Szijasztok!
Angi! Megértem azok alapján amiket leirál, hogy nem szivleled a Schobert házaspárt. Végülis igazad van, mert egy olyan példát mutatnak, amit csak nagyon kevesen tudnak követni. Réka minden nap edz, több órát, emellett még aerobic órákat is ad. Hát ezt elég kevés kismama tudja megtenni
Én azt hiszem, hogy a Réka nem fogyókúrázik, hanem egészségesen táplálkozik, sok husi, zöldség, gyümölcs, nem eszik édességet...stb. és emellett sportol. Én azt gondolom ez az oka, amiért igy néz ki. Lehet, hogy tévedek?!
Meg abban a cikkben olvastam, hogy amit a Norbi mondott, hogy "megvetné a feleségét, ha meghizna a terhesség alatt", ezt a kijelentését az újságirók torzitották el, mert egyáltalán nem igy hangzott. Hogy pontosan hogy azt nem tudom leirni már nem emléxem, de nem ez volt a lényeg az biztos, még Norbi is fel volt háborodva, hogy ezt irták, holott nem ezt mondta.
De nehogy azt hidd, hogy Norbi rajongó vagyok!
Amúgy a 2 kg-os hizást egy kicsit én is keveslem. hát kiváncsi leszek mekkora lesz a babájuk!
Az meg szerintem nem biztos hogy fedi a valóságot, hogy joghurton és müzlin él. Az újság ezt irta le, de KIZÁRÓLAG ezen élni nem lehet. Itt megintcsak valamilyen sajtó torzitás van..
Amúgy 4kg-os biztos nem lesz a babájuk, hiszen mindketten "kis darabok".
Zsófi! Tök jó, hogy otthon vagytok, mostmár minden visszatér majd a régi kerékvágásba!
Petra! Nagyon szép kisbaba Viki! olyan szép kis pofija van!
Szilvi! Hanga mostanában kezdi meginni a gyümilevet és már 22 hónapos! Bár én annak idején leginkább vizet adtam neki, de már akkor sem kellett neki a cukros tea. A dokink is azt mondta, hogy szomjoltásra vizet adjak, kár rászoktatni a cukros gyümölcslére meg teára, mert a fogának nem tesz jót.
Banita! Akkor jó
Beni születése után sportolál valamit?
Gabi3!Ezekböl a jelekböl nem lehet megállapitani, hogy lány lesz-e. Szerintem ezt csak az UH tudja megmondani. Mit szeretnétek? Öcsit vagy hugit?
SZijasztok, Lara