Sziasztok!
Botrányos volt az éjszakánk, sosem volt még ilyen rossz
Nagyon sokat sírt a Ricsi, úgyhogy mai délutáni programunk a gégészet. Magamat is meg kell vizsgáltatnom, a dokinéni szerint lehet egymást fertőzzük
Tesóka!
Ennyire ráparáztál a tejcsi dologra? Mondom ne izgulj! Ha igény szerint mellre teszed Karcsikát, akár fél óránként is, az szépen növelni fogja a mennyiséget.
Nem akarlak elkeseríteni de a dokid nem mesélt a Cerazette tejapasztó hatásáról? Nem elapasztja a tejet, csak átmenetileg csökkenti a mennyiséget. Lehet ez a gond
Sziszka!
De jó lehetett neked hogy tudtál otthon dolizni! megkérdezhetem hogy mit csináltál?
Hú én tökre tartok a kutyáktól
, hihetetlen hogy vannak akik képesek ellopni őket
azok nem félnek?
Hogy csinálhatják hogy nem harapják meg őket
Azért ez tök durva, ellopják a kertből a kutyát, mivan ha kiteszem babakocsiban a gyereket aludni? Őt is ellopják?
Meglestem Marcit
Aranyos nagyon! Nagyon jók a képet, a kék fürdőlepedős olyan műtermien tökéletes lett
Timcike!
Megkérdezhetem hogy milyen olajat ajánlottál Encunak? Hátha egyszer nekünk is szükségünk lesz rá, gyűjtöm a jó infókat
Barbi!
Mi is így mértük a Ricsit, aztán mikor már ült akkor ráültettem egyedül
Mondjuk én tanácsadás előtt "mértem", hogy felkészüljek a "jesszus mennyit hízott a Ricsi" mondatra
Eleinte mindig nézett nagyokat az Anna méréskor
Niki!
Elég rosszul hangzik ez a rágcsálás
Kinőttek a felső fogacskák?
Csak mert lehet azért rágja meg ennyire hogy jobban nekinyomja az ínyének és így masszírozza
Bár fura hogy ugyannarra van rámozdulva mindig... Viszont szerintem még nem direkt harap. Csak abból gondolom hogy a Ricsi direkt akkor kezdett harapni mikor már alul-felül megvoltak a fogak, nameg most már előre látom a szemein hogy mire készül
Bocsi az okoskodásért
Csilla!
Szurkolok hogy sikerüljön a "beköltözés"
Jól értettem, hogy el kell menned a két etetés között a kórházból?
Ez elég fura lehet
Nem is nagyon értem
, mert ha egy szoptatott baba bekerül a kórházba, biztosítani kell számára hogy szophasson, és az anyát is fel kell venni az osztályra, de legalább elhelyezni. Nem értem hogy ez esetben miért nincs így
Amúgy a fiúk hogy vannak?
Gabó!
Ezt a jóidőt előbb is kívánhattad volna
süt a nap
Remélem mára depi elszált!
Otthon tornázol?
Megyek, összekapom az emeletet, hátha kijön a dokinéni, bár azt beszéltük meg hogy gégészet után hívom