Új privát üzeneted érkezett!

Tiop
jajj, de sajnálom, akkor nektek is jó napjaitok vannak...
Gyógyulást kívánok a családnak!

Manó
látod, milyen lütyő vagyok, te kimaradtál az előző üzimből. Hát ez a gyönyörű legény már beszél? Ilyen korán már beszélnek a gyerekek? :shock: Én valahogy úgy emlékeztem, hogy később kezdik! :oops: :oops:

Nircee
a penészbe, olyan lelkiismeretfurdalásom lett, hogy fájt a gyomrod. Inkább mézet kellett volna enned, az is köptető. Bocsáss meg!!! Nekem is volt, hogy égett a gyomrom a hagymától, olyankor nem azt ettem, hanem fokhagymát, mert azzal nem volt gond és mézet. Jobban vagy már?

Sárikának boldog névnapot! :) :) :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pilla
nem írtad mi van veletek :D

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jajj, Nircee, párizsis-hagymás kenyér, nem hangzik túl jól, viszont egy jó kacsazsíroskenyér lilahagymával... :D

A gyógynövényekkel is vigyázni kell ám, azt sem szabad orrba-szájba és nem mindegyiknek van jótékony hatása a terhesség alatt, vannak kimondottan tilottak is!

Ma lesz a barátnőm 30. szülinapi bulija, úgyhogy készülgetek, csinálom a csirkecombokat, díszítést, valamint még mennem kell a corába.

Lellének már egész jó a popója, a dokit felhívtam és nem ajánlotta a bepanthen plust, mert állítólag csíp, úgyhogy egy borax krém lett, de még mindíg csak a sudocremmel kentem és ücsörgött végre a kamillában, szerintem ez volt a legjobb.

Na lépek, mindnekinek jó hétvégét kívánok!!!

Piroskák, boldog nénvapot!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Piroska,Tiop,
Köszönjük!:)
Igen,papír szerint később kezdenek beszélni,de vannak kivételek.
Anyu azt mondta,hogy14-05 hónaposan már én is megértettem magam,hogy mit is szeretnék.
Levi ha szomjas,modja,hogy teu,ha éhes,mondja,hogy nyamm-nyamm,de a kajáknál is mindennek neve van:
mandarin=mimi,párizsi= pá, alma=ama, banán= baa,szépen mondja a kakaót is és még sok mindent,ropira opi stb,,.próbál minket utánozni.

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
mano83

Sziasztok!

Sáráknak boldog névnapot!!!!!!!

Manó,
nagyon ügyes Levi, hogy így beszél!!! :shock: Édes lehet!

Tiop,
jaj, csak nem?!? JOBBULÁST ÉS KITARTÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piroska,
ne legyen lelkiismeretfurdalásod, nem Te tehetsz róla, csak jót akartál! Csak gondoltam, kipróbálom, de nem jött össze, nem dőlt össze a világ! Ma még megpróbálkozom a fokhagymával, csak össze kell hozzá szednem minden erőmet, mert alapból is utálom, viszont tudom, hogy nagyon hasznos és egészséges! Mézet rengeteget eszem, meg iszom a teákat, csak valami hatni fog! :wink:

Pimpó,
hűűűű, kacsazsíros kenyér lilahagymával......... ne is mondj ilyeneket! :wink: :lol: :lol: :lol: nyammmmmm....... összefutott a nyál a számban! Csak sajna nincs itthon semmilyen kacsazsír, de lehet, hogy délután elszalasztom Apát, mert nagggyon megkívántam! :wink:
Tudom, hogy nem minden gyógynövényt lehet használni, de a bodza-kamilla-borsosmenta-hársfa négyes jöhet nyugodtan, utánanéztem! :wink: Szerintem bevált, mert utána jobb a helyzet, és mindenekfelett nagyon finom! Persze nem viszem ezt sem túlzásba, napi 2-3 bögrével iszom max.

Lányok, ez a vírus nagyon agresszív!!!! Az egyik haveroméknál,a hol hármasikrek vannak, a srác már 3x megkapta, a lányok (mindhárom egyszerre!!!) meg már 2x!!!!! Durva!!!! Oda-vissza fertőzgetik egymást! Az anyjuknak meg kutya baja... :shock: :?

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Piroska, boldog névnapot így utólag is!!!!

[size=12]
Pilla, Sárának boldog névnapot kívánunk!!!

[/size]
Köszönjük lányok a köszöntéseket!!

Piroska, jól vagyunk, gratulálok a vizsgáidhoz!!!Nagyon jó teljesítmény!!!Az előző oldalon van Sárikáról pár kép, ha gondolod, nézd meg. (csak azért mondtam, mert érdeklődtél felőlünk)

Képzeljétek, tegnap a kisasszonykám úgy döntött, hogy ő bizony nem alszik egy percet sem nap közben. Próbáltam altatni többször is, de nem aludt el. Aztán délután jött a hugom, akkor pörgött ezerrel, örültem is, mert így átvészeltük a nyűglődős estét, olyan volt a csaj, mintha két órát aludt volna, tehát nem volt nyűgi, rosz kedvű. Bezzeg én alig vártam, hogy aludjon, hogy én is aludhasak, mert nagyon álmos voltam, de ennek lőttek. Aztán fürdés nélkül, 10 perc alatt elaludt a leányzó, 3/4 8-kor. Aludt reggel nyolcig. (no nem egy huzamban, annyira azért nincs jó dolgom :lol: ) Ma meg már délben álmos volt, gondoltam na, most hamar elalszik, na persze. Negyed 3-kor adta meg magát...Nem tudom meddig fog aludni.

Én meg húzok addig tanulni...

Kati, nagyon édi Levi a képeken, és milyen ügyi, hogy így beszél. Sára is nagyon sok mindent mond már, és mindent próbál utánozni :lol:

Tiop, jobbulást Anettnek!!!Remélem, a többiek nem kapják el!
Jók az új vonalzóid!

Nircee, neked is jobbulást!!!

Na tényleg megyek...

Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!
Most csak gyors bekukk, hogy megmutassam az én drágáimat :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

lice
Kép
Kép
lice72

Katica:
már megnéztem a képeket és jót mosolyogtam rajtuk, Sárika kitett magáért :) De azért ezek a copfok! :) Nem is tudom, mit mondjak :) Annyira jól állnak neki :)

Lice:
Hallod, a Flávió hatalmas baba :) Hány kg? Olyan cuki, ahogy alszik :). A leányzó milyen kis aranyos! :)

Lányok, hát én úgy döntöttem, hogy fogok adni teát Didrinek, amikor kell. Képzeljétek el, öt napja nem kakilt, előtte egy hétig nem volt kakija, szenvedett szegénykém, úgyhogy úgy döntöttem, hogy kipróbálom, mert azt a tanácsot kaptuk, hogy adjunk neki egy kis teát és akkor fog kakilni. Hát kakilt is! Megitta a teát és azonnal rottyantott egyet! Szóval most jól elvagyunk, mert vagy a kaki miatt szenved vagy a foga miatt, nem fogom kínozni szegényt. Leglább a kaki kérdés legyen rendben, adok neki teát, ha megint sokáig nem kakil. Persze, ha kakil, akkor nem, de ha nem kakil, akkor ette a penész az elveket, nem fogom kínozni szegényt, most, amikor amúgy is szenved a fogacskája miatt. Jól összejött nálunk minden! Na, ez van! De mindenre van megoldás, Hála Istennek, csak addig őszülünk meg, amíg kitaláljuk, mi az :).

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nircee:
Pimpokanak igaza van, vigyázz a gyógynövényekkel, mert azoknak a fele vagy még több is méhösszehúzódást csinál!!!!
Ha kell, megkeresem, van nekem egy listám, amin a legtöbb rajta van és elküldöm neked!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pimpoka:
Hála Istennek, jó lett a Lelle popsija. A kamillába ücsörgés meg tényleg nagyon jó. A borax-ot, pontosabban a borax glicerint szájpenészre szokták adni, az fura, hogy ilyet kapott Lelle. de lehet, hogy a krémnek van valami hidratáló vagy fertőtlenítő hatása. Vagy miért azt írtak fel neki?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pimpoka:
még valami: hogy bírtad rávenni Lellét, hogy ücsörögjön kamillában??? :) Én elképzelni nem tudom, mivel lehet egy gyereket rávenni az ücsörgésre :) Valami trükköd van erre? :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Minden betegeskedőnek jobbulást! Remélem elkerül minket ez az influenza, elég necces, hogy Sára hazahozza a suliból. Azt mondja az osztályukban egyelőre még nem influenzás senki, de arról sem tud, hogy járvány lenne az iskolában.

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :wink:

Piroska, kérdezted mi van velünk. Megvagyunk. Laja napról napra okosabb és ügyesebb. A Duplo-ból már tud építeni tornyot. Igaz csak 3-4 kockából, de azt olyan büszkén mutatja. Mi pedig mindig megtapsoljuk. :lol: Próbálkoztunk a bilizéssel is, mivel guggolva kakil és, ha nincs rajta pelus, akkor így is pisil, de a bincin nem marad meg. Így várok nyárig. Beszélni még nem nagyon beszél, de amit szeretne arra ujjal rámutat és mondja, hogy ez vagy az. Így aztán egész jól megértjük, hogy mit is szeretne.

Lányok, nagy leárazások vannak a "Cundába" (én így hívom :oops: :lol: ). Végre kaptam magamra gatyót, egy farmert és egy vastagabb vászonnacit. 2490 Ft volt darabja. :wink: Lajának is vettem egy - két nadrágot, pulcsikát, tavaszi farmerkabit. Érdemes benézni, hátha találtok valami jót. :wink:

Megyek, bepakolom Rozálkába az edényeket és kiteregetek.
Vendég

Tiop:
hogy van a család?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pilla:
Rozálkába az edényeket? Az mi? A mosogatógép? Felvettétek már videőra, hogy tapsikol Laja? Az annyira aranyos, olyan földöntúli mosollyal csinálja :). Jó a ház, igaz? Megszoktátok már? A kertet ti fogjátok megcsinálni vagy megterveztetitek?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Rozál a mosogatógép. Még az előzőnek adtam ezt a nevet, és megszokásból az új is Rozál lett. :) Elég sok mindent elnevezek. Az első autómat pl. Pipikének hívták, mert egy kiscsirkesárga kispolszki volt. :lol:
Nagyon sok mindent felvettünk már videóra. Csak Lauráról 4 kazettányi felvétel van. Át kéne rakni már a gépre, de apát ehez meg kéne fűznöm, hogy mutassa meg, hogy csináljam. Neki pedig nem nagyon van erre ideje. Így csak gyűlnek a felvételek.
A ház nagyon jó. Imádom. A kert viszont jelenleg egy nagy sártenger. A párom szerint a tavaszi füvezéssel majd megszűnik a sár (ha kinől a fű valaha) de én nem tudom... Ki kéne mennem eltüzelni a kartondobozokat, de ahoz minimum egy térdig érő gumicselló kéne. A tervek szerint mi fogjuk csinálni a kertet.

Ti, hogy vagytok? Furcsa, hogy Didri most született és már 3 hónapos, nem? Gratulálok a vizsgáidhoz! Ezzel most vége, vagy még kell járnod suliba?
Vendég

Tényleg! A cicák, hogy viselik a pici lányt?
Anyukáddal rendeződtek a dolgok?
Vendég

Sziasztok!
Átfutottam 2 oldalt, és látom, kérdeztétek az összenövést: szóval a dokink (a magán) azt mondta, hogy nem sürgős a dolog, ne siettessem, mert tisztul valamennyire magától is, úgy 2 éves korig kell rendezni a dolgot. Most arra várok, hogy Lolo kihúzza napi egy alvással, mert akkor el tudom vinni sebészetre, nem kell az alvása miatt aggódnom. Most még 2x alszik napközben, így esélytelen egy napot várakozni...

A pöttyössége amúgy magától elmúlt - Tiop, már múltkor akartam írni, hogy igazad lehet, hogy vírus, mert kajával továbbra sem találtam összefüggést... Kb. egy hét alatt szépen magától elmúlt.

Pimpoka, februárban megint megyek Miskolcra, de őszintén szólva igyekszem minél hamarabb letudni (főleg, hogy Debrecenbe is megyek ugyanaz nap). Lolo meg olyankor Apával van itthon, illetve ha ő nem ér rá, akkor a nagyszülőkkel. :) Most legközelebb Pécsre megyek, jövő szombaton.

Nem unatkozunk, az tuti! :) Amúgy Lolo elképesztően fejlődik, tegnap pl. fogta, levette a hintáját a polcról és odahozta nekem - nyilvánvaló célzásként, hogy hintázni akar -, pedig majdnem akkora a hinta, mint ő maga. :) Állandóan tapsol, telefonál - valamelyik nap a füléhez tartotta a telefont, és mondta, hogy "apa, apa". Állandóan rajzol (na jó, firkál), már nem csak a táblára, hanem papírra is, tollal. Minden napra van valami újdonság. :)
Vendég

Sziasztok!

Hajaj, influenza és egyéb vírusok! Mindenkinek jobbulást!!

Verna, Dorka is pöttyös (hasa főleg) és megy a hasa, neki is azt mondták, hogy vírus... pedig nincs láza, de mintha kezdene javulni a bőre és a hasa is (bár az hol jobb, hol rosszabb).

Lice, Flávi tényleg nagy baba! Szépek a gyerkőceid! azért vigyázz azzal a mellgyuszival!!! Tudom, hogy fontos az anyatej... de azért ha lázad is van, meg antibigyó is... hát fene se tudja... (mondjuk az influenza miatt igazad lehet! és hátha egyszer csak túllendültök ezen)
Ja és persze, hogy emlékszem Rátok! (ha még nem írtamvolna)

Piroska, mi is nyáladzunk, és a teához annyit , ha ettől jobb a pocija... akkor miért ne? Mintha a sok gyógybigyó (Espumisan és tsai) jobb lenne, tele van az is mindennel (cumok, aroma, hatóanyag stb.). Persze nem teával kell hízlalni a gyereket, de módjával szerintem lehet bármit, ami segít a picinek...

Na megyek, romeltakarítok, sterilizálok stb... :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Hellósztok!

Katica, nekünk ma pont olyan napunk volt, mint tegnap nektek. Szonja 10 percet aludt az autóban, míg Gödöllőről hazaértünk. Aztán egész nap pörgött. Néha láttam, hogy dörzsöli a szemét, de nem aludt el, hiába próbáltam. Este fél 8-kor már bubikázott. :D

Pilla, Laura haláli édes a képeken... :) De jó, hogy mondod, a Cundát, pont gondolkoztam, hogy el kéne menni. :roll:

Nircee, nálad már csak a gyógyulás lehet hátra annyi mindent megpróbáltál, hogy csak ez jöhet. :wink:

Tiop, sajnálom Anettet, lehet, hopgy nem ússzátok meg... :? :(

Giga, Lili jobban van már?

Piroska, gratula a vizsgáidhoz, ügyes vagy! Tegyél fel fotókat Didriről!! :wink: Egyébként szerintem nem fogzik még a leányzó, csak a fogcsírák mocorognak ezért nyálzik. Kb ilyen korban szokott ez elkezdődni, de nem jelent minden esetben konkrét fogzást.

Lice, mekkora a fiúcskád!!! :shock: És a kislányod milyen szép!!! :shock:

És egy kép:
Kép

thenus

Boldog 1,5 évet Szonjának!!!
Nagggyon édes, ahgy ott komolyan áll!
És Henus,a próféta szóljon Belőled!!! :wink:

Piroska,
Marci is ekkor kezdtett el iszonyatosan nyáladzani, mindenki azt mondta, tuti jön a foga, én erre mindig azt válaszoltam, hogy nem megy az olyan gyorsan. Hát, az első foga 9 hónaposan jött ki!!!!! Addig meg ömlött a nyála (azóta is), hihetetlen mértékben! Szóval Henusnak igaza van, ilyen korán ritka, hgy fogzás legyen, persze nem elképzelhetetlen.

Lice,
gyönyörűek a gyerkőceid!!! Flávi tényleg szép nagy! :D

Lányok, Ti mennyi ideig szívjátok a picik orrát???? Mert nekünk 2 napja annyi trutyi jön, hogy este, meg sokszor éjjel is 5-10 percig is kínoznunk kell szegénykémet, és már iszonyat nehezen bírom lelkierővel. Annyira kifárad utána, hogy már csak pihegni marad ereje. :cry: :cry: :cry: :cry: De nem hagyhatom abba, mikor még jön belőle!!!!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Először is,Anett már úgy ahogy jobban van,amikor nincsen láza egész jól néz ki!Tegnap egész nap a lázát csillapítottuk,mert ahogy lement pár óra múlva vissza is ment!Köhög csúnyán,de azt mondja,hogy nem fáj semmije!
Zsani is belázasodott,az előbb mértem neki,még csak 37,6 de szerintem lessz még több is!Sajnos!Még nem adtam neki semmit,mert várok,hogy had menjen fel 38-ra neki!
Egy nagyon jó hír(legalábbis nekem)APA VISSZAVARÁZSOLTA A KÉPEKET!!!!!Nagyon sok progit kipróbált és egyetlen egy hozta vissza a képeinket,de az egy ékszakán keresztűl dolgozott!!!! A lényeg,hogy már megvannak és ki is írta őket!Pár db veszett el,de az elenyésző! :l :wink:

Nircee!
Én addig szívom amíg jön trutyi!Bár nem sikerűl mindég egyszerre,olyankor tartok egy kis szünetet,felveszem,megnyugszik és utánna megint megpróbálom! :wink: Te ,hogy vagy????Javulgatsz? :roll:

Mano!
Gratula Levinek a cserfességhez!!Zsani is nagyon sokat beszél már!Ő is "próbál "mindent utánozni! :wink: :D

Pilla!
Sárának BOLDOG NÉVNAPOT ÍGY UTÓLAG!
Kép

Piroska!
Köszi kérdésedet,feljebb választ találsz rá!!!! :wink: :(
Ti,hogy vagytok?Nem beteg ugye a pici!!!Teát pedig nyugodtan adhatsz neki mindég!!!!!!!!!Nem csak akkor ha nincsen kaki!!! :wink: :D

Verna!
Örülök,hogy eltüntek a pöttyök!!!! :wink: :D

Henus!
Aranyos a csajod nagyon a köntöskében!Mint egy kis szellem!!!!! :lol: :wink:

Lice!
Gyönyörű lánykád van!A "pici" baba tündéri!!!! :wink: :D

Szép vasárnapot kívánok mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Betegeskedőknek jobbulást!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok,

korai volt az öröm a popókával kapcsolatban, mert szinte teljesen begyógyult, eltűnt a pirosság, ma reggelre viszont kakiban volt, nem tudom mikor kaksizott be, hisz éjszaka sosem szokott, csak ha már reggel tisztába teszem, a friss pelusba. Úgyhogy most olyan mintha ilyen fehér teteje lenne, piros dudor, fehér tetővel. Holnap megyünk a dokibácsihoz, de szerintem már ki fog nevetni, hogy mi minden héten járunk hozzá...

A szülinapi bulin nagyon jól érezte magát, természetesen a középpontban volt. A barátnőm mitsem tudott az egészről és sötétben vártuk, hogy jöjjenek haza, már mindenki annyira izgult, hogy mi lesz, de Lelle olyan édes volt a nagy sötét szobában csöndben volt, tudta, hogy valakire várunk. Jól bírta.

Piroska, hogy veszem rá, hogy beüljön a kamillába (szép szó, sok játék, mókázás), elég nehéz mostanság a fürcsi vele, mert az Apjával volt egy kis konfliktusa. De már rendezdődni látszik a dolog és tegnap is szívesen fürdött, de egyenlőre még a lavorkában. Majd lassan visszaszoktatjuk a nagykádhoz.

Kép

Ma főznöm kell sajna, pedig a vasárnap az egyetlen nap, hogy ezt em kell, mert akkor anyósékhoz megyünk, de ők meg leléptek 30. házassági évfordulózni és csak délután jönnek haza, úgyhogy mi veszünk most kaját, meg felköszöntjük Ági nagyit.

Tegnap voltunk a corában, jó kis leárazás van, vettünk is Lellének egy poncsót tavaszra, olyan édes benne, mint Piroska. De a C&A-ba szerintem én is benézek ma.

Kép

Lice, nagyon szépek a gyerkőcök!!! Mekkora a kis Flávi!

Mano, Levi jár már egyedül? Szerintem most változott, nagyosabb lett az arca, de a pillái még mindíg lenyűgöznek.

Henus, Szonja elég nagylányos már a kis köntösében! Egyébként a tescoban láttam frotír papucsot, de nem volt raja gumika hátul.

Na lépek, Apa készül (vagyis én készítem) templomba, de lehet még mi is elmegyünk vele, ha nem lesz túl álmos Lelle, de most biztos bealszik...

Szép vasárnapot!!!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Mutatok én is pár képet Zsaniról!
Kép
Beszélgetés a kis sárkánnyal! Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Pimpoka, láttam a frottír pacskerokat, de mind óriási. :( Szonja mintha csónakázna benne... :(
Ha valamelyikőtök lát ilyet kicsiben, szóljatok!!! :) Kösszzz :wink:

thenus

Sziasztok!

Henus, Nircee
Az az igazság, hogy Didri egész nap sírt két napig és ha bekentük neki az ínyét, akkor elhallgatott. De ma Hála Istennek már nem sír, úgyhogy lehet, hogy csak mocorog ott valami, az biztos, hogy a foga miatt volt. Olyan aranyos, megnéztem neki az ínyét és alatta látszik rendesen a fogak alakja. :) Ma csináltam képet róla.
Kép Kép Kép

Pimpoka:
nagyon ari Lelle :). Ez tényleg jó megoldás! :) Azért kérdeztem, mert még nálunk is lehet rá szükség és jó tudni, mit lehet ilyenkor csinálni. :)

Tiop:
milyen képek vesztek el? Hála Istennek, jobban van a lány! És a többiek?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Pilla:
a cicák elvannak, szegények, kicsit hanyagolva vannak most a Didri miatt, de a macsekoknak sincs bajuk a gyerekkel és a gyereknek se velük. :) Anyuékkal úgy néz ki, minden rendben! Hála Istennek, olyan aranyosak voltak, hogy azt nem tudom elmondani. Segítenek mindenben. Tegnap ott voltunk náluk és sírt a Didri, az anyu elvette és ölelgette, sétálgatott vele egy darabig, egy kicsit bírta is a leányzó, de aztán át kellett nekem adni, mert csak nálam lelt vígaszra :).
A suli még tart, de már a felén túl vagyok. :):):) Tehát még három vizsgaidőszak és kész! :) Ilyenkor jön a félig tele a pohár vagy félig üres effektus :). Én azt mondom, hogy MÁR a felén túl vagyok :).

Jutta:
te aztán jól elvagy a gyerekkel! Szegény vagy hasmenése van, vagy mindig van valami. Szegény pici! Most mi a helyzet?

Tiop:
Zsani hogy belemosolyog a kamerába. :).

Pimpoka:
az a kapucnis kép naggyon jó! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!

Lice, nagyon szépek a gyerekeid!!

Tiop, látom, Zsaninak is megy a grimaszkodás, meg huncutkodás. nagyon édi!!!

Pimpoka, Lelle is nagyon édesen ücsörög a lavórban, és milyen kis helyes a poncsóban!

Henus, Szonja cuki kis manó a köntösben. Utólag is boldog másfeledik szülinapot!!

Most csak ennyi, szép vasárnapot mindenkinek!

Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Bocs, már megnt nincs időm reagálni a hozzászólásokra, de a képeket megnéztem és a gyerkőcök nagyon édesek!

Dicsekedni szeretnék, mert ma Márk háromszor felállt a járóka rácsaiba kapaszkodva! :lol: Már 1-2 hete próbálkozik, hogy felhúzza magát, és most végre sikerült. Mikor megláttam állva, akkorát hííííztem, hogy megijedt és visszahuppant a popsijára. Úgy bántam, hogy ilyen nagyon elcsodálkoztam. Pláne azért, mert eddig minden új tudományával őgy volt, hogy megmutatta, tud ő ilyet csinálni, és kb. 2-3 hétig semmi hasonlót nem produkált. És most egymás után 3x megismételte.
És még nincs vége: mászott hátrafelé 4-5 lépést :!: és végre magától felült :lol: :lol: :lol:
Szóval nagy meglepetésekkel szolgált ma a tündérkém! Úgy látszik végre beérik az a sok tornázás, fejleszgetés, amivel egy jó ideje nyűzzuk. (Bár sikerült elég jól beilleszteni a napirendbe a tornát, úgyhogy mostmár ő is egész jól viseli.)

Na igen, akartam is kérdezni, hogy szerintetek milyen cipőt kéne venni Márknak (hiszen, ha áll, akkor cipő is kell). Márkák érdekelnének, és hogy mire érdemes figyelni. Ha valaki tud ebben segíteni, azt megköszönném, mert teljesen amatőr vagyok ebben :oops: :oops:

És van egy nagy döntés részünkről: kipróbáljuk a különszobában alvást! Visszaköltöztünk a hálónkba, Márk azóta már alszik a babazobában.. hát igazán kíváncsi leszek, az eredményre. Bár biztos, hogy én fogok ma éjjel a legnyugtalanabbul aludni, nehezen határoztam el magam, jobban szeretem a közelemben tudni Márkot, de egyszer el kell engednem és hátha ettől ő is jobban tud aludni.

Szóval nagyon eseménydős nap volt ez a mai számunkra, és bocs ha untattalak benneteket, de én annyira büszke vagyok a kisfiamra, hogy azt elmondani is alig lehet!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát Mindenkinek!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

* bocs a sok félregépelésért :oops: :oops:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Szantre, pár hónappal ezelőtt volt már téma a cipő. Pro-kontra, kell-nem kell, jó-rossz, kínzás-nem kínzás, fűzős-tépőzáras, sport-nem sport, emelős-lapos, magas-nem túl magas, bőr-nem bőr, szandál-cipő, ki milyet és hogyan. Keress vissza ha van kis időd, de leginkább azt tanácsolom neked, hogy kérj segítséget a gyógytornászotoktól, ő megtudja mondani neked, hogy Márknak milyen cipőt javasol. Ha mégsem, én eltudom küldeni neked, hogy a mi dévényesünk milyet javasolt, ha érdekel.
Egyébként gratula Márk mozgásfejlődéséhez!!! Látod milyen ügyes, pár hét és már menni is fog, jó lehet nem egydül, hanem a búrtorok mentén, csak legyen sok helye a mozgáshoz. Jártok még a tornászhoz vagy te tornáztatod? Mi most fogunk visszamenni kontrollra, valamint kíváncsi rá a tornász, hogy járkál. Hát én is, hogy mit fog mondani.
Meg megyünk holnap dokihoz, nekem nem tetszik, hogy még mindíg 4-5× van kakija Lellének, annyira félek, hogy ez valami ételallergia, de egyszer már mondtam a dokinak, hogy ennyiszer rottyol még, azt mondta, hogy normális. Meg a popója sem tetszik, mára kijöttek rajta olyanok, hogy a tetjén ilyen fehér valamik vannak. Mintha égés lenne.

Annyi vasalnivalót gyártottam holnapra, hogy nem is tudom, mikorra leszek vele készen.

Verna, egyébként itt Miskolcon hol van a tanfolyamotok?

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

Szantre, nagyon gratulálok, ezzel most kövek gördültek le gondolom! Látod pikk-pakk behozza a lemaradását Márk! Nagyon ügyik vagytok mindketten!

Pimpoka, hol kell ezt kivizsgáltatni?? (csak mert már kínomban én is vmi allergiára vagy emésztési gondra gondolok...) Dorka pocija születése óta vacakol, ált hasmenéses széklete van és mindig fáj neki, konkrétan legtöbbször visít hozzá... :cry:) néha segítek neki torna / hőmérő, de nem tudom, hogy eggyáltalán jót teszek e vele neki, mert muszáj lenne egyedül... (nem azt jelenti, hogy mindig segítek neki mielőtt félreértitek)

Jutta

KépKép
jutta

Pimpoka, mág jó hogy a gyerek is elfér a lavorban! :lol: :lol:

Tiop, Zsanikánál a vigyor nagyon ott van!

Piroska, mit figyel Didri ennyire?

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Kép

Jutta!
Mi Zsanival fent a Sváb Hegyen voltunk egy magán dokinéninél amikor véres széklete volt+azt hittük,hogy tejérzékeny lessz!Ott egy vérvételből nagyon sokmindent megnéznek,hogy mire lehet allergiás Zsani!Nem ólcsó,de megéri!!!Nagyon jól dolgoznak ott és kedvesek!Nem tudom,hogy mi a hejzet most ott fent,de egy ismerősöm még most is volt ott,akkor ezekszerint működik még!Ha gondolod adhatok címet telcsiszámot stb.......! :wink:
Igen Zsaninak van vigyora rendesen!Kameraérzékeny a lelkem! :lol: :wink:

Szantre!
Lááááááááátod,hogy nem kel izgulni!GRATULÁLOK NEKTEK!
Amíg a kiságyban van addig cipő nem kell!Ahogy elkezd majd járni rendesen akkor betétes kisszandi a legjobb ,de kérdezz rá a gyógytornásznál,ahogy Pimpo is írta!Gondolom azért spéci cipő nem kel nektek!! :roll: :wink: :D

Piroska!
Nagyon édes Didri ahogy nagy érdeklődéssel les valamit!akkorát nőtt,hogy már kész hölgy!Nagyon szép!! :wink: :D
Kérdezted,hogy mijen képek vesztek el??háááát a múltkor írtam .hogy elszállt a gépünkről egy jó nagy adag memória!Ezeket az adatokat próbálta apa visszaszerezni,ami sikerűlt neki hála az égnek,mert tavaly húsvét óta nem írtunk ki képeket és az több ezer db volt!Ugye nem tudott minden db képet a progi visszahozni éppen,de ennek is örülünk!kb a 98%-a megvan a képeknek,ja és sok-sok más dolog is volt még azon a memoria helyen!(ami meglett)Nagy keservesen,de meglettek!Apa letesztelte ezt a merevlemezt és a 4 progiból 1 talált egy hibás szektort rajta!Ennyi a története! :wink: :D

Sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Még akartam írni,hogy Anett már tegnap nem volt lázas,de azt mondta,hogy csípi a torkát minden!Úgy imátkoztam bele pár kanál levest! Zsani még éjjel is lázas volt 38,1.Nem sok de nincsen rendben!Tegnap 2x hányt is,ja és Anett fájlalta a lábait is...!Mind a két csajt viszem orvoshoz délután! :oops: :? :(
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Jó reggelt,

Tiop, azt a telefonszámot, dokinevet én is elkérném, mert itt, sajna nem találok egy normális helyet, ahol ilyet lehetne kivizsgáltatni.
Zsani végülis mire allergiás vagy neki mi derült ki a vérvételből?

Annyira szép idő van! Megyünk is egy nagy sétára.
Lelle olyan édesen autózik a járókában, és a babakocsiját folyton szerelgeti.
A derekam még mindíg nagyon ramaty, de ma már kapok egy telszámot és végre talán elmegyek kivizsgálásra.

Verna, boldog névnapot!

Betegecskéknek gyógyulást!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Gigának és Vernának Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Pimpo!
Elküldtem a számot!
Zsaninak hála az égnek nem lett semmi allergiája!!!Annyit mutatott csak ki,hogy volt egy kis gyulladás a szervezetében,de az megvolt indokolva!Előtte volt beteg és még a vérből kimutatták!!!Remélem sikerrel jártok ti is! :wink:

Pilla!
Ti a héten mentek Laurával????

Giga,Verna!
BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!
Kép :lol: :wink:
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Igen, a héten megyünk Laurával. Csürörtökön, reggel 9-kor van jelenésünk a főmuftinál, az I. sz. Gyermekklinikán.

Most megyünk ki, mert olyan szuper idő idő van.
Vendég

Sziasztok!!!

Kedves Ágnesek, boldog névnapot kívánok!!! :lol: :lol:

Szantre, gratulálok a fiacskád szuper teljesítményéhez!!!el is hiszem, hogy büszke vagy rá! :wink:

Pilla, megy csütörtökre a drukk!!!Veled vagyunk mindannyian!!

Tiop, tök j, hogy meglettek a képek! Gondolom, nagy kő esett le a szívedről.

Mi most jöttünk haza, sétáltunk egy jót, meg találkoztunk az egyik anyukával, ő is kismami, és a gyerkőcök majdnem egyidősek. Sétáltunk, aztán az udvarukon játszottak a lányok. Ebédltünk és most megróbálom elaltatni a kisasszonyt...

Tisztára tavaszi hangulatom lett, annyira ó az idő :lol: :lol: :lol:

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Minden kedves Ágnesnek Boldog Névnapot!!!!

Kép
Kép
nircee

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok köszöntést! :D

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!
Köszönjük a sok dicséretet! Hát igen Flávika egy óriás Bébi 7,44 kg nyom és nekem is nagyon szokatlan mert Karolinka 10 hósan volt ennyi,de hát pasiból van és azok mint tudjuk máshogy működnek :lol:

A kisbetegeknek jobbulást!

tiop
Szegény lányok jól kikapták.Zsani még szopizik? Nem véd az anyatej az ilyen virnyáktól meg baciktól? Nagyon kis vigyori Zsani..Jól látom a kissárkányt pelenkázni készül?

Jutta
Dorka végérvényesen lemondott a szopiról? Nálunk is most vannak furcsaságok,eléggé kéreti magát de lehet hogy a gyulladás miatt sőt az egyik mellem annyira tropa hogy véres tej jön belőlle. Amikor előszőr véreset büfizett vissza rendesen megijedtem az előkét elvittem a gyerekorvoshoz aki azt mondta lehet hogy az orszívástól sebes a nyálkahártyája.De azóta kiderült hogy a mellemből jön és azóta sem javul van mikor zokogva szoptatok,de tényleg az infulenza miatt küzdök ennyire.Első gyereknél jobban ki lehet védeni,de így nagyon veszélyeztetett. Tegyél már fel te is friss képet Dorkáról.

Piroska
Didri nagyon édes ő is rengeteget nőtt. Úgy birom hogy ilyen érdeklődve tudnak rácsudázni mindenre.Imádom ezt a korszakot!!(meg persze mindig a következőkre is ezt mondom) Mi is fogzunk, most a legújabb hogy szaggatja a ruháját és tömi a szájába,a két ökle már tiszta harapdálás. Az arca meg sebes mert a gyakori körömvágás ellenére csupa csikarás. És így várjuk most a doki nénit oltásra! Utólag is boldog névnapot!

szantre
Nagyon ügyes Márk,legyél is nagyon büszke és sokat dícsérd a kislegényt!
Nekünk az első cipőnk egy olasz márkájú első lépés cipő volt sajnos nem jut eszembe a pontos neve és még fenn van a padláson. De a Minimanóban vettük és a nevében két ss van. Azért írom le mert ezt még a lányok nem ajánlották. Nagyon jól tartotta a sarkát és nem ökörárban volt,bent használtuk a lakásban és jól szellőzött. Tudom hogy volt már ez nálatok téma csak még én akkor nem voltam,hogy kell e bent cipő vagy sem. Egy ismerősöm esetét említem,nem használtak cipőt kőburkolat volt de az igazán csúszós fényes fajtából,annyira meglazultak a kislány izületei hogy a belső bokacsontok (dudorok) leérnek a földre annyira bedől a lába. Mire feltűnt nekik már késő volt azóta speciális egyénre készített cipőt hordhat már 3,5 éves és nincs változás.Emellett megállapították hogy azért olyan fáradékony mert a gerince is máshogy terhelődik ez által.Persze ez hajlam kérdése is lehet,nem megrettentésként írtam.

Karolinával megnéztük az összes gyerköc képeit és csak ezt hajtogatta " Jaj de cuki,milyen édes...."

Ágneseknek boldog névnapot! :lol: :lol: :lol:

lice
Kép
Kép
lice72

Ágneseknek boldog névnapot!

Tényleg Giga, kinek üzensz, ha kórházban vagy már? Még van időd, de ha 1 napig nem jössz, lassan találgatni kezdünk...

Tavaszi hangulat, nekem is! Remélem marad is a jóidő! Imádom!! :lol: :lol:

Tiop, küld el lszi a számot! Pimpo szólj ha már beszéltél velük és van infód!!

Pilla, most én vagyok lemaradva... milyen vizsgálat?

Na megyek tova, vár a vasaló! :roll: :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Bocsi Giga, hogy téged kihagytalak! Bolgog névnapot!

Jutta, még nem hívtam, mert közben kerítettem egy gyermekbőrdokit itt, viszont írtam mailt a svábhegyi dokinőnek, ha válaszol és azt mondja, hogy vihetem oda, akkor megyünk is. Még akkor is, ha itt elmondják, hogy mi van, szeretem több oldalról hallani a dolgokat.

Tényleg Giga és hogy csináljátok, két kiságyatok van most vagy Lili kapott már rendes ágyacskát? Veletek lesz Bulcsú vagy a tesókájával? Bepakoltad már a pakkodat? És jelezted a dokinak, hogy vele szülsz vagy csak ott mondod ha elindult a szülés, hogy nincs választott dokid? Jársz már nst-re?

Hu, mi akkorát sétáltunk, hogy csak na, már 10 körül leléptünk itthonról és egy után jöttünk csak haza. Szegény Lellét kicsit túlöltöztettem, mert néha ráncigálta magátn a dolgokat.

Jó idő, szép idő, de még azért egy kis havacska lehetne, hiszen tél van.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Gyors bekukk csak.

Ágneseknek Boldog Névnapot!

Tegnap megvolt nálunk a "nagy" szülinapi buli. Igen szolid volt, csak hármasban voltunk (igaz közben apa elugrott pár órácskára mert meccse volt). Lili tortáját én sütöttem, nem lett a legszupibb, de sebaj.

majd rakok képeket is, de most Lili az ölemben van és nem hagy írni.

üdv murphyke

Kép
murphyke

Boldog Első Szülinapot Lilinek!

Kép

Bocsánat, hogy így megkésve! :oops:
Vendég

Sziasztok, ismeri valaki dr. Kovács Rékát?
Konkrétan az érdekelne, hogy a Kerepesi úti magánpraxisán mennyibe kerül egy vizsgálat?
Köszönöm!
Böbi
Vendég

Boldog névnapot az Ágneseknek!

Murphyke Lili-jének pedig sok boldogságot az első szülinaphoz!

KépKép
tüccs

Murphyke!
Sok-sok boldog szülinapot kívánunk Lilinek! Utólag is. :oops:

Pimpo!
Atya-gatya! Ennyi kérdést... :wink:
Először is: Lilinek fogunk venni ifjúsági ággyá alakítható kiságyat, de még nincs meg. Már megbántam, hogy nem egyből olyat vettünk. Aztán majd egy kicsit később Bulcsúnak is veszünk egyet, vagy majd megörököljük a keresztlányomét.
Úgy terveztem, hogy az első 6 hétben velünk lesz Bulcsú egy kis mózeskosárban, ahogy annó Lili is. Utána egy szobába fognak kerülni. Aztán, hogy hogyan fogják egymást elviselni, azt még nem tudom, majd kiderül... :P
A csomagom már többé-kevésbé be van pakolva, már csak a szendvicsek hiányoznak, meg fényképezőgép, telefontöltő. Szóval már csak olyanokat kell majd betennem, amiket még most nap mint nap használunk.
Még nem volt alkalmam beszélni a dokimmal, de majd ha összefutok vele szólok neki, ha nem akkor majd később megtudja, hogy nem volt most választott dokim. :roll:
Még nem járok nst-re. Majd most szombaton megyünk először. Már nagyon kíváncsi vagyok a szülésznőre is. Szeretném vele megbeszélni, hogy hogyan is képzelem én el a szülést, és hogy ő mit szól hozzá. Majd meglátjuk! :wink:

Szantre!
(Asszem te kérdezted...) Tüccs telcsiszáma van meg nekem, majd neki küldök sms-t ha megérkezett Bulcsú, és ő majd értesít titeket. Nem felejtkeztem ám el rólatok!!! :wink: :lol:

Kép
Kép
giga1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?