Új privát üzeneted érkezett!

Wera! Nekem a rendes cukrom jó volt, csak a terheléses volt kétszer is egy kicsit magas. Diétáznom kellett és ennyi. De gondolom akinek súlyosabb, kell valami más is. Egyébként ha jól emlékszem a terheléses cukrom 8.1 volt és talán nagyon nagy jóindulattal 8-ig jó. Szóval nem volt nagyon magas.

Kép
szly27

Wera! Most látom a vonalzódat!!!!
Én is akarok olyat!
Hol csináltad és hogy illesztetted be a képet?
Most csináltam egy újat a babafalván de nem küldi át!!!!

Kép

Kép
ibm

helló

ibm: miért nem mentek a csaliba? nekünk ott volt, és teljesen elégedettek voltunk, drága sem volt.

mia_snow

Olyat szeretnénk ahol az a kb. 12 ember viszonylag külön tud ülni!
Ilyen helyet nem tudsz?
Tényleg itt a tavasz!
Asszem bedobok egy adag ruhát a gépbe és kifogom teregetni a fincsi friss levegőre!
Nem akarok nagy fehér ruhát,de valami alkalmit igen ami még majd rámjön,ilyet esetleg?
Venni vagy kölcsönözni,mind1.

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek Elevittel együtt lehet szedni MagneB6-ot, és milyen mennyiségben? Nekem ugyan nem mondta az orvos de kisfóka tanácsolta, mert eléggé fáj a hasamalja olyan mintha fellennék fázva. Wera neked is hasonlóan fájt a hasad?

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik

Sziasztok!

T.Maria, gratula a kis kukishoz!!! :wink: :lol: Nagyon jók a képek!!! :lol:

Sipiné, nagyon jól látszik a kis Manó a képen!!! Szép pocak!!! :lol:

Muffin, drukk mára!!!!

Ibm, örülök hogy megnyugodtál és nem lett semmi gond!!! Bár meggyőződésem, hogy a jelenlevő kis csöppségekkel minden rendben van!!!! :lol:

Szly, excel-ben szeretnéd megcsinálni a táblázatot?

Wera, én is nagyon rosszul alszom. Ilyen időpontokra emlékszem: 1, 2, fél 3, fél 4, 4,stb.... Napközben persze én is bírnék aludni.

Én meg nem tudom mi lehet Velem. Tegnap reggel még nem volt semmi bajom, aztén reggeli után eszméletlen hányingerem lett. Délutánra elmúlt, még kocsit is mostam. Ma pedig ugyanez a szitu. Az az érdekes, hogy nekem semmi rókakoma nem volt az elején. Lehet hogy valami vírus bújkál bennem? Most bevettem egy B6 vitamint. Remélem segít!

Szép napot!

Kép
sziszka82

Szia Jeneik!

Lehet!
Én napi 1 elevitet szedek+3X2 Magne B 6-ot mióta terhes vagyok!
A Magne B6-ot apró görcsökre,fájdogálásra kaptam,amikor felvoltam fázva antibiotikumot szedtem!
Nyugodtan szedheted szerintem de azért a hasadat nézesd meg a dokival,ha tényleg felfázás a Magne B6 nem gyógyít meg!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Muffin, írj majd, hogy mi volt!!

Jeneik, én is szedek az Elevit mellé MagneB6-ot nekem is az orvos mondta, nekem azért mert mélyen tapad a lepény.

Aludni én sem tudok, csak reggel tudnék, amikor kelni kell!

Kép
Kép
patr

sziszka! Megcsináltam Excelben, de ide csak a hivatkozást tölti fel. Úgyhogy átmentettem paintbe, hogy kép formátumú legyen. Aztán lekicsinyítettem 600Xvalamennyire. Így tudnám csak feltölteni. Ez eléggé bonyolult és néhány betű egyes elemei eltűntek. Szóval gondolom valahogy egyszerűbben kéne.

Kép
szly27

Szia Ibm!

Én is felvoltam fázva semicilint szedtem mert egy kereszt volt a vizeletemben, meg fehérjét is találta. De az már rendbe jött mert azóta a védőnők újra megnézték és már semmit sem találtak szerencsére. De ma vettem MagneB6-ot és akkor szedem én is ártani akkor nem ártok vele remélem.

Kép
jeneik

Jeneik!

Nyugodtan szedd be,biztos nem ártasz vele!
Remélem használni fog!
Kb. 1 hétig 3X1-et szedtem,de mivel görcsölgetett a hasam,ezért lett 3X2.
Sok sikert!
Számolj be a fejleményekről!

Wera!!!!!!!

Remélem látod a vonalzót?????
Direkt miattad készítettem!
Remélem fog számolni is! :lol:

Megyek bedobom azt a mosást!

Ment privi!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

hehe, mindkét topicba ahová írok, a nemalvás a téma. :D
nekem valahogy a csípőm fájdul meg mindig, úgy 1-2 óránként, és akkor fordulni kell a másik oldalra. újabban berakok egy nagy párnát a 2 lábam közé, és úgy alszom... így ritkábban kell fordulni, viszont nehezebben megy a párna miatt. sehogysejóóó....

majd jó fél év múlva csinálhatnánk egy szavazást, hogy a mostani nemalvás jobb-e, vagy majd amikor a gyerkőc sír minden éjjel, és amiatt leszünk hullák? :D

mia_snow

Mia, ez a párna nekem is bejött, de amikor fordulok iszonyú macerás a párnát is átpakolni. :D És érdekes módon, ha sikerül mélyen elaludnom, mindig hason ébredek fel :?

Kép
Kép
patr

hason??? u ugy én nemtok feküdni. nincs olyan nagy hasam, de már nem kényelmes. mondjuk soha nem is voltam hasonalvós. ami aggaszt, hogy én nagyon sokszor hanyatt fekve ébredek, amiről úgy tudom, hogy nem tesz jót... de hát nemtok mit csinálni, ha alvás közben a hátamra kerülök, nem kelek fel rá. :roll:

mia_snow

Szerintem nem igaz, hogy nem jó hanyatt feküdni. Én mindig hason alszom, illetve idáig aludtam. Majd megkérdezem az orvostól, hogy nem ártok-e vele, gondolom sokáig már úgysem tudok hasra fordulni. Nem emlékszem Zsuzskával hogy aludtam, olyan rég volt.
Arra viszont emlékszem, hogy amíg szoptattam, addig sem tudtam hason aludni!!

Kép
Kép
patr

Ami - éljeeeeeen!!!! Gyönyörű vonalzó! :lol: Bízzunk benne hogy számolni is fog... :wink:

Jeneik - nekem is hasonlóan fájdogál a hasam, meg pisilésnél is hasonlóan fáj mintha fel lennék fázva, pedig nem vagyok. Kb ki akar szakadni a húgyhólyagom... Lehet h a gyerkőc szambázik rajta, nemtom. De holnap este megyek dokihoz és megkérdezem mi lehet ez! Lehet h én is kapok magneB6-ot.

Mia - amíg nem szédülsz a háton alvástól addig nem árt, én úgy tudom. Nagyrészt én is így ébredek, de csak mióta terhes vagyok. Érdekes! :D
Vendég

hol van Gigi? biztos névnapisütit eszik.... :D ... csak a hátonalvásról szeretném kikérni a véleményed.

én úgy olvastam, hogy azért sem jó, mert az ereket/idegeket nyomja ( :arrow: visszér, aranyér problémák), illetve a babó vér meg mindenmás ellátása nem tökéletes úgy, de nem akarok hülyeséget írni.

mia_snow

Wera: nagyon kíváncsi vagyok mit mond az orvos neked, majd remélem megírod, nekem nem mondot rá semmit amikor mondtam neki, azt mondta az a lényeg hogy ne görcsöljön. Ahogy leírtad a tüneteidet én is ugyanazokat érzem, na kíváncsi vagyok a te dokid mit mond.

Az alvással kapcsolatban én mióta terhes lettem, kb 1-2 körül kelek és 3-4-ig nem tudok aludni ez úgy kb. minden másnap, de nekem a lányomnál is ugyaníg volt utánna meg azért nem tudtam aludni, mert egy kis éjszakai baglyot szültem, de nem baj. Azért remélem ez a kis másik pocok jobb alvó lesz.

Kép
jeneik

Mia! Én is azt hallottam,hogy a második felétől nem jó a keringés miatt!
Én mondjuk világéletemben oldalt aludtam és ez most sincs másképp!
Én most egy kicsit lelépek,összedobom a lakást meg beengedek egy kis tavaszt!!
Aztán jövök vissza,sietek,mert aztán 1/2 3-kor jön Apa és kapok,hogy itt ülök!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Hát, Jeneik, nem nyugtattál meg ezzel az alvás dologgal. Szóval a gyerek is ilyen lesz??? Te jó ég! Végem van! :twisted: :lol: :lol:
Mindenképp kihúzok valami tanácsot a dokitól és megkérdzem a háton alvásról is! Sógornőm nagyon sokáig a hátán aludt és nem volt semmi gondja. Már az utsó 2 nónapban nem tudott. Úgyis érezzük majd ha nem jó, szerintem. Meglátjuk!
Vendég

sziasztok.

Megjöttem a dokitól. Ma volt afp. Elvileg csak vérvétel lett volna, de mondtam a dokinak, hogy olyan jó lenne tudni a nemét. Erre csinált egy uh-t is, de ez a kis huncut tutira mindig úgy fordul, hogy semmit ne lássunk. Volt egy pillanat, amikor mindhárman odanéztünk, hogy mintha lenne ott valami, de mondta a doki, hogy ne éljük bele magunkat, mert ő is úgy járt, hogy a 28. hétig azt mondták neki, hogy lánya lesz és utána tök nehezen fogadta el hogy mégsem... De azért ő is azt mondta, hogy mintha fiú lenne... Úgyhogy semmivel nem vagyunk előrébb... De legalább láttam ahogy mozog a kis drága meg boxolt megint össze-vissza, meg hallottuk a szívét. A feje még mindig nagy, az már 17 hetesnek felel meg. :) az előző uh-n is így volt, hogy egy héttel előrébb járt a feje :)
Na most azt hiszem ennyi. Semmi dolgom nincs mára (tudnék találni, de nem akarok, olyan jól esik dögleni. :)
Majd szerintem este még jövök. :)

amúgy az alvástól már én is kivagyok. csak mivel én dolgozom is, nekem nagyon gáz, hogy napközben hiába tudnék aludni... ezért is használom ki a mai napot a döglésre. :)
De én is nagyon sokat alszom háton. Eddig nagyon hasonalvós voltam, mostmár nem megy... De remélem a hátonalvásról is hamarosan le fogok tudni szokni, mert én is úgy tudom, hogy a második felében már nem túl előnyös... De szerintem sem tud mit tenni az ember, ha egyszer úgy ébred... :)

KépKép
muffin

Muffin - tökjó hogy láttátok a Babamakit! Drukkolok hogy kukis legyen! :wink: Biztos nagyon okos lesz, azért nagy a buksija! :lol:
Vendég

Alvás: Én mostmár oldalt alszom. Egyébként hasonalvós vagyok. De már nem tudok. A háton alvást a 20. héttől nem javasolják, a keringés miatt, meg ha hátsó fali a lepény. Az egyre növekvő baba nyomhatja. Szerintem ez inkább a vége felé lesz. Meg persze mindenki maga érzi, hogy hogy jó.

Kép
szly27

Lemostam az aztót, voltunk boltban, Rolit letettem aludni. Kaja van, úgyhogy nem kell főzni. Még berakok egy adag ruhát és utána nem csinálok semmit! :)

Kép
szly27

aztót=autót

Kép
szly27

Muffin! Majd két hét múlva már lehet biztosabban meg tudja mondani a doki a nemét. Remélem nekem holnap kiderül!

Kép
szly27

ja és még egy érdekesség. a múltkor a férjem azt mondta, hogy ő úgy hallotta hogy a doki szerint elöl tapadt meg a méhlepény. én nem emlékeztem rá akkor sem, de ő annyira mondta. Erre ma mondta a doki, hogy hátul van megtapadva. :roll: úgyhogy szerintem apa valamit félrehallott :) hátul és azt mondta, hogy egy kicsit mélyen, de nem annyira hogy gond legyen. abból mi gond lehet?

KépKép
muffin

Sziasztok Kismamik!

Köszi a gratulát!
Wera, a felsőt a szentesi piacon vettem még tavaly, volt vagy 500 Ft :lol: Vettem belőle egy zöldet is, mert olyan occcsó volt! :wink: :lol:

Ibm, örülök,h.már megnyugodtál, meg a Áronka is jelentkezett!

Marcsi, gyönyörű a Picurkátok!

Üdv, Magdolnam! Gratula a picurhoz! Gyere gyakran!

Szly, én a jövő héten megyek AFP-re, és ezzel egyidejűleg írt a doki nekem cukorterhelést... Szerintem minden orvos másként csinálja.

Jeneik, lehet magneB6-ot Elevittel együtt szedni. Nekem 2x1-et írt az orvos, de ha nagyon fáj az ember hasa akár 3x2-t is be lehet venni (azt hiszem, ez a maximum). Ha úgy érzed fel vagy fázva, inkább menj orvoshoz, mert azt kezelni kell!!
sipiné

Sipiné! Hát lehet, bár itt Karcagon mindenki ekkor megy, mindegy melyik orvoshoz tartozik.

Kép
szly27

Muffin - ha a méhszájon lenne a lepény, akkor az akadályozná a természetes szülést, ráadásul a nagyobb magzat már nyomná is, ami megintcsak nem jó.
Szerencsére nekem is jó helyen van, hátsó + fölső fal. Azt mondta a doktornő hogy ettől jobb nem is lehetne! :D
Vendég

Jeneik!

Szedheted a kettőt együtt nyugodtan! De, ha felfázás érzésed van, akkor tényleg menj el dokihoz, mert a felfázás, járhat baktériumokkal és az átterjedhet a méhedre és attól is fájhat a hasad! Nekem, amikor elkezdtem görcsölni vett a doki kenetet, mert azt mondta lehetet valami fertőzés, gomba a háttérben és az is okozhat panaszokat! Szóval, ha nem múlik, menj dokihoz, nehogy baj legyen!

Nekem az alvással nincs gondom, seduxen mellett meg, főleg nem! Hanem én über brutál hülyeségeket álmodok napok óta. Vasárnap reggelre azt álmodtam, hogy el kellett altatni a kutyusunkat, és sírva ébredtem!

Kép
Kép
kisfóka

Kisfóka!

Seduxen??????????????????

Kép

Kép
ibm

két érdekes dolog. :)
Az egyik még mindig alvás meg álom. Éjjel azt álmodtam, hogy itthon hagytam minden papíromat és úgy mentem a dokihoz, aztán félútról visszafordultunk és visszajöttünk érte. ERre reggel elindultunk és férjemnek muszáj volt megállnia dolgát végezni, én meg ülök a kocsiban és mi jut eszembe? Igen, jól gondoljátok. HOgy minden papíromat otthon hagytam. :) De nem mentünk vissza értük. Aztán nem volt belőle semmi. De nagyon vicces volt, hogy megálmodtam hogy otthonhagyom őket, de aztán mégis otthon hagytam őket. :)
Aztán a másik dolog. Nézegettem ezeket a szocpol dolgokat és tök igazságtalannak tartom, hogy ha én a tetőteremet építem be, akkor is csak fél szocpolt kapok, azt is csak meglévő gyerekre, hiába lesz annak minden szöge és drótja vadiúj, merthogy nekünk nincs fönn még aljzatbeton sem, és tetőt is kell cserélni, tehát nem értem, hogy innentől kezdve miben fog különbözni az újtól... Aztán ma kicsit jobban beleástam magam és találtam egy nagyon vicces kiskaput. Ha emeletráépítésnek számít, akkor megkapod a teljes szocpolt, ha tetőtérbeépítés, akkor csak a felét. Úgyhogy szerintem emeletráépítünk és laposabb ívű lesz a tető. Milyen vagyok? :)

KépKép
muffin

Atyaisten! Seduxen? Bátor vagy! Nem akarlak ijesztgetni, de belassítja a gyereket és később is olyan lehet... van egy ismerősöm aki így járt! Muszáj szedned??? Őszintén szólva nekem is kellett régebben, de aztán MEGTANULTAM kezelni a stresszt. Hát az éjszakai dolgokon még van mit javítani, de amúgy egész elvagyok nélküle...
Vendég

Lányok!

Nálam, ez nem bátorság kérdése, ha nem szedem, akkor a görcsöktől kinyílik a méhszájam! A seduxen elsősorban izomlazító és másodsorban nyugtató! 5 mg-os, tehát nem egy ló adag! Tehát szednem kell!
Mindenkinek seduxent adnak, akinek szünni nem akaró görcsei vannak! A babának baja nem lesz tőle, mert a méhlepénybe nem kerül be, mivel az első harmadon már túl vagyok! A gyógyszer akkor káros a babára!
Anyukám és anyósom is szedte. Anyum tesómmal, anyósom férjemmel és nem lett bajuk. Én is ebben reménykedem, meg hogy nem kell majd végig szednem!

Kép
Kép
kisfóka

Sziasztok!

Használt a B6 vitamin!!!! :lol:

Muffin, gratula a jó eredményhez!!!! :lol: Nagyon ügyi vagy a szocpol-lal kapcsolatban!!! És jó ötletet adtál, mert mi is felfelé szeretnénk terjeszkedni. Úgy látom, mi is emeletráépítünk. :wink:

Én mindig hasonalvós voltam, de egy jópár hete már nem bírok. Szóval rászoktam az oldalt alvásra.

Kép
sziszka82

Kisfóka! Sajnálom,hogy szedned kell,bár néha nekem is jó lenne bedobni egyet! :lol:
A barinőm is szedte de csak az utolsó 2 hónapban,mert görcsölt.

Látjátok Wera milyen szép vonalzót csinált nekünk????????

KÖSZI WERA!!!

Most lettem kész a rendrakással,hát elfáradtam,siettem,hogy minél előbb visszaérjek hozzátok!

Nagyon jó idő van,még mindig nyitva vannak az ablakok!
Gondoltam ha Apa hazajött teszünk egy nagy sétát,eszembe jutott,hogy ma 15:00-ra jön valami otp-s krapek,nem tudtam lebeszélni!
Azt mondta 10 perc,hát ajánlom neki,hogy annyi legyen!
Nem leszek vele túl kedves asszem! Minek jön?????????? :cry:

Kép

Kép
ibm

eszembe jutott még egy dolog. Kaptam ma számlát is a kórházban, hogy mennyit kellett volna fizetnem. És képzeljétek, hogy az afp, meg az ultrahang összesen ezerkilencszázvalamennyibe került a kórháznak! Ebből az ultrahang 870 Ft!!!!!!!!!!! Úgyhogy nagyon kemény milyen lehúzást csinálnak egyes dokik akik 4000-t elkérnek egy ultrahangért!!!!!!!!!!!
na csináltam egy kis tejberizst, úgyhogy most kajcsizni fogok. nagyon szeretem! :)

KépKép
muffin

Kép

Kép
szly27

Na csak kiszenvedtem ezt a táblázatot. Írjátok meg az adataitokat! Ha valamit még írjak bele, szóljatok.

Ez most kész lett, remélem ugyanezt meg tudom még egy párszor csinálni!

Kép
szly27

JUJ de ügyi vagy Szly!!!
Máris küldöm az adatokat!

Ibm
29 év
18+2
fiú
Áron
testvér nincs
pilisszentiván
Szent János kórház
2008.06.21 eddig

Köszönjük neked!

Kép

Kép
ibm

Szly, az én adataim:

Anya: Sipiné
Kor: 26
Terhességi hét: 15
Baba neme: titok még
Baba neve: nem tudjuk még
Testvér: nincs
Lakhely: Budapest
Kórház: II. számú nőgyógyászati klinika
Kiírás ideje: 2007. július 14.
sipiné

izé.. kiírás ideje: 2008. július 14 :oops: :oops:
sipiné

Oké, gondoltam :D

Kép
szly27

Szly: a terhességi hét biztos jó ötlet? mert az nem mindenkinél ugyanaznap kezdődik, van akinél hétfő, van akinek szerda, így állandóan frissíteni kell hetente a táblázatot személyenként. hogy ki mikor lép be a köv. hétbe.
amúgy nagyon szép táblázat. :))

mia / 28 év / név, nem még ismeretlen / testvér nincs / Pilisvörösvár / Bp, János kórház / 2008.06.05.

mia_snow

Sziasztok!
Bocsi hogy csak ritkán jövök,kicsit sok a gond,na de nem akarlak titeket ezekkel fárasztani mindig.

Babákról a képek nagyon jók,én már néha azt mondom,vagy legalább is gondolom hogy nem kelett volna még egy.Na tessék megint negatív vagyok.Bocsika.

Kép
Kép
Kép
kike

szly27 nagyon ügyi vagy

ANya: Jeneik
Kor: 29 év
Terhességi hét :19
Baba neme: lány
Baba Neve: passz
Testvér: 1 lány
Lakhely: Hajdúszoboszló
Kórház: Debreceni Klinika
Időpont: 2008.06.12.

Köszi

Kép
jeneik

Igen, így egy kicsit macerás, de megpróbálom minden nap feltenni frissítve. Így egy helyen látjuk, hogy ki hol tart.

Kép
szly27

Kike, ne is mondj ilyet!!!! :cry: Sajnálom,h.sok a gondod mostanába, azért gyere gyakran, itt lehet panaszkodni :wink:
sipiné

akkor az én adataim:
muffin
27
16
nem ?
név ?
testvér nincs
kórház Nyírő Gyula
lakhely: Maglód
kiírás 2008.07.06.

KépKép