Sziasztok!
Sajnálom, hogy ennyi gyerkőc lett beteg mostanában.Jobbulást mindegyiknek!!
Nálunk hál'istennek nincs ilyen gond, Marci bőre is nagyon szépen javul a krémtől.
Szerdán Debrecenbe utazunk 3 napra (ellőjük az utazási csekket), egy wellness szállodába. Még sosem voltunk így el Marcival, kíváncsi vagyok hogy fog neki tetszeni. Élményfürdő is lesz, úgyhogy biztos nem fog unatkozni ő sem.
Bölcsi ügyben most várom, hogy mit tudnak intézni a cégnél. Nagyon bízom benne, hogy sikerült, mert pláne azok után, amit k78 írt még az előző oldalon, nagyon elkeserítőnek tartom a helyzetet. De ha velünk is eljátsszák ugyanezt, akkor abból botrányt csinálok, az biztos.
Évi! Aranyosak ezek a képek. Hát, ha én is lefényképezném, milyen kupi szokott lenni Marci után...
Ő az egész nappalit beteríti.
Tetszik ez a szőnyeg, ami Csonginak van, én is ilyet szeretnék később Marci szobájába.
Cleo! Jó kis beszólás az óvónőtől.
És minek szeretnének beöltözni a gyerkőcök? A szomszédünk kislánya felvette a cica jelmezt, mikor náluk voltunk a hétvégén. Ők valamelyik játékboltban vették. Nagyon aranyos volt, viszont Marci először úgy megijedt tőle, hogy az ölembe mászott, és onnan méregette.
Nóri! Szegény Lilcsi, annyira sajnálom, tényleg jó lenne, ha kiderülne, mitől tart nála ilyen régóta a betegség! Elhiszem, hogy már te is belefáradtál.. Kéne valami normális doki, aki kivizsgálja rendesen!
Nemrég, mikor a Hetényiben voltam, még a csuklóm miatt, megálltam a szemben lévő bútorbolt előtt. Ott nem kell fizetni. CSak legyen hely. A parkolás tényleg egy katasztrófa arrafelé.
Betti! Gratulálok, nagyon ügyes vagy!!
Szazsanna! Tényleg ismerek egy pár bébiszitter jelöltet. Igaz, a legtöbb szandai, de volt jelentkező Szolnokról is. CSak írd meg, milyent szeretnél, időset vagy fiatalt!