Új privát üzeneted érkezett!

Niki! Tudom, hogy lett volna talink!!! De az erre a hétfőre, nem? Csak én sikeresen lebetegedtem...
Ha gondolod, gyere hétfőn!!! :D

(azért ennyire nem vagyok ám feledékeny ;) )

Barbi! Lehet, hogy ugrása van, mert folyamatosan le vannak fosztva a ciciim..
Karcsika egyhuzamban általában olyan 6-6,5 órát alszik, amikor kapott Panadol Baby-t, akkor aludt 8 órát. De hogy Vince 10-et aludt...nem semmi!!!!! :shock: :shock: Gratula!!! :D Hogy csináltad? :D Majd ugye beavatsz?
KArcsika is max hírből ismeri a 3óránkénti evést...van, hogy 10 perccel az után, hogy azt hittem már jóllakott és nem férne bele semmi, nekiáll fesztiválozni, hogy ezért tán ő enne még.. :lol:

Merre vagytok lányok, ilyen szép időben? :D

Kép
Kép
encu

Timci!!!! Ez f@sza!!!! Ott leszünk! (remélem) És szerintem már nem fertőzünk, mert szedjük az antibiotikumot és már nem vagyunk lázasak (kopkopkop). Mikor jöttök? És mi is az apropó? Csak úgy? :D Na, majd megbeszéljük. Most tök örülök...olyan ritkán látlak, te lyány!!!! :D

Kép
Kép
encu

encu-hogy mikor erkezunk,azt nem tudom,majd megcsoroglek. :wink: Neked meg Karcsinak ugysem viszunk semmit,csak a picurkanak,he he.Mar nagyon kivancsi vagyok ra. :wink: Rad is no. :lol: 8) Akkor majd jelentkezem,most megyek,fektessem le.

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Timcibébi!!! Ez nem volt szép.... ;) :D:D

Kép
Kép
encu

He he. :lol: 8) :wink:

Kép
Kép
KépKép Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Többiek! Merre vagytok? (a szokásos kérdés...)

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Este írtam egy csomót és nyoma sincs :shock:
Az előbb beszéltem a dokival, hááát :( mondta hogy holnap délelőtt csörögjek rá ha szarabbul van a Ricsi :roll: Viszont most határozottan mondta, hogy adjam a panadolt fájdalomcsillapításra, érdekes, mikor a füllgyuszi volt akkor nem nagyon tetszett neki hogy adom :roll: Ja, nem torokgyuszija van hanem gégegyulladása :( nem is folytatom mert e téren csak lehangolót tudnék írni :roll:

Niki!

Haláli Nonó, nagyon helyes pasi :wink: :D

Még jövök csak most ébredezik a Ricsi, mennem kell

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

Eladó babás dolgaink, ruhák:
https://picasaweb.google.com/109901046313515431113
momi

:roll:

Kép
Kép
encu

Az előző hozzászólásomat Karcsi írta... :)

Móni! Látod? Ezért írtam, hogy nagyon remélem, hogy rendbe jöttök keddig... És talán azért adhatod nyugodtabb szívvel a Panadolt, mert az nyugtatja a torkot és kicsi nyugtató is van benne. KArcsika legalábbis 8 órát aludt tőle, és utána minden ok volt.

Én még mindig nagyon parázok, nehogy még beüssön nálunk egy influenza is... :? MEg persze senkinél ne legyen gáz!!!!!!!!

Kép
Kép
encu

nahát Karcsi :roll: :wink: :lol: :lol: ezek a pasik itt kotnyeleskednek :lol: kéne egy apanet is :wink:

Tesóka a nevemen szólítottál :shock: kitagadtál? :roll: :cry:

A Ricsi szereti a panadolt, az epres van nekünk. Tegnap az üveget is körbenyalta :lol: azóta úgy ragad :lol: Az igazság az hogy a doki kúpot akarta de megmondtam neki hogy nem tudom a kúpot beadni mert nincs 3 kezem, egyedül nem tudom lefogni a Ricsit :oops:

Sír a Ricsi álmában :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

TESÓKA!!!!! Bocsi! Még kelekótya vagyok... :oops: :oops: :lol: :lol: Dehogy vagy kitagadva! Micsoda feltételezés...

Apanet? :D Jó ötlet... biztos mi is belekotnyeleskednénk, nem? :D Vagy legalábbis ott is lógnánk, hogy miről megy a traccs ;)

Epres? Akkor ugyanolyant kaptak Karcsikával...csak a kicsim még nem vágja, hogy ez a negédes eperíz fini, úgyhogy nem vette könnyen az akadályt..dfe megoldottam...

Nekem sem volt egyszerű bekúpozni, de azért Karcsika még nem olyan Herkules ;)

NA, én is megyek, mert megy az anyahiány...tudod, TESÓKA ??? :D:D:D:D:D

Kép
Kép
encu

Vissza kellett altatni, fáj neki ha sír :( a torka

Mit akartam :roll: :roll: ja szóval tegnap még kúp fan volt a doki de ma már a panadolt mondta egyből, nem is győzködött a kúpról 8) Mondjuk a kúpnál a torokfájás nincs felírva a panadolnál igen :D

Ja és ma mondja a doki hogy citromos teát ne adjunk, mert csípheti torkát :roll: tegnap letuszkoltam a Ricsinek egy fél pohárral :roll:

Úgy várom a vasárnapot, állíthatok a vonalzón :D :D :D

Te hogy bírod a csokimegvonást, nem eszel egyáltalán?

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Megnyugtattál kelekótyaTesóka :wink: :D

Amúgy nektek mi volt a bajotok hogy ennyire levett a lábatokról? :x

Az influenzától én is tartok nagyon, most kerülök is minden ilyen fertő helyet :oops: ezek szerint ti sem oltottatok ellene, mi sem. Az öregek beoltatták magukat, mert idézem: nincs időnk
influenzázni :D na meg nekik ingyen volt

Nézem ezt a hülye teleshoppot, mennyi fogyókúrás csodaszer van :shock: az ilyen volt ilyen letten szoktam jót röhögni, néha hülyének nézik az embert. Ilyen volt tök közeli hogy dagadtabbnak tűnjön az ilyen lett meg jó távoli...Viszont vagy egy csodapirula a sok közül, amiben egy vörös dagi csaj az egyik reklámarc, Gotsik Krisztaként mutatkozik be. Az a volt osztálytársam :lol: :lol: Még hogy fogyott :shock: :roll:

Az apanetet olvasnám folyamatosan :oops: na meg bizti megaszondanám ezeknek a lüke pasiknak hogy mit hogy kell 8)

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Valami vírusos nyavalyánk volt, és kicsit ráment a tüdőnkre..nekem még bakteriális felülfertőzésem is lett...de mind a ketten szedjük az antibiotikumot...
Karcsi be akarta oltatni magát influ ellen, de a dokija lebeszélte...Fasza, mi? Anyósomék szintén beoltódtak... :D

Csoki? Nem is tudom, mikor ettem utoljára...most a betegségtől fogytam olyan másfél-két kilót...pedig azért ettem... Anyós csinált tegnap rizskokot...hűűű, de fini volt... :D

Teleshop...apropó! Tegnap Karcsi is nézte, és nem rendelt Reduce Fat Fast-ot? :D Kíváncsi leszek, mire jut vele :D Mert ha neki beválik, akkor majd én is rányomulok!

JAj, megint prünnyi van... Mi van ma???? Front???? :shock:

Kép
Kép
encu

Igen, a Reduce Fat Fastban van a tyúk akiról beszéltem, egy vörös nagydarab és úgy van róla a kép hog y a kocsija mellett áll. :D Kiváncsi vagyok bejön e :roll: nem hiszek ezekben 8)

ugye azért nem szopi alatt akarszi ilyet szedni majd? :roll:

Másfél két kiló :D én is én is :D :D

Miért beszélte le Karcsit az oltásról?

Ti taliztatok a Barbival? :roll:

Tesóka csúnya nyavajátok volt :shock: :cry:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Itt van front, fáj a fejem :twisted: :wink:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Szerintem is front van...Vince álmában fel-felsírt. Vagy a pocija fáj, próbaképpen tegnap borsófőzeléket ettem vacsira, már úgy kívántam :oops: De most nyugisan alszik.

Móni, citromos teát tényleg nem szabad inni torokfájáskor. Nem taliztunk Encuval, ilyet írtam volna? :roll: :lol: Csak arra gondoltam, hogy végre jött babanetezni...
Ricsinek jobbulást, nagyon szomorú lennék, ha nem tudnátok jönni a talira, és nem csak a feketeerdő torta miatt :wink:

Encu, nem influenzátok volt? Én azt gondoltam.

Kép

Kép
sbarbi

Nemrég úgy döntöttem, hogy egy szép, modern digitális mérlegnek biztosítok új és kényelmes otthont lakásom egy csücskében. És mivel hálálta meg? Na mivel?
Hát nem köszönte meg, az biztos! Az én mérlegem ugyanis egy igazi kis ribanc. ))) (Merthogy nőnemű, az nem kétséges!)

De én sem most jöttem le a falvédőről, én is vagyok elég fifikás, hogy túl járjak egy ellenséges digitális mérleg eszén!

Összegyűjtöttem a lehetőségeket, amelyek segítségével jobb és szívderítőbb eredményeket érhetek el mérlegelés közben.

Most veled is megosztom, hogyan legyél könnyebb.

Tedd a következőket a mérlegre állás előtt:
- Mosd le a sminked!
- Nyomd ki a pattanásaidat!
- Szőrteleníts! (Mindenhol!!)
- Moss hajat!
- Fújd ki az orrod!
- Mosd meg a fogad!
- Használj fogselymet is!!
- Vedd le a műkörmeid vagy mosd le a körömlakkot!
- Vágd le a körmöd egészen rövidre!
- Vedd ki az összes piercinged!
- Vedd le az összes ékszered!
- Szedesd le a tyúkszemeid!
- Vágasd le a hajad!
- Vedd ki a kontaktlencséid! (Így a legalább a mérleget sem látod majd!)
- Nézz meg egy szomorú filmet, ami biztosan megkönnyeztet!
- Evidens, de mindenképp menj el pisilni!

Ez mind még nem volt elég. Kitaláltam, hogy hatékony súlycsökkentő módszer, ha a méréskor mindkét kezünkbe fogunk egy-egy nagy csokor héliumos lufit! Az eredmény nem marad el!

A legtöbb trükköt magam is kipróbáltam. Alakul, alakul, de még nem vagyok teljesen elégedett.
Azon gondolkodom, vajon hány dekát nyom az ember vakbele? :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Barbi!

Hát még én milyen szomorú lennék, és mérges is :roll:

Őőőőőőőő félreértettem, miért hittem hogy taliztatok???? :shock: :oops:

Borsófőzit én is ennék, nyami 8)

Nem tudtam hogy nem lehet teát, ill. citromosat :? Most már tudom :D De akkor mit lehet, meleg vizet? :roll: Mondjuk nem fogad el semmit, ma már legalább szopizik. Ezt a hónapot tuti fogyással zárjuk, de letojom csak már tudjunk menni az egészséges tanácsadásra :roll:

Tavaly ilyenkor váltottam dokit, basszus mindjárt szülök :shock: :shock: 20 nap múlva, hihetetlen :shock:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Torokfájásra én mézes teát szoktam inni, de nem tudom mikortól lehet mézet enni.

Bizony, nemsokára szülinapozunk, bár mi hétvégén tartjuk majd vasárnap, mert jön az egész család, anyuék, anyós, sógorék...legalábbis így gondolom.
Már legalább gondolatban meg van Szilárd ajándéka, ez már valami :D
Hihetetlen, hogy már négyév eltelt...

Jók a fogyasztó tanácsaid :wink: Bár most én növesztem a hajam...

Kép

Kép
sbarbi

Tesóka!
Persze, hogy nem szedek semmmit a szoptatás alatt, amit nem orvos ír fel! :D
Igen, ronda egy nyavalyánk volt, de már egész a múltba vész.. ;) :)

Barbi! Karcsika is most aludt el véééégre...ezidáig 5 percet bírt ki egy helyben és utána prünnyögött és csak cicin nyugodott meg...de most angyalarccal alszik...kíváncsi vagyok meddig... :? :D
ÉS még mindig nem tudom, mink volt, nem lehet kideríteni...

Tesóka! Télleg jók ezek a fogyi tanácsok ;) De azért a hajad ne vágasd le!! Olyan szép! :D
Azt mondja Karcsi, hogy azért beszélte le a dokija az oltásró, merthogy attól először beteg lesz az ember..vagy nemtom...zagyva..:D Mindenesetre nem tudom, hogy lenne a jobb..

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Most aludt el nálunk is Nonó, és elég nehezen, ő is elég nyűgi, valószínű a front miatt. :?

Barbi!
Igen elvileg szőkésbarna haja van Nonónak. :wink:

Encu!
Majd még megbeszéljük ezt a hétfői dolgot! :wink:

Torokfájásra a mézes tea tényleg nagyon szupi, de babáknál csak egyéves kor után lehet adni mézet én úgy tudom. :roll:

Oltással kapcsolatba meg annyit, hogy aki szoptat annak nem lehet beadatni, és persze aki terhes annak sem.
Onnan tudom, hogy én minden évbe be szoktam adatni az influenza ellenit, de ugye most kettő kimaradt. Amikor én megkaptam az oltást, sosem voltam influenzás. Ja és én még a tüdőgyuszi ellenit is beadattam , de asszem már lejárt, mert az 5 évig véd. Ehhez mondjuk leginkább anyum ragaszkodik, mert egyszer már volt tüdőgyulladásom. :(

Kép
niki+baba

Timci!
Az oké, hogy 137 van hátra, csak nem értem, hogy miért mutat ugyanannyit, hiszen egy nap van a babáink között. :oops:

Kép
niki+baba

Ugy tunik a naokat nem szamolja,hiszen vanamelyik honap 31-es,van amelyik csak 30-as,szoval... en sem ertem igazan,h.ez hogy is van egeszen pontosan... :roll: :oops: A lenyeg az,h.mi tudjuk az igazat. 8) :lol:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

úgy látszik az enyémmel volt gond, egy napot rosszul számolt :?

Kép
niki+baba

niki-jol van,nezd csak meg.Nallam 137 van,nallad meg 136 :lol: :oops:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

akkor mostmar inden ok. 8) :wink:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Már megint mi ez a kihaltság??? :roll: 8) :D

Kép
Kép
encu

Szombat lenne???... :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Hát nem tudom mi lehet a levegőben, de Flóra két napja olyan hisztis és nyűgös, hogy falra mászok, ma már sikerült összevesznem vele! :roll:
Semmit nem aludt, pedig annyira fáradt, hogy vörösek a szemei és esik-kel! :evil:
Az éjszakáink sem a legjobbak, így elég fáradt vagyok én is!
Remélem már jön a jobb idő, vagy legalábbis kisüt a nap, mert kezdek én is depis lenni, pedig mindennap tornázom, mégis tunyának érzem magam!
Szóval ennyit rólunk!
Tényleg nagyon szombat van!!! :?
Encu!
Meggyógyultatok?

Lányok!
Nem tudom még azt sem, hogyan hozom össze, hogy háromra Barbiéknál legyünk, mert Flóra olyankor alszik.

Menek még jövök, ha tudok! :?

Kép
gabriel79

Gabó!!!

Karcsika amúgy nagyon nyugodt baba, de tegnap meg ma vele sem nagyon lehet mit kezdeni, és aludni is nehezen alszik el...Szóval igaz lehet, hogy van valami a levegőben.. Szegény Flóra...bár értenénk a kis babanyelvükön... és akkor talán valahogy segíthetnénk rajtuk..meg persze magunkon. :D Kitartás!
Hogy vesztetek össze azzal a csöpp gyönyörűséggel??? Ez nagyon érdekelne.. Nem futott Tamáshoz panaszkodni? ÉS már kibékültetek?

Hát, ha 3ra nem is tudtok jönni, de azért ugye látunk titeket??
Én könnyen beszélek, mert Karcsika még simán el fog aludni ott, ha akar, de gondolom Flóra ennél már sokkal kíváncsibb...

Na, mindenesetre remélem talizunk!!!! :D

Gyere még! MEg mindenki!!! Ok, hogy szombat van, na de akkoris!!!!! :D

Kép
Kép
encu

Gabó!
Egy kérdésed volt...arra sem voltam képes válaszolni... Meggyógyultunk, még köhögünk mind a hárman, de láz meg levertség már hálisten nincs.

Kép
Kép
encu

???? :shock:

Kép
Kép
encu

Lányok! A múlthét óta nem hízott semmit Karcsika....ez ugye nem gáz? Amúgy 5,85 körül van... :oops: :roll:

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Tesóka!

Miért lenne gáz? :roll: Bőven megvan a korához a súlya meg beteg is volt. Nincs semmi gond ezzel szerintem :wink: De tudod én nem mérlegelek itthon pont emiatt, csak para lenne :roll:

Nem jövünk a talira. Ez már tuti. Az előbb mértem és már megint kezd belázasodni a Ricsi és még csúnyán köhög, na meg nekem is elkezdett piszkosul fájni a torkom. :? Ez van.

Viszont két napja megint csak szoptatok, tök fura :shock:

Na megyek mert felkelt

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziasztok!

Móni, ne mááááá!!!! :( Jobbulást nektek!!!! Gratula viszont a fogyáshoz!

Gabó, a 3 óra tudod csak javaslat, azért nem kell módosítani a napirendeteket, ahogy jöttök, úgy jöttök, és ez persze mindenkire vonatkozik!!!! Lehet én is pont szoptatni fogok, ki tudja :wink:

Encu, nem gáz, ha nem hízott Karcsika, így is szép súlya van. :D Vince is már szerencsére lelassult a hízásban, majd jövőhéten megtudom, mert csütörtökön oltásra megyünk, most voltunk, nem? :roll:

Kép

Kép
sbarbi

TESÓKA!!! Ezt nem teheted!!! KArcsika is köhög, de szerencsére neki nincs már láza... Kapott a tejcivel antitesteket is, biztos ;)
Szóval tessék szépen jönni!!!!! (most ha jópofa akarnék lenni, még írnám azt, hogy legalább a tortát küldd valakivel, de ez most nem jó vicc ;) ) Szóval én nagyon foglak várni....!!!!!!!!!!!!!!!!!! És akkor megy a +++++++++++++++++++ energia is!!!!
NNNNnnna! Úgy!

Barbi! NAgyon megy az idő..mi is megint mehetünk nemsoká újabb oltásra..

Lányok! Köszi, megnyugtattatok! Szerencsére étvágya van, mostanában totál leszívja mindkét cicim...nincs idejük feltelni...én meg paázok, hogy nem éhezik-e... Elszoktam az "üres" mellektől...Most ezerrel iszom a folyadékot, hogy hátha ez a gond..
Meg tegnap is, meg ma is 2x kelt megint éjjel a kicsi, mintha nem tudott volna eleget enni este... Na mindegy, nem görcsölök, mert az rosszabb...

Barbi! Én több, mint valószínű, hogy kell majd szoptassak nálad...remélem nem baj.. ? ;)

Mi jót csináltok vasárnap? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Lányok, megint megcsócsálta Nonó a cicimet, és ráadásul ugyanazt amelyiket múltkor, mind a két fognyoma bele van mélyesztve. :(
Szóval én most nagyon elgondolkodom, hogy lehet, hogy le fogom választani a ciciről és adok neki ilyen elválasztási tápszert, meg persze fejek amit tudok, meg a másik cicin hagyom szopizni. :(

Gabó!
Nonó is elég hisztis volt tegnap is meg tegnap előtt is, de ma már szerencsére nincs. :roll:
Nálunk meg a fél ötös-ötös kajcsit kell majd valahogy megoldanom, mert akkor szokott gyümit enni, és ha kimarad akkor hiszti van, és nálunk általában utána alszik fél órát Nonó. :?

Encu!
Én már nem mondok semmit a hízás , nem hízásra! :oops:
Mondjuk nálunk ilyen nem volt még, hogy nem hízott két hónaposan! De ha eszik rendesen akkor biztos nincs gond. Viszont mérésnél is lehet különbség, ha pl. egyszer úgy méred, hogy kaja után, máskor meg hogy még pont nem kajált. Akkor én ált. mindig oda írtam a papírra. Én minden héten mértem, és még mindig mérem. :roll: Nekünk egyszer mondta a védőnéni, mikor nekem megvolt, és nem evett annyit, pl. csak 100 körül, akkor mondta hogyha még egy-két hétig csak ugyanennyit hízik, akkor van gond, mert akkor nem elég neki a tejcsi.

Móni!
Keddig még van idő, addig még gyógyulgassatok!!!!!!
Ha nem fertőz, akkor gyertek!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
niki+baba

Sziasztok!
Bocsika a ritka jelentkezésért, de elég zűrösek a napjaink. Éjszaka is kelek 3 óránként fejni, reggel pedig alig bírok magamhoz térni... Holnaptól megpróbálok "beköltözni" a kórházba, hogy ne kelljen fél napig sétálgatnom a környéken a délutáni etetés előtt. Elvileg az estéket itthon fogom tölteni, remélhetőleg nem zárják be a kórházat a járvány miatt!
rnecsi

Sziasztok!

Hú, Csilla , nem semmi a kitartásod! Nagyon becsüllek érte!!! Meglásd megéri, és nemsokára hazajöhetnek a fiúk!

Én nem mérem Vincét, nincs is mérlegünk :oops: Így én nem parázok a hízás miatt... Annyit szoktunk, hogy kb hetente a mérlegünkön mérjük úgy, hogy ráállunk babával, meg baba nélkül...dehát ez abszolút nem pontos :roll: Az igaz, hogy hetente 10-30dkg a normális hízás.

Niki, sajnállak a cicid miatt, ezen én is már most parázok...

Majd még jövök

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Marci a napokban tök nyűgös volt, most már azért jobb!
Képzeljétek, tegnap letettem hason aludni, aztán sirdogált, megyek be hozzá, és a hátán feküdt! :shock:
Ja, meg adom neki az Infacolt, igy elmúlt a pocakfájás szerencsére!
Holnap meg megyünk csípőultrahangra!
Pontosan hova kell mennünk? :roll:

Mi a dokinéni kérésére mérjük Marcit hetente. Most csütörtökön volt 4100 g.

Encu
Szerintem nem gáz, hogy Karcsika most nem hízott, hiszen betegek is voltatok.... Ha szépen eszik, akkor sztem semmi gond, meg valószínűleg látnád rajta, ha éhes lenne...

Móni
Jobbulást nektek!!! Gyógyuljatok meg mielőbb!

Niki
Sajnálom, hogy megint ez tötént :(

Csilla
Hihetetlen a kitartásod, nagyon ügyes vagy, hogy így birod!
Nagyon drukkolok, hogy mielőbb hazajöhessenek a fiúk!
Otthon azért könnyebb lesz már!

Sajnálom nagyon, hogy a talira nem tudunk menni, talán majd legközelebb!
Kérdeztétek, hogy miért nem tudom itthon hagyni a kutyákat?!
Igazából az utóbbi 3 és fél évben (amióta Alfink megvan) én itthon dolgoztam, igy mindig volt valaki otthon a kutyákkal. Ha esetleg elmentünk valahova, akkor is megkértünk valakit, hogy vigyázzon rájuk (anyósom, valamelyik tesóm...). Lakásban nem hagyhattuk őket egyedül, mert szétszedték volna, kertben meg nem mertük őket hagyni, mert Érd híres arról, h boxereket lopnak. (egyszer eltűntek a kutyáink, az volt életem egyik legszörnyűbb napja)
Voltunk állatorvosnál, ő azt mondta, hogy Totyit már nem fogjuk tudni hozzászoktatni, hogy itthon hagyjuk. Ő már öreglánynak számít a maga 8 évével :( És beteg is szegénykém, az orvos azt mondta, hogy örüljünk, hogy egyáltalán él még, és hogy jókedvű, játékos, és jól érzi magát...

Na megyek, felébredt Marci

szisszka

Tettem fel új képeket az albumba:

www.babanet.hu/album/index.php?album=6127&p=5143414

szisszka

encu-a macikank ott felejtodott az asztal alatt.... :cry: Mikor jottok hozzank?Gyertek minnel hamarabb,mert Atticy nagyon hianyolja Smucikat,hozzatok el neki. :wink: Minden ok?A sor meghozta a hatasat?Hogy van a picike?Vettel neki olajat?Hidd el segiteni fog.4 hasznalat utan garantalom,h.mar nem lesz szaraz a bore.Persze gyogynovenyes patikabol vedd meg neki. :wink:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Szisz, nagyon ügyes Marci!!! A csípő UH, az ha a főbejáraton mentek be az SZTK-ba, akkor jobbra a legutolsó ajtónál van, de van a folyosón pelenkázó, így biztos megtaláljátok! Remélem nektek minden rendben lesz!

Csajok! Mindenki sétál? Nagyon szupi idő van :D

Kép

Kép
sbarbi

Sziasztok!

Niki, Barbi! Akkor nem spilázom túl a dolgokat. Amúgyis megyünk nemsoká oltásra, ott megmérik és biztos szólnak, ha valami gond van. De miért lenne????

Csilla! Igazán, le a kalappal előtted! Komolyan, szerintem már sokan zizik lennének! Nagyon várjuk, hogy a fiúk itthon legyenek és igazi, boldog kis családdá váljatok...és persze meg lehessen lesni titeket ;)

Szisz! Ezek szerint minden manó megérezte ezt a frontos időszakot. KArcsika tegnap este csak úgy volt hajlandó aludni, hogy együtt aludtam vele...
Meglestelek titeket! Nagyon nagyot nőtt Marci!!! Jó lehet a tejcid ;) Ja, és mekkora szemei vannak!!! :D És milyen ügyesen tartja a fejét!!! Tényleg megfordult? Aztaaaa!!! :D És látásból ismerema párodat...párszor láttam. LEhet, hogy téged is láttunk már? :D
Mindenesetre tényleg kár, hogy nem tudod a kutyókat kire hagyni... :( De ugye legközelebb már jössz??? :D

Timci! Direkt hagytad itt, mi? :D:D:D:D Jó ürügy, hogy menjünk hozzátok ;) Jó volt látni titeket tegnap, Atticy gyönyörűen nő és nagyon ügyes...hogy szuggerált... :D:D:D:D
Még nem vettem olajat, hisz még ki sem mozdultam ma. Most alszik a kicsi, majd ha felébred és eszik, majd utána megyünk sétálni, hisz olyan gyönyörű az idő!!! :D

Tesóka!!! Mizujs? Hogy vagytok?

Gabó! Flóra nyugisabb lett? Merre vagy??

Zsuzsa! NAgyon rég jelentkeztél!

Kép
Kép
encu

Barbi!!! Séta valamikor? :D

Kép
Kép
encu

Sziasztok!

Botrányos volt az éjszakánk, sosem volt még ilyen rossz :shock: Nagyon sokat sírt a Ricsi, úgyhogy mai délutáni programunk a gégészet. Magamat is meg kell vizsgáltatnom, a dokinéni szerint lehet egymást fertőzzük :roll:

Tesóka!

Ennyire ráparáztál a tejcsi dologra? Mondom ne izgulj! Ha igény szerint mellre teszed Karcsikát, akár fél óránként is, az szépen növelni fogja a mennyiséget. :wink:

Nem akarlak elkeseríteni de a dokid nem mesélt a Cerazette tejapasztó hatásáról? Nem elapasztja a tejet, csak átmenetileg csökkenti a mennyiséget. Lehet ez a gond :wink:

Sziszka!

De jó lehetett neked hogy tudtál otthon dolizni! megkérdezhetem hogy mit csináltál? :roll:

Hú én tökre tartok a kutyáktól :oops: , hihetetlen hogy vannak akik képesek ellopni őket :shock: azok nem félnek? :roll: Hogy csinálhatják hogy nem harapják meg őket :shock: Azért ez tök durva, ellopják a kertből a kutyát, mivan ha kiteszem babakocsiban a gyereket aludni? Őt is ellopják? :roll:

Meglestem Marcit :wink: Aranyos nagyon! Nagyon jók a képet, a kék fürdőlepedős olyan műtermien tökéletes lett :D :D

Timcike!

Megkérdezhetem hogy milyen olajat ajánlottál Encunak? Hátha egyszer nekünk is szükségünk lesz rá, gyűjtöm a jó infókat :roll: :D

Barbi!

Mi is így mértük a Ricsit, aztán mikor már ült akkor ráültettem egyedül :lol: Mondjuk én tanácsadás előtt "mértem", hogy felkészüljek a "jesszus mennyit hízott a Ricsi" mondatra :lol: Eleinte mindig nézett nagyokat az Anna méréskor 8) :D

Niki!

Elég rosszul hangzik ez a rágcsálás :shock:

Kinőttek a felső fogacskák? :roll: Csak mert lehet azért rágja meg ennyire hogy jobban nekinyomja az ínyének és így masszírozza :roll: Bár fura hogy ugyannarra van rámozdulva mindig... Viszont szerintem még nem direkt harap. Csak abból gondolom hogy a Ricsi direkt akkor kezdett harapni mikor már alul-felül megvoltak a fogak, nameg most már előre látom a szemein hogy mire készül :roll: Bocsi az okoskodásért 8)

Csilla!

Szurkolok hogy sikerüljön a "beköltözés" :wink:
Jól értettem, hogy el kell menned a két etetés között a kórházból? :roll: :shock: Ez elég fura lehet :shock: :evil: Nem is nagyon értem :roll: , mert ha egy szoptatott baba bekerül a kórházba, biztosítani kell számára hogy szophasson, és az anyát is fel kell venni az osztályra, de legalább elhelyezni. Nem értem hogy ez esetben miért nincs így :roll: :oops:

Amúgy a fiúk hogy vannak?

Gabó!

Ezt a jóidőt előbb is kívánhattad volna :wink: süt a nap :D :D :D
Remélem mára depi elszált!

Otthon tornázol?

Megyek, összekapom az emeletet, hátha kijön a dokinéni, bár azt beszéltük meg hogy gégészet után hívom :roll:

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Sziszka!

Gratula a forgáshoz :wink: :D :D

Dóri 2011.01.31.
Peti 2008.11.28.
Ricsi 2007.02.07.

momi

Tesóka!

Én az antibiotikumra godnoltam, hogy apasztott, mert a Cerazettet már egy hete nem szedem...ugyanis elfelejtettem bevenni és gondoltam akkor kihagyok 2 hetet...

Na, mennem is kell...

Kép
Kép
encu

momcsi-mandula vagy levendula olajat.Olyan kis uvegecskekben aruljak.Furcsi elott jol belemaszirkalod a baba borebe,es utana locsi.Meg is nyugtatja,emg szuperul taplalja a boret.nekunk hasznalt. :wink:

Encu-remelem,h.bejott a sor,meg azt is,h.mostmar a pici nagyfiad sokkal jobban van,es nem annyira nyugi.Nagyon jo erzes volt a karomban tartani. :oops: :wink:

Kép
Kép
KépKépKép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X