Új privát üzeneted érkezett!

Vicky!

Azta de jó!! Nagyon örülök hogy így alakult!!!!!!!! :D
Most tuti sikerülni fog(sikerült)!!!! Képzeld én is 22 vagy 23 milliót kaptam vissza!!!!! És az nagyon jó!!!! Nekem mondta is akkor az embriológus nőci!!!
Jaj annyira drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!!!

A gyógyszert megkaptad?? Remélem igen és nem keverték el!!!

Többiek bocsi hogy most nem írok!!!

Puszi mindenkinek!!
csipcsab

Dokibácsit várjuk.
Nagyfiú lázas lett, Picilánynak pedig megmutatjuk a fura szokását (összerándulás). Föl kellett venni videóra és azt mutatjuk, ha akkor nem csinálja, amikor itt az orvos.

No, mire elküldöm, már itt is volt. Láz vmi vírus, nem vészes. Gyógyszer nem kell.
Összerándulás nem vszínű, h komoly baj jele lenne, de nem is zárható ki. Kaptunk beutalót gyneurológiára. Hétfőn telcsizek nekik.

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné, kérdezd meg, én még nem hallottam ilyenről. De sztem ne aggódj, nem vszínű, h a szülésnél is megjelenik ez. Elvégre akkor nem a szádon jön vmi. :wink: Vagyis bocs, Flóra-Peti baba, valaki!

Ágota, nem tudom a rizst.

Porsi, mi nem o messzire mennénk, Szlovákia, Ausztria, majd kiderül.

Súlygyarapodást nem kérdeztem dokitól. Mert nekünk nagyon reális dokink van, nem ijesztget fölödslegesen, és ő mondta, h meg kéne legyen a 400-500 gr havonta. No, nekünk 2 hónap alatt lesz meg.

Kép

Kép
nán-dorka

Viki, annyira jó, h pozitív élmény volt! És aranyos vagy, h bekukkantottál beszámolni! Várunk vissza!

Képzeljétek, Doró jót evett a saját készítésű krumplipürémből. Botmixerrel kavartam meg, tudjátok, attól o érdekes állaga lesz, de Dorónak tetszett. Ehhez képest a sütőtök-krumpli összeállítást az elején bébiételből nem komálta. De lehet, h most már azt is enné, ki tudja?

Kép

Kép
nán-dorka

Marietta, nekünk asszem 18-19 millió volt...És szerencsésen ideért a küldeményed szerdán, köszi még1x :lol: Ehhez tényleg szerencse kellett, az utóbbi időben volt olyan, hogy hónapokig nem is járt hozzánk a postás, mostanában meg össze-vissza dobálja be a leveleket a szomszédoknak... :D

Dorka, köszönöm, és mindenki másnak is, aki drukkol és gondol ránk :D

Kép
vickybabe

Nándorka tegnap én is végre főztem Nyunyinak alma-krumplit hát az az ökölödés borzongás nem semmi volt azért a nagy részét megette.
a turmixtól szerintem is olyan tapétaragasztó állagú lesz a krumpli arra gondoltam fokhagyma nyomón fogom inkább átnyomni.

Bridzsi

Kép
esztora

Jajj, Vicky, de örülök!!!! Látod, milyen fontos a hozzáállás!!! Biztos vagyok a dolgunkban... :P

Én botmixelek Csonginak mindig, mert ha icipici darab is van benne, már öklendezik. Szerencsére nem hányja ki, mint Nimród....

Húúú, Csajok, tegnap nagyon kibuktam. Úgy ordítottam és olyan csúnyán beszéltem a tesóm "párjával", hogy nagyon szégyellem magam, de muszáj volt...
Az történt, vagyis előbb ismernetek kell az illetőt...szóval ő az, akivel semmit nem lehet megbeszélni, nem kell semmi a Nimródnak mer minek (tesóm titokban vásárol be neki, és nekem is hazudnom kell, hogy ezt ennek és ennek a valakije vette Nimródnak). Szerinte tesóm egész nap nem csinál semmit, és különben is egy hisztis picsa. szó szerint idézek. Többet keresnek, mint mi, mégis mi jobban élünk, mert én úgy gondolom, hogy azért dolgozunk, dolgoztunk, hogy ÉLJÜNK, ne a kuporgatás miatt. Na mindegy. A lényeg az, hogy ugyi tesóméknál van egy kutya (akit az illető akart nagyon-nagyon, tesóm meghát szájhúzva, de belement. az alsó szinten a kutya van, mindenhol ott a szőre, nem beszélve a mocsokról, így lent nem lehet letenni Nimródot. A járókában már nincs el, így Apukámék azt találták ki, hogy legyen egy elkerített rész (kb. 10 m2, kanapéval és egy szekrénnyel elkerítve, amit lezárunk, beszőnyegezünk, és ott ellesz a pici, miközben tesóm, ugyi tudna is házimunkát csinálni, hamár Őfelségének nem tetszik, hogy nem csinál semmit. Apuék nagy lelkesedéssel készültek, vették, siettek, hogy minden elkészüljön tegnapra, Nimród szülinapjára. Apu hozta a cuccosokat, akarja letenni, amikoris az illető megkérdezi, hogy mi ez? Kérdezi a tesómat, hogy Ő tudott e róla. Aszondja, hogy nem kell, vigye innen Apu ezt a fenébe, merthogy erre nincs szükségük, és már tesümmal ezt egyszer megbeszélték, hogy hamarosan kikerül a kutya, utána pedig felesleges. Ehhez hozzátartozik, hogy tesómé a lakás, de persze ez nem jelent semmit. Apu köpni-nyelni nem tudott, és mondta, hogy jó, hát akkor Ő most ezt elviszi. Tesóm bőgött, mint a csacsi, hogy hogy lehet ekkora tuskó. Sajnos tesóm sosem tudta kezelni, mindig meghunyázkodik, és Ő kér elnézést, a semmiért.

Annyia rossz érzés volt, hogy hogy lehet ilyen paraszt valaki. Nem tanította meg neki senki, hogy egy ajándékot nem így kell visszautasítani, avagy megköszöni, és utána tesómmal megbeszélik négyszemközt és döntenek.

No miután elment Apci, bementem és megmondtam, hogy engem nem érdekel, hogy tesómmal hogyan és mint vannak, meg beszélik meg a dolgot, de ku.a nagy paraszt, hogy a szüleimet így megbántotta. No és sokminden mást is, elég sok ékes szóval.

Éjjel nem is tudtam aludni, mert annyira kivoltam (hátmég tesóm).

Erre tesóm ma, ŐŐŐ, bocsánaot kért az illetőtől, hogy nem beszélte meg. Mi az, hogy bocsánatot kért, azért mert paraszt volt??

Bocsi, hogy így kifakadtam! Nem kívánom tesómnak, hogy magányos legyen, dehát hogy lehet elviselni egy ilyen embert????!!!! Szegény, annyiszor panaszkodik, még én tartom Benne a lelket, dehát meddig...

bocsi még1x.

Megyek ebédelni. Ünnepi ebédnek fácánlevest főztem és fácánsültet (a levesből kivettem a húst és baconba gönygyöltem). Nohát a nagy ünneplésre való tekintettel most egyedül eszem, Apa dolgzik, ráadásul 6ig, Apciék meg lehet, hogy nem jönnek, bár az unokájukat mindenképp látni akarják, függetlenül a történtektől.

Pusszancs

KépKép
KépKép
ragota

Hű, Ágota, nem semmi, amit leírtál. Nem is tudom, mit mondjak rá. Baromi nehéz lehetett Neked, és borzasztó, h így benne kell lenned egy ilyen históriában. Gondolom, azzal, h közel laktok egymáshoz, sokkal közelebből érintenek ezek a dolgok. Meg h sajnálod Tesódat.

Esztora, nekem is utálta Dorka, h kisebb db-ok voltak a krumpliban, a tapétaragasztót meg nagyon ette. :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Nyunyi a répa krumplit mégjobban utálta ma kevertem bele sütőtököt ugy megette.
lehet Apja fia lesz mert Ricsi is csak bébiételt volt hajlandó megenni??

Bridzsi

Kép
esztora

Ágota, hát ez nem lehetett kellemes. Nem értem mi rossz van abban, ha valakinek a másik önszántából jót akar. Mindenféle hátsó szándék nélkül. :shock: :shock:

Az meg hogy kibuktál természetes, hisz szereted a tesódat és nem jó látni, hogy szenved egy ilyen tuskó mellett. :roll: :roll:

Én azon vagyok kiakadva, ahogy nagyanyusommal viselkednek a lányai. Anyu nővére és huga. Úgy beszélnek vele mint egy utolsó senkivel. Szegénykém meg csak bőg, hogy Ő tök felesleges a világon, nem szereti senki. Meg szakad érte a szívem. Jó, nem volt tökéletes anya, de ki az? :?

Úgy szeretném megvédeni, de 240 km-ről mit tehetnék? :roll: :roll:

Vicky, örülök hogy önkéntes száműzetésedből egy jelentés erejéig visszatértél :) Annak meg még jobban örülök, hogy ilyen pozitív élményként éltétek meg az egészet. :):):) Most már csak a manó(k)ra tessék figyelni, sokat pihenni. Meg lesz az eredménye :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Ti jutottatok eszembe:

“Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben … Két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak amikor megértek e találkozásra … Megértek, nem éppen hajlamaikkal vagy szeszélyeikkel, hanem belülről, valamilyen kivédhetetlen csillagászati törvény parancsa szerint, ahogy az égitestek találkoznak a végtelen térben és időben, hajszálnyi pontossággal, ugyanabban a másodpercben, amely az ő másodpercük az évmilliárdok és a tér végtelenségei között.”

(Márai Sándor: Eszter hagyatéka)

(főleg) Vickynek szeretettel! (mert neki van a legnagyobb szüksége most rá, de minden leeendő kismaminak, és anyukának! )

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

;)

Oli kezembe. bocs a gépelési hibákért. Dorka copfot nem tudom. Lillának 2 évesen is kicsi volt még a haja hozzá. Viszont a csattot türte. Minden anyuk CSodálkozott rajta. :wink: Ezb sztem habitus kérdése. ÍAkaratos gyerek nem tűri. A haj ua. analógia mint az akarat.

Rízspehely. Úgy gondolnám, mint a zabpelyhetz a könyvbe. Sógorod: :cry: nem tudom mit mondhatnék...................

Porsi, Oli tőlem karnyújtásnyira van. :wink:

Amúgy nem alszik el magától, újabban néha szopi közben igen. Mostanában megint pocsék éjszakák vannak. Pár napig jobb volt, tudtam 7 órát aludni 2 részletbe, de most..... :roll: egész felső fogíny duzzadt. remélem akkor már 4 jön ki egyszerre és kicsi pihi lesz.

amúgy egy tünemény. :mrgreen:

krumpli. hát igen, elég furi állaga lesz mixertől. de Lilla is szerette így. még lehet szűrőn átpaszírozni. :wink:
ajánljatok valami jó mixert. ma ment tönkre a 2. és tök mérges vagyok. olyan s××××k, hogy csak na. :evil:

Pinkiné, gratula a mocorgáshos!

KépKép
KépKép
fioona

jobbulást mindenkinek!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Dorka, válasz ment. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok Drága Lányok!

Ágota:D
Hú, nem semmi a Tesód palija :roll: Nem csodálom, hogy kibuktál, én is azt tettem volna ahelyedben. Hát igen, neáz ez, én és is olyan sok helyen látom, hogy inkább szenvednek egy szar "kapcsolatban", de ne maradjanak egyedül...a Tesódnak meg még gondolom plusszban nehezíti a helyzetet, hogy ugye mégiscsak ő Nimrus apukája, és az ember a Gyereke apjától nem tud egykönnyen elszakadni. Remélem azért rendeződnek a dolgok. Egyébként Nimrust Isten éltesse, hietetlen, hogy elszaladt ez az egy év!

Dorka:D
Ausztria is gyönyörű!! Imádom az osztrák Alpokat pl. Doró biztos nagyon fogja élvezni!Nagyon ügyes vagy a krumplipürével!

Esztora:D
Nyunyi is nagyon ügyi, hogy ennyi mindent eszik! Én már úgy voltam vele, hogy kvárom Ákossal ezt a hátralévő 9 napot, de tegnap szabályosan kinézte az amár a számból, ezért levgtam egy szeletet, és odaadtam Neki, hogy szívogassa ki a levét, nagyon bejött! Úgyhogy asszem, mi is megkezdjük a hozzátápit, ma készítek Neki egy kis almapapit, aztén meglátjuk:D

Fioo:D
Hatásodra megvettem én is a babakonyha könyvet, tényleg nagyon jó!
Sajnálom, hogy mgint pocsékak az éjszakák, drukkolok hogy hamar kinn legyenek a fogcskák!
Boldog 8 hót Olinak!

Vicky:D
Hát ez szuper!!!!!!!!!! Megadrukkok, de lyen hozzáállással baj nem lehet!

Képzeljétek, Csajok, tegnap balesetünk volt :cry: Mentüknk vásárolni, és egy kocsi kivágott elénk (elég szar kereszteződés volt, nem lehetettt jól belátni), a Férjem félrekapta a kormányt, hogy ne ütközzünk frontálisan, de rácsúsztunk a padkára, ami megdobta a kocsit, úgyhogy fejjel lefele berepültünk a kb másfél méter mély árokba...Szerencsére semmi bajunk nem lett, csak kicsit lehorzsoltam a fejem, meg megrándult a nyakam és a térdem, de nem gázos. Viszont ahogy kiszálltunk, olyan sírógörcsöt kaptam, ugyanis két percen múlt, hogy Ákos nem volt velünk. Úgy volt, hogy Anyum nem tudja vállalni, mert vendégei voltak, és már tettük volna be a kocsiba, mikor szólt, hogy elmentek a vendégek, vigyük a Gyereket....hát azt hiszem ez az isteni gondviselés. Szegény srác, aki kijött elénk is úgy megijedt, főleg, mikor mondtam, hogy nincs baj, nem azért sírok, hanem a megkönnyebbüléstől, hogy a 6 hónapos kisfiam nem volt velünk...na itt ő is ledobta a szíjat, mondta, hogy Neki is van két kislánya, nagyon átérzi, és ne haragudjak, hogy ezt csinálta velünk...azért jó volt látni, hogy vannak még normális emberek.

Na, úgyhogy nálunk ezek voltak, de lányeg, hogy szerencsésen túl vagyunk rajta!
Az pedig csak a Kisnagy Yaris-t dícséri, hogy nem lett komolyabb baja a kocsinak sem, egy kicsit behorpadt az oldala, meg a hátsó sárvédője. Én nem is tudom, ilen erejű esést egy más kisautó kibírt volna-e ilyen állapotban. Úgyhogy ez azért megnyugtató.

puszi mindenkinek

porsika

Az amár almát akart lenni:D

porsika

Jaj Istenem! PORSI!!!!!!!!!
Ne már! Ahogy olvastam, végig azon gondoltam, hogy és Ákos? Úgy megkönnyebbűltem, mikor írtad, hogy nem volt veletek!!!!!!
Látod! Ilyenkor mindig az érzem, hogy nincsenek véletlenek! A Sors, vagy Isten, hivja mindenki ahogy akarja, megóvta azt a kisembert!
De a férjed is! Nagyon jól helytált! A kocsi pedig........ Laci mindig azt mondfja, ő nem engedi a gyerekeket Suzukiba utaztatni. Mondjuk a mostani Swift-ek már állítólag jók, de a többség koporsó!

Ágota, sokat gondolkodom tesódékon, de csupa olyat tudnék mondani, amit te is tanultál.

Még azt akartam tegnap írni, hogy ti adtok póráhagymát a kicsiknek? Oli imádja. :lol:

A copfnál meg arra akartam utalni, hogy azért nem tudok tanácsot adni, mert mire mi felkötöttük a leány haját, mert ő is akarta. :lol:
Alig vártam én is, hogy kötözhessük. Jól megváratot a kisasszony. :wink:

Megyek, elszunnyadt Oli, megpróbálom becsempészni az ágyba. Hátha ebédhez jutok én is. :twisted:

KépKép
KépKép
fioona

Köszönjük a köszöntést? De a vonalzónak nem azt kéne mutatni, hogy már 8 hós? Miért nem azt mutatja?

Csengének is boldog 8 hót tegnapra. Érdekes, nekem annak idején úgy tünt, Csenge több nappal idősebb Olinál. :?

Szeri, nektek is holnap utánra! :wink:

KépKép
KépKép
fioona

Porsinak:

Kép

Meg mindenkinek, akinek szüksége van rá.

KépKép
KépKép
fioona

Porsi Drága!

Jesszus, Atya Úr Isten! :shock: :shock: :shock: Hála Istennek hogy nem történt semi bajotok! :roll: :roll: és Ákira tudott anyud vigyázni. :oops:

Nekünk akkor volt majdnem balesetünk, amikor mentünk kismama biztonsági övet venni. Az Örsnél egy idióta ki akart kanyarodni a lakótelepről és nem nézett csak jobbra. Mi persze balról jöttünk. Ő nem figyelt ránk, úgyhogy jó kis satufék lett a vége. Még gondoltam is, hogy jó hogy a vastag télikabát rajtam volt, így megvédte a húzódó biztonsági övtől a pocimat. Apának is az volt az első kérdése, hogy nem nyomott-e meg az öv.

A holnapi naptól is félek kicsit. Megyünk a temetésre, Keszthelyre. Bár tesóm fog vezetni és nagyon jó sofőr, dehát autópályán mindig találkozni hülyékkel. Mondjuk ez nem autópálya függvény.

Szóval örülni fogok ha épségben hazaérünk.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Porsi Drága!

Jesszus, Atya Úr Isten! :shock: :shock: :shock: Hála Istennek hogy nem történt semi bajotok! :roll: :roll: és Ákira tudott anyud vigyázni. :oops:

Nekünk akkor volt majdnem balesetünk, amikor mentünk kismama biztonsági övet venni. Az Örsnél egy idióta ki akart kanyarodni a lakótelepről és nem nézett csak jobbra. Mi persze balról jöttünk. Ő nem figyelt ránk, úgyhogy jó kis satufék lett a vége. Még gondoltam is, hogy jó hogy a vastag télikabát rajtam volt, így megvédte a húzódó biztonsági övtől a pocimat. Apának is az volt az első kérdése, hogy nem nyomott-e meg az öv.

A holnapi naptól is félek kicsit. Megyünk a temetésre, Keszthelyre. Bár tesóm fog vezetni és nagyon jó sofőr, dehát autópályán mindig találkozni hülyékkel. Mondjuk ez nem autópálya függvény.

Szóval örülni fogok ha épségben hazaérünk.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Porsi, de örülök, h semmi baj!!!

Fio, kösz a választ! Érdekes ez a haj=akarat. Akkor az mit jelentett, h a szüleim mindig gondosan kicsire vágatták a hajam gykoromban?! No, én nem fogom a lányomét.

Pinkiné, drukkolunk holnapra, h rendben legyen az utatok!

Csengének és Olinak boldog 8 hós szülinapot!!!

Hosszú kihagyás után ma voltunk babaúszáson. Klassz volt, majd mesélek!

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Pár perces fotó!!!! Azt hittem, ez később fog bekövetkezni. 1 hónapja még nem is űl, nem kúszott, nem mászott. :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Fio, Doró azt mondta a képre: Hű! Én is csak ezt tudom mondani! Gratula!

Kép

Kép
nán-dorka

Erről a Dorka-fintorról mindig ez jut eszembe a Micimackóból:
"Zsebibaba, már tegnap mondtam neked, hogy szokj le erről a fintorgásról. Ha sokat utánzod Malackát, majd úgy marad az arcod, és azután képzeld el, milyen csúnya leszel." :lol:

Kép

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Hát ez a Dorka milyen édes!!!!!!! Szétnevettem magam ezen a fotón. :D :D :D

Fio, GRATULA Olinak, nagyon ügyi!!! És már 8 hónaposak vagytok! Váóóóó. Igazi nagyfiú.
Balázs már egy hónapja ezt csinálja, teljesen kész vagyok tőle. Ja és mostmár a franciaágyunkat simán körbejárja. Van, hogy egy kézzel vagánykodik. És a legújabb heppje, hogy a kezét fogva menni kell vele.
Tegnap pedig többször felült mászásból. Így már nem aggódok az ültetés miatt. Eddig csak lusta volt szerintem.

Nán-dorka, te nem félsz, hogy megfázik Doró ilyenkor babaúszáson? Illetve, ha kijöttök az usziból? Mi is vinni szeretnénk, de kicsit visszatart, hogy nincs hozzászokva és elképzelhető, hogy nem tenne jót neki, hiába bugyolálnám be, én félek, hogy megfázik.

Pinkiné, én is paráztam, amikor terhes voltam, hogy balesetezünk valami hülye miatt. De még a 8. hónapban is simán utaztunk vagy 400 km-t, de emlékszem, hogy alig vártam, hogy hazaérjünk. Remélem nálatok se lesz semmi gond.
A kipattogzásra nem tudok semmit mondani, a nagy erőlködéstől bármi lehet.

Fio, te olyan klassz képeket raksz mindig, ez a Porsinak feltett is szuper! Én még nem adtam póréhagymát Balinak. És hogy csinálod meg?
Nekem Moulinex botmixerem van, ez eddig bevált. Cora pontokon váltottam be, így még pénzbe se került.

Minden hónapfordulós babának köszöntés!!!
És minden betegnek jobbulást!!! Én is félek ettől a fránya inluenzától, úgy beijesztik ezzel a járvánnyal az embert… remélem megússzuk.

Ragota, valóban nem semmi pasi ez az ember!!! Nem csoda, hogy így kiakadtál, jól tetted, hogy megmondtad neki, nehogymán! És tesóddal amúgy jól megvannak? Vagy ezt inkább ne feszegessem? :roll:

Porsi, ahogy olvastam a soraidat, én is tiszta frászt kaptam!!! TE JÓ ÉG!!! Ez nagyon durva!!! Annyira szerencsés, hogy nem volt veletek Ákos, na meg hogy semmi bajotok nem lett. Jaj, ha egy kicsit mindenki figyelmesebben vezetne, nem lennének ilyen balesetek. Hát lehet, hogy a Suzukiban tényleg nem így végződött volna a dolog…
Amúgy veletek tartunk jövőre, ugyanis nekem is nagyon tetszik Franciaország, Portugália, Spanyolország és hát Toscana… Mehetünk bárhova. :lol: Nekem is olyan utazhatnékom van, remélem az idén eljutunk valamerre.

A darabos kaját Bali se eszi meg, öklendezik tőle. A védőnő azt mondta, hogy nem is kell erőltetni, nehogy félrenyeljen. Szépen mixelgessek csak neki továbbra is. Majd ha sok foga lesz, akkor lehet etetni darabossal.
Nálunk úgy volt, hogy az elején nem ette meg az én főztömet, csak a bébiételt, most pedig már úgy van, hogy az én főztömet eszi és a bébiételt nem annyira, illetve válogat belőle, hogy mit eszik meg (Univer). A bébiételekkel kísérleteztem és vettem pár Kecskeméti bébikaját, amit úgy befalt, hogy csak na. Viszont nem szeretnék folyton cukrozott és sózott ételt adni neki. Állítólag nagyon minimális adagban van benne…A védőnőm szerint jó, ha szokja már most az ízeket, mert elképzelhető, hogy később nehezebb lesz rászoktatni, majd nem eszi meg a cukros, sós ételt… És igen, a Kecskeméti a Hipp tulajdona, tehát annyira rossz nem lehet…

Esztora, a répa-krumplit nálunk se ette meg régebben, most ez az egyik kedvence.
Az én fiam ízlése folyton változik, érdemes kísérletezni, mert lehet, hogy nem eszi meg először, aztán adsz neki egy hét múlva és igen.

Angyalkrisz, nagyon eltűntél, hogy van Csenge? Miket tud a nagylány? Mindig csak ámulok rajta, hogy már mennyire előrehaladott mindennel.

Vicky, leírhatatlanul drukkolok neked! Tutttti, hogy baba lesz belőle. EXTRA és MEGADRUKK!!!! Mikor is nem kell megjönnie?
Szerintem már nem kell sehova sem utaznotok az idén…

Bocsi, hogy most csak ennyit írtam, tudom, hogy még Ragotának, Arwennek, Adrinak írni szeretnék, sort is kerítek rá még a mai napon, ha hagy ez a kis lurkó.

Ja, amúgy még egy mondat: Balázs szerelmes, van egy kislány, aki kábé egy hónappal fiatalabb (a masszázson ismerkedtek meg) és teljesen odáig vannak egymásért, már puszi is volt. :lol: :D
szerika

Még van egy kis időm, amíg Bali alszik, gyors írok.

Ragota, rizspehelyről fog. sincs. Én még nem vettem. A borsót én mindig héjastól adom, ez akkor gond???? A meggyet is a burka nélkül kell adni?
Én is hasizmozom + hullahopp karika minden nap. Nekem nem fáj a sebem, annál inkább a hasizmom. Ha mész a nőgyógyidhoz kérdezz rá esetleg, hogy miért fájhat a sebed. Nekem egyébként már alig látszik, úgy beforrt, hogy 3 cmes a csíkom. Gondolom ez is el fog halványodni később.

Pinkiné, ugye milyen jó érzés, amikor megmozdul??? És majd amikor rúgdalózik…

Adri, felháborító,hogy mennyit vártatok erre a vizsgálatra, de a lényeg, hogy rendben van Gabi baba szeme. Én úgy tudom, hogy egy éves kora körül minden babát elküldenek szemészetre. Jól tudom? Én is rövidlátó vagyok, remélem Bali nem örökölte.
Balázs 6x eszik egy nap, viszont éjszakát ugye átalussza. Én is megetetem legtöbbször, ha éhes még főzi után, de a védőnőm szerint ez nem helyes. Várjam ki az időt, de könyörgöm, nem bírom nézni, ahogy szenved az éhségtől!!!
A römer kinges üléseket mi is néztük, ezek brendonban kaphatók igaz? Valóban jók, csak mi drágállottuk.

Hajni, hogy vagy? Remélem sikerült már kigyógyulnod. Gyerkőcök?

Nán-dorka, kérdezted, Balázs nagyon gyorsan mászik már. Az egész lakást simán bejárja 1 perc alatt.

Arwen, veletek mi zu? Sajnálom a rossz éjszakákat, fúúú nem lehet könnyű.
Nem vettünk végül kengurut. Balázs nagyon nehéz, nem bírná a derekam a hosszabb távú cipelését. Csütörtökön megyünk súlymérésre, de már közel lesz a 9 kg-hoz, mivel itthon ráállítottam a mi mérlegünkre és kábé ennyit mutatott.
Megoldjuk autóval a vitelét, vagy babakocsival, sajna nem bírnám már el tényleg.
Kajában már viszonylag rendeződött a helyzet. Amióta olajat rakok bele neki, azóta nem lesz éhes olyan gyorsan. Szerintem nem telítődött korábban.
Nagyon szuperek az idézeteid!!!! És mi újság telek ügyben? Sikerült megvenni végül? Helyileg hol?
Drukkok holnapra!!!Majd jelentkezz mi volt a szemészeten.

Bodzi, gyere sűrűbben, olyan jó hallani, látni benneteket.

Csajok, remélem mindenkinek válaszoltam a kérdésére, kicsit el voltam maradva a visszaolvasással, ha nem, akkor tegyétek fel ismét.
szerika

Febr. 6-ra kaptunk időpontot gyneurológushoz, hát, jobb lett volna hamarabb... Akkorra majd kérjük a drukkokat.

Arwen, Neked mennek holnapra.
Remélem, a telek jó lesz!

Szeri, minket nem küldtek szemészetre, mi vittük a fiunkat, de még kontrollra nem vittük vissza. Olyan fárasztó az orvoshozjárás gyerekkel. Ortopédián mennyit vártunk mindig!
Hát, nem féltem, mert uszi nélkül is beteg, amikor úgy alakul, és uszival se, ha nem. Ez nekem mindig kérdés, h mitől betegszenek meg alurkók. Mire kinövik, talán rájövök...

Fio, nem tudok botmixer ügyben tanácsot adni, mi kaptuk a miénket még évekkel ezelőtt.

Kép

Kép
nán-dorka

Szeri ez biztató amit írsz!
Nyunyi ma megette a sütőtököt amit csináltam neki,nem borzongott.
ugy döntöttem a kimama könyvet (nagyon örülök neki hogy megvettem) követem ebéd szempontjából:sütőtök,ez répával,krumlipüré,almapüré
2szer kap még gyümölcsöt is naponta.
adtam neki 1szer már tejpépet (dokibácsi írt fel HA-t) de nem akarom ezzel tömni.

Pinkiné én Ausztriában voltam Nyunyival a pocakban,semmi gond nem volt.

Fio Oli nagyon ügyes!!!
mixerben én sem tudok tanácsot adni ezerévest hoztam le Anyutól.
tegnap néztem a mediában őket ami igazán tetszik az Moulinex volt 11e Ft.ez mixel aprít és habot is ver.

Dorka tündéri!!!!

Bridzsi

Kép
esztora

kimama=kismama

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Pinkiné,
ugye milyen jó, ha mozog? :lol:

Ág,
Alvás ügyben én vagyok az ellenvélemény :)
Valószínűleg ez azért is van, mert Bence magától és könnyen elalszik, de kezdettől fogva a saját ágyában és saát szobájában alszik. Semmi gondja nincs is ezzel szerencsére.
Egyetlen egyszer aludt velünk, amikor nagyon fájt a hasa és nem tudtam sehogy sem megnyugtatni.
Mondjuk, ha ez rendszeresen előfordulna, lehet, hogy a mi ágyunkban is többször fordulna meg :lol:

Porsikám,
nagyon örülök, hogy jól vagytok, szörnyen hangzott ez a baleset.

Fio,
Oli milyen ügyes!!!! Gratula

Nándorka,
Dorka annyira cuki ezen a képen!

Csajok,
úgy irigykedek, hogy ilyen jól tudtok szoptatni.
Nekem kezdettől fogva gondom van vele. Amióta átalussza az éjszakát, azóta kicsit jobb, mert így este tudok annyit fejni, hogy az másnap pótlásként elég legyen. De elég kínszenvedés időnként, hogy elég tejcsi legyen :( De azért még nem adon fel :)

Szeri,
kedves, amit írtál, igyekszem többet jönni.

Kép
bodzi

Sziasztok!

Eloszor is,
NAGYON SOK BOLDOG SZULETESNAPOT KIVANOK TOTINAK!
Remelem azert benezel Hozzank valamikor!

Meri is olyan reg volt.....

Holnapra koszi a drukkokat,remelem nem lesz semmi...

Hetvegen megnezettuk a telket egy epitesz baratunkkal,o nagyon-nagyon jo teleknek latja.Ma voltunk foldhivatalban,onkormanyzatnal,ingatlanos ugyvednel,nem annyira egyszeru a sztori,de nem megyek bele most.Nem is bonyolult,csak hat nem sima ugy anniyra,hoyg megvesszuk most es kesz...Van meg papirmunka elotte,de meglatjuk a tulajok hozzaallasat.... :roll:
Nagy drukkokat kerunk hozza!

Porsi,
meghult bennem a ver,ahogy olvastam a soraid!!!!!!!!! :shock:
Hala az egnek,hoyg nem volt Veletek Akos!!!!!Kepzelem,hoyg hogy megijedtel es lepergett elotted...jajjjj...anniyra aterzem,en is kikezsultem volna...Hal istennek,hogy nem lett semmi komoly baj,sem Nektek,sem a kocsinak.
Dragam ezert (is) isteniti ugy az autonkat,hogy a legbiztonsagosabb...stb....mert az nagyon fontos.Sok mas szempont is persze :wink:

Ragota,
hat nem semmi a Te sztorid sem...nagyon nehez lehet Tesodnak,de gondolom szereti,ezert tur....
De megertem maximalisan,hoyg kiakadtal!Total iagazd volt,arrol nem si beszelve,hoyg valakinek mar meg kellett mondania a velemenyet!Es az,hoyg megsertette a szuleiteket is,na az meg felhaborito!Amikor ok jot akartak,raadasul meg volt beszelve....aaaaa...
megertem,hoyg most meg nagyon rossz,rosszul erzed magad a tortentek miatt,de hatha eszbekap!!!
majd meselj,milyen a hangulat!

Attilam amr sok mindent eszik,hal Istennek ugyesen,szivesen.
Ma pl cukkinit kapott krumplival,nagyon tetszett neki.
Hetvegen meg a brokkoli volt a favorit.

Nandorka,
drukk megy feb 6ra,tuti nem lesz semmi baj!!!!
Doro kepen en is hangosan felnevettem,hat csucs ez a kiscsaj!!!
Ma Attilara probalgattam sapikat,es olyan hulyen alltak rajta,hogy anniyra rohogtem,,hoyg o is elkezdett kacagni!
Annyira meg tudjak nevettetni az embert,akaratukon kivul :lol: :lol:

Fiona,
botmixer:en nemreg vettem egy Braun szerkezetet:botmixer+aprito+habvero fej is van hozza,szuper.En imadom!
Huuuuha de nagyfiu itt valaki!!!!!!Hat igen ez kiszamithatatlan,hyog mit mikor akarnak csinlani,Olio most ugy dontott :lol: :lol: :lol: Ugyi nagyon!
Boldog hofordulot!

Adri,
megneztem en is Gabi babat iwiwen!Nagyon nagyfiu mar es miylen helyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Orulok,hogy minden okes a kis szemevel!!!!

Vicky,
olyan nagyn orulok,hoyg + elmeny volt!!!!!!!!!
Nagyon sokat gondolok Rad es kuldom a ++++ energiat!!!!!!!

Szeri,
Balinak is boldog hofordulot elore is!
Halali,hogy szerelmes Balazs :lol: Akkorat nevettem,ahogy irod,hoyg "masszazson ismerkedtek meg" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Borsot meg zoldbabot passzirozni kell,at szuron,vagy bebietel formajaban(az passzirozva van),en sem tudom miert..... :roll:
A meggyet viszont direkt megkerdeztem es hejjaval egyutt lehet pepesiteni. :wink:
Telek nem olyan egszeru,ahoyg irtam is,de ezt most nagyon remeljuk,hoyg osszejon.Ugy allnak a dolgok,de meg nem orulok,mert mar sajnos volt olyan(ugye a legutobbi teleknel),hoyg aztan a tulaj bekavart...szoval,majd csak akkor orulunk,ha tuti....Amuyg a II.keruletben van,majdnem 1000nm,nagyon szep osfak is vannak a telken,szoval alom.Kozel suli (2-3 is), ovi,jatszoter,orvosi rendelo,boltok,de a kornyek eszmeletlen csendes,csak az jar arra,aki ott lakik :lol: A buszhoz olyan 15 perc seta minden iranyba,tobb busz is jar arra.Szoval tenyleg szuper.
Mondjuk a hazelkepzelesunket kicsit modositani kellene ehhez e telekhez,mert a fekvese olyan,hoyg at kell kicist varialni a dolgokat,es egy picit lejt(de nagyon kicsit),de ez megoldhato.
Hat ezek vannak :lol:
9kg?Hat igen,az nem pehelysuly :lol:
En is regen vittem kenguruban Attilat,es most hizott sokat az elmult honapban,szoval nem tudom mi lezs,ha felveszem :lol:
Apja vitte vmikor kenguruban mult heten es kikerekedett a szeme :lol: Mar a hordozoban is megszakadok,ha nekem kell elvinni a kocsiig :shock: Mi lesz itt kesobb???

Esztora,
nekem is az a tapasztalatom,hoyg elsore van amit nem komal,de masnap belejon :wink: nalunk pl a borso volt olyan,hogy egyik na megkostolta,es nem tetszett neki...de masnap mar evett belole egesz jol.

En adok Attilanak kicsit darabosabbat,pl az almat uvegreszelon reszelem,meg vannak zoldsegek,amiket csak villaval nyomkodok,krumplit,repat,vagy pl banant.Amiota megszokta,azota nem oklendezik,eleinte igen,de fokozatosan megszokta es mar ragcsalja is.
En a veodno tanacsara kezdtem el igy,hoyg ne csak pepeset egyen meg,na meg azert mert nalunk a kozeli ismerettsegi es csaladi korben is volt olyan,akinel a gyerek majdnem egy eves volt es oklendezett a darabostol,igy peseiteni kellett neki nagyon-nagyon sokaig.
Igy inkabb szoktatom.Na meg mar foga is van 2 hozza :lol: :lol:

Ti mikortol teszitek a kovetkezo gyerekulesbe a gyerkocot?Marmint a hordozo utaniba.9kgtol?Vagy mikor mar egyedul felul?
Es azt menetiranyba kotitek mar be ugye?
Mert mi azt is megorokoltuk Sogornoektol,nekunk is Romer,es donteni IS lehet,ami kb olyan,mint a mostani hordozo,marmint annyira dontott az az allapot.Viszont nem hattal van menetiranynak es nem tudom abba mar lehet-e Attilat.A hordozo mar igen szukos neki....de a biztonsaga miatt nem merem a masikba tenni meg....
O meg csak most lesz majd 8 kg.....
Ti hogy csinaltatok?

Bodzi,
ne is add fel a tejcsizest!Kitartas!
En rengeteget paraztam,hyog eleg-e neki(sokat sirt nagyon,de a hizasa normalis volt,en megis allandoan attol rettegtem,hoyg eheztetem :lol: ),de aztan ugy a 4.honap kornyeken megnyugodtam,szerintem azert,mert azt gondoltam,ha nagy gaz van,mar adhatok estelge mast is.
Es lass csodat a szopi maradt,igy,hoyg nem gorcsolok,szerintem sokkal jobban megy,soha nem aggodok azon,hoyg nem eleg,mindig jot szopizik belole.
Pedig en most jo ideje "fogyozom" is,szoval joval kevesebbet eszem,es sok mindent nem,illetve tornazom is,es nem lett kevsebb atejci ettol sem,ami szinten a param vlt korabban.Szoval szerintem is az a legfontosabb,hyog az ember ne aggodjon rajta,es akkor menni fog magatol!!!!!!!A folyadek fontos,a pihenes es nem idegeskedni.Szerintem ez segiti a szopit!Nem lesz semmi baj,menni fog!!!!
Irigyellek az ejszakak miatt!!

Bar mostansag,par napja jol alszik Attilam,barcsak igy maradna...... :roll:

Pinkine,
gratula a mozgashoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Hazaertetek epsegben?

Marietta hogy vagy?

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
arwen07

Szeretnék megosztani veletek egy képet! Holnap mepróbálok írni is, most végigolvastam amit írtatok, de nincs erőm írni olyan fáradt vagyok.... :oops:

Kép

Tudtok olyan programot a neten ahol el lehet tűntetni a pirosszemet? Egy csomó képen bepirosodott Csenge szeme... :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Arwen, mi még a régi hordozót használjuk.
Miket nem eszel? Le szeretnél adni a súlyodból?
Képzeljétek, én vhogy olyan nehezen tudok nyugodt evéshez jutni, h azért fogytam. Biztos lehetne pedig nyugodtan enni, de nekem ritkán sikerül. Végülis nem bánom, visszatértem eredeti súlyomhoz. De ne legyen rossz érzése annak, aki még nekem, sztem én anyukámtól ilyen szempontból szerencsés alkatot örököltem.
Hordozóval tényleg nehezek ezek a babik! Ha tehetem, nem cipelem így. Inkább kiveszem belőle.

Bodzi, kitartás! Miből gondolod, h kevés a tejcsi? Ha gyakrabban mellre rakod, elfogadja?

Gondoltam, h jót nevettek majd Ti is Malacka-pofin! :wink:

Szeri, én más véleményen vagyok, mint a védőnőd. A cukros és a sós ételek iránt veleszületett preferenciánk van, mert töményen tartalmazzák az energiát és a szükséges sókat. Ezért erre nem kell szoktatni a piciket. Őseink örültek, ha ilyet találtak, jól megették, és nekik jót is tett. Csakhogy ma már könnyebb hozzájutni ezekhez, és nagy mennyiség viszont már káros belőlük. Ezért kell inkább a természetes ízekre szoktatni a gyerekeket.

Arwen, nekünk nem a köztes darabosak jelentették a hidat a rendes kaják felé, hanem a kézbe adható rágcsálnivalók. Meg kicsit később az ujjal felcsipegethető ételek. De ügyi vagy, h elfogadtattad Attival.

Kép

Kép
nán-dorka

Angyal, nagyon édi Csenge!!!
Nekünk Irfanview-ban a Kép részt legördítve alul van a Vörösszemhatás-csökkentés.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Arwen!

Köszi a hiányolást! :D

Hát nekem most elég sűrű napjaim vannak!

De megvolt ma az AFP-s vérvétel!! Azt mondták olyan 2 hét még lesz eredmény! Hát én úgy izgulok hogy minden oké legyen!!!!!!
Ti is így voltatok?? Aztán azzal kell mennem a dokihoz a nagy genetikai uh-ra. Jó lenne ha megmutatná mi van a lába között! :lol:
Utána vmikor meg szeretnénk menni 4d-re!

Pinkiné!

Te mikor mész AFP-re?

Nem igazán tudtam visszaolvasni! Amit láttam!

Porsi!

Örülök hogy nem lett semmi bajotok és Áki nem volt veletek!

Fio!

Oli nagyon ügyes!

Krisz!

Csenge nagyon tündéri!

Nándorka!

Hát én is jót nevettem Dorka grimaszán! Olyan cuki!
Volt valami oka rá? Kiváltottad nála valamivel? :lol:

Toti!

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!

Bodzi!

Jó hogy jöttél! Kitartást a szopihoz!!

Nikó!

Veled mi a helyzet? Rég voltál!!

Én jól vagyok! Még mindig nem híztam semmit! Viszont párja napja esténként én is érzem ám a picurkánkat! :lol: Csak úgy pattognak a buborékok a pocimban!! :lol: Már apa is nagyon akarja érezni,de mondtam neki hogy arra még várnia kell! :lol:
csipcsab

párja=pár
csipcsab

Pinkiné!

Nagyon -Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok!!!!!!!!!!!!

Ennél szebb szülinapod már csak jövőre lesz!!!! :D
csipcsab

Pinkine,
Isten eltessen sokaig!

Es ahogy Marietta is irta,ennel boldogabb csak jovore lesz ez a nap! :wink:

Ma kerjuk a drukkokat,megyunk delutan a szemeszetre!

Marietta,
orulok,hogy minden ok es mar erzed is a manot :lol:
Hat persze,hogy izgultunk az AFP utan,en speciel minden vizsgalat elott-uatn izgultam,hoyg minden rendben legyen.Pl ultrahang elott is,szerintem ez termeszetes!

Angyalkrisz,
voros szemet en nem szoktam eltuntetni,de van vmi programunk,de meg a nevet sem tudom,mert nem hasznalom :oops: ,nincs fent a gepen sem.... :roll:
Csenge de tunderi ezen a kepen!Annyiar kislany!!!!
Majd gyere es meselj,mi van Veletek!!!Remelem jobban az ejszakaitok!

Hu a mi ejszakank megint rossz volt,nem is szamoltam hanyszor kelt.....megint felsirasos sztori ment... :roll:

Nandorka,
igen a kezdeados dolgok is majd jok lesznek,csak gondoltam megprobalom elfogadtatni vele,es mar megy.A kezbeadosnal az a gaz meg (probaltam mar),hoyg nagyon orizni kell ot,mert ha egy kicsit nagyobb is letorik......szoval be vagyok f.sva,hogy nehoyg baj legyen,igy ha egyszer-egyszer adok neki vmit kezbe akkor argus szemekkel nezem es ott ulok elotte.De majd kesobb :wink:
Hordozo:hat igen,ki is vehetnem belole Attilat :lol: Csak olyankor viszem en,ha Ferjem vmi mas,meg nehezebbet visz :lol:
Suly:hat bizony fogynom kell.
Sajnos en a szopi alatt hiztam....mert ugye be voltam parazva,hyog nehogy ne legyen tejcsi,ha nem eszem anniyt,igy ettem rendesen,na meg sajnos ettem a finomsagokat is kemenyen,amit nem kellett volna :roll: :roll:
Es nagyon szeretnek visszamenni a sulyommal oda,ahol az eskuvokor voltam,es az meg eleg sok :oops: :oops:
De mar haladok :lol:
Az az igazsag,hoyg amit nem eszem az a kenyer,teszta,edessegek,nasik,cukor.Ha megis eszem egy piritost,akkor reggel.De amugy leveseket,fozelekeket,salatakat husival,parolt zoldsegeket,meg zoldsegeket mindenhogy :lol: ,gyumiket ezem igy diohejban.Es este 5-6 utan mar semmi,max ha nagyon szenvedek,akkor gyumi.
Nekem ez be szokott valni.Ja es egyelore itthon torna(taposogep,hullahopp karika-ha kedvem van :lol: ,popsitorna,combitorna,hasizomgyakorlat(-ha mast nem ezt szigoruan megcsinalom minden nap),meg neha atmegyek aerobicozni (ha Ferjem raer reggel,illetve Anyos vagy Anyu tud vigyazni Attilara,de gyakoribb az itthoni torna :lol: ).Az otthoni torna az csak este,fektetes utan megvalosithato,igy meg nehezebb ravenni magam,de muszaj :lol: Es van motivaciom,a sok-sok ruham,ami nem jo ram es a nyar :lol:
Szerencses alkat vagy,jo Neked :lol: De azert biztosan ratesz a ket gyerkoc,mert azert az nem egy :lol: Es nyilvan nincs idod enni,az meg jo fogyokura :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

kezdeados=kezbeados
:wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Arwen,
Igazad van ezzel a ráparázással kapcsolatban.
Én úgy érzem, nem parázok a szopi miatt, legalábbis annyit nem, mint korábban :lol: . Nagyon igyekszem legalábbis.
DRUKKHEGYSÉG mára!!!! ++++++++++++++++++++++++++++
Ez a darabos ételhez szoktatás nekem nagyon szimpatikus, lehet én is így fogom csinálni majd, ha eljön az ideje.

Nándorka,
Onnan gondolom, hogy kevés a tejcsi, hogy éjszaka és délelőtt teljesen nyugodt a gyerek, délután és estére már nyugtalanabb. Sír kajcsi után és szinte egész délután etethetném. Ez ment is egy darabig, aztán meguntam, mert nem lett eredménye. Most úgy csinálom, hogy késő délután és este odaadom neki azt a tejcsit, amit előző éjjel lefekvés előtt fejtem és így csönd és nyugalom van :)

Krisz,
Csenge még mindig gyönyörű. Úúúúgy szeretnék egy ilyen kislányt :)

Pinkiné, Toti,
Isten éltessen Titeket!

Marietta,
Szerintem menjetek mihamarabb 4D-re, ilyenkor már olyan jól lehet élvezni a picurkát :) És talán kiderül, hogy lányka vagy fiúcska! :)

Kép
bodzi

Ja és Krisz
Nekünk egy Picasa nevű programunk van, amivel a vörösszemet le lehet szedni

Kép
bodzi

Sziasztok Drágáim!

Fioo:D
Köszi, ez gyönyörű!!! Oli olyan ügyes! Istenem, olyan nagyok már! Innentől kezdve azt hiszem repülni fog az idő....
Botmixer: Anyum most kapott karácsonyra Tesómtól egy Orion mixert, azt hiszem Baumaxx-ban vag Bricostore-ban vette, 4000 Ft volt, és aprító fej is van hozzá. Már csináltunk vele kül. krámeket (igaz még nem Ákonak, csak magunknak), ésnagyon szép, simára turmixol, úgyhogy amíg nem eszik a Gyermek ipari mennyiségeket, addig azt fogom kölcsönkérni, aztán beruházok én is egyre. :D

Szeri:D
Oks,akkor jövőre együtt megyünk nyaralni ;) Várjuk atovábbi jelentkezőket:D:D
Egyébként pont gondolkodtamrajta, hogy tök fura, de mostmár nem szívesen mennék el csak olyan társasággal, ahol rajtunk kívül senkinek nincs gyereke. Jó,ha van legalább még egy gyerekes pár, akikkel meg lehet beszélni, hogy mit hogyan csináljunk a Gyerkőcökkel:D

Arwen:D
Sajnálom, hogy megint rossz volt az éjszaka. Nektek is Yarisotok van? Én eleinte nem akartam megtartani a mienket ( a Porsche után ezt vettük, mert a Férjem úgy gondolta, ez ideaális kisautó lesz nekem), mert nekem már van egy golf I cabriom, amit imádok, de sajnos be kellett látnom, hogy gyerekkel (főleg ekkorával) az nem épp a legideálisabb, ez a baleset meg végképp meggyőzött, hogy rendes kis autó ez:D
Nagyon ügyi vagy a tornával, én is mindíg elhatározom magam, de itt meg is reked az ügy:D
Drukkok mára!

Nyunyi nagyon ügyes, hogy már ennyiszer eszik gyümit! Te hgoy adod neki, kiváltasz egy-egyétkezést, vagy köztük, vagy étkezás végén?

Marietta:D
Nyugi, én is mindíg be oltam rezelve. De az AFP-ről tudd, hogy ritkán mérvadó az eredménye, ugyani nagyon pontosan a tizenhatodik hét körül kell levenni, különben könnyen mutat hamis értéket. Viszont hallottam egy érdekeset, és ezt közvélemény kutatásra is bocsájtanám, nekünk eddig a családban mindenkinél bejött. Szóval úgy hallottam, hogy állítólag ha az AFP értéke az alsó határhozvan közelebb, akkor lányka, ha a felsőhöz, akkor fiúcska lapul a pocakban. Nálunk be is jött, a Tesóm kislányt vár, és 0,8 volt , nekem meg 2,4 volt Ákossal (ja, ésmég annyi, hogy ugyeez mindkettő elég közel van a norm. értékhatárhoz, ennek ellenére egyik Gyereknek semlett baja). Szóval érdekelne, hogy itt a topicban is bejött-e ez a dolog.

Krisz :D
Csenge nagggggggggyon csajszi!!! Mejd gyere, ha van időd!

Bodzikám:D
Ne aggódj, én vagyok az ellenpélda: nálunk annak ellenre, hogy Ákos tök ügyin szopizott kezdettől fogva, annyira kevés volt a tej, hogy bármit csináltam (pedig tényleg mindent kiipróbáltam), nem volt elég és egy hónapos kora óta pótlást kap. Szerintem kicsit túlparáztatják szegény anyukákkal ezt a tejkérdést. Úgyhogy nyugi!! Ha átalussza az éjszakát, bitos, hogy elég kerül a pocakba!

Szülinaposokat Isten éltesse!

Képzeljétek Lányok, mi tegnap megettük az első gyümipürét. Már hátvétvégén kinézte a Gyermek a számból az almát, így tegnap reggel, mikor má szabályosan beremegett a látványra az izgalomtól, úgy döntöttem, próbáljunk megegy kis levet. Úgy tolta a kanalata kis szájába, hogy csak néztem! Délután gondolkodtam, hogy az uzsihoz levet djak-e, vagy próbálkozzunk pürével. Volt itthon Milupa Fruttapurából almás-körtés, úgyhogy úgy dönötöttem, lesz ami lesz,bepróbáljuk. Maxnem eszi meg. Kivettem Neki 50 g-r és a fokozatosság elvét szem előtt tartva ógy voltam vele, hogy ha pár kanállal eszik, az már jó. Úgy benyomta, hogy csak náztem! Mikor el akartam venni, hogy azértmégse rögtön ennyivel kezdjük a hozzátáplálást, legyen ideje szokni a kis gyomrának, olyan hisztit csapott! Nyúlt érte, sírt...úgyhogy kénytelen voltam odaadni Neki, de látszólag nem viselte meg a pocakját, tök jól aludt. És azóta is,ha csak meglátja a kanalat mér tátja a száját, mint egy kis madárfióka! Úgy elérzékenyültem, hogy ilyen nagy fiam van, aki már szilárdat eszik....:D

Na ezer puszi mindenkinek!

porsika

Porsi én szopi előtt adom neki mindig.
a gyümölcs után fél egy óra múlva, a főzelék után egyből szopizik mert gondolom szomjas lesz tőle.
tegnap a banán volt az újdonság izlett neki nagyon.
olyan 120 ml-ket töm be egyszerre.

Kint van a második foga is Nyunyinak és lassan jön a 3. is ez is lent (ismerős dokibácsi mondta hogy a dvitaminos babáknál előfordul hogy nem fönt jön a következő kettő.

Bridzsi

Kép
esztora

Porsikám,
AFP:
Én akkor kakukktojás vagyok, nekünk 1,1 lett és kis tökös :)
Aranyos lehet Áki, ahogy zabbantja az almapürét :)

Kép
bodzi

Megtudnátok mondani hogy az afp-nél mettől meddig van a határ?

És hogy mikor van gond elvileg?
csipcsab

Egyébként rájöttem hogy én olyan paramami vagyok hogy csak na!! Jó lenne vmivel lazábban hozzáállni,de annyira izgulok mindenért!!

Tényleg annyira nem számít hogy milyen nemű lesz csak azon agyalok hogy ne legyen semmi baja és egészséges legyen!!!!

Jó hogy van a net,de sokszor bizony "átok" is!
Mert annyi rosszat is összeolvas az ember(legalábbis én mindig megtalálom,pedig nem akarom) és teljesen parázok hogy nekünk ne legyen semmi gond!
csipcsab

Marietta, én holnap megyek afp-re. Kérdeztem a dokik, hogy nem-e gond hogy 17+2 leszünk, de szerinte nem. Én meg hiszek neki :)

Az afpr-ről én ezt találtam, remélem válaszol a kérdésedre:
"Az AFP egy, a magzat mája által termelt fehérje, mely normális körülmények között csak igen kis mennyiségben jut az anya keringésébe. Az AFP vizsgálat a terhesség 16-18. hete között végezhető (és végzendő) el. A kórosan magas értéket 2,5 MoM felett mondjuk ki, ekkor a "nyitott gerinc" kockázata magasabb. Az alacsony érték általában 0,7-0,8 MoM alatt értendő, ekkor a kromoszóma rendellenességekre kell fokozottan figyelni."

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Na megjottunk :lol:
Minden tokeletes a kis szemevel!!!!Olyan jooooooooo! :lol: :lol:
Hiaba,az egeszseg a legfontosabb,de tenyleg!Ez nem is nagy baj(marmint a szemproblema),de en megis szetizgultam magam elotte...

AFP:nekunk is 1,2 lett,es tokos :lol:

Porsi,
nem,nem Yarisunk van,hanem egy Mercedes E Classe :oops: :oops:
Szuleimnek van 2 db Corolla-juk :lol: Es a csaladban meg van par Toyota :lol: Jo kis marka.
:wink:

Bodzi,
nagyon helyes,nem szabad parazni!
Ahoyg olvastam a soraidat arra gondoltam,hoyg biztosan attol nyugtalan e,hoyg ehes,de hat ahoyg irod,ha megkapja a tobb hamit,akkor csendben van....
Ne aggodj,az anyatej minden cseppje aranyat er,amennyi van,annyi van :wink:

Jaj mit akartam meg......? :roll:

Kép

Kép
arwen07

Porsi,
mintha Attila elso kanalazasat irtad volna le :lol: Nalunk is ment a hiszti,egybol bejott neki,es evett is rendesen :lol: Kis belpoklosok :lol: :lol: :lol:

Marietta,
jaj ne is mondd!En is sokat "atkozom" a netet,mert en is mindennek utananezek ezer forrasbol.....es hat egyreszt rengeteg ellentmondas van igy bennem,masreszt meg az ember elolvas remtorteneteket is,es halalra parazza magat!!!!!De ennek ellenere nem birok leallni es mindig elolvasok mindent,barmi is foglalkoztat. :roll:

Pinkine,
tuti nem lesz semmi gond az AFPvel :wink: Drukk megy holnapra!!!!

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?