Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lanyok! :D

Csak hamar irok magamrol, aztan igerem holnap jövök, rendesen visszaolvasok stb.

Jol vagyunk, Davide a tegnapi uh szerint 20 dekat hizott egy het alatt tehat minden rendben vele. Most kb. 2700 gramm. :D :D

Legközelebb penteken kell menni ctg-re, hetfön pedig ujbol uh- ctg. Akkor mar 39+1 leszek.

Nagyon örülünk, hogy minden okes a babaval! :D Kicsit faradt vagyok, mert elözö ejjel keveset aludtam most viszont annal többett. :wink:

Puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Lányok!
Gyorsan dobok pár képet. Sajnos, Sziszkó teljesen begerjedt a klaviaturára, és nem birok gépelni.
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Seszi!
Kép
Szóval pocaklakó még 19 hétig... aztán babázol! :D (bár minden jókívánságom ilyen gyorsan teljesülne! :lol: )

Panka!
Erik is szívesen dögönyöz. :wink: Ha majd szabadon jön-megy a lakásban, Marshalljátékokért biztosan lesz "harc"... :lol:

JMaci!
Huncutság... hát igen! :D Van... :lol:
Örülök, hogy mindent rendben talált a védőnéni! :D

Évi!
Dóri dumáján felröhögtem... :D Édes pofa!!! :D
Holnapra (mára) sok-sok drukk!!!
És, hogy Szmatona doki aktívan közreműködik a tesóbabánál... őszintén szólva boritékolnám a sikert --- de én elfogult vagyok, mert nagyon bírom Őt! :D Remélem "nem hagy cserben"... :wink:

Norwell!
Remélem Kende tényleg megússza láz és minden egyéb kellemetlenség nélkül az oltást!
A lányod még esélyes lehet Eriknél... :wink: :lol:

SzHeni!
Az életerős baba jól van! És ez a fontos!!! :D
A Kaális vizsgálat után írj majd pár sort légyszi! :D

Jucmuc!
Pihenj! :D
Örülök, hogy minden rendben van! :D

Angie!
Már így áll Sziszkó?! De kis ügyes! :D
Nekünk még nincs teljesen a padlóra rakva a "ketrec" alja... , de már nem kell sokáig várni... :wink:

Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

..és néhány tegnap esti kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
brill

Jóóóóó reggelt!

Titababa ismét jelzi, hogy ébren van. :D
Ma hívom az ismerősünket, remélem, sikerül megnézni azt a házat, amit kinéztünk. 2 hete az ónos eső miatt nem mentünk el, jégpálya volt minden.
Dolgozni nem igazán tudok, mert valaki kicsukott az egyik szerverről. Talán a jövő hétre helyrejön. :)

Jucmuc
Lassan eljön az idő. ;)

Angie
Zabálnivaló ez a gyerek! Csak nehogy Enter legyen az első szava. :D

Brill
Már a tesóbabánál tartotok, mikor indul a projekt? ;) :)
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Nagyon drukkolok értetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dóri egyszerűen zabálni való, olyan szép és huncut nagylány már :D

Panka!
Gratulálok az 1. fogacskához :D !

Juca!
Biztos minden rendben lesz pénteken az UH-on.
Örülök, hogy már túl vagytok a nyavaján.
A poci pedig nagyon helyes.

Macika!
Gratula a kis kukihoz :wink:
Bár én pont lemaradtam, arról, hogy pontosan mi is volt a problémád, de nagyon örülök neki, hogy már minden rendben veletek!

Seszi!
Köszi, nagyon aranyos vagy.
Olyan jó, hogy jelentkeztél, téged mindig úgy szerettelek olvasni, olyan szépen és megnyugtatóan tudsz fogalmazi.
Gratulálok, ezekszerint a 21. héten vagy?!?!? :D Úgy örülök nektek, nagyon boldog további 19 hetet kívánok :D !!!!!!!

Andy!
Tényleg jól hangzik ahogy a hétvégétek telt. Nagy élmény lehet Daninak az első pár ovis nap, biztos továbbr is minden simán fog menni.

Angie!
Köszi. Most könnyű, mert táppénzen vagyok.
Örülök, hogy Sziszkó már jól van. Nagyon édes kisfiú :D

Brill!
Erik is nagyon édes kisfiú, és eszméletlen milyen jóban vannak Marsallal :D

Bogi!
Köszi, bár ezzel még várjunk.
Jó, hogy írtál magatokról, Izáról várjuk a képet, már biztos nagyon nagy lány lett :D

SzHeni!
Még várjunk a gratulációval.
Természetesen mindenképpen várunk benneteket, ha kész a lakás :D
Sajnálom a kisbabádat :( , így most a másik kis egészséges manóra kell koncentrálni!
Majd ha lesz azért rakjál képet a pocidról :)

Judi!
Csak így tovább a gyarapodással :D !

dido
dido

Sziasztok!

Évi!
Ez a TE napod!!!!!Nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!!És ajándéknak pedig egy gyönyörű egészséges kisbabát!!!Most sikerülni fog!!!Drukkolok nagyon!
Dóri nagyon édes lehetett tényleg, jót mulattam a sztorin :lol:
Most ne engedd segíteni , majd 12 évesen, addig gyűlik benne a vehemencia :lol: 8)

Maci!
Jó hogy eddig csak 4 kiló jött fel, vigyázz,nekem is ezután indult meg a súlygyarapodás. :(

Bogica!
Képet várjuk!
Aranyos lehet Iza ahogy beszélget.Én is várom már, hogy mondja Emili, hogy ANYA! :D

Norwell!
Kendének jobbulást!Hát bizony már neked sem sok van hátra :wink:

SzHeni!
:cry: Nagyon sajnálom a másik babát!De annak örülök hogy a másik baba jól van, és szépen fejlődik!

Jucmuc!
De jó, hízik a kikrapek!Biztos jól tartod, sok finomságot adsz neki :lol:

Angie!
Édes Sziszkó!Klaviatúra gerjedelem ismerős, Emili is szereti püfölni. 8)

Brill!
Jók a képek :lol: Nekem az utolsó tetszik nagyon, Emili is szokott ilyen csík szájat vágni :lol: Nagyon édesek!

Itt nagyon szép idő van, du. megyünk sétálni. 8)
Szép napot Mindenkinek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Dido
A pajzsmirigyemmel kellett ellenőrzésre járnom, de úgy néz ki, teljesen helyrejött.
Nagyon drukkolok neked, mikor mész dokihoz UHra?

Panka
Ettől félek én is. Apa GömbiMatkának hív. :D
A csípőm 4 cm-vel szélesedett, mellesleg is megerősödtem, nem is kicsit. A kerületem inkább ne feszegessük. :lol: Viszont a Titababa-súlyon kívül egyéb súlyfelesleg nem képződött rajtam, legalábbis úgy néztem. :)
Vendég

Évi
Boldog szülinapot!!!!!!
Vendég

Sziasztok! Néha néha ha időm engedi szoktalak olvasni titeket mert én is 2007-ben szültem. De irni eddig még nem irtam most is egy kérésel fordulok hozzátok,kérlek benneteket ha ídőtök engedi szavazatok a kisfiamra beneveztem egy helyi versenybe. Előre is köszönöm és bocs,hogy igy ismeretlenül http://www.egerszeginfo.hu/2/zegibaba_s ... asztott=87
renus

Sziasztok! :D

Elöször is:

Draga Evi!
Nagyon Sok Boldogsagot Kivanok Szülinapod Alkalmabol! :D

Kép

Fleur!

Nagyon örülök, hogy Lilla baba jobban van mar! :D Es mar fordul is! Nagyon kis ügyi! Ja, es a babakocsi is szuper!

Dido!

Minden rendben lesz meglatod! Sokat gondolok Rad! :D

Panka!

Gratulalok Emili fogacskajahoz! :D Bizony, hogy jol tartom a picikemet! Egyfolytaban mondogatom neki, hogy egyen!

Juca!

Orülök, hogy jobban vagytok, es köszi a hireket Pupyrol! Remelem hamarosan jön majd ismet közenk! Ja, es a pocak is nagyon csini! :D

Macika!

Gratulalok a tököskehez! :D Jo, hogy nem ejszakazaol mar!

Evi!

Köszönöm szepen es nagyon gondolok Rad ma! :D Ahogy Dorika mosogat….tünderke!

Seszi!

Bevallom elöször en is ugy ertelmeztem, hogy nincs meg utban a baba, de aztan ‘megvilagosodtam’. :D Nagyon-de nagyon örülök Nektek, a hozzaallasod, megnyilvanulasod az ügyben pedig külön tiszteletet erdemel!

Angie!

Draga vagy! :D Nagyon örülök, hogy Sziszko meggyogyult, es azok a kepek! Edes nagyon! A fürdölepedös a legjobb!

Brill!

Hat az biztos, hogy a legszebb ajandek lenne de azert örülnek ha nem pont aznapra esne..mindenesetre közel lesz hozza!
Erik egyszerüen gyönyörü! Es azok a szemek… :D

Heni!

Sajnalom, hogy az egyik baba feladta de nagyon örülök, hogy a masikkal minden rendben! :D

Puszi mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket!

SzHeni!

Már olvastalak a másikon, hogy az egyik babóka meggondolta magát :cry: De hogy írtam-e erre valamit, azt már nem tudom. Nálam megmaradt a terhességi szitagy. Lényeg az, hogy a másik életrős, stramm kis lurkó veletek maradt!

Jucmuc!

Már biztos nem lesz picike Davide baba :) Nagyon kíváncsi vagyok már a kis pofikájára, de gondolom ezzel te is így vagy :lol:

Angie!

Minden kívánságom ilyen gyorsan teljesüljön. Köszi a képeket, hihetetlen, hogy már ilyen nagyfiú Sziszkó!

Brill!

Én is nagyon reménykedem a sikerben :) Hátha más ennek a dokinak a technikája :)

Panka!

Nagyon örülnék egy babókának, szülinapi ajándékként :) Hát az tuti, hogy 12 évesen már nem fog hisztizni, ha nem engedem mosogatni, de most igen :)

Megvolt ma az inszem, apa spermaszáma az eddigi legjobb volt, bár nekem csak egy tüszőm volt... Kíváncsi leszek... Így legalább minden drukkot az az egy tüsszencs kapott :) És hazafelé láttam egy kéményseprőt :) Ugye ez felétek is szerencsét jelent? :) :wink:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

És a kis mosogatólány nevében is köszi mindenkinek!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Evi!

Hajjaj, hogy kivancsi vagyok-e... :lol: :lol:

Nagyon drukkolok, erzem, hogy most sikerülni fog! Több a kisficko, nagyobb az esely is szerintem! Juj de izgi! :D :D

Kép
Kép
jucmuc

Dido
Azért nagyon szorítok neked péntekre, hogy mindent rendben találjon a doki és egy kicsit te is megnyugodj

Pankaa
28900 volt a kocsi. Gratula a foghoz

Márti
Háát 7 személyes autóban nincs túl sok tapasztalatom :lol: egyenlőre :) de majd akkor te segítesz nekem :)
Én is ebben bízom :) persze nem elsősorban párocskámmal volt a bibi, de már ennek érdekében is tettünk, h ott ne legyen.

Juca
Nagyon nagyon szorítok péntekre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Szerintem ééédes és te pedig nagyon boldog vagy látszik :) különben is mit akarsz nekem is ekkora volt :)

Maci
Gratula a kispasihoz

Évi
Ezerrel szurkolok!!!! a kéményseprő naná, h jót jelent.
Hát hova lett a csajszi haja???? :) Éééédes a szövege :)
Jajj és Boldog szülinapot!!

Szeszi
Hát olyan nagyon szépen írtad, amit írtál, biztosan sok más még nem babás topik tagnap is reményt nyújtva. Szívből gratulálok a pici babóhoz.

Andy
Örülök, h jól megy a beszoktatás
Az alkoholos filcet meg dugd jó mélyre :lol: a leleményes gyermek mindent megtalál és kipróbál. Jájajj én még miket élek majd át :) akkor biztos nem lesz ilyen nagy a szám

Brill
Annyira édes Erik a kutyóval :)
Ne röhögj ki, de Erik annyira hasonlít Lillára csak ő fiús...:) rejtett vérvonal?? vagy én képzelgek :)

Szheni
ÁÁÁ hát az lehet én csak lopom a perceket a gép előtt :)
Sajnálom, h az egyik baba már nem él, de az a lényeg, h a másik igeen :) Kérünk képeket is ááám

Jucmuc
izgiii

Angie
Látom a te fiad is nagy huncut már a szeme is rosszul áll :lol:

Újabb forgás pocakról hátra :) bár még maga is meglepődött rajta.
És mindenféle édes kacajok.

KépKép
KépKép
fleur

Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt! :D

Köszi a gratulákat. :) Remélem, nem gondolja meg magát és puncit növeszt. :D
Apa múltkor ugratott, hogy 18 éves koráig eldöntheti és átoperáltathatja magát nőnek. :D :D :D

Jucmuc
Szerintem nem is bírnám az éjszakázást már. Meg aztán elég gyorsan hozzá tudok szokni a jóhoz, semmi kedvem nem lenne már műszakozni. :) Az éjszakai horkolásom még mindig emlegetik. :lol:

Évi
A kéményseprő nagyon jó jel! ;) :)

Fleur
Gratula a forgolódáshoz!

Tisztára be vagyok zsongva. Délután megyek háznézőbe, szívem szerint már költöznék is. :) Csak legyen már 2 óra!!!!!!
Vendég

Maci!
Azt el is hiszem!Remélem nektek sikerül!

Nekünk ugrott a lakás, az építtető nem adja el nekünk, mert nem hajlandó aláírni a szerződést.Szerinte nincs meg a bizalom,mert ő úgy gondolta, hogy majd szóban mindenről megállapodunk!Nevetséges.Mi meg leírtunk mindent, mert ugye a szó elszáll...Átnézettük a saját ügyvédünkkel is, őszerinte korrekt volt amiket belírtunk.Dehát csak a mi pénzünk, és mi járunk rosszul, ha mégsem állja a szavát!Ez nem bizalom kérdése szerintem.Főleg a mai világban,miért bíznék meg egy idegen építtetőben???Mindenki csak hamar meg akar gazdagodni, a vevőt hülyének nézve! :twisted: Úgyhogy maradunk a fenekünkön egy ideig még. :(

Kép
pankaa

Huu Panka! Felhuztam magam egy kicsit...Szerintem nagyon is jol tettetek, hogy mindent leirtatok feketen-feheren!
Persze nagyon sajnalom, hogy nem jött össze a lakas, de mi az, hogy szoban megegyezni??? :shock: :shock: :shock: nem egy kilo kenyerröl van szo...

Macika,

Horkolas??? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Panka!

Ez egész egyszerűen nevetséges! Mi az, hogy szóban gondolta a megegyezést? Ha ennyire bizalom kérdése, akkor miért nem költöztök be, és ígéritek meg, hogy isten bizony kifizetitek? Vagy visszafelé már nem bizalom kérdése? Apám, de ideges lettem! :evil: Nagyon jól tettétek, hogy otthagyjátok őket, ilyen komolytalan népekkel nem érdemes szóba állni! A pofám leszakad...

Fleur!

Már hónapokkal ezelőtt levágtam a Dóri haját :) Sokkal csinosabb így, hosszú hajjal már kezdett kicsit hobósan kinézni a drágám :) De ez a frizura úgy kiemeli a világszép kis arcát :)
Jaj de édes lehet Lilla, ahogy kacarászik :)

Maci!

Drukk háznézéshez! Majd mesélj, hogy milyen volt!

Dóriduma (ez kicsit régebbi aranyköpése, de édes)
Tanulgattuk, hogy kit hogy hívnak a családban.
-Apát hogy hívják?
-Hegedűs Attila.
-És téged hogy hívnak?
-Hegedűs a Dóji
-És anyát?
-Hegedűs anya!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Panka!

Mi pl. vittük az uncsitesóm (építész). Hogy milyen kicsire össze tudtak menni, vagy épp mekkora ordibálás lett, mert ugye az a csempe hogy van lerakva, az ablakok nagysága nem felel meg a szabványnak, a kazán rosszul van beszerelve stb. Komolyan mondom mintha más nem árulna semmit. Aztán nem is vettünk új építésűt, mert 1. nem volt annyink, amiért nem egy rakás szemetet kaptunk, 2. ami nem trehány volt, az olyan drága, hogy megfizethetetlen. Így maradt az atombiztos panel, ami nem dől össze még egy atomrobbantákor sem. :twisted: Ezen kívül komolyan mondom tök jó az elrendezése, jók a szomszédaink (lásd visszahozza az idegen a kocsikulcsot...) napos, és általában ha nincs költözés, akkor tök csend van, de az alsószomszéd rendszeresen megkérdezi, hogy mikor fúrjon, mikor alszik Kinga. Pl. Most is. Harapni lehet a csendet, ami nagy ritkaság, Pesten pl. a forgalom miatt már alapból nincs csend. :wink:

Na jó a dizájn (külső) még fejlesztésre szorulna, meg bazi sok a fűtés, de valamit valamiért. :-P

tjuca

Évi!

Kinga nem beszél. Mindent kimagyaráz, mond pár szót, de nem beszél. Gondolom nem kapkodja el ezt sem.

Nagyon ügyes Dóri. Mi is készülünk fodrászhoz, valamikor talán el is jutunk. (Kingának az ennyire rövid haj nem csak a világszép pofiját, de világóriás homlokát is kiemelné :twisted: :twisted: :twisted: így ezt az öcsi sérót hanyagoljuk, ha lehet. Bár gyanítom a frizu kialakítása a fodrász türelmén, Kingán, és Kinga pár szál vékony kis haján fog múlni. :wink: Én valami gombafrizura gondoltam, amit lehet növeszteni, majd meglátjuk mi sül ki az elképzelésemből, mint valóság. :-P)

tjuca

Juca!

Azért a Dorci három hónappal idősebb is ám, az pedig rengeteg idő.

Nagyon sokat vacilláltam én is, hogy mi legyen a hajával, de a fodrásztól bőgve rohantunk el (vagyis a Dóri bőgött, én rohantam vele ki), így maradt, hogy én nyírom. Meglátta a nőci fehér köpenyét, aszitte, hogy dokinál vagyunk és teljesen kiakadt. Ha majd nem tépkedi ki a csatot-gumit a hajából, akkor tárgyalhatunk a hosszú tollakról, de addig nem :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!
Jó a Dóji "köpés". :lol:
Mi is ki voltunk akadva, bár én gyanítottam, hogy ilyen részletes szerződésbe nem fognak belemenni, de mondtam is, hogy akkor biztos sumákolás van a háttérben, mert ha tsztességes lenne akkor belement volna.De egyébként is,miért nekünk kell megszerkeszteni egy ilyen alapos szerződést????Ez az ügyvéd dolga lenne, ilyen alapon ide is adhatnák a honoráriumát. :lol: És még le is b@szta a férjemet, hogy mit képzel ő???És hogy vele nem tárgyal, csak a mi saját ügyvédünkkel, akivel átnázettük a szerződést(és aki jóvá is hagyta).Minket ki akart hagyni. :twisted: Na mind1, te csak ne izgulj most semmin, csak tessék pihengetni!!! :wink:

Juca!
Ez a lakás árban jó lett volna, nem sokkal drágább egy használt lakásnál.Jó az elosztása, tájolása.És nem kellett volna annyi illetéket fizetni, na meg a szocpolt is jobban ki tudtuk volna használni.Ezért az új lakás.Meg ez még épülőben, így sokat lehetett volna variálni rajta, mi hogy legyen.Mi csak ezt szerettük volna írásban rögzíteni, hogy pl. amit mi viszünk anyagot(szigetelés pluszban) azt megnézzük mielőptt rávakolnak.Mert ugye vannak enyves kezű brigádok... :twisted: És nem szerettünk volna rosszul járni, vagy utólag pereskedni, meg javítgatni a hibákat.Szerintünk ez így lett volna korrekt, de más szerint ez már kukacoskodás.Dehát nem 10 deka párizsit veszünk, ami ha nem ízlik kidobom!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Évi!
Először is ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG... :D !!!
Továbbra is nagyon szorítok értetek!!!!!!!!!!, most biztos össze jött Dórci öcsikéje, a kéményseprőt sem véletlenül láttad :wink:

Macika!
A lényeg, hogy most már minden rendben veled.
Sok sikert a lakáshoz!
Holnap 8.45-re megyünk. Jó lenne már túl lenni rajta.

Judit!
Köszi, aranyos vagy.

Virág!
Köszi, és nagyon gratulálok a forgolódáshoz Lilla babának :D

Panka!
Sajnálom, hogy nem jött össze a lakás :?
De az építőiparban alapszabály, hogy a kivitelezőben soha nem szabad megbízni :x jól tettétek, hogy ott hagytátok.

dido
dido

Dido, JUca!

Holnapra minden drukkom a tiétek! Mindene ikszben lesz, amg nnem jöttök a jó hírekkel :) Úgyhogy siessetek!

Panka!

Egyáltalán nem kukacoskodás szerintem! Azért ez elég alap elvárás, hogy ha már eladósodsz miatta vagy 20 évre, legalább tudd, hogy mit vettél meg. Ha legközelebb nézelődtök lakásügyben, akkor a lakások közötti áthallást mindenképpen nézzétek (ill. hallgassátok meg), mert mi iszonyúan megjártuk!!! Legközelebb nekünk is ez lesz az első, amit szemrevételezünk. Vagyis fülre :) :)

Dido!

Köszi a köszöntést :) Dóri tegnap óta mégis lánytesót akar. Eldönthetné végre :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Nagyon boldog szülinapot Neked, így utólag is! És továbbra is drukkolok nagyon, most sikerülnie kell!!!

Didó!

Mennek a drukkok Neked is, Biztos minden rendben lesz, próbálj nem idegeskedni, de megértelek! Gyere majd a hírekkel!

Panka!

Tök jól csináltátok az egészet, legközelebb előre szóljatok a kivitelezőnek, hogy papír nélkül nincs üzlet!
Mi 1 éve vagyunk túl a hercehurcán, családi házat "épített" nekünk a "kivitelező", nálunk is ez volt, mi írtuk a szerződést, csak ő olvasás nélkül aláírta, na nem azért, mert olyan prímán dolgozott, hanem mert nem érdekelte az egész,annyira nem, hogy 2 hónapig az építkezés felé sem nézett, a födémet leverettük, újtaépítettük az ő költségén, a vakolás pedig több festő szerint olyan volt, mintha disznóólat vakoltak volna stb., stb., sorolhatnám!
Ha nem lett volna szerződés, egy tákolmányban laknánk és fizetnénk érte havi 75.000.-t!
Így a végén már majdnem ő fizetett nekünk, csak azért voltunk hülyék, mert nem volt kötbér, amikor megpendítettük a témát, akkor nagyon morcos lett, és elővette az alvilági-maffiózós képét... Úgyhogy inkább nem erőltettük a dolgot! De igaz, aki tisztességes, az nagyon-nagyon drága!

Márti
borossné becz márta

Lányok!
Köszi szépen a Sziszkó dicsiket. Majd átadom neki, ha felébredt.

Maci!
El is felejtettem gratulálni és üdvözölni a "kukacos anyukák" társaságában. A lakás milyen? Olyan, amilyennek képzelted?

Évi!
Gondoltam rád, csak tegnap egész nap Pesten tekeregtünk (meg is lett az eredménye, mert éjjel a fiam 2-től semmit sem aludt a sok élménynek köszönhetően, totál le volt nyűgözve a pesti nyüzsitől). Én bizom benne, hogy az az egy szép tüsző most pont arra várt, hogy egy x kromoszóma meglátogassa, és 9 hónap mulva egy kis kukacosotok szülessen :wink:

Brill!
Taliban benne vagyok. Jövő hétre egyeztethetünk valamit. Erik rikitó kék szemei levesznek a lábamról. Már alig várom, hogy élőben is belenézhessek. Sziszkó már simán feláll. Eddig féltem otthagyni, mert ha felállt, nem tudott visszaülni, csak esett mint a zsák. Ma kikárnáztam, és hagytam esni. Kicsit megijedt az első eséseknél, de aztán egész jól belejött.

Na, már kiabál is a fiam, hogy menjek be hozzá. Sikerült összehoznia egy 30 perces alvást :cry:
Puszó,
Vendég

Pankaa
Nagyon jól tettétek, h nem mentetek bele így. Ez nem vicc téma. Mi is majdnem belevágtunk így egy új lakás vásárlásba. Márhogy az építettő semmiben nem engedett.
És tudod mi lett a vége?? Nemrég elmentünk arrafelé megnézni, h milyenek lettek a házak. A telek üresen áll és benőtte a gyom...durvaaa szval áldom az eszem, h nem kapkodtuk el
és nem mentünk bele. Hidd el lesz másik ami jó lesz.

Maci
Naaa mi volt???

Juca, Dido
Holnap a nagy nap :) szorítok

Évi
Ez nagy Hegedűs Anya :) ééédes ugye ezeket felírod és elteszed???? Még írj nekünk ilyeneket. Olyan jókat tudok rajta szórakozni :)

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!

Tegnap a nyakamba szakadt egy csomó meló, így is fél órát ráhúztam a munkaidőre... Meg se érdemlik. :D
Tegnap elmaradt a háztűznézés, isminket behívták dolgozni és nem tudott jönni. Sebaj, apa ma hazaér és hétvégén megyünk, nem menekülnek a házak tőlünk. :lol:

Panka
Sajnálom, hogy nem jött össze a lakás. :( Igazatok volt, nem kevés pénzről van szó, ez már nem bizalom kérdése.

Jucmuc
Úgy tudok horkolni, mint egy barnamedve. Apa mindig piszkál, hogy gyorsan el kell aludnia, mert utána a "zenémtől" képtelen rá. :D
Voltam vele dokinál is, 210e HUFért orvosolni tudják. :shock: :?

Évi
Ismét nagyon jó a Dóriduma. :lol:

Juca
Irigyellek a rendes szomszédok miatt. Mi elvileg zöldövezetben lakunk, de égnek áll a hajam a szomszédoktól. Nem egy hajnalban kutyaugatásra kelek (ami természetesen a fejem mellett szól), alattunk lakó kabarén nyihározik, sztereóban lakást újítanak fel, fél7kor hajópadlót darabolnak a lépcsőházban...stb. stb. stb.
A sok nyavalygó nyanyáról nem is beszélve.
Sok sikert a Kinga-frizurához! :)

Dido
Most lehetsz dokinál, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Angie
Köszi a gratulát. :)
Hétfőn okosabb leszek (talán) házügyben.
Ha nem vigyáztok, Sziszkó idő előtt 2 lábra áll és futhatsz majd utána. :)
Vendég

Sziasztok!

Hát igen, jól tettük, hogy nem mentünk bele,tegnap nézegettünk más építtetők honlapjait, és ég és föld!!!!Szívesen az orra alá dörgölném, hogy hogyan is néz kie egy szimpla "normális" honlap, gépészeti, műszaki leírás, és adás-vételi!!!!! ami szintén megtekinthető a honlapon!!!!!Ja, és az olyan amilyet mi írtunk!!!!És akkor még neki áll feljebb!!!Hát tehet egy szívességet.... :twisted: :lol: Most kezd elegünk lenni ebből a "gumicsizmás" hozzáállásból, lehet ősszel elkezdünk külföld felé tekintgetni, Hollandia felé. :wink: Max. 1 évre.Utánna a férjem itthon elég jó munkákat kaphatna.Egyébként néztünk tegnap Zsámkékon ikerházakat, 1 misivel kerül többe, mint ez a laksá, de 15 nm-el nagyobb!!!És azért az mgiscsak közelebb van Pesthez.

Márti!
Mi beleírtuk a kötbért is, havi 60000 ft. :wink:
Ebbe bele is egyeztek volna.

Évi!
Hát ez volt az első, amiket megnéztünk, hogy milyen téglából vannak a falak, mennyire hangszigetel, és hogy milyen szigetelést lehet még feltenni a falra.Nekem ez a gyenge pontom, a szomszédok. :wink:
Szóval elég jól körbejártuk a témát, és csak azt tudom mondani, hogy aki lakást vesz az CSAK SAJÁT ÜGYVÉDDEL!!!!!És az internetem nagyon utánna bogarászni adás-vételiknek, építész véleményét kikérni, stb., metrt ugysi a vevő szívja meg, ha nem jó vmi!És ha ez kukacoskodás, akkor legyen, az, de nem szadab engedni!!!

Emili tegnap hnyt ebédkor, csak egy fél üveggel evett, amjd jött is kifelé. :( Már éjszaka is bukott, de előtte köhögöt, azt hittem csak a köhögéstől.De ebédnél már gyanús volt.Később próbáltam még kínálni, gondoltam éhes, sírt is, de mire megette az üveg másik felét, jött vissza megint. :( Na mentünk du. dokihoz, Daedalonetta kúpot javasolt, ami persze az egész városban hiánycikk :x ,erre mondta hogy vegyem a Daedalont, és azt 8adoljam. :shock: Megtörtént, utánna kapott egy kis tápit enni(azt a szíszorító, keserves sírást, hogy ő éhes...háát, nem kívánom senkinek :cry: )Majdnem sírtam én is, hogy nem adhatok enni szegénykémnek. :( Aztán nem bírtam, előtte ivott egy kis teát, azt nem hányta ki, már a kúp is hatott, adtam neki egy kis tápit, de csak fél üveggel, nehogy sok legyen 1xre, de alig bírtam kitépni a kezéből az üveget. :cry: Megint csak sírt, akkor járkáltam vele, már álmos is volt.Később megkapta a másik felét is, majd letettem aludni.Éjjel sem volt gond, de jó sokat ivott, ki is volt száradva, a pisije is nagyon üdi volt reggelre.De jól evett reggel, és benne is maradt!Úgyhogy remélem ez csak ennyi volt!!!
Este mennénk anyósékhoz... :? Majd meglátom, lehet csak reggel megyünk.
Na befejeztem a litániát. :oops: :D

Kép
pankaa

Dido
kiváncsian várom a híreket. már túl vagy a vizsgálaton. írd meg mielőbb mi volt.

Juca
most jutott eszembe, neked meg 12.heti uh van ma!!!!!!!! :D
Kinga frizujára én is kiváncsi vagyok. majd tegyél képet és ha tudsz az uh ról is (reméljük azóta megjavították már a nyomtatót). Kofa tud veled menni ma?

Angie
ha már frizuráról van szó. nekem Sziszkóé nagyon tetszik, szerintem egy 3-4 éves fiú megirigyelné, olyan dús. :wink: gratulálok az álláshoz. Eltelik pár nap és megtanulja, hogyan kell ügyesen fenékre huppanni/ereszkedni. A járókát végül tényleg Apukád csinálta? a kép alapján szép méretes. :wink:

Panka
sajnálom a lakássztorit. :( rettenetes hogy mit meg nem engednek maguknak!!!!!!!! jó hogy nem hagytátok magatokat még akkor is ha ugrott a dolog. :evil: lesz másik lakás, azért nem adjátok fel és kerestek tovább, ugye? tényleg nem egyszerű ez manapság. Egy ismerős család vett egy újépítésű lakást. nem is kis projekt 480 lakásos több házból álló projekt. tavaly februárban kellett volna beköltözniük!!! és még mindig nem tudnak költözni! egy éves csúszás. nem semmi!!!!!!! voltak novemberben műszaki átadáson. felírta a kivitelező a hibákat, kifogásokat és decemberben újra elment a tulaj és még semmi nem volt kijavítva. (amúgy egy időben mi is néztük, hogy esetleg odaköltözünk. de végül maradtunk a régi házban.)

Hegedűs Anya :lol:
utólag én is Boldog Szülinapot kívánok! és két hét múlvára egy zebrás tesztet!!!!!! (aminek erősen megvan az esélye ha a megnövekedett katonák számát és a kéményseprőt nézzük. :wink: ) Dóji nagyon ari ahogy mosogat. (tegnap voltam játékboltban. hát mindenféle konyhai-takarító szetett lehet kapni. mosógép, tűzhely, felmosóvödör felmosó fával... elájulok. Dójinak vannak ilyenek? tegnap kiruccanáson voltam, mondván leértékelések vannak. sikerült egy bőr zárt csukát szerezni 5ezer froncsiért. meg apának egy inget, ami kicsi :evil: de a legtöbb mindent BabaMáté kapta, bodykat, pulcsikat és persze játékot.)

Maci
remélem ez a ház tényleg az igazi lesz és akkor még szülés előtt be tudtok költözni. mi is zöldövezetben lakunk, de itt szerencsére csendes kutyák vannak(bár az egyik szomszéd kutya átjárt, kicsit hézagos a kerítésünk és rájár a komposztgödörünkre. igaz már rég láttam errefelé.) viszont ha Mátéval sétálunk akkor vannak ám rettenetesen ugató kutyák. néha még én is megijedek. De Mátét nem zavarja, alszik tovább nyugodtan. :)
Mondjuk építkezés van a fejünk felett, de hát a párom rokonáé... :D amúgy most épp szünetel, majd tavasszal folytatják...

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Megjöttünk az uh-ról.
Lányok köszönöm a drukkokat, de csak félig lettünk okosabbak.
A jó hír az, hogy méhen belül van és nőtt a terhesség, mert ugye a múltkor még semmi nem látszott, most pedig egy 14,93 mm-es petezsák látszott benne 2 foltocskával.
A rossz az, hogy ez egy 5 hetes terhességnek felel meg, és én ma vagyok pontosan 6+0-án. Később nem foganhatott, mert ugye akkor volt karácsony mi meg a szülőknél voltunk. Így lesz még egy aggódós hét. Jövőhéten csütörtökön kell mennem legközelebb és ha addigra lesz szívhang akkor minden rendben, ha nem akkor be kell fejezni...
Barnázás még mindig van, de a doki szerint ez nem olyan nagy gond, a beágyazódásnál valszeg vérömleny keletkezett és az ürül ilyenkor így ki. Állítólag ez gyakori.
Továbbra is utó és pihenés.

Juca!
Nagyon remélem, hogy Te jobb és egyértelű híreket hozol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dido
dido

Dido
szerintem lesz szívhang csütörtökre!!!!!!!! :D

Kép

Kép
syrynx

Az előbb elfelejtettem írni, hogy ha Csaba hazajön összerakatom vele a szkennert és rakok fel képet a kis pontocskámról.

Angie!
Sziszkó nagyon ügyi fiú, ahogy ácsorog :D és jól írja Syry szerintem is zabálni való azzal a dús hajacskájával :D

Panka!
Sajnálom a kicsi Emilit :( , remélem ma már nem lesz semmi baja.

Syry!
Nagyon jó dolga van Máté babának.... :D

dido
dido

Panka
Jobbulást Emilinek!

Syry
Remélem, sikerült megtalálni a nekünk tetsző házat és költözhetünk is. Az albiban kicsit nehezen férnénk el, főleg, ha apa öccse tényleg hozzánk cuccol. :evil: :x
Már nagyon rendezgetném a babaszobát, de ebbe az egérlyukba nem lehet (még).
Meg kutyát is szeretnék, de elsőbb Titababa, utána kutya. :)

Dido
Gratula a kis pontocskához és ne izgulj, lesz ott szívhangocska!
Vendég

Köszönjük a jókívánságokat, úgy néz ki ideértk :wink: Legalábbis eddig minden rendben, most aludt a kisasszony, de még az ebéd hátra van :roll:

Didó!
Serintem minden rendben, nem lesz gond!!!!2 pontocska?csak nem...? :wink:

Kép
pankaa

Dido!
Én továbbra is nagyon drukkolok neked. Remélem, hogy minden rendben lesz, végülis nőtt, már látható. A méretek pedig nagyon sokszor eltérhetnek, nem 100%-ban mérvadóak. Lehet, hogy tovább tartott a beágyazódás, és később indult be az intenziv növekedés. Tudom, ilyenkor nagyon lassan telik az idő, de egy hét múlva teljesen megnyugodhatsz (legalábbis ebből a szempontból)

Panka!
Szegény Emili. Jobbulást neki. Már Sziszkó is hányt kétszer, de nem követte semmi más tünet. Ez azért komolyabbnak tűnik.

Évi!
Tegnap elfelejtettem nagyon boldog szülinapot köszönni neked. Remélem, kaptál egy gyönyörű ajándékot. Most két hétig én is tűkön ülök majd.

Maci!
Ami ilyen nehezen jön össze, az általában sikerülni szokott. Drukkolok, hogy tietek legyen az a ház. Pocikép?

SzHeni!
Nagyon sajnálom a második pöttyöcskét. Bár te amúgy is egyre vágytál. Az égiek mindig eldöntik, hogy mi hogy legyen, és úgy látszik, kilesték a kivánságodat. A kis egykének nagyon sok egészséget, és szép, egyenletes növekedést kivánok. Túl vagy már a kritikus időszakon. Ez tök jó.

Puszi mindenkinek!
Vendég

Syry!
Köszi a hajdicséretet. Szilárdnak tényleg szuper haja van. Lehet, hogy felnőtthek viszont kopasz lesz, ha apukáját örökölte. Viszont ha engem, akkor nem lesz gondja a hajával.
Vendég

Angie
Hétvégén beüzemeljük apa telcsijén a fényképezőt (gondolom már nagyon profi benne :D ) és akkor teszek fel képet.
Vendég

Köszi Lányok, úgy legyen!!!

Macika!
Így van a házak nem futnak el :wink: biztos megtaláljátok a nektek valót!

Panka!
Örülök, hogy Emili jobban van.
Nem, a két foltocskából az egyik valszeg a szikhólyag és a másik a baba.

dido
dido

Dido
Nem hagyom elszaladni a házakat. :D
Csak nehogy a 2 foltocskából ikrek legyenek. ;)
Vendég

Sziasztok!

Lányok! Nagyon HAPPY vagyok! Ma volt az első nap, amikor hosszabb időre hagytam a bölcsiben Danit, és bár volt némi pityergés, végül is semmi baj nem volt vele. Elvolt szépen, és nagyon jól/jóízűen evett!! Azért ez egy kicsit megnyugtató számomra.

Didó!
Osztom maci véleményét! Mi van, ha a 2 foltocska 2 babót rejt?? :wink: :lol:

Évi!
Nagyon sok boldog születésnapok kívánok! remélem a legszebb ajándékot kapod/kaptad!!! :wink:

Angie!
Nagyon édes Szilárd baba! Azok a kis hurkák... Megzabálom!!

Brill!
Erik is nagyon aranyos! És azok a gyönyörű szemek!!!! varázslatosak!!

Maci!
Várjuk a pocifotót!!

Juca!
Nálatok mizujs? Mi volt UH-n?

Pankaa!
Emili hogy van?? Az ebéd hogy sikerült???

Andy

Kép
oriandy

Bocsánat!
Javítok: Didó = Dido, és maci = Maci
születésnapok = születésnapot!!!

Kép
oriandy

Jajjjj, majdnem elfelejtettem. A tegnapi hókusz-Fókuszban benne volt kisfalum. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.25 22:23-kor.
Vendég

Helló!

Dido!

Minden rendben lesz. :-)

Mi is megjártuk a szonográfust, terhesgondit, a dokit, és a volt melóhelyemet. A lényeg: minden rendben van, uh szerint 12+3 nak felel meg crl: 60 mm, 1 mm nyakiredő, orrcsont látható. Annyira nagy, hogy a néni hüvelyi uh után biztonság kedvéért megnézett hasival is, és minden rendben. Felvettük vidijóra, amint elérhető lesz közreadom. Képet nem kaptunk most sem, de gondolom lehet egyet-kettőtki lehet merevíteni. :wink:

Köszönöm a sok drukkot, nagyon jól esett. 8)

tjuca

Juca
Örülök, hogy minden rendben van és szépen fejlődik a kis Pocakpaca. :)

Lassan lépek haza, apa jön elém. :) Holnap pedig háztűznéző lesz. :)
Jó hétvégét mindenkinek!
Vendég

Didó!
Aha, már értem!

Juca!
Szuper!!!!!

Maci!
Jó háznézést, de ha vesztek, akkor nagyon ragadj rá az adásvételikre a netről! :!: :D

Andy!
Ügys Dani, hogy ilyen jól veszi a bszoktatást!

Emili ebédre csak tápit ivott, azt is 2 részletbe, de gondolom furcsállotta is, hogy már megint ezt kell ennie. :lol: Utánna 1-3ig aludtunk mindketten! 8) Igaz Emili 2 körül nyöszörgött, de nem bírtam felkelni, kába voltam.De biztos visszaaludt, mert nem sírt utánna. :wink: Most próbáltam adnio neki gyümilevet,meg 2xsültet, Hippeset, de nem kellett neki. :? Így még marad a tápi, abban legalább van folyadék is.

Kép
pankaa

Juca!

Hipphipphurrááááá! Nagyon örülök, hogy minden rendben a pindurral :) Vukkal milyen a kapcsolatod?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Panka!
Emilinek jobbulást, nagyon rossz lehet látni, hogy ennyire odavan :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Evi!

Nagyon jok Dorcikanak az aranyszolasai! :D

Macika!

Ilyen olcso??? :shock: :shock: Ja, akkor inkabb horkolok..... :lol: 8) :lol: Jo haznezest Nektek!

Dido!

Tuti biztos, hogy minden okes, es a szivhang is ott lesz csütörtökön! :D

Panka!

Jobbulast Emilinek! :D Szegenykem..igyon is most sokat.

Mi voltunk ma ctg-n, minden okes Davideval. En egyre többet kemenyedek, legközelebb hetfön megyünk akkor lesz uh is.

Puszika

Kép
Kép
jucmuc

Jucmuc!
Hát bizony már nem sok van háétra :wink: Lehet jövő7en már kint lesz a kis Davide! :wink:

Emilinek is van aranyköpése :lol: :
Mondom neki mondjad :anya!
Erre ő:Te :lol:
Mondom neki megint, mire ő ismét :Te te te :lol:
Tudom én hogy én vagyok anya, na de hogy ő is. :lol:

Kép
pankaa

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?