Sziasztok !!!
Jaj, de jó, hogy visszavártatok, jólesett ám.
Én is gondoltam Rátok, és nem felejtettem el, hogy Pintyus tavaszt, míg Bea havat kért. Hát, most talán Pintyusnak van nagyobb öröme, eléggé enyhe az idő.
Olgi!
Jaj, de jó, hogy végre otthon vagytok. Próbáld a sok rosszat elfelejteni, vagy legalábbis jó mélyen elraktározni, és a leánykádra és fiacskádra gondolni, ők biztos erőt adnak.
Már anyukád is ideért , igaz? Mintha 17.-ét mondtad ill. irtad volna, hogy akkor érkezik.
Persze holnap vagy mikor Neked jó várjuk a "rémtörténetedet", nagyon kiváncsi vagyok rá személy szerint, de gondolom a többiek is, mégha nagyvonalakban már ismerjük is a "sztorit".
Alíz!
Óóó... azért irigykedni nem kell.
Persze tudom, hogy jó értelemben irtad ezt, nyugi nem is értettem félre. Februárban ha összejönne minden akkor még visszamennénk egy hétvégére, mint már emlitettem is, gyertek velünk, ha gondoljátok.
Persze ez vonatkozik mindenkire!!!!
Kérdezted az oltást.... na odáig nem jutottunk el. Hivtam a dokit, időpontot sem tudtak adni mára, sőt holnapra sem, annyira sok a beteg, és meg is beszéltük hogy inkább csütörtök délelőtt a tanácsadásra megyünk, ott kapják meg a gyerkőcök a szurit. Igy csütörtökön Bence sem megy oviba, pedig nem akartam hogy ismét kimaradjon, csütörtökönként van ugyanis az angoljuk. Na de inkább maradjon ki, mint a rendelőben összeszedjünk valami nyavaját.
Zsu!
Az én gyerekeim sem igazán csípik a sok téli holmiba való beöltözést, mindig nyöszörgött Bence is, és Dorkának sem kedvence, bár.... látszik hogy lány, jobban szeret öltözködni, igy kicsit jobban tűri a bátyjánál.
Gondolom Panni bébi az utóbbi egy hétben is ugyanolyan angyalka volt mint előzőleg... alvás-evés-jókislánykodás.
Awe!
Uhhhhh.... vacak lehet az állapotod most. Remélhetőleg valóban nem szedtél össze semmi vírust, csak a babó tesz próbára. Bízom benne hogy hamarosan elmúlik ez a hányós periódus, mert gondolom a hangulatodat is erősen befolyásolhatja. Nekem szerencsére egyik gyerekkel sem volt hányingerem... terhességem elején semmilyen panaszom nem volt . Na de ahogy teltek a hetek...Dorkánál gyomorégés rendszeres volt a második trimesztertől, lábvizesedés pedig mindkét gyerekkel igencsak sok-sok héten át tartott.
Pintyus!
De jó lesz már hétvégén Neked!!!! Anyukád mikor költözik ide végleg?
Kismamacucc ügyben érdemes több helyen is szétnézned.... Corában irtad hogy nem tetszettek amik voltak... de ott is nagyon változó a kínálat. Van mikor semmi normális, van meg mikor egész jó dolgok vannak, ki kell fogni....
Bea!
Pszichiátrián mi a helyzet?
Állás ügyben?
Vagy azt inkább már ne is kérdezzem?
Vagy átsiklottam fölötte, vagy kiment a fejemből, de milyen filmet is néztetek a moziban????És tetszett? Bence születése előtt voltam utoljára moziban,
pedig régen nagyon sokat jártunk.
Puszi, jóéjt Mindenkinek! Lépek, mert a férjem dolgozni szeretne a gépen.
Pápá!!!