Új privát üzeneted érkezett!

Gabi3! Köszi a köszöntést. Nagyon gyorsan eltelt ez az első év. Anyuéknál voltunk zsúrozni. Szépen fel volt díszítve az udvar "happy birthday" feliratokkal. Megsütöttem életem első tortáját (túrótorta), és ízlett mindenkinek, Lottinak pláne, meg szép is lett.
Kicsit meg is hatódtam, de azt hiszem ez természetes.
Remélem, Flóci ismét a régi.

Szilvi! Üdv közöttünk. Csatlakozom az előttem szólókhoz, írj minnél többet magadról/magatokról.

Zsófi! Sok gyógypuszit küldök a babáknak. tényleg, mitől kaphat egy pici baba szalmonellát.
Nekem már volt (lagzi!), szörnyű lehet egy babának.
Nagyon édi Bence alvós képe.

Jó éjt!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Először is próbálom átfutni hogy ki mit irt mert még elég szétszórt vagyok ezen a pályán,de majd belejövök.Onnan gondoltam hogy kell küldeni bemutatkozást mert visszaolvastam egy kicsit és láttam hogy készülőben van egy táblázat, de végülis igazatok van egyszerübb ha most ide leirok mindent.

Tehát:A nevemet már tudjátok Szilvi vagyok és makói
Van egy kisfiam Ádám aki 2003.03.02-án született Szegeden /Klinika/ Születési súlya: 3300 gr Hossza:49 cm Hazaadási súly:3280 gr
A dokim Dr.Németh Gábor a szülésznőm pedig Tóth Zsóka volt.Ádi 3 hónaposan 7000 gr volt jelenleg 5 és fél hónaposan 8350 gr./kis zsurmó/.
Szopizik és most kezdünk már kajcsikat is kipróbálni mellé.
Egyenlőre ennyi ha valamit kihagytam kérdezzetek nyugodtan és próbállak én is megismerni benneteket.A babáknak mihamarabbi gyógyulást
kivánok.
Még el nem felejtem képeket a fotóalbumban találtok rólunk "Edem the best" és "Edem the best 2" néven.

Szilvi
szedem

Sziasztok!

Éjjel megjártuk az ügyeletet. Flóci 9-12-ig 5x sírt fel. Vígasztalhatatlan volt. Rugdosott, mintha fájna a hasa. Az ügyis doki néni megállapította, hogy torok gyuszija van. Kaptunk Augmentint.Ráadásul már kedd óta nem kakilt. Azért elnézünk a mi dokinkhoz is.

Meso: Gyógypuszik sorozata megy Pankának, mielőbb meggyógyuljon.

Ágci: Mi is kimentünk volna. Úgy megkívántam a sült kolbászt. Majd jövőre.

Lehet, hogy lesz kaka. Most dolgozik rajta.Kép

Puszi Gabi3
inecsg

JAj Meso! Szegénykéim, mielőbbi gyógyulást! DE az, h nincs láza, nem megy már a hasa, az étvágya is hamar rendbejön, és nem lesz semmi gond. AMúgy ott el vannak szeparálva a gyerekek, mert mindig arra gondolok, h csak mégvalamit összeszednek. AMúgy PAnka nem úgy néz ki, mint aki betegKép)

.:Angi:.
angiszeged

Melinda, nagy nagy gratula! És persze a tortához isKép)))

Szilvi! 3nappal utánam szültél a klinikánKép Csak én császáros voltam.

GAbi! SzegénykéimKép(( MElyik ügyeletre mentetek? HOgy hívták a dokinénit?

Képzeljétek nálunk most én vagyok tök beteg, lázas, ta...om nyálam egybe van, mint akin átmnt egy úthenger. Úgyhogy éjjel APa volt Virággal, nekem fájt minden porcikám. Most picit jobban vagyok, de doki, mert ez már megy néhány napjaKép(((

angiszeged

Nóri!
Megnéztem a Brendonban, 8990,-. Szerintem mindenképp kérdezd meg, kipróbálhatod e, mert én sokat vezettem nagy pocakkal, és símán a pocim alá tudtam húzni az övet. És nem igen láttam, mi ennek a lényege, de kb. uaz. Mielőtt megveszed, próbáld ki!
Merre laktok? Mi itt a TEsco mögött szellemvárosbanKép)

angiszeged

Sziasztok!

Angi:Igen én is épp azt néztem hogy mi egyszerre lehettünk bent csak látom nektek nagyon küzdelmes volt ez az időszak olvastam a weboldalatokat.Csodállak benneteket hogy ilyen erősek tudtatok maradni és további sok örömet és egészséget kivánok a kis Virághoz nagyon tündéri kisbaba.

Attól hogy császáros voltál azért lekerültél az osztályra utána ?

Szilvi
szedem

Gabi3,Meso! Mielöbbi jobbulást a piciknek!

Lányok! Sajna másik rendelöbe tartozom, de jobb szeretnék majd a Mátyás téren választani gyerekdokit. Tud valaki ajánlani ott, egyáltalán van aki innen oda jár?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Flócinak vírusos torok gyuszkója van. Nagyon csúnya a torka. Kapott még két ecsetelőt. Ráadásul fertőző így én is elkaphatom.

Angi: Úgy látszik mindenkin kitör vmi kórság? Jobbulást.

Gabi3
inecsg

Sziasztok,
Angi,
mi is itt lakunk!Kép Ti hányas számban? Írhatsz magánba is.

Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!
Üdv az újaknak!
A betegeknek gyógyulást! Meso, meddig kell Pankának az infúzió? Szegény, annyira sajnálom, olyan borzalmasan néz ki lekötözve!
Zsófi, remélem, Bence már rendben van! Én is kíváncsi lennék a történetedre, ha megtisztelsz vele. És miért kellett otthagynod a sulid, amikor várandós lettél? Bence mióta szopja az ujját? Kincső csak kóstolgatja, de nem igazán megy neki, mindig kirántja a szájából.

Nóri: köszi az infokat a szociális juttatásokról, azt hiszem, Gabómamónak van igaza, még ötször változhat, mire minket érdekel. Végülis 2005 előtt nem nagyon lesz öcsi/hugi. A genetikai uh-val kapcsolatban egyetértek veled, én se vetetnék el babát.

Múlt héten Kincső megkapta a kéthónapos oltást. Kicsit megviselte, délutánra hőemelkedése lett és bedagadt a lába. Nagyon fájlalta is, borzalmasan sírt. Nekem is elég borzalmas volt, még sose sírt ilyen hevesen és vigasztalanul. Azon gondolkoztam, hogy nincs-e valamilyen homeopátiás bogyó, amit ilyenkor lehet adni? Ért valaki a homeopátiához közületek? Egyébként egyre ügyesebb a lány, nagyon tud figyelni és ügyesen emelgeti a fejét.
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem már nagyon elegem van a hőségből. Őszt akarok!

Katicabogár

Kati
katicabogár

Szilvi! Kép Nem, azt nem engedtem, akkor inkább hazamantem volna, igaz járni sem tudtamKép. Felkértem magam a patológiára, sajna nem a régi szobámba kerültem, hanem a tömegszállásra, de 1napot kibírtam.
És kösziKép
Gabi, köszi, és viszont, és asszem nekem is az lehet, sok ismerősömnek van ugyanez, nagyon vigyázok szájkendő, meg minden, remélem nem kapja el ViVI.

Ágci! MAkkos-Erdő 13. és a Sík Sándoron sétálunk 6körül. ÉS ti hol? Jöhet mailen is, mind1. Kicsi a világKép

KArmen. Én a Miniklinikben a mi drnéninket nagyon ajánlom. TApasztalt, hihetetlen segítőkész, aranyos, és hozzánk kijár, és szó sem lehet róla, h bemenjünk a rendelőbeKép)))-ezt Ő mondja

KAtica! Én nem értek hozzá, de az indexen, a kezdő anyuk...ban MZSPERX ért hozzá, esetleg Őt kérdezd!

HAlli

.

angiszeged

Helóka!
Meso, ne küldj többet ilyen képet Pankáról, mint az a lekötözős, sírhatnékom lett! Kép
Bejártunk Tolnát-Baranyát szandiért, de még mindig semmi, pedig az igényeim a béka feneke alá kerültek. Hogy színben passzoljon a ruháihoz? Ha-ha-ha! Hogy 4000 Ft alá kerüljünk? Ha-ha-ha. És mégis, sehol semmi. Ami jó a talpára, az szorítja a bokáját. Lehet, hogy az anyja borzalmas vastag csánkjait örökökölte? Kép

Méri
méri

Katicabogár,
ilyenkor a legjobb, ha 2 órával az oltás után beborogatod a lábát és állandóan cserélgeted, akkor nem dagad be, és nem fog fájni neki, szerintem elküldtem neked mélben, nálunk azok nagyon bejöttek. Én mindig adtam neki lázcsillapító kúpot így még hőemelkedése sem volt.
BAnita ért a homeopátiához.
Angi,
mél ment. Gabómamóék is itt laknak.
Ágci

Kép
Ágci

Ágci, még nem jött át, elküldöd még egyszer? Hahaha nálunk már TVnetwork van.

angiszeged

Ágci, dokinéni azt mondta, nem kell borogatni, így aztán csak akkor kezdtem, amikor már dagadt szegénynekKép. Jól értem, hogy megelőzésként adsz lázcsillapító kúpot? Ez nekem nem olyan szimpatikus, inkább mértem óránként, és csak a kritikus érték fölött adtam.

Katicabogár

Kati
katicabogár

SZijasztok!

Zsófi! Elolvastam a történeted. Hát én azt mondanám, hogy hajrá Péter!!!
Annyira sajnálom PankátKép Csak lenne már túl és felejtenétek el az egészet!
Bence nagyon édesen alszikKép

Meso! Tündéri Panka a képen!

Angéla! Miért haraxol a Schobert Rékára? Nekem nagyon szimpi, és tök csinos, hogy a 7.hónapban is igy néz ki, csak 1,5kg-ot hizott. Kiváncsi vagyok, szülés után hogy fog kinézni, de szerintem úgy mint terhesség elött.

Elvittem Hangát a dokihoz, kaptunk krémet, amitöl Hanga popsija rohamos javulásnak indult. De be kell vinni még pisimintát a Köjálhoz. Ugyhogy ma pisigyüjtés van.

Gabi3! Terhességi tünetek??? Pocak kezd változni már vagy még nem? Csak azért kérdem, mert mindenki úgy mondja, hogy a 2.nál hamarabb láccik.
Hangusnak is volt nemrég torokgyuszija, de a gyógyiktól gyorsan fog Fló is javulni!

Szilvi! Szija itt! Azt hiszem, hogy Gabomano Simcijének méltó ellenfele akadt ÁdibanKép

Szijasztok, Lara
lara

LAra!
Bocs, erre elfelejtettem válaszolni, pedig tényleg nagyon haraxom rá:
1. azt mindenki tudja, h van egy ideális gyarapodási ütem a terhesség alatt, és az a 7.hóig mondjuk 6-8kg. Ha ennél kevesebbet hízik, az azt jelenti, hogy fogy. Nézd meg a Szandit, annak is fontibb volt az alakja mindennél, alig hízott, szült is vagy 2-2,5kg-os gyerekeket. AZért ez ám nem normális. Főleg az én szemszögemből, hiszen tudod... ÉS ahhoz, hpogy valaki ennyire keveset hízzon, ahhoz,komoly diétát kell folytatnia, az tuti.
A másik: torna. Szép a testmozgás, szép, még terhesség alatt is az, én nagy híve vagyok, mindig is sportoltam. DE: terhesség alatt 9km futni naponta, és ALSÓ HASIZOMRA LÁBEMELÉSEKET végezni a TVben nagynagynagy felelőtlenség. NEkem még terhestornáznom sem szabadottKép
HArmadik: Szolárium. AZt mindenki tudja, hogy a vetélést, koraszülést elősegítheti a magas hő. AMi egy szoliban, hát igen... Nos erről még folynak viták, de ha egy*vitás eset, akkor nem csinálom, még el nem döntik.
NEgyedik: úgy néz ki 7 hónaposan, mint egy 4hónapos, ez vajon normális?

Ötödik: mindezt orvosi felügyelettel (NO COMMENT Adokihoz), és nagy nyílvánosság előtt. LEhet, h nagy mákja lesz, és szül egy 3,5kgos makk e gyereket (természetesen ezt kívánom neki), de reklámozni, és gyertek kismamák, dögöljön meg, aki meghízika terhesség alatt címszóval (hasonlóakat hallottam NOrbi szájából a PAdödö lányokra), és h Ő nagyon megvetné a feleségét (Rékát), ha meghízna. Hát látszik, h nem tudják, mi az ÉLET valójában, nagybetűset biztos nem. Tudod az ilyeneket bevinném egy koraintenzívre... Nézd meg! A RÉka csak a gyerek miatt felelőtlen, de Norbi, veszélyezteti a gyereke, és az ostoba kis felesége életét.

A terhesség egy csoda. A testem megváltozik, új életet ad, legyen egy kismama csinos, a maga felszedett kilóival, ami min 8kg, ha csak a felszerelést számoljuk(lepény, víz, gyerek, vér, stb). ÉS APa pedig tudja, hogy elmúlik a szoptatás, és Anya ledobja a felesleget (Én pl nem is a terhesség alatt híztam meg, hanem a tejelés alatt, de milyen probléma ez ahhoz képest, hogy elveszítettem a kisbabám). Sőt sok*gondolok arra, h ha többet híztam volna, lehet, hogy...

Remélem nem ragadtattam el magam, röviden ennyi

angiszeged

Ágci, át tudod küldeni újra!

angiszeged

Képzeljétek, VIrág megevett az előbb 65gramm Hipp rizse őszibarackos-almás bébiételt KANÁLLAL, utána még 40ml tejet, és úgy örülökKép))) Olyan kis édes volt, fintorgott, fanyalgott, de azért nyelteKép))) Ami kijött, Anya visszatette, és szépen haladtunkKép. NEm ment ám sok mellé

angiszeged

Angi: gratula a kajcsihoz!
Mi is ettünk ám!
Tegnap is meg ma is. Bibibi..
NIna
nina74

Angi: azt honnan tudud, hogy hány gr-ot evett?
nina74

Sziasztok,
Angi, elküldtem a profilodban levő címre.
Teljesen egyetértünk Norbi családról írt véleményeddel.
Figyusz, most a kislányod hány hónaposnak számít?
Nina,
no, látod, fog enni Vanda, csak ki kell várni!Kép

Ágci

Kép
Ágci

Ágci:
De tudod, hogy történt ez az egész kaja dolog?
Tegnap reggel Apuci kezéből megevett egy darabka banánt.
Aztán elmentünk nagybátyámékhoz, ott meg megevett egy csomó répát a levesből. De előtte én fél órát rizsásztam, hogy igy nem eszik ugy nem eszik. (mert ugye adtak volna neki még mannát isKép)
Na gondolhatjátok. Azt hiszik hogy direkt nem adok a gyereknek enni. Égtem rendesen. Úgy evett, sőt habzsolt hogy csak na.
Ma meg megevett majdnem egy egész kisebb banánt.
Óriási haladás.
Ja és ma reggel már a kaki is gyurmás voltKép
Nina
nina74

Szilvi:
Aranyosak a képekKépKép
Nina
nina74

Sziasztok!

Bence itthon van, éppen édesdeden alszik:-)))))

Panka is jobban van, Már evett krumplipürét, meg többet szopizott mint eddig, és végre a kaki sem zöld, már csak folyik:-))))

Angi, Ágci, Gabó, írigyellek benneteket. Én is ott szeretnék lakni!

Küldöm a táblát, jobbra nem futja az erőmből, majd a hétvégén kísérletezek, jó?

Zsófi
<!--attachment: T_bl_zat-31038.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*24.1*Bab%e1sok+t%e1bl%e1zata*T%e1bl%e1zat%2edoc --><center><pre>
KépBabások táblázata
Táblázat.doc (24.1 k)</pre></center><!--/attachment-->

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi:
örülök, hogy Bence otthon van. Ő akkor nem volt beteg?
Panka remélem minél hamarabb meggyógyul.

Gabi3:
Flóci?
NIna
nina74

Katica!

Bence is mindig kirántja, de pl. most is felsírt, de mire odaértem megtalálta az ujját és visszaaludt!
Remélem ezt éjszaka is tudja majd csinálni:-)
Küldöm a történetet:-)

Szerintetek ha már a kórházban napi két deci sárgarépalevet ivott, akkor adhatok neki itthon is néha?
Mert egyszerűen imádja!

Lara köszönöm, azt hiszem én is ezt szeretném, de nem csak tőlem függ....

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

De valszeg ő csak a vírus részét kapta el, azt is nagyon enyhén, hála istennek:-)))))

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

JAj, ZSófi, de jó, h otthon vagytokKép)))))) Rémálom volt, vagy elviselhető?

Édes volt azon az alvós képen, Virág is szopja az öklét, ha kiesik a cumija, félek nehogy rászokjon.

Nina! Igazad van, fogalmam sincs, annyi ml. EZ az anyatej miatt ragadt rám, mert az 1az1. BÁr van mérlegem, lemérhetném. Vagy Őt, vagy a kaját, csak konyhaim nincs, Őt meg miért nyúzzam érte.
Ágci! Virág 3hónaposnak számít. EZ a korrigált kora. Hogy miért kap már mást? Elég prózai oka van. AZt vettem észre, h a tejet már nem kultiválja. EGy másik korás anyukával beszéltem, Ő mondta, h az Ő (rendesen) 8hónapos fia napi 160ml tejet evett. EZt megelégelték, és elkezdtek hozzátáplálni. A napi adagja felment 800ml re. MErt ezel ízlenek neki, a tejet meg már unja. Mivel a korrigált kora hiába 3, igaziból Ő fél éves, és 5 és fél hónapja van táplálva. TEhát az ő emésztése korábban beindult, hamarabb kénytelen volt műkszni. Igaz az ízét nem étrezte (sokáig gyomorszondán keresztül volt táplálva), tehát kicsit érdekes, de ez megoldásank tűnikKép)
Sziasztok

angiszeged

Angi: én egy hétig ámultam arról a felelőtlenségről, ami Réka+Norbi babájáról olvastam. Qrva büszkén közlik ország-világgal, hogy Réka csak és kizárólag joghurtot és műzlit eszik, és 32 hetes terhesen eleddig két kilót hízott. 32 hetesen általában a baba már súrolja a két kilót, ehhez jön a lepény, a magzatvíz, a megnagyobbodott mellek stb... súlya. Ha ez a nő eddig két kilót hízott, akkor számításaim szerint önmagához képest eddig hat kilót fogyott. Ami veszélyes a gyermek számára. Ami pedig a kizárólagos joghurt, műzli étrendet illeti, arról inkább már nem is regélek.
Én teljes szívemből elítélem őket. Felelőtlenség az ilyeneknek gyermek. Figyeljétek meg, hogy nem telik el egy hónap, amikor az a baba már érdekes módon császárral világra jön, csakhogy anyuci hasa mégcsak véletlenül se repedjen. Szőrnyű.

Szandi sem normális, van két rémisztő gyermeke, máig korukhoz képest fejletlenek. Nem tanult a nővérétől Pintácsi Viki, ő hízott 30 kilót (jó, azt sem mondom, hogy ez természetes, nyílván ez sem az), de le se szarta a kilókat - és olyan gyönyörű a két gyerek, hogy képeslapba tehetőek. A 30 kiló pedig hipp-hopp már le is szivárgott róla.

Íme Viktória, aki ma kilenc hetes és 6000g kereken. Bár ezen a képen még csak öt hetes.

Kép
petra28

Sziasztok!

Nina:Köszi

A Réka+Norbi ügyben én is teljesen egyetértek veletek.Szerintem se normális dolog.

Petra:Nagyon édi a pici.

Ma mi is küzdöttünk Ádival egy kicsit.Délelött nem volt különösebb gond de délután elég nyügi volt.Azt hiszem mostmár tényleg kevés lesz neki a tejcsi /a csöpp súlyához/ és komolyan rá kell állni a hozzátápihoz.Eddig csak barátkoztunk még vele de mostmár rendszeresitjük azt hiszem.

Szerintetek hozzálehet valahogy szoktatni a gyümölcslevekhez a kis lurkót mert nem nagyon van elájulva tölük.Modjuk mit akarok amikor még a teát se issza meg csak a sima vizet.
szedem

Sziasztok!

Hát teljesen meg vagyok döbbenve ezen a Shorbert Rékán. Én annyit tudtam csak, hogy terhes, de azt nem, hogy müzlin és joghurton él, és 2 kg-ot hízott 7 hónapos terhesen! Őrület! Ha összeadjuk a baba súlyát, a megnövekedett méh súlyát, a méhlepényt, a magzatvizet, és a megnövekedett vérmennyiséget akkor a 9. hónapra min. 9-10 kg-ot "illik" fölszedni a kismamának. Hát Réka ettől elég messze van...
Azt nem tudom, hogy hogy bírta ki hogy ne egyen. Mert én mindkét terhességem elején annyit tudtam enni! Mit csinált ha rátört az éhség?
Én egyébként mindkét terhességem alatt mindent megettem amit kívántam. Úgy voltam vele, hogy a szervezetem (és a baba) tudja, hogy mire van szüksége, és azért kívánom mondjuk a paradicsomot, v. a citromot, v. a kovászos uborkát, v.az erős paprikát.

Lara!
Én is hallottam már ezt, hogy a 2. terhesség korábban látszik, de én ezt megcáfolom. Le vagyok fényképezve Benivel is, meg Bálinttal is terhesen, de nem volt nagyobb a hasam, és szerintem nem látszódott hamarabb hogy terhes vagyok.
Egyébként kedden gondoltam hogy sietsz valahova azért nem álltál meg.

Ágci!
Hol tudtatok jót enni a grill fesztiválon, és mit? Én ki voltam akadva, hogy sok helyen a fagyasztott Délhús csevapot árulták. Ez azért elég durva, úgyhogy én inkább egy gyrost ettem az arabnál.

Gabi3!
Fló jobban van?

Zsófi!
Jobbulást Pankának!

Melinda!
Boldog szülinapot Lottinak!
Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Anita: ha rátört Rékára az éhség, jött Norbi és leverte (mármint az éhséget)... vagy elment futni, nehogy már elhízzon.
petra28

Szasztok Csajok!

Flóci ma viszonylag jól volt, csak az a fene torokfájás ne lenne. Az ebéd kettő darab Győri Édes volt. De legalább iszik. A tápit megissza, és a teát is belőttyinti. És képzeljétek ma este nem kellett a cici. Lehet, hogy azért mert előtte beecseteltem a torkát? Majd holnap...Kíváncsi vagyok, hogy mennyit fog aludni az éjjel. Már jó lenne egy kis rugdosás nélküli alvás. Reggel a gigámra kaptam, tegnap meg lefejelt.

Nina: Gratulálok a "normális" kajához! Azért csak óvatosan a banánnal, mert hasfogós.

Angi: Teljesen egyetértek veled Norbi és Réka ügyben. Kíváncsi leszek mekkora lesz a babó. Biztos nem lesz 4 kilós óriás baba. Sajnos ők még nem láttak kis súlyú koraszülöttet. Szerintem bele sem gondoltak. Miért nem akarod, hogy az ujját szopja?

Lara: Én már érzem a változást. Pl: az egyik bővebb gatyám már kezd szorítani, kényelmetlen lenni. Tuti, hogy hamarabb fog láccani, eleve vagy 8 kilóval több vagyok, mint amikor Flórával kezdtam. A mérleget még nem mertem elővenni. A gyomrom folyton ég, de csak délután. És a gombóc is ott szokott ülni a torkomban. Pedig a Flóval nem volt semmi bajom. A pofázmányom, meg olyan mint tini koromban. Szerintem lány lesz.

Petra: Viki hatalmas baba, és nagyon szép.

Zsófi: De jó,hogy már otthon szundizik. Azért Bencének még mindig a legjobb táplálék az anyatej! A kórházban meg tudnak okos dolgokat művelni, nem tapasztaltad még?

Szilvi: Milyen gyümilevet próbáltál már? Flóra is először csak fanyalgott az almalére. Csak ne cukrozd meg!

Jó éjt mindenkinek!

Gabi3
inecsg

Sziasztok.

Gabi3:Először alamalevet próbáltam az ok hogy nem tetszett mert kicsit savanykás /nem cukrozok semmit.Isten ments./ Utána jött még őszibarack és sütőtök.A milupa almatea se jött be pedig épp hogy csak egy kis granulátumot teszek bele hogy ize legyen de ha megérzi elfordul, ha visszacserélem vízre azt meg megissza.
Szerintetek mennyi folyadékot kellene hogy megigyon naponta olyan keveset iszik.Jó persze még szopizik biztos azért de most hogy már mást is kajcsizik szerintem többet kellene.
Tudtok valami olyan kajcsit ami egy kicsit hajtaná mert eddig naponta többször is volt kakszi most meg két naponta nem nagy adag.

Szilvi
szedem

Szilvi,
küldtem mélt.
Angi,
visszajött a levelem, amit küldtem.
Ágci

Kép
Ágci

Sziasztok!

Szilvi:Ez csak természetes, hogy nincs olyan sokszor kakszi, hiszen mást is eszik már. Csináld esetleg hígabbra a főzeléket. De a víz pontosan megfelel neki, oltja a szomját. Flóra elejében a gyümilevet szerette és nem fogadta el a vizet. Örülj neki, mert így megóvod a leendő fogait.

Nem akarom elkiabálni, de Fló átaludta az éjszakát, és reggel nem sírva ébredt. Sőt még beszélgetett is. Úgy tűnik a gyógyulás útjára lápett. Kép

Gabi3 (8+1)
inecsg

Ágci:Köszi megkaptam.Nagyon jó.

Szilvi
szedem

Szilvi, ne adj répát, banánt, őszibarack, sárgabarack hajtja
Majd jövök még

angiszeged

Sziasztok!

Akkor "a mi Bácskaink" meg lenne elégedve Schobert Rékával!

Zsófi: a répa hasfogó, nem? Nem lehet, hogy ha simán adod, mármint nem hasmenésre, akkor székrekedést okozhat? Meg nem kicsi még Bence a hozzátápláláshoz? Biztos nem tenne jót a tejtermelésednek, ha répalevet inna. Ez az én véleményem. Lehet tudni, hogy Panka mitől lett szalmonellás?

Angi: miért nem akarod, hogy Virág az ujját szopja?

Erika merre van?

Katicabogár

Kati
katicabogár

Angéla! Gondolom ha kijön akkor azért pénzt is vár, én nem akarok maszek orvost. A Mátyás tér azért lenne jó, mert útba esne anyuékhoz, elötte ott le tudnám adni a kutyust, és onnan nem messze van a rendelö akkor.
Én hiába eszek, kevesebb a súlyom, mint amikor terhes lettem. Pedig nem eszek kevesebbet!! Nem is tornázok már, mert ugye nem szabad, nem tehetek róla. Igaz csokit keveset eszek, de bocs, azt nem kivánom, inkább a gyümölcsre startoltam rá.

Schobert Rékán én is kiakadtam amikor mondta nagy büszkén csak 2 kg-ot hizott!!

Anita! Én nem vagyok éhes, csak gyüröm lefele a kaját, de reggelire jóllakok egy háromnegyed kiflivel. Ha meg valaki jóllakot, akkor már nem esik jól a többi, megvallom nem eröltetem, mert rosszul lenni sem akarok. A sulyom amugy nem érdekel most, mert szülés után megint tornázni akarok és akkor ugyis lemegy. Ma lettem 16 hetes, de még mindig nem eszek többet, mint nem terhesen.

Petra! Nagyon aranyos ez a kép!!

Na, senki se jár dokihoz a Mátyás térre?? Akár magánba is jöhet a doki neve.

Köszi. Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angi: Nem akarok kötözködni,de szeintem a banán az nem hajt meg, inkább az ellenkezőjét éred el vele. Szeirintem teljesen természetes, hogy egy gyerek az ujját szopja, mint azt a csúnya cumit.

Karmen: Nekem van mikor megkívánok valamit, de az nagyon ritka. Remélem elmúlik. Azért én nem akarok túl sokat hízni, mert Flóval is 16 kg híztam és nem lett óriás bébi. Vna rajtam annyi fölösleg, hogy abból egy hadseregnyinek is elég lenne. Na azért nem vagyok akkora, csak túloztam egy picit. Csak azt szabad megenni amit kívánsz is.

Katicabogár: Én most nagyívben el fogom kerülni a Bácskait. Hi-hi.

Gabi3
inecsg

Gabi3: én is úgy tervezem a következő babánál, hogy nem a Bácskaihoz megyek. Pontosan mit is kell tenni és mondani?

Én nagyon szeretném, ha ujjszopó lenne a lányom a cumi helyett, de még nem jött rá, hogy kell. Lehet, hogy már nem is fog, mert ott a cumi, azt szokta meg.

Katicabogár

Kati
katicabogár

Az ujjáról nem lehet leszoktatni olyan könnyen, de ez valóban egy vitás terület. Én cumit sem adtam volna, de e tekintetben más ám a helyzet. Korababáknál (mivel hipphopp bemegy a szondán a kaja, észre sem veszi), jó, ha van cumi, h a szopóizmok erősödjenek, ezért rendeltem a MAMtól spec cumt, ait aztán erőltettünk ezerrel, és lett eredménye, sajna még így is gyengre, mi lenne ha nincs cumi. Mostanra meg megmaradt. Ez van, de nem bánom, a mi esetünk sok* spec. Pl. hogy az általános közellenség a tápszer, nekünk kif jó lenne, ha nagysága elfogadná, de nem. EZ vanKép

Bocsi, elérthetően írtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
répa, banán:fogja
őszi, sárgabari:hajtja
alma:vkinek fogja, vkinek hajtja (uezt hallottam már a banánról is)

KArmen! NEm, képzeld, nem kér pénzt. TŐlünk leg nem, azt nem tudom mástól kér e, nálunk 3*határozottan visszautasítottaKép

GAbi3! Ti is itt laktok a szellemvárosban? Hol? Jöhet mailben is.

Miért job szerintetek, ha az ujját szopja, én láttam már 10évest a suliban ujját szopni. Hiába magyarázod el neki, éjjel, álmában ott lesz. A kezével megfog mindent, könnyebben lesz koszos, mint a cumi, és olyat is láttam már , aki szétszívta az ujját, és tiszta seb volt, és attól sírt, h fáj, shogy szíyvja, de akkor sem hagyta abba.(

Petra! Nagyon édi a Kiccsaj! MegzabálomKép

Bácskai! Én nem hozzá jártam, hanem a mkégnagyobb balfácán KandóhozKép Szóval Anyósom mesélte, h Bácskai feleségével együtt volt terhes, és ismerte, és ez a h...e lakatot tett a hűtőre, h asszony ne bírjon enni, az meg a párna alá dugta a kaját, és éjszaka zabáltKép))

angiszeged

Katica: Én csak megemlítettem a dokimnak, hogy ha lehet szeretném elkerülni Bácskai "Professzort". Agy ő felajánlotta,hogy a központi diagnosztikára járjak az ottani védőnőkhöz. Ezt már megvitattuk régebben a többiekkel.

Flórának azt hiszem 2x próbáltak cumit adni a kórházban de soha nem láttam a szájában. Itthon nem is próbálkoztm, nem is akartam hogy rászokjon. Olyan 4-5 hóanpos volt amikor rákapott az ujjára. Azrintem sokka egészségesebb, és éjjel nem kell azért felkelni,hogy betegyem a szájába. Ezzel tudja jelezni, hog éhes vagy álmos. Vagy nyűgös. Egyszer úgy is leszokik róla. Igaz ha koszos a keze nem túl jó ha bekapja, de máshonnan is össze lehet szedni bacikat.
Ha van cumija ne várd,hogy szopja az ujját.
Később, ha már elakarod venni tőle a cumit sokkal nagybb törés lesz neki,mintha saját maga szokik le róla. Türelem kérdése az egész. Az egyik Kismama újságban volt már rőla szó.

Gabi3
inecsg

Angi: Nem szellemvárosban lakunk,hanem Felsővároson. Az ujjszopásnak lehetnek lelki okai is, mikor nem csak elalváshoz, és saját maga megnyugtatásához kell, hanem folyton szopja. Azért gondolom nem minden 10 éves rohangál ujjával a szájában. Kép az tény hogy nálatok speckókörülmények miatt kell a cumi.

Gabi3
inecsg

Gabi3, a diagnosztikán pedig mondtad, hogy dr. xy ideküldött, és ennyi? Őszintén szólva még mindig nem nagyon értem ezt a körzeti nőgyógyász dolgot. Aki amúgy is jár rendszeresen a saját dokijához, annak az a doki is meg tudna csinálni mindent, amit most a körzeti csinál, nem?

Azért gondoltam, hogy talán rátalál az ujjára, mert ha nincs nála cumi, akkor próbálkozik bekapni az öklét, csak nem nagyon marad bent. Nomeg nem tudja eltartani a hüvelykujját a többitől.

Angi, Bácskai: naggyon durva! Gondolom a sót is eldugta asszony elől. Kandó mit követett el? Már ha publikus.

Katicabogár

Kati
katicabogár

Velem semmit, csak annyi, h folyton ordít, modortalan, és uninteligensKép

angiszeged

Velem semmit, csak annyi, h folyton ordít, modortalan, és uninteligensKép

angiszeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X