LAra!
Bocs, erre elfelejtettem válaszolni, pedig tényleg nagyon haraxom rá:
1. azt mindenki tudja, h van egy ideális gyarapodási ütem a terhesség alatt, és az a 7.hóig mondjuk 6-8kg. Ha ennél kevesebbet hízik, az azt jelenti, hogy fogy. Nézd meg a Szandit, annak is fontibb volt az alakja mindennél, alig hízott, szült is vagy 2-2,5kg-os gyerekeket. AZért ez ám nem normális. Főleg az én szemszögemből, hiszen tudod... ÉS ahhoz, hpogy valaki ennyire keveset hízzon, ahhoz,komoly diétát kell folytatnia, az tuti.
A másik: torna. Szép a testmozgás, szép, még terhesség alatt is az, én nagy híve vagyok, mindig is sportoltam. DE: terhesség alatt 9km futni naponta, és ALSÓ HASIZOMRA LÁBEMELÉSEKET végezni a TVben nagynagynagy felelőtlenség. NEkem még terhestornáznom sem szabadott
HArmadik: Szolárium. AZt mindenki tudja, hogy a vetélést, koraszülést elősegítheti a magas hő. AMi egy szoliban, hát igen... Nos erről még folynak viták, de ha egy*vitás eset, akkor nem csinálom, még el nem döntik.
NEgyedik: úgy néz ki 7 hónaposan, mint egy 4hónapos, ez vajon normális?
Ötödik: mindezt orvosi felügyelettel (NO COMMENT Adokihoz), és nagy nyílvánosság előtt. LEhet, h nagy mákja lesz, és szül egy 3,5kgos makk e gyereket (természetesen ezt kívánom neki), de reklámozni, és gyertek kismamák, dögöljön meg, aki meghízika terhesség alatt címszóval (hasonlóakat hallottam NOrbi szájából a PAdödö lányokra), és h Ő nagyon megvetné a feleségét (Rékát), ha meghízna. Hát látszik, h nem tudják, mi az ÉLET valójában, nagybetűset biztos nem. Tudod az ilyeneket bevinném egy koraintenzívre... Nézd meg! A RÉka csak a gyerek miatt felelőtlen, de Norbi, veszélyezteti a gyereke, és az ostoba kis felesége életét.
A terhesség egy csoda. A testem megváltozik, új életet ad, legyen egy kismama csinos, a maga felszedett kilóival, ami min 8kg, ha csak a felszerelést számoljuk(lepény, víz, gyerek, vér, stb). ÉS APa pedig tudja, hogy elmúlik a szoptatás, és Anya ledobja a felesleget (Én pl nem is a terhesség alatt híztam meg, hanem a tejelés alatt, de milyen probléma ez ahhoz képest, hogy elveszítettem a kisbabám). Sőt sok*gondolok arra, h ha többet híztam volna, lehet, hogy...
Remélem nem ragadtattam el magam, röviden ennyi
.:Angi:.