Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,jó reggelt mindenkinek!

Giga!

Aranyos vagy,nem nincsen semmi gond hála égnek,csak Zsani mostanában nagyon veszéjes tud lenni,és ha fent van akkor nem nagyon tudok már ide űlni!Meg hát Anett is rákapott a gépre+itt van Roli is+házimunka.............! :lol: :lol: Jövök amikor csak tudok!Ideszoktam lopni magam,amikor látomZsani szépen játszik,de az kb 10 perc,aztán jön az ölembe,hogy ő is szeretne egy kicsit "gépezni" :shock: :lol: :wink:
Örülök,hogy sikerűlt végül is összekapnod a lakást!Azért ne nagyon aggódj,ha esetleg legközelebb nem jön össze,mert lessz ez még így sem!!!!!!!! :lol: :wink:

Katica!
Nagyon jók a képek!Tündéri és szép a csajod!!Nekünk is van egy hasonló képünk mint az utolsó amikor grimaszól,majd felteszem mutatóban!Eszméletlen édesek olyankor amikor ijeket csinálnak! :lol: :wink:

Lice!
Nállunk Roli és Anett egy szobában vannak még!Ők már ha szólok,hogy ideje ágyba bújni akkor mennek és lefekszenek(bár nem mindég akaródzik még nekik,de legkésöbb 9-kor ágyban vannak)!Nekik is ég egy éjjeli fény,és nagyon jót alszanak így is!Sőt szerintem még jobbat,mintha korom sötét lenne!Ha kell akkor nyugodtan égjen egy kis fény,ami megnyugtatja őket és ez álltal jobban alszanak! :wink: Zsani még a mi szobánkban van,kiságyában alszik!Most készülünk(mondjuk készültünk már pár hónappal ezelőt is)rendes ágyat venni neki!aztán amikor elérik azt a kort Roli kap egy külön szobát és a csajok lesznek egy szobában! :) Henus nagyon jól leírta mi a teendő a lánykáddal,ha beszélget stb.......!

Pilla!
Tök jó ötlet ez a kártyás dolog!Aszem én is ezt fogom tenni a házassági évfordulónkon!Nagyon jók a képek,tündéri a lánykád ahogy rajzolgat!

Andibab!
Én is mindég veszek fincsi deszertet neki(álltalában Milka szívdeszertet).Nállunk nincsen akkora felhajtás!Kapok egy szép csokrot+deszertet és kibontunk egy üveg pezsgőt,amit álltalában közösen a kádban fogyasztunk el gyertyafényben!Tavaly is nagyon jól sikerűlt! :oops: :lol: Angol gyerekrucik nagyon jó minőségűek,Zsaninak sokat vettem itt nállunk!

Nircee!
Sajnálom,hogy ennyire rosszúl vagy,de gondolj arra,hogy semmi sem tart örökké!!!!!Marcika meg mostmár tuti,hogy jobban lessz és akkor nem kell állandóan szívni az orrát!tudom mijen rossz! :? :cry:

Giga!
még neked akartam a kilós ruhákkal kapcsolatban írni,hogy van egy angol ruhaturis a netten ahól tudsz rendelni és kihozzák házhoz!Én még nem rendeltem,de nállunk havonta 1x van ijen a kultúrban!
http://www.hanifa.hu/hu/index.php
http://www.angolbabaruha.extra.hu/
http://www.dorothy.hu/
Az Angol gyerekrucik nagyon jó minőségüek Zsaninak sokat vettem itt nállunk! :wink:

Jutta!
Sajnálom!!!!!!Őszintén szólva nem tudok mit mondani!!!!! :roll: :oops: :? a Normaflor az jó,úgyhogy tuti jó lessz az is amit felírtak! :wink:

Henus!
Ez a kép haláli jó!!!Nállunk is volt már ijen,hogy én nem bírtam vele,aztán apa kezében egy pillanat allatt elaludt!Aztán persze jött a mellrázás apa részéről!!!! :lol: :lol: :wink: Egyépként nállunk is pörgös nap volt tegnap,Zsani egész nap mint egy szélvészkisasszony úgy viselkedett és persze a hiszti sem maradhatott el! :? :( :lol: :lol:

Pimpo!
Puszika Lelle buksijára! :( Derékkal pedig ne játsz!!!!!!!!! :!:

Szép napot sziasztok!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Jó reggelt!

Pimpoka,hiába szorítottál, az éjszaka is olyan pocsék volt, mint az előző kettő. :? Olyan fejfájással ébredtem, hogy ha megmozdítom a fejem, le akar esni. :?
Na de mindegy, ezt is túléljük valahogy.
Ma jön anyu, főznöm is kell, kicsit feltakarítani, de még nem vagyok képes. Fos vagyok. :(

Tiop, láttam, hogy kerestél MSN-en, de bocsi, láttad, milyen esténk volt. :oops:
Már én is gondolkodtam, hogy Szonjának kéne másik ágy. Egyrészt ugye nem sokat tölt el ebben :oops: :? , másrészt, örökké kersztbe van, beveri kezét, fejét, lábát, stb. Nekünk van is jó kis ágyikónk, de helyünk nincs ahová betegyük. :? Jajj, de el kéne már költözni.... :x
Egyébként Szonja tuti úgy lenne, mint Laura, hogy külön szobában, sokkal jobban aludna. Ugyanis, amíg nem vagyunk bent, alszik. Dehát nekünk most erre perpill nincs lehetőségünk. :(

Akartam kérdezni, hogy nem tudtok valahol olyan helyet, ahol lehet kapni 20-21-es pici frottír papucskát?
Nagyon régóta szeretnék Szonjának, de ilyen kicsi méretben nincs. A múltkor volt a Corában, de csak 24-estől. :? A sarkára rá lehet húzni egy kis frottír gumit.
NA mentem, ébredés...

thenus

Sziasztok,

Tud engem valaki informálni arról, hogy Kistarcsán apa bejöhet-e a genetikai UH-ra???

Azt hallottam a kórházösszevonások miatt nagy most ott a zsúfoltság és annyi a kismami, hogy alig tudják őket elhelyezni.
Nam baj csak szaporodjunk :D :D :D :D

Piros
pironya

Sziasztok!
Henus!
Persze megértem,bocsi,hogy zavartalak!!!!Ha előbb tudom,akkor be sem jelentkezem! :oops: :( Remélem a mai napotok jobb lessz és éjszaka te is tudsz majd pihizni! :wink:
Zsani is össze-vissza forgott éjjel! :?

Képzeljétek,reggel az ovónő szolt,hogy már 5-6 szülő telefonált ma,mert hirtelen felment a gyerekeknek a láza 40 fokra! :shock: Megérkezett az influenza!!!! :evil: :cry: :cry: :cry: Gondolkodok nagyon rajta,hogy Anettet nem viszem,de nem lehet mindég ithon fogni őt ha egy járvány felüti a fejét!Beoltatni meg már szerintem felesleges!Reménykedek benne,hogy megússzuk!Mondjuk apa sem érezte jól magát már tegnap4még a géphez sem űlt le amikor haza jött,pedig az már nagy szó!!! :shock: :oops:

Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Pironya, mi csak egyszer vagy kétszer már nem is tudom, voltunk a kórházban uh-n. A genetikain és a vége felé flowmetrián. A genetikai uh-t nekema saját orvosom csinálta és oda bejött Apa, mert a kezdetektől bejárt mindíg. A doki mindíg minden kis porcikát elmagyarázott Apának, mert néha bizony nem látta, hogy mi micsoda.

Jaja, szaporodjunk, csak az a bibi, hogy igazából nem a Magyar nép szaporodik Magyarországon.

Persze amíg nem szültem, nem volt gond bekerülni egy-kétágyas szobába, de miután kibújt Lelle, szinte lehetetlen volt. Akkor annyi kismama volt, hogy Dunát lehetett volna rekeszteni velük.

No Henus, akkor majdcsak vége lesz már valamikor az álmatlan éjszaknak, nálunk szerencsére semmi nem volt, aludt reggelig.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!

Na, a pörgésről én is tudnék panaszkodni... Tegnap Bogi megint elhagyta az összes agyát!!! Kábé elvoltunk napközben addig, míg a férjem hazaért a munkából, de aztán "bekapcsolt" őfelsége. Elmentünk ugyanis a Minimanóba, vettem egy új babakocsit Roninak, amit esernyőre lehet csukni, hogy beférjen a csomagtartóba, és van hozzá lábzsák meg esővédő is. Akartam még testvérfellépőt Boginak, de ezeken az árakon meggondoltam magam, és inkább gyalogolni fog a csajszi. Szóval a boltban úgy igaziból elkezdte előadni magát. Hiába néztek "csúnyán" az eladók, közöltem velük, hogy magukra vessenek, ha hisztiznek a kisgyerekek, minek kell a bejáratot hegymagasan telepakolni játékokkal... otthagytam az apjával Bogit, játsszanak, én meg lerendeztem a babakocsit. Persze kapott játékot a nagylány, egy orvosi táskát sztetoszkóppal, hőmérővel stb, így tegnap óta szegény Zsófibabája állandóan vizsgálva van. Meg az én hasam is... Este alig lehetett először becsalogatni a kádba fürdeni, utána meg kiszedni a kádból, olyan játszásban volt. Aztán nagynehezen fél 11-kor elcipelte az apja aludni, persze üvöltés, meg minden, erre jött az "anyai szigor", csend lett végre, de tök hulla voltam/vagyok.

Ráadásul elestem a lépcsőn hazajövetkor szélvészkisasszony miatt! Ugyanis elszaladt tőlünk, fel a következő emeletre, és megcsúszott, mert a csizmácskája talpa nem hajlik annyira, hogy rendesen lépjen. Szóval lebillent, én utánaugrottam, Roni a kezemben, és lendületből, hogy el tudjam kapni Bogit mielőtt kitöri a nyakát, fel kellett áldozni magam úgy, hogy Roninak se legyen baja. Így szépen "levettem" térdkaláccsal a lépcső élét, bal könyökkel letámasztottam magam, így Roni biztonságban volt a karomban, jobb kézzel meg elkaptam Bogit. Persze ez az egész kábé 3 másodperc alatt lezajlott, és minimum 50%-al több az őszhajszálam miatta. Fel se tudtam állni, annyira fájt. A férjem ráadásul jól rámüvöltött, hogy miért nem tettem le Ronit előbb, és aztán megyek Bogi után, csak ő nem látta igazán, hogy mi történt, csak az esésem puffanását hallotta, így nem tudhatta, hogy Bogi úgy 10 centire volt a nyaktöréstől! Bogi jól megszeppent, egész este csak azt hallgattam, hogy "anya lába bibis". És nem vagyok egy sírós fajta, de jó félórát bőgtem, egyrészt a fájdalom miatt - kábé kétszeresére dagadt a térdem, ráadásul ugyanezt a térdemet már műtötték egyszer -, másrészt meg a férjem reagálása miatt. Tudja nagyon jól, hogy megtanultam esni, biztonsággal tudok mozogni, nem véletlenül foglalkoztam küzdősportokkal évekig. Szóval kissé igazságalanul kezdett velem veszekedni, de aztán meglátta a térdemet, és rájött, hogy kicsit nagyobb a baj, mint gondolta, így visszavett a tempóból, és fél éjszaka hurcolta a jeges borogatást nekem. Ma reggelre szép sötétkék-lila-fekete színben pompázik a járógépem...

Giga,
én szoktam a teszveszen és a vaterán vásárolni meg eladni, de őszintén megmondom, hogy nem bízok a "kilósban". Ugyanis belekerül a csomagba olyan cucc is, amit nem igazán használnék másra, csak max. autómosásra. Én inkább 1-2 darab cuccot szoktam venni, a legtöbb egyszerre egy 5 db-os csomag volt, ahol minden ruhadarabról tett fel az eladó képet, és láthattam, mit veszek. Ráadásul vannak olyan eladók, akiktől akkor se kéne ruha, ha ingyen házhozhozza. Sokan ebből élnek a gyed-gyes mellett, többezer ruhát felhalmoznak turiból vásárolva, ami hónapokig-évekig áll a lakásban, ráadásul kutya-macska szőrrel is szépen telemehet (egy barátnőmnek ki kellett dobnia a vásárolt ruhacsomagot, hiába írta azt az eladó, hogy "házikedvenc mentes környezet", tele voltak a ruhák macskaszőrrel, tök dohos-penészes szaguk volt, ki se lehetett mosni belőlük). Lehet nagyon szép dolgokat kifogni, nagyon jó áron, csak jól meg kell nézni. Épp most vásároltam be pár tavaszi cuccot a nagylánynak, cipőcskét, kiskabátot, szoknyát, pólót stb, az egészért nem fizettem még 5ezret sem. Jól meg kell nézni az eladó minősítéseit is, olyantól elvből nem vásárolok, akinek sok a negatívja, és a negatív-pozitív minősítések aránya nem jó. Szerencsére én eddig gyerekruhával mindig jól jártam, saját részre vettem egyszer egy szoknyát meg nadrágot, ami nem igazán volt használható...

Pilla,
jó ez a kártyás ötlet! Csak nálunk fennáll a veszélye annak, hogy éjjel fél11-kor akarja majd beváltani a "kedvenc kaja" címűt... :shock: :lol:

Megyek, vége a Szépség és a Szörnynek, most valami mást kell betennem háttérzajnak "Boglárka doktornő rendelőjében"... :wink: :roll:

Pápá!
andibab

Sziasztok!

Látom alvás terén nem vagyunk egyedül. Lili is tök gáz, nagyon rászokott arra, hogy éjfélkor fölkel és addig csinálja a feszkót míg magunk közé veszem :?
Szerintetek az miért törvényszerű, hogyha későn alszik el, akkor tuti korábban is kel? Mert nálunk ez van. Tegnap is fél10-kor aludt el (8-fél9 helyett) és reggel már 7-kor fönn volt (fél8-8 helyett). Én meg mint egy hulla, mert mostmár nem tudok tőle aludni ha köztünk van. Amúgy is szar alvó vagyok, a kis törpe meg még rátesz egy lapáttal.
Na én is jól kipanaszkodtam magam :oops: Pedig az a lényeg, hogy már nem lázas, és visszajött a régi kisördög :lol:
Azt nem tudom, hogy akadályozzam meg, hogy amikor fölmászik a fotelra, ne essen hatalmasat hátra. Mert most az az újdonság, hogy fölmászik rá, és leül a karfájára. Én meg persze frászt kapok.
Szóval adjatok tanácsot lécci!

Ichtus: Sárika tényleg haláli! Főleg a nagy csonttal :lol:

Henus: marha jó ez a kép! Jól kiterült a kisasszony :lol:

Tiop: tegnap még azt mondták a tv-ben, hogy most sem késő az oltás, mert állítólag sokáig el fog húzódni a járvány. Én is be vagyok szarva, hogy apa haza ne hozza.

Henus: nekünk van olyan papucsunk, sajna már kicsi, de mi kaptuk egy köntössel volt együtt. Nem tudom hol árulnak ilyet.

cipekszem:
Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

kipakolom a szennyest:

Kép

hintázom:

Kép

Kép
murphyke

Henus, ilyenre gondoltál?

Kép

Kép
murphyke

Ezt még fel akartam rakni, csak le kellett előtte kicsinyítenem. Ilyen ügyesen teázik egyedül Ronibaba. (apuci kommentárja: és mikor fog már egyedül enni az asztalnál? - pasik... :roll: )

Kép
andibab

Sziasztok!
Köszi thenus én is így gondolom hogy nagy változás az életében a kisöcsi érkezése és másban semmi változást nem is veszünk észre.Mármint még az egészséges testvér féltékenység sincsen(eddig :lol: )annyira imádja a babát. Az a gond hogy hihetetlenül bírja az éjszakázást már megpróbáltuk hogy ott maradtam de én purcantam ki hamarabb úgy éjfél körül,persze másnap ovi és nyűgös reggel.Aztán egész nap pörgés,az oviban már alváskor elszeparálják a többiektől mert felcsacsog mindenkit.
Nálunk is így van minél később alszik el annál korábban kell,sőt ha nagyon fárasztó nap volt tuti az éjjeli minimum két kelés.Hogy van ez??
Pimpóka
Most hallottam hogy porckorongsérvre nagyon bevált a cérnabeültetés akupunkturás alapokat használnak,de bővebbet nem tudok csak annyit hogy meg lehet vele előzni a műtétet. Nekem a Karolina után egy évvel nagyon megfájult a gerincvégem,asszem a farokcsont.Valószínű a sok futástól és nagyon féltem hogy nem megy majd a szülés,de a 9 hónap pihi után teljesen elmúlt és még a szülés is simán ment (az első császár volt)

Most mi lázas jelmez keresésben vagyunk,persze még csak itthonról. Mindenképpen hercegnős a kívánság ha lehet sárga mert Bellnek (Szépségés és a Szörnyeteg)is ilyen.
Tudtok a környéken kölcsönzőt,ha lehet nem mennék Pestre.

Danka Gödöllőn van Roosmann? Mert állítólag ott van rózsaszínű ha minden kötél szakad.

tiop,nálunk még nincs itt az influ hanem hányásos hasmenéses virnya van az oviba. Én nem is vittem Karolt a héten mert Flávi még a 2 hós oltását sem kapta meg,mindig hazahoz valamit Karolina.Szegény Flávi így 3 hósan már két antibiotikumon van túl.Nekem ez szokatlan mert a lányom 1,5 évig még egy orrfolyás sem pedig ő is téli baba.Tudom hogy a közösségbe járás teszi de nem vehetem ki az oviból imádja!
Úgyhogy most itt vagyunk karanténban a hétfői oltásig, kirakózunk,foglalkoztatózunk,diavetítünk de nagyon mennék már én is valahová.Legyen már jó idő!!

Andi Roni is tömködi a szájába a cucokat?Hihetetlen hogy Flávinak már majd szétreped mert persze a két öklét egyszerre kell benyomni majd megfullad.És mindent amit megkaparint, azt nem tudom akkor minek sterilizálok (bimbóvédőt,cumit)Semmi értelme :?: Lehet hogy nálunk is fog lesz?

lice
Kép
Kép
lice72

Andi, nem semmi a sztorid!! Elhűlve olvastam. Nagyon sajnálom a térdedet. De a gyerekeknek legalább nem lett bajuk. Én biztos nem tudtam volna így esni, hogy egyszerre két gyereket nemtek meg. :shock:
Roni nagyon ügyesen iszik :D

Lice, lehet, hogy ismered azt a kölcsönzőt, de azért elmondom. Ott van Veresegyházon, látom, ott laksz. Menyasszonyi ruha kölcsönző(onnan volt a ruhám), Kati, vagy Katalin a neve, ha jól emlékszem. A főúton van(nem tudom a nevét :oops: ), ha Gödöllő felől jössz balra. Zöldes kívülről, ott lehet jelmezeket is kölcsönözni. Hátha van olyan, amilyet Karolina szeretne.

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Lice, valóban van a Rossmannban tündérruha. Aszódon láttam. Ha jól tudom Gödöllőn is van Rossmann. :roll: De ezt Danka biztosan jobban tudja. :)

Murphyke, igen, igen pontosan ilyet szeretnék. :D Kaptátok? Ahol a köntöst vettem nem volt ilyen :(

Andi, nektek sem semmi napotok volt. Én már előre fosok az estétől. :?

Tiop, felénk sincs még influenza, de én is szeretném elkerülni. :roll:

thenus

Sziasztok,
nagyon sietek, ne haragudjatok. Beni az éjjel 2 óránként ébredt és most nagyon fáradt vagyok. De köszönöm így utólag a segítségeteket a gyarapodással, meg a hason alvással kapcsolatban (azóta is hason tud csak aludni :) ).

Igen, van Gödöllőn Rossmann, méghozzá a Coop alatt a központban (református templommal szemben).

KépKép
Kép
danka33

Sziasztok!

Képzeljétek voltunk tanácsadáson Márkkal és a mérés szerint egy grammot sem hízott :shock:
Pedig én meg mertem volna esküdni rá, hogy most jelentősen nőtt a súlya - ugyanis alig bírom már el :? Hihetetlen, lehet, hogy rosszul mérték?? Na mindegy, nem is olyan fontos, senki nem tette szóvá, hogy "ejj, anyuka, hát nem eszik rendesen ez a gyerek?". Mondjuk nem is úgy néz ki Márk, mint akit diétáztatunk :oops: :wink: :lol:

Én most eléggé félek az influenzától, mert a párom húga úgy jött haza, hogy nem érzi jól magát, egy kis láza is van - remélem nem influenzát hozott haza. Ez az egyik óriási átka annak, ha sokat élünk együtt (persze a buszon is ránkköhöghet bárki bármilyen bacit, vírust..
:? )

Bocs, hogy most nem írok senkinek.. már nincs is kedvem írogatni.. inkább megyek aludni, amíg a Törpe is alszik. Jó éjt!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

* sokat = sokan :oops: :oops:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Lice: http://veresegyhaz.net/web/gyongyszem2005/
De szerintem költöztek.... főúton a virágos mellett (ahol a Csomádi tej van) .... vagy az egy másik?

Andi.... :shock: :shock: hamar gyógyuljon a térded!

És Roni így iszik? :shock: :D

Henus, lehet te akkor nem így élted meg,de a kép nagyon édi!!

Pimpoka, Lelle csak ennyit eszik? Az mondjuk OK, hogy idővel csökken az étvágy (hiszen nem hízhat havi 1 kg állandóan), de ennyire keveset? :shock:
Szerintem amúgy ne csinálj belőle ügyet! Ha jól van és nem fogy akkor hanyagold a témát,majd megjön az étvágya, ha azt látja, hogy ez "ügy", akkor szerintem csak később fog javulni. (állítólag nekem voltak nem evős és zabás periódusaim,egy idő után nem szólt anya bele... és jól felnőttem...170 cm 65 kg)

Murphyke, jók a képek!

Pironya,be lehet menni, azNST-re azonban hol beengedik, hol nem... mert ott másik kismama is van bent!

Ahhoz képest, hogy féltem a tegnap éjszakától Dorka végig aludta, ma meg tök jól volt... (egy kicsit hígabb volt a széklete,de nem hányt)... jó kedve volt.,evett-gagyarászott-aludt! :shock: :shock: :shock:
Szerintem mi leszünk az első babák akik vírusos harsmenés (tényleg hurutos volt a kaki) hízunk! :lol: :lol: :shock: :shock:
Úgyhogy megnyugodtam, csak a tegnapi hányás - és az azt követő 5 perces fuldoklás...meg az utána lévő fél órás köhögés-félrenyelés ne lett volna..

Jutta

KépKép
jutta

Na, elmondom, hogy jártunk. Légyszi, ha valakinek volt már ilyen, segítsen ki!!!
Lelle napok óta szinte csak gyümölcsöt hajlandó enni, mandarint, narancsot, almát, ettől gondolom iszonyat savas a kakija, ami annyira kimarta a popóját, hogy amikor megláttam azonnal sírtam, na de ő is. Tegnap pl. 4× rottyantott, annyira figyelek, hogy mikor, de pontsan én sem tudom eltalálni, szóval sebes a feneke. Este kb 1-1.5 órán át fújtam neki, az jól esett, de aztán itt rohangált badyban csupasz fenékkel és vagy kétszer pisilt is, azt is nagy sivalkodás követte, merthát csípte.
Főztem kamillát, próbáltam kicsit lemosni vele meg beleültetni, de nem sok sikerrel. Este bekentem neki vastagon sudocremmel, ma reggelre, mintha kicsit jobb lenne, de így sem engedi, hogy hozzáérjek.
Hogyan lehet ezt kezelni???

Ma megyünk a bőrgyógyászatra, kíváncsi leszek, hogy egyáltalnán bejutunk-e, meg, hogy hány göthös-beteg lesz ott...

Elkezdtem a panasznapot :D

Andi, azta, ilyet esni, hogy van a térded??? Gondolom volt nagy riadalom.

Murphyke, nagyon jók a képek!!!

Verna, Lolo összenövésével mi van?

Becsi, eltűntél!

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Sziasztok!
Andibab!
Gratulálok a mentésedhez! :wink: Térded megér ennyit szerintem!!! :wink: A pasik meg ijenek! :evil: :( Sajnos!De amikor ők csinálnak hasonlót akkor ők a Hősök!! :roll: Nállam is volt hasonló szitu,csak én a hátamra estem rá!Anett volt a kezemben kb úgy 2 éves lehetett(mentünk megnézni apa,hogy halad fent a tetőtérben),a bejárati ajtó még nem volt betéve,csak gipszkarton volt betámasztva keresztbe!Na én ezt akartam átlépni,gyerekkel a kezemben,de a lábam beakadt a gipszkartonba,az meg megbillent és avval a mozdulattal húztam magam után a lábammal az egészet!Anettnek,hogy ne legyen baja kifordúltam és vágodtam egy hatalmasat hátrafelé,úgy,hogy mind a két kezemmel Anettet védtem!Kb ez is úgy 3 másodperc alatt történt!Azóta óvatos vagyok és meggondolok minden lépésemet!Persze voltam én minden csak rendes.........nem!Mindegy!
Még jó,hogy nem lett bajotok!!!!!Ügyesen háritottál!! :wink: Roni pedig nagyon szépen és ügyesen iszik!!!! :D

Murphyke!
Tegnap én is hallodtam a TV-ben,hogy aki még nem beteg az óltassa be magát,de csak az aki egyáltalán nem beteg!(semmi orfolyás,tüsszögés,köhögés stb....)Találkoztam a védőnövel és megkérdeztem,hogy mi a véleménye!Mondta,hogy menjek le a dokihoz,mert van vakcina,de csak 2 éves kortól!!Akkor most mi a hejzet???Zsanit egyáltalán nem óltják be???Én meg ojat nem csinálok,hogy kettőt beoltatok a harmadik gyerkőcöt meg dugdossam,vagy mi a szösz??? :roll: :oops: :? :evil:
Képek nagyon édesek!!!Az alvást kinövik!egyszer! :lol: A foteles ügyre pedig csak annyi a tanácsom,hogy követni kell őt(ket)mintha az árnyéka(uk)lennénk!mindég állj a hátamögé,és ha esetleg hátradölne hagyd,hogy döljön,de kapd el!!!Így hátha esetleg legközelebb már nem űl oda!Persze mond is neki jó sűrűn,hogy ezt nem szabad,mert ............!Az is lehet,hogy megtetszik neki és mindég azt akarja :lol: :lol: Aztán egyszer csak elfelejti és jön más vakmerő dolog! :wink: Sok sikert! :D :wink:

Lice!
Nállunk is a farsangi jelmez most a műsor!Eddig Zebra akart lenni Anett,de tegnap bementünk a DVD TK-ba (nagyon sok jelmez volt),de egy db Zebra jelmezt nem találtunk!aztán le is mondott róla,mert látott egy királylányosat,de az meg nagy lett,aztán egy nyuszisat szúrt ki,az meg miért ne kicsi volt! :evil: :( :( Így már ő is megunta,és azt mondta,hogy akkor lessz Tigris! :P Hála istennek,mert az van ithon (még Rolié volt)Mici-mackóbol a tigris!Van egy katicánk is,még lehet,hogy megváltozik a véleménye ha apa lehozza a padlásról!!!! :lol: :lol: :wink:

Szantre!
Lehet ,hogy félre mérték,de az is lehet,hogy nem hízott!akkor sincsen semmi gond!!!!Nem híznak mindég a picik sem!Majd a kövi hónapban behozza !Mennyit mértek???
Kipihented magad??? :roll:

Sziasztok!Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Pimpo!
Zsaninál volt már ijen!
Én elvittem dokihoz,mert nem segített semmi!Kaptun rá piros ecsetelőt+krémet!De ma ha mentek a bördokihoz akkor ott mutazsd meg!!!!!!Ép jókor mentek jó hejre!!!!!! :wink: :(
Remélem hamar rendbe jön a kis popó! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Jó reggelt!

Pimpoka, Laurának is volt már sebes a feneke egy fogjövetel alkalmával. Én sudocrem-mel kevert Betadine kenőccsel és felváltva körömvirág krémmel kentem Neki. Kb. 1 hét alatt rendbejött.

Ma nem lesz gépem, mert a párom tegnap új cuccokat rakott bele, úgyhogy nem tudok jönni. Most a laptopról írok, de ezt elviszi magával. :cry:
Vendég

Jó reggelt!

Pimpoka, uhh, szegény Lelle. Szerintem a bőrgyogyón is hasonlókat mondanak majd mint itt a lányok. Nekünk még nem volt hasonló, nem tudok tanácsot adni.

Nekünk az este a szokásos bőgős volt, de az éjszaka jó volt. :wink: Ennek is kell örülni.. :D

Szantre, szerintem sem gáz, ha nem hízott Márk, nem úgy néz ki, mint egy anorexiás. :D

Farsangot én mindig szerettem az oviban. Én is be szoktam öltözni. Anyósom varrta a jelmezeimet. Ennek köszönhetően van egy cssomó, amit kölcsön szoktam adni kollégáknak. Felnőttként sokkal jobban szerettem farsangolni. A gyerekek meg már egy hónappal előtte kicsináltak, mert csak erről lehetett velük beszélni. Édesek... :lol: És minden nap mások akarnak lenni :lol:

Na én ma nem főzök, úgyhogy lazsálós napot tervezek. Mondjuk életem párja, már noszogat, hogy egy pogit azért nem sütök??? :shock: :shock:

thenus

Jó reggelt!

Andi, Tiop, nem semmi történetek! :shock:

Tiop, nem aggódom annyira a nem-hízás miatt, csak nagyon meglepődtem, mert nekem úgy tűnt, hogy sokat hízott. Márk 8900 gramm és 74 cm , úgyhogy nem panaszkodom :)
Alvás téren viszont nem nagyon van változás. Márk este 7 kor fürdik, 7 és 9 között szokott alvó üzemmódba kapcsolni, és reggelig kb. másfél - 2 óránként ébred, és nagyjából 3 óránként szopizik is.
Nem tudom, lehet, hogy valamit rosszul csinálunk, de nagyjából ez a felállás, mióta megszületett :? :roll: :oops: Próbáltuk evés helyett a vízzel való itatást, de attól nem alszik vissza, a szopitól viszont igen (merthogy eszik is rendesen, nem csak "lóg a cicin". Cumija is van, azt is használja, a kedvenc hozzábújós takarója is vele van, szóval kissé tanácstalan vagyok, mit lehetne még kitalálni.

Tényleg nemsoká' farsang! De jó ilyenkor a kölyköknek :lol: :lol:

Pimpóka, remélem hamar rendbejön Lelle popója. Hú de rossz lehet most neki :( Tényleg szerencse a szerencsétlenségben, hogy pont bőrgyógyászhoz mentek.

Henus, én a helyedben nem sütnék semmit, hanem Szonjáznék, és pihiznék! :twisted:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok!

Ma már nem jövök, mert elutazunk anyuékhoz hétvégére, mert hétfőn ügyintézni kell az önkormányzatnál.

Pimpoka,
Boginál is volt ilyen nem egyszer, pont ilyen korban, mint Lelle van most. Ő a paradicsommal készítette ki magát, annyira imádta/imádja, hogy mindig bezabált nyers paradicsomból, aztán jött ez a kicsípés. Én felváltva használtam a körömvirág kenőcsöt és a BepanthenPlus-t, amiben fertőtlenítő adalék is van, nehogy felülfertőződjön a popsi. Nekünk 4-5 nap alatt helyrejött, pelenkázások alkalmával mindig fújattam egy kicsit hajszárítóval vagy a légkeveréses hősugárzóval. És NAGYON SZIGORÚAN nem kapott paradicsomot hetekig, csak max 1-2 pici szeletet hetente! Rettenetesen fog kunyerálni a csaj, erre készülj fel, akárhol meglátja a kedvenc savas kajáit. De neked keményszívűnek kell lenned!!! Ja, és nem csak a kaki, hanem a pisi is savas, ha a székletén nem is látszik már, attól még a pisiben van "anyag". Szerintem ecsetelő csak akkor kell már rá, ha annyira durva a dolog, hogy sebes lesz. Addig, amíg "csak" ki van pirosodva, nem valószínű, hogy a doki többet fog mondani a krémeknél. Nálunk egyszer volt ilyen, azt nem is tudtuk házilag kezelni, dokinénink kevertetett valami kékes színű krémet a patikában, annyit tudok, hogy Ftorocort is volt benne meg Candibene, meg két másik valami.

Na, lépek, mert még össze kell pakolnom az egész családnak ruhát meg egyebeket, és Roni is még alszik, jó lenne, ha már ébredezne, mert így mindig balhézik, mert "éhenhal" mire átöltöztetem pizsiből... :wink: :lol:

Jó hétvégét!!!
andibab

Köszi a tanácsokat, jól jön, úgyanis még 9 előtt ott voltunk a bőrgyógyászaton, fél11-ig bírtuk. Persze doki sehol, meg már ne is várjuk, hisz mindjárt ebédidő, csak délután. De addigra meg már beteltek az időpontok. Hát nagyon frankó, köszi. Keddre kaptunk újra 10:30-ra időpontot, de addig nem várok, még most keresek egy magángyerekbőrgyógyászt. Elég csúnya még nagyon a popókája Lellének, de már hagyta, hogy hozzáérjek.

Persze hazafelé elaludt a kocsiban, hisz már ilyenkor rég alszik, itthon kiszedni, felhurcibálni, leöltöztetni, úúúgy nem szeretem bolygatni, de overálban csak nem alhat bent a lakásban. Most alszik, ha felkelt kaja és megyünk vásárolni. A lakás, mint ahová robbantottak, de sajna nincs 28 kezem, valami várni fog.

Oh, és tegnap volt az építészember nálunk. Jupppi, terveződik a ház. Elmondtuk az igényeket, aztán kíváncsian várjuk a terveket.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Pipmpo!
Az marha jó egy rendelés!!!!!!!!! :evil: :( Én tuti,hogy kivertem volna a balhét!!!!! :oops: Írtad,hogy már SEBESa popsi!akkor mindenféleképpen vidd el Lellét orvoshoz,nehogy többet árts a krémekkel!Nem okoskodni akarok!!!Mondjuk,ha már javúl akkor lehet,hogy nem kel ecsetelő!Andibabnak meg igaza van,szigorúan tilos a kedvenc savas gyümi!Nállunk is a pari okoz hasonlókat!!!Okozott!

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Én is csatlakoznék a pocsék éjszakásokhoz. Csak nekem nem Marcika miatt, Ő olyan édes, már 3 napja ismét végigalussza az éjszakát, hanem a hülye takonykórom miatt. Hogy egyáltalán kapjak levegőt, félig ülve aludtam, ami azért szuper, mert reggelre teljesen megfájdult a nyakam és a hátam. 1/2 5-kor arra ébredtem, hogy nagyon fáj a torkom és a fülem (ami nálam gáz a többszöri műtétek miatt). Persze semmit nem tudok bevenni így a 8. héten. Aztán nem tudtam elaludni egész 1/2 7-ig, mert egyrészt aggódtam a baba miatt, másrészt alig kaptam levegőt, vagy épp fájt a nyakam, vagy mire épp elaludtam, a férjem akkorát horkantott, hgy ismét felébredtem. Egyébként is egész végig azon harcoltam vele, hogy az egyetlen nem horkolós pozícióba döntsem, de onnan 3 mp múlva kijött, így kezdhettem előről. Persze Ő az egész éjszakát édesdeden végigaludta. :? :evil: Aztán 1/2 7-kor ébredt Marci a kajájáért. Utána szerencsére visszaaludt (nem szokott), és akkor sikerült egészen 1/2 10-ig aludnom.

Na mindegy, ma szedtem kövirózsalevelet a kertből, kipréseltem 1-1 adagot, és becseppentettem a füleimbe, remélem, hatni fog. Még megismétlem néhányszor. Egész nap mézes-citromos hársfateát iszunk Marcival, meg én kaptam a férjemtől erdeti fenyőmézet, azt szoktam szopogatni a torkomra, meg Tantum Verde-t, ezek hatnak is (bár nem úgy, mint a gyógyszerek), de az orrdugulás csak nem múlik, inkább erősödik, nem akar felszakadni, hiába fújom, és előbb-utóbb a fülemre fog húzódni a dolog. Erre nem tudtok valami természeset gyógymódot? Gyógyszert ebben az időszakban csak végszükség esetén vennék be!

Jutta,
nagyon félelmetes lehetett ez a hányás!!! Sajnálom, de örülök, hogy Dorka mostanra már jobban van!

Henus,
nagyon megható az a kép!!!! Remélem, hamar megoldódnak az esték, nagyon kiborítóak lehetnek!

Pimpó,
sajna nem tudok segíteni, mert nálunk egyelőre ilyen nem volt, de mihamarabbi javulást kívánok!!!!!!!!!! Amit a lányok írtak, szerintem minden jó (kamilla, körömvirág, krémek), muszáj erőltetni, még ha Lellének fáj is, az Ő érdekében! Szegénykém, úgy sajnálom!

Andi,
úristen, ilyet esni!!!!! Én tuti nem tudtam volna így megvédeni a Picit, pedig korin én is épp eleget tanultam esni, de azért egy ilyen helyzet más, mint a jégen. A férjed meg.... féééérfi. Igenis Hős vagy, és jól tetted!!!! Térded jobban van már?
És Roni nagyon ügyesen iszik!!!!!! :wink:

Verna,
mi van Veletek???? Rég jöttél erre!!! Én is akartam már kérdezni, mi van Loló összenövésével?

Becsi, Manó????????
Remélem, nem vagytok betegek!!!!

Oltás,
ja, hát én is hallottam, hogy még nem késő. Meg azt is, hogy aki terhességet tervez, az oltassa be magát. Na ja, de amikor mi terveztük, még nem volt járványriadó!!!! És most már csak a 2. trimesztertől lehetne oltatni, tehát én teljesen lemaradtam. Pedig most szívesen beoltattam volna magam. A 2. trimesztertől meg nekem már nem lesz értelme, mert addigra elmúlik a járvány, meg hát már túl is leszek rajta. Én most csak a Kicsi miatt aggódom, nehogy valami baja essen. Ráadásul nekem szinte sosincs lázam, még influenzakor sem, így a bacik és vírusok anélkül tombolhatnak bennem, hogy tudnék róla (mert a megfázás és az influenza között pont a láza különbség - elvileg :? ). Szóval nekem most csak ez az egy aggodalmam van, a többi nem érdekel.

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Na. lányok, végre vége a vizsgáknak! :):):) Mindegyik szóbelim ötös lett, két írásbelim, azok négyesek. Még nem mindegyik jegyem van beírva. Azért teljesen nem volt zökkenőmentes a vizsgaidőszak, az utolsó előtti vizsga után begyulladt a cicim, 39-39,9 fok között ingázott a lázam, ráadásul a kisasszony rájött, hogy cumisüvegből inni jobb, nem akart szopizni, nem volt könnyű elérni, hogy szopizzon, ezért hol cumisüveg volt, hol szopi, de úgy néz ki, hogy végre visszaálltunk. Tudjátok, hogy trükköztem ki? Amikor ordított, melléfeküdtem és a cicimből a szájába fejtem egy cseppet. :) Ezen annyira meglepődött, hogy azonnal elhallgatott és elkezdett szopizni :):):). Na, ez volt. :) És ilyen állapotban készültem az utolsó vizsgámra, meg így vittük el dokihoz a gyereket a csípőszűrésre. De mindegy, túl vagyunk rajta, király!:):):) Egy biztos: most nem fogom abbahagyni a tanulást, hanem már most fogok tanulni a következő félévre és nem fogok leállni, mert utána nagyon nehéz újra elkezdeni.

Lányok, mi van veletek? Meséljetek már, légyszííí! De megkérlek szépen, emeljétek már ki feketével, jó? Mert még nem vagyok teljesen eleresztve időben, mindenki most jön minket meglátogatni, mert eddig nem jöhettek, meg mindent most kell elintéznem, amit eddig nem tudtam. Legyetek szívesek, írjatok már nekem, hogy mi van veletek?

Andi: olvastam, hogy jártál, te szegény! Ezt az oldalt még el bírtam olvasni. Hát gyógyulást kívánok neked! Ugye milyen jók a küzdősportok? Tudtam én! :) Én is szeretném majd a lányt elküldeni, hogy egy kicsit menjen, inkább oda járjon, az jó elfoglaltság és legalább hasznát is veszi rendesen. :)

Lice:
Örülök, hogy mégis írtál! :):):) Hogy vagytok?

Pimpoka:
derekad hogy van? Jó a sztori a kabáttal :):):). Lelle nagyon ari :) És biztos, hogy savas a pisi, azért marja ki? Nem tudom, csak kérdezem...

Jutta:
jajj, ti nagyon megszenvedtek a kajával, szegénykém. Most akkor mi a helyzet? Mi van a kajával?

Henus:
csúcs a Szonja! :) Hát igen, anya csak egy van, de apa, az az Isten a lányoknak. :)

Tiop:
hűű, azért nem semmi, hogy nem lett baja az Anettnek! Hát igen, három gyerekkel azért elég sokat megtapasztaltál! Hogy vagytok, mi van veletek?

Szantre:
hát nem semmi, hogy ilyen sűrűn felébred Márk. És akkor ti kilenc hónapja nem alszotok???? Hogy állsz a vizsgákkal?

Pilla:
mi van veletek? Milyen az új ház? Hogy van Laura?

Timi:
hogy van a család? :)

Katica, téged sem láttalak itt, nem tudom, mi van veletek, írj már, légyszí! Milyen foteles sztori történt? :)

Pironya:
Hogy állsz? Van már dokid?

Ichtus:
hát hogy van az a copfos angyalka? :)

Giga:
hogy álltok, mi van veletek? Nemsokára itt a tesó :)

Nircee:
ti hogy vagytok?

Remélem, senkit nem hagytam ki! Ha igen, akkor tudjátok be annak, hogy a vizsgák leszívták az agyam, bocsi! :)

Sziasztok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

*kivéve két írásbeli, azok négyesek.

Bocsi, nem olvastam át :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nircee, homeopátia???

Kép

Kép

Kép
pimpoka

De lütyő vagyok, persze, hogy kimaradt:

Verna,
CD-t kellene neked adnom valamikor, meg tudnánk szerinted oldani?

Tüccs
tudom, hogy nem érsz rá, de két mondatban leírnád, hogy vagytok karácsony óta?

Gumicuki
hogy áll a babó? Láttam az uh-s képet :)

Danka
téged skype-on kérdezlek
:D :D :D

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Nircee
a hagyma természetes köptető, a fokhagyma meg antibiotikum, én a babavárás alatt amikor megfáztam egész nap hagymáztam meg fokhagymáztam és kerültem a társaságot :D
De mi van a füleddel?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok!
Ma jól megsz*vtuk a zeneházzal, mert Apa nem rakta ki a gyerekülést, babakocsiztunk, és hazafelé az esőben nem volt túl jó... Gyakorlatilag végigüvöltötte az utat Lolo. :(

Nircee, Pilla: hiányoztok ám a Zeneházról, remélem, legközelebb tudtok már jönni! Nagyon sokat fejlődtek a gyerkőcök, Lolo ma négykezest játszott Samuval a szintetizátoron. :)

Piroska: ha megyek tornázni, elvileg el tudom hozni, de Timivel nem találkozom mostanság, úgyhogy lehet jobban jársz, ha postázod...

Szokás szerint rohanásban vagyok, úgyhogy mára ennyi voltam... :( (Blogra írtam, ha valakit érdekel, mi van velünk...)
Vendég

Piroska,
gratula a vizsgákhoz!!!!!
Velem az van,a mit ezen az oldalon írtam, meg hogy bekaptam ezt a fránya influenzát, de az is lehet, hogy csak megfáztam, mivel én nem szoktam lázas lenni, nem lehet megmondani, melyik. :? Dokihoz meg nem megyek millió taknyos beteg ember közé. Most próbálom magam kúrálni természetes módszerekkel. A hagyma tényleg jó, csak az a baj, hogy ebben a hányós időszakomban sajna esélytelen. Már a szagát sem bírom, pedig alapban szeretem. A fokhagymát mondjuk nem, azt sosem bírtam megenni, se magában, se kajában.
A fülemet kiskoromban 2x műtötték (2 és 5 éves koromban), meg 9x felszúrták mindekettőt (2 éves koromban, érzéstelenítés nélkül!), azóta nagyon érzékenyek, és alapban, ha elkezdenek fájni, akkor azonnal antibiotikumot kell szednem, nehogy ráhúzódjon a trutyi, mert akkro sajnszos az újabb felszúrás. Egyéb esetekben antibiotikum-ellenes vagyok. De most ugyebár a 8. hétben nem lenne szerencsés gyógyszert szedni. Hát ezért aggódom, hogy most hogyan tudok lavírozni.

Pimpó,
a dokim az első trimeszterben a homeós dolgokat is tiltja, így azokhoz sem nyúlnék szívesen. Bár azt vettem észre, hogy a doki alapban is utálják a homeós szereket. :roll: Egyébkén szívesen kipróbálnám őket, de így, hogy baba van, nem mernék kísérletezgetni. Bár már gondolkodtam az Oscillococcinum-on (ha jól írtam).

Verna,
hű, csak meg ne fázzon Loló!!!!!!!!!!!!! Szegénykém!!!!! Mindennel azon leszek, hogy jövő pénteken mehessünk!!!! Marci már rázza a popóját a zenére, és nekünk is hiányzik a Zeneház!

Kép
Kép
nircee

doki = dokik
sajnszos = sanszos
:lol:

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Nekem sincs mostanában sok időm ideülni írni :( de azért olvaslak titeket :wink:

Piroska velünk minden oké, senki nem beteg már, eddi
g az ovis vírusokat is megúsztuk, Detti egyre aktívabb, kész életveszély néha a csaj, felmászik mindenhova aztán leesik :oops: persze ilyenkor bőgés és kis idő múlva már megint fenn van valahol, nem tanul az esetekből :( a hetedik fogunk sem akar egyenlőre kibújni csak ott van

Andi nem semmi ez a sztori, remélem a térded jobban van

Pompoka nem igazán tudok segíteni, mert ennyire piros egyik feneke sem volt, írtad, hogy veletek szemben van a kórház, ott voltak ilyen sokan a bőrgyógyászaton? derekad?

Szantre ne aggódj azért mert nem hízott, mi már lasan két hónapja stagnálunk és minimálisakat hízunk, össz híztunk 30 dkg-át :oops: pedig ha látnátok miket eszik :roll: ennek ellenére csak ennyit hizott, de viszont egész nap megy, kivéve mikor alszik, szinte le sem csücsűl, majd kiderűl 31-én mennyi is pontosan a csajszi

Farsang: enyém fiam kitalálta, hogy ogre akar lenni, hát erről sikerűlt lebeszélnem, mert lövésem sem volt, hogy csináljak belőle Shrek-ket :? nem szeretnék jelmezt venni, mert nem igazán van rá 5-6 ezer forintom, aztán kitaláltuk, hogy túró rudi lesz, mert hát a pirospöttyös az igazi :wink: :lol: és megcsinálni sem olyan nehéz, majd megmutatom, hogy sikerűlt elkészíteni

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Nircee és gyógynővényeket szabad? mert van egy teakeverék ami meghülésre és infuenzára is jó
egyenlő mennyiségű (30-30 g) bodzavirág, hársfavirág, kamilla, borsmenta, esetleg még kakukkfű ennek keverékéből egy púpozott evőkanlnyit 2 dl vízzel leforázzunk, lefedve állni hagyjuk, 5 perc után leszűrjük és egy kávéskanálnyi mézzel ízesítjük
a bodza-, és a hársfavirág izzaszt és köhögést csíllapít, a borsmenta megszünteti a hányingert és a gyomorgörcsöt, a kakukkfű oldja a görcsös köhögést és virusellenes hatású, a kamilla gyulladáscsökkentő, gyógyítja a légutak gyulladt nyálkahártyáit

írtad, hogy hársfateát amúgy is iszol, szerintem ezt is megpróbálhatod

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Timi,
köszi a tippet, szinte minden van kakukkfűn kívül, igaz, csak filterben, de akkor beteszem az összeset egyben a vízbe! Gyógynövényeket szabad! Már megyek is megcsinálom!!!! Még egyszer köszi!!!! :wink:

Kép
Kép
nircee

nincs mit, remélem használ és hamar rendbe jössz tőle :wink: :wink: :wink:

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Nircee, orrdugulásra nem használhatsz orrsprét? Mert azokat szokták ajánlani, arcüreg, homloküreg gyulladásra is. ÉS az jobban oldja a lerakódott trutyit, hamarabb lefolyna, és nem menne a füledre.

Szonja, szerintetek mikor indult neki a délutáni alvásnak? 1/4 4-kor... :evil: :evil: :evil:
Megfogadtam, hogy este nem harcolok, kivárom, még teljesen kidől. Na ezek után gondolom az lesz vagy éjfél. :? :x

Szantre, sütöttem...., és egy csepp időm sem volt lazsálni. De neked lenne igazad. :)

thenus

Henus, remélem értékeli a zurad és ma is elaltatja Szonját :wink: :wink:

Piroska
a párom köszöni szépen nagyon jól alszik.. :wink:
Valóban nem sokat aludtam, mióta megszületett Márk, de egészen hozzá lehet szokni.. :?

Piroska, boldog névnapot kívánok!

Kép

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Piroska, boldog névnapot!! :lol: :lol:

Itt van anyukám, úgyhogy majd holnap írok! :arrow:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!
Köszi a jelmezes tippeket,megmutattam Karolnak a Rossmannos webről a ruhát és tetszett neki,már csak a méret a kérdés mert elég cingár a leányzó. Sajna ma nem tudtunk elmenni mert én is benéztem megint egy mellgyulladást lázzal.Szülés óta ez a hetedik ebből kettő antibiotikumos.Már abba akarták hagyatni velem a szopit (doki,védőnő)de én nagyon küzdök, ebben a vérzivataros időkben.Csak ez a láz nagyon lever lábról két három napig meg Flávit sem tudom emelgetni ilyenkor,szerencse hogy hétvége jön.

Piroska
Gratula a vizsgákhoz,nem semmi gyerek mellett tanulni. Én az egyik diplomát munka mellett csináltam de halál volt az éjszakai tanulás. Köszi jól vagyunk Flávival nem tudok betelni annyira kiegyensúlyozott baba hogy hihetetlen.

nircee
A synupret cseppeket lehet kismamáknak is csak gyógynövényes az jó orrdugulásra és a légutakat is szabaddá teszi,meg hasznos ilyenkor a sterimár spray is. Az oscillo is jó,mi megelőzésképpen minden héten egy ruddal eszünk.

Andi,Tiop
Ezek az esések rémisztőek én is nagyon parázok mert nap mint nap többször megjárom az emeletet (lakkozott falépcső ) zokniban

szantre
nem semmi az éjszakázásod,mi lehet ennek az oka?Egy szobában alszotok?mert az hallottam azok a gyerkőcök ébrednek többször akik egy szobában alszanak a szülőkkel. Abból gondolom hogy igaz lehet mert én ha átmegyek Flávihoz éjszaka mindig el kezd mocorogni szinte ébredezik.

pimpóka
nagyon sajnálom szegény Lellét,nálunk Karolnál nem volt ilyen,de Flávinál 3 hete az antibiotikumtól volt hasmenése és az kisebesítette szegénykémnek,hiába cseréltem sűrűn a pelust.
Nekünk akkor a babylove-os Calendula Creme segített.

no haladok mert úgy hallom hiányolnak.....

lice
Kép
Kép
lice72

Piroska,
boldog névnapot!!!
na, összeszedtem a bátorságomat és ettem egy párizsis-hagymás szendvicset, mondanom sem kell, a gyomrom teljesen felkavarodott tőle, azóta is ezzel küzdök. Pedig az uramat direkt ezért küldtem el közértbe. :? :cry:

Timi,
már meg is csináltam, nem tudom,használt-e, de mindenestre nagyon finom! :wink:

Henus,
az a legnagyobb baj, hogy a babák a 4-10. terhességi hétig a legsérülékenyebbek, és sajna bármiféle méreg vetélést vagy fejlődési rendellenességet okozHAT. És a gyógyszerek sajna mérgek, még ha hasznosak is egyébként. Ezért ebben az időszakban azokat a szereket sem ajánlják, amelyek egyébként a terhesség többi részében nyugodtan szedhetők. Az orrspray-kkel is ez a helyzet, hogy 2-3 hét múlva már szedhetném őket, de akkor már késő lesz. Ezért próbélkozom a gyógynövényekkel. Persze azok is okozhatnak gondot, de kisebb mértékben. A homeós cuccoknak utánaolvastam, és mindenhol azt írják, hogy mindig kérdezzük meg az orvosunk véleményét. Az pedig az, hogy:NE! :cry: :? Ezért vagyok meglőve. Mert néhány hét múlva már sokkal több mindent szedhetnék, csak pont most vagyok a legveszélyeztetett időszakban. Mindegy, Stérimar van itthon, azt kipróbálom!

Szantre,
nálunk is rosszabban alszik Marci, ha valami miatt mi is ott alszunk Vele. Ha külön van, akkor nyugodtabban alszik, mert mikor az éberebb fázisban van, akkor nem verjük fel a mocorgásunkkal, vagy a férjem a horkolásával. De ez csak egy ötlet. Persze olyankor is van, hogy felébred, de ritkább!

Lice,
köszi, majd utánanézek! Stérimart kipróbálom, van itthon!

Kép
Kép
nircee

Sziasztok!

Egy kicsit lemaradtam, de azért olvaslak benneteket. Mi jól vagyunk, Dóri egyre ügyesebb a mozgásfejlődésben. Képzeljétek rájöttünk, hogy a franciaágyon a hálóban remekül érzi magát, oda-vissza forog, kúszik és ma már félig mászott is!!! Élvezi, sikongat közben, szóval haláli a gyerkőc!! Máshol nem hajlandó ugyanezeket csinálni, így mindennap tornaóra van a hálóban. Hogy milyen érdekesek a gyerekek!! :roll:
Közben kerülget valami vírus bennünket is, fáj a torkunk apával, Dóri még elvan, szerencsére.

Ne haragudjatok, hogy nem írok személyesen mindenkinek, de sokan vagyunk, nekem meg lassan vacsorakészítés idő. A hétvégén próbálok majd többet írni.

Üdv az újaknak!!! A betegeknek jobbulást!!

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Nircee,
Köszönjük a hiányolást!:)
Levi sajnos 1 hétig beteg volt,de szerencsére semmi komoly,mert nem volt láza sem,csak egy kis nátha,de már elmúlt.

Olvasni szoktam mindig csak mire a végére érek már nem jut időm írni.:(

Szerencsére nekem nincs okom panaszkodni,Levi nagyon jó baba,igaz azt leszámítva,hogy egyfolytában a lépcsőn szeretne az emeletre menni,de 2.3 fok után mindig leszedem...sokszor nehéz utol érni,mert olyan,mint a villám.

Most,hogy kint volt nála az orvos megdícsérte mert nagyon szépen beszél,amit mi mondunk,azt próbálja ő is mondani,kisebb-nagyobb sikerekkel.
Engem még mindig nyanyának hív,bár néha már mondj,hogy anya,de aztán vissza tér a nyanyához.:)

Megyek gyorsan fürdeni,mert kezdődik a Helyszínelők és hát kicsit függő vagyok,szerencsére minden napra jut valami kis helyszínelés a tv-ban.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kati és Levi
Kép
Kép

Kép
mano83

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!

Nircee!

BIOPAROX???????STERIMAR????gŐZÖLÉS,INHALÁLÁS?? :?: :wink: Sima sós óldatos inhalálásra gondoltam!!!! :wink: De lehet kapni inhalátorokat,ami nem ólcsó de jó a gyerkőcöknek is amikor betegek!Pl:
Beurer ultrahangos inhalátor IH 30

Kép

Zajtalan működés
Szakaszos és folyamatos üzemmód
Gyermek és felnőtt méretű maszk
Hosszabbítható légvezeték
Adapterrel és akkutöltővel használható
Világító működésjelző
2 év garancia
A termék bruttó listaára: 36 500 Ft
Persze ennél ólcsobb is van! :wink:

Piroska!
Gratulálok a vizsgákhoz!
Majd lejjebb írok magunkról pár sort! :wink:

Magunkról!
Anett tegnap belázasodott este 10 után! :? :evil: :( a csoportjában 6 gyerek volt összesen hétfőn már ő sem megy!Remélem kihuzza hétfőig egyszerű lázcsillapítással!Eddig lement neki a láza,de most adtam neki egy újjabb adagot nemrég!azt is remélem,hogy nem az influenza,de szerintem kevés a remény!!! :cry: :cry: Nagyon gyorsan terjed csütörtökön még azért többen voltak a csoportban,de tegnapra 6 gyerek :shock: :cry: :cry: Remélem semmi gond nem lessz ,mert tiszta ideges vagyok most ez miadt!Roli átment anyuékhoz,hát Zsani .......nem bírom kivédeni,ha jönnie kell hát jön...... :cry: :cry: Apa is köhög már és mondta,hogy nincsen jól!Tegnap este még semmi baja nem volt,de ő aludt Anettel éjjel a gyerekszobában! :? Én :roll: az mindegy!Most akartam óltatni a kettő nagyobbat(elhatároztam magam)de így nem!!!!Besem adják már!!Gondoltam ha ők megkapják akkor szűkítem a kört és hátha nem hozzák haza Zsaninak!Na mindegy,majd lessz valahogy!!! :oops: :roll: :? :evil: :cry: :cry: :cry: :cry:

Szép napot és jó hétvégét mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Piroska!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

mANO!
Levi nagyon édes! :D :wink: Igazi kis-nagy fiú! :wink:

Kép
Kép
Kép
tiop

Piroskának és Sárikának Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!!! :D :D :D
Bocsi, tegnap nem tudtam reagálni, mert egész nap nyűgös volt Didri.
Lányok, szerintem jön a foga a leánynak. Egész nap nyűgös és nagyon folyik a nyála. Tegnap annyit kínlódott, annyira kifáradt, hogy este 11-től fél nyolcig aludt. :D
Szerintetek nem túl korai a fog még ?

Kellemes hétvégét!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?