Sziasztok!
Eloszor is,
NAGYON SOK BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANOK TOTINAK!
Remelem azert benezel Hozzank valamikor!
Meri is olyan reg volt.....
Holnapra koszi a drukkokat,remelem nem lesz semmi...
Hetvegen megnezettuk a telket egy epitesz baratunkkal,o nagyon-nagyon jo teleknek latja.Ma voltunk foldhivatalban,onkormanyzatnal,ingatlanos ugyvednel,nem annyira egyszeru a sztori,de nem megyek bele most.Nem is bonyolult,csak hat nem sima ugy anniyra,hoyg megvesszuk most es kesz...Van meg papirmunka elotte,de meglatjuk a tulajok hozzaallasat....
Nagy drukkokat kerunk hozza!
Porsi,
meghult bennem a ver,ahogy olvastam a soraid!!!!!!!!!
Hala az egnek,hoyg nem volt Veletek Akos!!!!!Kepzelem,hoyg hogy megijedtel es lepergett elotted...jajjjj...anniyra aterzem,en is kikezsultem volna...Hal istennek,hogy nem lett semmi komoly baj,sem Nektek,sem a kocsinak.
Dragam ezert (is) isteniti ugy az autonkat,hogy a legbiztonsagosabb...stb....mert az nagyon fontos.Sok mas szempont is persze
Ragota,
hat nem semmi a Te sztorid sem...nagyon nehez lehet Tesodnak,de gondolom szereti,ezert tur....
De megertem maximalisan,hoyg kiakadtal!Total iagazd volt,arrol nem si beszelve,hoyg valakinek mar meg kellett mondania a velemenyet!Es az,hoyg megsertette a szuleiteket is,na az meg felhaborito!Amikor ok jot akartak,raadasul meg volt beszelve....aaaaa...
megertem,hoyg most meg nagyon rossz,rosszul erzed magad a tortentek miatt,de hatha eszbekap!!!
majd meselj,milyen a hangulat!
Attilam amr sok mindent eszik,hal Istennek ugyesen,szivesen.
Ma pl cukkinit kapott krumplival,nagyon tetszett neki.
Hetvegen meg a brokkoli volt a favorit.
Nandorka,
drukk megy feb 6ra,tuti nem lesz semmi baj!!!!
Doro kepen en is hangosan felnevettem,hat csucs ez a kiscsaj!!!
Ma Attilara probalgattam sapikat,es olyan hulyen alltak rajta,hogy anniyra rohogtem,,hoyg o is elkezdett kacagni!
Annyira meg tudjak nevettetni az embert,akaratukon kivul
Fiona,
botmixer:en nemreg vettem egy Braun szerkezetet:botmixer+aprito+habvero fej is van hozza,szuper.En imadom!
Huuuuha de nagyfiu itt valaki!!!!!!Hat igen ez kiszamithatatlan,hyog mit mikor akarnak csinlani,Olio most ugy dontott
Ugyi nagyon!
Boldog hofordulot!
Adri,
megneztem en is Gabi babat iwiwen!Nagyon nagyfiu mar es miylen helyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orulok,hogy minden okes a kis szemevel!!!!
Vicky,
olyan nagyn orulok,hoyg + elmeny volt!!!!!!!!!
Nagyon sokat gondolok Rad es kuldom a ++++ energiat!!!!!!!
Szeri,
Balinak is boldog hofordulot elore is!
Halali,hogy szerelmes Balazs
Akkorat nevettem,ahogy irod,hoyg "masszazson ismerkedtek meg"
Borsot meg zoldbabot passzirozni kell,at szuron,vagy bebietel formajaban(az passzirozva van),en sem tudom miert.....
A meggyet viszont direkt megkerdeztem es hejjaval egyutt lehet pepesiteni.
Telek nem olyan egszeru,ahoyg irtam is,de ezt most nagyon remeljuk,hoyg osszejon.Ugy allnak a dolgok,de meg nem orulok,mert mar sajnos volt olyan(ugye a legutobbi teleknel),hoyg aztan a tulaj bekavart...szoval,majd csak akkor orulunk,ha tuti....Amuyg a II.keruletben van,majdnem 1000nm,nagyon szep osfak is vannak a telken,szoval alom.Kozel suli (2-3 is), ovi,jatszoter,orvosi rendelo,boltok,de a kornyek eszmeletlen csendes,csak az jar arra,aki ott lakik
A buszhoz olyan 15 perc seta minden iranyba,tobb busz is jar arra.Szoval tenyleg szuper.
Mondjuk a hazelkepzelesunket kicsit modositani kellene ehhez e telekhez,mert a fekvese olyan,hoyg at kell kicist varialni a dolgokat,es egy picit lejt(de nagyon kicsit),de ez megoldhato.
Hat ezek vannak
9kg?Hat igen,az nem pehelysuly
En is regen vittem kenguruban Attilat,es most hizott sokat az elmult honapban,szoval nem tudom mi lezs,ha felveszem
Apja vitte vmikor kenguruban mult heten es kikerekedett a szeme
Mar a hordozoban is megszakadok,ha nekem kell elvinni a kocsiig
Mi lesz itt kesobb???
Esztora,
nekem is az a tapasztalatom,hoyg elsore van amit nem komal,de masnap belejon
nalunk pl a borso volt olyan,hogy egyik na megkostolta,es nem tetszett neki...de masnap mar evett belole egesz jol.
En adok Attilanak kicsit darabosabbat,pl az almat uvegreszelon reszelem,meg vannak zoldsegek,amiket csak villaval nyomkodok,krumplit,repat,vagy pl banant.Amiota megszokta,azota nem oklendezik,eleinte igen,de fokozatosan megszokta es mar ragcsalja is.
En a veodno tanacsara kezdtem el igy,hoyg ne csak pepeset egyen meg,na meg azert mert nalunk a kozeli ismerettsegi es csaladi korben is volt olyan,akinel a gyerek majdnem egy eves volt es oklendezett a darabostol,igy peseiteni kellett neki nagyon-nagyon sokaig.
Igy inkabb szoktatom.Na meg mar foga is van 2 hozza
Ti mikortol teszitek a kovetkezo gyerekulesbe a gyerkocot?Marmint a hordozo utaniba.9kgtol?Vagy mikor mar egyedul felul?
Es azt menetiranyba kotitek mar be ugye?
Mert mi azt is megorokoltuk Sogornoektol,nekunk is Romer,es donteni IS lehet,ami kb olyan,mint a mostani hordozo,marmint annyira dontott az az allapot.Viszont nem hattal van menetiranynak es nem tudom abba mar lehet-e Attilat.A hordozo mar igen szukos neki....de a biztonsaga miatt nem merem a masikba tenni meg....
O meg csak most lesz majd 8 kg.....
Ti hogy csinaltatok?
Bodzi,
ne is add fel a tejcsizest!Kitartas!
En rengeteget paraztam,hyog eleg-e neki(sokat sirt nagyon,de a hizasa normalis volt,en megis allandoan attol rettegtem,hoyg eheztetem
),de aztan ugy a 4.honap kornyeken megnyugodtam,szerintem azert,mert azt gondoltam,ha nagy gaz van,mar adhatok estelge mast is.
Es lass csodat a szopi maradt,igy,hoyg nem gorcsolok,szerintem sokkal jobban megy,soha nem aggodok azon,hoyg nem eleg,mindig jot szopizik belole.
Pedig en most jo ideje "fogyozom" is,szoval joval kevesebbet eszem,es sok mindent nem,illetve tornazom is,es nem lett kevsebb atejci ettol sem,ami szinten a param vlt korabban.Szoval szerintem is az a legfontosabb,hyog az ember ne aggodjon rajta,es akkor menni fog magatol!!!!!!!A folyadek fontos,a pihenes es nem idegeskedni.Szerintem ez segiti a szopit!Nem lesz semmi baj,menni fog!!!!
Irigyellek az ejszakak miatt!!
Bar mostansag,par napja jol alszik Attilam,barcsak igy maradna......
Pinkine,
gratula a mozgashoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hazaertetek epsegben?
Marietta hogy vagy?
Puszi Mindenkinek!