Új privát üzeneted érkezett!

Ez nekem is új... mármint, hogy születési sérülései voltak. :?

Nóri a mire Lilcsit felneveled, le is teheted a doktorit! :) Én ilyen szinten nem értek hozzá... ahhoz nekem ott van anyum. :lol:
szilbee

Kép Petri! Boldog névnapot kívánok!

Kép
Kép
mongi

Elin!
Ez a flavon is egy több ezres multivitamin, ami aztán lehet, h nem sokat ér, amúgy lekvárszerű.
Pneumo: igen, 2 felett egy szuri és most néztem a honlapot, sak 16e :D Oké, ha tuti lenne, de így...., én még nem adattam be, de így 4 év körül nem tudom, 5-ig javasolják.
Hú, nekünk ilyen antibigyókat még nem írtak fel, legutóbb a zinnat-ot írták középfülgyull-ra.
Kezdődő középfülre nem elég nektek a cataflam csepp?

na jóóóó, lépek, már túl sokat írtam. :?

ha vki tud flavonost, privit légyszi

Krisztina
k78

Sziasztok!!

Sikerült nekem is jól össze kavarodnom most már a védőoltásokkal kapcsolatban és tiszta para lettem :? Elővettem Dia kiskönyvét és megnéztem milyen +oltásokat kapott és ott ugyan úgy mint Juditéknál 1 évesen csak 1 oltás szerepel a meningococcus C elleni védőoltás. Deeee ugye rákerestem a neten és ezt találtam:http://www.pneumo.hu/
itt ezen az oldalon azt írja,hogy 2x kell oltani ebből a vakcinából ha 1 évesen kapja a szurit. Most felhívom majd a doki nénit lehet hülyének fog nézni,hogy most mi akkor nem kaptuk meg mert esetleg én felejtettem el vagy csak a kiskönyveben nincs vagy nem is tudom de tiszta para vagyok már :cry:

Nóri!!
Ti most akkor 2 dokihoz is jártok,???? De már lassan kész dokinő leszel teljesen benne vagy már az orvosi dolgokban..... :lol:
Lilcsinek millió gyógypussza

Kép

KépKép
diÁcska

Hát sziasztok Lányok!

Ezer éve nem írtam nem tudom, hogy emlékeztek-e még rám. A három fiam teljesen lefoglal, és egy jó ideje nem is néztelek titeket. A héten bekukkantottam és láttam hogy nagy a betegeskedés, sajnos nálunk is volt. Aztán nem tudtam belépni (elfelejtettem a jelszavamat, csak most jutott eszembe). Elinnel felvettem a kapcsolatot a fülgyuszival kapcsolatban, sajna nagy a tapasztalatom ebben. Szóval csak jelezni akartam, hogy ÉLEK, megpróbálom ezután jobban követni az eseményeket.

Kérdés. A bölcsivel kapcsolatban.. A bölcsibe nem veszik fel a gyerkőcöt, hogyha nem viszel papírt, hogy van munkád? És ha mondjuk, csak 8-9 hónap múlva lesz? Akkor mi a teendő? Jelezni kell, mindenképp hogy bölcsibe akarod adni? De ha nem tudod, hogy pontosan mikortól?

Egyébként mindenkinek szép napot. (kisüthetne már végre a nap is). A betegeknek pedig gyógyulást.

Szazsa

[Kép
szazsanna

Sziasztok!

Petri, nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!

Katlina, Isten éltessen sokáig!!!

Elin, köszi az infókat fülészet ügyben! Végül nem mentem, adtam magamnak egy hétvégét, ha nem lesz javulás, hétfőn megyek.

Szegény Lilcsi, ez már nem semmi! A Klacid-ot Csongi is utálta (meg sem tudta végül végig inni). Ja, és sajna 3 éves korára már én is tudtam, hogy mit kell neki adni, csinálni, ha beteg! Hát mielőbbi jobbulást kívánok!!!!!!!

Judit, az a baj ezzel a bölcsi dologgal, hogy hiába van neked papírod, hogy dolgozol, ha egyszerűen nincs hely! Azért gondolom valami protekció segíthetne...

Bocs, folyt. köv később

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok Lányok!

Judit!
Gratulálok a munkahelyedhez! :D Csak nyugi majd belerázódtok mindketten! Nem biztos,hogy a munkahelyhez közelebbi bölcsibe íratod,mert akkor legalább ha bármi gond van ott tudsz lenni hamar! Remélem legalábbis,hogy felveszik! Francit is már csak szeptembertől tudják fogadni a bölcsibe,pedig én májusba akartam vinni! :(

Cleo!
Van már dínós jelmez? :) Mindenképp venni akarsz,mert lehet,hogy kölcsönzőbe van dínó is!

Mongi!
Kutyakaki,Pfújj! Itt a szecskán van elég,de még a gazdik így gondolkodnak addig nem lesz változás sajnos!Jól meg kellene őket büntetni! :evil:

Évi!
Hát lehet,hogy meg kellene már látogatni azt a doktorbácsit! :wink: Franci elől elzártam a cipőket,mert ő mindet felpróbálja,és már attól tartottam kitöri a bokáját!Csúcs egy nő!

Elin!
Szegény Lilcsi,gondolom teljesen ki vagy! :( Ráadásul a gyógyszert sem akarja bevenni! Sajnos semmi ötletem nincs gyógyszerbevétellel kapcsolatban! :( Ki az a Viczián? Lemaradtam! :oops: Mert a Ceclor az olyan eper ízű gyógyszer,és megkérdezhetnéd a doktor nénit mi lenne ha azt szednétek a keserű helyett,hátha azt szivesebben megenné Lilcsi!
Egyébként meg ne gondolkozz azon,hogy te rontassz el valamit,hiszen mindent megteszel amit csak lehet!

Szilbee!
Fürdetős kép nagyon aranyos!Micsoda pocak,comb,és karok!!Meg kell zabálni! Tündéri kis szumó birkózótok van! :lol: :lol:

Tündi!
Hogy telnek az éjszakák! Lucus jól van? Lakás alakulóban?Nagy még a csatatér?

Szasza!
Isten hozott újra itt! Bár mi még nem ismerjük egymást,de ez nem tart sokáig,ha mostmár sűrűbben jössz felénk!

Pircsi!
Várjuk a képeket! :D

Na megyek,majd még bekukkantok később!
Vendég

PIRCSI!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!

Kép
Vendég

KATLINA!!! Kép
Vendég

Na, a délutáni alvásból megint tűzforrón ébredt, megint borogattam, törölgettem vizes zsepivel. Mostmár itt rajzol mellettem :lol:
Lányok, meddig tart ez a lázas állapot? Ez már a 3. nap. :shock:

Antibigyó ügyben csak beírom a keresőbe a nevét, és ott van előttem minden róla, amit tudni kell és lehet :wink:
Szilvi, amúgy az én anyum is eü-s :wink: , azért vannak dolgok, amiket sejteni vélek.

Szazsa! De jó, hogy eszedbe jutott a jelszó! :lol: Ma akartam menni Baranyához, de így, hogy megint antibogyót szed...? :roll:
Azt hiszem, a leveledben kérdezett bölcsis dologra választ kaptál most Judit esetéből :cry: Ez van, sajnos, pedig ...

Hajni! Ma voltam utoljára Vicziánnál, a régi dokinknál, mert el kellett hozni a táppénzes papíromat :? . És ugye neki semmit nem mondtam, így buzgón írta ki az új antibiotikumot. Lilcsi még hisztizett is, mert el akarta hozni a kis Plútó plüsst, doki meg mondta, hogy majd legközelebb visszavisszük :lol: . Gondoltam magamban, azt nehezen, így, bár Lilcsi üvöltött, de kivettem a kezéből. :oops:

Évi! Azért időpontot kérhettél volna hétfőre, legfeljebb nem mentél volna el...

KATLINA! BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hű mennyi írás :)
Az éjszakánk elviselhetőbb volt,3óránként keltünk,de előforudlt,hogy 2 óránként :) Én azt hiszem,hogy Luca sosem fogja végig aludni az éjszakát.Ma is csak rohangáltam,reggel megint vittem, ceglédre a tulajt a K&H-ba utána meg a földhivatalba,papirok kipiálva,jövőhéten érkezik a pénz is nekik.
1kor meg mentem LAciért be szolnokra,mert mentünk az erstéhez.Képzeljétek hiányzik 100ezer ft a számlánkról :( És bementünk rekléamálni,és az egyik pénzfelvételnél,50ezret akartunk levenni,nem adott ki semmit,2x számolta fel,és csak 3jára adta ki :evil: :evil: Még,jó,hogy megtartottuk a bizonylatokat és igy tudtunk reklamálni,azt ígérték hamarosan visszautalják,hát remélem is,mert ez hiányzik a konyhaszekrény kifizetéséhez. A kupi még mindig nagy,vasárnap jönnek vakolni.Az a baj,hogy Laci barátai csinálják,és csak hétvégén érnek rá.
Ja és képzeljétek,még egy szomorú hír,Luca teste tele van pöttyökkel,de nem olyanokkal,mint az arca,kenegetm,de doki néni nem elérhető :( Remélem semmi komoly.

Nóri,sajnálom,hogy nem tudtok kikeveredni ebből a betegségből :(

Szilbee,köszike atovábbítást,és várjuk vissza Jaimee-t.Milyen szülési balesetei voltak Réka babának?Erre majd kérdezz már rá,ha eszedbe lesz.Dávid meg egy kis husi musi :) Hány kg már?

Judit,sajnálom a bölcsit,remélem a városmajor úti sikerülni fog.

Kép
Kép
tundi24

Kép Pircsi nagyon sok Boldog Névnapot!!

Kép
Kép
tundi24

Katlina,nagyon sok Boldog Szülinapot!
Kép

Kép
Kép
tundi24

Halihó!

Tud valaki segíteni, hogy lehet lekicsinyíteni a képet? Valahogy ez nem sikerül nekem. Már nem emlékszem hogy csináltam.

Szazsa

[Kép
szazsanna

Katlina!!! Kép

KépKép
diÁcska

No, itt vagyok újra, jó sokat írtatok!

Elin, elvileg ha antibiotikumot szed 3 nap után már múlni kellene a láznak... A fene enné meg, hát nem igaz, hogy nem javultok!!!

Judit, azt akartam én is írni, hogy célszerűbb, ha a munkahelyhez van közelebb a bölcsi, nem a lakóhelyhez. Mert akkor korábban oda tudsz érni érte. Meddig tart a munkaidő?

Szazsa, üdv, még mi sem ismerjük egymást! Bölcsi ügyben én azt mondom, nem lehet elég korán kezdeni érdeklődni. Látod milyen viszonyok vannak!

Tündi, hol vannak a pöttyök? Nem izzad nagyon, vagy esetleg száraz a bőre? Ettél mostanában valamit ami allergizálhat? Tejet, tojást mennyit eszel?
Van otthon fürdetőkrémetek? Lehet, hogy célszerű lenne azzal fürdetni. Ez az ekcéma egy allattomos dolog. Nekünk is voltak száraz foltjaink, de voltak kis hólyagos kiütések is.
Erste bank :shock: Hát én rosszul is lennék, még jó, hogy beismerték!

Évi és
Kép
csongianya

Szazsa!!!
De jó ,hogy megint írsz!!!!!Nagyon régen nem jártál már erre mesélj már magatokról mizus? Gondolom a fiúk már jó nagyok :)

Kép átméretezése....hát nem tudom neked milyen programod van fönn a gépen nekem ami van annak a menete a köv.
1.kiválasztod a képet
2.kijelölöd majd jobb klikk és szerkesztés
3.aztán az ikonokból kiválasztod a kép menűt
4. ott a nyújtás döntés funkciót és ott a %ot leveszed mondjuk 40% a függ.és visszintes rublikában is és elmented ennyi.
Remélem tudtam segíteni :)
Kép

KépKép
diÁcska

Évi! Az antibigyót tegnap óta szedi Lilcsi...több-kevesebb sikerrel, ugye. :roll:
Most hívtam volna a gyerekdokit, hogy megkérdezzem ezt a lázat, de "nem elérhető". Pedig rendelése van elvileg. :roll:

Szazsa! Menj a Start menüben a Programokra, ott a Microsoft Offfice-ba, ott a MO eszközökbe, és ott van a MO Picture manager. Azt indítsad el, kerestesd meg vele a gépen található képeket. Ha kész, kiválasztasz egy képet, menüsorban a KÉPre kattintasz, ott van az átméretezés. Azon belül többféle módot választhatsz a kicsinyítésre.
Vagy töltsd le az IrfanView-et. Kicsi progi, de hasznos. Nekem az ACDSee van, azt használom.

Tündi, "jó" ez az Erste... :evil: lehet, lenyúltak már így pár ezer Ft-ot másoktól is... :evil: ?
Szegény Luca, mi lett vele is már? Már tiszta rokkant lesz ez a topik :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Katlina! Boldog születésnapot!!
Kép

Tündi! Hát ez bosszantó lehetett a pénzzel! Fordítva bezzeg nem szokott megtörténni. Hogy mondjuk kétszer annyit adjon, amennyit levennél...
Marcival ma voltam bőrgyógyásznál, mert nem múltak el a pöttyök a kezéről, és az arca folyton sebes. Kaptunk krémet rá. Ez ilyen gyerekkori ekcéma, az érzékeny bőrét sajnos tőlem örökölte.
Remélem, Luca bőre is hamar rendbejön. Az ilyen kicsiknél sok mindentől lehet, de talán legjobb, ha egy bőrgyógyász látja.

Vali! Én is pont ezért néztem utána az oltásoknak, nem volt világos, hogy Marci melyiket kapta meg. A pneumót ezek szerint nem. De nem is említette a doktornő.

Évi! 5-ig fog tartani a munkaidő, ezért nem is én fogok menni a Marciért, hanem a párom, mert neki csak fél 4-ig. Ezért lesz sokkal macerásabb, ha a városba kell neki bebuszozni, és ezért erőltettük volna, hogy a szandaiba járhasson.
Igen, már én is csak a protekcióban bízom, mert a leendő munkahelyemen azt mondták, hogy az üzletvezető tud abban segíteni, hogy oda a vársomajoriba felvegyék. Merrt nekem a telefonba persze azt mondták, hogy tele vannak, nincs felvétel.

Szazsa! Hát igen, ez egy ilyen hülye rendszer. Ha az ember év közben vinné a gyereket, akkor elhajtják. Én meg honnan tudtam volna előre, mikor fogok itt Szolnokon állást találni? Szerencsém volt, most találtam. Komolyan, nem hittem volna, hogy bölcsit nehezebb lesz találni, mint állást.
Bízom benne azért, hogy elrendeződnek a dolgok.

És a te fiaid mennyi idősek, és merrefelé laktok?

Jó éjt mindenkinek!
judit_79

Kép Katlina! Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Kép
Kép
mongi

Na ezzel a képkicsinyítéssel nem boldogulok... :shock: Mert bizony már nem így nézünk ki, mint ezen a képen :lol:

Szóval. Helyzetjelentés. Három kisfiúnk van, Fecó 9 lesz májusban, Szabika 5 múlt, Attila pedig 2 lesz áprilisban. Elinnel majdnem egyszerre szültünk. Akkoriban sokat értekeztünk.

Judit!Egyébként a Városmajoron lakunk. Lehet, hogy néha összefutunk ha a bölcsibe mész, (remélem sikerül). Egyébént ezzel a bölcsi kérdéssel eléggé elkeseredtem, én sem gondoltam, hogy ez ennyire körülményes. Én azt hittem, hogyha dolgozol, akkor kötelesek felvenni. Úgy látszik ez köszönhető a bölcsi bezárásoknak. És még azt mondják nincsen gyerkőc.

Köszi egyébként az üdvözléseket, aranyosak vagytok.

Na jó éccakát!
Szazsa

[Kép
szazsanna

Sziasztok.

k78. üdv újra itt,tényleg régen írtál :roll:

Szazsa.már hiányoltalak.puszám a fiúknak!!!!

holnap megprobálok reagálni mindenkinek,de ma suli volt-gyerekek mamáéknál.most meg este Sziszinek 39fokos láz+fáj a torka azt mondja.holnap viszem az ügyeletre.lehet,hogy drasztikus vagyok,de inkább vírus legyen,hogy ne kapjon a drága antibigyót...remélem nem lesznek 10000-en.:(

Betegeknek jobbulást.holnap jövök (remélem)

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Nagyon szépen KÖSZÖNÖM a köszöntéseket! Puszi érte! :D

Katlina
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!
Szóval Piroska napon születtél? Én Jenő napkor.

Szilbee
Nem gondolod h fogyókúráztatni kellene Dávidot? :wink: :wink: :lol: Eszméletlen hurkái vannak :lol:

Kriszti
Én csak most hallottam először erről a Flavon termékről.
Ja és nem voltál sok!!! Miért is lettél volna, nem értem :roll: Gyere írj nyugodtan!

A pneumo nem agyanaz mint a meungo! Pontosan már nem tudom miben különbözik :oops: régen utána olvastam a témában de a szita agyam kirostálta :oops: 8) A pneumot ha a doktornéni felírja akkor csak pár ezer ft! Valahol ott van a honlapján.. talán 4000 körül van.

Vali
Timi is csak 1 oltást kapott a meungocooooo-ból. Abból egy kell ha egy évesen kapja.

Judit
Elszomorító ez a böcsi ügy :cry:

Erika
Azon aggódsz hogy fogysz? :shock: Ilyet se hallottam még egy friisen sült akarom mondani frissen szült anyukától. Jessszus milyen sérülések?? :shock:

Tünde,
Luca nem tán baris??

Andi
Na Sziszi is benyelt valamit :cry: Csodálom hogy az én lányom jól van pedig a szemfogai is jönnek. Ha pedig fog jön akkor taknyosság is társul hozzá. Legalábbis eddig úgy volt.
Jobbulást a lyánynak!

Voltunk ma a MÁK-nál hát gyorsan ki is fordultunk. 1000-en voltak. Megyek inkább fénymásolni és feladom postán.
Lenne a papírkitöltéssel egy kérdésem.
Van egy olyan kérdés hogy jelenleg részesül e / igényelt e valamelyik ellátást?
táppénz, tgyás, gyed, gyes stb..
Na már most én még elvileg február 11-ig a gyedet kapom akkor az igent x-eljem vagy itt a tesót kérdezi? Mert utána az van ha igen akkor melyik gyerek után?
Bocsi de olyan analfabéta vagyok ezekhez :oops:

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Cleo, hogy telt az éjszaka? Nagyon hasonló tüneteket írtál, mint ami Csonginak volt...
Mesélj majd, mit mondott a doki!

Petri, szerintem ha most kapod, akkor ikszeld be. És írd be Timit, hogy ő utána.

Tündi, mi van a pöttyökkel?

Elin, Lilcsi bekapta az antibigyót? Van még láza?

Csongi még mindig anyuéknál, ma jön haza. Hát szégyen-nem szégyen, most jó volt egy kicsit nélküle lennem, egyedül. Kellett már a lelkemnek, meg ápolgattam is magam. Most már néha kapok levegőt az orromon :)

Évi és
Kép
csongianya

Hello.

Hát Évi.szarul telt :cry: lázas volt,folyt az orra,forgolódott.hajnalban már megint lázas volt +hányt,sőt reggel is hányt.csak aludna +fekszik.rég volt ennyire rosszul.csak az a gáz,hogy inni sem akar :(

Voltunk az ügyeleten-a szokásos- gyulladt a garat.... kapott cefzilt.de én akkor is vírusra tippelek...
és a poén:írtak neki ugye hányásra daedalonetta kúpot-és mondja a Plázában a gyógyszerész-bocsi hiánycikk az egész városban....köszi.kérdeztem akkor ha jobban hány ennyi erővel már a kórházba is vihetném :evil: Itthon körbetelóztam a patikákat-a Fehér keresztben volt össz 1dobozzal-na gyorsan félre is tetettem...

Pircsi.UTÓLAG IS NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK

Katlina.ISTEN ÉLTESSEN SZÜLINAPOD ALKALMÁBÓL

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Jaj, Cleo, akkor ti sem úsztátok meg. Lehet, hogy vírus egyébként, Csonginak másnapra már nem volt láza, de én most egyáltalán nem bántam az antibiotikumot.
Nem nyelné le tablettát? Mert akkor egy negyed Daedalon-t is adhatsz neki, meg jó ilyenkor a B6 vitamin is!

Jobbulást!!!

Évi és
Kép
csongianya

Hu.. csajok én most nagyon félek

Iszik 3kortyot 10perc múlva mondja,hogy fáj a hasa és hány... :cry:
Hát nem tudom mi lesz.ráadásul pisilt és irtó barna (sötét).Szerintetek mitől?a kúpoktól?
most alszik a drága.

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok csajok!
Na, szegény Sziszi, sok-sok gyógypuszi neki is!! Egy sima torokgyulladás ilyet csinálna?? :shock: A barna pisi nem attól lehet, hogy már be van sűrűsödve neki? Pedig csak az lenne a jó, ha inna....de hogy a kis gyomrát hogy lehetne lenyugtatni?

Lilcsinek este még adtam Nurofent, aztán aludtunk. Ahányszor megmoccant mellettem, mindig tapogattam, hogy melegszik-e, de szerencsére egész este nem volt láza. Azóta sem...kopp-kopp-kopp! Ilyenkor azért jó, hogy együtt alszunk :wink: Még attól sem kell tartanom, hogy magam mellé kapatom, aztán hogy szoktatom vissza ?:lol:
És rengeteget ivott az éjszaka folyamán, többet, mint napközben.
Évi, hát az az igazság, hogy az utálatos antibigyót nem ette meg, pedig citromos meggylébe tettem neki, alig lehetett érezni az ízét. De ő megérezte :? Úgyhogy arra az elhatározásra jutottam, hogy mivel a dokinőt sem érem el, hétvége is jön, lesz, ami lesz, a Ceclort kezdtem el neki adni. Tudom, hogy hülyeség váltogatni a gyógyszert, de mit tudtam volna csinálni? Ezt is nehezen nyelte le, de lenyelte.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Cleo,hát ti sem úsztátok meg úgy látom :( Remélem hamar átestek rajta,és hogy nem lesz semmi komoly ebből a hányásból,hasmenésből.

Szazsa,sikerült lekicsnyíteni a képet? Esetleg ha e-mailben elküldöd segítek.én is a Microsoftosat használom.

Nálunk délelőtt járt a doktor néni,tegnap helyettesített Szolnokon,igy már nem jött ki.Ismét kijöttek a pöttyök,az arcán meg inkább száraz foltok.Kaptunk rá megint vmi kencét,meg fürdető olajat is.Eddig még csak azzal a gyógyszertári kencével fürdettük.És most 10napig irnom kell,hogy miket eszem,és azt megjelölni,hogy amikor erősődik neki a folt.Hát remélem egyszer esetleg kinövi,de nekem is van allergiám és elég száraz bőrű vagyok.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok Lányok!

Cleo!
Szegény Sziszike,jobban van már? Nem baj ha pár kortyokat iszik az is több mint a semmi,nehogy kiszárodjon szegénykém!De hát tudod te ezt!Ez a hányás meg szörnyű lehet,még nekünk is nemhogy neki! :cry: Sok sok gyógypuszi! Gyógyuljatok meg hamar!

Elin!
Lilcsivel mi újság,Ő jobban van már? Doktornénit elérted végül?Mit mondott a lázra?

Most ennyire futotta,de később még benézek,hogy jobban vannak-e már a kis betegek!!
Vendég

Cleo
Juj de rosszul hangzik :cry: :cry: sztem is a kevés folyadéktól barnult be a pisi. Csak ki ne száradjon!

Nóri
Jól tetted hogy elkezdet adni a másik antibigyót! Én is hasonlóan cselekedtem volna. De mostmáraztán kerülje el ez a fránya baci vagy vírus vagy akármi :!:

Tündi
Hát igen ha neked is van allergiád akkor nagy a valószínűsége hogy Lucának is lesz, sajna.

Timit se kerülte el a "várva várt" nyavaja :evil: Reggel 38,5 volt a hője. Más tünet egyenlőre nincs.
Kibújt mind a 4 szemfoga :) ez is kínozza. A nurofen levitte a lázát, most alszik.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

ilyen volt..
Kép

ilyen lett..
Kép
Kép Kép

Mostmár megbarátkoztam az új frizurával-mi mást is csinálhattam volna- de elsőre nem tetszett.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Sziasztok!

Cleo, ez nagyon rosszul hangzik. Adtál már neki deadalon kúpot? Inni muszáj lenne, még ha pár kortyot, akkor is. Láza is van még?
Tegyél a teába egy kis sót, az ásványi anyag pótlás miatt!
Nekem van erre egy "csodaszerem", anno a doktornéni ajánlotta, amikor rohantunk haza Romániából félig kiszáradt gyerekkel. SODIORAL a neve, pótolja a létfontosságú anyagokat. Anno azt mondta a dokinéni, hogyha megiszik egy óra alatt egy pohárral és benn marad, akkor már megnyugodhatok!

Ha nincs neked otthon ilyen, én szívesen adok, nálam azóta mindig van. 3 körül elmegyek Csongiért, szerintem 5-6 körül leszek itthon. Ha szükséged van rá, küld el érte a párod!

Elin, jól tetted, ha felváltottad a gyógyszert. Az a Klacid, emlékeimben sem jöjjön vissza! De ha már nem volt láza, akkor kifelé mentek belőle.
Félve kérdezem, hétfőn mész dolgozni?

Petri, szerintem édes lett Timi haja. Majd meg nő, és rendeződik!

Tündi, hát sajnos ezek után számíthatsz máskor is pöttyökre, aztán meg egyéb allergiás nyavajára.
Csongin is akkor jött ki, mikor tisztán csak anyatejet kapott. Én a tojásra tippeltem nála, de a tej is elképzelhető volt.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok Lányok!

Tündi! Köszi a segítséget, Elin is felajánlotta a segítséget, úgyhogy majd elküldöm neki a képet. De azért köszi!

Andi! Vigyázz a kiszáradással, főleg, ha hány is. Ha nagyon sűrű és szagos a vizelete, azt jelenti, hogy kevés folyadékot iszik. MIndenképpen itasd bármivel, amit szeret csak igyon. Könnyű ezt mondani, igaz? Volt egy időben, amikor a középső fiam sem akart egyáltalán inni :( , vettem egy csomó 2 dl-es üdítőt, tudjátok, szívószálasat, és azt itattam vele. Így tudtam, hogy mennyit iszik kb., meg szívesebben is itta, mint a vizet, vagy teát. Persze egy ideig működött ez is.
Ha hány pedig ne adj neki meleg italt. Attól csak rosszabb lesz. Inkább hideget, (nem hűtőhideget) de olyan amilyen a kamrában van pl. Hányingerre jó a limonádé + egy pici sót kell tenni bele, vagy nagyon jó a gyömbér (Canada Dry), ki kell keverni belőle a szénsavat és úgy megitatni vele.

Remélem tudtam pár értelmeset hozzászólni. :lol:

Gyógyulgassatok!

Szazsa

[Kép
szazsanna

Évi! Dehogy megyek dolgozni! A kórházba megyünk Baranyához. Szerdán, vagy csütörtökön meg vissza Bernád Évához.

Az én orrdugulásom sem akar eltűnni, úgyhogy lehet, még én is visszamegyek dokimhoz... :roll: Azon is túllennék a héten

Jó, hogy így megnyugtattatok, hogy jól tettem a gyogyicserét...de elmondjam a doktor néninek?:oops:

Petri! Nekem is jobban tetszik így Timi haja!!!! Kis formás golyófeje lett :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!!!

Andi!!!
Hú nagy hirtelen én sem tudok neked mit mondani csak,hogy JOBBULÁST Sziszikének!!!!Amit a többiek is leírtak próbálgasd minél többet itatni ne,hogy kiszáradjon gyógypussza a kis betegnek
Kép
Petri!!!

Olyan édi lett Timi frizuja :) Szerintem olyan csajos lett :)

Egyébként mi is elkezdtük megint az orrszívást már az este Diusnak, járt 5 napot bölcsibe és megint tiszta t..ny :( Meg egy kicsit köhög is így a Stodalt elővettem megint......irtóra bosszantó dolog,hogy ki sem megyünk egyik megfázásból meg taknyosságból már bocsi és itt az újabb.... :evil:

KépKép
diÁcska

Na, Lilcsi meg 38,8-as lázzal ébredt :cry:

Szazsa! Tedd fel aképeket gyorsan, olyan édes Attila!!!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hali.

Évi.köszi,ari vagy.van itthon (szerencsére) nekem is infúzió-pótló.Normolit por-most azt adom már neki kortyonként.még jó,hogy van itthon...Daedoletta kúpot adtam már neki 2*1/2-et +most adok neki B6-ot.de még lázas ő is.
Lilcsinek+Timinek is gyógypusza.+Timinek gratula a fogacskákhoz.ari a frizko!!!!
Elin.szerintem Lilcsinél is vírus van-már az antibigyo hatott volna...
Köszi Szazsa a tippeket.a poén,hogy ha belejön akkor inna,de nem bírja a poci.....Amúgy tiszta fura (már bocsi,hogy leírom),mert mintha slejmet hányna... :roll:

puszám csajok

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok.

Sajnálom,hogy betegek vagytok. :cry: Minnél hamarabbi gyógyulást kívánok minden betegnek!

Elárulok nektek valamit: az otthonlétünk a szüleimnél nem volt olyan rózsás.Az utolsó héten Eszter nagyon beteg lett.Elaludt délben és amikor felkelt nyűgös volt és nemtudtam mi a probléma.Egyszer csak kihányta az ebédet,ment a hasa és lázas lett.Azt se tudtam mit csináljak hirtelen ott a távolban. Az orvoshoz nem vittem el még én se mennék ott orvoshoz.Felhívtam az orvosunkat,hogy nurofent adhatok-e neki,szóval elkezdtem én gyógyítani.Nagyon ment a hasa,de már nem hányt.Én is féltem a kíszáradástól még éjjel is többször pelust kellett cserélni.Adtam neki inni amit csak kért,hogy ki ne száradjon.Az is gond volt,hogy enni akart mindig,de nem lehetett.Levesnek a levét adtam neki,hogy erősödjön és nehogy kíszáradjon.
A gyomrára vettem gyógyszert amit nagyon szeretett,mert banán ízű és ezt a két gyógyszert adtam neki.Nagyon nehezek voltak a napok az éjszakák,sokszor már sírtam annyira sajnáltam.Még soha nem hányt és megíjedtem hirtelen jött ez a betegség.
Szóval kikúráltam és egészségesen jöttünk haza.Most meg olyan étvágya van,hogy ámúlok rajta.

Röviden ez történt velünk,de nem untatlak titeket tovább.
:?

andi1979

Sziasztok!

Cleo! Köszi! :D
Sziszinek jobbulást! :( (hú, ismerős ez a pár korty és hányás, tavaly végigment rajtunk, én is elkaptam persze, így átérzem)

Petri! Jó is lenne, ha 4 e lenne, ha felírja a doki! De, ha felírja, recept nélkül nem is lehet, akkor is 16e, mert nagggyon betegeskedő, korababa stb v iggggen erősen indokolt, akkor 4e.
Így inkább legyen 16e :D , csak ne legyen olyan gond h olcsóbban megkaphassuk....

Bölcsi: emlékszem, volt egy nő, aki már bőgve jött az ex- bölcsinkbe, h az összes bölcsit végigjárta, mindenhonnan elutasították, hova tegye a gyereket. De pl nálunk is esett ki gyerek a csoportból, mert újra terhes lett anyuka, mégse töltötték be a helyét.
Hát ez van, tényleg előre kell gondolkozni, bár az meg gáz, h vigyél munkáltatóit. Most vagyis tavaly májusban pl az oviba már nem kért az önk. munkáltatóit.

Krisztina
k78

Sziasztok!

Csak ez a fránya tél múlna már el,és vinné ezt a sok sz@r vírust is magával jó messzire! :evil:
Szegénykéim,mikor lesz már ennek vége,és még most riogatnak a tv-ben,hogy jön az infulenza!
Dávid is köhög már elég csúnyán,már elkezdtem neki adagolni a gyógyszert,csak be ne lázasodjon mert akkor lesz itt is gyógyszerkihányás rendesen! Egyszerűen nem tudja lenyelni a tablettákat,és ha összetöröm sem marad mindíg a gyomrában,van mikor gyorsan visszajön,neki meg ezek a szirupok már nem sokat érnek! :( Remélem nem kapja el Franci is!
Elkezdtem vitamint adni neki,hátha megúsznánk!

Petri!
Nagyon aranyos Timike,szerintem egyáltalán nem fiús az új frizura! :D Remélem csak a fogzás miatt szaladt fel a láza!

Szilbee!
Veletek mi újság rég,nem írtál egy sort sem! Remélem ti jól vagytok?

JOBBULÁST A KIS ,ÉS NAGY BETEGEKNEK!
Vendég

Szazsa! Látom a vonalzótok már működik, kérjük a nagy képeket is!

Andi! Olvasgattam dr. néni könyvét....ha szereti Sziszi a kólát, azt is adhatsz neki nyugodtam, mert kalóriadús, cukor is van benne. Csak a buborékokat szedd ki belőle :lol: . Ez a könyv is azt írja amúgy, hogy enyhén hűtött italokat kell adni ilyenkor, meg még este is, mikor alszik, csak felültetni félig-meddig, meg finoman ébresztgetni, mert ilyenkor a gyomra is jobban megtartja az italt....

Lilcsi már ezt a finom Ceclort sem akarta meginni :? . Vagyis egy fél korty lement, de több jött vissza, pedig éhgyomorra adtam direkt. És jött a joghurt! Valika :wink: . És simán megette :lol: . Győzelem!

Hajni, remélem, ti megússzátok, és Dávid nem visz haza valami csunyaságot!

Nyugodt éjszakát mindenkinek!

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Hajni.Dávidnak is jobbulást.hátha megússza köhögéssel :) -bár tudom az is nagyon rossz :?
Közben felhívtam dokinéninket és elmondtam,hogy kitaccsol a sziruptól-így most augmentin tabit kap (volt itthon).Remélem jobb lesz.

Minden kis betegnek nyugodt,szép éjszakát kívánok és már egészségesen ébredést :wink:

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Sziasztok!

Nem vagyok egy kis ideig és ilyen rossz hírekre jövök vissza.... :( Mindenkinek gyors gyógyulást!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++

Cleo!
A borsmenta tea gyomornyugtató és erősíti is a gyomrot!! Ha megissza egy kis mézzel, akkor az is segíthet.

Nyugodt éjszakát mindenkinek!
Kép

Holnap pedig tessék egyessével szépen mindenkinek bejelentkezni, hogy ki hogy van!!! Kicsik nagyon egyaránt!!!
szilbee

Sziasztok!

Hogy telt a kis betegeknek az éjszaka?

Cleo, akkor nálatok is van már otthon egy kis gyógyszertár :wink: :?

Andi, így jártam én is Romániában. Mindent kihányt Csongi, végül csak felvittük az ügyeletre. Gyerekorvos nincs, a doki maga mondta, hogy induljunk vele haza, mert nem ajánlja, hogy ott kórházba kerüljön... Ezért nem is merem egyedül Csongi több napra ott hagyni. Mondjuk annyiban jó, hogy 150 km, 2-3 óra alatt kinn vagyok, ha van valami.

Évi és
Kép
csongianya

Szép napot!
Kép

Jelentem Lilcsi megint nyugodtan aludt, láz nélkül. Most is jól van, épp első freskóját csinálta volna, de közbeszóltam :lol: Így csak vázlat lesz belőle.... :wink:
Kíváncsi vagyok, a déli alvás után megint lázas lesz-e? Vagy adjak be neki előre Nurofent szerintetek?
Még az étvágya is javult, követelte a kaját reggel :shock: .

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Már olyan régen akartam kérdezni: Hol lehet tört csokit kapni??? Megint meg akarom csinálni a Jaimee féle sütit, de nincsen csokim. Mikulás után könnyű dolgom volt a sok csokimikuval....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Elin, nekem anno azt mondta a dokinéni, hogy feleslegesen adom előre a lázcsillapítót, mert megelőzésre nem jó.
Viszont mivel a nurofen láz és fájdalomcsillapító, ha fáj valamilye nyugodtan adhatsz neki 3x naponta.
Örülök, hogy végre jobban van a csajszi! Ha már étvágya van, az nagyon jó jel!

Törtcsoki...passz, nálunk mindig van itthon, mert Csongi szokott rokonoktól kapni, viszont ő egyáltalán nem eszik csokit. Én ma banános-csokis muffint sütök :lol:
Itt van nálunk egy rokon kislány, nincs kész a házija, azt is itt csinálja. Csongi meg ujjongott, hogy legalább lehet matekozni :wink:
Lányok, ennek a kis fickónak olyan logikája van, meg úgy forog az agya, hogy hihetetlen. Már 90ezerig felismeri a számokat :shock:

Évi és
Kép
csongianya

Évi, ne kiabáljuk el...mindig így van, aztán, ha az antibio hatása elmúlik.... :? :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Elrettentő példa, mi vár rátok 7 évesen. :lol:

Játékrobbanás a gyerekszobában:
Kép

Kép

Évi és
Kép
csongianya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: