Sziasztok!
Hát igen, jól tettük, hogy nem mentünk bele,tegnap nézegettünk más építtetők honlapjait, és ég és föld!!!!Szívesen az orra alá dörgölném, hogy hogyan is néz kie egy szimpla "normális" honlap, gépészeti, műszaki leírás, és adás-vételi!!!!! ami szintén megtekinthető a honlapon!!!!!Ja, és az olyan amilyet mi írtunk!!!!És akkor még neki áll feljebb!!!Hát tehet egy szívességet....
Most kezd elegünk lenni ebből a "gumicsizmás" hozzáállásból, lehet ősszel elkezdünk külföld felé tekintgetni, Hollandia felé.
Max. 1 évre.Utánna a férjem itthon elég jó munkákat kaphatna.Egyébként néztünk tegnap Zsámkékon ikerházakat, 1 misivel kerül többe, mint ez a laksá, de 15 nm-el nagyobb!!!És azért az mgiscsak közelebb van Pesthez.
Márti!
Mi beleírtuk a kötbért is, havi 60000 ft.
Ebbe bele is egyeztek volna.
Évi!
Hát ez volt az első, amiket megnéztünk, hogy milyen téglából vannak a falak, mennyire hangszigetel, és hogy milyen szigetelést lehet még feltenni a falra.Nekem ez a gyenge pontom, a szomszédok.
Szóval elég jól körbejártuk a témát, és csak azt tudom mondani, hogy aki lakást vesz az CSAK SAJÁT ÜGYVÉDDEL!!!!!És az internetem nagyon utánna bogarászni adás-vételiknek, építész véleményét kikérni, stb., metrt ugysi a vevő szívja meg, ha nem jó vmi!És ha ez kukacoskodás, akkor legyen, az, de nem szadab engedni!!!
Emili tegnap hnyt ebédkor, csak egy fél üveggel evett, amjd jött is kifelé.
Már éjszaka is bukott, de előtte köhögöt, azt hittem csak a köhögéstől.De ebédnél már gyanús volt.Később próbáltam még kínálni, gondoltam éhes, sírt is, de mire megette az üveg másik felét, jött vissza megint.
Na mentünk du. dokihoz, Daedalonetta kúpot javasolt, ami persze az egész városban hiánycikk
,erre mondta hogy vegyem a Daedalont, és azt 8adoljam.
Megtörtént, utánna kapott egy kis tápit enni(azt a szíszorító, keserves sírást, hogy ő éhes...háát, nem kívánom senkinek
)Majdnem sírtam én is, hogy nem adhatok enni szegénykémnek.
Aztán nem bírtam, előtte ivott egy kis teát, azt nem hányta ki, már a kúp is hatott, adtam neki egy kis tápit, de csak fél üveggel, nehogy sok legyen 1xre, de alig bírtam kitépni a kezéből az üveget.
Megint csak sírt, akkor járkáltam vele, már álmos is volt.Később megkapta a másik felét is, majd letettem aludni.Éjjel sem volt gond, de jó sokat ivott, ki is volt száradva, a pisije is nagyon üdi volt reggelre.De jól evett reggel, és benne is maradt!Úgyhogy remélem ez csak ennyi volt!!!
Este mennénk anyósékhoz...
Majd meglátom, lehet csak reggel megyünk.
Na befejeztem a litániát.