Timi!
Nagyon jól áll Fanninak a szemüveg!
Érdekes lehetett ez a vizsgálat és elhiszem, hogy büszke vagy!
Jó utat!
Cristi!
Le akalappal! Ilyen korai kelés és tanulás! Nagyon ügyes vagy!
Manka!
Képzeld, megint a matekérettségit álmodtam, de úgy hogy most ez már igaz és nem álom, és tényleg le kell érettségizni És tudtam persze, hogy nem fog menni, az első feladatot, egy közös nevezőre hozásost még úgy-ahogy megcsinltam, de aztán jött a cosinus, meg a logaritmus és végem volt...
Cristi! Irígyellek, hogy ezekkel tisztában vagy!
(amúgy jó matekos voltam, de valaki benyomta a fejemben a delete gombot
)
Ovi: nekem nem szimpi a vegyescsopi. Biztos van, ahol jól csinálják, Lilinek nem jött be. A fő indok, hogy náluk nem egyenletesen voltak elosztva a gyerekek, értem ezalatt, hogy egy pár kicsi között került Lili sok nagy közé (terror, egyből mindent kellett csinálniuk, nem nagyon volt beszokási idő), és amikor meg sok kicsi között volt nagy, akkor nem foglalkoztak a szintjének megfeleően vele (iskolaelőkszítés), mert a zokogó kicsiket kellett lecsillapítani.
Másrészt mint írtam a a gyerekek nagy részéből az agressziót hozza elő a kicsik jelenléte és nem a gondoskodó attitüdöt.
Azért az egyforma korúak barátkoznak egymással inkább, így kisebb a kínálat, pláne a betegséges időszakokban.
Nem utolsó sorban az egész további iskolai életület korosztály szerinti bontásban élik majd, 12 éven keresztül...
Lili úgy került oda amúgy, hogy hiába kértem a korosztályos csopit, ebbe tették.
Szobatisztaság: mindekinek óriási gartula!
Mi sehogy sem állunk
Majd nyáron...kicsit izgulok, hogy őszre meglegyen. Nálunk úgy van, hogy az októberieket is beveszik szept elejétől. A helyi oviba mennénk, de ez nagyon telített...még ezért is drukkolni kell, hogy felvegyenek
Rólunk:
Elkezdődött a munka nekem. Elég gyorsan belerázódtam (már nagyon régóta tanítok nem sok híján 20 éve
).
Tetszik is, de baromira fárasztó, pedig nincs sok órám, igaz, azokra persze nagyon alaposan fel kell készülni és most is itt van több mint 60 házi feladat a táskámban.
Andrisra anyósom vigyáz. Háááááát, a lényeg, hogy szereti, de nagyon nem értek vele egyet. Mindegy, nem akarok harcolni, és egyébként sem tart a dolog nagyon sokáig.
ANdris most beteg. Tegnap lázas is volt, de mára a szeme nagyon begyulladt...