Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Elég jól telt az éjszakánk,de még este is hányt vagy 3*. hajnalban kakaót kért,de csak pár kortyot mertem neki adni,de utána még reggel is ivott.kemény 4falat vajas kenyeret is legyűrt pici kólával.(tényleg kívánja a kólát!!! :shock: ) annyi változás van,hogy most játszanak Zsoltival.tegnap egész nap megállás nélkül aludt v. feküdt.csak most meg köhécsel és ez felkavarja a gyomrát.

Évi.jó a kép :) :) hét csajok ha én egyszer mutatok egy képet a lurkóim szétpakolásáról :lol: :lol:
Kis matekzseni lesz a pasi!!!!!!! :shock:
amúgy Zsolti is imádja a számokat-most a kedvenc,hogy a buszok számozását figyeli és mondja,hogy hanyas... :)

Szilvi.köszi a tippet :)

Elin.pici öröm akkor....remélem így marad..ne is kiabáljuk el!!!

Törtcsoki ...passz...miért nem veszel valami ócsót és töröd? :lol:
nálunk dogivel van itthon ilyen kakaomasszából készült izék-mert az senki nem eszi...a bevonatos sütik meg annyira nem fekszenek a bandának (bezzek nekem :twisted: )

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Örülök, hogy javulgatnak a csemeték! :)
Csak így tovább!
Küldöm a további pozitív energiákat!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szilbee

Évi! Pont, amikor kicsinyítettem Lilcsiről a képeket, jutott eszembe, hogy Csongit de régen láttam már :lol:
Hasonlóan szokott kinézni a mi szobánk is, de azért még ennyire nem durva... :lol:

Andi! Ha még háborog a gyomra, akkor nem is baj, hogy csak keveseket eszik.... Meg még kíván is dolgokat, az sem olyan rossz.. :)
Tegnap rizscochot csináltam vaníliasodóval...azt hiszitek, evett belőle a csaj? :evil: Úgyhogy kénytelen vagyok én megenni...(azért nem olyan nagy áldozat :wink:)
Ma meg csináltam diós tésztát, hát azt sem eszi :evil: . Mostmár tényleg nem tudom, mit adjak neki? Még a tegnapi tört zöldségleves maradékát megette...nyilván, akkor a sósat kívánja?

Kis bánatos betegem
Kép
Szép kis copfiban gyönyörködik
Kép
Itt meg orrszívózik :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Remélem a betegek most már tényleg gyógyulgatnak. Egyébként a mostani enyhe idő is kedvez a baciknak. Én már nagyon várom a tavaszt, de szerintem mindenki így van vele.

Törtcsoki. A piacon a halas bolttal szemben van egy kenyeres, ahol lehet kapni. Legalábbis régebben lehetett, mostanában nem nagyon jártam arra. Meg lehet próbálni.

Szép napot!

Szazsa

[Kép
szazsanna

Zsuzska! Köszi a tippet! :lol:

Itt egy kis vidámság! Kéretik halkan röhögni, mert felébred a gyerek....nekem már fáj a hasam tőle... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Itt egy kis tavasz... de jó!!! Úgyra gyerekzsivajtól zajos a játszótér és az egész Fiatalok Háza!! :lol:
Az én fiaim meg alszanak, mint a tej!!! :shock: És ahogy ismerem őket, csak akkor kelenek fel, mikor már lement a nap! :? :twisted: Nembajakkorislemegyünkmotorozni!!! :twisted: Majd teszek elemlámpát a mocira! :lol:
szilbee

Nóri!
Bánatos... de nagyon szép!! :D

Teszek én is gyorsan egy reggeli képet!
Apja és fia, mint két tojás
szilbee

Helló
Most jöttünk haza namáéktól.
Este adtam Timinek egy lázcsillapító kúpot, reggel normál hővel ébredt. Azóta is rendben, remélem csak egy kósza valami volt tegnap.
Örömmel olvasom hogy kezd Lili is jobban lenni, meg egy kicsit talán Sziszi is.

Évi
nálunk is hasonló káosz uralkodik ha 2 gyerekem van, mi lesz itt később? :lol:

nekem nem kezdi el játszani a videókat.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Szilvi! Az egyik tojást meg kéne beretválni :lol: Nincsen Ádámról publikus szőrtelen képed? Csak hogy összehasonlítsuk. De már írtam korábban is, hogy Dávid apja fia... :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Nem tud valaki Szolnokon egy megbízható bébiszittert? Aki rugalmas, ha szükséges pedig elég gyorsan tud jönni.

Köszi
Szazsa

[Kép
szazsanna

Hú, Szazsa! Azt Judit tud...ő megismert egy jó párat... :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Az én lányom meg 30 perc alvás után felébredt... :evil: de nem lázas.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!

Nagyon örülök neki,hogy ilyen jó hírekkel jöttetek ma csajok :wink: Majd csak jobban lesz már minden kis beteg végre!!!!

Nóri!
Örülök neki,hogy bejött a joghurt mint álcázó eszköz :lol: Egyébként felhívtad a dokit még utánna ahogy beszéltünk??? Jaaaa a videó csúcs :lol:

Szilvi!!!
Mekkorát nőtt már Dávid hallod.....csak nézek most született és már mekkorák vagytok!!!

Évi!!!
Ez még semmi nálatok látnád nálunk mikor rumli van ....a lego összes állomány keveredett tegnap a gyöngyökkel és egyéb apró kütyükkel ne tudd meg meddig pakoltam össze és még mindig találok ezt azt :evil:
Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok Lányok!

Örülök,hogy jobban vannak a kis betegek!Remélem nem lesz mostmár semmi gond!
Dávidnál eddig nem romlott a helyzet,remélem nem is fog hazahozni a suliból semmi komolyabb bacit!

Elin!
Szerintem,nyugodtan adhatod neki a nurofent 3x attól,hogy nem lázas. Az ünnepek előtt mikor Franci beteg lett én is azt adtam neki 5 napig!
Nagyon édi Lilcsi a képeken! :D

Évi!
Annak idején nálunk is így sorakoztak a dínók meg a katonák az ágyon mint nállatok! :D
Nálunk mindennapos a kupleráj,este azt sem tudom néha, hogy hol kezdjek pakolni! :?

Szilbee!
Aranyosak a fiúk nagyon! :D

Na menek,majd még később benézek!

Pusszancs!
Vendég

Hahóó! Hogy vannak a kis és nagy betegek?????
szilbee

Szilbee
Jelentem jóóóól :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Én meg jelentem nem jól... :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Petri!
Éljennn!! :)

Elin!
Hát ez nem jó hír! :( Takonykór??
szilbee

Szilvi.

én nem merek nyilatkozni... :)

ELin.mi a baj????????

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Andi!
Remélem csak azért, mert a srácok jól vannak és nem akarod elkiabálni!!! :)

Rólunk:
Megyünk ma oltásra Dáviddal!

Néhány kép...

No ezért volt most időm írni!! Levente elaltatta Dávidot! :lol: Jó dolgom van, no!! :lol:
A szuperbiztonságosan felöltöztetett Levente!
szilbee

Szilvi.

:)

akkor mérés is lesz Dávidnak? majd írd meg mi volt.
Nagyon édik a képeken.huu...mit össze fognak ezek játszani egy év múlva :D

Mellesleg láttam már tigris jelmezt-potom 8e volt az interben :evil: -
fel kéne hívni a jelmezkölcsönzőt... :roll: tudja vki,hogy helyileg hol van??

Tök "édi" volt reggel az ovónő-viszem Zsoltit,mondom,hogy Sziszinek mi baja...erre ő..."akkor Zsolti is tuti el fogja kapni-készüljek fel" -szépen indul így egy nap...

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Ja..

k78!!!mesélj már,mi újság veletek?

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok csajok!

Itt vagyok ám én is,csak Luca finoman mondva eléggé nyűgös.Már tegnap kezdődött,de éjszaka aztán ráhúzott.Pancsi utánm aludt 7ig,és utána 11ig torka szakadtából üvoltött.Utána siekrült3ig aludni,és utánba kezdődött mkinden előről :( Fogalmam sincs mi a baja lehet neki,tényleg enm votl neki még az sem jó,hogyha közénk vettük sem,csak az ha apa fogta a popóját.Reggel meg kelhettem,mert mentem apa haverjaiért,hoztam ki őket abonyba,csinálják a házikót.Vakolnak,hétvégén meg ha tudnak jönni,akkor pedig már burkolnak :) Egyszer csak a végére érünk :)

Nóri,én is nevettem egy jót a videón :) Csak elég fájdalmas lehetett szegényeknek :) Lilcsi kis éde a képen :)

Évi,hát az a jó,ha rumli van a lakásban :) Majd mi anyák pakolunk helyettük,azt úgyis szeretik :)

Szilbee,Levente tényleg biztonságosan fel volt öltöztetve :) Klassz kis srácok :)

Most mennem kell,mert Luca produkálja a tegnapi műsort,és mindjárt jönnek ebédelni a fiúk is.Később még megpróbálok jönni.

Betgeknek jobbulást!!Helyzetjelentést írjatok!

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Elin, mi a baj? Megint belázasosott Lilcsi? Visszamentetek a dokihoz?

Cleo, akkor ne kiabáljuk el, de ezek szerint jobban van Sziszi? Én tavaly a Partiban vettem jelmezt, olcsóbb volt, mint ha kölcsönöztem volna. Már láttam van náluk, de szerintem még a tavalyi maradék. Csongi tavaly Supermen volt és marha jól állt neki :lol:

Tündi, nem lehet, hogy éhes Luca??? Vagy még nem szokta meg az új helyet, meg még dolgoznak ott emberek, szóval nincs neki elég nyugi és ezt adja elő éjszaka nektek?

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!
Hát tegnap elkiabáltam, hogy láztalanul ébredt...utána felment neki. Sőt, estére is. A Nurofen meg olyan sokára hatott, mert ugye előtte jól beivott meg evett :? Aludt egy órát, utána felébredt (szegény a saját levében úszott), pörgött egy sort, majd olyan 10 körül aludt el.

Ma voltunk a Hetényiben, de az 1 katasztrófa!!! Kezdődött azzal, hogy nem volt parkolóhely :evil: . Mentem vagy 2 kört, még mindig nem volt (teszem hozzá, elég hézagosan álltak kedves autós társaim :? ), aztán 2 utcával lentebb megálltam, onnan visszamentünk. De az ambulancián voltak vagy 30-an, levegő egy szál sem, így mondtam Lilcsinek, hogy gyorsan menjünk innen. És visszasétáltunk. Végülis, még jó, hogy nem volt parkolóhely, nem fizettem potyára.
Elmentünk az Sztk-ba, ott meg 30c perc alatt végeztünk. Már tudja a lányom nevét az asszisztens, meg eléggé előre is vett minket. Suhajda doktornő volt. Nem kellett fület szúrni, de azt mondta, hogy ha 39 fölé megy a láza, vigyem vissza holnap, felszúrja. De azt is mondta, hogy a fülei állapota nem indokolja ezt a régóta tartó lázat :shock: , folytassam a Ceclort és vigyem vissza szerdán. Így délután nem viszem vissza a gyerekdokihoz, felesleges lenne, hisz ezt a kúrát úgyis végig kell csinálni mostmár. Így oda meg szerdán délután megyünk...

Én már úgy bele vagyok fáradva :cry: . Legszívesebben odaadnám valakinek Lilcsit, én meg elmennék pihenni (vagy dolgozni, nekem már az is nyugi lenne), mert már kezdenek az idegeim is felörlődni.
Bizony Isten, ha tehetném, elvinném vérvételre, abból kiderülne, mi van a szervezetében....?
Nem látom a végét ennek az egésznek...a t.köm tele van már az egésszel!

Andi! Melyik oviban vannak ilyen ovónéni gyöngyei? :evil:

Tündi! Frontok jönnek-mennek, fúj a szél is, ne csodálkozz Luca viselkedésén!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!!

Na végre végeztem a vizsgákkal!!!!!

S van egy számomra nagyon jó hírem:-) Kitünő lettem....tudom csúnya dolgo a dicsekedés de ezt nem tudom magamban tartani annyira örülök neki:-)

sok puszi mindenkinek délután jövök csak pihenek egy picit s vissza olvasok

Kép
kbernadett

Szia Nóri!
Sajnálom, hogy így megszenvedtek Lilcsivel, tudom, milyen nehéz, az elmúlt 2 télen végigcsináltam ezt én is a két kissebbel.
Gondolom elrettentél a Hetényiben, ezért próbáltam érzékeltetni, hogy mennyien vannak. Most lehet még többen, most nagyon sokan betegek. Most Szabikám is itthon van már több mint egy hete, ma ment volna megint oviba, de tegnap 39,2 volt a láza. Egyébként más baja nincs. Ma viszem délután dokihoz.
Tudom, már nagyon bele vagy fáradva, de ennek is vége lesz már biztos. Ilyenkor én mindig azzal biztatom magam, hogy ezek "csak" gyerek betegségek, ez ezzel jár, sajnos. Csak komolyabb bajuk ne legyen, ezt meg majd átvészeljük. Ebbe a csiki-csukiba fárad el az ember, igaz? Azt hiszed, hogy jobban van aztán még sem.

Egyébként milyen volt a dokinő az SZTK-ban? Rendes? Hogy hívják?
Fel a fejjel!

Szazsa

[Kép
szazsanna

Bocsika, az előbbit priviben akartam küldeni Nórinak! Ezért van az egyes szám megszólítás. Újra kell tanulnom ezt az egészet :oops:

Egyébként minden kis betegnek gyógyulást, az anyukájuknak pedig türelmet.

Szazsa

[Kép
szazsanna

Sziasztok!

Sajnálom, hogy ennyi gyerkőc lett beteg mostanában.Jobbulást mindegyiknek!!

Nálunk hál'istennek nincs ilyen gond, Marci bőre is nagyon szépen javul a krémtől.
Szerdán Debrecenbe utazunk 3 napra (ellőjük az utazási csekket), egy wellness szállodába. Még sosem voltunk így el Marcival, kíváncsi vagyok hogy fog neki tetszeni. Élményfürdő is lesz, úgyhogy biztos nem fog unatkozni ő sem.

Bölcsi ügyben most várom, hogy mit tudnak intézni a cégnél. Nagyon bízom benne, hogy sikerült, mert pláne azok után, amit k78 írt még az előző oldalon, nagyon elkeserítőnek tartom a helyzetet. De ha velünk is eljátsszák ugyanezt, akkor abból botrányt csinálok, az biztos.

Évi! Aranyosak ezek a képek. Hát, ha én is lefényképezném, milyen kupi szokott lenni Marci után... :) Ő az egész nappalit beteríti.
Tetszik ez a szőnyeg, ami Csonginak van, én is ilyet szeretnék később Marci szobájába.

Cleo! Jó kis beszólás az óvónőtől. :? És minek szeretnének beöltözni a gyerkőcök? A szomszédünk kislánya felvette a cica jelmezt, mikor náluk voltunk a hétvégén. Ők valamelyik játékboltban vették. Nagyon aranyos volt, viszont Marci először úgy megijedt tőle, hogy az ölembe mászott, és onnan méregette.

Nóri! Szegény Lilcsi, annyira sajnálom, tényleg jó lenne, ha kiderülne, mitől tart nála ilyen régóta a betegség! Elhiszem, hogy már te is belefáradtál.. Kéne valami normális doki, aki kivizsgálja rendesen!
Nemrég, mikor a Hetényiben voltam, még a csuklóm miatt, megálltam a szemben lévő bútorbolt előtt. Ott nem kell fizetni. CSak legyen hely. A parkolás tényleg egy katasztrófa arrafelé.

Betti! Gratulálok, nagyon ügyes vagy!!

Szazsanna! Tényleg ismerek egy pár bébiszitter jelöltet. Igaz, a legtöbb szandai, de volt jelentkező Szolnokról is. CSak írd meg, milyent szeretnél, időset vagy fiatalt! :)
judit_79

Suhajda Zita volt....ő szúrta fel Lilcsi fülét tavaj, rendes, nő, neki is ovodás korú a lánya(azt hiszem...)

Igen, ettől vagyok kiakadva, hogy mindig azt hiszem, jobban van, aztán mégsem. Szegényt, látom, hogy szenved, én meg cibálom egyik orvostól a másikig.
Közben tudom, hogy a munkahelyen is várnának, számítanának már a munkámra, hisz azért hívtak, én meg mentem volna. És eszembe jut a jövő is, hogy mi lesz, ha jövőre azt mondják, hogy ilyen beteges gyerekkel nem tartanak rám igényt? Honnan szerzek másik melóhelyet? Erre is évekig vártam. Annyira féltem ezt a kis "szaros" helyet, hisz ettől függ a megélhetésünk. Álmomban nem gondoltam volna, hogy ilyen beteg lesz Lilcsi....ha az én alkatomat örökli, akkor megúsztuk volna (3x vitt anyum fülészetre, míg kicsi voltam, egyéb bajom sosem volt :lol: ), de úgy néz ki, még egy dolog, amiben az apjára hasonlít :?

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok Lányok!

Betti!
Nagy nagy gratula,nagyon ügyes vagy! :lol: :lol:

Elin!
Hát meg tudlak érteni,ez már durva ami december óta van veletek!
Szerintem a doktornőnek említsd meg ezt a vérvétel dolgot,de lehet,hogy magától is ajánlani fogja!
Remélem nem kell megint felszúrni a fülét újra! :(

Cleo!
A zöldségpiaccal szemben régen volt egy ilyen jelmezkölcsönző,nem tudom megvan-e még! :?

Szilbee!
Nagyon édik a fiúk! :D Tegnap le tudtatok menni motorozni?
Majd számolj be mi volt a tanácsadáson!
Vendég

Sziasztok!

Elin! Nagyon sokszor gondolok rátok, hogy mi lehet veletek.
Szerintem is egy vérvétel jó volna. Szegény pici Lilcsi nagyon rossz lehet neki.
Amúgy rendesek a főnökeid? Én is biztos tiszta ideg lennék egy ilyen szituban.

Betti! Gratulálok a vizsgáidhoz nagyon ügyes vagy.

Szazsa! Örülök, hogy újra irsz. Szabinak jobbulást kívánok. Kihez jártok dokihoz?

Cleo! A szinházzal szemben is van jelmezkölcsönző, igaz gyerekekre való nem tudom hogy van -e.
Akkor Sziszi túl van a nehezén, elég szörnyü hétvégétek lehetett.

Tündi! Ma beszéltem a sógornőmmel és az ő kisfia/ 5 hós/ pont ezt csinálja vele, amit veled Luca. Meg is volt ijedve, hogy biztos éhes, de olyan jó kondiban van a gyerek, hogy az kizárt.
Ha Lucának is van rendesen pisi kakis pelenkája akkor bizti, hogy nem éhezik.

Judit! de jó lesz nektek. Mi is megyünk majd valamikor, én már nagyon mennék, amig tudok. Igaz én már a wellness részt kihagyom, de jó lesz egy kis kikapcs.

Tegnap Abonyban voltunk a vadasparkban, nagyon jó volt megnéztük a kisoroszlánt. Antóniának a nyuszik tetszettek a legjobban, őket etette, alig birtuk hazahozni.
Ma meg ebben a szép időben a Tisza-parton voltunk, de teljsen kinyiffantam mire megjöttünk.
Kiváncsi vagyok, hogy meddig tart a tavasz.

Kép
Kép
mongi

Nóri!
A vérvétel király ötlet!!
Emléxel, mikor Levente volt hosszasan lázas??? No a dokinő is labort akart csináltatni, de akkorra meg láztalan lett.
Szóval szerintem csináltass vérképet! Abból sokminden kiderül... csak remélem van legalább vmi ötlete a dokitoknak, hogy mire kérje!;) Leventénél valami spéci vírus volt...

Betti!
Tök ügyi vagy! :D Akkor most ösztöndíjas vagy, ugye?? :D

Judit!
Én is úúúúgy szeretnék pihizni... :D De jó nektek!! :) Aztán tessél sok-sok képet csinálni!

Rólunk:
No tegnap csak lementünk napnyugtakor motorozni.. azért kellett az a világítós mellény, amit a képen láthattatok! Sok autó járkál it.. aztán így biztonságosabb kicsit...
Dévidnek elmaradt ma az oltás, mert pirosnak találta a dokinő a torkát. :? :( Pedig már nagyon ráhangoltam magam, hogy túlleszünk rajta! No, mindegy! Jövő héten újra megyünk, de akkor már Leventéstül. Így Nagyfiam is megkapja a bari-ellenit.
Dávid egyébként baromi jól érezte magát. Végigdumálta, meg röhögte a vizsgálatokat. :lol:
A súlyát nem mérték, megelégedtek a legutóbbi mérésünkkel... ami ugye 6500 g volt. Hosszra 61 cm... nem csoda hogy kicsik rá a 62-es rugik is... Fejkörfogat 41... mellkas 42...

20 perc múlva itt az új hűtőnk! :D ÉÉÉÉÉs a sikerült kibulizni a Zuramnál, hogy a konyhába tegyük és ne a kamrába! :)
szilbee

Szilbee! Sajnálom, hogy elmaradt az oltás.
Dávid nagyon jó kondiban van látszik is a fürdetös képen.

Na és végül milyen hűtőt vettetek?

Sokan szoktak lenni tanácscadáson?

Kép
Kép
mongi

Elin: Jobbulást Lilcsinek!!!Tört csokiról - én a táblásat szoktam késsel felkockázni. Mindig sütisütés előtti napon, hogyha idegrohamot kapnék a sziszifuszi munkától, az ne menjen a süti rovására. :D :D

Szilbee: gratu a hűtőhöz, ide is kellene egy....

Pusza mindenkinek!!! Megyek, Réka nyekereg. :D :D
jaimee1

Én ét tortabevonót szoktam hasogatni!! :lol: Különösen a muffinhoz! :)

No pusz! Nyugodt éjszakát!! 8)

Holnap reggel nem elfelejteni elmesélni, hogy vannak a betegek!!!!
szilbee

Ez lemaradt...

Mongi:
Zanussit vettünk, alul 3 fagyós rekesszel. 175 cm magas. :)
szilbee

... vmit mindig elfelejtek...

Mi a Mórára járunk havonta mázsálni a dokinőnkhöz. A Rozmaring úti védőnős helyen még nem voltunk. Mindig tervben van, de Levente mindig akkorra betegszik le...

No most már tényleg húzok hűtőt takarítani!!

Páááá! 8)
szilbee

Most vagyok egy picit!

Üdv a régi újjaknak !

Köszi mindenkitől, eddig is kaptam ösztöndíjat szerencsére mindig, tavaly is két négyesem volt s igy az élvonalban vonaltam akkor is kaptam :-) szerencsére el is kell mert hát a suli mellett még diák munkát se nagyon bírok vállalni annyira sok órám volt meg hát elég húzos lesz a mostani órarend is!

Betegeknek jobbulást kívánok!

Szilbee!
Grat a hűtőhöz. tök jó én is akarok már a házikónkba ilyeneket vennie :oops: :cry: :lol:

egyenlőre ennyi!

majd jövök s ide is írok majd többet de egy kép előtte

remélem még nem raktam fel

puszika s szép estét mindenkinek

Kép
kbernadett

Kép

az előbb nem sikerült tehát Íme a kép!!!

Kép
kbernadett

Bocs, most nem reagálok, de ezt meg kell mutatnom:

A jövő címlapképe:

Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Timi az előbb megszoptatta a babáját :shock: :lol: :lol:
Közölte velem hogy bibis és szomorú, majd felhúzta a polóját és a cicijére irányította. :lol: :lol:

Szia Jaimee :D :D

Nagyon szép kislány Bettike :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

A kis BAckem is jó srác :D :D

Pircsi &
Kép
Kép
petri

én is dobok egy képet :lol: :lol:

Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

:lol: :lol: :lol: Tök király!!
szilbee

Évi!
Ez állati jóóóóó! :lol: Az a belőtt séróó! 8)

Petri!
Ez a szoptatós dolog, gondolom kellőlépp ledöbbentett! Én bizti köpni-nyelni nem tudtam volna! :lol:
szilbee

Sziasztok!

Erika!
Üdv újra a topicba! :lol: Réka baba nagyon szép kislány,mégegyszer szívből gratulálok hozzá és jó egészséget kívánok az egész családnak! :D
De mond csak el mi történt Réka babával szülés közben,milyen szülési sérülése volt,ami hála istennek időközben már rendben van? :shock:

Pircsi!
Timike nagyon aranyos lehetett! Tudnak meglepő dolgokat produkálni! :lol: Hoppáré és már címlaplány lett,nem semmi,gratulálok!! :wink: :D

Évi!
Csongi hogy pózol fiú létére! :D Nagyon szép kissrác!És hogy vagytok már?

Bettike is milyen szép leányzó ,és már milyen nagy!

Elin!
Hogy vagytok?

Na pusza mindenkinek!Majd még benézek később!
Vendég

Mano:Szülési sérülésről - keletkezett a buksija egyik oldalán egy púp, nem volt akkora, hogy a nagy hajától nagyon feltűnő lett volna, de azért ott volt. Egy hónapos korára felszívódott. Valami vérömleny lehetett, talán ezért is lett annyira sárga, nem tudom..Hát igen, nem csak én szenvedtem meg a kitolást. :?

Elin: hogy van ma Lilcsi?

Petri: Jó a kép! :D
jaimee1

Sziasztok!

Évi: nagyon tuti a pózolós fotó Csongiról! :D

Bettike is nagyon szép, és hogy megnőtt!

Petri! ez tök jó, hogyan lehet ilyen címlaposat csinálni? Rákerestem a photofun-ra, de egy orosz oldal jött be, és avval nem boldogultam :) Nincs itt a párom, hogy fordítson :)

Nagyon eltaláltad a képet Timiről a címlaphoz!
Ez a szopizós játék szerintem aranyos. Az se semmi, hogy milyen kicsi még, és már ilyen szerepjátékot talált ki!

Mongi! Már nyitva van a Vadaspark?
Sajnos úgy hallottam, a tavasz már nem tart sokáig :( Tegnap olyan gyönyörű idő volt, de jön a hideg megint. HOlnap utazunk, nem is tudom, milyen ruhákat vigyek! Igyekszem majd jó képeket csinálni!
És ti hova készültök utazni?
judit_79

Sziasztok!

Ma megyünk két hónapos oltásra!
Kiváncsi vagyok hogy fog viselkedni szegénykém!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?