Új privát üzeneted érkezett!

Sharon!

Gratulálok még 1×! Dóri gyönyörű!

Most már én is kevesebbet idegeskedem, csak az lebeg a szemem előtt, h nem sokára találkozunk a kisfiammal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ballagyo

Ezek mai képek: Kép Kép Kép

Kép

Kép
sharon

Sharon, gyönyörű Dóri, nem csodálom hogy egész nap benne gyönyörködsz. Már én is alig várom ezt a pillanatot, hogy a kezembe tarthassam.

Benszi, nagy kitartás kívánok, hát nem irigyellek, hogy nem tudsz aludni. Én nem is tudom hogy bírnám.

Mi ma voltunk a 18. heti ultrahangon, szerencsére minden rendben van. Azt mondták, hogy szépen fejlődik, és nagyon formás. Holnap tudom meg az AFP eredményemet, remélem az is jó lesz, most még azért egy kicsit izgulok.
toldikrisztina

Sharon
Csak gratulálni lehet ehhez a gyönyörűséghez!!!
gabicsibe

Sharon,
ez a kiscsaj valóban elbűvölő!!!! :D :D :D Tényleg megérte olyan sokat szenvedned érte! :wink:

ToldiKriszta
,
örülök, hogy minden rendben volt az uh-on! :D

Ma vagyok 37 hetes... :shock: :shock: :shock: Már csak 3 hét!!! Még jó, hogy a tanulás miatt nincs elég időm aggódni a szülés miatt... :D

Kép

Kép
mamm

Taptau,
Sajnálom, hogy ennyire beteg volt Máté, de szerencsére akkor már jobban van!

Zsókuci,
Hogy vagy?

Chesti,
Nikinek jobbulást kívánok!

Benszi,
Azért jó, hogy néha jelentkezel! Hát csajszi nem könnyű neked, de biztos vagyok benne lesz ez még jobb! Ha tudsz tegyél új képeket, kíváncsi vagyok rájuk!

Sharon,
Nem csoda, ha egész nap nézegeted, mert tündérien szép kislány! :D

Tkriszta,
Gratula a jó uh eredményhez! A nemét nem tudtátok meg?

Én ma voltam az AFP eredményemért. 2,9 lett, de mivel ikrek, azt hiszem ez egyáltalán nem rossz. A doki korábban azt mondta, hogy ha 3-4 között is van, még bőven jó az is!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sharon! I LOVE DOMINIKA!!!!!

Mai Rami kép, kis kópé!!
Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Rebe, az AFP-d tuti jó, nekem 1 babával volt 2,0 és az is tökéletes volt!!

Kép

vicuska2007

Sziasztok,

Bibar írta, hogy úgy néz ki, hogy holnap hazamehetnek! :D És hogy Olivér nagyon ügyes! MMS-ben kaptam tőle egy fotót róla... imádni való és nagyon helyes kiskrapek! :)

Puszil mindenkit!

Kép

Kép
zsókuci

De jóóó, végre egy kis Bibar hír! :D Köszi Zsókuci, már vártam, hogy valaki írjon róluk! :wink:

Vicus,
ezen a képen nagyon hasonlít rád a kiscsaj! :D

Kép

Kép
mamm

Sziasztok,

Lanett,
Remélem, ma már jobb volt a helyzet. Kitartást nektek a fogzáshoz… puszi!

Réka,
Egyik ismerősöm sem ehetett szopi alatt magvakat, az ő gyereke is pöttyös volt tőle… aztán szépen el is múlt ahogy elhagyta.

Elan,
Nagyon vigyázz magadra, az influenza nagyon tarol most… Én is szobafogságra vagyok ítélve… :? Pihizzél sokat!

Chesti drága,
Bár már beszéltünk, de itt is jobbulást kívánok Nikinek! Sok puszi Nektek!

Judit,
Köszi a Benszi híreket. Ti hogy vagytok?

Benszi,
Örülök, hogy jobban vagy! Nagyon rossz lehet ilyen kevés alvással… Kitartás csajszi!

Sharon,
Drága vagy, hogy rám is gondoltál… :oops: Ígérem, hogy SOHA nem adom fel! Minden vágyam, hogy anyuci lehessek, így nem tehetem meg azt, hogy feladom :wink:
Köszönjük a képeket, Dóri egyszerűen meseszép kislány! :D:D:D:D Teljesen elolvadtam tőle :D Főleg ahol mosolyog, kis husiiii :D

TKriszti,
Szuper, hogy minden rendben volt az UH-on! :D Drukk az AFP eredményhez, de az is rendben lesz, ne aggódj!

Mamm,
:shock: 3 hét… nem semmi… Jó tanulást! :D Puszi!

Rebe,
Köszönöm kérdésedet, ma egész jól voltam, csak 14 óra körül kellett először bevennem gyógyszert ma :) Apró örömök :wink:
Gratulálok a szuper AFP eredményhez! :D:D:D

Vicuska,
Mennyire kis huncut ezen a képen Rami :wink: :lol:

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Köszi, mi jól vagyunk, elvileg ma frissül a honlap.
Megyünk szemészetre, kicsit mérges vagyok, mert látogatási tilalom van nálunk a kórházban, de a piciket simán összeeresztik a váróban egy halom emberrel :twisted:

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok Csajok!!!!

A babák gyönyörűek!!!

A segítségeteket szeretném kérni!!!

Nyitható ajtórácsra lenne szükségem, használtra (az új ára 12-13 e ft), hol keressek??????

Jó hétvégét!!!

Mot

:)
mot

Sziasztok Lányok!

Először is nagyon gratulálok mindenkinek. Nem olvstam el az írásaitokat, mert rengeteg. De a képeket megnéztem és gyönyörűbbnél gyönyörűbb picibabáitok vannak.
Azért írtam ide hozzátok, mert már írtam, vagyis irogatok a BMC-és topikba, mert nyáron készülünk újra lombikra, ha minden jól megy. Megyünk kistesóért. Mert nekem is van ám egy gyönyörű kisfiam, akit ott hoztak össze nekünk. Teszek is fel róla pár képet ha akarjátok.
Azt azért megkérdezném ha már így ide tévedtem, hogy van e köztetek olyan akinek esetleg tej, szója érzékeny a kicsije. Remélem nincs,de tőle kérdeznék szívesen.
Mert úgy néz ki, hogy az én kisfiam az. De igazából nem tudom, mert mást mond a két orvos.3-4 hónapos korában ekcémás foltjai lettek. akkor kapott szójaalapú tápszert, attól is kicsattogott akkor kapott tej és szója menteset. Azóta elvagyunk. Nem kap tejet túrót sajtot. De amit főztem abból mindig evett, sütit is. Tehát evett tejszármazékokat illetve szóját is mert néha ivott kakaót (tápszerbe kakaópor).Ugye abban meg van szójalecitin. És semmi bajunk nem volt. 11 hónapos korában csináltak neki tesztet, vérből. Negatív lett, azt mondta a doktornő, hogy ez azt jelenti, hogy eddig is betartottuk a diétát. De ugye nem tartottuk szigorúan. A másik doki azt mondja, hogy csak egyszerűen érzékeny a bőre. Ja az első doki megállapította nála a nutritív tej és szója érzékenységet.
Szerintetek ezen most hogy igazodjam el?
Remélem azért inkább, hogy nem túl sokat tudtok segíteni, mert az azt jelentené, hogy nálatok nincsenek ilyen gondok.

KépKép
zami25

Zami üdv itt, kérdés butaság volt.... kéééppeett!! :)
Sok sikert a kistesóhoz, kopogj Zsókucinál, és biztos szívesen berak a táblázatunkba is. :)
Nikinek is most állapítoták meg, hogy tejérzékeny...mert ekcémás a pofija. Én azt hittem csak sziplán száraz. Kisfiadnak is olyan? :roll: Egyenlőre nekünk csak azt mondták egy nap egyszer egyen tejterméket, és hogy kinövi, mert ez nem egyenlő az igazi tejérzékenységgel. Remélem.
Készithetnél vonalzót, és akkor követni tudjuk mekkora a kisfiad. :)

Vicuska, Sharon! Ezek a csajok...... hűűűűűűűűűűűűű :lol: :lol:

chesti

helló csajok! No meg helló Mot apuka, Sharon apuka :lol: :lol:

Bibarci, sokszor eszembe jutottál a napokban, remélem hamarosan otthon lesztek, és elkezdődhet végre az igazi családi élet, amire már annyira vágytál! :wink:

Luki néni is hiányzik, de tudjuk, hogy Falatkának mutatja meg kishazánk nyugati szegletét :lol: Remélemjól vannak!

Chestianyu :( :( Szegény kis Niki. Kegyetlen dolog lehet nézni, ahogy szenved szegénykém a láztól :(
Mielőbbi jobbulást neki!

Taptau, remélem,Máté is már kilábalóban van,mert két hét betegség az nagyon hosszú.
És, bizony, tegyél fel képeket!
Megkérdezhetem, hogy mi az oka, hogy visszamégy dolgozni?
remélem, nem vagyok tapintatlan. Csak kivácsi :oops: :lol:

Zsókucim, kitartás, csak jobb lesz lassan. És most tényleg kerüld a tömeget, nehogy megtaláljon az influenza!
Szépen meg kell erősödnöd, hogy tavasszal már egy emberként izgulhassunk érted!!!
Annyira szorítok neked, és olyan sokszor ezembe jutsz!

Benszike, ha az ikres lét kiképzőtábor, akkor te már egész jó kis kiképzést kaptál, nem?
Lassan csak edzett, és rutinos leszel már :wink:

KépKép
naposoldal

Mamm, rád is sokat gondolok, mert bizony nekem semmi energiám nem lenne tanulni. te egy hős vagy! :lol: :lol:
Jujj, nemsoká tekövetkezel!

Gabicsibe,miért nem írsz magadról?
Kíváncsiak vagyunk ám a gondolataidra,érzéseidre! :wink:

Sharon apuka, és Sharon anyuka! nagyon szép a kislányotok!!
Igazán illik rá a bájos jelző :D

Gomba, mizujs felétek? Hogy van Benedek?

Lippa, látszik hogy dolgozol is a lányok mellett, mert sokkal kevesebbet jössz :(
Sikerült visszaszokni a bölcsibe a hosszú betegeskedés után?

Zami,szia!
Gratulálok a kisfaidhoz, és sok sikert a kistesó projekthez! :lol:
Legközelebb képekkel gyere!

KépKép
naposoldal

jajj, Vicuska, még neked is akartam írni, hogy Rami nagyon huncut azon a fotón :wink:
Mondd csak, Rami még csak anyatejet kap, vagy már próbálgattok kóstolgatni valami mást is?

KépKép
naposoldal

Mot, nem tudom, segítség e, mert nem túl friss az infóm, de még a nyáron volt a praktikerben olyan 5-6 ezer forintért.
Akkor a sógoroméknak keresgéltük mi is.
Talán egy telefont megér, hátha...

KépKép
naposoldal

Sziasztok Kismamák, Anyukák!

No, akkor közkívánatra mellékelek néhány képet a gyerekekről. :wink:

Zsuzska
Kép

Gergő
Kép

Gergő és Zsuzska
Kép

Majd később jövök, mennem kell.

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Sziasztok!

Kedves gyakorló anyucik!

Nem sikerül büfiznie a kislányomnak szinte soha, hiába minden igyekezet, ellenben nagyon sokat csuklik, még szopizás közben is. sokszor azért ébred fel álmából, mert csuklik. :shock: Van valami tippetek, hogy mit csináljak???? Köszi a segítséget!

Gica, Vicuska!

Nagyon kis husik ezek a gyerkőcök!!!! Olyan sokat nőttek már, pedig olyan, mintha tegnap születtek volna!

Lexi!

Merre vagy????

Bibar!

Nagyon várjuk a fotókat Olivérről! Remélem jól vagytok és már neked is sikerült elkényeztetned a fiadat!

Köszönjük a sok gratulációt, már mondtam is Dórinak, hogy milyen sokan látják őt a babaneten. :lol:

Kép

Kép
sharon

Napcsika! Rami csak anyatejet kap még, ha bírom féléves koráig így is marad.

Sharon! Rami sem egy büfis típus és a sok csuklás is normális! Mai napig napi többször is csuklik, a büfiztetésről én meg már le is tettem..

Kép

vicuska2007

Chesti
Most kipróbálom sikerült e megcsinálnom a vonalzót

KépKép
zami25

nem akkor mégegyszer

KépKép
zami25

na még egy próba

KépKép
zami25

na ez nem akar összejönni látszik milyen béna vagyok

KépKép
zami25

SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!

KépKép
zami25

chesti
Nekünk azt mondta a gasztro orvos hogy egyáltalán ne egyen tejterméket, meg tejszármazékot meg olyat se ami azzal készül. Nekünk az arcunkon nem volt de a kézen hason és háton igen.
viszont akkor egyszer volt ilyen, azóta szép a bőre. Kaptunk a bőrgyógyásztól kencéket rá, azokat használjuk, így szép a bőre.
Olyan jó azért, hogy egy orvos sem mondja ugyanazt. Például így nekünk a tápszert sem szabad elhagyni, hogy megfelelő fehérje mennyiség bekerüljön a szervezetébe. Így reggel és este iszik még tápszert tejcsi helyett. Mert rizstejet ihat, de az fehérjében nagyon szegény, ezért kell még mindig a tápszer.

Naposoldal
Köszi a drukkot, és teszek képet az üzenet végére.

Gica
Nagyon édesek a kisprüntyik! Én is szeretnék ikreket. Remélem a kistesó projectnél bejön!

Sharon
Az én kisfiammal nem volt ilyen. Büfizett rendesen szinte egyből kaja után. Úgyhogy nem tudok praktikákkal segíteni. Lehet, hogy tényleg normális, de azért a védőnőtől gyerekorvostól lehet kérdezni ha olyanok. Nekünk szerencsére a védőnőnk nagyon rendes. Akármikor hívhatom telefonon. Ezt eleinte igénybe is vettem.

És a képek:
Kép párórásan Kép még ennél kisebb is volt Kép így pancsolt nyáron mama kezében Kép így táncol Kép hülyéskedik Kép 1 éves

Na azt hiszem ennyi egy jó időre elég lesz :D

KépKép
zami25

Sziasztok!

Ma reggelre a lánykám nem gyengén feküdte el a frizkóját :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

És végül egy kép a kedvenc időtöltésről:
Kép

lanett

Lanett
Nagyon édi a kislányod! Kicsit punkos ez a haj, na de lesz még rosszabb is mikor majd nő neki jobban! Az én kisfiam is nagyon szeret hintázni az első hintázástól kezdve. Mindenesetre nagyon édi a kisdrága!

KépKép
zami25

SHARON!!!!
Nagyon nagyon édes a kicsi lányod! Egy kis mesebeli hercegnő!!!!Jaj de édes kis picurka! És jól látom hogy már most barna a szeme?

Gyerekek! A Réka is volt valamikor ekkora? :roll:

Zami!
Üdv itt köztünk és sok sikert a kistesó projekthez!

Gica!
mekkorák már ezek a gyerekek?!! Mintha tegnap szültél volna.... Nagyon szépek és nagyon kis huncutkák! :D

Benszike!
Már sok embertől hallottad tudom, de tényleg minden elismerésem és le a kalappal előttetek ikres anyukák!!!!
Remélem azért nemsoká rendeződik a helyzet, elmúlik a hasfájósság! Sok sok kitartás Neked és próbálj meg minél többet pihenni!

Zsókuci drága!
MI a helyzet? Jobban vagy? Sok puszi!

Chesti!
Jaj szegény Niki! Remélem kinővi ezt, és nem lesz belőle tejérzékenység Keresztfiamnak az van, hát nem könnyű az életük. pl.: az óvodába ő viszi a kaját mert ugye 1 db tejérzékeny gyerekre nem fognak mást főzni/máshogy főzni. Úgyhogy nagyon szortíok hogy kinője a kis Lencsilány.

lanett

Anyukák!Gyönyörűek a babák :D

Napcsi
Azért nem írok magamról,mert isten igazából semmi nem történik velem(ünk)meglett az Afp,de csak annyit tudok,hogy tökéletes lett,a pontos eredményt csak jövőhéten kapom meg.Gondolataim még nincsenek,élvezem a várandósság minden percét :D Hétfőn este megyünk 4D-re talán kiderül kit rejt a pocakom :D majd teszek fel képet.

Gica
Milyen szép nagyok már a gyerkőcők!Miért dugdostad őket eddig?
Jól látom hogy Zsuszka inkább apukája és Gergő pedig mindkettőtöktől kapott valamit?

Chesti
Nikinek jobbulást,sok gyógypuszit küldök arra az édes kis pofikájára!!
gabicsibe

Sziasztok csajszik.

Hát itt vagyok végre!!! 9 hetet nyomtam a korházban. Placenta Preavia Totális. Magyarul a méhlepény fedi a méhszájat teljesen.
Először 28 hetesen véreztem be. Akkor itthon bekerültem a kórházba itt voltam nem egész 3 hetet amikor ujra véreztem de akkor nagyon nagyon. Necces volt hogy eltudják_
-e állitani de végül sikerült. Akkor kaptam 5 palack vért és átvittek Kecskemétre. Aztmondta az orvosom hogy még egy ilyen vérzést nem birunk ki se én sem a baba.És ha ki kell venni 31 hetesen akkor kecskeméten van esélye a babának de Kalocsán nincsen. Mert ott van koraszülött intenziv.Igy 31 hetesen Kecskemétre kerültem. Ott 2 nagyobb vérzés volt de nem veszélyes. Az utolso héten már folyamatosan vérezgettem igy Január 11-én betöltöttem a 36-ik hetet és még aznap kivették. Igy megszületett az én gyönyörü pici várva várt kisfiam.

Ö PATAKI BENCE. 36 hétre született 3 kg és 5o cm. Mindene gyönyörü. nem kellett átvinni egy percre sem a korára. annyi történt hogy a második napon besárgult. De az sem vészesen. Nem kellett kék fény alá sem tenni. Tegnap jöttünk haza. Most 28oo gr. Még kicsit aluszékony a sárgaságtol de remélem g
mostmár gyorsan lemegy róla.
Van valakinek erröl valami tapasztalata??????????

csajok iszonyú hosszu volt ez a 9 hét. És nagyon kemény a december. Karácsony meg minden. Le sem tudnám írni. A lelkem kicsit belehalt. Most röviden ennyit. Minden uj babocához gratulálok.
Majd később még jelentkezem. Puszi mindenkinek.

Kép
fiona66

FIONA!!!!!

Szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok kívánok!!!!!

lanett

Fiona,

Szívből gratulálok!
:D:D Nagyon jó egészséget és minden jót kívánok nektek!
Majd ha tudsz, tegyél fel a fiadról képet :wink: Így tényleg igazolt volt a hiányzásod! :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Fiona!

Gratulálok Bencéhez!!!!!!!! Sokat gondoltam rád, h vajon mi lehet veled/veletek? Szegénykém, nem semmi, amit írtál :shock: De a kisfiad biztosan kárpótol mindenért :lol: Kérünk fotókat róla!!!!!!

Lányok, ma betöltöm a 36. hetet!!! A doki szerint nálam már minden nap ajándék, hát nyomom is az ágyat rendesen :roll:
ballagyo

Sziasztok!

Kicsit olvasgattam, és hát látom eléggé le vagyok maradva.
Gratulálok minden pici babához, és jó egészséget hozzájuk, és nekik. :lol:

Sharon! Írtam pü-t de muszály itt is megjegyeznem, hoyg angyon tüneményes a kis csaj. Megért minden szenvedést.
Elhiszem hogy gyönyörködzs benne, és hidd el ez még sokáig így iy lesz. :lol:
Ha büfi nélkül nem fáj a kis pocija akkor szerintem nincs gond.

Fiona!
Nektek is minden szépet és jót. és gratulálok!
Átérzem milyen nehéz , éa kegyetlen lehetett az a 9 hét. Biztos sokat aggódtál. Én 12 hétig nyomtam akórházi ágyat. Ha eszembe jut néha most is elkap a sírás.
De megérte, és nem tudok elég hálát adni a Jó Istennek, hogy nem adtam fel.

Lányok! én is csak azt tudom mondani amit sharon. KiTARTÁS és meglesz a gyümölcse. Annyi örömet és szeretetet tudnak adni ezek a kis csöppségek
:wink:
Vendég

bocs ha v.kit kihagytam, de mire végig olvsatam mindent az elejét elfelejtettem.

Még benszinek akartam írni, hogy kitartás lesz ez jobb is . 2 babával nem egyszerű, néha egyel sem.
Használj ki minden alkalmat a pihenésre, hagyj mindent és ha ők alszanak pihenj te is.
Vendég

sziasztok
itt vagyok :P :P :P mindenkinek köszönöm a gratulációt és hogy gondoltatok ránk :oops: :oops: jól vagyunk,a tejci még nagyon nem akar sajnos jönni,e miatt szomorú vagyok,de napról napra több cseppet fejek ki :oops: :oops: remélem beindul :oops: :oops: a császár azt hittem jobb lesz,hááát a sebem nagyon fájt egy ideig,meg a műtétnél is rosszul lettem az elején,de aztán kikapták a dagit és megszünt a világ :wink: :wink:
sokan irtátok mi lett volna ha nem diétázom :shock: :shock: hát igen.....nem semmi kis gombóc volt apocakomban :wink: :wink: azt már nem is irom mert mindenki érzi ilyenkor hogy szerelmesek vagyunk a kis pocokba,aki egyébként nagyon jó baba,eszik,alszik.
ne haragudjatok de majd holnap olvasok vissza,és irok mindenkinek,egyenlöre kitartás a kismamáknak és puszi a kisbabáknak és mindenkinek :wink: :wink: pár képet dobok,aztán majd készitek róla jobb arc fotót is,és akkor meglátjátok milyen kis pofazacskója van :wink: :wink: Kép Kép Kép

bibar

Sziasztok,

Bibar drágám,

Annyira meseszépek a képek! Főleg, amin együtt vagytok… nem győzök betelni a dagival :D:D:D Még egyszer hatalmas gratula! :D A tejci miatt ne aggódj, be fog indulni, csak tényleg ne idegeskedj. Azt mondják a császár miatt nehezebben indul be, igyál tejserkentő teát, meg van rá homeós bogyó, a többiek majd biztos megírják a nevét :)
Képet még :D

Judit,
Mi volt a szemészeten? Remélem, nem kaptatok el semmit a váróban… :roll:

Zami,
Táblába bele szeretnél kerülni? Nemsokára teszek fel egyet, megnézheted, hogy milyen adatok kellenek hozzá, és ha megírod a tieidet, akkor felviszlek :wink:
Nagyon helyes kiskrapek Dani! :D

Napcsikám,
Könnyes lett a szemem… olyan drága vagy. Nagyon jól esik ám, amit írsz… :oops: Köszönöm!
Képet mikor kapunk? :wink:

Gica,
Jaj, milyen szépek és nagyok már a bébik! :D:D Nagyon aranyosak! :D

Sharon,
Olyan vidámság és boldogság sugárzik a soraidból! :D:D:D Hogy telnek a napjaitok?

Lanett,
Jaj, de jó ez a séróóó :lol: :lol: :lol: Annyira tündéri Réka! És hihetetlen, hogy mekkora :shock: zabálni valóóóó :D
Köszönöm kérdésedet, már jobban vagyok, illetve egészen pontosan most éppen jól vagyok, de reggel és délelőtt most nagyon fájt, és tök sokára használt a gyógyi is :?

Ballagyo,
Kitartás! :D

Nemsokára teszek fel új táblit! :D

Kép

Kép
zsókuci

A friss táblácska! :D Ha valami nem stimm, szóljatok! :wink:

Lanett, Bibike, Gomba,
Boldog hófordulót a csemetéknek! :D

Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Bibarka :lol: :lol: :lol:
Istenem, igazi átszellemült anyucis kép, amin mindketten rajta vagytok!
Hát végre veled a kis Olivér :lol: :lol: :lol:
Hidd el, beindul a tejecske is! Ne szomorkodj, ne ess abba a hibába, amibe én. Szerintem én ott csesztem el, hogy annyira kiakadtam, mikor Nóri az intenzíven volt :( :(
Hiába tudtam az eszemmel, hogy ez nem tesz jót a tejtermelésnek.
Mégis folyton bőgtem.
de te ügyes leszel, és lesz tejecske is. Ahogy mondod: napról napra egyre több :lol: :lol: Nagyon ügyi vagy!!!

Fiona, Isten hozta a kicsikédet :lol: :lol: :lol:
Háát, megkínlódtad, szegénykém, de most már itt van veled!
Gratulálok hozzá!

Lanett :lol: :lol: Micsoda séró :lol:
Úgy várom már, hogy Nórimnak is legyen hajacskája, amibe már csattot lehet tenni :lol: :lol:

Zsókiucim :lol:
Most látom, hogy a táblában még 30 éves vagyok :oops: :oops:
Már a 31-et is rég betöltöttem...
Ja, és Nóri 3000grammal és 51 centivel született. És a negyedik beültetésre.
Sajnálom, hogy most megint jobban fáj... Vigyázz magadra!

Sharon, az én kislányom sem nagy büfis, de nem is okoz neki gondot, hál istennek.

Gica, szuper, hogy végre látom a srácokat :lol: :lol: Jó sokat kellett várni rá, de megérte! Nagyon kis kegyensúlyozott, vidám babáknak néznek ki :lol: :lol:

Gabicsibe, várunk a képpel :lol: Gondolom, jó kíváncsi vagy már, hogy ki van odabenn... Mi a megérzés?

Chesti, Niki jobban van már?

KépKép
naposoldal

Vicuska,
Hát tényleg borzasztóan huncut Rami a képen! :wink:

Juci,
Mi volt a szemészeten?

Zami,
Jó, hogy itt vagy köztünk! És nem is kérdés, amennyi képet csak tudsz, annyit tegyél... Én nagyon szívesen gyönyörködöm a lurkókban! Sok sikert neked a tesóprojecthez!

Gica,
Gyönyörűek az ikrek! :D

Lanett,
Nagyon édi a lánykád, nem gyenge a sérója! :lol:

Fiona,
Hatalmas gratula, sok boldogságot kívánok nektek! :D
Nem semmi ami történt veletek, de a lényeg hogy ott tartod a kezedben a kis drágádat! Képet kérünk! :wink:

Bibar,
De jóóóóó, hogy újra itt! :wink: Nagyon szép formás a kisfiad! Tuti jó a kép, amin együtt vagytok! :wink:

Gabi,
Remélem hétfőn megtudjátok kit rejt a pocakod! :wink: Ha jól értettem, amit múltkor írtál, kisfiúra tippeltek, ugye? Már mi is várjuk a csütörtököt, szeretnénk nagyon tudni!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Hála az égnek minden ok. Február 25-én megyünk még a fél éves :roll: ( most születtek) kontrollra, aztán már csak 18 hósan :lol:
Eddig úgy néz ki, nem szedtünk össze semmit, még én sem :oops:
Nem voltak olyan sokan.

Judit

jucicuki

na próbáltam képbe kerülni :oops: :oops:

Sharon
egyszerüen tüneményes ez a picike :wink: :wink: tényleg nem lehet betelni velük,én is csak ülök sokszor és bámulom,pici csodák egytől egyig :wink: :wink: gratulálok neked ezért a gyönyörüségért :wink:

Fiona
neked is oriási gratula :wink: :wink:

Lukikám
már várom hogy hivjál,olyan jó lesz ujra beszélni :wink:

Benszikém
köszönöm az sms-t,nagyon aranyos vagy :oops: hááát gondoltam rád sokat az első napokban,mikor kapkodtam hogy mindent jól csináljak,elképzelni sem tudom kettővel mit kezdenék :oops: :oops: minden tiszteletem az ikreseké :oops: és te nagyon jó anyuci vagy,ezt tudatositsd magadban :wink: :wink: elsö nap már engem is elkapott az az érzés hogy semmit nem csinálok jól,de aztán megnyugtattam magam hogy minden rendben.ez a felelösség kicsit ijesztő,mikor ránézel a bogyokára és tudod hogy csak tőled függ :oops: :oops:

Rebe
köszönjük a dicséretet :wink: :wink:

Zsókuci drága
neked is köszi az sms-t,nagyon aranyos vagy :oops: szomorú vagyok hogy fáj megint,annyira jó lenne ha már megoldódna ez is :oops: :oops:

Napcsi
köszi drága vagy,igyekszem nagyon tejci ügyben,most kipróbálom a more milk kapszullát,nagyon dicsérik,állitólag hamar megnöveli a mennyiséget.ja és nekem sajan a mellbimbóm is kicsi,igy csak bimbóvédövel tudja bekapni :cry: :cry: de ma már sikerült ügyesen szivnia :wink:

Ballagyo
gratula a 36. héthez :wink: :wink: nemsokára te is ilyen födöntúli boldogságban lebegsz majd mint én :wink: :wink:

Gica
nagyon szépek a gyerköcök :wink: :wink:

Mamm
ti hogy vagytok???közeledik már a te időd :wink: :wink:

Vicuska
tényleg nagy kópé ez a kiscsaj :wink: :wink:

igérem olvasok még tovább vissza,de most szólit a drágám,aki egyébként megint csak enni kelt fel,mindig rögtön visszaalszik,hihetetlen... :P :P

bibar

Sziasztok, végre van időm visszaolvasni :)

Chesti, Niki jobban van? Ez a láz nagyon magas, influenza?

Benszi, az jó, ha jobban vagy, örülök, hogy azért nem tudtak teljesen kikészíteni a skacok. Azért van fejlődés, csak beállnak már ezzel az alvás-szopás programmal úgy, hogy Te is tudj kicsit pihenni.

Sharon, ez a mosolygós kép Dórikáról... nem csodálom, hogy nem tudod levenni róla a szemed :)

Toldikrisztina, szuper, hogy jó lett az ultrahang! Képet nem kaptál? Biztosan az AFP-vel sem lett gond, majd írd meg azért...

Rebe, csak ma vettem észre a privit, a rendszer nem küldött levelet róla. Örülök a szuper AFP-nek!

Zsókuci, sajnálom, hogy most még jobban fáj, talán most jön le a var? Igyekszem vigyázni magamra, kicsit kapar a torkom, de nem vészes. Ami a leggázosabb, hogy az egyetlen ember, aki helyettesíteni tudna, szabin van, így most holnap be kell mennem, de talán addigra ki is heverem.

Zami, sok sikert a következő lombikhoz! Sajnos allergia kérdésben nem tudok segíteni :( A fiacskád nagyon jóképű fiatalember, sírhatnak a lányok :)

Gica, nagyon helyesek a gyerkőcök, és nagyon hasonlítanak!

lanett, nem rossz frizkó ;)

Gabicsibe, klassz, hogy jó lett az AFP-d, és várom a fotót! Mi február 1-én megyünk 4D-re, oda, amit ajánlottál.

Fiona, gratulálok Bencéhez, és kívánom, hogy minél előbb feledésbe merüljön ez a sok kellemetlenség. Ha tudsz, és van kedved, rakj majd fel fotót a kisfiatokról, nagyon kiváncsi vagyok :)

Bibar, szia! :) Azért így is látszik, milyen gyönyörű babátok lett; az édeskettes különösen tetszik! Kívánom, hogy a tej is gyorsan beinduljon rendesen, meg lesz az!

Jucicuki, tényleg, hogy telik az idő! Klassz, hogy mindent rendben találtak!

Lányok, van esetleg valakinek tapasztalata hüvelyi fájdalommal kapcsolatban? Ez a legújabb :roll: Éjjel éreztem már, akkor egy kis helyváltoztatással elmúlt, de most, hogy járok-kelek, megint előjön... ilyen lüktető tompa fájdalom, nem túl erős. Lehet, hogy valamit nyom a baba, és kisugárzik? Remélem, nem a méhszájjal van gond, kedden még tökéletesen rendben volt.

Kép
elan

Sziasztok!!
Bibar!Tüneményes Oli Úr!!Tejcsi homeo:URTICA URENS 9CH (napi 3*5 golyó)Nekem iszonyúan használt,én nem is ittam semmi laktoherbet,mert féltem,hogy fájhat a pocija Kiskakukknak, és annyi a tejem, hogy néha magától megindul mint a szökőkút!Nem ám csöpög,spriccel! :lol:
És épnteken volt 4 hete,hogy megszületett Botond!Annyira gyorsan repül az idő!! :(
És már több,mint 4 kg!(kerek 3 kg-val született)remélem azért nem tartja majd ezt az ütemet, mert már ígyis olyan nagynak néz ki a kis tokásom!

Fiona:gratulálok Bencéhez, most már próbáld gyorsan elfelejteni azt a 9 hetet és gyönyörködj a fiadban!!

Juci:örülök,hogy minden ok a lányok szemével!!
ZSókuci:most már lassan gyógyulj meg!! :roll:

Kismamiknak grytulálok,hogy jók lettek az eredmények!!Hajrá babanövesztés!! Kép beöltözve

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka
köszönjük drága vagy,nagyon irigyellek a tej miatt,én is szedem azt a homeóst szülés óta,nekem nem segit,bár lehet hogy ennyi sem lenne ha nem szedném :oops: :oops: tündéri ez a kiskakukk :P :P és már 1 kg hizott :wink: nem semmi :wink: tündéri az a kis hurkás szeme :wink: :wink:

bibar

Fiona,
múltkor már volt eszemben, hogy mi lehet veled, mert nagyon eltűntél... GRATULÁLOK A KISFIADHOZ, és most már felejtsd el a rossz élményeket, és babázz boldogan!!! Férjecskéd is nagyon örül, ugye?

Bibarci
,
hááát ez az Oli baba valami tüneményes!!!! Olyan helyesek vagytok együtt, csak úgy sugárzik rólad a boldogság!!! :D :D :D
Figyu, ez a kicsi mellbimbó, és nehezebb szopi dolog ez általánosnak mondható? Csak mert nekem is elég kicsi...

Réka
,
gratula a szép gyarapodáshoz! :D
A homeós bogyót, amit írtál hol lehet beszerezni? Lehet, hogy jobb lenne nekem is felszerelkezni ilyenekkel a biztonság kedvéért, hogy ne apának kelljen majd rohangálnia... :wink:

Kép

Kép
mamm

Bibarci, csodaszép a Kisherceged!! Gratulálok és nagyon-nagyon sok puszi

Fiona, gratulálok a Te fiacskádhoz is!!!! Vigyázzatok magatokra és most már csak élvezd minden percét és felejtds el azt a 9 hetet.

Csók mindenkinek!
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?