Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Gabi de jó hogy néha te is írsz!!! Biztos nem könnyü két srác mellett!!

Nagyon aranyos vagy hogy felajánlottad a kismama rucikat, én egyébként 162 cm vagyok.

Tudod, ha lett volna egy megbízható dokim aki a kenézyben van akkor még meggondoltam volna de lehet én vagyok túl válogatós vagy nehéz eset, de nekem nem jött be anyira Bacskó!

Felhivtam a védőnőmet: Tószegi Klaudia, nagyon kis renddes fiatal hölgy! Egyből mondta hogy tegeződjünk!!

Az Ótemetőre tartozom, Makkai Rita körzetishez, egyelőre, mert majd minden elköltözik máshova!!

10 és fél hetesen találkozom vele, jan. 28.

Most mennem kell a városba!! Puszika
Vendég

Gabi! Köszi a kréme! Kipróbálom!

Pintyus! Igen, az Ótemetőről át fognak költözni az OTI-ba. Mondjuk már szept-től mondták, hogy költöznek, én nagyon örülök is, hogy engem már nem érint. Ez nekem olyan közel volt, még nagy pocakkal is odaértem 10 perc alatt gyalog! :)

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Kinél mi újság? Olgi, remélem jobban vagy már!
Nálunk semmi extra,lassan összpontosítanom kell a sulira. 28-án kezdődik:)
Vendég

Olgi SMS:

Már 4 napja a klinkán vagyunk. Lehet mondani, perceken múlt az életem, szerdán este majdnem elvéreztem. Az egész kórház rólam beszél, nagyon megijedtek. Ez van. :(

Kérdeztem Tőle, hogy tudja-e már, hogy mi történt. Erre a válasz:

Tündike velem van. Az egész okáról köntörfalaznak, senki nem mond semmit, majd a szövettan... Mikor behoztak uh-ra, a doki a dolgok láttán azonnal a műtőbe rohant, mondván lehet, hogy a méhet is ki kell venni, ha nem áll el a vérzés. Erre már nem tudtam válaszolni, mert elaltattak. Szerencsémre jól sikerült. Mindenem megmaradt, kaptam vért, most jól vagyok.

Reméljük, most már minden rendben lesz Velük!!!

Kép
zsuzska81

Jajjj! Nagyon megy a drukk, hogy minden rendben legyen! Gyors gyógyulást! Pusz
Vendég

Úr Isten Olgi!!!

Nagyon megijedtem ám!!! Ez egyszerüen borzasztó!!!

Nagyon nagyon sokat gondolok rád hogy minden rendbe legyen, most csak magaddal foglalkozzál és erősödj meg!!

Nagyon kiváncsi vagyok hogy mi is történhetett??? és ki ezért a felelős??????????? Bár nem hiszem hogy olyan könnyen magára vállalja az a bizonyos doki a felelősséget!!

Zsuzska, köszi hogy közvetitesz!!

Andi, eléggé meg lesz szeppenve mikor ezeket elolvassa!!! Már mindjárt jönnek haza!!
Vendég

jAJJ Istenkém!!! Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen.....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Nagy a pangás....
Nekünk megvolt az első sétánk! :D Nagyon élevzte a kis Drága, rögötn el is aludt! :lol:

Kép
zsuzska81

Sziasztok Lányok!

Újra itthon, de most csak egy gyors kukkra jöttem, hogy lássátok megvagyunk.
Szuper volt a nyaralás-telelés, de majd részletezem képekkel tüzdelve.

Visszaolvastalak Benneteket, Olgitól padlót fogtam, elkezdtem remegni mint egy nyárfalevél.
Hivtam többször is, de nem vette fel, igy irtam neki sms-t, amire ő visszahivott.
Még egy uh-t kell csinálni és ha minden oké mehetnek haza. Ma is mehettek volna, és holnap vissza uh-ra, de ezek után inkább maradtak, amit meg is értek.
Ezek után én egyetlen dokiról sem fogok véleményt alkotni... az tuti.....

Üdv itt Awe!
Mesélj még többet magadról, engem is meg fogsz ismerni, még meg is fogsz unni, annyit fogok írni. :lol: :lol:

Bea!
Sajnálom hogy nem jött össze az állás, pedig én is szorítottam ám.

Zsu!
Panni bébi tündéri a képeken, de tényleg.

Pintyus!
Akkor mikor is kell menned az első terhesgondozásra???

Alíz!
Balikára adj bukósisakot.... :lol: :lol: Remélem azért nem töri össze magát nagyon.

Olimami!
De jó hogy újra hirt adsz magadról, magatokról, jó olvasni téged is.
Fiatal Jakabnál szült egy munkatársnőm, de inkább már meg sem szólalok, mint irtam is.

Gabi!
Na, Te is megvagy??? Nagyszerűű, utólag is boldog szülinapot Neked!!!!!!!

Na, majd később tényleg jövök, most még perpillanat a fürdőszobában térdig ér a szennyes, igy a 3. adag ruha mosása után is.... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
bendor

Szia Andi!

Örülök, hogy jól sikerült a telelés! És annak is, hogy újra itt vagy! :D Szerintem nyugodtan mondjál ám véleményt bármely dokiról.... Neked jó tapasztalatod volt vele, még jó, hogy jó véleményt mondtál! Nem hinném, hogy ezt bárki rosszallaná!

Borzalmas, ami szegény Olgival történt, de nagyon örülök, ha holnap már mehetnek haza! :)

Várjuk a képeket!!! :D

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Jó sokaz írtatok!
Eltüntem,mert nem voltunk itthon csütörtök reggeltől a nagynénéméknél voltunk Vácszentlászlón,tegnap meg sütöttem-főztem mert a férjemnek tartottuk a névnapját.

Olgi:
Szegénykém!Ez egyszerűen szörnyű,hogy ez megtörténhet.
Nagyon sokat gondolok rád,jó egészséget és gyors felépülést kívánok neked.
Remélem most már hazaengednek benneteket és nem lesz semmi baj,tudod élvezni a babázást.

Andi:
Üdv itthon ,majd gyere és mesélj,várjuk a képeket is. :D
Már gyógyul Balázs sebe,de mint írtam eb csont beforr. :lol:

Olimami:
Jó hogy írtrál.
Én az Avonnak használtam a terhességi csík elleni krémjét,nekem bevált,egy csíkom sem volt.
Jót nevetem azon amit írtál.

Pintyus:
A szuperben is vannak kismama ruhák vagy a Babavilágban(nyugati u.-i bababolt)
Először én is a védőnömnél voltam ,utánna mentem tg-ra.

Zsu:
Nagyon cuki Pannika ,annyira csajos hogy ha nem tudnám hogy, kislány akkor is látszik rajta olyan kis bájos.
Nekem is mindig elaludt Balázs a babakocsiban .

Bea:
Sajnálom hogy nem sikerült az állás,de ne add fel !

Puszi, megyünk vacsizni.

Kép

Kép
aliza

Andi! Örülök, h. jól telt a telelés! Várjuk a bővebb beszámolót!!!! Jó, h. újra itt vagy, azért:)!
Alíz! Jó, h. "látunk" Téged is!
Olgi! remélem most már minden ok és mehettek haza!
Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!

Kicsit lassabban megy a "beszámolóm" megírása és a képek felrakása mint gondoltam. Ma még ugyanis Bence sem ment oviba, és a gépet is el akarja csaklizni tőlem, a laptop meg ha igy haladunk soha nem is lesz kész. (110 ezer + áfáért javitanák meg, az egész anno 200 ezer volt.... na mindegy, még szerencse hogy munkahelyi laptop)

Na, szóval, amint tudok tényleg jövök , nem vagytok elfelejtve. :wink:

Alíz!
Te szoktad kérdezni, délután visszük a gyerköcöket a 18 hós ill. 6 éves kori oltásra. :(

Puszi Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Szia Andi!!!!!!!!!!!

Üdv újra köztünk!!! Hiányoltunk, bár tudtuk hogy nagyon jó helyen vagy és szórakozól!!! Kiváncsi vagyok mindenre!!!

És persze a szuper képekre!!!

Olgi, remélem már otthon vagytok és minden rendben van!!!!

én dolgozom mint a félőrült, tegnap sógornőméknél voltunk egész nap, várnom a pénteket mert megyünk haza Kolozsvárra!!! :lol: :lol: :lol:

Andi, kérdezted hogy mikor megyek Tg-ra: Hát azt még pontosan nem tudom, mert jövő hétfön van talim a védőnővel. És TG pedig hétfőnként van délelött! ugyhogy valószínű azután való hétfőn!
Vendég

Sziasztok!

Egy kicsit eltüntem és még most is csak "részben" vagyok itt.
Három napja kár belém bármi is.Minden vissza jön.Lassan jártányi erőm sincs.Lázam szerencsére nincsen de nagyon szarul érzem magam.Olyan éhes vagyok de lassan már enni sem merek mert szenvedés ami utána következik.
Probálom magam tartani mert ugye dolgozom de lehet hogy fel fogom adni és kiiratom magam a körzetis dokimmal.
Remélem nem tart ez sokáig mert lassan kikészülök.

Pintyus: Örülök hogy sikerült a védőnéniddel beszélni.Gondolom várod a találkozást.

Andi:Örülök hogy veletek lehetek.Majd mesélj a sielésröl majd.
Én is mesélek igérem.

Olgi:Mielőbbi teljes felépülést kívánok neked.Gondolom ez lelkileg is nagyon megviselt.Mondtak valamit hogy mi is történt?
Remélem most már sokkal jobban vagy.

Éva

Kép
awe

Éva: ez a terhességtől van ez a hányingered???? Nem túl késő hogy most jöjjön elő???

Remélem nem valami más vírus!!!
Nagyon vigyázzál magadra!

Igen nagyon várom a talit a védőnénivel!! Nagyon kis aranyos, fiatal 25 éves! Meg kuksiztam iwiwen! :roll:
Vendég

Pintyus:Szerintem nem virus.Eddig is volt hányingerem meg volt eredménye is de mindig este.Na most ez egész napra kiteljesedett.
Hétvégén akkor "otthon" leszel?Biztos örülni fog anyukád mert ugye Ő lakik ott?

Éva

Kép
awe

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy "bepofátlankodok" közétek, de lenne egy kérdésem. Két hétre hazautaztam Debrecenbe, és nem szeretném kihagyni a kismama jógát. Tudnátok nekem javasolni a belváros közelében egy helyet ahol van ilyen?
Előre is köszönöm!
Mindenkinek kellemes pocakosodást! :D

Kép
pété

Sziasztok!

Ime, a Szlovákiaban készült képek.
Nagyon jól éreztük magunkat, vissza is vágyunk.

A szállással elégedettek voltunk, szép tiszta volt, kényelmesen
elfértünk. Dorkával a franciaágyon aludtam, mig a fiuk egy két
személyesse alakithato heverön szunyáltak.
Félpanziós ellátás is nagyon szuper és böséges volt, vacsorára
rendszerint kétfogasos meleg ételt kaptunk, a reggeli meg vagy 1-2
alkalommal volt csak hideg étel , a végére elég ügyesek is lettek,
bár Bence a szánkózást jobban élvezte, mert ott csak ülni kellett és
élvezni a csuszást. Dorka is nagyon élvezte a nagy OOOOOO-t (hót,
vagyis havat). Sajnos, sokszor volt köd, ez latszik is a képeken, néha a
pálya felet kb ha láttuk, jó ha 50 m-es volt a látótávolság. Sajnos
nagyon enyhe idö volt, erösen olvadt a hó, mühó is. Ráadásul pénteken
pálya, aminek persze a profi sielök nem igazán örültek, nem csuszott
eléggé a léc rajta. Tibinek ez csak elöny volt, hisz eleinte az volt a
gondja hogy túl gyorsan csuszik, alig birt megállni. :lol: :lol: Röviden ennyi, beszéljenek magukért a képek.

Kép
Kép
bendor

Vááááááááááá....... a lekicsinyitett képeim ide babanetre még mindig nagyok, kicsinyithetem tovább.

Kép
Kép
bendor

na, próbálgatom mekkorára kell kicsinyitenem, de talán ez jó lesz

Kép itt volt a szállásunk

Kép
Kép
bendor

Na, folytatom:

Kép Szép, tiszta minden, Dorka le is vizitelte.

Kép Végre hóóóóó.....
Kép
Kép Sajna köd volt, de sebaj.... Bence az oktatóval

Kép
Kép
bendor

Folyt. :
Kép Dorka a hóban
Kép koncentrálás
Kép Apa segít... Dorka itt valamiben elfáradt... :lol:
Kép Szánkózás, inkább csúszkázás.... mire nem jó a kocsi vontatókötele... :lol:
Kép Sielés, szánkózás után...
Kép Esténként...

Kép
Kép
bendor

Folyt. :
KépPálya melletti Food bar-ban.... ebédre várva
KépEzek vagyunk mi
Kép Végre nincs köd, esti kivilágitással háttérben az egyik pálya
KépSajnos ez már az utolsó esténk Kokaván.....

HÁT ENNYI.... tömören. :lol: :lol: :lol:
Februárban egy hétvégére megpróbálunk visszamenni, persze csak ha lesz hó.

Kép
Kép
bendor

Ráadásul pénteken eső is esett, amitől jégkásás lett a pálya
, aminek persze a profi sielök nem igazán örültek, nem csuszott
eléggé a léc rajta. .......

Ezt akartam írni..... sorry. :cry:

Kép
Kép
bendor

Azt hiszem a heti mennyiséget teljesitettem egy nap alatt. :oops: :wink:

Kép
Kép
bendor

Andi! nagyon jók a képek! Tényleg szép a szállás! örülök, hogy ilyen jól éreztétek magatokat!

Awe! Sajnálom ezt a hányást! Ez a terhesség miatt van? Nekem a 9. héten kezdődött a hányás, hányinger... Eltartott a 17. hétig... :( Remélem, Neked nem az!

Kép
zsuzska81

Sziasztok!

Andi:
Jó hogy hazaértetek szerencsésen ,már hiányoztál. :)
Nagyon jók a képek,látom jól éreztétek magatokat,biztos szupi volt. :D
Irigykedek is kicsit. :oops: :lol:
A gyerekek tök aranyosak a sí szerkókban ,látszik hogy nagy élmény volt nekik.

Awe:
Jobbulást vagyis kitartást neked erre a hányós időszakra és kívánom hogy mielőbb el múljon.

Küldtem Olginak sms-t hogy mizu és hogy hogy vannak?
Ezt írta:

"Szia,most értünk haza,majd mesélek.Tündike jól van és én is.Puszika."
Hála istennek!Remélem most már nem lesz baj.

Most lépek majd még lehet jövök,ha nem szép estét mindenkinek. :)

Kép

Kép
aliza

Andi:

Mi újság az oltással,nagyon megviselte a gyerekeket?

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Andi: Nagyon jók a képek a köd ellenére is :D Ugy látom nem unatkoztatok egy napot sem.Nagyon tetszik a vontató köteles megoldás.Ötletes.

Zsuzska:Nem tudom mitöl van, de ha sokáig /még két-három napig/ igy marad akkor szerintem az már nagyon gáz mert egy pohár víz sem marad meg bennem.Szerintem 15 perc alatt nem tudok megfelelő mennyiségű kaját hasznosítani. :cry:
Huh nem tudom hogy birtad 8 hétig de minden elismerésem :wink:

Aliza:Köszönöm a biztató szavakat.Ha ennek igy kell lenni akkor legyen csak tudjam hogy nincs bajunk.

Éva

Kép
awe

Sziasztok!

Andi! Nagyon jók a képek! Örülök, h. ilyen jól éreztétek magatokat! Nagyon szép helyen voltatok, kicsit irigykedem ám:)

De jó, h. végre otthon vannak Olgiék!
Vendég

Csak egy bekukk!
Sziasztok!!!
Mindenkinek köszike a drukkokat, mert nagyon rám fért és segített :?
holnap mesélek, most kicsit elfáradtam.
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

Olgi! Jó pihit! Remélem most már minden rendben lesz a továbbiakban! Jó éjt!
Vendég

Sziasztok !!!

Jaj, de jó, hogy visszavártatok, jólesett ám. :oops: :oops: :oops:
Én is gondoltam Rátok, és nem felejtettem el, hogy Pintyus tavaszt, míg Bea havat kért. Hát, most talán Pintyusnak van nagyobb öröme, eléggé enyhe az idő.

Olgi!
Jaj, de jó, hogy végre otthon vagytok. Próbáld a sok rosszat elfelejteni, vagy legalábbis jó mélyen elraktározni, és a leánykádra és fiacskádra gondolni, ők biztos erőt adnak.
Már anyukád is ideért , igaz? Mintha 17.-ét mondtad ill. irtad volna, hogy akkor érkezik.
Persze holnap vagy mikor Neked jó várjuk a "rémtörténetedet", nagyon kiváncsi vagyok rá személy szerint, de gondolom a többiek is, mégha nagyvonalakban már ismerjük is a "sztorit".

Alíz!
Óóó... azért irigykedni nem kell. :P Persze tudom, hogy jó értelemben irtad ezt, nyugi nem is értettem félre. Februárban ha összejönne minden akkor még visszamennénk egy hétvégére, mint már emlitettem is, gyertek velünk, ha gondoljátok. :wink: Persze ez vonatkozik mindenkire!!!!
Kérdezted az oltást.... na odáig nem jutottunk el. Hivtam a dokit, időpontot sem tudtak adni mára, sőt holnapra sem, annyira sok a beteg, és meg is beszéltük hogy inkább csütörtök délelőtt a tanácsadásra megyünk, ott kapják meg a gyerkőcök a szurit. Igy csütörtökön Bence sem megy oviba, pedig nem akartam hogy ismét kimaradjon, csütörtökönként van ugyanis az angoljuk. Na de inkább maradjon ki, mint a rendelőben összeszedjünk valami nyavaját.

Zsu!
Az én gyerekeim sem igazán csípik a sok téli holmiba való beöltözést, mindig nyöszörgött Bence is, és Dorkának sem kedvence, bár.... látszik hogy lány, jobban szeret öltözködni, igy kicsit jobban tűri a bátyjánál.
Gondolom Panni bébi az utóbbi egy hétben is ugyanolyan angyalka volt mint előzőleg... alvás-evés-jókislánykodás. :wink:

Awe!
Uhhhhh.... vacak lehet az állapotod most. Remélhetőleg valóban nem szedtél össze semmi vírust, csak a babó tesz próbára. Bízom benne hogy hamarosan elmúlik ez a hányós periódus, mert gondolom a hangulatodat is erősen befolyásolhatja. Nekem szerencsére egyik gyerekkel sem volt hányingerem... terhességem elején semmilyen panaszom nem volt . Na de ahogy teltek a hetek...Dorkánál gyomorégés rendszeres volt a második trimesztertől, lábvizesedés pedig mindkét gyerekkel igencsak sok-sok héten át tartott.

Pintyus!
De jó lesz már hétvégén Neked!!!! Anyukád mikor költözik ide végleg?
Kismamacucc ügyben érdemes több helyen is szétnézned.... Corában irtad hogy nem tetszettek amik voltak... de ott is nagyon változó a kínálat. Van mikor semmi normális, van meg mikor egész jó dolgok vannak, ki kell fogni....

Bea!
Pszichiátrián mi a helyzet?
Állás ügyben?
Vagy azt inkább már ne is kérdezzem?
:cry:
Vagy átsiklottam fölötte, vagy kiment a fejemből, de milyen filmet is néztetek a moziban????És tetszett? Bence születése előtt voltam utoljára moziban, :oops: pedig régen nagyon sokat jártunk.

Puszi, jóéjt Mindenkinek! Lépek, mert a férjem dolgozni szeretne a gépen.

Pápá!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Olgi! De jó, hogy otthon vagytok! Most már csak csupa jó következhet! :) Ha van egy kis időd, mesélj! Én nagyon kiváncsi vagyok a részletekre! :oops:

Andi! Öltözés egyre jobb! :lol: Már nem nagyon sír! Amúgy jókilány változatlanul! Csak akkor sír, ha fáj a pocija. Mert sajna azért néha előfordul, de tényleg jó ez az Infacol, mert csak ritkán! :D

Lányok! Akik császárosak voltak, segítsetek légyszi! Tegnap (pont 3 héttel műtét után) kb. 1 órát voltunk sétálni, de csak kényelmes tempóban, a kocsit meg nem én cipeltem a lépcsőn. Mégis mikor hazajöttünk egészen estig nagyon fájt a sebem. De kinézetre semmi nem látszott rajta, és reggelre elmúlt. Nektek nem volt ilyen? Mondjuk igaz, hogy eddig nem nagyon járkáltam 3 hétig, csak vasárnap volt kb. 20 perc séta.

Kép
zsuzska81

Zsuzska!

Nekem olyan volt, hogy pl. ha hirtelen kellett felpattannom az ágyból, mert Dorka épp elkezdett sírni, akkor belefájdult a hasam aljába minden felkelésnél. Mindig meg is fogadtam, hogy nem hirtelen ugrok ki, mert biztos nem tesz jót a vacak hasizmaimnak. De aztán 1-2 hónap múlva ez elmúlt. Bence után viszont ilyesmit nem éreztem.

Lehet hogy hirtelen jött ez a séta a hasadnak, nem tudom. Mindenesetre ha nagyon fáj és bosszant inkább kérdezd meg a védőnőt, vagy dokidat.Tőlem biztos okosabbat tudnak mondani.
Én mondjuk hülye voltam, mert Dorkánál már császár után két héttel egyedül vittem le a babakocsit a házunk előtt a 10 lépcsőfokon és egyedül is hoztam fel, gondolom nem tett jót nekem sem.
Aztán tudod jött az én mizériám , hogy akkor most van sérvem, utána hogy mégsincs..... szóval no comment inkább.

Olgi, szegény hivott engem mikor erősebben elkezdett vérezgetni... mondtam neki, hogy nálam is volt egy erősebb hullám még Bence után, meg is ijedtem. De mivel még bent voltunk a szülészeten én mondtam is hogy nézzenek meg. Gyemekágyas nővérke a fehérneműmbe bekuksizott és megállapitotta, hogy ez oké, ne ijedezzek. El is mondtam szegény Olginak ezeket, kicsit meg is nyugtattam, és látjátok mi lett a vége..... :roll: Bár neki a nagyon erős vérzés napokkal később jelentkezett a beszélgetésünk után.
Szóval én már alig merek tanácsot is adni, mert ahány szervezet, terhesség annyiféle lehet a reakció is .

Puszi

Kép
Kép
bendor

Köszi, Andi! Amúgy Anyukámnak mndtam tegnap, meg is nézte a hasam, de ugye nem látszik ajta semmi, nagyon szép a seb, így Ő is azt mondta, hogy valószínűleg egyszerre kicsit sok volt a járkálás. Mondjuk utána feküdtünk a Kisasszonnyal a nagy ágyban! :D Felkelésnél én már óvatos vagyok. Szerencsére pont ott van a kiságy az ágyam mellett, így abba kapaszkodva húzom fel magam. De ez már nagy pocakkal is így volt! :lol:

Még egy kérdés! Nektek meddig tartott a vérzés? Én már nagyon unom.... Mondjuk nagyon kevés van az első pillanattól kezdve. Nálam meg épp attól tartott a doki, hogy nehogy pangó váladék maradjon bent. Kaptam is hazajövetel előtt egy oxitocin-koktélt! :D De gondolom, nincs vele baj, mert ha nem tudna rendesen ürülni, akkor így 3 hét elteltével biztosan csak lenne vmi panaszom... Na, bocsi a témáért... :oops:

Kép
zsuzska81

Köszi, Andi! Amúgy Anyukámnak mndtam tegnap, meg is nézte a hasam, de ugye nem látszik ajta semmi, nagyon szép a seb, így Ő is azt mondta, hogy valószínűleg egyszerre kicsit sok volt a járkálás. Mondjuk utána feküdtünk a Kisasszonnyal a nagy ágyban! :D Felkelésnél én már óvatos vagyok. Szerencsére pont ott van a kiságy az ágyam mellett, így abba kapaszkodva húzom fel magam. De ez már nagy pocakkal is így volt! :lol:

Még egy kérdés! Nektek meddig tartott a vérzés? Én már nagyon unom.... Mondjuk nagyon kevés van az első pillanattól kezdve. Nálam meg épp attól tartott a doki, hogy nehogy pangó váladék maradjon bent. Kaptam is hazajövetel előtt egy oxitocin-koktélt! :D De gondolom, nincs vele baj, mert ha nem tudna rendesen ürülni, akkor így 3 hét elteltével biztosan csak lenne vmi panaszom... Na, bocsi a témáért... :oops:

Kép
zsuzska81

Zsu!
Lassan már el fog múlni a vérzésed, szerintem az "utolsókat rúghatod" e téren. :lol:
Szerintem nekem is kb eddig tartott, emlékeimben legalábbis ilyesmi rémlik.Ugyhogy emiatt ne aggódj, szerintem.

Ja, mikor előző levelemet elküldtem, akkor villant be hogy a Te anyukád védőnő, nem kell messzire menned a kérdezősködésben. Mármint ami a hasfájásodatt illeti. :wink: :lol:

Okos vagy a felülésnél, később már én is okosabb voltam.
A fájdalmas felpattanásaim után elég fura mód ültem fel, egész kis rituáléja volt, azt érdemes lett volna megnéznetek. :lol: Oldalra fordulás, majd a könyökre támaszkodás, és onnan lassan (mit lassan, még mindig a helyzetemhez képest gyorsan) egyre feljebb.... :P :lol:

Kép
Kép
bendor

Zsu!

Örülök, hgy használ az Infacol, nálunk sajna sz...t sem ért.

Panni bébi látom edződik a téli cuccokhoz ha már nem sír... tényleg mintababátok van.

Ja, már sokszor kérdezni akartam, hogy nem zavar, hogy becézgetjük a Kicsidet, Panni bébi, Pöttöm Panna..... szólj nyugodtan ha igen.Van aki nem szereti. (Pl. Gabiék sem.)
Én viszont magamból indultam ki , mert nálunk aztán mindenféle neve van a gyerkőcöknek és ők is értik hogy róluk van szó, és Bence már nagyobb de ő sem tiltakozik ellene. Én édesnek találom, persze elfogadom ha másnak nem jön be.
Na... csak ennyit akartam.

Ja meg mindenki szóljon persze ha nem szereti a becézgetést, oké?

Kép
Kép
bendor

sZIASZTOK,

Andi,

én sosem mondtram ilyet, h ne becézd a gyerkőcöket... Ki is szokta Marci bébinek hívni Marcit?? :wink: Lehet azt értetted félre, mikor a névválasztásnál mondtam, h nem akarunk becézett nevet...Meg mikor mondtam, h a Petike nem tetszik... de ennek más oka van:)

Szuperek a képek, és a hely is ahol voltatok:)... és az a sok sok hó....

Zsuzska,

ha megerőltetem vagy megemelem magam még nekem is szokott fájni a seb, sőt nagy szél vagy időváltozás esetén is...

Nem tudom, én elég szerencsétlen vok, nekem több, mint 7 hétig tartott a gyermekágyi... Már mindenki el is felejtette a 6 hetes kontrolt, én még mindig vártam, h mehessek.... :cry:

menni kell.....

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

2x szállt el az irományom!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil
De most cseles leszek és küldés előtt lementem.

Amúgy sziasztok csajszikák!

Olginak minél hamarabb gyógyulást, szuper, hogy vele lehetett a Kismorzsa.

Andi, szuper a hely, mi is keresgélünk valami havas tájat, leginkább Szlovákiában. Légyszi küldd el hol van és mennyi pontosan, ugye nem gond? Előre is köszi.
Mi eddig Batizovcén és Dedinkyben voltunk, bár én 0 m-en 3x esek síléccel (most kihagyom), de a hó mindenért kárpótol.
Szegény gyerekeink azt sem tudják mi az a fehér izé..
Olyan csinik vagytok, Bence overallját le is stipistopizom, ha kinövi, mert alig lehet normálisat kapni, minden évebn dühöngök emiatt.

A becézéstől én is idegbajt kapok, pláne anyós variációitól , pl. Olivérke, Olikácska!!!!! :evil:
Persze mi is itthon elnevezzük mindenfélének pl. Oli Picsolino, Bogyó, Olek-bobek stb., de az Olivért sohem cifrázzuk.

Zsuzska, ne nagyon tessék ugrálni a csaszis sebbel, nekem még hónapok múlva is belehúzott egy-egy hirtelen mozdulattól (néha most is)., a gyermekággyal én is jól megszívtam, bőven túl voltam a 6.-7. héten. És egyik napról a másikra vége lett.

Ja és kismam cuccra vevő vagyok, mert a manófarmertől kiráz a hideg, de 2xl -es mérettel nem lehet sokat válogatni. Pedig nadrág nagyon-nagyon kellene.

Képzeljétek, hétfőn anesztes-belgyógyászhoz megyek, mert trombózis-gyanús vagyok! :cry: A vérnyomásom sok, ödémás a lábam.
Hogy lehet ennyire különböző két terhesség??? Olivérrel mintaterhes voltam, most meg gyógyharisnyát kell horadom ésfelpolcolt lábbal tespedek már 6 hete.
Ráálltam a mérlegre, szerencsére +2 kg, így most hepi vagyok, legalább nem hízok.

Jövök még, csak jelenésem van!
Puszi Kriszti
olimami

Andi! Nyugodtan becézheted a lánykámat, mi is ezt tesszük! :lol:

Gabi, Olimami! Na, látom Nektek a vérzés is jó sokáig tartott, na meg a heg is nyilallgat. Akkor én még nem aggódom, hisz még csak 3 hete... :)

Ma is sétáltunk egy jót! Nekem is jól esik, és Pannám végigalussza az egészet, így legalább nem nyüglődik, mert a sok ruhától mozogni nem nagyon tud... :D Végre 2 ismerőssel is találkoztam, így tudtam mutogatni a kis gyönyörűségemet! :D

Kép
zsuzska81

sziasztok!!!

Hát én egy kicsit lemaradtam itt a témákról, de ugysem tudtam volna hozzá szólni!!! Majd augusztus után én kérek tőletek tanácsokat!!! :lol: :lol:

Andi: itt is megkuksiztam a képeket, nagyon nagyon jók!!! De már mondtam!!! :wink: :wink:

Tegnap voltunk a C&A ba mert hatalmas leértékelések vannak!! (OLIMAMI) kismamaruháknál is!!! 9000ről 2500 és 3500. és nagyon jók, érdemes lenne megnézni!!

gabi: irok privit!

Szerintem se baj a becézgetés, de a nagyon idétleneket én sem szeretem, és leginkább a nagyik tudják ezt csinálni, van egy ismerősöm, Botond a gyerek, és ők azt se szerették ha Botizzák, erre jön a nagyi és mondja neki hogy Botika-Bocika!!! Majd megőrültek!!

olimamai megnézted a Dm-be a milupa krémet, én a tegnap vettem egyet. nagyon hamar felszivódik.

Éva??????? Bea???????? Aliz????????????

mikor hozunk össze egy talit??? már hiányoztok!!!! Tudom hogy hülye kérdés, mert nem tudna ugyse mindenki eljönni, de azért még hiányozhattok!!! De ha el jön végre már a Tavasz akkor ugye megszervezzük!!!!
Vendég

Sziasztok!

Okés, Zsu, akkor maradok önmagam. (Panni bébi... :lol: )
Most hogy Gabiék a 6 hetes kontroltt felhozták, beugrott... nekem Dorka után 6 hét helyett 4 hetes kontrollom volt, doki utána elment szabira, és mondta hogy 4. héten menjek. Izgultam is, hogy milyen "állapotban " leszek, de addigra épp elmúlt a vérzés. Bencénél már nem emlékszem pontosan meddig tartott, de nekem tutira nem 6-7 hétig. De ezek szerint embere válogatja, és az ember szerencséje pontosabban. :lol:

Gabi!
De-de, ti mondtátok, hogy nem Marcika, hanem Marci... de nem gond, jó hogy szóltatok időben. :wink: De tényleg.
Hát a Marci bébi nekem olyan aranyos, ugyhogy azért bébizem a kicsiket... :oops: :oops:

Olimami!
Ahhh... méghogy mennyire lehet különböző két terhesség, ajjaj. tudnék mesélni. Lehet hogy második terhességemnél már a korom is közrejátszott (30 fölött) ,jobban nyavalyogtam, nem tudom, de voltak nekem is negatív "élményeim".
Nekem is trombózisveszély is felmerült az utolsó hétben, ugyanis az egyik vádlim jó tenyérnyi helyen bekékült , bekeményedett és fájt nagyon. Küldtek Kolor-Dopplerre, de szerencsére a vénáim átjárhatók voltak, nyoma sem volt trombózisnak. De szülés után ezeket figyelembe véve a dokim megelőzésképp véralvadásgátló szurit irt ki. Még kórházból hazajövet is szurizhattam magam, összesen 30-at, de az utolsó 2-3 db-hoz már nem volt lelki erőm.
:oops:
Okés, megkeresem neked a szovák helyet és a szállást is. Egyébként a Charles Vögele-ben vettük Bencének a sioverállt, 8 ezer volt. Dorkáé szintén onnan volt 9 ezerért.Oké, ha kinöjük az overállt megkapjátok.Bár lehet még Dorkát is bele kellene szuszakolni, majd 6 éves kora körül... amilyen kis csajszi lehet fel sem veszi majd... :lol: na majd meglátjuk. :shock:
Állitólag Szlovákiában olcsóbban kijön az ember a sielésből mint itt a Kékesen vagy Bánkúton, vagy bárhol kis országunkban. Ezt azoktól hallottuk akik szintén ott sieltek, mert Mo-on horribilis a sielés.
Kb 140 ezerbe volt össz-vissz a sielésünk.
Persze itthon előtte megvenni a rucikat szintén 60-70 ezer volt.
Bencének nem kaptunk jó minőségű kesztyűt, csak vacak kínait, ami orkán , gondoltuk jó lesz az. A nagy fenét..... Második nap már mindenhol el volt szakadva szegénynek a kezén.... még egy 5 napot nem hiszem hogy kibírna. Igaz a mi kesztyűnk 6-6 ezer volt a férjemé is enyém is de abban nem fázott a kezünk, az tuti, sőt Tibi nem is használta nagyon mert melege volt benne.De mínusz fokokban jó szolgálatot tesz az biztos.
Nekünk egy snowboard oktató munkatársunk azt javasolta, hogy ha sielni megyünk akkor a kesztyű és a nadrág a nagyon fontos, ezek legyenek vizhatlanok, minőségiek, mert ugyis a sok esésnél ezek vannak leginkább a hóban. És igaza volt.
Na majd megkeresem a cimeket és küldöm.

Pusssssz Mindenkinek

Kép
Kép
bendor

Pintyus!

Erősen gondolkodom én is a talin, csak le akarok tudni előtte ezt-azt itthon (szurik... Bence Hangyabolyos szülinapi bulija...)
De nálunk ismét összejöhetünk ha jó Nektek is. Mit szóltok?
Esetleg időpont ötletek???

Kép
Kép
bendor

Olimami!

Kokaváról:
http://www.kokava-linia.eu/hu/index.html

Itt megtalálod a Pension Familyt ahol mi voltunk, meg több más szállást is, de a pályákhoz ez van a legközelebb (igy Dorkát gyorsan vissza tudtam vinni átpelenkázni ha szükség volt rá) . :

http://www.sielok.hu/siterep/kokava/

Kép
Kép
bendor

Olimami! Ez atrombózis nem hangzik túl jól.... :( +2 kg-nál tartasz? Az nagyon szuper!!! Már jócskán túlvagy a félidőn, ha jól sejtem, ugye?

Andi! Neked is trombózis-gyanú volt? Hát, még mindig elcsodálkozom, mi mindent kihozhat egy terhesség az emberből.... :( :shock: :shock: Na, de a gyerkőcökért mindent! :D

Majd egy tavaszi talira mi is benevzünk! :lol:

Kép
zsuzska81

Zsu!

Jaja, de mint irtam, nekem csak az utolsó 1-másfél hétben volt ilyen nyavalyám..... épp ezért most a fogamzásgátló tablettára való visszaállás is eléggé húzóssá vált. Mert trombózis kockázatát az is növeli.... na de majd kiokoskodunk valami tutit. :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Kicsit eltüntem ahogy napközben szoktam na de hát ez már csak ilyen ha dolgozunk...

Olimami:Vigyázz magadra nekem már volt egy trombozisom és nagyon rossz!Én veszélyeztetve vagyok végig a terhesség alatt.
A harisnya és a felpockolás sétagalopp ahhoz képest hogy mi lenne ha..... de ne legyen!Én már sajna tudom.Én szurom magam minden este és állandó vérvétel és ellenörzések :oops: nem jó nagyon nem.

Andi:Nem volt lelki erőd az utolsó szurikhoz???Nekem 210 szurit kell adnom magamnak a terhesség alatt és még egy hónap a ráadás.Szép kilátásaim vannak ugye?

Zsuzska:Igaz nekem még nem volt csaszim de szerintem minden kisebb nagyobb műtét után az emberek jobban megérzik az időváltozást és a szeles időt.

Éva

Kép
awe

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?