Sziasztok,
korai volt az öröm a popókával kapcsolatban, mert szinte teljesen begyógyult, eltűnt a pirosság, ma reggelre viszont kakiban volt, nem tudom mikor kaksizott be, hisz éjszaka sosem szokott, csak ha már reggel tisztába teszem, a friss pelusba. Úgyhogy most olyan mintha ilyen fehér teteje lenne, piros dudor, fehér tetővel. Holnap megyünk a dokibácsihoz, de szerintem már ki fog nevetni, hogy mi minden héten járunk hozzá...
A szülinapi bulin nagyon jól érezte magát, természetesen a középpontban volt. A barátnőm mitsem tudott az egészről és sötétben vártuk, hogy jöjjenek haza, már mindenki annyira izgult, hogy mi lesz, de Lelle olyan édes volt a nagy sötét szobában csöndben volt, tudta, hogy valakire várunk. Jól bírta.
Piroska, hogy veszem rá, hogy beüljön a kamillába (szép szó, sok játék, mókázás), elég nehéz mostanság a fürcsi vele, mert az Apjával volt egy kis konfliktusa. De már rendezdődni látszik a dolog és tegnap is szívesen fürdött, de egyenlőre még a lavorkában. Majd lassan visszaszoktatjuk a nagykádhoz.
Ma főznöm kell sajna, pedig a vasárnap az egyetlen nap, hogy ezt em kell, mert akkor anyósékhoz megyünk, de ők meg leléptek 30. házassági évfordulózni és csak délután jönnek haza, úgyhogy mi veszünk most kaját, meg felköszöntjük Ági nagyit.
Tegnap voltunk a corában, jó kis leárazás van, vettünk is Lellének egy poncsót tavaszra, olyan édes benne, mint Piroska. De a C&A-ba szerintem én is benézek ma.
Lice, nagyon szépek a gyerkőcök!!! Mekkora a kis Flávi!
Mano, Levi jár már egyedül? Szerintem most változott, nagyosabb lett az arca, de a pillái még mindíg lenyűgöznek.
Henus, Szonja elég nagylányos már a kis köntösében! Egyébként a tescoban láttam frotír papucsot, de nem volt raja gumika hátul.
Na lépek, Apa készül (vagyis én készítem) templomba, de lehet még mi is elmegyünk vele, ha nem lesz túl álmos Lelle, de most biztos bealszik...
Szép vasárnapot!!!