd néha feltöltődni!

Erszényes-Magán bölcsiket, ovikat én sajna nem tudok, Kazi tud valamit, meg Roz is ilyen helyen dolgozik! Nem?

Thimi_ Szegény Gyopi! :? Gyors gyógyulást Nektek!!! :(

Geli- Sajnálom, hogy a férjed ilyen! Fúú így nagyon nehéz lehet! Akkor mondhatjuk, hogy három gyereked van!? még jó, h. főzni nem kell egyelőre! Én is mennék Hajnival segíteni, csak most asszem nem fog menni....
Mózinak tetszett a tegnapi napos idő , és a mai is, de csak óvatosan, bentről élvezi! :D

Lili- Hogy van Zsófi? Boti elkapta a himlőt?

Donoé- Aranyos vagy, hogy ilyen őszintén írsz ezekről a dolgokról! Igen, vannak ilyen fóbiák. Nekem is van ilyen ismerősöm.

Kazi-Jobbulást!!!!

Erszényes- Igen a telihold!!!!Az már döfi! Az majd érdekelni fogja a fiatal urat! Na meg a hidegfront!? :wink:

nana-de édes vagy, hogy reménykedtél, h. egy napon születtek! :lol: Fúúú, hatalmas öröm lehetett, ááá, ezt tuti nem lehet leírni!!! Átérezni is csak az tudhatja igazán, aki már átélte! Én a szülőszoba összes részét láttam, és mindegyik rész után: :cry: :lol: Úgyhogy várom már....hihetetlenül!

Gadevi-Apa inkább csak lelkes, mint hasznos! :lol: :D

Erszényes! Boldog névnapot!!! :D

Kép
estelle26

Megyek Nst-re! Este színház, szülinap, és akkor asszem holnap megszülök!!! :D

Kép
estelle26

Agi-sok boldog nevnapot!!!!Mikorra varhatunk? :roll:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

sziasztok :)

Nana
utólag is boldog szülinapot :) Danus nagyon aranyos ebben a jelmezben klassz a tortája :) de aranyosa a férjed ezzel az ajándékokkal :) helyileg hova mentek wellneselni ?

Erszényes
Nagggggyon sok boldog névnapot :)

Don
huu de rossz lehet így neked :( Sajnálom . De jó hogy férjed segít :)

Geli
Teljessen együttérzek veled T. is pont ilyen Ő biztos nem alkalmazkodik gyerekhez ....no komment ...

kazi
Hogy vagy ?

Nálunk még a héten sem mehetnek a gyerekek :( Közben kiderült ŰAdri vinni kell pulmanológiára mert megint tüdögy. van és kiskorábban is ugyan igy volt mindig visszatért neki bízom benne hogy nem találnak semmi komolyat ...

megyek mert Anyós elviszi Őket egy kicsit 1 órára viszem Őket a buszhoz és majd csak szerda reggel jönnek vissza...

Kép

Kép

Kép
roz23

Húúúúúúúúúú!Én azt hittem ,hogy dinók már nincsenek?!?!Erre itt egy és nagyon ari! :lol:

Lili,igaz.....nem könnyű,bele kell jönni!Aztán meg az idő úgy is megszépíti az emlékeket! :lol:

Estelle,Mózi nagyon jól érezheti magát! :lol: Mi volt az nst-n?Lesz este színház??

Roz,hát ez nem jó :( csak nem lesz semmi komoly Adrival..

gadevi

Sziasztok!

Erszenyes, boldog nevnapot!:) Ha lanyom lenne, most o is unnepelne!:)

Nana - Dani dino nagyon jopofa, tetszik a jelmeze!:) Farsagkor is ebben lesz?
Orulok, hogy jol sikerult a szulinapod, biztos klassz lesz wellnesselni is. :D

Estelle, nem emlekszem rad en sem. :wink: :roll: 97-ben vegeztem, de maradtam meg egy evet.
Ovit nem akarom eroltetni, de nem bannam, ha 3 eves koratol gyerekkozossegbe jarna. Arra gondoltam, hogy mig Andrissal itthon vagyok addig csak delelott menne.
Tudtam, hogy tervezik a delelotti foglalkozasokat (egyelore csak azoknak, akik mar betoltottek a 3. eletevuket), de azt nem, hogy mar megvalositottak. Asszem mihamarabb beszelek a vezeto ovonovel. :wink:
Annyira jo, hogy ilyen pozitivan allsz a szuleshez es varod, igy tuti konnyebb es gyorsabb is lesz! :D

Lili, hiheteltlen, hogy mar Boti is ket honapos nem?
Zsoficica hogy van? Pottyok? Botika nyugoske meg?

Ser, kellene info a Horvatorszagi helyrol, ahol voltatok nyaralni. Szeretnenk lemenni a nyaron. Johet priviben is! Koszonom!

Roz, jobbulast a gyerekeknek! Adri :(

Geli, sajnalom, hogy ennyire nem segit a parod! Igy baromi nehez lehet! :( Pedig legalabb az elso hat hetnek arrol kene szolnia, hogy te es a baba (meg persze a teso). :?

Nyhk, ez nagyszeru! :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?