Sziasztok, végre van időm visszaolvasni
Chesti, Niki jobban van? Ez a láz nagyon magas, influenza?
Benszi, az jó, ha jobban vagy, örülök, hogy azért nem tudtak teljesen kikészíteni a skacok. Azért van fejlődés, csak beállnak már ezzel az alvás-szopás programmal úgy, hogy Te is tudj kicsit pihenni.
Sharon, ez a mosolygós kép Dórikáról... nem csodálom, hogy nem tudod levenni róla a szemed
Toldikrisztina, szuper, hogy jó lett az ultrahang! Képet nem kaptál? Biztosan az AFP-vel sem lett gond, majd írd meg azért...
Rebe, csak ma vettem észre a privit, a rendszer nem küldött levelet róla. Örülök a szuper AFP-nek!
Zsókuci, sajnálom, hogy most még jobban fáj, talán most jön le a var? Igyekszem vigyázni magamra, kicsit kapar a torkom, de nem vészes. Ami a leggázosabb, hogy az egyetlen ember, aki helyettesíteni tudna, szabin van, így most holnap be kell mennem, de talán addigra ki is heverem.
Zami, sok sikert a következő lombikhoz! Sajnos allergia kérdésben nem tudok segíteni
A fiacskád nagyon jóképű fiatalember, sírhatnak a lányok
Gica, nagyon helyesek a gyerkőcök, és nagyon hasonlítanak!
lanett, nem rossz frizkó
Gabicsibe, klassz, hogy jó lett az AFP-d, és várom a fotót! Mi február 1-én megyünk 4D-re, oda, amit ajánlottál.
Fiona, gratulálok Bencéhez, és kívánom, hogy minél előbb feledésbe merüljön ez a sok kellemetlenség. Ha tudsz, és van kedved, rakj majd fel fotót a kisfiatokról, nagyon kiváncsi vagyok
Bibar, szia!
Azért így is látszik, milyen gyönyörű babátok lett; az édeskettes különösen tetszik! Kívánom, hogy a tej is gyorsan beinduljon rendesen, meg lesz az!
Jucicuki, tényleg, hogy telik az idő! Klassz, hogy mindent rendben találtak!
Lányok, van esetleg valakinek tapasztalata hüvelyi fájdalommal kapcsolatban? Ez a legújabb
Éjjel éreztem már, akkor egy kis helyváltoztatással elmúlt, de most, hogy járok-kelek, megint előjön... ilyen lüktető tompa fájdalom, nem túl erős. Lehet, hogy valamit nyom a baba, és kisugárzik? Remélem, nem a méhszájjal van gond, kedden még tökéletesen rendben volt.