Sziasztok!
Na. lányok, végre vége a vizsgáknak!
:):) Mindegyik szóbelim ötös lett, két írásbelim, azok négyesek. Még nem mindegyik jegyem van beírva. Azért teljesen nem volt zökkenőmentes a vizsgaidőszak, az utolsó előtti vizsga után begyulladt a cicim, 39-39,9 fok között ingázott a lázam, ráadásul a kisasszony rájött, hogy cumisüvegből inni jobb, nem akart szopizni, nem volt könnyű elérni, hogy szopizzon, ezért hol cumisüveg volt, hol szopi, de úgy néz ki, hogy végre visszaálltunk. Tudjátok, hogy trükköztem ki? Amikor ordított, melléfeküdtem és a cicimből a szájába fejtem egy cseppet.
Ezen annyira meglepődött, hogy azonnal elhallgatott és elkezdett szopizni
:):). Na, ez volt.
És ilyen állapotban készültem az utolsó vizsgámra, meg így vittük el dokihoz a gyereket a csípőszűrésre. De mindegy, túl vagyunk rajta, király!:):):) Egy biztos: most nem fogom abbahagyni a tanulást, hanem már most fogok tanulni a következő félévre és nem fogok leállni, mert utána nagyon nehéz újra elkezdeni.
Lányok, mi van veletek? Meséljetek már, légyszííí! De megkérlek szépen, emeljétek már ki feketével, jó? Mert még nem vagyok teljesen eleresztve időben, mindenki most jön minket meglátogatni, mert eddig nem jöhettek, meg mindent most kell elintéznem, amit eddig nem tudtam. Legyetek szívesek, írjatok már nekem, hogy mi van veletek?
Andi: olvastam, hogy jártál, te szegény! Ezt az oldalt még el bírtam olvasni. Hát gyógyulást kívánok neked! Ugye milyen jók a küzdősportok? Tudtam én!
Én is szeretném majd a lányt elküldeni, hogy egy kicsit menjen, inkább oda járjon, az jó elfoglaltság és legalább hasznát is veszi rendesen.
Lice:
Örülök, hogy mégis írtál!
:):) Hogy vagytok?
Pimpoka:
derekad hogy van? Jó a sztori a kabáttal
:):). Lelle nagyon ari
És biztos, hogy savas a pisi, azért marja ki? Nem tudom, csak kérdezem...
Jutta:
jajj, ti nagyon megszenvedtek a kajával, szegénykém. Most akkor mi a helyzet? Mi van a kajával?
Henus:
csúcs a Szonja!
Hát igen, anya csak egy van, de apa, az az Isten a lányoknak.
Tiop:
hűű, azért nem semmi, hogy nem lett baja az Anettnek! Hát igen, három gyerekkel azért elég sokat megtapasztaltál! Hogy vagytok, mi van veletek?
Szantre:
hát nem semmi, hogy ilyen sűrűn felébred Márk. És akkor ti kilenc hónapja nem alszotok???? Hogy állsz a vizsgákkal?
Pilla:
mi van veletek? Milyen az új ház? Hogy van Laura?
Timi:
hogy van a család?
Katica, téged sem láttalak itt, nem tudom, mi van veletek, írj már, légyszí! Milyen foteles sztori történt?
Pironya:
Hogy állsz? Van már dokid?
Ichtus:
hát hogy van az a copfos angyalka?
Giga:
hogy álltok, mi van veletek? Nemsokára itt a tesó
Nircee:
ti hogy vagytok?
Remélem, senkit nem hagytam ki! Ha igen, akkor tudjátok be annak, hogy a vizsgák leszívták az agyam, bocsi!
Sziasztok!