Hű mennyi írás
Az éjszakánk elviselhetőbb volt,3óránként keltünk,de előforudlt,hogy 2 óránként
Én azt hiszem,hogy Luca sosem fogja végig aludni az éjszakát.Ma is csak rohangáltam,reggel megint vittem, ceglédre a tulajt a K&H-ba utána meg a földhivatalba,papirok kipiálva,jövőhéten érkezik a pénz is nekik.
1kor meg mentem LAciért be szolnokra,mert mentünk az erstéhez.Képzeljétek hiányzik 100ezer ft a számlánkról
És bementünk rekléamálni,és az egyik pénzfelvételnél,50ezret akartunk levenni,nem adott ki semmit,2x számolta fel,és csak 3jára adta ki
Még,jó,hogy megtartottuk a bizonylatokat és igy tudtunk reklamálni,azt ígérték hamarosan visszautalják,hát remélem is,mert ez hiányzik a konyhaszekrény kifizetéséhez. A kupi még mindig nagy,vasárnap jönnek vakolni.Az a baj,hogy Laci barátai csinálják,és csak hétvégén érnek rá.
Ja és képzeljétek,még egy szomorú hír,Luca teste tele van pöttyökkel,de nem olyanokkal,mint az arca,kenegetm,de doki néni nem elérhető
Remélem semmi komoly.
Nóri,sajnálom,hogy nem tudtok kikeveredni ebből a betegségből
Szilbee,köszike atovábbítást,és várjuk vissza Jaimee-t.Milyen szülési balesetei voltak Réka babának?Erre majd kérdezz már rá,ha eszedbe lesz.Dávid meg egy kis husi musi
Hány kg már?
Judit,sajnálom a bölcsit,remélem a városmajor úti sikerülni fog.